Yeni

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni Yeni'den

+5
mistygirl
ÖZLEM
sevgi_arsızı
Zeyno
sevgi sihirbazı
9 posters

arkadaşını ne kadar tanıdın

Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın
    Ruhsal Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Asikts0
    Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Disardago3
    Katılımı : :
    arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Takımı : arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Galatasaray

arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Empty Geri: arkadaşını ne kadar tanıdın

Mesaj tarafından Zeyno Perş. Nis. 03, 2008 8:21 am

aglamak okadar duygulandimki dilosum sen bizi ne guzel anlatmisin oyle birtanem cok dogru yazmisin birtanem bu aralardami gerideyimne sesiz kaliyorum biraz ama durun sizi hep bir yakalayim ben gulelim birazdemi, gecen biz kina yakmak icin gulmustuk sen yoktun cnm arada gel hep beraber nesemiz olsun, cnm cok iyi taniyorsunuz hepniz beni ne kadar duygulandim bilmezsiniz. opme
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın
    Ruhsal Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Keyifliqs5
    Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Mesgulrc6
    arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Takımı : arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Besiktas

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Cuma Nis. 04, 2008 1:12 am

diloşum yavru kuşum,senden bunları duymak çok güzel bitanem
    evet dinlemeyi çok seviyorumm,ve sevdiklerimin değer verdiklerimin yanında olmayı..
    sanki bi yerden sonra dünya onların etrafında dünüyo benim için,ve iyikide öyle oluyor.yoksa bu kadar kıymetli dostlukları ve kardeşliği yaşayamazdımm
    iyiki hayatımdasın diloşumm
    devrimci
    devrimci
    Duyarli
    Duyarli

Kadın
    Ruhsal Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Manyakgn8
    Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Mesgulrc6
    arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Left_bar_bleue1 / 1001 / 100arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Mesaj tarafından devrimci Cuma Nis. 04, 2008 3:24 pm

seymamı anlatıyım önce...
    kırılgandır.. belli etmese bile yüreginin bi kosesinde o ince hüznü kırılganlıgı hep tasır... bazı aralar alıngan da olur ama o yuregının bı koseısnde o akdar buyuk bır yer var ki ne kadar alınsa da hemen affedebilir..yeter ki affettirmesini bilin Wink Wink sevdigi insanlar icin elinden geleni ardına koymaz... üzüldünüz mü o da üzülür..haksızlıga mı ugradınız hemen arkanızda seymayı bulabılırısnız...

ayrca ikna kabılıyetı de mükemmeldir.. aklına bişey koyduysa mutlaka yaptırır..
    canım arkadasım benim Very Happy Very Happy
    Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın
    Ruhsal Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Asikts0
    Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Disardago3

Mesaj tarafından Zeyno Cuma Nis. 04, 2008 6:35 pm

denizim birtanemi tanitayim ben simdi bol bol yazmak var onun icin ama daha hastayim sonra editlerim ben. Deniz birtanedir ici ve disi bir olan insanlar varya yapmacik olmayan tiplerde iste deniz oyle birisi. Bizim kiz biraz asi birazda dedigim dediktir ama senin icin birsey yapmasinimi istiyorsun seni kirmaz yapar, cok iyi bir dinleyicidir ve hakliya haklisin der haksiza haksizsin. hic kimseyi durduk yere suclamaz. sevdikleri vardir ve onlari paylasamaz, deniz oyle bir arkadaski onu anlatmak cok zordur yani gonu bilmek tanimak lazim, cok cabuk kirilmaz ama kirildiginda affetirmek cok zordur, seni bir sefer sildiyse bitmisindir. cok tatli cana yakindir deniz. sabit fikirleride vardir ama herzaman yeni konulari dusunur ve begenirse uygular. neyse cok yazmayim oyle birisiki deniz herkesin boyle bir arkadasa ihitiyaci olan bir arkadas bir tanedir o ve benim vaz gecemedigim birisidir. onu iyiki tanidim
    mat_fatos
    mat_fatos
    Set Gorevlisi
    Set Gorevlisi

Kadın
    Ruhsal Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Zararsizkb7
    Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Cevrimiciih4
    arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100arkadaşını ne kadar tanıdın - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Mesaj tarafından mat_fatos Perş. Nis. 10, 2008 9:41 pm

pek fazla tanımıyorum sizleri ama bir iki tahminde bulunabilirim

sevgi_arsızı çok içten candan samimi ve bir o kadarda yardım sever

zeyno tam bir anaç (yani herkese kucağını açan bi tip)

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 1:54 am