Yeni

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni Yeni'den

4 posters

dizi replikleri

zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın
    Ruhsal Durumum: : dizi replikleri - Sayfa 2 Sakinbq4
    Durumum: : dizi replikleri - Sayfa 2 Disardago3
    Katılımı : :
    dizi replikleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100dizi replikleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Takımı : dizi replikleri - Sayfa 2 Galatasaray

dizi replikleri - Sayfa 2 Empty Geri: dizi replikleri

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 4:55 pm

denız:walla iyi geldı bu kadar ıyı masaj yaptıgını bılmıodum
    aslı: walla bende bılmıodum yanı en son kucukken babam sırtına bnı çıkartır kenıdını çiğnetırdı işte en son onu hatırlıorum
    denız:walla bızım otelde de spa fln war ama ne yalan sölıyım bu çok iyi geldı
    aslı:bana otel fln deme denız bak hala otel dıosun spa dıosun asıl essek spası sensın su halıne bak dusundukce hala bayılcak gıbı oluorum ya fotgrafları alıp çıkacaktık işte nasıl olduda ordan uctunuz anlamadım kı
    denız:ne bılım bn aslı bı anda oldu işte gözum karardı ayagım yerden kesıldı hç bısey göremedım
    aslı:dogru mevzu mıne olunca böle gözun kararıp ayagın yerden kesılıo haklısın
    denız:yalnız butun bu olanlarn ıcınde benı en çok senı yenıden kazanmak oldu
    aslı:nasıl yanı
    denız:yanı bu konuda bana yardm etmek ıstemeseydın mınenın yardımına kostugumu dusunupte senı bu sefer tamamen kaybetseydım bu bna balkondan dustugumden daha buyuk acı werırdı
    aslı: saçmalama cnm ne alakası war
    denız:çok alakası war hanı buyuklerımız hep derler ya her serde bı hayır wardır dıe bu havuz problemıde ıkımız arasındakı butun problemlerı çözuverdı
    aslı:bı problemımız mı wardıkı
    denız:yapma aslı sende bılıosun dun gece senınle otelde öle eskısı gıbı olabılmek yenıden yanyana omuz omuza olabılmek çınılerı koydugumuz gun gıbı senın agactan dustgun gunler gıbı onları öle çok özlemısımkı yanı sımdı dusununce bıle bana buyuk mutluluk werıo ınan bana...
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın
    dizi replikleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100dizi replikleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 4:56 pm

Kavak Yelleri 13.Bölüm

Deniz Efe`nin yaninda

De:Bozuldun dimi sen?

E:Yok ne bozulucam yaa..hadi sen git isine...

De:Yok yok biliyorum ben seni, sen bozuldun bir seye, yada kesin baska bir sey var, dünde böyle gergindin......Su kamera mevzusu dimi? Ona kirginsin hala.. Ya bak özür dilerim, dünde özür diledim kusura bakma..bos yere günahini aldim..

E:Ya birader lütfen ikide bir özür dileyip durma, ya valla, ya sen özür diledikce ben kötü oluyorum ya, ya yapma bunu ya.

De:Sende bir tuhafsin yani özür dilesek bir surat dilemesek bir surat, neyin var allahin askina senin?

E:Ya yok bir sey birader, hadi gec kaliyorum diyordun, gitsene sen...

De:Evet gitmem lazim, ama seni bu halde birakamam, o yüzden bana hemen ne olsugunu anlatmani istiyorum.

E:Ya kactir yok bir sey diyorum, birader gitsene sen, dilimde tüg bitti ya, allah allah...

De:Ya bak Efe, yalan söylediginde bir sey olduguda her halinden belli...

E:üfff, belli tabi

De:E kac yillik dostunum ben senin, bilmezmiyim her halini, hem ayip oluyor böyle insan dostuna hic yalan söyler mi?!

Deniz`in telefonu calar:

De:alo asli
    As:alo deniz, ya saat dokuz oldu, nerdesiniz?
    De: Eee, ben efeyi almaya geldim asli, sen simdi gir iceri, biz on dakikaya ordayiz, tamam mi? tamam hadi kapatiyorum.
    As:Alo ya Deniz iyide kimse yok....

E:bi dakika ya, ben dogrumu duydum, ya asli ariyor, efeyi alip geliyorum diyorsun, efeye geliyorsun, asli ararsa acma diyorsun?? Ya beni birak sana ne oluyor ya?

Deövücem seni, vallahi dövücem, ya saat dokuz oldu, benim su an orda olmam gerekiyordu, bütün planimin icine ettin ya...

E:Ya ben mi icine ettim, iki saattir sana git git diyorum gitmiyorsun birader ya, benmi icine ettim yani..

De:sen ettin tabi, ne bu suratinin hali? beni taniyorsu dimi, seni bu halde birakip gidemem hic bir yere, insan gibi sorduk, cevap ver dimi??

E:Ya anlatmasi filan cok zor birader, gelme üstüme ya, allah allah

De:Efe anlat, bak var demekki bir sey, her halinden belli oluyordu zaten.lütfen artik gitmem lazim, yetismem yerde, en az arkadasligimiz kadar önemli, lütfen anlat...

E:tamam birader, tamam.anlaticam.Ba, ya bak ben, ikinizinde bilmedigi bir sir biliyorum tamam mi

De:ikinizin derken?

E:Ya asliyla senin..yani ikinizide ilgilendiriyor bu.......Gel bir oturalim ya, gel gel, oturalim iki dakka hadi,bak baslarda, ya size bunu söyleyip söylememeyi cok düsündüm, yani hayatlarinizin alt üst olmasindan korktum ya, sonra..

De:Ya ne diyorsun oglum sen, ne alt üst olmasi ya?

E:Kesme birader dinle...bak madem anlat dedin, dinle.zaten cok zor, birde sen zorlastirma...

De:Iyi hadi devam et...

E:Ya dedim ya, ilk önceleri söylememek en dogrusu gibi geldi ama sonra bu sir, ya sonra bu sir benim icimi yiyip bitirmeye basladi ya,kabus oldu rüyalarima girdi..en zoruda buymus ya, en yakin arkadaslarimdan her gün bir sey saklamak, her gün onlara yalan söylemek, ya bir yalanciyi oynamak,ya en zoruda buymus ya....

De:Bak lafini bölmiyeyim diyorum ama sen artik su baklayi cikaracakmisin agzindan?nedir seni bu kadar delirten sir...

E:Asliya zaten söyleyemezdim...Ya birader bak sen erkeksin oglum anlarsin belki ya

De:Eeee???

E:Canan abla, canan abla hamile!!

De:Ne, ne diyorsun oglum sen??

E:Anladin mi simdi, niye böyle durup durup durdugumu, hee??

De:Bu asli icinde hafize teyze icinde cok feci bir durum...Eminmisin, nerden ögrendin sen bunu?bidakika bi dakika, bu ikinizle ilgili demistin, yani canan ablanin benimle ne alakasi var?

E:Söyle var, cünkü korkarim ki bu bebek murat amcadan...

Ve Efe tokati yer...(Cnm ya, burdaki yüz ifadesi ne kadar masumdu)
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 4:56 pm

EFE-ATOM KARINCA KONUŞMA

Alp:yerinde olsam gönülü istemeye gitmelerine izin verirdim...
    Efe:Ne diyosun atom karınca yaa.. Hayatta olmaz oyle sey ya...
    Alp:niye? gonulu n evet demesinden mi korkuyosun??
    Efe: Ya ne eveti.. Bu gün aldı karsısına bizi ikinizdebeni severken olmaz dedi yani... Benim ole gönlüm olamaz sizde dedi..
    Alp: Eee o halde??
    Efe: nası o halde??
    Alp:Niye sen kötü adam konumuna düşüyosun ki? Madem gönülün vericeği cvaptan bu kadar eminsin? Yani bu işin değişmiceni biliyosun? O zaman bırak en resmi kanaldan alsınlar cevabı...
    Efe:Aha... vayyy sen cok cakalmıssın ya atom karınca... Ama olur mu dersin ya??
    Alp:Neden olmasın.. Bırak izin ver gitsin..Hem o ağzının payını alır hemde sen kotu adam oolmazsın..
    Efe:Tamam atom karınca tamam ben bu fikri tuttum..eyvallah da.. ben..sana bişey daha sorcam ya atom karınca..
    Alp:Sor bakalım..
    Efe:simdi...Boyle en yakın arkadasının hayatını derinden etkiliycek bi sözün olsa?onu ona soyler miydin?
    Alp:Söylersen ne değişcek?
    Efe:Soylersemm.. yani onu goz gore gore aldatmamıs olucam..
    Alp:Yani aynı seyi onlar biliyo olsa sen aldatılmak ister mıydin?
    Efe:Kim goz gore gore uyutulmak isterki ya..
    Alpyleyse..
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 4:57 pm

EFENİN KABUSU(EFE-DENİZ-KUZU)

Efe:yooo.. yo olamaz hayır bulmus oamazsınız ya..
    ASlı:Gerceğin ustunu daha ne kadar örtebilirdin ki??
    Efe:Ya ben ...ya ben vallan sizin iyiliğiniz için..ya gercekten..
    Deniz:Yazıklar olsun sana boyle bi gerceği bildiğin halde bizden nası saklarsın?? Onca yıllık dostluğumuz.. yasadığımız onca seye ramen bunu naıl yaparsın??
    Efe:Ya kuzu barı sen soyle ya.. sen olsan napardın aynısını yapmaz mıydın?
    Aslı:Ben sebep nolursa olsun arkadaslarıma yalan soylemezdim efe..Sen bi yalancısın bunu kabul et..
    Efe:hayıor.. hayır diilim yaa
    Deniz:Hepimize yalan soyledin sen adi bi yalancısın..
    (cukura itip ustune toprak orterler..)
    Efe:hayır hayır...ben yalancı diilim hayır...
    Deniz:Sen adi bi yalancısın..
    (uyanır)
    Efe:hayır hayır..
    Aslı(dıs ses):Sen bi yalancısın bunu kabul et..
    Efeiilim.. ya ben sizin iyiliğiniz için yaptım.. Yalancı diilim ben ya.. hayır.. hayır..
    Efe:Ya Allahım beni affet ya ben bu sırrı daha fazla saklşayamıcam yaa..
    VIP

Kadın

Deniz ve babasının repliği: (Deniz çok güzel konuştu)
    Murat: Herşeyden önce mahsuru yoksa bunu nerden öğrendiğini sorabilir miyim?Yani dün gece Efe'nin araması,orda başbaşa konuşmalar...Sonuçta bunu Efe de biliyo öyle değil mi?
    Deniz:Ne yani Efe'nin öğrenmiş olması bütün bu gerçekleri değiştiricek mi?Hatta utanmadan bi de işten at istersen onu ha?
    Murat:Nasıl böyle bişey söyleyebilirsin?Yani ben bütün hıncımı Efe'den çıkarıcak kadar iğrenç bi adam mıyım?
    Deniz: Peki nasıl bi adamsın baba?Beni en yakın arkadaşlarıma rezil ettin..Bundan sonra Aslı'nın yüzüne nasıl bakarım hiç düşündün mü?
    Murat: Aslı mı Aslı da mı biliyor?
    Deniz: Seni değil tabiki.Çünkü yalan dolan konusunda maşallah Canan ablanın da senden aşağı kalır yanı yok...Bebeğin bir turistten olduğunu söylemiş.
    Murat: Turist mi?...Tamam bak evlat.
    Deniz: Bana evlat deme.İnsan evladına böyle bişey yapmaz.Bana her gün düzgün bir adam olma masalları anlatırken annemi de beni de aldatıp resmen gününü gün etmişsin baba!
    Murat: Yani sen bütün bunlardan zevk aldığımı mı sanıyosun?
    Deniz: Ne yani senin bu yaptığın bir anlık bir zevk için değil miydi?Yoksa bana şimdi hem Canan'ı hem de annemi sevdiğini söyleyip daha da saçmalamayı mı düşünüyosun?
    Murat: Bak sen daha da saçmalamadan ben açıklayayım.İnsan bazen iki kişiyi birden sevmiş olabilir.
    Deniz: Olamaz!İnsanın kalbi bi kişi için çarpar baba ve onu gerçekten seviyosa aldatmaz.Bunu bana sen öğretmiştin.Hem bunları sevip hem bunları yaparken annemi zerre kadar sevmiyodun demekki.
    Murat: Bak ne anlatsam bana o kadar kızgınsın ki hiçbir şekilde anlamıcaksın.Düne kadar Mine'yi seviyodun öyle değil mi?
    Deniz: Konuyu saptırma şimdi.
    Murat: Ama şimdi Aslı'yı seviyosun.Arasında pek zamanda yok yani nasıl oluyo bu?
    Deniz: Ben Mine'yi sadece sevdiğimi sanmıştım.O öyle bir anlık bişeydi.Hiç bi zaman Aslı kadar güçlü Aslı kadar özel olmadı!()
    Murat: İşte benim yaşadığım da aynen bu evlat.İlişkinde bazen tıkanırsın,bi an huzur için bi çıkış yolu ararsın.Hatta onu bulduğunu sanırsın.Ama bu yolda yapıcağın en ufak bi hata bigün oğlunla seni bu noktaya getirir işte.
    Deniz: Sen kendi yaşadıklarınla beni nasıl bir tutarsın ya?17 yaşında olan benim baba sen değil...Evli olup ömür boyu yüzüne bakmak zorunda olduğu bir çocuğu ve karısı olan da ben değilim.
    Murat: Merak etme,kimsenin yüzüne gülüp arkasından iş çeviricek falan değilim.Annene her şeyi anlatıcam.
    Deniz : İşte bunu unut...
    Murat: Neden? Az önce gerçekleri gizleyip bu utançla yaşamanktan söz eden sendin.
    Deniz: Tamam bazen gerçekleri gizlemenin karşındaki kişi için yapılan en büyük haksızlık olduğunu düşünürsün,bu doğru.Bu haksızlıktır.Ama bazen de gerçeği öğrendiğinde onu hiçbi zaman öğrenmek istemeyecek kadar yıkılırsın.İşte ben de bunu yaşadım baba ve anneme de bunu yaşatmana izin vermicem.En azından kardeşim dünyaya gelene kadar.
    Murat: Nereye gidiyosun?
    Deniz: Son bi kez plaj kafeye.Efeyle konuşup birkaç parça eşyamı almam lazım.Artık orda çalışıp her an Aslı'yla yanyana olamam.O yüzden yerime yeni birini bulsan iyi edersin.
    Murat: Yerime yeni birini bul derken evlat olarak demek istemedin öyle değil mi?
    Deniz: Beni kaybetmediğini söyleyemem baba ve seni ne zaman nasıl affedebilirim bilmiyorum.Zaten yolda yeni iki tane evladın var.Yerinde olsam onları kaybetmezdim.
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

mine-deniz

Mine:bu aralar başbakana bile senden daha kolay ulaşılıyormuş diye duydum
    Deniz:mine,kusura bakma duymamışım ne zaman geldin
    Mine:merak etme.evin anahtarı yok ben de.annen kapıyı açtı.ben birkaç gündür sana ulaşamayınca eve ugrayayım dedim
    Deniz:hoş geldin.geçsene
    Mine:fazla kalamayacagım deniz.bu akşam uçagım var.ben almanyaya gidiyorum

arada başka sahne var tekrar mine-deniz

Deniz:yani ne diyebilirim ki.geldigin gunden beri donmek en buyuk hayalin degil miydi
    Mine:oyleydi.ama artık her şey çok degişti
    Deniz:nasıl yani donmek istemiyor musun
    Mine:hayır donmeliyim.ama galiba beni en çok uzen şey senden ayrılmak zorunda kalmam
    Deniz:yapma mine.bunun dogru olmadıgını ikimiz de biliyoruz
    Mine:tamam senin için gitmedigimi,seni sevdigimi,sana çok deger verdigimi defalarca soyledim.artık buna inanmadıgını biliyorum.ama şunu bilmeni istiyorum ki,daha once hiç bu kadar kuvvetli hissetmemiştim seni içimde
    Deniz:bak mine
    Mine:ya tamam sus.belki de ben zaten hatalarımın bedelini senden ayrı kalarak oduyor olacagım.keşke sana beni bekle diyebilsem ama senden boyle bir şey isteyemem..bizim seninle hiç fotografımız yok.bir tane çektirelim mi
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

14.Bölüm
    Aslı-Efe ve Mine konuşması

Aslı sınav sonuçlarını Efe’ye söyledikten sonra..
    Efe:”Ulan be bu demek oluyo ki”
    Aslı:”Ya ben nispet olsun diye yapmadım bunları sana”
    Efe:”Ya yok ne nispeti be kuzu ya işte İstanbul yolunu yarıladınız yani artık ordasınız sayılır hep hayaliniz değil miydi bu?”
    Aslı:”Bizim değil.Hepimizin hayaliydi bu yani üçümüzün”
    O sırada yanlarına Mine gelir.
    Mine:”Naptınız bakalım hepiniz gidiyor musunuz İstanbul’a”
    Efe:”Vay Soyalın kesin sende kazanmışsındır sen de kesin gidiyosundur ya”
    Mine:”Yok ya ben bakmadım yani gerek kalmadı artık”
    Efe:”Ha doğru ya seni dallas entrika enstitüsüne burslu aldıkları için gerek yok artık dimi?”
    Mine:"Ya ben aslında vedalaşmaya geldim.Bugün biletimi ayırttım.Yarın temelli Almanya’ya dönüyorum.”

14.Bölüm Son Sahne
    Deniz Mine’nin Aslı’ya söylediği gibi kayalıklarda oturmaktadır.Aslı da Deniz’i kayalıklarda bulmak umuduyla kayalıklara gelmiştir.Deniz’i görür.Arkadan yaklaşır..
    Aslı:”Hala burda olmana sevindim” der.
    Deniz Aslı’nın sesiyle arkasını döner.
    Deniz:”Aslı senin ne işin var burda?”
    Aslı:”Asıl senin ne işin var burda?Ya dünden beri telefonun kapalı.Bugün sınav sonuçları açıklandı meraktan öldüm.Deniz nerelerdesin ya?”
    Deniz:”Merak edilecek bir şey yok.Sadece biraz yalnız kalmak istedim.”
    Aslı kayaların üzerine çıkıp,oturur.
    Aslı:”Yalnız kalmak istiyorsun demek.Ya biliyor musun beni çok şaşırtıyorsun Deniz?Ya iki gün önce aşkıma diye bir film yapıyorsun beni o filmle baş başa bırakıyorsun.Sonra bi anda ortadan kaybolup sırra kadem basıyorsun ya.Anlatır mısın lütfen neler oluyor?”
    Deniz:”Olan şu Aslı artık seninle yollarımız ayrılıyor.Olan bu”.
    14.Bölüm Sonu
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mine-Aslı konuşması:
    Mine: Sanırım şu Deniz meselesini konuşsak iyi olcak.
    Aslı: İyi fikir.

Mine: Önce sen başla istersen.
    Aslı: Pekala.Ortaklaşa kullanalım dediğin bilgisayara Deniz'le başbaşa resminizi koymakla beni denediğini düşünüyorum.
    Mine: Ne denemesi Aslı ya? Ben Deniz'i seviyorum...O fotoğraf benim için çok özeldi o yüzden onu oraya koydum.Ama çok rahatsız olduysan kaldırabilirim.
    Aslı: Ya bak yine aynı şeyi yapıyosun.O resmi oraya koymakla,hala O'na karşı birşey hissedip hissetmediğimden emin olmaya çalışıyorsun.
    Mine: Evet.Çünkü sen bu konuda hiç açık olmadın.Ve ben bunu artık bilmek istiyorum.Ya ben açık açık Deniz'i sevdiğimi söyledim.Ya sen,sen de hala Deniz'i seviyo musun Aslı?
    Aslı: Bu sorunun cevabı neyi değiştirecek?
    Mine: Eğer herşeyi açık açık bilirsek kozlarımızı ona göre oynarız.
    Aslı: Bi savaş gibi yani öyle mi?Hani Mert'ten fotoğraflarını aldığımızda bundan sonra karşımda daha güçlü bir rakip görmek istiyorum dediğindede bunu kastedmiştin yani öyle mi?
    Mine: Bak Aslı,ben aynı zamanda seninle dost olmaya çalışıyorum.
    Aslı: Ve Deniz'le de sevgili.
    Mine: Olamaz mı?
    Aslı: Olabilir tabi.ama bu durumda hangimizin Deniz'i sevdiğinden çok,artık Deniz'in gerçekten hangimizi sevdiği, ve diğerinin bu aşka saygı gösterip göstermeyeceği bence çok daha önemli.Eğer gerçekten iki iyi dost olcaksak.Sence de öyle değil mi?
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 4:58 pm

12.bölümden
    görücüler:beyfendi oğlumuz kim
    hafize:yabancımız değil aslının çook eski arkadaşı allah bozmasın benim de evladım sayılır
    zuhal hanım:neyse canım nediyoduk biz
    i.annesi:efendim dicemiz şu olumuz görmüş beyenmiş e bizde beğendik allah'ın emri peygamberin kavliyle oğlumuz ismaile kızınız aslıyı istiyoruz
    grupça:aslıyımı
    aslı:ne
    i.annesi:hayırdır biz yanlış bişey mi söledik
    hafize:yo şaşırdık aslıyımı dediniz
    i.annesi:aslıyı dedik niyetimiz neyse onu söledik
    deniz:aslı olmaz delirdinz mi siz
    aslı:deniz tamam sakin ol bi dur
    deniz:ya duymuyomusun ne diyolar
    ismail:asıl sen nediyosun abisimisin babasımısın ne karışıyosun
    deniz:karışırım tabi sen utanmıyomusun 17 yaşındaki kıza göz koymuya daha bunun okulu var uzmanlığıi var pratisyanliği var
    i.annesi:zuhal hanım ne pratiği ne uzmanlığı ne diyo bu oğlan allahını seversen sen konuşmadın mı bu insanlarla
    zuhal hanım:ya bi dakka durun bi yanlış anlaşılma oldu heralde
    i:annesi:ne yanlış anlaşılması zuhal hanım asıl yanlış anlayan sizsiniz
    hafize:biz istemeye gelecek deyince cananı sandık
    .annesi:canan mı bu kart kızmı ayol körpecik oğlumun ne işi olur senin evde kalmış kızınla
    canan:ya bi dakka sen nedediğinin farkındamısın ya bak azını topla çok fena olursun anne nediyo bu bişey söle şuna ya
    i annesi:doğru dedim evde kalmışsın işte
    hafize:hanım hanım ben kızlarıma laf söylettirmem 17 yaşındaki kız göz koymuşsunuz hangi devirde yaşıyoruz açtırmayın azımı benim
    deniz:güzel söledin hafize teyze az bile bunlara
    i.annesi:ay siz çetemisiniz bi kız isteyelim dedik bi dayak yemediğimiz kaldı
    canan:bak hala konuşuyo hala konuşuyo
    ismail:ne dayak yicez anne bizim elimiz armutmu topluyo ben zaten uyuz oldum alıveririm şunu aşağı
    deniz:ne diyosun sen be süpyancı sapık
    i annesi:nededin sen bidaha söle bakiyim
    deniz:duydun sen nedediğimi çıksana dışarı erkeksen
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

10.bölümden
    bebek şekeri

aslı:şekeri böyle koyduktann sonra bi fiyonk yapıyosun işte pembeyse pembeyle maviyse maviyle gerçi ben de daha çok yeni öğrendim ama işte yapıyorum bişeyler deniz sen dinlemiyomusun beni
    deniz:pardon ya dalmışım
    aslı:yani yüzümde bu kadar dalıncak ne var anlamadım
    deniz:yok yani dün akşamı düşündümde şimdi böyle bi bakınca
    aslı:hımm yine bu erkekler bu kızın bu halinde ne buldular diye düşündün heralde
    deniz:hayır hayır yanlış anlama yani dün akşam ikimiz içinde pek iyi geçmedi ama ben dün akşamki halini düşününce onca yıldır kenndini nasıl bizden saklıdığını düşünmeden edemiyorum tabi
    aslı:benim kimseden kendimi sakladığım falan yok deniz ben 17 yıldır hep burdaydım (tlf çalar)

deniz:alo mine
    mine:alo deniz nerdesin
    deniz:aslının yanındayım noldu sesin niye böle geliyo
    aslı:aslının yanındamı ya ben düngece sen onun yanındasın diye kafayı çekiyim bu hallere düşeyim beni burada eve kapatsınlar sen sabah yine onun yanındasın ölemi afferin deniz hakkatten afferim ya sen ayrılma o inek aslının yanından tamamı
    deniz:alo alo mine
    aslı:bi git bak istersen belki sana ihtiyacı vardır
    deniz:dün gece beni rezil etti aslı ben mankenim demiş kafaya almış adamda içki vermiş
    aslı:yani şaşırmadım dicem ama neyse ya sonuçta sevgilin ben şimdi kötü konuşmayayım sonra kötü ben oluyorum
    deniz:aslı yapma lütfen
    aslı:niye biri benim sevgilime öle laf atsa ben çok bozulurdum
    deniz:sanki senin sevgilin varda
    aslı:aaa olmadığını nerden biliyosun
    deniz:ne yani varmı
    aslı:aa alp hoşgeldin gelsene
    alp:meraba meraba deniz ok gelmiyeyim şurda biraz konuşabilirmiyiz seninle
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

devamıı

alp:çay günü yaptıklarım doğru değildi aslı bunun için senden özür dilerim
    aslı:ya bende o günle ilgili pek iyi şeyler hatırlamıyorum aslında ama sen unutalım dersen ben unutmaya hazırım
    alp:bütün sorunda bu ya yani ben senin beni affetmeni istiyorum hemde seni tamamen aklımdan çıkartamıyorum anla artık aslı ben sana aşık oldum

(deniz kapıyı dinler)
    canan:aaa aslı nerde
    deniz:alp geldi konuşuyolar
    canan:ay bu alpte hergün geliyo hadi hayırlısı
    deniz:nasıl yani ben eskisi gibi değil diye biliyodum
    canan:yok yok sen öle sanıyosun güzelim olanın bizimkinin peşini bırakacağı yok e seviyo demekki
    deniz:ee canan abla aslının bi sevgilisimi var
    canan:ay sus sus var galiba şüpheleniyorum bende
    deniz:sence kim olabilir
    canan:offf bilmiyorum ki güzelim ben sadece böyle gizli gizli birilerine mektuplar yazarken falan gördüm
    deniz:mektup mu
    canan:baştan böle babama falan yazıyo sandım ama sonra bigün bi baktım aşkıma diye bişey yazmış olan okuduysa erimiştir valla
    deniz:hadi ya

alp:seni anlıyorum bak benihemen sevmen gerekmez yeterki bi şans daha ver belki zamanla
    aslı:ya tamam alp artık başka bişey söleme ya benim hayatta en çok korktuğum şey benim yüzümden bibaşkasının incilmesi
    (efe gelir gizlice alp ve aslıyo dinler)
    aslı:ben hiç bizaman senin bana hissettiklerini sana karşı hissetmedim ki
    alp:hiç bi umuttamı yok
    aslı:ben şimdi sana nasıl var yada yok diyebilirim ki benim için önemli olan tek şey senin gibi bi dostu aşk yüzünden kaybetmemek
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

16.bölümm
    aslının kapkaça uğradığını örenen deniz hemen aslının yanına gelirr

deniz:aslı çok üzüldüm canımm iyimisin
    aslı:iyiyim ben iyiyim saol öyle işte bi anda oldu anlamadım
    mine:geçmiş olsun
    aslı:saol mine ya sizinde kayıdınız işleriniz vardı hani kalkıp geldiniz ama zaten bu saatten sonra napılabilirki hiç bilmiyorum ya siz dönseydiniz keşke
    deniz:aslı hiç konuşma bak zaten sana sinirliyim yani başına böyle bi olay geliyo bizi aramıyosun izmiri efeyi arıyosun ya
    efe:kim lan izmideyim diye ha
    aslı:yok bu gerçek olamaz
    deniz:efe
    efe:efeya okuldaki adam plajdaki adam urladaki adam ve şimdi istanbuldaki adam
    aslı:haha
    mine:bu yine nerden çıktı ya
    efe:o soruların hepsinin cevabını vericem soyılın hanım ama önce şu arkadaşlarımla bi kaynaşıyım çünkü ocaklrına incir ağacı dikicem incir ağacı nerdesin olum ha gel gel biyerin şişmesin gel
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 4:59 pm

17.bölümden repliklerrrr
    Hafize=yine o Deniz ben sana görüşmüceksin diyorum sen tutup eve getiriyorsun bitti artık Aslı istemiyorum o çocukla bir daha görüşmüceksiniz anladın mı görüşmüceksiniz
    Deniz=ben de gidiyordum zaten Hafize teyze fazladan bir bardak suyunuzu içtim kusura bakmazsın artık
    Hafize=Helali hoş olsun sen de kusura bakmazsın uğurlar olsun
    Deniz=Kendine iyi bak Aslı
    Aslı=Allah Kahretsin ya yaa Deniz dur ne olur
    Minenin Dedesi=Nedir bu yahu biri sarmaş dolaş biri bilmem ne toplamış gelmişsin birsürü zibidiyi buraya öğrenci yurdumu burası
    (kapıdan Deniz çıkar Aslı da arkasından)
    Deniz=herkese iyi geceler
    Aslı=ya Deniz özür dilerim bir dur lütfen
    Haşmet=Baksana siz bu evi çoktan öğrenci yurduna benzetmişsiniz ha hadi biz işimize gücümüze bakalım
    __________________________________________________ ______
    deniz aslıların evinden cıkıp gittiğinde aslının denizin arkasından gidip denizle konuşmalarııı

Aslı=Deniz dursana
    Deniz=Gelme artık Aslı dön geriye
    Aslı=ya ne demek gelme daha koşturrcak mısın ya dursana
    Aslı=Deniz bak ço üzgünüm ama annemi de anlayıyorum bu şehirden çok korkuyor sizinle çok fazla vakit geçirip okulu aksatmamdan da korkuyor ne olur sende biraz onu anlamaya çalış
    Deniz=ben herşey içok iyi anlıyorum Aslı annen haklı belkide bir süre görüşmemeliyiz
    Aslı=Sende onla aynı fikirdesin ya öylemi?
    Deniz=ben hiç bir zaman sevdiğim filmi yarıda bırakmadım bazen sıkar gibi olsada sonuna kadar gittim bunlarında hepsi geçicek seni bırakmaya hiç niyetim yok bunu aklından çıkarma
    Aslı=Deniz
    Deniz=odanda masanın üzerine senin için bir şey bıraktım dön artık anneni daha fazla üzme
    Aslı=Deniz Kendine iyi bak tamam mı?
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

efenin evden ayrıldıktan sonra teknede yaşadıkları
    efe:ya kitap bide insanın en iyi arkadaşıdır derlerdide inanmazdım..hakkatten öyleymiş..(uzanır)şöyle üstümüzü de örtüm mü..(sonra birden kalkar ve)ya bu böyle yeşil yeşil tam hastahane tribi oldu ya ulan gece gece gelip böbreklerimi çalmasınlar ya.. hadi bismillah(yeniden uzanır bu sırada deniz ve aslı gelmektedir)
    deniz:kaldır ellerini
    efe: (ellerini kaldırır)ulan ne oluyor ya
    aslı:bu bir baskındır Shake It Up Shekerim
    deniz:kıpırdama yoksa böbregini sökerim
    efe: (arkasına bakar)he organ mafyası bende tam sizden bahsediyordum ya..nerden çıktınız oğlum siz ya
    aslı:duyduk ki iki arkadaşınızın olduğunu unutmuşsunuz beyfendi bizde hatırlatmaya geldik..deniz koru beni
    efe:ya seni allah korusun be kuzu..kız bu ne hal(ellerini indirir)
    deniz:kaldır ellerini şakamız yok bizim
    aslı:bak üç tip muhafaza vardır
    deniz:gümrük muhafaza,sahil muhafaza
    efe:öbürüde allah muhafazası değil mi?
    deniz:ve biz bu üçünün de eğitimini aldık
    efe:ya luna parkta iki olaya girdiniz diye aksiyonun kralımı oldunuz be
    aslı:üfff olamaz mı yani
    efe:ee madem oldunuz hadi bi kaynaşalım..kaynaşalım dimi ya şöyle (ve sarılırlar)
    efe:ahhh
    aslı:ne, ne, ne oldu, ne oldu
    efe:böbreğimi çalmışlar(aslı iter efe kayıgın içine düşer)
    süper

+

şu dünyada kalem büyük ihtiyaç
    herkes yazmaya yazılmaya muhtaç
    herkesle dost ol herkesle arkadaş
    tükenmez kalem bile biter yavaş yavaş
    +
    men mi? meeeeeeen heeey whats up meennnn ! al sana men oldumu
    +
    3.bölüm

partide kavga çıkmıştır

Koray: Sana 2 dk. artistlik yapma dedik di mi?
    Pire: Zaten bunun artistlik kariyeri denyo kankasının çektiği kısa filmler gibi oluyor baksana şu haline.
    Efe: Oğlum siz böyle tam film milm demişken, ben sizi dizimde oynatayım ha? Ne dersiniz?
    Koray: Bak bak dizin var demek?
    Efe: Tabii oğlum, bir tane değil hem de, iki tane.
    Koray: Hangisiymiş onlar?
    Efe: Biri sağ, biri sol
    +
    16. bölüm son anı
    efee
    gönüll
    metin
    gönüll
    efee ay işedm resmen şakaydı ya sadece koptum gerçek sanndınız dimiii öf manyadım iice uykum geldi
    +
    kendisini takip eden çocuktan bahsederken..
    efe:ya manyak mıdr nedr alıcam onu ayaımın altına ha
    annesi:ne naptıki
    efe:ya bu salak rin tin tin gibi ewden çıkıorm peşmde bütün gn peşimde ayrılmıo ya manykmıdr nedr
    annesi:sen abisin ya özeniodr sennle gezmeye
    efe:ii de anne yani arkadaşlırmla oturuorm bişey konuşuorm. bi bakıorm ordan bana bööle bakıo
    annesi:arkadaşlar mı kimmş onlar efecm
    efe:ya bnm balık arkadaşlarm var işte. onlarla böle dertleşiorz konuşuorz oturuorz şahane vakit geçiriorz. bn sanki deliymişim gibi böle bana bakıo ya
    annesi:üstüme iilik sağlık. oğlum balıklarla konuşulr mu hiç nie sende herkes gibi bizmle konuşmuosn?
    efe:ya anne sen de bütün gün çiçeklernle konuşmuomusn aha sen de babmla konuş işte hem insana saf muamelesi yapma ya bak o çucuğu sen peşime takıosan walla bozuşurz ha
    annesi:aa
    efe:ne aa
    babası:zuhahaha
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

deniz:ah hafize teyze ah resmen hayatını karatıyordu seni istemeye geldiklerine inanamıyorum aslı
    aslı:deniz allah aşkına bi dur napıyoruz nereye gidiyoruz ya
    deniz:mineye gidiyoruz eve gitti demedin mi
    aslı:mineye falan gitmem bakma ya sen öle bakna annemin emanet dediğine eşek kadar kız neyaparasa yapsın umrumda bile değil
    deniz:aslı ben iyi değilim çok kötü şeyler oldu ama nasıl anlatacağımı bilmiyorumn sana
    aslı:biliyorum zaten belliydi halinden bişey olduğu öle apar topar kalktın geldin noldu
    deniz:mine minenin eski sevgilisi burda urlada
    aslı:deniz bak anlıyorum senin için çok zor bi durum ama ben artık ikidebir mineiley ilgili bişey duymaktan çok sıkıldım
    deniz:aslı
    aslı:ya deniz ne diyosun ya kız iki gündür benim odamda uyuyo adını duyunca tüylerim diken diken oluyo ya
    deniz:ya tamam haklısın nedesen ne sölesen haklısın tamam hatta sırf şuan değil şimdiye kadar sölediğin herşey de haklısın hemde her kelimesinde
    aslı:deniz noluyoruz yine böyle haklısınlar falan ben bu sahneyi biyerden hatırlıyorum yoksa mine seni terk mi etti yine
    deniz:ne terk etmesi aslı o zaten hiç benimle olmamışkı hiç
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 5:00 pm

asLı ile deniz sanıırm denizin odasına giderLer ve konuşmaya başLarLar..

DENİZ=nedir yani bizim bu durumumuz asLı .. biz herşeyi eLeLe omuz omuza çözücez derken noLduda bu duruma düştük ..??
    ASLI=biLmiyorum deniz.. beLkide mineyLe geçirdiğin zamn kadar ikimiz zaman geçirmiyoruzdur..
    DENİZ=bunun suçlusu benim yani öyLemi..? ben seni aLmaya geLdim ama geLmedin..?
    ASLI=geLdim.. hemde herşeyi bıraktım ve bir sürü yaLan söyLeyerek sana geLdim.. ama siz çoktan gitmiştiniz biLe.. tekrar gönLünü aLmak için sana köştuğumda yine bütün günü mineyLe geçirdiğini öğreniyorum ve artık bu beni çıldırtıyo!!
    DENİZ=işte bende bunu anLamıyorum ya.. ben seni deliler gibi severken , sen beni severken minenin bunLa ne iLgisi var..??
    ASLI=deniz bu nasıL sevgiLiLik ya.. hatırLatırsam sen mineyle daha iLk defa baş başa kaLmışken onLa dudak dudağaydın.. oysa biz daha öpüşmekdik biLe!!

araya mineyLe küpeLi çocuk ( cemdi sanırım ) un sahnesi girer .. orayı yazmıyorum .. o sahne geçtikten sonra oLanLar ::

DeNİZ=yani.. ne diyeceğimi biLemiyorum.. bu benimde en çok istediğim şeyken seni bu konuda inciLtmek ya da zorLamak istememiştim.. bu en doğru zaman da oLmaLıydı..
    ASLI=yaa.. bende üzgünüm.. biLiyosun bu benim için ilk ve ben hep seninLe
    oLamsını istemiştim.. (asLı bu sözLeri söyLerken denize adım adım yakınLaşır..)

deniz elleriyle aslının boynunu kavrar .. aslıda denizin koLLarını tutar ..

DENİZ=kapat gözLerini..
    sen dudağına deydiğim ilk kız olduğunu nasıl unutursun !!
    o ağacın aLtında ilk öptüğüm sen değiLmiydin..??
    ASLI= deniz..
    DENİZ=yaşadıkLarımız ne oLursa oLsun..
    sen hep benim ilk aşkımdın.. ve bu sonsuza kadar böyLe kaLacak..
    BUNU HİÇ UNUTMA !!
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 5:00 pm

efe- su21. bölüm
    efe: ya su,su beklesene iki dakka,nereye ya?
    su: kimseyi beklemek adetim değildir.
    efe:ha öyle mi?biz hep şirinlik yapıyoruz diye sen bizi maymundan geldik zannediyorsun ama biz de insanız kızım ya!ne demek sevgili değiliz,sen benle dalga mı geçiyorsun?
    su: ne dalga geçicem ya,basbaya sevgili değiliz işte.
    efe:ha öyle mi?sevgili değilsek neyiz o zaman?ha?sarmaş dolaş,yanyana...19 mayısa mı hazırlanıyoruz ya,ne diyorsun!
    su: of efe ya,anlamanı beklemiyorum zaten tamam mı!
    efe: tabi,biz taşralıyız ya,kafamız basmaz haklısın...
    su: ne alakası var,klasik erkek güdüleri işte.bir kere öpüştük,bi kere elele tutuştuk diye sahiplenmeler falan...
    kadın: bu yerin çivisi çıkmış diyordum da bir de inanmıyorsun,yürü kızım...
    efe:kızım,ben klasik erkek miyim salon erkeği miyim,o kategorileri pek bilmiyorum ama,benim bildiğim birşey var,bir kızın elini tuttun mu,o kızı öptün mü,sevgili olursun işte,bizde böyle...
    amca :aferin delikanlı,aynen öyle...o şimdi senin helalindir be!
    şoför bey amca :ben de ilk öptüğüm kızla evlendim,3 de çocuğumuz oldu hanım kızım...hata mı ettik yani?
    efe: ha! hadi buyur bakalım,cevap ver junior ayşe özgün,cevap ver,türk halkı soruyorsence iki insan bundan daha başka nasıl sevgili olabilir ya?
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 5:19 pm

DENİZ
    Aslında sorularda sorunlarda birbirine çok benziyo

EFE
    Ne?

DENİZ
    Bak… Efe küçüktür Gönülden… Gönül eşittir Metin’e…

EFE
    Ya düşündün düşündün bunu buldun bilader ayıp ya
    DENİZ
    Ama öyle diil mi…

EFE
    Diil

DENİZ
    Gönül A şehrinden B şehrine gitmeye karar vermiştir… Efe buna engel olmazsa yani p ise q gibi, Gönül ancak ve ancak gidecektir…

EFEYa bilader gerçekten tebrik ederim yani sağol... Yani arkadaş dedik bağrımıza bastık sen beni en acı hatıralarla müfredata soktun

DENİZ
    Oğlum senin için daha iyi di mi...Böyle daha kolay anlayabilirsin matematiği...

EFE
    Öyle mi sağol... O zaman benim de bi problemim var Deniz... Şimdi ben şuraya beyaz bi sayfa açayım da onu ben sana göstereyim... Bu bi dik üçgen... Ben bu A kenarına Mine diyorum, B kenarıda da Aslı diyorum... Tamam mı... Şimdi bunlar burunlarının dikine giden iki dik kafalı kız, iki dik kenar… Oldu mu

DENİZ
    Eee abicim

EFE
    E’si şu biz bu dik açının karşısında olan ve bu iki ablanın karşısında sıkışıp kalan kenara ne diyoruz
    DENİZ
    Hipotenüs

EFE
    Tebrik ederim bak gördün mü nasıl tanıdın hemen kendini

DENİZ
    Ohooo ama belden aşağı vurmak derler buna ya

EFE
    Sen vururken iyiydi di mi? Bak yavrucum şair aslında ne demiş, eskiden hayat ne kolaydı, dört işlem için yeterliydi abaküs, şimdi herkes biraz dik kenar, herkes aslında hipotenüs
    DENİZ
    Sen mi yazdın şimdi bunu

EFE
    Hem yazdım hem de oynadım, şimdi de kanallarla görüşüyoruz

DENİZ
    Ya sen var ya harbi manyaksın ha
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 5:19 pm

Efe: Su,su,suuu.Ne olur bi bardak su suu. Off yaa su su su diye diye çişimi getirdim yaa uff. Ha gayret, hadi oğlum efe hadi.(Efe kalkar ve tuvalate gider.)Bu kadın bize ne vermiş ağabeycim yaa Allah Allah.Kedi otumuymuş neymiş yaa.(daha sonra eve tuvaleten çıkıp Lemanın odasına girer.)

Sabah
    Efe Lemana sarılır.
    Leman:Aşkım yapma.Bebeği uyandıracaksın Murat.
    Efe: Murat
    Leman(Efeye doğru döner)Efeee
    Efe:Leman teyze aaaaa diye bağırarak odadan kaçar.Allah’ım lütfen biri beni bu kabustan uyandırsın.
    Su:Ne oluyo lan ne arıyosun kadının odasında.?
    Efe:Ne ayrıcam yaa ne diyosun. Deniz nerde?
    Su:Ne biliyim ben
    Efeeniz Deniz.Hiii eyvah gitti emanet.
    Su:Ne oluyo size yaa
    Efe:Birader uyan diyorum yaa sana diyorum ayrılın ulan
    Deniz:Aslı seni seviyorum sevgilim bizi kimse ayıramaz.
    Efeğlum ayrılın diyorum ya aloo(Efe Denize tokat atar)
    Deniz:Aslı. Deniz üzerine bakar ve bu ne lan
    Efe:Ya arkadaşım Aslı değil o arkadaşım sureti o sureti ahh canım ya ahh.
    Deniz:Neoluyo oğlum nasıl geldim ben buraya.
    Efe:Uff sus birader sus yaa kimse zaten bugün yattığı yerden kalkmadı.
    Deniz:Sen nerden kalktın peki?
    Su:Hahh merak etme benim yanımda değil.
    Deniz:Biraz duraksar.Sen annemin..Efe bittin oğlum sen.
    Efe:Ben anneni makyajsız gördüğüm an zaten bittim birader.
    Deniz:Ulan sen var ya (Deniz Efeyi koşturmaya başlar)
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 5:20 pm

canan ve hafizenin aslı-deniz hakkındaki konuşması.
    HAFİZE;Konuşma zamanı sana geldi.Anlat bakalım canan hanım,Ne zamandır denizle birlikte bunlar?

CANAN;Anne onlar birbirlerini yıllardır seviyorlar.Yeni birşey değil bu.

HAFİZE;Ha seninde yıllardır haberin var,benım yok öyle mi?

CANAN;Nedir bu anne,kızın sorguyu çekti gitti,şimdi sıra sendemi?Zaten bütün olanlara ben sebebim diye yer yarılsa yerin dibine geçsem diyorum.

HAFİZE;Bak canan.Madem kardeşinin üzülmesini istemiyorsun,madem mutlu olmasını istiyorsun.O KIZIN SENIN KARNINDAKİ ÇOCUĞUN BABASININ DENİZİN ÖZ BABASI OLDUĞUNU ÖĞRENMEMESİ LAZIM TAMAM MI?

CANAN;YA İYİDE BUNU NE KADAR SAKLIYABİLİRİZ Kİ?

HAFİZE;Mümkünse sonsuza kadar,ve denizle aslı yan yana olduğu sürece bunu uzun süre saklıyamıycaz.ÇÜNKÜ DENİZ HERŞEYİ BİLİYOR!...

CANAN;Ne?!....

HAFİZE;Ya şaşırırsın tabi.Senın dünyadan haberi yok..

CANAN;Ama o çocuk onca geldi,hiçbir renk vermedi.

HAFİZE;E o çocukta ailesini düşünüyor.Ama yarın ne olur belli olmaz.
    ASLI SENİN BÖYLE BİRŞEY YAPTIĞINI ÖĞRENİRSE SENİ AFFEDER Mİ SANIYORSUN?BEN BU KADAR ŞEYE KATLANDIM AMA İKİ KIZIMIN ÖLENE KADAR BİRBİRLERİNİN YÜZÜNE BAKMAMASINA KATLANAMAM,ANLADIN MI BENİ.

Ateş ve barut gibi bu çocuklar,yan yana gelmeleri mümkün değil.Eğer bu ailenin daha büyük bir facia yaşamasını istemiyorsak,aslı bu çocuğun babasının kim olduğunu öğrenmiycek işte okadar..

CANAN;Offf.
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Aslı:Nasıl yaparsın bunu abla yaa nasıl yaparsın bunu bana yaa yaptığın her hareketin hayatımı resmen kararttığının farkındamısın sen
    Canan:Bi dakka bi dakka ben ne yapmışımda senin hayatını mahfetmişim yaa bak açık konuş küçük hanım gücüme gidiyor artık ha
    Aslı:Ne yani şimdi anneme denizle olan ilişkimizi sen anlatmadın mı
    Canan:Tabiki ben söylemedim aptal niye böyle bir şey yapıyım ki
    Aslı:Mine o zaman o aptal sarışın yaptı işte bunu yapmıyıcaktı
    Canan:Biraz yavaş git aslı yani bu günlerde kimin günahını alsan üstüne kalıyor biraz yavaş
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mine:Ne oluyo yine aslı
    Aslı:Ne olduğunu asıl sen söyle denizi bugün peşinden koşturunca mutlu oldun mu bari
    Mine:Ben denizi falan görmedim aslı bugün duyduklarımdan sonra eve nasıl geldiğimi bilmiyorum ben
    Aslı:Tamam doğru söyle mine denizle ilişkimi anneme sen anlattın dimi
    Mine:Aslı dışarı çıkarmısın lütfen ya şu an son duymakistediğim şey sen ve denizin ilişkisi
    Aslı:Öylemi ama ben sen gerçeği söyleyene kadar hiç bir yere gitmiyorum
    Mine:İyi peki sen bilirsin burda bekle çünkü ben bir dakka bile seninle aynı ortamda duramıyıcam
    Aslı:Sen yaptın dimi baktın olmuyor baktın ne yapsan bizi ayıramıyosun ilişkimizi temelinden dinamitledin
    Mine:Bana baksana sen ben hiç kimseye hiç bir şey söylemedim tamam mı inanmıyosan git annene sor
    Hafize:Ne oluyo burda aslı
    Aslı:Bir şey yok konuşuyoruz
    Hafize:Nasıl konuşmak bu kızım hiç yakışıyomu sana bu kızın hiç kimseye bir şey söylediği yok aksine seni korumak için yalan bile söyledi ben duydum herşeyi kendine günah keçisi arıyıcağına sofra hazır in aşağıda yemeğini ye
    Aslı:Ben çok üzgünüm(gider.)
    Hafize:Baktım sen gelmiyiceksin bende yemeğimi getiriyim seninle yiyeyim dedim
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

23.bölüm aslı-deniz cafe

d:bak aslı,ben herşeye göğüs germeye hazırım.asıl sen söyle,sen ne düşünüyosun?

a:ya aslında ben son zamanlarda böyle fazla kıskançlık yapıp seni üzdüğümü düşünüyorum.yani mine'ye hazksızlık ettim galiba.aslında ona kızıyorum,kızmaktada haklıyım.ama yani mine'yi düşüneceğim yerde,senin beni ne kadar çok sevdiğini düşünsem,sana güvensem,belki mine'yle görüşme dememe bile gerek kalmıyacaktı.

d:bak sen,senden bunları duyacakmıydım be sevgilim?

a:ya yapma be aşkım ,bari sen anla beni.yani sevabıyla da günahıylada herşeyi sende öğreniyorum işte.hatalıydım gördüm.

d:o halde?

a:ben ölürümde senden ayrılmam deniz,seni görmeden yaşayamam.

d:tamam o zaman bizde görüşürüz.

a:tamam,ama gizli gizli.senin annenin haberi olmayacak,benimkinin kesinlikle haberi olmıyacak.anlaştık mı?

d:anlaştık,gizli gizli!
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Efe ve Deniz'in Aslı'ı İkna etme ÇabalarıSmile
    ASLI;Ya deniz ne yapıcam ben şimdi ya..Okadar çalıştım,sınavı kazandım diye seviniyordum.Henüz ölü bir insan vücudu bile görmeye tahammül edemediğim ortaya çıktı..

DENİZ;İşte....Sana bu balık haberini vermemem lazımdı.Hepsi benim suçum.

ASLI;Ya bunun onunla ne alakası var ya?

DENİZ;E var tabi,anlattığına göre herşey üst üstte gelmiş.Yani sana bu haberi vermeseydim,büyük ihtimalle o morgtan göğsünü gere gere çıkıcaktın..

ASLI;Peki ya yanılıyorsan,öyle bir ihtimal yoksa?Ya ben her gördüğümde böyle düşüp bayılacaksam?

DENİZ;Üff yapma hayatım,abartıyorsun.Bak ben sana güveniyorum ve eminim bunu tekrar denediğinde bunu yaşamayacaksın.

ASLI;Ya deniz beni anlamıyorsun sen ya.Ben bunu anneme nasıl açıklıycam?Kadının benimle ilgili okadar büyük umutları var ki,herşeyi benim için seferber etmiş durumda.Ya ben bittim ya of.

DENİZ;Hıı tamam tamam anlaşıldı senin sinirlerin bozulmuş kapatalım bu konuyu.Hem bak ne diğcem sana bugün benim iki saat dersim var ondan sonra annemle alışverişe çıkıcaz,gelsene sende kafan dağılır hem biraz.

ASLI;Yaa bunun annenin pek hoşuna gideceğini sanmıyorum deniz.

DENİZ;Yapma aslı,e gördün işte kadını sana ne kızdı nede birşey söyledi.Yani biz kazandık anlasana,oda artık kabullendi bizim ilişkimizi.

ASLI;Ya üzgünüm ya keşke senin kadar iyimser bakabilseydim ama bu hiç iyi bir fikir değil..

DENİZ;Anlaşıldı,annem haklı galıba..

ASLI;Hangi konuda?

DENİZ;Yani o seni kabul etse bile,senın geçmişe takılıp onu kolay kolay kabul etmeyeceğin konusunda.

ASLI;Ya eğer sende buna inanıyorsan deniz beni hiç tanımamışsındır demektir.Ben şuan hayatımla ilgili çok önemli bir konuda krizin ortasındayken sen kalkıp zengin çocuklar gibi yok efendım alışverişe gidelim,para saçıp biraz rahatlıyalım demenide aklım almıyor.

DENİZ;Ne yani hayatımdaki iki önemli kadının birbiriyle anlaştığını görmem bencillik mi?

ASLI;Ya ben onu demek istemedim.

DENİZ;Ne demek istedn peki.

EFE;Vay muhteşem ikili ne yapıyorsunuz çok beklettim mi ya?

DENİZ;Gel kardeşim gel hoşgeldin.Bugün birilerinin sinirleri tepesinde yine ne söylesek yanlış anlıyor.

EFE;Ya ben alırım onun sinirlerini pamuk gibi yaparımda sen nereye?

DENİZ;Benim gitmem lazım,sevgilim sen şimdi geliyormusun?

ASLI;Deniz hiç sırası değil..

DENİZ;bak aslı hiçbirşeyi böyle çözemeyiz tamam mı?Ama fikrini değiştirirsen seni bekliyor olucam..(der ve öper aslıda tabi öptüğü yeri siler,çok kızdım yaptıgı harekete)
    Sana emanet kardeşim Allah kolaylık versın ne yaptıysam olmadı...

EFE;BENİ ÖPMİYCEN Mİ YA?

evet kuzucupum anlat bakalım istersen çocukluğundan başlıyalım,hoş onuda biliyorum ya.

EFE;Ne yani bütün olayın şimdi bu mu?
    SEVGİLİ GÜZİN ABL;
    Ölü görünce,kan görünce dayanamıyorum şak diye düşüp bayılıyorum ya doktor olamazsam.
    Rumuz;Süt KUZUSU
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 5:21 pm

aslı ve denizin aslının evden çıktıktan sonraki replikleri
    d:aslı,nereye böyle sevgilim apar topar?benim bilmediğim bişey mi oldu?
    a:ne diyim deniz ya buraya gelmemiz hataydı işte,sana söylemiştim.
    d:ya hayatım bak eğer annemi söylüyosan evde olduğunu ben de bilmiyodum,benim için de süpriz oldu.ama gördün işte kadın sana hiçbişey söylemedi.
    a:ya iyide ben tedirgin oldum,tadım kaçtı işte yaa.ya uzatmasak daha fazla?
    d:bu kadar mı yani?başka bişey olmadı öylemi?
    a:e balıklara da üzüldüm tabi,aslıya bişey olursa kendimi daha kötü hissederim.
    d:sen bunu düşünme ben aslıya gözüm gibi bakıcam söz(bu sırada leman camdan bakmaya başlar)hem bugün balıkçıyı da arıycam tamam.hadi sen de gül biraz,böyle gitme.
    a:tamam sen merak etme ben iyi olucam.
    d:güzel...eee öpücük yok mu?(asllı pencereye bakıp lemanı görür.)
    a:yok ama dün bütün gece rüyamda seni öptüm,bunu hiç aklından çıkarma olur mu?(ve deniz aslıyı öper)
    d:artık rüyalar beni kesmiyo.sende bunu hiç aklından çıkarma tamam mı?
    (leman sinir olup içeriye girer.)
    a:ya delisin sen yaa
    d:seni seviyorum..
    a:bende seni seviyorum hem de herşeyden çok...
    ve aslı gider,denizde arkasından bakar

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 12:56 am