Yeni

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni Yeni'den

5 posters

Ezo gelin(showtv)

zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın
    Ruhsal Durumum: : Ezo gelin(showtv) - Sayfa 9 Sakinbq4
    Durumum: : Ezo gelin(showtv) - Sayfa 9 Disardago3
    Katılımı : :
    Ezo gelin(showtv) - Sayfa 9 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ezo gelin(showtv) - Sayfa 9 Right_bar_bleue

Takımı : Ezo gelin(showtv) - Sayfa 9 Galatasaray

Ezo gelin(showtv) - Sayfa 9 Empty Geri: Ezo gelin(showtv)

Mesaj tarafından zynpocean Ptsi Nis. 07, 2008 2:13 am

Ezo'yla Kadim'in dönerkenki arabada konuşmaları;

Ezo elindeki cevizlere bakar...
    Kadim:Ya canım benim ya görüyor musun cevizini paylaşıyor bizimle.Noldu?
    Ezo:Hiç.Çok mu seviyin çocukları?
    Kadim:Dürüst oluyorlar.Saf,temiz,kirlenmemiş...Çok da akıllılar di mi?Baksana nasıl anladılar hemen her şeyi.
    Ezo:Neyi anladılar?
    Kadim: (Kadim güler) Hadiii.
    Ezo:Aman ben de bir şey diyeceksin sandım...Çocuk aklı işte.
    Kadim:E hiç mi hakkı yok?Sen de durmadan bana attın topu
    Ezo:Allah Allah!E bilmiyim ki çocukların ismini.Oyun durmasın değe.
    Kadim:Peki peki öyle olsun.
    Ezo:Sen de bakiyim nalıncı keseri gibi (anlamadım tam malesef yalnışsa bilen bi arkadaş düzeltsin lütfen) hep kendine yontiyin.
    Kadim:Ahaha ben bir şey demedim ya!
    Ezo:Çocuklar da ne çok seviyi seni.Gözleri parliy hepsinin.Tevekkeli değil bu Amerikalı bi çocuk vardı...
    Kadim:Debbie
    Ezo:Hıh Debbie.O da seni çok seviydi.E kimini seviy işte çocuk kısmısı...
    Kadim:Seni de çok sevdiler.
    Ezo:E Allah razı olsun.Ama nasıl dadlılar demi?Beyle yanaklarını sıktır sıktır bitmiy.Allah olmayana da versin...
    Kadim:İster miydin?
    Ezo:Kim istemez ama...Ha eve gitmiyim ben bi tükkana uğrayacam.
    Kadim:A niye?
    Ezo:Yav sorma bu Nizam var ya,ona haciz gelmiş.Şimdi Mehmet Usta falan uğraşiylerdi ona bakacam.
    Kadim:Haciz mi?
    Ezo:Hee gariban işte.Neyse sen yolunu değiştirme ben inecem şurda.
    Kadim:Şurası iyi mi?
    Ezo:Hı-hı.Şurası.
    Kadim arabayı durdurur.
    Kadim:Bir daha ne zaman görüşücez?
    Ezo:Bilmem.
    Kadim'in elini tutup yüzüne bakar.
    Ezo:Sağ ol.
    Kadim de elinin onun elinin üstüne koyar.
    Kadim:Sen sağ ol.
    Ezo:Hayde hoşça kal.
    Kadim Ezo'yu durdurur.
    Kadim:Ezo!Bugün seni gülerken görmek o kadar güzeldi ki...Mutluyken...Nolur hiçbir şeyin ama hiçbir şeyin seni üzmesine izin verme olur mu?Hep gül...
    Kadim'le Ezo'nun yüzleri birbirine yaklaşmaya başlar.İkisi de muzurca gülmektedir
    Ezo:Beyle mi?
    Kadim:Yakıştı böyle (bunu diyor sanırım)
    Yüzleri biraz daha yaklaşır,sonra Ezo aniden Kadim'i yanağından öpüp arabadan iner
    Ezo:Haydi hoşça kal...
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın
    Ezo gelin(showtv) - Sayfa 9 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ezo gelin(showtv) - Sayfa 9 Right_bar_bleue

Akşam,Ezo'nun evindeki sahne...

Kapı çalar...
    Ezo:Hayırdır inşallah...
    Meryem:Aha bismillah...Bu kim ki?
    Ezo:Bilmem...
    Kalkmaya yeltenir...
    Meryem:Açma Ezo!İpsizin sapsızın biridir şimdi.
    Kadim seslenir...
    Kadim:Ezoo!Benim,benim.
    Meryem: (hoş bir yüz ifadesiye) Gadim Beymiş...Hasretine dayanamadı herhalt.
    Ezo:Yav sus Allah aşkına!Bir şey mi oldu acaba...
    Meryem kikirdemektedir
    Ezo kapıyı açar.
    Ezo:(endişeyle) Hayrola?Noldu bu saatte bir şey mi oldu?
    Kadim:Yo yo yo yoo yok bir şey olmadı.İçim sıkıldı,buradan geçiyordum,baktım ışık açık,hava da soğuk...İçeri almayacak mısın beni?
    Ezo:Yok canım,gir gir.Ne bileyim şaşırdım.Gel.
    Kadim içeri girer.Meryem yerinden kalkar.
    Kadim:İyi akşamlar Meryem.
    Meryem:Hoş geldiniz Gadim Bey.Ben uyim Ezo iyi geceler...(sessizce) Allah'ıma deli bunlar ha... deyip odasına gider.
    Kadim:(sessizce) Sensiz duramadım Ezo.Sabah olsun diye bekledim ama dayanamadım.Kızmadın di mi?
    Ezo:Yav canım ne alakası var?Benim de göresim geldi zaten...
    Kadim:Hıı...
    Ezo:Hadi geç bakma eyle...Geç...Ben bi çay koyam...

Zaman geçer,Ezo'yla Kadim albümlere bakıyordur...
    Kadim:Gözlerin hiç değişmemiş.Ama daha güzel olmuşsun.Bu kim?Çocuk...
    Ezo:O Samet.
    Kadim:Aşık mıydı sana?
    Ezo:Sankim eyle gibiydi.Nerden anladın?
    Kadim:Aşkın bakışı değişmez...Öyle bakmış sana...Dans mı ediyordunuz?
    Ezo:Hıı.Onların evi.Babası öğretmendi.Sonra babasının tayini çıktı,gitti.Bi daha da onu görmedim.Elimde bi bu fotoğraf kaldı.(Başını Kadim'in omzuna yaslar) Hayatımda kimi accık sevdiysem çekip gitti Gadim.Her defasında eyle ortada dımdızlak kaldım.Hep gorktum.Ama sen beni bırakma olur mu?Uufff bu defa ortada galmiyim.
    Kadim:Ya ben seni görmeden bir an dayanamıyorum nasıl bırakırım?Ben kalkiyim artık...
    İkisi de kalkar.Kadim ceketine uzanır...
    Ezo:Dur!
    Ceketi o alıp giydirir.İç kapının önüne gelirler.
    Kadim:Bu gece çok güzeldi Ezo.
    Ezo:Bence de...
    Kadim:Arada böyle özledikçe gelsem...Kızmazsın di mi?
    Ezo mahçup gülümser,Kadim de gülümser.Kapıyı açıp ayakkabısını giyer.Evden çıkıp tekrar Ezo'ya döner.
    Ezo:Ya bir daha gitsek ya Beril'le Cemre'nin çocukların yanına...Ne dadlı çocuklardı onlar...
    Kadim: Onlar da seni çok sevdi.Aaa ben çocukların verdiği cevizi getirmeyi unuttum.
    Ezo:Nolacak canım ye sen.
    Kadim:Olur mu?Neyse bir ara getiririm.Hem bahane olur gelmek için ya da sen uğrarsın...hı?
    Ezo kafasını sallar.
    Ezo:Olur.
    Kadim:Böyle ayakta sabaha kadar dururum burda.Canım hiç gitmek istemiyor... (Elini Ezo'nun yanağına götürür) Kendine iyi bak.(Gülümseyerek) Seni seviyorum...
    Ezo:Ne güzel gonuşiyin beyle.Bi de ben becerebilsem...Bi de ben beyle güzel güzel laflar edebilsem.Biraz...bilemiyim...biraz da ne bileyim utaniyim işte...
    Kadim:Sen bu güzel gözlerinle gül yeter...
    Ezo'yu alnından öper;
    Kadim:İyi geceler...
    Ezo:İyi geceler...
    Ezo kapıyı kapatıp arkasına yaslanır.
    Ezo:Ben de seni seviyim Gadim der gülümseyerek...
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

ezo:kimse baga bu güne kadar bu kadar önem vermedi bilinmi?
    kadim:hakediyorsun ama daha fazlasini hakediyorsun acsana
    ezo:daktin sende cevize ha ,bu ne
    kadim :bana ömrümün sonuna kadargülüsünü izlememe izin verirmisin,benimle evlenirmisin ezo heh hemen cevap vermek zorunda degilsin
    ezo:demek ondan bu kadar üstüne düsiydin bu cevizin sen te cocuklarin yanindaykenmi koydun bunu kafaya nerden gelir insanin aklina ceviz,baya ugrasmissin ha
    kadim :benimle evlenirmisin ezo
    ezo:sen bunu bi al,sen bir kadinin kalbine dokunmayi eyi bilin,korumayi,kollamayieyi bilin,seymeyide bilin,ben unuttum sanidim sevmeyi,bidaha kimseyi sevemem sanidim,sen sadece sevmin sevmeyi bidaha bidaha ögterininsana ,hec öyle filmelrdeki gibim uzatmiyak,sakizgibim uzatmiyak aha yüzük aha parmam seni sevim gadim evet evlenirim
    kadim:seni seviyorum ezo
    ezo:seni sevim gadim
    gayet hostu özellikle ezo konusurken kadimin duygulu bakislari süperdi
    ömerin adamlarinin halayida cok sekerdi agam bu arabanin sahibi toprak herhal Antepin hamamlari diyi
    ezo:simdi biz evleniyik hemi
    kadim :hi hi evet
    ezo:hala rüya gibi sankim biri dürtikleyecek ezo ezo deye kalkiverecem gibi
    kadim :hani ilk karsilastigimiz gün vardiya hatirladinmi?fotografini cektim diye öldürecektin beniiste o günden beri benimde rüyam bu o günden berirüyalarimi hayallerimide sen süslüyordun,ne zaman yapalim dügünü
    ezo:bilmem sen bilirsin
    kadim :olurmu canim ikimizin dügünü bu
    ezo:eyi tez elden yapalim o zaman
    kadim :cumartesi olurmu
    ezo:ne bu cumartesimi
    kadim :he ,hem sakiz gibi uzatmamis oluruz ne dersin
    ezo sapur supur kadimi yanaklarindan öpüp kacti eve cok tatliydi cadi ,sonunda kadiminde sivesi bozuldu ve ezoya he dedi meryem:nerde kaldin ezo
    ezo:hic e sen ne idin
    meryem :otirim konustunmu kadim beyle o vermis demi ömer abiye kani ay niye demirse ben verdim deye asil adam ondan demidir sende hala givrandiripdur adami pesinde ezom saga deyim saga dinlesene birgün birakacak adam pesinde kosmaktan ,anam o ne nerden buldun bunu
    ezo:kadim evlenme teklif etti
    meryem:ay gocaman valla kimbilir kac paradir
    ezo:yav saga ne kizim kac parasindan onun anlami omu?
    meryem :neyse ne vay be demek kabul ettin ha hic beklemezdim senden ha
    ezo:niye
    meryem:ay sanki bilmiyim seni ezom bide niyeki diye sorin yok acik düsinim,yok sen beni benzinlikte ,yok bilmem ne sakiz gibi uzatin sen onu ha kafana dasmi düstü ne
    ezo:deli
    meryem:e dügün ne zaman
    ezo:gülerek bu cumartesi
    meryem:ne anam sen iyice gemiyi agiza almisin ha bu ne hiz valla alnina gün dogmus ha koca Kadim Avsar aga garisi olun kiz,söyle dillere destan bi dügün yapariz hemi
    ezo:hic dügünde dernekte degilim meryem onca zaman sonra na suramda sIkIsmis kalmis kalbim kus olmus böyle bakiyimya gadimin yüzüne elim ayagim kesili
    meryem:nurlu canim sifati(seytan kulagina kursun yaptiya cok tatliydi cadi)masallahi var
    ezo:ben ölür giderim diyidim bi basima ölür giderim bida kimseye evimin eri diyemem derdim bu yürek burda sevdasiz atassiz kurur gider bi dahada kimseye seni sevim diyemeden kara topraga giderim deyidim
    meryem :ah ezom ah kiyamam sana
    ezo:hosgeldin
    kadim :hosbulduk
    kadim:usta ezoya biriki saat izin verirmisin
    ezo:niye
    kadim:gelinlikciye
    ezo:gelinlikmi giyecem
    kadim:istemezmisin
    meryem:aman niye istemeyecek ne olacak fistanlami gelin olacan
    gelinlikciye gelirler ordaki diyaloglar cok tatliydi
    ezo:bizim köyün kizlarinin yarisi ayni gelinligi kiralardi,kim giyecek ondan sonra kumas yetmemis gibi
    ezo:a delinin zoruna bak be sabredem dedim sabredem dedim ana burama kadar geldi senmi giyecen gardasim ben giyecem ,ben nasil istisem öyle olacak
    cemal:vermiyorum sana gelinlik melinlik sinerji meselesi,elektrik meselesi
    ezo:belli sende gacak var zaten
    cemal:hadi güle güle bana bak senin burcun ne
    ezo:kova
    cemal:hah anlamistim zaten köylümüdür nedir
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Ptsi Nis. 07, 2008 2:14 am

kadim:günaydın
    ezo:günaydın bu ne?
    kadim:oda servisi
    ezo:burası da 518 mi?
    kadim:bak(muzipçe bir bakış kaşları kaldırıyo baş hafif eğik) 517'ye yaptıklarımın intikamını al diye getirmedim kahvaltıyı baştan söylim de amatörce hazırladım öyle zeytin piyazı da yok
    ezo:eee iyi idare edeceyik artık
    Super Moderator

Kadın
    Ruhsal Durumum: : Ezo gelin(showtv) - Sayfa 9 Zararsizkb7
    Durumum: : Ezo gelin(showtv) - Sayfa 9 Mesgulrc6

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:07 pm

55. Bölüm Özeti

Ezo’nun gazetede gördüğü haber, Kadim’in dünyasına ayak uydurup uyduramayacağı konusundaki endişelerini tetikler. Kadim’le yalnız kaldığı anlarda söz konusu olmayan bu rahatsızlık, üçüncü şahıslar devreye girince ortaya çıkar. Kadim’in üniversite arkadaşlarının yemeğe gelecek olması Ezo’nun tedirginliğini artırır.

Kadim ve Ezo Beril ve Cemre’yi evlatlık alma konusundaki işlemleri bitirir. Artık dört kişilik mutlu bir ailedirler. Ancak günlerin geçmesiyle gelecek büyük bir sürpriz, bu mutluluk tablosunu gölgeleyecektir.

Meryem Seyfo’yu eve yemeğe davet eder. Bu mutlu akşam yemeğinin davetsiz bir başka misafiri olacaktır. Meryem ve Seyfo Bilal’i karşılarında görünce ne yapacaklardır?

Bilal’in karıları ve Nur’un arasında bir gerginlik yaşanır. Bu gerginliğin sonucu olarak Ballı kendisini, Nur’la evliliği konusunda harekete geçmek zorunda hisseder.

Öte yandan Ömer İstanbul’da varolma nedenini kaybetmiştir. En iyi yol Antep’e dönmek gibi görünmektedir.
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:08 pm

56. Bölüm Özeti

Cemre ve Beril karanlık çökmesine rağmen bulunamamıştır. Kadim tüm gücüyle onları bulmaya çalışmaktadır. Çocukların kaybolması Ezo’nun gerçekten iyi bir anne olup olamayacağını sorgulamasına neden olacaktır.

Öte yandan Nur Ballı’yı terk etme hazırlığı içindedir. Gidebileceği tek yer Meryem’in evidir. Acaba Ballı onun gitmesine engel olacak mıdır?

Ezo’nun Kadim’in hayatına ayak uyduramayacağına ilişkin endişeleri artarak sürmektedir. Kadim, Ezo’nun endişe etmek yerine çaba harcaması gerektiğini düşünmektedir. Ezo, Kadim’in hayatına ayak uydurmak için çaba gösterecek midir?

Ömer, tam da tüm umutlarını geride bırakıp Antep’e geri dönecekken karşısına çıkan bir sürprizle gidemez.

Kadim’le mutlu zamanlar geçiren Ezo’nun hamileliğinde büyük bir sürpriz yaşanacaktır.
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:09 pm

melikemvebekirimişteaşk demiş ki:57. BÖLÜM

Fenalaşan Ezo�ya doktorun vereceği haber hiç de olumlu değildir. Ezo hamileliğiyle ilgili bir karar verme noktasına gelecektir. Bu karar konusunda Kadim�le Ezo arasında fikir ayrılığı olacaktır. Ayrıca iyice hassaslaşan Ezo, Kadim�in davranışlarını yanlış yorumlamaya başlar.

Nur gözü Ballı�dan gelecek bir telefondu gözleyip dursa da, gururunu yenip eve dönememiştir. Ballı�nın ise başında bir başka dert vardır. Esad hapisten çıkmıştır ve Ballı�nın kapısına dayanır. Elinde Ballı�nın aleyhine çok büyük bir koz vardır.

Ömer, intihar edecekken içeri giren Berrak onu son anda kurtarır. Berrak�ın oğlu Ejder fenalaşır. Hastane masraflarını denkleştiremeyince Ömer devreye girer. Ancak Ömer�in para bulmak için gideceği isim Esad�dır ve ondan hastane masraflarını karşılayacak para dışında bir şey daha ister.

Öte yandan Bilal�in eşleri Bilal ve Mesude arasındaki samimiyetten rahatsız olmaya başlarlar.
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:12 pm

"Nurgül'e Hayranım"

Ezo gelin(showtv) - Sayfa 9 Nurgul-e-hayranim_b

Türkan Şoray, Veliahtı Olarak İlan Ettiği Nurgül Yeşilçay'la 27. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin Gala Geccesinde Bir Araya Geldi

Geccenin onur konuğu olan Şoray, "Nurgül'e hayranım" diyerek birlikte poz verdi.Yeşilçay da Türkan Şoray'ı çok sevdiğini söyledi. Genç sanatçının hem oyunculuğunu hem de güzelliğini öven Türkan Sultan, şu sıralar ekranda Nurgül'ün rol aldığı 'Ezo Gelin'i izlediğini belirterek, "Onu büyük bir keyifle takip ediyorum" dedi.

Haber Yayın Tarihi: 05 Nisan 2008 Cumartesi
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:12 pm

Gaf Kürsüsü

Okurumuz Handan Birsen, Ezo Gelin dizisindeki bir ayrıntıya takılmış: Dizide Kadim Bey yatakta Ezo'ya bir kitap okuyor. Aradan 2 ay geçiyor ama Kadim Bey'in elinde hâlâ aynı kitap var. Ya Ezo'cuğun anlaması kıt ya da Kadim Bey her sayfayı sindirerek okuyor!

Kaynak : Sabah Gazetesi - Yüksel Aytuğ
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:14 pm

Ezo gelin(showtv) - Sayfa 9 80837ABF6DE669449040296Cy

Deniz'in sesini dinlemek

Ülkemizde mankenlik mesleğinin "yüz akı" olan Deniz Pulaş, oyunculuk işinden de yüzünün akıyla çıkmayı başardı. Pulaş, konuk oyuncu olarak bir kaç sahnesinde göründüğü Ezo Gelin dizisine renk katarken, yapımcı ve yönetmenlere de adeta "Ben buradayım" mesajı verdi. Her zaman tevazusu ile takdir gören Pulaş o her zamanki sevimliliğiyle "Oyunculuğun en zor dönemi ilk 35 senedir derler. Bu durumda ben 75'imde harika bir oyuncu olacağım" diyor. Deniz Pulaş bir de dublaj (seslendirme) tecrübesi yaşamış. Stüdyoda kendini seslendirmek istemiş ama pek başarılı olamamış. Bunun üzerine istemeye istemeye de olsa bir başkasının kendini seslendirmesine razı olmuş. Deniz bu tecrübesinin ışığında, "Dublaj da en az oyunculuk kadar zor bir meslek" diyor ve ekliyor: "Eskiden yabancı dizi ve filmlerin sonunda seslendirme sanatçılarının da ismi jenerikte akardı. Bu uygulama mutlaka yeniden başlamalı." Bu köşe pek çok zaman seslendirme sanatçılarının "sesi" oldu. Dizilerin ve dizi karakterlerinin tutmasında büyük payı olan dublaj sanatçıları hem maddi hem de manevi açıdan fena halde ihmal ediliyor. Deniz vesile oldu, bir kez daha altını çizdik.

Yüksel Aytug

http://www.sabah.com.tr/gny/haber,3286CD8E28244E26A056E8CF6CB78068.html
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:15 pm

Tele - Barometre
    Hedef Kitle : A/b
    25 Mart 2008 Salı
    No Program Adı Kanal Ratıng (%) Share (%)
    1 Bınbır Gece [net] Kand 20,3 49,4
    2 Bınbır Gece (ozel) [net] Kand 9,3 26,4
    3 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 6,9 17,5
    4 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 6,8 21,3
    5 Sessız Fırtına [net] Kand 6,4 20,2
    6 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 5,9 18,3
    7 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 5,8 25,7
    8 Ugur Dundar''la Star Haber [net] Star 5,2 16,2
    9 Spor Gundemı Kand 4,7 15,1
    10 Kara Yılan [net] Atv 4,2 15,0
    11 Turkıye-romanya [net] Atv 3,9 9,9
    12 Spor Sayfası Show 3,6 11,4
    13 Atv Ana Haber Bultenı [net] Atv 3,5 11,2
    14 Kım 1 Mılyon ıster [net] Star 3,2 8,0
    15 Esra Erol''la ızdıvac [net] Star 3,1 14,4
    16 Bızım Evın Hallerı [net] K1 3,0 20,9
    17 Avrupa Yakası (tkr)-opt [net] Atv 2,6 12,8
    18 Ezo Gelın [net] Show 2,4 12,0

Total
    25 Mart 2008 Salı
    1 Bınbır Gece [net] Kand 15,20 35,70
    2 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 9,10 22,30
    3 Bınbır Gece (ozel) [net] Kand 7,40 19,00
    4 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 7,00 27,90
    5 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 7,00 20,50
    6 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 6,30 18,50
    7 Ugur Dundar''la Star Haber [net] Star 5,20 15,20
    8 Sessız Fırtına [net] Kand 4,60 14,90
    9 Yeseren Dusler [net] Stv 4,60 11,60
    10 Uckagıtcı (y.s) [net] K1 4,20 11,10
    11 Spor Gundemı Kand 4,00 11,30
    12 Turkıye-romanya [net] Atv 4,00 9,50
    13 Tek Turkıye (tkr) [net] Stv 3,80 9,80
    14 Kanal 7 Haber Saatı [net] Kan7 3,60 11,80
    15 Spor Sayfası Show 3,50 9,60
    16 Esra Erol''la ızdıvac [net] Star 3,40 13,90
    17 Ezo Gelın [net] Show 3,30 16,90
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:15 pm

TELE - BAROMETRE
    HEDEF KİTLE : A/B
    1 NİSAN 2008 SALI
    NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)

1 BINBIR GECE [NET] KAND 18,90 44,20
    2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 8,70 20,20
    3 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 7,80 21,40
    4 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 6,40 16,90
    5 SHALKE-BARCELONA [NET] STAR 6,30 15,10
    6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,50 18,60
    7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,90 21,70
    8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,80 16,50
    9 SPOR GUNDEMI KAND 4,70 14,00
    10 BIZIM EVIN HALLERI [NET] K1 4,60 20,40
    11 KARA YILAN [NET] ATV 4,60 12,70
    12 EZO GELIN [NET] SHOW 4,40 13,10

TOTAL
    1 NİSAN 2008 SALI
    1 BINBIR GECE [NET] KAND 14,30 32,90
    2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10,10 23,50
    3 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 6,70 17,30
    4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,80 18,60
    5 SHALKE-BARCELONA [NET] STAR 5,70 14,30
    6 EZO GELIN [NET] SHOW 5,10 16,90
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:17 pm

Tele - Barometre
    Hedef Kitle : A/b
    8 Nisan 2008 Salı
    1 Chelsea-fenerbahce [net] Star 27,10 60,80
    2 Bınbır Gece [net] Kand 17,20 40,80
    3 Bınbır Gece (ozel) [net] Kand 7,70 22,70
    4 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 6,40 15,20
    5 Ugur Dundar''la Star Haber [net] Star 5,40 19,00
    6 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 4,80 16,80
    7 Spor Sayfası Show 4,50 13,90
    8 Elveda Derken [net] Kand 4,10 9,60
    9 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 4,00 14,00
    10 Macın Ardından. [net] Star 3,90 18,40
    11 Maca Dogru [net] Star 3,90 9,90
    12 Spor Gundemı Kand 3,30 10,50
    13 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 3,10 17,80
    14 Atv Ana Haber Bultenı [net] Atv 3,10 11,20
    15 Bızım Evın Hallerı [net] K1 3,00 17,00
    16 Ezo Gelın (tkr) [net] Show 2,50 8,40
    17 Esra Erol''la ızdıvac [net] Star 2,30 12,80

Total
    8 Nisan 2008 Salı
    1 Chelsea-fenerbahce [net] Star 25,40 57,50
    2 Bınbır Gece [net] Kand 12,40 28,10
    3 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 9,20 21,10
    4 Bınbır Gece (ozel) [net] Kand 6,50 17,10
    5 Yeseren Dusler [net] Stv 5,00 12,60
    6 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 4,80 16,60
    7 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 4,70 16,00
    8 Ugur Dundar''la Star Haber [net] Star 4,40 14,90
    9 Spor Sayfası Show 3,90 11,20
    10 Elveda Derken [net] Kand 3,80 9,40
    11 Maca Dogru [net] Star 3,70 8,80
    12 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 3,40 16,80
    13 Spor Gundemı Kand 3,30 9,70
    14 Tek Turkıye (tkr) [net] Stv 3,10 6,90
    15 Macın Ardından. [net] Star 3,00 16,60
    16 Bızım Evın Hallerı [net] K1 2,90 14,20
    17 Kanal 7 Haber Saatı [net] Kan7 2,90 11,80
    18 Esra Erol''la ızdıvac [net] Star 2,70 12,90
    19 Hepsı 1 [net] Atv 2,70 6,30
    20 Atv Ana Haber Bultenı [net] Atv 2,60 8,90
    21 Carkıfelek [net] K1 2,60 6,20
    22 Ezo Gelın (tkr) [net] Show 2,50 9,50
    23 Fox Ana Haber Bultenı [net] Fox 2,40 9,00
    24 Sabahların Sultanı [net] Kand 2,20 15,30
    25 ıkbal''le Hayatı Paylasmak [net] Kan7 2,10 11,50
    26 Bez Bebek (tkr) [net] Fox 2,00 10,60
    sevgi_arsızı
    sevgi_arsızı
    Moderator
    Moderator

Kadın

Takımı : Ezo gelin(showtv) - Sayfa 9 Besiktas

Mesaj tarafından sevgi_arsızı Cuma Nis. 25, 2008 11:23 am

54. bölüm fragmanı

sevgi_arsızı
    sevgi_arsızı
    Moderator
    Moderator

Kadın

Mesaj tarafından sevgi_arsızı Cuma Nis. 25, 2008 11:24 am

55. bölüm fragmanı

sevgi_arsızı
    sevgi_arsızı
    Moderator
    Moderator

Kadın

Mesaj tarafından sevgi_arsızı Cuma Nis. 25, 2008 11:25 am

56.bölüm fragmanı

sevgi_arsızı
    sevgi_arsızı
    Moderator
    Moderator

Kadın

Mesaj tarafından sevgi_arsızı Cuma Nis. 25, 2008 11:30 am

57. bölüm fragmanı

sevgi_arsızı
    sevgi_arsızı
    Moderator
    Moderator

Kadın

Mesaj tarafından sevgi_arsızı Cuma Nis. 25, 2008 11:32 am

58. bölüm fragmanı

zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean C.tesi Nis. 26, 2008 4:01 am

İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
    22 NİSAN 2008 SALI

1 BINBIR GECE [NET] KAND 19,20 48,30
    2 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 8,10 24,60
    3 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,90 20,00
    4 LIVERPOOL-CHELSEA [NET] STAR 5,30 14,00
    5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,20 17,30
    6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,10 16,90
    7 SPOR SAYFASI SHOW 4,10 13,50
    8 KARA YILAN [NET] ATV 3,40 10,20
    9 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 3,20 13,30
    10 SPOR GUNDEMI KAND 3,20 11,10
    11 HEPSI 1 [NET] ATV 3,20 8,50
    12 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,10 27,90
    13 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 2,90 17,80
    14 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,90 10,00
    15 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT [NET] SHOW 2,90 8,60
    16 EZO GELIN [NET] SHOW 2,60 12,10

İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
    22 NİSAN 2008 SALI

1 BINBIR GECE [NET] KAND 13,60 34,90
    2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 8,90 23,10
    3 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 5,90 18,20
    4 LIVERPOOL-CHELSEA [NET] STAR 5,10 14,10
    5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,00 17,60
    6 YESEREN DUSLER [NET] STV 4,00 12,10
    7 TEK TURKIYE (TKR) [NET] STV 3,60 9,30
    8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,50 15,60
    9 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,20 19,50
    10 EZO GELIN [NET] SHOW 3,20 17,50

kaynak:ucankus.com
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean C.tesi Nis. 26, 2008 4:04 am

57. bölüm tokat sahnesi

--------------------------------------------------------------------------------

Ezo: Kadim (içki içtiğini görür) iyi misin?
    Kadim: hı hı
    Ezo : noli, hala oteli mi dert ediin?
    Kadim: Nerdeydin?
    Ezo:Dükkandaydım işte.
    Kadim:He dükkanda, geç kaldın?
    Ezo:He uzadı işte işler, müşteriler falan
    Kadim: niye bunu yapıyorsun bana?
    Ezo:neyi
    Kadim:niye yalan söylüyorsun bana ?
    Ezo: ne yalanı?
    Kadim:sen bugün Ömer'e gitmedin mi?
    Ezo: he gittim
    Kadim : niye gittin, niye yalan söylüyorsun peki?
    Ezo:ya Allah aşkına git yat sarhoşsun ne dediğini bilmiyorsun.
    Kadim: Bırak şimdi. soruma cevap ver.
    Ezo: ya Allahını seviysen git zaten benim derdim bana yetii
    Kadim:senin derdin sana yetii, ama bana yalan söyleyip ömere gidiyorsun.
    Ezo: Ya saçmalama çok içmişsin zaten.
    Kadim : Pastanedeydim seni aradım, yalan söyledin bana.
    Ezo: he gittim, vazgeçirmeye çalıştım, baktım laf anlamii, bende bıraktım geldim.
    Kadim: (güler) Ömer bey hala senden vazgeçemiyor ha..
    Ezo: Yav yeter artık ha. Bak al bunun için gittim al, al.
    Kadim: Yeni alacaklı Ömer Demirtaşa faiziyle birlikte 10 gün içinde ödenmemesi halinde aleyhinize dava açılacağının ihtarı.. (sinirli bir şekilde güler) demek birde haciz gönderiyor Ömer bey..
    Ezo : Hadi canım hadi yarın konuşalım sarhoşsun şimdi hadi.
    Kadim : Ya neyi konuşacağız neyi. Beni çiğnedin gittin Ömer'e yalvardın öyle mi?
    Ezo: eee yeter be, niye gittim saniin, ne demeye çalışiin sen? ben evladımı kaybetmişim birde senle mi uğraşacam. gittiysem gittim sanane. sana hesap mı verecem. (der ve Kadim'den tokat gelir)
    Kadim: (Şaşkın) Ezo...
    sevgi_arsızı
    sevgi_arsızı
    Moderator
    Moderator

Kadın

Mesaj tarafından sevgi_arsızı Paz Nis. 27, 2008 4:32 pm

58. BÖLÜM

Kadim, attığı tokattan dolayı pişman olur. Ancak böyle bir şeyi beklemeyen Ezo yıkılmıştır. Acaba Ezo bu tokadı hazmedebilecek midir? Kadim pişmanlığını nasıl gösterecektir?

Kadim’in kötü durumda olduğunu öğrenen Sevilay soluğu Kadim’in yanında alır. Bir yandan onu teselli etmeye çalışırken, bir yandan da Kadim’le yaşadıkları eski günlere özlemini açık seçik belli eder. Kadim bu durum karşısında herhangi bir şey yapabilecek midir?

Ezo’nun Kadim’le problem yaşadığını öğrenen Ömer soluğu Ezo’nun yanında alır. Ezo, Ömer’i karşısında görünce nasıl bir tepki verecektir?

Kadim bir yandan Ezo ile arasını düzeltmeye çalışırken, diğer yandan da Ömer’e olan borcunu ödeme derdindedir. Kadim bu sıkıntıda yalnız değildir. Onunla birlikte çabalayan biri daha vardır.

Ballı ve Esat gerginliği devam etmektedir. Esat, Ballı’nın kendi hakkında araştırma yaptırdığını duyduğunda vereceği karşılık Ballı’yı can evinden vuracak cinstendir.
    sevgi_arsızı
    sevgi_arsızı
    Moderator
    Moderator

Kadın

Mesaj tarafından sevgi_arsızı Çarş. Nis. 30, 2008 5:39 pm

29 NİSAN 2008 SALI

1 BINBIR GECE [NET] KAND 19,60 49,10
    2 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 11,10 32,10
    3 M.UNITED-BARCELONA [NET] STAR 7,70 20,00
    4 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,60 19,30
    5 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 5,20 18,60
    6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,90 17,80
    7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,30 21,10
    8 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 4,20 13,70
    9 SPOR GUNDEMI KAND 4,10 13,60
    10 SPOR SAYFASI SHOW 3,40 11,10
    11 ESRA EROL''LA IZDIVAC [NET] STAR 3,30 15,80
    12 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,30 11,90
    13 STAR SPOR STAR 2,90 9,30
    14 EZO GELIN [NET] SHOW 2,80 13,70

29 NİSAN 2008 SALI

1 BINBIR GECE [NET] KAND 15,30 37,50
    2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10,00 25,20
    3 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 7,80 22,40
    4 M.UNITED-BARCELONA [NET] STAR 7,00 18,60
    5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,60 17,20
    6 YESEREN DUSLER [NET] STV 4,50 12,30
    7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,20 21,20
    8 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 4,20 15,60
    9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,90 14,60
    10 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 3,70 13,00
    11 SPOR GUNDEMI KAND 3,40 11,30
    12 EZO GELIN [NET] SHOW 3,30 18,10

kaynak:ucankus.com
    sevgi_arsızı
    sevgi_arsızı
    Moderator
    Moderator

Kadın

Mesaj tarafından sevgi_arsızı Çarş. Mayıs 07, 2008 7:14 pm

59. Bölüm Özeti

Ezo, gördüğü manzara karşısında yıkılır. Aslında kırgınlığın yanında kıskançlık da hissetmektedir. Kadim, bu yanlış anlamayı düzeltmeye kararlıdır. Ezo’nun kapısına dayanır. Kadim kendini nasıl affettirecektir? Barışarak mutlu günlerine tekrar dönebilecekler midir? Bu mutluluk ne kadar sürecektir?

Esad ve Kadı, Ballı’ya zarar verme yolunun Nur’a zarar vermekten geçtiğini düşünmektedir. Ballı’nın sürekli Nur’u koruyan adamları buna engel olmaktadır. Ancak Kadı’nın bir planı vardır. Acaba bu plan başarılı olabilecek midir?

Meryem’in tek işi Ezo’ya destek olmak olacaktır. Çünkü Ezo’nun gerçekten ona ihtiyacı vardır.

Öte yandan Ömer, gazetede gördüğü bir haberle şok olur.
    sevgi_arsızı
    sevgi_arsızı
    Moderator
    Moderator

Kadın

Mesaj tarafından sevgi_arsızı C.tesi Mayıs 10, 2008 5:42 pm

07 MAYIS 2008 ÇARŞAMBA

1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 19,30 46,50
    2 YAPRAK DOKUMU (OZET) [NET] KAND 12,60 36,80
    3 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10,40 26,00
    4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,70 18,50
    5 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 4,60 17,80
    6 SPOR GUNDEMI KAND 4,30 14,50
    7 GENCLERBIRLIGI-KAYSERISPOR [NET] TRT1 4,10 10,40
    8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,60 14,40
    9 EZO GELIN [NET] SHOW 3,30 20,60
    10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,30 17,80

07 MAYIS 2008 ÇARŞAMBA

1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 19,60 48,30
    2 YAPRAK DOKUMU (OZET) [NET] KAND 11,90 34,30
    3 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,00 23,20
    4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,90 22,80
    5 SPOR GUNDEMI KAND 5,10 16,60
    6 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 4,60 17,40
    7 AVRUPA YAKASI (OZEL) [NET] ATV 3,80 9,70
    8 GENCLERBIRLIGI-KAYSERISPOR [NET] TRT1 3,70 9,60
    9 BIZIM EVIN HALLERI [NET] K1 3,00 17,10
    10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,00 16,90
    11 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,90 11,20
    12 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 2,80 22,60
    13 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,80 11,30
    14 TUTKU OYUNLARI (Y.S) [NET] ATV 2,70 11,90
    15 ASTERIX VE OBELIX SEZAR''A KARSI (Y.S) [N STAR 2,70 6,80
    16 ESRA EROL''LA IZDIVAC [NET] STAR 2,60 14,30
    17 EZO GELIN [NET] SHOW 2,30 13,80
    18 BIZDEN KACMAZ [NET] FOX 2,00 12,60
    19 SPOR SAYFASI SHOW 1,90 6,20
    Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın
    Ruhsal Durumum: : Ezo gelin(showtv) - Sayfa 9 Asikts0

Ezo gelin(showtv) - Sayfa 9 Empty Ezo Gelin

Mesaj tarafından Zeyno Cuma Mayıs 30, 2008 5:51 pm

bu dizi hakinda bilgiler, yorumlar, vs bilgileri ekleye bilirsiniz

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 5:49 am