Yeni

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni Yeni'den

4 posters

dizi replikleri

sevgi_arsızı
    sevgi_arsızı
    Moderator
    Moderator

Kadın
    Ruhsal Durumum: : dizi replikleri - Sayfa 6 Zararsizkb7
    Durumum: : dizi replikleri - Sayfa 6 Mesgulrc6
    Katılımı : :
    dizi replikleri - Sayfa 6 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100dizi replikleri - Sayfa 6 Right_bar_bleue

Takımı : dizi replikleri - Sayfa 6 Besiktas

dizi replikleri - Sayfa 6 Empty Geri: dizi replikleri

Mesaj tarafından sevgi_arsızı Cuma Nis. 25, 2008 5:51 pm

Aslının annesi ve Zuhal hanım: Aslıyı mı?
    Çocuğun annesi:Hayırdır biz yanlış bişey mi söyledik?
    Aslını annesi:Yoo şaşırdık. Aslıya mı dediniz siz?
    Çocuğun annesi:Aslıyı dedik.Niyetimiz neyse onu söyledik.
    Deniz:Aslı olmaz delirdiniz mi siz?
    Aslıeniz tamam bi sakin ol bi dur..
    Deniz:Ya duymuyomusun ne diyolar ya.
    Çocuk:Asıl sen ne diyosun ya .Abisi misin babasımısın ne karışıyosun?
    Deniz:Karışırım tabi .Sen utanmıyomusun 17 yaşındaki kıza göz koymaya. Bunun daha okulu var uzmanlığı var pratisyenliği var.
    Çocuğun annesi:Zuhal hanım ne pratiği ne uzmanlığı.Ne diyo bu oğlan Allahını seversen.Ya sen konuşmadın mı bu insanlarla.?
    Zuhal Hanım:Ya bi dakika durun .Bi yanlış anlaşılma oldu herhalde.
    Çocuğun annesi:Ne yanlış anlaşılması Zuhal Hanım.Asıl yanlış anlayan sizsiniz.
    Aslının annesi:Biz istemeye gelecekler diyince Cananı zannettik.
    Çocuğun annesi:Canan mı?Bu kart kız mı? Ayol şu körpecik oğlumun ne işi olur senin evde kalmış kızınla.
    Canan:Ya bi dakika sen ne dediğinin farkındamısın ya. Bak o ağzını topla çok fena olursun.Anne ne diyo bu bişe söyle şuna ya.
    Çocuğun annesioğru dedim.Evde kalmışsın işte.
    Aslının annesi:Hanım hanım.Ben kızlarıma laf söyletmem.17 yaşındaki kıza göz koymuşsunuz.Hangi devirde yaşıyoruz.Açtırmayın benim ağzımı.
    Deniz:Güzel söyledin Hafize teyze .Daha az bile bunlara.
    Çocuğun annesi:Ay siz şebekemisiniz ayol.Bi kız isteyelim dedik bi dayak yemediğimiz kaldı.
    Canan:Bak hala konuşuyo ya.Hala konuşuyo anne.
    Çocuk:Ne dayak yiycez anne bizim elimiz armut mu topluyo.Ben zaten uyuz oldum.Alıveririm şunu aşağıya.
    Deniz:Ne diyosun sen be.Sübyancı sapık.
    Çocuk:Ne dedin sen.Bi daha söyle bakıyım.
    Denizuydun sen benim söylediğimi.Çıksana dışarı hadi.
    Sonuç deniz ve çocuk birbirine dalar
    sevgi_arsızı
    sevgi_arsızı
    Moderator
    Moderator

Kadın
    dizi replikleri - Sayfa 6 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100dizi replikleri - Sayfa 6 Right_bar_bleue

Mesaj tarafından sevgi_arsızı Cuma Nis. 25, 2008 5:52 pm

denizin mineye yazdigi mektup

"Cok uzun zaman oldu Mine. Yani seninle oturup konusmayali. Belkide en büyük sorun buydu. Konusamadigimiz icin hep yanlis anladik birbirimizi. Nolursa olsun bir tek seyi bilmeni istiyorum. Ben seni hic bir zaman üzmek istemedim...

DVD'leri özel olarak senin icin sectim. Yani sevebilecen Filmleri. Biliyorum cok seviyorsun film izlemeyi. Özellikle romantik-komedileri ayirdim sana. En cok onlari seviyorsun... Mektubu bitirince bir tanesini koy bilgisayara ve izle...
    Ha bu arada babanla tekrar konus.... Icinden ne geliyorsa, onu söyle. Vazgecme yani... Bunca yil onu bekledin. Simdi bulmusken sakin vazgecme."
    sevgi_arsızı
    sevgi_arsızı
    Moderator
    Moderator

Kadın

Mesaj tarafından sevgi_arsızı Cuma Nis. 25, 2008 5:52 pm

Denizin aslı için hazırladıgı videodaki konuşması

Sana söylemek istediğim o kadar çok şey varki ama artık çok geç ,herşey için çok geç keşke zamanı geri alabilseydim .Özür dilemeyeceğim senden çünki bir anlamı yok biliyorum seni üzdüğüm için kendimi hiç bir zaman affetmeyeceğim sende affetme zaten haketmiyorum bunu.İstanbula gelirken büyüyoruz artık demiştin, heyecanlıydın bambaşka bir hayta başlıyacağımızı düşünüyordun hayal ettiğin şey bu değildi biliyorum bir filmde vardı,büyümenin en zor yanı neymiş biliyormusun?
    sen farkında olmadan başlaması ben büyüdüm Aslı farkında olmadan istemeden bi şekilde büyüdüm bir hata yaptım çevremdeki herkesin hayatını darmadağan edicek bir hata senin Efenin hatta Minenin bile ve her hatanın bir bedeli vardır benimkide gitmek her insanın bir hikayesi vardır bugüne kadar senin hikayende hep ben vardım eğer bundan sonrada olursam yasadığın acıyı çoğaltıcam biliyorum ve senin hayatına bir kabus gibi çökmeye hakkım yok benim işte o yüzden gidiyorum..
    ama şunu bilmeni istiyorumki ben seni hep sevdim hala seviyorum ve hayatımın sonuna kadarda seviceğim..

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 1:44 am