Aslı:deniz! Senin ne işin var burada neden geldin
Deniz:ne demek ne işin var babam hastaneye gitti bende seninle yarım kalan konuşmamızı bitirmek için konağa gittim buraya geldi dediler ne yapıyosunuz siz burada
Aslı:ya işte efenin aklına uyduk ona yardım etmeye geldik
Deniz:heee!..(manalı bir şekilde) efeyle bu aralar başka konularda da yardımlaştığınızı duydum
Aslı:deniz bak okulda olanları duyduğunu ve buraya bunları konuşmaya geldiğini biliyorum ama şimdi gerçekten hiç sırası değil
Deniz:peki ne zaman sırası gelecek aslı bana neler döndüğünü ne zaman anlatacaksın
Aslı
iki salak kız benden sonra gelip sana bunları anlattı dimi
Deniz:aynen öyle ayrıca o iki kızda pek salağa benzemiyorlardı daha çok ikinizin onları salak yerine koymaya çalıştğınızı söylediler haaa!!!(yine manalı)hatta üçünüzün mü demelidim bide kerem hoca vardı demi bide sana özel ayarladığı sınavlar meselesi
Aslı:üfff deniz ya of ya sınavlar falan değil sadece bi tane sınav ve senin bundan haberin vardı
Deniz:evet var ama bütün okulun sizin aşk dedikodularınızla çağkalandığından yeni haberim oldu
Aslı:tamam bak yarın ilk iş gidip sen dahil herkese dert olan bu Allah’ın cezası sınavın iptalini istiycem tamam mı oldu mu böylece kimse benim torpile ihtiyacım olmadığını da anlıycak
Deniz:peki bu efeyle sevgili meselesini nasıl anlatacaksın bana
Mine:ya kimle konuşuyosun iki saattir noluyo aaa pardon tartışıyodunuz galiba
Aslı:hayır canım tartışmıyoduk konuşuyoduk sadece
Deniz:evet efe beyle aslı hanımın tıp fakültesinde muhteşem iki sevgili gibi davranmalarını konusunda konuşuyoduk
Minebüyük bir sevinçle tabii)NEEEEE!.....oha aslıcım doğru mu bunlar
Aslı:artık saçmalamayı keser misiniz
Deniz:aslı bak bi açıklama yapmadan hiçbir yere gitmiyorum
((((((o sırada Suyun ailesi gelir tabi Su’da yanında)))))))
Aslı:gitsen iyi olacak çünkü geldiler
Deniz:bana da geldiler aslı tamam mı bana da gelenler geldiler
Aslı:hoş geldiniz
Su:hoş bulduk ııııı….annecim babacım bubuyrun
Su’nun annesi:meraba kızım meraba
Su:babacım bu sana hep bahsettiğim arkadaşım aslı
Su’nun babası:heee şu tıp fakültesinde okuyan
Su:heh
Su B.:hoş bulduk doktor hanım kızım
Aslı:hoş geldiniz efendim
Su B.:hoş bulduk
Su:buda bizimle aynı okulda olan mine
Deniz(arkadan atladı hemen):ııı bende deniz efendim hoş geldiniz
Su B:bu arkadaşta mı burada oturuyor sultan
Su:aaa olur mu babacım hiç erkek adam kızlar evinde oturur mu bu bizim bakkal yani çırağı yani yeni çırağı dimi deniz haa şimdi biz yarın hiç bir şey istemiyoruz denizcim sen bize yarın iki şişe süt bi ekmek bide bu toprağın gazetesi falan hadi denizciğim hadi canım kardeşim hadi hadi bakayım