Deniz:allem ettin kallem ettin bizi yine yalanların ortak ettin ha tam başımız yalandan kurtuldu diyoruz birisi daha çıkıyo nereye kadar gidecek bu
Efe:nereye gidecek bilader işler yoluna sokana kadar gidecek yani o yalanlarda olmasa kimseyi bişeye ikna edeceğimiz yok
Deniz:abinlere mi gidiyosun sen şimdi akşam
Efe:he la olum takım elbise olayını halletmem lazım ya yoksa işim olmaz ya
Deniz:he sen var ya sen
Efe:sende kuzuyu çağırırsın hem güzel romantik bir yemek yersiniz e bak sobanızda var
Deniz:çağırmadığımı nerden biliyosun
Efe:ulan sen var ya kamil amcanın kıllandığı kadar varsın ha ne ara konuştunuz be
Deniz:ne bileyim işte izin alabilirse gelecek oldu konuştum ben
efe:bak bak bak şuna bak
deniz: hadi hadi nasıl yakılıyodu bu soba yak şunu hadi
(aslı gelir))
Aslı:ne güzel işte artık evde ısınıyo yavaş yavaş her şey yoluna girmeye başladı
Efe:asıl benim işlerim yoluna girsin bak daha neler olacak kuzu mesela bu akşam çok önemli bir toplantım var gidip takım elbise ayarlıcam
Aslı:hayırdır nereye gidiyosu
Deniz:metin abi çardı rapor verecek
Aslı:e böyle konuşmamıştık ama ya
Efe:ooooo kızım herkes sevgilisiyle baş başa kalmak ister siz benden giderayak hesap soruyosunuz bakın keyfinize ya (telefon çalar)aha aha abim hiyy saat yedi buçuk olmuş ya alo abi nerde olcam dersanedeyim abi e ben son soruya kadar çözdüm tamam geliyorum işte şimdi çıktım tamam soğutmayın yemekleri ben geliyorum ya hadi şiit gençler ben acayip geç kalmışım hemen çıkıyorum hadi görüşürüz bakın keyfinize
Deniz:hadi kardeşim bol şans
(efe gider)
Deniz: eeee ne yaptın bakalım bugün hiç bişey anlatmadın
Aslı
kula gittim.son birkez kerem'le konuştum.
deniz:sen nasıl konuşursun o adamla ya?yaşadığımız onca şeye rağmen!
aslı:ya deniz yapma lütfen!
deniz:kerem bey de demedin,kerem dedin farkındaysan!
aslı:biliyorum hayatımızdan çıktığı için artık rahatlıkla sanada söylüyebiliyorum.son kez konuştum istifa ettiğini söyledi.
deniz:hadi ya!geç bile kalmış istifa etmekte!adam olan adam daha önce....
aslı:sen bu kadar çok mu kıskanıyorsun beni?
deniz:kim ben mi?ne alakası var şimdi?
aslı:ne bileyim bazen beni çok şaşırtıyosun biliyomsun?mesela bu kerem olayı!hiç bu kadar kıskanacağını tahmin etmezdim.
deniz:demek ki seni ne kadar çok sevdiğimin farkında değilsin
aslı:değilim tabi.hem bu kadar sevsen amerika hayalleri kurmazdın.
deniz:daha ortada bişey yok ki?yarışmaya girecemde,kazanıcamda..ohoo
doğmamış çocuğa bebek bezi arıyosun.
aslı
kadar emin olma.ya girersen,ya kazanırsan,ya haziran da gelip ben amerikaya gidiyorum dersen.
deniz:peki o zaman bende sana bir soru sorucam.
gerçekten amerikaya gitmemi istemiyormusun? gözlerime bak ve söyle,istemiyorum de.
(deniz aslı'yı öpmeye çalışır,aslı kaçar)
aslı:çok soğuk oldu,ben çay falan koyayım ,hem ısınırız.
deniiz:bırak şimdi çayı mayı!amerikaya gitmeni istemiyorum de,bu meseleyi sonsuza dek kapatayım ha?
aslı:ya söyleyemem.seni o kadar çok seviyorum ki hayallerini yıkamam.sen git ben seni beklerim.yokluğunada dayanırım.
(deniz aslı'yı burnundan öper)
aslı:deniz bey hemen gevşemeyin ama eğer geri dönmezsen o suya atlarım,amerikaya da kadar yüzerim,seni bulurum,annenden emdiğin sütüde burnundan getiririm haberin olsun
deniz:inanırım valla!senden korkulur.bu arada kıskanan bendim dimi?
aslı:sensin tabi!
deniz:ya ne bileyim amerika'ya kadar yüzmeler,burnundan süt getirmeler falan!ne istersen yapabilirsin,öldürsen sesimi çıkarmam.
aslı:bak hatırlatırım ama!
deniz:hatırlat.
(deniz aslı'yı anlından öper
deniz:herşeyimsin sen benim.
(gözünden öper.)
deniz:maviş gözlümsün.
(yanağından öper)
deniz:bitanemsin.
deniz:seni seviyorum.
aslı:bende seni seviyorum.
(deniz aslının elinden tutar yatağa doğru yönelir !...aslı babasının konuşmasını hatırlar)
Kamil:artık aramızda gizli saklı bişey kalsın istemiyorum aslı ve senden birtek isteğim var sakın benim yüzümü yere eğme çünkü artık bi darbeyi daha kaldıramam
(ASLI DENİZİN ELİNİ BIRAKIR)
Aslı: DENİZ BEN YAPAMAM)