En son Zeyno tarafından C.tesi Mayıs 31, 2008 1:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
5 posters
Ezo gelin(showtv)
Zeyno- Admin
Ruhsal Durumum: :
Durumum: :
Katılımı : :
Takımı :
- Post n°1
Ezo gelin(showtv)
ezo gelin hakinda bilgileri vs burda paylasa bilirsiniz
En son Zeyno tarafından C.tesi Mayıs 31, 2008 1:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
dilan-cagri- Super Moderator
Takımı :
- Post n°2
Geri: Ezo gelin(showtv)
46. Bölüm Özeti
Ezo, Kadim’le Arzu’nun ilişkisini anlamakta zorlanır. Arzu’nun yakın tavırlarına rağmen içten içe kıskanmaya devam eder. Kadim’in aklıysa sadece Ezo’dadır. Üçlü, akşam yemeği için Elçin Anne’de yine bir araya gelir. Ezo’nun, Kadim’e karşı soğuk tavrı yemekte de devam eder. Kadim, ortamı yumuşatmaya çalışsa da Ezo beklenmedik bir şekilde yemekten erken ayrılır. Çünkü Ballı Ağa tarafından akıl hastanesine yatırılmakla tehdit edilen Meryem evden kaçmıştır. Kadim’i ise bambaşka bir bela beklemektedir.
Ezo, Kadim’le Arzu’nun ilişkisini anlamakta zorlanır. Arzu’nun yakın tavırlarına rağmen içten içe kıskanmaya devam eder. Kadim’in aklıysa sadece Ezo’dadır. Üçlü, akşam yemeği için Elçin Anne’de yine bir araya gelir. Ezo’nun, Kadim’e karşı soğuk tavrı yemekte de devam eder. Kadim, ortamı yumuşatmaya çalışsa da Ezo beklenmedik bir şekilde yemekten erken ayrılır. Çünkü Ballı Ağa tarafından akıl hastanesine yatırılmakla tehdit edilen Meryem evden kaçmıştır. Kadim’i ise bambaşka bir bela beklemektedir.
Takımı :
- Post n°3
47. Bölüm Özeti
Nedim tehlikededir
Diğer taraftan Ballı Ağa pusuya düşürülmek üzeredir.Kadim ve Ezo ne yapacaklarını bilemezler.
Arzu ise içini kasıp kavuran ve annesine anlatamadığı sıkıntısıyla baş başadır. Bu konudaki tek dert ortağı Kadim’dir. Kadim, Arzu içinde bir çözüm bulmuştur ama Arzu kararsızdır.
Nedim tehlikededir
Diğer taraftan Ballı Ağa pusuya düşürülmek üzeredir.Kadim ve Ezo ne yapacaklarını bilemezler.
Arzu ise içini kasıp kavuran ve annesine anlatamadığı sıkıntısıyla baş başadır. Bu konudaki tek dert ortağı Kadim’dir. Kadim, Arzu içinde bir çözüm bulmuştur ama Arzu kararsızdır.
Takımı :
- Post n°4
48. Bölüm Özeti
Ansızın çıkıp gelen Ömer Ezo’dan af diler. Ezo’nun kendisini İstanbul’da bir başına koyup giden Ömer’e duyduğu nefret kolay kolay silinecek gibi değildir. Ancak Ömer’in ondan vazgeçmeye hiç mi hiç niyeti yoktur. Ezo onun ısrarlarına nasıl tepki verecektir?
Ezo’nun kırgın olduğu Kadim de kendisini affettirmek için çabalamaktadır. Ömer’in gelişinden rahatsız olan Kadim, O’nun Ezo’nun etrafında dolaşmasından hoşnut değildir. Ancak bir noktada birlikte hareket etmek zorunda kalacaklardır.
Ömer, ilk iş olarak kendisini İstanbul’dan uzaklaştıran Ballı’yı ziyaret eder. Ballı, Ömer’in geri dönüşünü kabul edecek midir?
Öte yandan Nedim’in yanlarından uzaklaşmasıyla amaçlarını gerçekleştirmeyen Süreyya ve Seyit hain bir plan hazırlamaktadırlar.
Ansızın çıkıp gelen Ömer Ezo’dan af diler. Ezo’nun kendisini İstanbul’da bir başına koyup giden Ömer’e duyduğu nefret kolay kolay silinecek gibi değildir. Ancak Ömer’in ondan vazgeçmeye hiç mi hiç niyeti yoktur. Ezo onun ısrarlarına nasıl tepki verecektir?
Ezo’nun kırgın olduğu Kadim de kendisini affettirmek için çabalamaktadır. Ömer’in gelişinden rahatsız olan Kadim, O’nun Ezo’nun etrafında dolaşmasından hoşnut değildir. Ancak bir noktada birlikte hareket etmek zorunda kalacaklardır.
Ömer, ilk iş olarak kendisini İstanbul’dan uzaklaştıran Ballı’yı ziyaret eder. Ballı, Ömer’in geri dönüşünü kabul edecek midir?
Öte yandan Nedim’in yanlarından uzaklaşmasıyla amaçlarını gerçekleştirmeyen Süreyya ve Seyit hain bir plan hazırlamaktadırlar.
Takımı :
- Post n°5
49. Bölüm Özeti
Ballı tarafından Seyit’in elinden kurtarılan Ezo hala olayın şokunu atlatamamıştır. Birbirlerine silah doğrultan Ömer ve Kadim’in gözünde şimşekler çakmaktadır. Kendisine aşık olan iki erkeğin bu durumu karşısında Ezo ne yapacaktır?
Kadim, Ezo’ya kendini affettirmek için bir sürpriz hazırlamaktadır. Bunun için Meryem’in yardımına ihtiyacı olan Kadim, ondan işine yarayacak çok önemli bir tüyo alır. Acaba Kadim’in hazırladığı sürpriz Ezo’yu yumuşatabilecek midir?
Ömer, Ezo’ya kendisini dinletemese de, kendince onun mutluluğunu düşünmektedir. Ezo’ya destek verecek bir adım atar. Öte yandan Ömer ve arkadaşlarının Esad Ağa’nın intikamını almak için çabaları devam eder ve ilk adamı bulurlar.
Ballı, Ezo’nun koruma görevini üstlenmiştir. Ömer’e İstanbul’dan gitmesi için verdiği süre dolmak üzeredir. Ömer’in kılını kıpırdatmadığını gören Ballı’nın onu göndermek için bir planı vardır. Ancak planı hiç tahmin etmediği biçimde ters tepip kendine döner.
Seyit’in ölümüyle birlikte Meryem’in parası da kayıplardadır. Meryem, Seyfo’dan yardım ister. Meryem, Seyit’in sakladığı parasına kavuşabilecek midir?
Ballı tarafından Seyit’in elinden kurtarılan Ezo hala olayın şokunu atlatamamıştır. Birbirlerine silah doğrultan Ömer ve Kadim’in gözünde şimşekler çakmaktadır. Kendisine aşık olan iki erkeğin bu durumu karşısında Ezo ne yapacaktır?
Kadim, Ezo’ya kendini affettirmek için bir sürpriz hazırlamaktadır. Bunun için Meryem’in yardımına ihtiyacı olan Kadim, ondan işine yarayacak çok önemli bir tüyo alır. Acaba Kadim’in hazırladığı sürpriz Ezo’yu yumuşatabilecek midir?
Ömer, Ezo’ya kendisini dinletemese de, kendince onun mutluluğunu düşünmektedir. Ezo’ya destek verecek bir adım atar. Öte yandan Ömer ve arkadaşlarının Esad Ağa’nın intikamını almak için çabaları devam eder ve ilk adamı bulurlar.
Ballı, Ezo’nun koruma görevini üstlenmiştir. Ömer’e İstanbul’dan gitmesi için verdiği süre dolmak üzeredir. Ömer’in kılını kıpırdatmadığını gören Ballı’nın onu göndermek için bir planı vardır. Ancak planı hiç tahmin etmediği biçimde ters tepip kendine döner.
Seyit’in ölümüyle birlikte Meryem’in parası da kayıplardadır. Meryem, Seyfo’dan yardım ister. Meryem, Seyit’in sakladığı parasına kavuşabilecek midir?
Takımı :
- Post n°6
50. Bölüm Özeti
Ömer’in gelişi doğum günü partisinin tüm neşesini kaçırmıştır. Ezo’nun mutluluğu kursağında kalır. Kadim tam Ezo’yla arasını düzeltirken Ömer’in çıkardığı rezillik karşısında sinirine hakim olamaz. Ezo Kadim’in Ömer’e yumruk atması karşısında ne yapacaktır?
Ballı’nın evlilik teklifinin iç yüzünü öğrenen Kadim, bu konuyu sorun edip Ezo’yla arasını bir daha bozmaya niyetli değildir. Doğum günü sonrası Ezo’yu eve bırakan Kadim, Ezo tarafından eve davet edilir. Kadim geç de olsa Ezo’ya hediyesini verir.
Nur, Ballı’ya dargındır. Ballı bu duruma üzülürken, Ezo’da O’na Ömer’in dükkanını yaktığı için sert bir şekilde kızar. Ballı sabah erken bir saatte Kadim’den aldığı telefona uyanır.
Kadim ve Ezo arasındaki buzlar erimeye devam eder. Kadim, Ezo’ya onun kendisiyle ilgili bilmediği gerçekleri anlatır.
Doğum gününü rezil etmenin üzüntüsünü yaşayan Ömer, hatasını telafi etmenin peşindedir. Diğer yandan Kadı, Esad Ağa’nın intikamını alacakları ikinci adamı da bulmuştur. Ancak bu iş bir önceki kadar kolay olmayacaktır.
Meryem’e ilgisi olan Seyfo ise O’nun Seyit’e kaptırdığı paralarını almak için bir yol bulmuştur.
Öte yandan Mehmet Usta, Ömer’in aldırdığı baklavalarda bir bit yeniği olduğu konusundaki şüphelerinin haklı olduğunu ispatlama çabasındadır.
Ömer’in gelişi doğum günü partisinin tüm neşesini kaçırmıştır. Ezo’nun mutluluğu kursağında kalır. Kadim tam Ezo’yla arasını düzeltirken Ömer’in çıkardığı rezillik karşısında sinirine hakim olamaz. Ezo Kadim’in Ömer’e yumruk atması karşısında ne yapacaktır?
Ballı’nın evlilik teklifinin iç yüzünü öğrenen Kadim, bu konuyu sorun edip Ezo’yla arasını bir daha bozmaya niyetli değildir. Doğum günü sonrası Ezo’yu eve bırakan Kadim, Ezo tarafından eve davet edilir. Kadim geç de olsa Ezo’ya hediyesini verir.
Nur, Ballı’ya dargındır. Ballı bu duruma üzülürken, Ezo’da O’na Ömer’in dükkanını yaktığı için sert bir şekilde kızar. Ballı sabah erken bir saatte Kadim’den aldığı telefona uyanır.
Kadim ve Ezo arasındaki buzlar erimeye devam eder. Kadim, Ezo’ya onun kendisiyle ilgili bilmediği gerçekleri anlatır.
Doğum gününü rezil etmenin üzüntüsünü yaşayan Ömer, hatasını telafi etmenin peşindedir. Diğer yandan Kadı, Esad Ağa’nın intikamını alacakları ikinci adamı da bulmuştur. Ancak bu iş bir önceki kadar kolay olmayacaktır.
Meryem’e ilgisi olan Seyfo ise O’nun Seyit’e kaptırdığı paralarını almak için bir yol bulmuştur.
Öte yandan Mehmet Usta, Ömer’in aldırdığı baklavalarda bir bit yeniği olduğu konusundaki şüphelerinin haklı olduğunu ispatlama çabasındadır.
Takımı :
- Post n°7
En küçük oyuncu
Nurgül Yeşilçay, oğlunu da kendisine benzetti. Eşi Cem Özer'in de ısrarlarına dayanamayan Nurgül, rol aldığı dizide oğlu Osman Nejat'ı oynattı. Annesi ve dizinin diğer oyuncusu Serhat Tutumluer ile kamera karşısına geçen Osman Nejat, rahatlığıyla dikkat çekti.
http://www.takvim.com.tr/2008/02/17/yas106.html
Takımı :
- Post n°8
Ezo Gelin, Pars’a yakıştı
SHOW TV, programların yerlerini değiştirdi, Ezo Gelin’i pazartesiye, Pars Narkoterör’ün hemen arkasına aldı. Bu devamlılık bence yakıştı, ikisinde de bu ülkenin gerçekleri var, birinde narkotik konusu, uyuşturucunun PKK ve terörle bağlantısı, diğerinde Ezo Gelin’in kimliğinde Anadolu kızlarının, savaşçı ruhları, kentle uyumları... Fazla değişim zararlıdır, ama duyuru iyi yapılırsa gün kabullenilir, Anadolu izleyicisi Ezo Gelin’i çok sevdiğine göre...
tercüman gazetesi
tuna serim
SHOW TV, programların yerlerini değiştirdi, Ezo Gelin’i pazartesiye, Pars Narkoterör’ün hemen arkasına aldı. Bu devamlılık bence yakıştı, ikisinde de bu ülkenin gerçekleri var, birinde narkotik konusu, uyuşturucunun PKK ve terörle bağlantısı, diğerinde Ezo Gelin’in kimliğinde Anadolu kızlarının, savaşçı ruhları, kentle uyumları... Fazla değişim zararlıdır, ama duyuru iyi yapılırsa gün kabullenilir, Anadolu izleyicisi Ezo Gelin’i çok sevdiğine göre...
tercüman gazetesi
tuna serim
Takımı :
- Post n°9
Cem Özer makyajla Cemil İpekçi oldu! [/B]
İlker GEZİCİ/ MAGAZİN
Eşi Nurgül Yeşilçay'ın rol aldığı 'Ezo Gelin' adlı diziye konuk olan Cem Özer, makyajla modacı Cemil İpekçi'ye benzetildi..
Cem Özer makyajla Cemil İpekçi oldu!
Daha önce 'Melekler Adası' adlı dizide ve 'Adem'in Trenleri' adlı sinema filminde birlikte rol alan Nurgül Yeşilçay-Cem Özer çifti bu kez de 'Ezo Gelin' adlı dizi için birlikte kamera karşısına geçti. Başrolünde Yeşilçay'ın rol aldığı dizide konuk oyuncu olarak boy gösteren Cem Özer, kendisine yapılan makyaj sonucunda ünlü modacı Cemil İpekçi'ye benzedi.
OĞLUM 'ANNE' DERDİ
Görüntüsüyle herkesi şaşırtan Özer, "Amacım Cemil İpekçi'ye benzemek değildi. Makyajdan sonra ortaya bu görüntü çıktı" diye konuştu. Ünlü oyuncu sözlerini, "Oğlum beni böyle görseydi, bana 'baba' yerine 'anne' derdi. Nurgül yerine Kenan İmirzalioğlu ile oynamak istiyorum" diyerek sürdürdü. Yeşilçay ise, "Ben kesmem artık Cem'i" diye konuştu.
KADIN ROLÜYDÜ
Özer bu rolü canlandırmaya nasıl karar verdiğini ise şu sözlerle anlattı: "Bu rol Nurgül'ün bana kazığıdır. Evde senaryoyu okuyordu ve bu rol esasında kadındı. Nurgül, 'Kadın modacı olmaz, başka bir cins olmalı' dedi. Ben de, 'Bu rolü ben oynamalıyım' diyerek espri yaptım. Ardından beni setten aradılar ve çekim saatimi söylediler. Yüzümde makyajımla sete gelene kadar, yolda herkes beni Cemil İpekçi zannetti."
Gelinlik giymeyi hiçbir zaman hayal etmedim
Cem Özer ile evlendiği zaman gelinlik giymeyen Nurgül Yeşilçay, dizide rol gereği gelinlik giydi. Gelinlik giymeyi sevmediğini belirten güzel oyuncu şöyle konuştu: "Benim hiçbir zaman gelinlik hayalim olmadı; hala da yok. Gelinlik giymeyi rahatsız olduğu için, kabarık olduğu için sevmiyorum. Ama giyenlere de saygı duyuyorum. Evliliğim apar topar olmasaydı bile, normal, beyaz bir kıyafet giymeyi gelinlik giymeye tercih ederdim. Altına da topuklu değil spor ayakkabı giyerdim çünkü düğünümde rahatça oynamak ve döktürmek isterdim."
Kaynak: Sabah.com.tr
Takımı :
- Post n°10
Taklit modacıdan iğneli mesaj
Show TV ekranlarında yayınlanan ‘Ezo Gelin’ dizisine konuk oyuncu olarak katılan Cem Özer makyajı ve kıyafeti ile modacı Cemil İpekçi'ye tıpatıp benzedi
İLGİYLE izlenen 'Ezo Gelin' dizisinde, Nurgül Yeşilçay'ın oğlu Osman Nejat'ın konuk oyuncu olmasının ardından eşi Cem Özer de rol aldı. Özer, muhafazakar ve gay bir modacı rolünü canlandırdı. Yapılan makyajın ardından Cemil İpekçi'nin tıpatıp aynısına benzeyen Cem Özer, "Amacımız Cemil İpekçi'ye benzemek değildi. Tamamen tesadüf. Makyaj bittikten sonra baktık ki ona benzemişiz" dedi.
Fikir, Nurgül'den çıktı
Eşi Nurgül Yeşilçay'ın, "Böyle bir şey beklemiyordum. Çok şaşırdım" demesi üzerine Özer, "Nurgül'ün bana kazığı oldu bu. Evde senaryoyu okuyordu ve bu rol esasında kadındı. Nurgül dedi ki, 'Kadın olmaz modacı başka bir cins olmalı' dedi. Ben de 'Ben oynayayım' diyerek espri yaptım ve geçtim. Ardından bana bir telefon geldi setten çekim saatini söylediler" diyen Cem Özer, "Buraya gelene kadar herkes yolda Cemil İpekçi diyerek inandılar. Benim buradan bir Türk Hava Yolları'na gidip ihale almam lazım. Bu halle kesin ihale alırım" diyerek Cemil İpekçi'ye göndermede bulundu.
Espiri bombardımanı
Cemil İpekçi'ye olan benzerliği ile herkesi şaşkına çeviren Özer, esprileri ile settekileri kahkaya boğdu. Oğlu Osman Nejat'ın kendisini böyle görmesi ile birlikte kendisine 'Anne' diyeceğini belirten Cem Özer, "Bekir ile Boğaz'da yemek yemek isterim" dedi. Özer, Nurgül Yeşilçay yerine Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte kamera karşısına geçmek istediğini söyleyerek espri yapınca ise Nurgül Yeşilçay, "Ben kesmem onu artık" diyerek espri yaptı.
Gelinlik sevmiyorum
Cem Özer ile evlendiği zaman gelinlik giymeyen Nurgül Yeşilçay, dizide rol gereği gelinlik giydi. Gelinlik giymeyi sevmediğini belirten Yeşilçay, "Benim gelinlik hayalim hiçbir zaman olmadı. Hâlâ da yok. Ama olanlara da saygı duyuyorum. Gelinlik giymeyi rahatsız olduğu için, kabarık olduğu için sevmiyorum. Evliliğim apar topar olmasaydı bile normal beyaz bir kıyafeti tercih ederdim" dedi.
Ömer KARAHAN
KAYNAK:TERCÜMAN
http://www.tercuman.com.tr/v1/haber....0mesaj&katid=8
Show TV ekranlarında yayınlanan ‘Ezo Gelin’ dizisine konuk oyuncu olarak katılan Cem Özer makyajı ve kıyafeti ile modacı Cemil İpekçi'ye tıpatıp benzedi
İLGİYLE izlenen 'Ezo Gelin' dizisinde, Nurgül Yeşilçay'ın oğlu Osman Nejat'ın konuk oyuncu olmasının ardından eşi Cem Özer de rol aldı. Özer, muhafazakar ve gay bir modacı rolünü canlandırdı. Yapılan makyajın ardından Cemil İpekçi'nin tıpatıp aynısına benzeyen Cem Özer, "Amacımız Cemil İpekçi'ye benzemek değildi. Tamamen tesadüf. Makyaj bittikten sonra baktık ki ona benzemişiz" dedi.
Fikir, Nurgül'den çıktı
Eşi Nurgül Yeşilçay'ın, "Böyle bir şey beklemiyordum. Çok şaşırdım" demesi üzerine Özer, "Nurgül'ün bana kazığı oldu bu. Evde senaryoyu okuyordu ve bu rol esasında kadındı. Nurgül dedi ki, 'Kadın olmaz modacı başka bir cins olmalı' dedi. Ben de 'Ben oynayayım' diyerek espri yaptım ve geçtim. Ardından bana bir telefon geldi setten çekim saatini söylediler" diyen Cem Özer, "Buraya gelene kadar herkes yolda Cemil İpekçi diyerek inandılar. Benim buradan bir Türk Hava Yolları'na gidip ihale almam lazım. Bu halle kesin ihale alırım" diyerek Cemil İpekçi'ye göndermede bulundu.
Espiri bombardımanı
Cemil İpekçi'ye olan benzerliği ile herkesi şaşkına çeviren Özer, esprileri ile settekileri kahkaya boğdu. Oğlu Osman Nejat'ın kendisini böyle görmesi ile birlikte kendisine 'Anne' diyeceğini belirten Cem Özer, "Bekir ile Boğaz'da yemek yemek isterim" dedi. Özer, Nurgül Yeşilçay yerine Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte kamera karşısına geçmek istediğini söyleyerek espri yapınca ise Nurgül Yeşilçay, "Ben kesmem onu artık" diyerek espri yaptı.
Gelinlik sevmiyorum
Cem Özer ile evlendiği zaman gelinlik giymeyen Nurgül Yeşilçay, dizide rol gereği gelinlik giydi. Gelinlik giymeyi sevmediğini belirten Yeşilçay, "Benim gelinlik hayalim hiçbir zaman olmadı. Hâlâ da yok. Ama olanlara da saygı duyuyorum. Gelinlik giymeyi rahatsız olduğu için, kabarık olduğu için sevmiyorum. Evliliğim apar topar olmasaydı bile normal beyaz bir kıyafeti tercih ederdim" dedi.
Ömer KARAHAN
KAYNAK:TERCÜMAN
http://www.tercuman.com.tr/v1/haber....0mesaj&katid=8
Takımı :
- Post n°11
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
5 ŞUBAT 2008 SALI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BINBIR GECE [NET] KAND 20,4 45,6
2 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 9,3 23,6
3 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,2 20,7
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,5 24,2
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,3 20,8
6 SESSIZ FIRTINA [NET] KAND 5,9 15,7
7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,5 22,5
8 EZO GELIN [NET] SHOW 4,9 14,0
TOTAL
5 ŞUBAT 2008 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 14,10 31,00
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,10 24,60
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 10,50 33,80
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,70 23,10
5 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 7,40 18,10
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,80 18,00
7 EZO GELIN [NET] SHOW 5,50 16,20
HEDEF KİTLE : A/B
5 ŞUBAT 2008 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 20,4 45,6
2 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 9,3 23,6
3 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,2 20,7
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,5 24,2
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,3 20,8
6 SESSIZ FIRTINA [NET] KAND 5,9 15,7
7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,5 22,5
8 EZO GELIN [NET] SHOW 4,9 14,0
TOTAL
5 ŞUBAT 2008 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 14,10 31,00
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,10 24,60
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 10,50 33,80
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,70 23,10
5 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 7,40 18,10
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,80 18,00
7 EZO GELIN [NET] SHOW 5,50 16,20
Takımı :
- Post n°12
Program Adı Tipoloji Kanal Saat RT SH
AB
12. Subat 2008 sali
1 ARKA SOKAKLAR [NET] Serials Turkish KAND 20:32 11,1 23,3
2 ELVEDA RUMELI [NET] Serials Turkish ATV 20:02 10,9 23,5
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] Newscast KAND 18:57 9,4 24,6
4 BICAK SIRTI [NET] Serials Turkish KAND 22:28 9,2 23,2
5 KOPRU [NET] Serials Turkish STAR 22:12 7,9 19,6
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 18:56 7,7 20,2
7 SPOR GUNDEMI Sport News KAND 19:57 7,4 17,6
8 ARKA SOKAKLAR (OZET.) Serials Turkish KAND 20:06 7,4 17,3
9 PARS NARKOTEROR [NET] Serials Turkish SHOW 20:26 6,5 13,7
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] Serials Turkish KAND 17:14 6,3 22,6
11 IKI AILE [NET] Serials Turkish STAR 19:59 6 13
12 SPOR SAYFASI Sport News SHOW 20:02 5,9 14,1
13 STAR ANA HABER BULTENI [NET] Newscast STAR 18:48 4,9 13,2
14 ATV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast ATV 18:51 4,8 12,7
15 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] Serials Turkish ATV 16:41 4,6 17,7
16 ATV SPOR HABERLERI Sport News ATV 19:53 4,1 10
17 PARS NARKOTEROR (OZET) [NET] Serials Turkish SHOW 20:11 3,9 9,3
18 STAR SPOR Sport News STAR 19:49 3,8 9,2
19 ARKA SOKAKLAR (OZET) Serials Turkish KAND 16:53 3,4 16
20 SABAHLARIN SULTANI [NET] Daily Magazines KAND 10:30 3,3 17,7
21 DERYALI GUNLER [NET] Women SHOW 13:19 3,2 17,4
22 TRT ANA HABER BULTENI Newscast TRT1 19:30 3 7,4
23 EZO GELIN [NET] Serials Turkish SHOW 22:16 3 7,2
TOTAL
1 ARKA SOKAKLAR [NET] Serials Turkish KAND 20:32 14,7 30,9
2 ARKA SOKAKLAR (OZET.) Serials Turkish KAND 20:06 10,4 23,1
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] Serials Turkish KAND 17:14 9,8 28,5
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] Newscast KAND 18:57 8,7 21,5
5 KOPRU [NET] Serials Turkish STAR 22:12 8,3 22
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 18:56 7,7 18,9
7 ELVEDA RUMELI [NET] Serials Turkish ATV 20:02 7,4 15,8
8 PARS NARKOTEROR [NET] Serials Turkish SHOW 20:26 7,1 15
9 SPOR GUNDEMI Sport News KAND 19:57 6,5 15,2
10 EZO GELIN [NET] Serials Turkish SHOW 22:16 5,1 13,2
AB
12. Subat 2008 sali
1 ARKA SOKAKLAR [NET] Serials Turkish KAND 20:32 11,1 23,3
2 ELVEDA RUMELI [NET] Serials Turkish ATV 20:02 10,9 23,5
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] Newscast KAND 18:57 9,4 24,6
4 BICAK SIRTI [NET] Serials Turkish KAND 22:28 9,2 23,2
5 KOPRU [NET] Serials Turkish STAR 22:12 7,9 19,6
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 18:56 7,7 20,2
7 SPOR GUNDEMI Sport News KAND 19:57 7,4 17,6
8 ARKA SOKAKLAR (OZET.) Serials Turkish KAND 20:06 7,4 17,3
9 PARS NARKOTEROR [NET] Serials Turkish SHOW 20:26 6,5 13,7
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] Serials Turkish KAND 17:14 6,3 22,6
11 IKI AILE [NET] Serials Turkish STAR 19:59 6 13
12 SPOR SAYFASI Sport News SHOW 20:02 5,9 14,1
13 STAR ANA HABER BULTENI [NET] Newscast STAR 18:48 4,9 13,2
14 ATV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast ATV 18:51 4,8 12,7
15 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] Serials Turkish ATV 16:41 4,6 17,7
16 ATV SPOR HABERLERI Sport News ATV 19:53 4,1 10
17 PARS NARKOTEROR (OZET) [NET] Serials Turkish SHOW 20:11 3,9 9,3
18 STAR SPOR Sport News STAR 19:49 3,8 9,2
19 ARKA SOKAKLAR (OZET) Serials Turkish KAND 16:53 3,4 16
20 SABAHLARIN SULTANI [NET] Daily Magazines KAND 10:30 3,3 17,7
21 DERYALI GUNLER [NET] Women SHOW 13:19 3,2 17,4
22 TRT ANA HABER BULTENI Newscast TRT1 19:30 3 7,4
23 EZO GELIN [NET] Serials Turkish SHOW 22:16 3 7,2
TOTAL
1 ARKA SOKAKLAR [NET] Serials Turkish KAND 20:32 14,7 30,9
2 ARKA SOKAKLAR (OZET.) Serials Turkish KAND 20:06 10,4 23,1
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] Serials Turkish KAND 17:14 9,8 28,5
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] Newscast KAND 18:57 8,7 21,5
5 KOPRU [NET] Serials Turkish STAR 22:12 8,3 22
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 18:56 7,7 18,9
7 ELVEDA RUMELI [NET] Serials Turkish ATV 20:02 7,4 15,8
8 PARS NARKOTEROR [NET] Serials Turkish SHOW 20:26 7,1 15
9 SPOR GUNDEMI Sport News KAND 19:57 6,5 15,2
10 EZO GELIN [NET] Serials Turkish SHOW 22:16 5,1 13,2
Takımı :
- Post n°13
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
25 şubat 2008 Pazartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Elveda Rumeli [net] Atv 12,10 27,90
2 Arka Sokaklar [net] Kand 8,00 18,60
3 Bicak Sirti [net] Kand 7,90 22,50
4 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 7,80 21,40
5 Elveda Rumeli (ozet) [net] Atv 7,20 18,00
6 Kopru [net] Star 6,70 19,10
7 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,60 18,20
8 Iki Aile [net] Star 6,20 14,60
9 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 5,20 20,50
10 Pars Narkoteror [net] Show 5,10 11,80
11 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 5,00 13,90
12 Atv Spor Haberleri Atv 4,60 12,00
13 Spor Gundemi Kand 4,40 11,70
14 Pars Narkoteror (ozet) [net] Show 4,00 10,00
15 Avrupa Yakasi (tkr)-opt [net] Atv 3,90 17,00
16 Ezo Gelin [net] Show 3,40 9,00
Total
25 şubat 2008 Pazartesi
1 Arka Sokaklar [net] Kand 12,50 27,30
2 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 9,20 23,00
3 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 8,70 28,40
4 Elveda Rumeli [net] Atv 8,40 18,30
5 Kopru [net] Star 7,90 22,90
6 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 7,00 17,70
7 Pars Narkoteror [net] Show 6,10 13,20
8 Spor Gundemi Kand 5,80 13,90
9 Elveda Rumeli (ozet) [net] Atv 5,00 11,50
10 Iki Aile [net] Star 4,80 10,60
11 Kanal 7 Haber Saati [net] Kan7 4,40 11,90
12 Ezo Gelin [net] Show 4,30 11,50
Hedef Kitle : A/b
25 şubat 2008 Pazartesi
1 Elveda Rumeli [net] Atv 12,10 27,90
2 Arka Sokaklar [net] Kand 8,00 18,60
3 Bicak Sirti [net] Kand 7,90 22,50
4 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 7,80 21,40
5 Elveda Rumeli (ozet) [net] Atv 7,20 18,00
6 Kopru [net] Star 6,70 19,10
7 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,60 18,20
8 Iki Aile [net] Star 6,20 14,60
9 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 5,20 20,50
10 Pars Narkoteror [net] Show 5,10 11,80
11 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 5,00 13,90
12 Atv Spor Haberleri Atv 4,60 12,00
13 Spor Gundemi Kand 4,40 11,70
14 Pars Narkoteror (ozet) [net] Show 4,00 10,00
15 Avrupa Yakasi (tkr)-opt [net] Atv 3,90 17,00
16 Ezo Gelin [net] Show 3,40 9,00
Total
25 şubat 2008 Pazartesi
1 Arka Sokaklar [net] Kand 12,50 27,30
2 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 9,20 23,00
3 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 8,70 28,40
4 Elveda Rumeli [net] Atv 8,40 18,30
5 Kopru [net] Star 7,90 22,90
6 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 7,00 17,70
7 Pars Narkoteror [net] Show 6,10 13,20
8 Spor Gundemi Kand 5,80 13,90
9 Elveda Rumeli (ozet) [net] Atv 5,00 11,50
10 Iki Aile [net] Star 4,80 10,60
11 Kanal 7 Haber Saati [net] Kan7 4,40 11,90
12 Ezo Gelin [net] Show 4,30 11,50
Takımı :
- Post n°14
46. Bölüm Fragmani
Sesli Fragman
Alinti
Sesli Fragman
Alinti
Takımı :
- Post n°15
47. Bölüm Fragmani
2. Fragman
Alinti
2. Fragman
Alinti
Takımı :
- Post n°16
48. Bölüm Fragmani
Sesli Fragman
Alinti
Sesli Fragman
Alinti
Takımı :
- Post n°17
49. Bölüm Fragmani
Sesli Fragman
Alinti
Sesli Fragman
Alinti
Takımı :
- Post n°18
50. Bölüm Fragmani
Sesli Fragman
Alinti
Sesli Fragman
Alinti
Takımı :
- Post n°19
51. Bölüm Fragmani
Alinti
Alinti
Takımı :
- Post n°20
49. Bölüm
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Alinti
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Alinti
Takımı :
- Post n°21
50. Bölüm
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Alinti
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Alinti
Takımı :
- Post n°22
Özel Calismalar
Özel calismalari bu baslikta paylasabilirsiniz..
Takımı :
- Post n°23
Alinti