tarafından zynpocean Ptsi Nis. 07, 2008 2:00 am
40.BÖLÜM
Ezo: haa
Kadim:Hayırdır günaydın ne bu telaş
ezo:uyku tutmadı sabaha kadar düşündüm
Kadim: Ne düşündün sabaha kadar
Ezo:sana kaç para lazım
Kadim:Ne?
Ezo:Ya şu banka kredisimidir nedir ne karın ağrısıysa kaç para lazım?,
Kadim:Ne garip bir kadınsın sen ne garip sorular soruyorsun insana?Ne olacak banka borcumu öğrenirsen söylermisin?
Ezo:Söylerim,o parayı sana buldum
Kadim: bak ezo iyi niyetli olduğunu biliyorum ama bazen sınırını aşıyorsun,anlamadığın işlere karışmasan daha iyi olacak,ben kendi işlerimi yoluna koymasını bilirim
ezo:Kadim Bey
Kadim: Bu konuşma burda bitti,çok işim var geç bile kaldım,sen de mutfağa gitsen iyi olur,eminim Kutsal ustanın senin yardımına benden daha çok ihtiyacı var
mutfakta ezo kendi kendine söylenir
Ezo: şaflara bak laflara..eminim Kutsal ustanın senin yardımına benden daha çok ihtiyacı vardır şu anda..bak bak bak bak ne diyi..gıldan ince kılıçtan keskin..iyi niyetli olduğunu bilim ama sınırı aşiysin bazen,e şükür bunda bi ima yok,direk gibi bi laf,hayır saa ne, saa ne,elin derdinden saa ne,oetl satılacakmış,arabanıda satmazsan hatırım kalır,bu konuşma burda bitti,geç kaldım değel,onu daha sonra konuşsak olur mu da değel,karar verilmiş hüküm bildirilmiş,haa bitti dedimmi bitti haydi marş marş mutfağa,neden e kutsal ustanın senin yardımına benden daha çok ihtiyacı var şu anda
Eylül ile ezo mutfakta
Eylül: Bak ben sana herşeyimi anlatıyorum azarlasan kaşlarını çatsan bile
Ezo: ne azarıymış ne haddime
Eylül:sen ama sır küpüsün canın sıkkın neyin var desek yok rüya gördüm yok başım ağrıyor,bana yutturamazsın birşeyler olmuş
Ezo:Ne olacak kendi akılsızlığım
Eylül:Saçmalama ezo sen tanıdığım..
ezo:şişşt beni bana övme sakın,kızgınım ona
Eylül:Kime?
ezo:kendime..karşıma çıksa bi akıl şamarı atacam aklı başına gelecek,
Eylül:hayır ezo kime kızgınsınsen?
ezo:ayy bacım ne meraklı şeysin sen,mülk sahibine kızgınım oldumu?
Eylül:ne mülk sahibi ya,haa anladım kadim Bey,ne oldu ki?
ezo:İyi öğrende başın göğe ersin,şimdi bu adam oteli satmıyı mi
Eylül:Öyle görünüyor bunların işi belli olmaz ki
Ezo: haa ağzına sağlık hiç belli olmi işte,şimdi ben bu öüşküle bir çare buldum
eylül:aa ne diyosun ya,sahimi?eeee
Ezo: ee si işte bu kadar diyecek oldum kendisine
Eylül: e sevinmiştir herhalde
ezo:hee ne demezsin ele sevindi eyle sevindi ki suratını görmediysen ne desen boş
eylül: aa ne yani sevinmedi mi?
ezo:haddini bil mutfağına dön,anladın mı nasıl sevinmiş,bak beni konuşturdun daha kötü oldum şimdi,yav dön işine beni rahat bırak,bir iş bulur bulmaz gidecem zaten ben burdan
eylül: saçmalama ezo aklına bile getirme ama haklısın çok kaba konuşmuş yani
ezo:yok canım tam öyle demedi tabi,e okumuş adam,kutsal ustanın sana daha çok ihtiyacı verdır mutfakta dedi,incecik
eylül:tatsız hikaye
ezo:ibretli hikaye
eylül:ne demek ibretli?
Ezo:masal gibi yani,ibrat alınabilir isterse,ana fikir davul bile dengi dengine yani
Kadim ile Feray
Feray:nedim içinde korkuyorum,bu Sürayya baya tehlikeli olabilir
Kadim: Biliyorum,biliyorum ama nasıl anlatayım bunu ona,öz kardeşimi tanımaz oldum,sana ezo'dan söz etmişmiydim?
Feray:etmez olurmusun sık sık
Kadim: öylemi farkında değilim ,ya bu sabah haksız yere kalbini kırdım da kızın
Feray: ne yaptın?
Kadim:Aradığın parayı buldum diye çıktı sabah sabah karşıma şişe cini gibi
Feray: bak sen nerden bulmuş
Kadim: canım ne bilim dinlemedim bile,40-50 bin lira tanıdığı olan biri varsa kimbilir,iyi niyetle söyledi ama niye tersledim ki
Feray: e özür dile
Kadim: olur mu dersin
Feray: olur olur sen gönlünü alırsın