tarafından zynpocean Ptsi Nis. 07, 2008 1:48 am
Doktor: Bu ne cesaret ya ağaysa ağa,İstanbul'da bunların bir anlamı yok,kendini senin sahibin falan mı zannediyor,birşey söyleseydin ya ezo,neden cevap vermedin?
Ezo: e tıkandım galdım,Ballı Ağa bana hayatta kimsenin yapmadığı iyilikleri yapmış adam,e bide evlat acısı taze,daha kapanmadı..
Doktor: hee bu gün yarın gelmek üzere ona acıyıp minnet duyduğun için evlenme teklifini kabul et bari,ufff...kusura bakma,beklemiyordum herhalde
Ezo: e bende beklemidim,gel görki bizim oralarda bir kadınla bir erkekle arkadaş olami işte,bizim insanımız kafasında kadınla erkeğe tek bi şekil biçmiş,e Ballı Ağa'da ikisini birbirine karıştırdı ben ona üzilim
Doktor: Belki,belki gerçekten sana bir şey hissediyordur
Ezo:Yok hiç sanmim,yanlızlıktan çaresizlikten gözü manzarayı farklı göri,erkek diye yanlış anlar diye esirgemedim bende kendimi,arkadaş oldum sırdaş oldum..e benim kafam öyle işlemi çünkü,şimdi kendimi çekip arkadaşlığada dur demem gerekecek,yazık yani..Ballı Ağa yanlış yaptı
Doktor: Arkadaşlık bazen aşka dönüşebilir bunda yanlış olan birşey yok
Ezo: O dediğin karşılıklıdır doktor,benim yüreğimin mühürlü olduğunu anlamayan adamın aha böyle Ballı Ağa gibi gözünde perde var demektir
Doktor: Sonsuza kadar böyle gidecek değil ya,sende birgün birini seversin,tamam Ömer'den sonra belki zor ama seni anlayacak sana değer verecek biri çıkar
Ezo: Ömer'e sevdam benim sarayımdı,yandı,yıkıldı,kül oldu,bi daha saray kurmak zordur doktor
Doktor: Saray şartmı?içinde mutlu olabileceğin mütevazi bir evde yeter pekala
Ezo: Sevdanın büyüğünü tattımı bi kere yürek genişli büyi,içine ne koymaya kalksan dolmiyi boş kaliy...neyse ne boşver,gene şişirdim kafanı..napim sende benim dert babamsın arkadaşımsın işte
Doktor:ve de her iyi arkadaş gibi seni yanlış anlamıyorum