Yeni

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni Yeni'den

4 posters

dizi replikleri

zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın
    Ruhsal Durumum: : dizi replikleri - Sayfa 3 Sakinbq4
    Durumum: : dizi replikleri - Sayfa 3 Disardago3
    Katılımı : :
    dizi replikleri - Sayfa 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100dizi replikleri - Sayfa 3 Right_bar_bleue

Takımı : dizi replikleri - Sayfa 3 Galatasaray

dizi replikleri - Sayfa 3 Empty Geri: dizi replikleri

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 5:21 pm

Efe DeniZ'e öpüşMe dersi verirKen..
    EFE:Şimdi Bak bas parmağımLa iŞaret parmağının uçLarını birLeştiriyosun .. Kim oLdu bu şimdi ??
    DENİZ:Kim oldu ??
    EFE:AngeLine JuLie görmüyomusun ? .Baksana aLt dudağının kaLınLığıyLa nasıLda benziyo..
    DENİZ: İyide ben bu kdr büyük ağızLa öpü$emem ki oğLum :S
    EFE:BiLader JuLia Roberts'La öpü$en insan evLadının canı yok mu hiç ??
    DENİZ:ÖyLe gerÇi..
    EFE:Hıı Gördün mü neymiş ? Hayatta hedefLerin hep yüksek oLucakmış DeniZ'cim şimdi sen bundan günde 4 öLcek aLıyosun $ahane öpüşüyosun.
    DENİZ:4 öLçek ? :S
    EFE:Evet 4 öLçek . Hadi göriyim seni
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın
    dizi replikleri - Sayfa 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100dizi replikleri - Sayfa 3 Right_bar_bleue

Mine:Alo bi saniye beklermisin?
    Deniz:Bekleyemem.Zaten toplasan bi kaç saniye vaktim var.Bak Aslıya sakın söyleme tamam mı? Polis Efeyle bizi aldı götürüyo.
    Mine:Nee.Nereye götürüyolar yaa.
    Deniz: (Efeye dönerek)Oğlum bu kız nereye götürüyo diyo.Nereye gidiyoruz biz şuan?
    Efe: Ben nerden biliyim oğlum hergün basılmıyoruz dimi yaa
    Deniz: (arkasındaki kıza dönerek)Pardon.Bizi şuan nereye götürüyolar biliyormusunuz?
    Kız: Önce ifade sonra janjana
    Deniz:Janjan ne oğlum
    Efe:Ver şunu be ver.Alo pamela .Kızım bana bak durum vaziyet çok feci.Ahlak polisi aldı bizi götürüyo yaa valla.Sen şimdi hemen kimseye hiçbişe belli etmeyosun abimi buluyosun.Oda gelip bizi kurtarıyo.Janjana gidiyomuşuz.Hadi tamam.
    (Efe polise dönerek)Aa polis ağabeycim çok afedersin ama bu janjan tam olarak neresi.
    Polis:Gidince görürsün.

Aradan zaman geçer
    Efe:Ya dün gece rakı masasındaydık bu gece ahlak masasındayız.Bu nasıl iş anlamadım ben birader yaa.Valla okutucam Hafize teyzeye.Nazar var oğlum üstümüzde.
    Denizlur.Hafize teyzeye söylede önce bi güzel canımızı okusun.Dur bakalım daha başımıza neler gelicek bu gece.
    Efe:Ya söylediler ya birader işte fincan mı cincan mı öyle bi yere gitcekmişiz işte.
    Deniz:Ya oğlum deli etme adamı.Neresi orası yaa.
    Efebilmem işareti yapar)
    Adam: (burada ne dediğini pek anlamadım) bişe hastanesi dedi.
    Efe:Ne
    Adam:Fuhuştan yakalananları götürüyolar
    Efe:İyide ağabeycim ismi niye janjan.Ne alakası var yaa
    Adam:Hercan kurtardıda onun için.Gel zaman git zaman öyle kalmış işte. Sigara var mı sigara?
    Deniz:Ulan Efe ulan Efe.Senin yüzünden fuhuştan karakola düştük yaa.
    Efe:Abicim sus.Bana fuhuş falan deme.Aaa gazeteciler filan da vardı orda.Oooo eyvah.Bu hafta arenada o kalın sesli amcanın sesini duyar gibiyim yaa.
    Deniz:Ne diyosun oğlum sen.Ne sesi duyması be.
    Efe: Körpecik bedenlerin fuhuş batağındaki ibret verici görüntüleri bammm.
    Görevli:Gelin bakalım ifade sırası sizde.
    Efe:Ayıp be Adnan kardeş ayıp .

Efeyle Deniz ifade odasına girerler.

Efe:Şimdi efendim ııı Adnan kardeşimiz bize illa gel illa gel diye tutturunca biz bi durum olduğu zaten çaktık arkadaşımla.Yani ıı çünkü ne zaman biri size illa gel illa gel diye tuttursa orda illa bi illagel bi durum vardır.Öyle dimi Deniz yaa.
    Deniz:Tabi efendim.Bizde ayıp olmasın diyerekten geçerken bi uğrayalım dedik.
    Polisgülerek)Basken.Eee sonra
    Efe:Sonra sonrası efendim yani uzun lafın kısası tam o adi Adnan kardeşimiz bizim gazozumuzu açmak üzereydi ki siz geldiniz.Allahtan yetiştiniz kurtardınız bizi ya.Dimi oğlum yaa dimi
    Deniz:Tabi efendim.bizim zaten kendi kız arkadaşlarımız var.Niye böyle bir işe girişelim ki.
    Efe:Benim kız arkadaşım falan yok oğlum.Kendi adına konuş.
    Polis:Ama asıl kızlar sende varmış diyo şu Adnan kardeşin.
    Efe:Kız mı ne kızı abi ben bilmiyorum.(polis efenin kafaına vurur)ahh
    Polis:Yalan atma lan.Pamela mamela telefonda habire kızlarla konuşuyomuşsun.
    Efe:Ama vurma öyle abicim böyle bizde polis çocuğuyuz yaa ayıp değil mi?O şerefsiz Adnan bize iftira atmıştır.O kız benim arkadaşım abi.Hani Pamelaydı suyalındı takma ismi onun.O kızın gerçek ismi Mine Mine.
    Polis:Mine mi? Yabancı uyruklu değil Türk o zmn öyle mi?
    Deniz:Evet efendim.Annesi Türk babası da Alman vatandaşı galiba.
    Polis:Secerisini(böyle dedi galiba tam anlamadım) sormadık lan.Kim çalıştırıyo bu kızı.
    Efe:Abi valla kimse çalıştırmıyo kız çalışmyo ya.bi eli yağda bi eli balda ooo kocaman konakta anneannesiyle beraber yaşıyolar işte.
    PolisGülerek)Biz öyle çook anneanne gördük.Var mı konağın adresi yazın bakıyım şuraya.
    Görevli:Amirim bi dışarı bakar mısınız?
    Polis:Suyalın muyalın.Ne kadar kız varsa istiyorum telefonlarını.Yoksa bu gece buradasınız haberiniz olsun.
    Deniz:Ya oğlum biz şimdi konağın adresini filan verirsek Ayşe teyze,Hafize teyze,Osman amca hepsini janjana toplarlar.Nerde bu Mine bulmuş mudur Metin ağabeyi?
    Efe:üff boşver abicim sen ağabeymi falan boşver ya.Sende Red Kitin süper numarası var mı Deniz?
    Deniz:Ne diyosun oğlum sen yine yaa
    Efe:Çünkü bu saatten sonra bizi ancak öyle süper kahramanlar kurtarır oğlum.Biz bittik.Bu sefer bittik Deniz.
    Polis içeri girer Efenin abisi gelir.Tabi Gönül ve Mine de
    Efe:Abi (Herkes birbirine bakar)
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

fe deniz ve aslının o gece kapının önündeki replikleri(birazında metin de var.)

D:işte sonrada peşimden gelme diyerek çekti gitti.Hepsi bu yani.
    M:iyi anlaşıldı kız sana abayı yakmış,sende yüz vermeyince gurur meselesi yaptı tabii.
    E:tebrik ederim abi,gerçekten tebrik ederim yani,eski bi siyasal urlacı olarak hemen çözdün davayı.(bu sırada abisine kaş-göz yaparak aslı yı işaret eder.)
    A:efee
    E:ne var kuzu hiç gelmeyin üstüme yani,istanbulu dağıtmaya dışarı çıkıyoruz,sonuçta dağılan biz oluyoruz.(aslı ve deniz bakışıyolar bu arada )
    D:hepsi benim yüzümden yani onu bırakmamalıydım..
    A:ya aslında kendini çok ta fazla suçlama(deniz şaşırır)bu gün evden çıkmadan önce Ayşe teyzeyle de tartışmışlar,o da herşey benim yüzümden oldu diyip duruyodu,artık,o da paramparça oldu tabi..
    E:biz paramparça olmadık mı kuzu?biz de paramparça olduk.Allah allah...
    M:Madem öyle oldunuz toparlayın be oğlum kendinizi,böyle zamanda siz güçlü olcaksınız ki etrafta toparlasın kendini di mi?
    E:Haklısın abi,haklısın tabi de(deniz ve asıya dik dik bakar)
    M:iyi hadi neyse bi gelişme olursa arıycam ben sizi,(ordaki polislere)hadi gidiyoruz..
    ----(metin gittikten sonra)----

E:evet,duydunuz abimi,ne diyo?Toparlanın diyo.Peki biz ne zaman toparlanıcaz ha?
    (aslı da deniz de sessiz önüne bakar)
    E:tabi yaa ne kadar aptalım,siz daha tanışmıyosunuz bile dimi?Doğru.Yani daha düne kadar birbirini deliler gibi seven iki aşık siz değilsiniz,hayır değilsiniz..Hatta beş yaşından beri arkadaş olan o iki kişide siz değilsiniz..Çok afedersiniz,ben sizi bi tanıştırıyım,(aslıyı göstererek)bu parça,(denizi göstererek)bu da param,param,parça!..
    A:efe sen ne diyosun yine yaa?
    E:siz ikiniz yan yana gelince artık bitek paramparça oluyosunuz diyorum kuzucum..Ne dost ne de sevgili,yalnızca paramparça....(der ve gider,aslıyla deniz üzgün efenin arkasından bakarlar.Tam deniz aslıya döner murat çıkar.)
    A:Ee iyi geceler..
    (deniz de başını sallar)
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

(Aslı ve Denizin barışma sahneleri.Aslı denizin okuluna gelir.Deniz onu görür.)

D:Beni çok şaşırttın Aslı seni hiç beklemiyodum..
    A:Daha fazla bekleyemedim ki Deniz..Tam beş gün oldu.(sarılır.)daha fazla bekleyemedim..Ben sensiz yapamam,ne olursa olsun sensiz yapamam....

Sonra sarılırlarr..

--------------------
    Aslı ve deniz yürürken..

A:aslında,bugün buraya gelirken hiç böyle sarmaş dolaş olacağımızı düşünmemiştim biliyomusun?
    D:Hmm,e niye geldin o zaman??
    A:Ya bütün gece düşündüm,tüm olanları,Efe haklıymış,tüm herşeye rağmen en azından arkadaş kalmayı becerebilmeliydik...
    (deniz şaşırır)
    D:Ne yani sen şimdi buraya bunları söylemeye mi geldin?
    A:Evet...ama sana öyle tutkuyla bağlanmışım ki,karşı koymayı beceremedim..
    D:E ama pişmanmışsın gibi konuşuyosun..
    A:Bilmiyorum,ya bundan sonra nasıl olucak?Artık herşey ortadayken yeniden nasıl başlarız bilemiyorum..
    D:Bak aslı,eğer sende inanırsan hiçbişey artık eskisi kadar zor olmıycak,Efenin urlada hastanenin bahçesinde söylediklerini hatırlasana son gece..Hiç kimsenin hataları sizin hayatınıza yön vermesin,buna izin vermeyin demişti..
    A:Eşşek herif..Ta o zamandan beri biliyodu yani öyle mi?Ta o zamandan beri bana bunu söylemeye çalışıyodu..
    D:ya bak,bunu sana söylemeyi bende çok istedim,yani bi çok kez denedim.Bunu senden saklamamalıydım,özür dilerim.Beni affet..
    A:Deniz sen affedilcek bişey yapmadın ki..Aslı sen beni affedebilecek misin?
    D:Ne demek şimdi bu?
    A:Yani,düşünüyorum da hangi erkek ailesine felaket getiren bi kadının kız kardeşiyle birlikte olmak ister ki?
    D:Eee ben senin bildiğin erkeklerden değilim di mi?
    A:Ben senden başka erkek bilmiyorum ki zaten...
    D:bak benim hayatımda biçok mutlu an oldu,ve bunların hiçbirisi sensiz değildi..Tamam mı?
    A:Bizim yamuk ağazlı bunu duymasın ama sonra hayatınızda bensiz ne hatıranız var çakallar diye canımıza okur..
    D:Ne adam bu efe yaa.Biliyomusun bazen hiçbirimiz onun gibi olamıyoruz..
    A:bilmezmiyim,bana gelip bu dostluğun bvaşında hepimiz birimiz için yemin etmiştik dedi..
    D:Sonra da en ufak bişey olduğunda hepimiz bi kenara savruluyoruz.Ve aramızdan birisi çıkıp hepimiz için bişeyler yapıyor.
    A:Ve o birisi de hep efe oluyo..
    D:Aynen öyle.Yani dün gece mine için nasıl çırpınıyodu bi görsen..
    A:ya hala ortada yok deniz napıcaz?
    D:okula da baktık işte yani benim aklıma daha başka bişey gelmiyo.
    A:Sizin şu dün gittiğiniz mekan dün gece kapalıymış,belki bugün açmışlardır.
    D:İyide yani polisler araştırmışlardır orayı.
    A:iyide canım bide biz gidip sorsak.Belki polisle konuşmaya çekinmişlerdir,bizimle konuşurlar.
    D:Tamam da sen mine için böyle bişey yapmak istediğine emin misin?
    A:Hepiniz benim için bişeyler yaptınız bende şimid hepiniz için bişeyler yapmak istiyorum..
    D:buna mine de mi dahil?
    A:Yalan ve kötülükle ne kazanabildik ki?Sonuçta mineyi inkar ederek biyere varamayız.Yaptıkları doğru yada yanlış.Ama sonuçta artık o da bizden biri.Ve onu kazanmalıyız...
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Aslı:Kesin kazanmalıyım üniversiteyi benim için tek kurtuluş bu
    Deniz:Merak etme aslı kazanıcaksın
    Efe:Yaa tabiki kazanıcaksın allah allah senden daha inekmi var ya urlada
    Aslı:Teşekkür etmek yerine möö desem efe möö
    Efe:Aaa rica ederim hayatım
    Deniz:Hem hayatımız bir sınavamı bağlı abi kazanamazsak başka bir şey yaparız
    Efe:Off yeter abi sınav sınav sınav sınav sınav sınav yokmu başka bir muhabbetiniz ya şurda iki paralık keyfim vardı onuda kaçırdınız ha ben gidiyorum
    Aslı:Nereye
    Efe:Nereye denize
    Deniz:Nee
    Aslı:Bu havadamı
    Efe:Hıı
    Deniz:Üşütüceksin(efe denize atlar.)
    Aslı:Kafayı yedi gene ya
    Deniz:Aslı bizde atlayalım mı
    Aslı:Saçmalama
    Deniz:Niye
    Aslı:Canım ne gerek var artık hem büyüdük
    Deniz:Büyüdüysek ne olmuş
    Aslı:Yani artık misket oynamıyoruz deniz odanızda manken posterleri asılı yarı çıplak
    Deniz:Eee ne var bunda
    Aslı:Yani artık bunlar var kıyafetlerle atlayamam
    Deniz:Amman düşündüğün şeye bak büyüsekte aynı kişiler değilmiyiz hem sen benim en iyi dostumsun
    Aslı:Öylemi hala aynı şeyi konuşabiliriz yani
    Deniz:Konuşuruz tabii
    Aslı:Tamam deniz bey söyle bakalım en son kimi öptün
    Deniz:Kimseyi sevgilim yok ki bilmiyorsun sanki
    Aslı:Peki en son hangi ünlünün çıplak fotoğrafına baktın
    Deniz:Yani aslı..aman gelmezsen gelme ben kendim atlarım
    Aslı:Ya saçmalama ya (denize atlar.)
    Deniz:Aslı
    Efe:Aslı
    Deniz:Deniz akkaya
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 5:22 pm

Deniz:Tam yakalıyıcaktım ne vardı mızıkçılık yapıcak
    Efe:Giricektin denize ne güzel boğucaktık seni
    Aslı:Valla ben kendimi kurtardım şu halinize bakın titriyorsunuz soğuktan
    Deniz:Valla yiğit diye laf söyletmeyelim dedik ama ben soğuktan dondum abi
    Efe:Abi hava güzelde rüzgar esiyor ya
    Aslı:Aptal maruz su buz gibiydi dimi(ARABA GELİR)
    Efe:Kenara kenara
    Deniz:Bakıyorum eğleniyorsunuz ha yürüyün oğlum dondum (arabadan mine çıkar.)
    Efe:Bu ne ya
    Deniz:Bu kız kim abi nerden geldi acaba
    Aslı:Ya kimse kim canım bizene hadi gidelim donucaksınız hasta olucaksınız hadi
    Deniz:Çok güzel
    Aslı:Ben gidiyorum
    Deniz:Aslı bekle bekle ya
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Aslı:2006 dan bir öss sorusu geliyor
    Efe:Evet sevgili dinleyenler urladan aslı hanımın canından çok sevdiği arkadaşlara...
    Aslı:Ya bir müdahale etme bir dur
    Efe:Uff hadi tamam devam et ya
    Aslı:İslamiyetten önce türk devletlerine kağanın eşine hatun ünvanı verilirdi aşağıdakilerden hangisi kağanın hatuna yetki verdiğini gösterir
    Efe:B Kağanın hatuna ilk kredi kartını çıkarması
    Aslı:Yanlış cevap deniz sen ne diyorsun
    Deniz:Kalıcı galiba
    Aslı:Nee
    Deniz:Pardon dalmışım yaa
    Efe:Hıı sen o hatuna takıldın dimi ya ama güzel falan diye kalıcı diyorsun neden gelmiş acaba deniz oğlan
    Deniz:Valla neden gelmişse gelmiş iyi yapmış acayip bir havası vardı ya
    Aslı:Havaymış makyaj sürmüş be hem bülent ersoy gibi boyanmıştı
    Efe:Sen ne anlarsın be kuzu kız alımlı seksi ama çok barbi ya ben daha çok böyle doğal güzellikten hoşlanıyorum mesela (bir isim söylüyor.)
    Deniz:Valla makyajlada olsa güzeldi abi saçları dudakları gerçi bacaklarını pek göremedim ama...
    Aslı:Yeter ya bıktım sizden ne zaman toplansak bir türlü ders çalışamıyoruz
    Efe:Aman be kızım duyanda dünya bankasıyla çalışıyoruz zannedicek ha alt tarafı soru bankası ya hadi ben kaçtım
    Deniz:Nereye oğlum
    Efe:Ya eve erken gideyimde abi babam esmesin ya hadi eyvallah
    Deniz:Sana ne oluyor
    Aslı:Gidiyorum
    Deniz:Nereye
    Aslı:Biriniz dalgasında birinizin aklı kızlarda ders falan çalışılmıyor
    Deniz:Kızları düşünücez tabi başka ne düşünücez
    Aslı:İyi düşünmeye devam et iyi geceler
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

29. bölüm

deniz: oğlum nasıl toplayacağız biz bu arabayı şimdi?
    efe: birader, biz bu arabayı falan toplamayalım,direkt toplanıp Urla'ya gidelim ya!
    deniz: ne yapacağız oğlum bu saatten sonra Urla'da?
    efe: oğlum 18 yıl ne yaptıysak ondan sonra da onu yaparız.olmadı sal yapar lost'taki gibi yunan adalarına gideriz,ha ,olmaz mı?!
    deniz: bak kardeşim ayıdan post,bizden lost olmaz tamam mı? bırak şimdi espri yapmayı, nasıl temizleyecağiz bu işi ona bak!
    efe: ya, ne esprisi ya...
    aslı: deniz iyi misiniz?ya nerden buldunuz bu arabayı noluyor ya!
    efe: ya dur kuzucum dur allahını seviyorsan, çalışamadık biz oralardan sorma birşey.direkt kaptık geldik işte arabayı ya!
    su: senin dükkandan ayıkladın di mi bu arabayı efe?
    efe: ya ben birşey ayıklamadım niye herkes bana bunu diyor ya!!!
    aslı: ya ne olacak şimdi peki ya? ehliyetiniz de yok,hı?? nasıl yaparsınız böyle birşeyi ya?
    deniz: ya aslı siz nasıl yaparsınız böyle birşeyi? tanımadığınız bir adamın arabasına biniyorsunuz! bizi gaza getiren sizsiniz yani!
    efe: doğru ya,biz buraya onun için gelmiştik di mi?
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Efe: abi napıyosun in ordan bak 18 yaşından küçük çocuklar için olumsuz davranışlarda bulunuyosun in!!
    Şükran: gitti abin oğlum şu kadarcık aklı vardı onu da bu kız yüzünden yedi. Gözünü seveyim bişey yap oğlum (efeye söylüyor)
    Efe: Tamam anne tamam sen dur, ben ona napacağımı biliyorum.
    Deniz: Nereye gidiyorsun?
    Efe: Siz durun abi ben geliyorum.
    Metin: Hiç kimse gelmesin! hiç kimse gelmesin! anne bak şakam yok atlarım diyorum. Gönül' ü çağırın atlarım bak!
    Salih: İn ulan aşağı eşşek sıpası in! kolaymı yetiştirdik getirdik biz bu günlere seni, bunun için mi?
    Polis: Metin kardeşim bunlar yakışıyor mu sana? in aşağı konuşalım.
    Metin: yaa benim Günül' den başka konuşacak kimsem yok, Gönülle konuşmam lazım. Gönül' ü çağırın
    Aslı: Yaa gönül hoca burda mı biz gidip alalım mı? (şükran ' söylüyor)
    Şükran: Aradık kızım aradık geliyor. Mahfetti oğlumu.
    Su: Aaa Efe o ne zaman çıktı yukarıya???
    Şükran: Ayy birken iki oldular!
    Efe: hadi abi atla
    Metin: in lan aşağı!
    Şükran: ay bana bişeyler oluyor salih
    Efe: hadi atlada görelim, atla atla. Ama şunu bil ki sen atlarsan ben de atlarım
    Metin: senin herşeyin sahta be atlayamazsın sen! Ben atlıcam Gönül sana kalıcak dimi akıllı
    Efe: Yuh sana be abi demek benim herşeyim sahte haa öylemi tamam o zaman atla aşağı ben de senle geliyomuyum gelmiyomuyum o zaman görürsün. Sen atlarsan asıl ben vicdan azabından ölürüm, atıyorum lan kendimi aşağı
    Metin: İn lan aşağı in aşağı
    Su: Efe atlarsa biz de atlarız Metin abi hiç kusura bakma!
    Efe: kuzu,su siz ne zaman geldiniz buraya?
    Aslı: Biz de atlarız Efe. yaa siz bizim canımızsınız yaa nasıl yaparsınız böyle bişeyi.
    Deniz: Yaa noluyo be tut şunu (elindeki suyu mineye verir)
    Mine: Sen nereye gidiyosun
    Deniz: yukarı
    Mine: dur ben de geliyorum.
    Canan: yaa bu işlerde bu uzman ararsınız herhelde. Bilal 1 numaradır
    Polis: sen kimsin(bilale sorar)
    Bilal: zerzavatçıyım
    Polis: yaa şunu alın başımdan.
    Hafize: Aslı gözün kör olmasın in kız aşağı!sana bişi olursa babana ne diycem ben.
    Aslı: anne sen karışma bu arkadaşlarımla bizim aramızda.
    Efe: evet
    Deniz: Metin abi Aslı atlarsa ben de atlarım.
    Mine: Deniz atlarsa ben haydi haydi atlarım
    Ayşe: Mine Mine in aşağı! Aklınızımı kaçırdınız siz in!
    Efe: hadi bakalım birader herkes burda herkes atlamaya hazır. Hadi atlada görelim hadi bakalım.
    Metin: yaa hepiniz gidin başımdan yaa. Gönül'ü çağırın bana.
    Gönül: yaa metin delirdin mi sen? ne işin var orda in çabuk aşağıya.
    Sevgi: bırak kızım bırak atlasın, herşeyi gibi intiharıda taklitir inanma.
    Şükran: delirdin mi sen kadın benm aslan gibi ğlum gidio.
    Metin: Ayşe teyze siz napıyosunuz burda yaa.
    Ayşe: Mine nolur in sana bişey olursa yaşayamam ben
    Osman: Ayşe insene aşağı yürğimemi indireceksin benim
    Ayşe: İnmiycem sen huysuzluklarından vazgeçmedikçe.
    Osman: ben sensiz naparım, kurban olurum in.
    Metin: yaa yeter yaa yeter. Gönül beni duyuyomusun.
    Gönül: duyuyorum metin. Yalvarırım in aşağı
    Metin: bir tek şartla inerim yoksa yaşamanın bi anlamı yok benim için benimle evlenirmisin?
    Sevgi: hayır gönül kabul etmiceksin.
    gönül: anne sus allah aşkına.
    Metin: bak 3 e kadar sayıyorum. benimle evlenirmisin?,
    Sevgi: Hayır
    Gönül: Yaa anne sus sus
    Metin: gönül 1
    Efe: Gönül et artık hepimiz donucaz.
    Metin:2
    Şükran: Kurban olayım kabul et oğlum seni çok seviyor.
    metin: benden günah gitti 3 ve atlar...
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

E: gel lan buraya napiyorsun lan sen
    Barmen: tanidim ulan sizi nasil girersiniz boyle evime haneye tecavuzdan hayatinizi sondurecem lan sizin
    E: Yaa ee denizcim herhalde 18 yasinda bi kiza tecavuza yeltenmek bir okuzun agirina tecavuzdan daha agir sucdur degilmi?
    D: Evet evet ustelik iki kiza birden
    Barmen: kimsiniz lan siz kimsiniz haa kimsiniz
    M: URLALIYIZ
    S: cantayi buldum
    E: guzel hadi arkadaslar burda isimiz bitti
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 5:23 pm

29. Bolum - Son Sahne

Deniz: Nasil? Yakistilar dimi?
    Asli: Evet, de... Deniz, ya, annen surekli bize bakiyor. Sen kizmadigindan eminmisin?
    Deniz: Ya hayatim, ben onunla herseyi acik acik konusdum. Merak etme, uzme kendini, tamam mi?
    Ayse: Canan iyi misin kizim?
    Canan: Yok Ayse abla. Iyiyim de... Bi sanci gelip gitti galiba.
    Deniz: Biliyormusun, zaten guzeldin boyle cok daha guzel olmussun.
    Asli: Biliyorum Deniz bey. Ya sus artik. Bak nikah kiyilcak hadi.
    Deniz: Ya tamam. Son bi sey daha soylucem.
    Asli: Ay cenen dustu tamam hadi son kez soyle bakalim.
    Deniz: Nedersin? Belki sende benimle evlenirsin hi?
    Asli: (Bi kac saniye sessizlikden sonra) Abla!?
    Ayse: Canan neyin var kizim?
    Asli: Abla iyimisin?
    Ayse: Canan iyimisin yavrum?
    Canan: Bebek... Bebek geliyor galiba...

Vee the end..
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

29.bölüm aslı barda,efe-deniz-su-mine onu dışarıda bekliyorlar!

aslı bira içerken tadı hoşuna gitmez ve öksürür.
    dışarıda deniz'de köfte ekmeği yerken boğazına kaçar öksürür.

efe:oğlum napıyısun ya?kendini köfte ekmeğe verdin bu 3. lan!

deniz:ne bileyim abi ben.heyecandan ne yaptığımı biliyomuyum?içerdeki senin sevgilin değil tabi!

mine:aman pek kıymetliymiş sevgilin .yediler sanki!

deniz:efe oğlum bak ben barda diye bir film izledim,orada çok kötü şeyler oluyodu.abi 1 saat oldu napıyor bunlar içeride?ben dayanamıycam valla giriyorum içeri.

efe:lan nereye?oğlum manyakmısın,bir çuval inciri berbat edeceksin ya!
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

mine:yuh ya!herifin bide sevgilisi varmış ha?

barmenin sevgilisi yanlarına gelir

b.sevgilisi:eyvallah ya!iyi oldu söylediğin kestim hesabını

efe:ne demek ya her zaman.iyi akşamlar!

efe:bak,bak işte bu kız gördünmü?

deniz:abi sen ne söyledin peki kıza?

efe: ne söyliycem birader gerçeği söyledim.yani o engin efendinin kafasının ne zaman nerde nasıl yarıldığını hepsini bir bir anlattım.

su: oh iyi olmuş.

efe: zaten bu herif bu kızı devamlı aldatıyormuş birader ya!kız bunu kaç kere basmış,bu kaç kere tövbe etmiş ama aynı terane!

su: erkek milleti işte ne olacak.

efe:almanyalı bu arada sende kusura bakma ama herifçioğlu her akşam mümkünse başka bir kızla çıkıyomuş.

deniz:hadi canım ,yok artık.

mine:geliyolar ,geliyolar!

efe:bak inanmıyodun bu gecede kuzuyla gidiyolar!

(burda acayip güldüm deniz'e)

deniz:EFE AKITIRIM PEKMEZİNİ,MASUS MU YAPIYOSUN LAN!BEN VAZGEÇİYORUM OĞLUM!

EFE:dur abicim napıyosun ya,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik!

deniz:EE BENDE BU KIZI SOKAKTA BULMADIM ABİCİM.EĞER BU KIZIN BAŞINA BİŞEY GELSİN.YEMİN EDİYORUM HİÇBİRİNİZİ AFFETMEM.

MİNE:bizim arkadaşlığımız da bu kadar işte!

aslı ile barmen çıkar,onlarda saklanır.
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 5:24 pm

d-bak yine aynı şey oluyo
    a-deniz noluyo niye birden bire böyle bi dellendin ne var
    d-nolabilir ki nolabilir, yok yine yanlış anlamalar, yok yine mine, yok yine bilmemne, ya ben sana kaç kere söylücem mine falan benim umrumda deil anlamıyo musun
    a-ya deniz bağırma herkes bize bakıyo, niye sinirlendin şimdi noldu ya
    d-sinirlenirim tabi, çocuk gibiyiz, yani büyüdük diyoruz ama hala iki olgun insan gibi birbirimize açık olamıyoruz aslı
    a-ben gayet açığım senden hiçbişey saklamıyorum
    d-ha yok yani öyle mi?beni sevmiyosun bana aşık filan diilsin?o mektup, mineyi kıskanman, filmi ilk izlediğindeki o heyecanın, aramızdaki elektriklenme, hepsi yalan yani öyle mi?
    a-anladım ben seni deniz, sen yine sinemadaki gibi benimle oyun oynamak istiyosun, kusura bakma ama ben bu sefer buna izin vermiycem, ben zaten filmin devamını biliyorum
    d-hiçbişey bilmiyosun aslı hiçbiyere de gitmiyosun
    a-deniz bırak
    d-bırakamam diyorum anlamıyomusun
    a-neden
    d-bırakamam çünkü seni seviyorum tamam mı? seni seviyorum!
    a-deniz sen ne söylediğinin farkında mısın
    d-hayatım boyunca hiç söylediğim bişeyin bu kadar arkasında olmadım aslı, seni seviyorum ve bu sefer bunun geri dönüşü yok
    a-ben ne diceğimi bilemiyorum
    d-bilemicek bişey yok, içinden geleni söyle..seviyosun ya da sevmiyosun bu kadar basit, ve bu saatten sonra kalırsa çok yazık olur
    a-ya ben yıllardır bigün bana gelip o iki kelimeyi söylemeni bekledim
    d-evet
    a-ve şimdi sen bunu söylemişken, bu kadar inanarak söylediysen...ki ben bunu çok güçlü hissediyorum..nası hayır diyebilirim
    d-yani?
    a-ya ben de seni çok seviyorum, allah kahretsin ben de seni çok seviyorum!
    (mutlu bi müzik..birbirlerine sarılırlar)
    a-yaşadığımız onca şeye rağmen sana ne kadar kızsam da atamadım seni içimden
    d-biliyorum sana çok kötü şeyler yaşattım, ama hepsi hataydı, çocukluktu, artık pes etmiycez, herşeye elele birlikte göğüs gericez, anlaştık mı?
    (ve aslı başını sallar..)
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Canan;Çal kardeşim çal diyor.

Leman;Oraya gitmeyeceksin murat,gidersen seni boşarım..

Murat;Sen bayılmıştın..(emin değilim bu cümleden..)

Efe;He...
    Su;Bıraksana kardeşim çantamı düpegündüz.
    Sonra su ;yürüü yürüü ....(bagırıyor)

Leman;Hangi parayla o çocuğun geleceğini sağlamayı düşünüyorsun..

Patronu;Al bakalım diyip parayı uzatıyor..
    Gönülün babasıda efeye para verıyor.''Aramızda tamam mı?'' diyor.

Görevli;ya peki öteki çocuğun babası kim?
    Deniz;Babam.
    Görevli;Buda annen ozaman.
    Deniz;Ne annesi ablam o benim.
    Görevli;Oha ne diyorsun beyfendi..
    Ayşe,haşmet ve osman amca masadalar haşmet osmanın yakasına yapışıyor..
    Ayşe;Aman abi kurbanın olayım.(ayırmak istiyor==)

Okuldaki kızlar;Aslı okulda okadar çok kişiyi idare ediyor ki..
    Deniz;Başka...Başka birileridemi var. diyor kızlara..

Deniz kerem hocanın odasının kapısını açıyor.Keremde gülerek başını sallıyor ;''Deniz'' diyor..
    Efeyle su sarılıyor.
    Efe;vallaha gözüktüğü gibi değil diyor.

Kerem aslının resmini okşuyor ve arka fonda''BİR ÖĞRENCİNE AŞIK OLDUĞUNU DAHA NE KADAR GİZLİYEBİLİRSİN Kİ...'' DİYOR..
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

deniz-kerem karşılaşması (aslı'ya aşık iki erkeğin kavgası)

kerem:deniz!bu ne güzel süpriz böyle.tamam serap sen amfine git,daha sonra görüşürüz!

hoşgeldin.(kerem elini uzatır ama deniz elini vermez)
    gelsene!
    bende aslı'nın yerine yeni birisini bakıyordum.ama anlaşılan o ki aslı gibisini bulmak zor olucak!

deniz:evet duydum.ve bütün okulda bunu konuşuyormuş.

kerem:pardon?

deniz:aslı'yı bir türlü unutamadığınızı!

kerem:bak deniz!seni ilk gördüğüm günden beri,karşıma bu saçma tavırla çıkıyosun.ama artık yeter!sonuçta hoşgörünün de bir sınırı vardır.

deniz:benim sabrımın da bir sınırı var,kerem....hoca!
    aslı'dan uzak dur!yoksa seni doğduğuna pişman ederim!

kerem:elinden geleni ardına koyma o zaman,ben onun sadece öğretmeniyim.

deniz:umarım öyledir ve bunu zaman gösterecek!ve eğer söylediklerimde haklıysam işte o zaman karşına daha farklı çıkarım!
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 5:26 pm

Aslı:deniz! Senin ne işin var burada neden geldin
    Deniz:ne demek ne işin var babam hastaneye gitti bende seninle yarım kalan konuşmamızı bitirmek için konağa gittim buraya geldi dediler ne yapıyosunuz siz burada
    Aslı:ya işte efenin aklına uyduk ona yardım etmeye geldik
    Deniz:heee!..(manalı bir şekilde) efeyle bu aralar başka konularda da yardımlaştığınızı duydum
    Aslı:deniz bak okulda olanları duyduğunu ve buraya bunları konuşmaya geldiğini biliyorum ama şimdi gerçekten hiç sırası değil
    Deniz:peki ne zaman sırası gelecek aslı bana neler döndüğünü ne zaman anlatacaksın
    AslıSurprised iki salak kız benden sonra gelip sana bunları anlattı dimi
    Deniz:aynen öyle ayrıca o iki kızda pek salağa benzemiyorlardı daha çok ikinizin onları salak yerine koymaya çalıştğınızı söylediler haaa!!!(yine manalı)hatta üçünüzün mü demelidim bide kerem hoca vardı demi bide sana özel ayarladığı sınavlar meselesi
    Aslı:üfff deniz ya of ya sınavlar falan değil sadece bi tane sınav ve senin bundan haberin vardı
    Deniz:evet var ama bütün okulun sizin aşk dedikodularınızla çağkalandığından yeni haberim oldu
    Aslı:tamam bak yarın ilk iş gidip sen dahil herkese dert olan bu Allah’ın cezası sınavın iptalini istiycem tamam mı oldu mu böylece kimse benim torpile ihtiyacım olmadığını da anlıycak
    Deniz:peki bu efeyle sevgili meselesini nasıl anlatacaksın bana
    Mine:ya kimle konuşuyosun iki saattir noluyo aaa pardon tartışıyodunuz galiba
    Aslı:hayır canım tartışmıyoduk konuşuyoduk sadece
    Deniz:evet efe beyle aslı hanımın tıp fakültesinde muhteşem iki sevgili gibi davranmalarını konusunda konuşuyoduk
    Minebüyük bir sevinçle tabii)NEEEEE!.....oha aslıcım doğru mu bunlar
    Aslı:artık saçmalamayı keser misiniz
    Deniz:aslı bak bi açıklama yapmadan hiçbir yere gitmiyorum
    ((((((o sırada Suyun ailesi gelir tabi Su’da yanında)))))))
    Aslı:gitsen iyi olacak çünkü geldiler
    Deniz:bana da geldiler aslı tamam mı bana da gelenler geldiler
    Aslı:hoş geldiniz
    Su:hoş bulduk ııııı….annecim babacım bubuyrun
    Su’nun annesi:meraba kızım meraba
    Su:babacım bu sana hep bahsettiğim arkadaşım aslı
    Su’nun babası:heee şu tıp fakültesinde okuyan
    Su:heh
    Su B.:hoş bulduk doktor hanım kızım
    Aslı:hoş geldiniz efendim
    Su B.:hoş bulduk
    Su:buda bizimle aynı okulda olan mine
    Deniz(arkadan atladı hemen):ııı bende deniz efendim hoş geldiniz
    Su B:bu arkadaşta mı burada oturuyor sultan
    Su:aaa olur mu babacım hiç erkek adam kızlar evinde oturur mu bu bizim bakkal yani çırağı yani yeni çırağı dimi deniz haa şimdi biz yarın hiç bir şey istemiyoruz denizcim sen bize yarın iki şişe süt bi ekmek bide bu toprağın gazetesi falan hadi denizciğim hadi canım kardeşim hadi hadi bakayım
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Efe:dur birader o kız kuruları kuzuyu zor duruma düşürmese girermiydik böyle bir oyuna
    Deniz:sus sus konuşma bana niye söylemediniz peki
    Deniz:ee birader aramış kız seni sen demişsinki işim var bilmem ne esrarengiz esrarengiz konuşunca kız direk beni aradı ne yapsın
    Deniz:heee sende telefonu açtın buyurun ben deniz kiralık sevgili efe nasıl yardımcı olabilirim telefonu kapattın vazifeni yaptım öylemi
    Efe:ya ne diyosun birader ya don lastiği gibi uzattın haa iyiki sana söylememişik söyleyince tepkin budur yani
    Deniz:varya hayatın yalanla dolanla iş çevirmekten ibaret oldu ya abinin evindeki durum nasıl orda ne dümenler çevriyosun şimdi
    Efe:önce sağa kuruyorum sonra sola kuruyorum ya ne dümen çevircem manyak mısın gemicimiyim ben ya alla alla herkesin yardımına koşalım ondan sonra adımız dümenciye çıksın ohh iyi be
    Deniz:heee o evde çevirdiğin haltlar senin eserin değil yani
    Efe:ya tamam güzel kardeşim tamam organizasyon bizzat efe kaygısız ama başrollerde anadoludan gelen Rasim amca hacer teyze ve biricik evlatları sultan Süleyman oynuyo
    Deniz:ya olum sen ne sultanı ne süleymanı ya
    Efe : ya birader sabahtan beri su kod adlı sevigilimin ailesine söylediği yalanları telafi etme çabasındayım ya ya ben bugün kaç dereden su getirdim senin haberin var mı olum

((efe’nin telefonu çalar))
    Efe:ha al bak yine o arıyo kimbilir yine ne oldu ..alo noldu bi durum mu var …NEEE….tamam tamam ıı dur orda ya ıı ben şimdi gelip alıyorum onları ya tamam kızım panik yapmayın alla alla hadi hadi
    Deniz:nolmuş yine
    Aslı:su bizdeler ama annemle babamda onların yanındaymış Allahtan ev sahibi olarak tanıtmışlar onları hadi birader gidip onları almamız lazım hadi
    Deniz:offf efe offf
    Efe:aaa hadi güzel kardeşim bak çokk işimiz var daha hadi hadii
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Aslıyla babası dışardan geldiğinde aslı ve denizin tel. konuşması

A:Alo deniz,napıyosun?
    D:İyidir hayatım,kaynatıyoruz bizde,selamı var efenin sen naoıyosun?
    A:Ya aslında ben pek iyi deyilim.Şimdi babamla birlikteydik.Ona yalan söylemek artık kanıma dokunuyo.Yani daha düne kadar böyle pembe yalanlar deyip geçiştiriyoduk,ama şimdi önce ablam,sonra senle ben ya derken işler öyle bi hal aldıki,artık yalanlar pembe olmaktan çıkıp düpedüz kanlı canlı gerçek yalanlar oldu.
    D:eee naapmayı düşünüyosun peki?
    A:ya ablamı bilmiyorum ama ben senle olan ilişkimizi karşısına çıkıp söylemek istiyorum.yoksa ona hergün yalan söylemek artık gücüme gidiyo.
    D:Üff sen böyle diyosan tamamdır hayatım.Çıkar karşısına beraber söyleriz.
    A:Seni seviyorum
    D:bende seni seviyorum
    A:bak suda geldi şimdi selam söylüyo o da.
    ---S:söyle onlara bizi düşünsünler öyle cesika falan istemiyorum ben.
    A:Bizi düşüncekmişsiniz öyle diyo.
    D:tamam tamam bunu düşünürüz hadi,hadi iyi geceler.
    A:iyi geceler.
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 5:27 pm

[telefon konuşmasından sonra efe ve denizin konuşmaları]

E:yine ne düşünüyomuşuz birader?
    D:Seninkide ordaymış da uyurken bizi düşünsünler diyo.
    E:amaan kadın milleti düşün düşün çoktur işin.hişş aşk böcükleri yine ne konuştunuz bakıyım bıcır bıcır öyle haa,mıy mıy mıy mıy
    D:ya aslı kamil amcaya artık ilişkimizi söylememiz lazım diyo.
    E:haa hadi yaa.nasıl yapcaksınız?
    D:Ne biliyim heralde çıkar karşısına söyleriz yarın napalım.hadi hadi uyuyalım artık yarın çok işmiz var.
    E:Hişşt napıyosun bilader yaa?niye kitliyosun kapıyı?Çişmiz gelirse naapçaz ya gece
    D:Çişin gelirse beni uyandırıcaksın beraber gidicez kardeşim.Maşallah bizim evde ne zaman çişin gelse bi olay oluyo.Artık buna izin veremem.
    E:ya olur mu öyle şey yaa.İki sevgili amma meraklıymışınız çocuk bakıp işetmeye allah allah..
    D:efee
    E:efe ne ya allah allah.İyi o zaman bende senin yatana işiyim de gece gör sen._İşediim üstümü örtesenee annee,anne annee anneeeciğii (deniz yastık fırlatır.)Ahh..lan ayıp be atma şunu allah allah.hem evine alıyosun hem uyutmuyosun.
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

aslıula gittim.son birkez kerem'le konuştum.
    deniz:sen nasıl konuşursun o adamla ya?yaşadığımız onca şeye rağmen!
    aslı:ya deniz yapma lütfen!
    deniz:kerem bey de demedin,kerem dedin farkındaysan!
    aslı:biliyorum hayatımızdan çıktığı için artık rahatlıkla sanada söylüyebiliyorum.son kez konuştum istifa ettiğini söyledi.
    deniz:hadi ya!geç bile kalmış istifa etmekte!adam olan adam daha önce....
    aslı:sen bu kadar çok mu kıskanıyorsun beni?
    deniz:kim ben mi?ne alakası var şimdi?
    aslı:ne bileyim bazen beni çok şaşırtıyosun biliyomsun?mesela bu kerem olayı!hiç bu kadar kıskanacağını tahmin etmezdim.
    deniz:demek ki seni ne kadar çok sevdiğimin farkında değilsin.
    aslı:değilim tabi.hem bu kadar sevsen amerika hayalleri kurmazdın.
    deniz:daha ortada bişey yok ki?yarışmaya girecemde,kazanıcamda..ohoo
    doğmamış çocuğa bebek bezi arıyosun.
    aslıSurprised kadar emin olma.ya girersen,ya kazanırsan,ya haziran da gelip ben amerikaya gidiyorum dersen.
    deniz:peki o zaman bende sana bir soru sorucam.
    gerçekten amerikaya gitmemi istemiyormusun?gözlerime bak ve söyle,istemiyorum de.
    (deniz aslı'yı öpmeye çalışır,aslı kaçar)
    aslı:çok soğuk oldu,ben çay falan koyayım ,hem ısınırız.
    deniiz:bırak şimdi çayı mayı!amerikaya gitmeni istemiyorum de,bu meseleyi sonsuza dek kapatayım ha?
    aslı:ya söyleyemem.seni o kadar çok seviyorum ki hayallerini yıkamam.sen git ben seni beklerim.yokluğunada dayanırım.
    (deniz aslı'yı burnundan öper)
    aslı:deniz bey hemen gevşemeyin ama eğer geri dönmezsen o suya atlarım,amerikaya da kadar yüzerim,seni bulurum,annenden emdiğin sütüde burnundan getiririm haberin olsun
    deniz:inanırım valla!senden korkulur.bu arada kıskanan bendim dimi?
    aslı:sensin tabi!
    deniz:ya ne bileyim amerika'ya kadar yüzmeler,burnundan süt getirmeler falan!ne istersen yapabilirsin,öldürsen sesimi çıkarmam.
    aslı:bak hatırlatırım ama!
    deniz:hatırlat.
    (deniz aslı'yı anlından öper)
    deniz:herşeyimsin sen benim.(gözünden öper.)
    deniz:maviş gözlümsün.
    (yanağından öper)
    deniz:bitanemsin.
    (dudağından öper.boynundan öper)
    deniz:seni seviyorum.
    aslı:bende seni seviyorum.
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Deniz:allem ettin kallem ettin bizi yine yalanların ortak ettin ha tam başımız yalandan kurtuldu diyoruz birisi daha çıkıyo nereye kadar gidecek bu
    Efe:nereye gidecek bilader işler yoluna sokana kadar gidecek yani o yalanlarda olmasa kimseyi bişeye ikna edeceğimiz yok
    Deniz:abinlere mi gidiyosun sen şimdi akşam
    Efe:he la olum takım elbise olayını halletmem lazım ya yoksa işim olmaz ya
    Deniz:he sen var ya sen
    Efe:sende kuzuyu çağırırsın hem güzel romantik bir yemek yersiniz e bak sobanızda var
    Deniz:çağırmadığımı nerden biliyosun
    Efe:ulan sen var ya kamil amcanın kıllandığı kadar varsın ha ne ara konuştunuz be
    Deniz:ne bileyim işte izin alabilirse gelecek oldu konuştum ben
    efe:bak bak bak şuna bak
    deniz: hadi hadi nasıl yakılıyodu bu soba yak şunu hadi

(aslı gelir))
    Aslı:ne güzel işte artık evde ısınıyo yavaş yavaş her şey yoluna girmeye başladı
    Efe:asıl benim işlerim yoluna girsin bak daha neler olacak kuzu mesela bu akşam çok önemli bir toplantım var gidip takım elbise ayarlıcam
    Aslı:hayırdır nereye gidiyosu
    Deniz:metin abi çardı rapor verecek
    Aslı:e böyle konuşmamıştık ama ya
    Efe:ooooo kızım herkes sevgilisiyle baş başa kalmak ister siz benden giderayak hesap soruyosunuz bakın keyfinize ya (telefon çalar)aha aha abim hiyy saat yedi buçuk olmuş ya alo abi nerde olcam dersanedeyim abi e ben son soruya kadar çözdüm tamam geliyorum işte şimdi çıktım tamam soğutmayın yemekleri ben geliyorum ya hadi şiit gençler ben acayip geç kalmışım hemen çıkıyorum hadi görüşürüz bakın keyfinize
    Deniz:hadi kardeşim bol şans
    (efe gider)
    Deniz: eeee ne yaptın bakalım bugün hiç bişey anlatmadın
    AslıSurprised kula gittim.son birkez kerem'le konuştum.
    deniz:sen nasıl konuşursun o adamla ya?yaşadığımız onca şeye rağmen!
    aslı:ya deniz yapma lütfen!
    deniz:kerem bey de demedin,kerem dedin farkındaysan!
    aslı:biliyorum hayatımızdan çıktığı için artık rahatlıkla sanada söylüyebiliyorum.son kez konuştum istifa ettiğini söyledi.
    deniz:hadi ya!geç bile kalmış istifa etmekte!adam olan adam daha önce....
    aslı:sen bu kadar çok mu kıskanıyorsun beni?
    deniz:kim ben mi?ne alakası var şimdi?
    aslı:ne bileyim bazen beni çok şaşırtıyosun biliyomsun?mesela bu kerem olayı!hiç bu kadar kıskanacağını tahmin etmezdim.
    deniz:demek ki seni ne kadar çok sevdiğimin farkında değilsin
    aslı:değilim tabi.hem bu kadar sevsen amerika hayalleri kurmazdın.
    deniz:daha ortada bişey yok ki?yarışmaya girecemde,kazanıcamda..ohoo
    doğmamış çocuğa bebek bezi arıyosun.
    aslıSurprised kadar emin olma.ya girersen,ya kazanırsan,ya haziran da gelip ben amerikaya gidiyorum dersen.
    deniz:peki o zaman bende sana bir soru sorucam.
    gerçekten amerikaya gitmemi istemiyormusun? gözlerime bak ve söyle,istemiyorum de.
    (deniz aslı'yı öpmeye çalışır,aslı kaçar)
    aslı:çok soğuk oldu,ben çay falan koyayım ,hem ısınırız.
    deniiz:bırak şimdi çayı mayı!amerikaya gitmeni istemiyorum de,bu meseleyi sonsuza dek kapatayım ha?
    aslı:ya söyleyemem.seni o kadar çok seviyorum ki hayallerini yıkamam.sen git ben seni beklerim.yokluğunada dayanırım.
    (deniz aslı'yı burnundan öper)
    aslı:deniz bey hemen gevşemeyin ama eğer geri dönmezsen o suya atlarım,amerikaya da kadar yüzerim,seni bulurum,annenden emdiğin sütüde burnundan getiririm haberin olsun
    deniz:inanırım valla!senden korkulur.bu arada kıskanan bendim dimi?
    aslı:sensin tabi!
    deniz:ya ne bileyim amerika'ya kadar yüzmeler,burnundan süt getirmeler falan!ne istersen yapabilirsin,öldürsen sesimi çıkarmam.
    aslı:bak hatırlatırım ama!
    deniz:hatırlat.
    (deniz aslı'yı anlından öper
    deniz:herşeyimsin sen benim.
    (gözünden öper.)
    deniz:maviş gözlümsün.
    (yanağından öper)
    deniz:bitanemsin.
    deniz:seni seviyorum.
    aslı:bende seni seviyorum.
    (deniz aslının elinden tutar yatağa doğru yönelir !...aslı babasının konuşmasını hatırlar)
    Kamil:artık aramızda gizli saklı bişey kalsın istemiyorum aslı ve senden birtek isteğim var sakın benim yüzümü yere eğme çünkü artık bi darbeyi daha kaldıramam
    (ASLI DENİZİN ELİNİ BIRAKIR)
    Aslı: DENİZ BEN YAPAMAM)
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 5:28 pm

deniz: aslı! bi saniye hayatım.
    aslı: noldu?
    deniz:napıyosun?
    aslı:ya hani geçen gece bişey demiştim ya...
    deniz:tamam ben de senle o konuyu konuşacaktım zaten.
    aslı: nasıl yani? bana bak, eğer böyle bişey için beni bırakırsan seni hayatım boyunca affetmem.
    deniz:nerden çıkardın şimdi bunu?
    aslı: ya ne demek nerden çıkartıyosun, seni kaybetmekten korkuyorum işte şapşal görmüyomusun! ya deniz neden gülüyosun bişey söyle...
    deniz: bitanem.. bi bana bak.ben seni böyle bişey yüzünden terkedermiyim hiç? aksine ben de senden özür dilemek istiyodum zaten.ayrıca itiraf ediyorum o an biraz bozuldum.sonra düşündüm ikimiz de böyle bişeyi istemiyosak zaten yapmamız doğru olmazdı di mi?
    aslı: bırakmıycaksın yani beni.
    deniz: ya ben yarım saattir ne anlatıyorum sana burda?
    aslı:başka kızlara gitmek de yok ama.
    deniz:tamam yok.
    aslı: gülme düzgün cevap ver.
    deniz:pardon.
    aslı: eve başka kız getirmek de yok.
    deniz:mavişim...benim gözüm senden başkasını görür mü hiç?
    aslı: görmez di mi?
    deniz: görmez...
    aslı: o zaman gönül rahatlığıyla gidebilirim...
    deniz:barıştık di mi?
    aslı: barıştık....
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

DENİZ:aslıııı!!!..
    ALP:eyvah abiinn??
    ASLI:yha ne abisi görmüomusun deniz işte!!
    ALP:aaaa hakkaten deniz!!...ee ona noluo kii??
    DENİZ:napıodun öle sen??........cvp versene oglum ne işin var senin bu kızla niye her dk. yanındasın...
    ASLI:yhaa ne işmiz olucak görmüomusun ders çalışıoruz işte..
    DENİZ:saçmalama aslı...ders çalısacak adam gözünü açar işine bakar... bu napıodu bu???..
    ALP:napıomuşuz abicimm..
    DENİZ:gözünü kapatıp..dudagını uzattıgına göre öpmeye çalışıodun heralde..
    ASLI:bak bak ölemi oluyomuş öperken..herşeyide biliosun deniz beyy??..
    DENİZ:ewt bilioruz bazı şeyleri noldu kıskandınızmı aslı hanımmm..
    ASLI:asıl sen kıskanıosun...ben ne kıskanıcam bee..git istediginle istedigin kadar öpüş bananeee..
    DENİZ:bende burda istedigimle öpüşürüm diosun yane ölemii..
    ASLI:bak deniz fazla oluosun ama...abim degilsin babam deilsin sen kim oluyosun da gelip bize hesap soruosun yhaa...
    DENİZ:yani bana şunu sölüceğine bir tokat patlatsaydın daha ii ederdin??......hatırlarsan ben sana baban yoksa bile ben hep varım demiştim...
    ASLI:babalar ihtiyacları oldgunda kızlarının yanında olurlar denizz...bunu şimdi konuşmayalım olurmuu??....hadi gidelimm..
    DENİZ:aslıı...daha sözüm bitmedi bişey daha varr...bana herşeye ragmen bir sözün oldugnu vee mezuniyete birlikte gidicegimizi biliodum...
    duyduklarım dogrumu??..
    MİNE:haaahhh tmm filmin en heyecanlı yerinde gelmişiim...
    ASLI:dogru duymuşsun biz mezuniyete alple gitmeye kara verdikk..
    MİNE:bingoo...
    DENİZ:şakamı dimi buu..lütfen komik olmaa...
    ALP:yha kusura bakma aslı ama bu kadarıda fazla artık...nie abicim biz adam deilmiyizz..
    ASLI:yha alp lütfen..deniz sendee...
    DENİZ:yha ona nasıl gücenipte teklifini kabul edersin sen..
    ASLI:çünkü...o bana teklif etmedi..ben ona teklif ettim...üzgünüm alpp..
    ALP:hadi gidelim artık aslı..
    DENİZ:aslıııı...tmm benimle gitme ama gidicegin kişi o olamaz..
    ALP:yha kusura bakma abicim ama aslının...kiminle naptıgı seni nie bu kadar ilgilendirio..
    DENİZ:çünkü sen yanlışsın...aslı bak..belki şu an bunu göremiosun ama senin bana bir zamalanlar söledigin gibi..şimdi ben sana sölüorum...bu herif yanlış biri..
    ASLI:bana kendimi bu kadar ii hissettiren biri yanlış olamaz deniz..ama eger ölesede aramıda yanlışı seçen ilk kişi ben olmıycamm..
    DENİZ:bu konu burda kapanmadı..sana bu herifin gerçek niyetini mutlaka göstericem aslı...
    ALP:elinden geleni yap tmmmıı??...
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

efe:ya kitap bide insanın en iyi arkadaşıdır derlerdide inanmazdım..hakkatten öyleymiş.. (uzanır)şöyle üstümüzü de örtüm mü..(sonra birden kalkar ve)ya bu böyle yeşil yeşil tam hastahane tribi oldu ya ulan gece gece gelip böbreklerimi çalmasınlar ya.. hadi bismillah(yeniden uzanır bu sırada deniz ve aslı gelmektedir)
    deniz:kaldır ellerini
    efe: (ellerini kaldırır)ulan ne oluyor ya
    aslı:bu bir baskındır Shake It Up Shekerim
    deniz:kıpırdama yoksa böbregini sökerim
    efe: (arkasına bakar)he organ mafyası bende tam sizden bahsediyordum ya..nerden çıktınız oğlum siz ya
    aslı:duyduk ki iki arkadaşınızın olduğunu unutmuşsunuz beyfendi bizde hatırlatmaya geldik..deniz koru beni
    efe:ya seni allah korusun be kuzu..kız bu ne hal(ellerini indirir)
    deniz:kaldır ellerini şakamız yok bizim
    aslı:bak üç tip muhafaza vardır
    deniz:gümrük muhafaza,sahil muhafaza
    efe:öbürüde allah muhafazası değil mi?
    deniz:ve biz bu üçünün de eğitimini aldık
    efe:ya luna parkta iki olaya girdiniz diye aksiyonun kralımı oldunuz be
    aslı:üfff olamaz mı yani
    efe:ee madem oldunuz hadi bi kaynaşalım..kaynaşalım dimi ya şöyle (ve sarılırlar)
    efe:ahhh
    aslı:ne, ne, ne oldu, ne oldu
    efe:böbreğimi çalmışlar

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 5:19 am