okadar duygulandimki dilosum sen bizi ne guzel anlatmisin oyle birtanem cok dogru yazmisin birtanem bu aralardami gerideyimne sesiz kaliyorum biraz ama durun sizi hep bir yakalayim ben gulelim birazdemi, gecen biz kina yakmak icin gulmustuk sen yoktun cnm arada gel hep beraber nesemiz olsun, cnm cok iyi taniyorsunuz hepniz beni ne kadar duygulandim bilmezsiniz.
+5
mistygirl
ÖZLEM
sevgi_arsızı
Zeyno
sevgi sihirbazı
9 posters
arkadaşını ne kadar tanıdın
Zeyno- Admin
Ruhsal Durumum: :
Durumum: :
Katılımı : :
Takımı :
- Post n°26
Geri: arkadaşını ne kadar tanıdın
sevgi sihirbazı- Admin
Takımı :
- Post n°27
diloşum yavru kuşum,senden bunları duymak çok güzel bitanem
evet dinlemeyi çok seviyorumm,ve sevdiklerimin değer verdiklerimin yanında olmayı..
sanki bi yerden sonra dünya onların etrafında dünüyo benim için,ve iyikide öyle oluyor.yoksa bu kadar kıymetli dostlukları ve kardeşliği yaşayamazdımm
iyiki hayatımdasın diloşumm
evet dinlemeyi çok seviyorumm,ve sevdiklerimin değer verdiklerimin yanında olmayı..
sanki bi yerden sonra dünya onların etrafında dünüyo benim için,ve iyikide öyle oluyor.yoksa bu kadar kıymetli dostlukları ve kardeşliği yaşayamazdımm
iyiki hayatımdasın diloşumm
devrimci- Duyarli
Takımı :
- Post n°28
seymamı anlatıyım önce...
kırılgandır.. belli etmese bile yüreginin bi kosesinde o ince hüznü kırılganlıgı hep tasır... bazı aralar alıngan da olur ama o yuregının bı koseısnde o akdar buyuk bır yer var ki ne kadar alınsa da hemen affedebilir..yeter ki affettirmesini bilin sevdigi insanlar icin elinden geleni ardına koymaz... üzüldünüz mü o da üzülür..haksızlıga mı ugradınız hemen arkanızda seymayı bulabılırısnız...
ayrca ikna kabılıyetı de mükemmeldir.. aklına bişey koyduysa mutlaka yaptırır..
canım arkadasım benim
kırılgandır.. belli etmese bile yüreginin bi kosesinde o ince hüznü kırılganlıgı hep tasır... bazı aralar alıngan da olur ama o yuregının bı koseısnde o akdar buyuk bır yer var ki ne kadar alınsa da hemen affedebilir..yeter ki affettirmesini bilin sevdigi insanlar icin elinden geleni ardına koymaz... üzüldünüz mü o da üzülür..haksızlıga mı ugradınız hemen arkanızda seymayı bulabılırısnız...
ayrca ikna kabılıyetı de mükemmeldir.. aklına bişey koyduysa mutlaka yaptırır..
canım arkadasım benim
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°29
denizim birtanemi tanitayim ben simdi bol bol yazmak var onun icin ama daha hastayim sonra editlerim ben. Deniz birtanedir ici ve disi bir olan insanlar varya yapmacik olmayan tiplerde iste deniz oyle birisi. Bizim kiz biraz asi birazda dedigim dediktir ama senin icin birsey yapmasinimi istiyorsun seni kirmaz yapar, cok iyi bir dinleyicidir ve hakliya haklisin der haksiza haksizsin. hic kimseyi durduk yere suclamaz. sevdikleri vardir ve onlari paylasamaz, deniz oyle bir arkadaski onu anlatmak cok zordur yani gonu bilmek tanimak lazim, cok cabuk kirilmaz ama kirildiginda affetirmek cok zordur, seni bir sefer sildiyse bitmisindir. cok tatli cana yakindir deniz. sabit fikirleride vardir ama herzaman yeni konulari dusunur ve begenirse uygular. neyse cok yazmayim oyle birisiki deniz herkesin boyle bir arkadasa ihitiyaci olan bir arkadas bir tanedir o ve benim vaz gecemedigim birisidir. onu iyiki tanidim
mat_fatos- Set Gorevlisi
Takımı :
- Post n°30
pek fazla tanımıyorum sizleri ama bir iki tahminde bulunabilirim
sevgi_arsızı çok içten candan samimi ve bir o kadarda yardım sever
zeyno tam bir anaç (yani herkese kucağını açan bi tip)
sevgi_arsızı çok içten candan samimi ve bir o kadarda yardım sever
zeyno tam bir anaç (yani herkese kucağını açan bi tip)