tarafından zynpocean Cuma Nis. 11, 2008 4:56 pm
Kavak Yelleri 13.Bölüm
Deniz Efe`nin yaninda
De:Bozuldun dimi sen?
E:Yok ne bozulucam yaa..hadi sen git isine...
De:Yok yok biliyorum ben seni, sen bozuldun bir seye, yada kesin baska bir sey var, dünde böyle gergindin......Su kamera mevzusu dimi? Ona kirginsin hala.. Ya bak özür dilerim, dünde özür diledim kusura bakma..bos yere günahini aldim..
E:Ya birader lütfen ikide bir özür dileyip durma, ya valla, ya sen özür diledikce ben kötü oluyorum ya, ya yapma bunu ya.
De:Sende bir tuhafsin yani özür dilesek bir surat dilemesek bir surat, neyin var allahin askina senin?
E:Ya yok bir sey birader, hadi gec kaliyorum diyordun, gitsene sen...
De:Evet gitmem lazim, ama seni bu halde birakamam, o yüzden bana hemen ne olsugunu anlatmani istiyorum.
E:Ya kactir yok bir sey diyorum, birader gitsene sen, dilimde tüg bitti ya, allah allah...
De:Ya bak Efe, yalan söylediginde bir sey olduguda her halinden belli...
E:üfff, belli tabi
De:E kac yillik dostunum ben senin, bilmezmiyim her halini, hem ayip oluyor böyle insan dostuna hic yalan söyler mi?!
Deniz`in telefonu calar:
De:alo asli
As:alo deniz, ya saat dokuz oldu, nerdesiniz?
De: Eee, ben efeyi almaya geldim asli, sen simdi gir iceri, biz on dakikaya ordayiz, tamam mi? tamam hadi kapatiyorum.
As:Alo ya Deniz iyide kimse yok....
E:bi dakika ya, ben dogrumu duydum, ya asli ariyor, efeyi alip geliyorum diyorsun, efeye geliyorsun, asli ararsa acma diyorsun?? Ya beni birak sana ne oluyor ya?
Deövücem seni, vallahi dövücem, ya saat dokuz oldu, benim su an orda olmam gerekiyordu, bütün planimin icine ettin ya...
E:Ya ben mi icine ettim, iki saattir sana git git diyorum gitmiyorsun birader ya, benmi icine ettim yani..
De:sen ettin tabi, ne bu suratinin hali? beni taniyorsu dimi, seni bu halde birakip gidemem hic bir yere, insan gibi sorduk, cevap ver dimi??
E:Ya anlatmasi filan cok zor birader, gelme üstüme ya, allah allah
De:Efe anlat, bak var demekki bir sey, her halinden belli oluyordu zaten.lütfen artik gitmem lazim, yetismem yerde, en az arkadasligimiz kadar önemli, lütfen anlat...
E:tamam birader, tamam.anlaticam.Ba, ya bak ben, ikinizinde bilmedigi bir sir biliyorum tamam mi
De:ikinizin derken?
E:Ya asliyla senin..yani ikinizide ilgilendiriyor bu.......Gel bir oturalim ya, gel gel, oturalim iki dakka hadi,bak baslarda, ya size bunu söyleyip söylememeyi cok düsündüm, yani hayatlarinizin alt üst olmasindan korktum ya, sonra..
De:Ya ne diyorsun oglum sen, ne alt üst olmasi ya?
E:Kesme birader dinle...bak madem anlat dedin, dinle.zaten cok zor, birde sen zorlastirma...
De:Iyi hadi devam et...
E:Ya dedim ya, ilk önceleri söylememek en dogrusu gibi geldi ama sonra bu sir, ya sonra bu sir benim icimi yiyip bitirmeye basladi ya,kabus oldu rüyalarima girdi..en zoruda buymus ya, en yakin arkadaslarimdan her gün bir sey saklamak, her gün onlara yalan söylemek, ya bir yalanciyi oynamak,ya en zoruda buymus ya....
De:Bak lafini bölmiyeyim diyorum ama sen artik su baklayi cikaracakmisin agzindan?nedir seni bu kadar delirten sir...
E:Asliya zaten söyleyemezdim...Ya birader bak sen erkeksin oglum anlarsin belki ya
De:Eeee???
E:Canan abla, canan abla hamile!!
De:Ne, ne diyorsun oglum sen??
E:Anladin mi simdi, niye böyle durup durup durdugumu, hee??
De:Bu asli icinde hafize teyze icinde cok feci bir durum...Eminmisin, nerden ögrendin sen bunu?bidakika bi dakika, bu ikinizle ilgili demistin, yani canan ablanin benimle ne alakasi var?
E:Söyle var, cünkü korkarim ki bu bebek murat amcadan...
Ve Efe tokati yer...(Cnm ya, burdaki yüz ifadesi ne kadar masumdu)