Yeni

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni Yeni'den

+5
mistygirl
ÖZLEM
sevgi_arsızı
Zeyno
sevgi sihirbazı
9 posters

arkadaşını ne kadar tanıdın

sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın
    Ruhsal Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın Keyifliqs5
    Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın Mesgulrc6
    Katılımı : :
    arkadaşını ne kadar tanıdın Left_bar_bleue100 / 100100 / 100arkadaşını ne kadar tanıdın Right_bar_bleue

Takımı : arkadaşını ne kadar tanıdın Besiktas

arkadaşını ne kadar tanıdın Empty arkadaşını ne kadar tanıdın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı C.tesi Şub. 23, 2008 6:41 am

arkadaşınızı ne kadar tanıdığınızı bu başlıkta görelimm
    ne sever-ne sevmez.sahiden onu tanıyor musun
    sen anlat o da gelip doğru ya da yanlış desin
    Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın
    Ruhsal Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın Asikts0
    Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın Disardago3
    arkadaşını ne kadar tanıdın Left_bar_bleue100 / 100100 / 100arkadaşını ne kadar tanıdın Right_bar_bleue

Takımı : arkadaşını ne kadar tanıdın Galatasaray

arkadaşını ne kadar tanıdın Empty Geri: arkadaşını ne kadar tanıdın

Mesaj tarafından Zeyno Paz Mart 02, 2008 1:34 pm

arzum benim cnm kardesimi nasil tanimisim bir bakayim bir soyle uzun uzun yazarim ama sayfalar yetmez, arzu herkese yaklasir ama sadece deger verdikleri icin dert eder merak eder cok arkadasi vardir ama cok yakin olduklarina dostum der cok sesicidir ama sevdiklerinde kolay kolay vazgecmez. o dostunun cani yandiysa kendininkide yanar, kendi acisini dostunu cok uzecekse paylasmaz o dert etmesin uzulmesin diye. sevdikleri cok cabuk ozler ve birazda kiskanctir Very Happy cok guzel yemek yapar elinde gelmeyen is yoktur ama herseyi cok iyi yapmak icin cok cabalar hersey mukemel olmali ama bu yuzden kendini cok yorar. ufak seylerde cok cabuk mutlu olur, ailesi onun icin cok onemlidir. herkesini dinler onlara ilk olarak birsans verir hic kimseyi baskasi birsey dedi diye yargilamaz kendi degerlendir. cok cabuk sinirlenmez genelde sakindir ama sevdiklerine veya kendine birseyler yapilirsa sinir olur ve siniri cabuk gecmez. daha nasil anlatayim ben seni balim sen benim cnmsin ve birtanesin, tek bilmeniz gereksey iyi gunde kotu gunde yaninda mutluluk nese dolu birisi hep bulursunuz kendi derdini bile unutur keske oyle yapamasa ama yapar.
    ben simdi bitireyim yok sam susmam bir turlu
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Salı Mart 04, 2008 11:09 pm

balım canım kardeşimm tespitlerin gayet doğru.bu kadar tanınır bi insan ya,pes..beni bu kadar iyi tanıdığın için ve bu kadar içimde olduğun için teşekkür ederim...
    şimdi ben başlayım bakalım ne kadar başarılı olucam...
    zeynep...
    tanıdığım hiç kimseye benzemiyor,farklı bi sakinliği farklı bi bakışı var.bazen sinirden delirmek üzere olduğumda onun bi kelimesi kendime getiriyor beni...
    hayatı çok sever,yaşamak onun için bir tutku.el atmadığı iş yoktur.eline aldığı işi bitirene kadar rahat etmez.
    kimseyi kolay kolay içine almaz,herkesi sever ama canım diyip yanına yaklaştırmaz.
    kapalı bir kutu gibidir,eğer isterse size güvenirse anlatır kendini ve hayatını.
    bana anlatmasına gerek kalmıyo slm değişinden çözüyorum onun nasıl olduğu,gününün nasıl geçtiğini.
    kırıldığında dünyaya küser kabuğuna çekilir.bazen o kabuğu kırmak çok zordur,ama gereklidir...
    kırıldığında o kadar susar ki,onun sessiziği kulağınızı sağır edecek bi gürültüdür.
    eğer bi derdiniz varsa o hep ordadır.isterseniz 5 dk önce kavga etmiş olun sizi hiç bişey olmamış gibi karşılar konuşur ve yardımcı olmaya çalışır...
    o anda onun bi derdi varsa sadece içine atar.çünkü senin derdin vardır ve o sadece dinler..
    hayatında bazı öncelikleri vardır,tam bir ev kuşudur.organizasyon ve süpriz işlerini sever..
    yemek yapmayı bilemez ama onun elinden ne olsa yiyecek olan şeker bi eşi vardır...
    garibim tuzlu baharatlı kahve bile içmiş.
    daha anlatmaya kalkarsam susmam,ama kısacası o benim kaybetmeyi göze alamayacağım kadar değer verdiğim biri.canım kardeşim işte...bu arada kulağımda sesi var sabahları:''ilaçlarını iç arzu''
    daha ne denir ki iyi ki varsın balımm,canımıniçi kardeşim
    Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından Zeyno Çarş. Mart 05, 2008 3:51 am

sevgi sihirbazı demiş ki:balım canım kardeşimm tespitlerin gayet doğru.bu kadar tanınır bi insan ya,pes..beni bu kadar iyi tanıdığın için ve bu kadar içimde olduğun için teşekkür ederim...
    şimdi ben başlayım bakalım ne kadar başarılı olucam...
    zeynep...
    tanıdığım hiç kimseye benzemiyor,farklı bi sakinliği farklı bi bakışı var.bazen sinirden delirmek üzere olduğumda onun bi kelimesi kendime getiriyor beni...
    hayatı çok sever,yaşamak onun için bir tutku.el atmadığı iş yoktur.eline aldığı işi bitirene kadar rahat etmez.
    kimseyi kolay kolay içine almaz,herkesi sever ama canım diyip yanına yaklaştırmaz.
    kapalı bir kutu gibidir,eğer isterse size güvenirse anlatır kendini ve hayatını.
    bana anlatmasına gerek kalmıyo slm değişinden çözüyorum onun nasıl olduğu,gününün nasıl geçtiğini.
    kırıldığında dünyaya küser kabuğuna çekilir.bazen o kabuğu kırmak çok zordur,ama gereklidir...
    kırıldığında o kadar susar ki,onun sessiziği kulağınızı sağır edecek bi gürültüdür.
    eğer bi derdiniz varsa o hep ordadır.isterseniz 5 dk önce kavga etmiş olun sizi hiç bişey olmamış gibi karşılar konuşur ve yardımcı olmaya çalışır...
    o anda onun bi derdi varsa sadece içine atar.çünkü senin derdin vardır ve o sadece dinler..
    hayatında bazı öncelikleri vardır,tam bir ev kuşudur.organizasyon ve süpriz işlerini sever..
    yemek yapmayı bilemez ama onun elinden ne olsa yiyecek olan şeker bi eşi vardır...
    garibim tuzlu baharatlı kahve bile içmiş.
    daha anlatmaya kalkarsam susmam,ama kısacası o benim kaybetmeyi göze alamayacağım kadar değer verdiğim biri.canım kardeşim işte...bu arada kulağımda sesi var sabahları:''ilaçlarını iç arzu''
    daha ne denir ki iyi ki varsın balımm,canımıniçi kardeşim

buna cevap vermede gecemem ben Crying or Very sad Crying or Very sad birtanem beni ne kadar iyi taniyor seni bu yuzden cok seviyorum
    cok guzel anlatmisin balim benim anlatsam hepsini yazamazdim, super yemek yapamaz demisin Very Happy dogru valla beceremiyorum demekte isme geliyor ama guzel bir ogretmenim var artik bana yemek listeleri ekliyor sitemize ondan da ogrenecegim biraz Razz dogru demisin birde ilaclarini aldinmi bakayim sen No yok deme deli etme biliyom alirsin.
    arzumun balimin dedigi gibi oda benim icin vazgecilmez bir dostum, kardesim birtanemdir, iyiki varsin birtanem iyiki benim yanimdasin cheers
    sevgi_arsızı
    sevgi_arsızı
    Moderator
    Moderator

Kadın
    Ruhsal Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın Zararsizkb7

Mesaj tarafından sevgi_arsızı Perş. Mart 06, 2008 8:19 pm

arzu çok hoş anlatmış seni canım..üstüne bişeyler eklemek zor ama deneyeyim bir..
    madem sıra bana geldi... bounce

hmmmm....
    zeyno çok şeker bir insan....sıcak kanlı canayakın.....
    bence herkese çok çabuk güveniyor....benim gibi aynı...bu bazen sorunlar yaratıyor tabi ama
    hayatta da duvarlar örüp bir kabuğa çekilmek ne kadar doğru bilemem!!benim gibi çok
    konuşkan...geveze anlamında değil hoşsohpet biri....(aman yanlış anlamayın alien )
    cıvıl cıvıl,neşe saçan bir kişiliği var....
    bide haddinden fazla çalışkan... flower
    hmm başka..
    haha hızlı hemde çok hızlı.....hep sölerim hayranım o hızına.... lol!
    çok neşeli...üzgün,sıkkın olsa bile bunu çevresindekilere pek yansıtmıyor..
    bu belkide çevresindekileri üzmek sıkmak istememsinden...hatta bazen bu uğurda kendini bile yaralıyor...çok temiz bir kalbi var..çok sevdiği bir eşi,kocaman ve mutlu bir ailesi var....
    dost seçimleri çok iyi bence....
    çok iyi dostları var.ve bence bu konuda çok şanslı....
    sakin bir görünümü var....yani sabırlı....ben hiç sinirlendiğini görmedim...ama tahmin edebiliyorum...
    çok içine atıyor,o yüzden patlaması fena olur sanırım....No
    valla aklıma pek bişey gelmiyor malesef Sad satırlar doldurmak isterdim
    zeynom ama bu kadar geldi şimdilik aklıma Sad ...
    ne diyeyim ki daha arzunun dediği gibi bal gibi...şeker mi şeker,tatlı mı tatli
    melek gibi biri bence zeynep flower
    Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından Zeyno Cuma Mart 07, 2008 6:40 pm

oy arsizim zeynepcim beni simarmayin boyle Embarassed ne kadar guzel anlatmisin guzelim bu sizin guzeliginide oyle geliyorum size, dogru yorumlarin var cidden daha sinirledigimi gormedin sen birde arzuya sor sen onu Very Happy cnm cok saol cok guzel tanimisin beni bakalim ben seni ne kadar tanimisim.

Adi ustunede arsiz dermisim, ama adi gibi arsiz degil tamam biraz var ama okadarda olsun, cok siirindir, daha cok saf ve taze bir kalbi var ve uzgun olsada mutlu gorunur.
    cok kiskanctir sevdiklerinin tamamen kendine odaklanmasini ister bu birazda burcunun verdigi ozeliklerinde birtanedir. cok civil civildir neseli dir ve etrafina nese sacar. bu kadarda sevecendir ve hemen insanlari kabulenir iyi kotu boyle soyle diye dusunmez, cok buyuk bekir fanidir ve gezmeyi cok sever gez gez bitsin istemez birde uykusuna cok duskundur 24 saatin 21 uyusa hic sesi cikmaz, okulu sever ama cok yorulmayi sevmedigi icin kacmak icin firsat arar, ailesine duskundur.

zeynep daha ne diyeyim hakinda iyi bir dinleyicidir, hic yargilamada dinler oylece dinler ve senin kendini iyi hisetmeni saglar cok cana yakin.
    iyiki tanidim seni cnm
    sevgi_arsızı
    sevgi_arsızı
    Moderator
    Moderator

Kadın

Mesaj tarafından sevgi_arsızı Cuma Mart 07, 2008 8:25 pm

zeynepcimmmm....canım bu ne güzel bir yazıdır... lol!
    beni ne kadar iyi tanımışsın ve ne kadar iyi anlatmışsın...
    bugün kötü bir gündü okurken nerdeyse ağlayacaktım Sad
    (bu arada sulugöz olduğumu yazmamışsın Very Happy alien ..sanırım bunu size göstermiyorum Razz
    ama çizgi filimlere bile ağlarım Very Happy )
    her neyse çok hoşuma gitti yazın!!çok çok teşekkür ederim canım benim....
    birinin senin hakkında güzel duygular beslediğini bilmek güzelmiş...
    yani ne kadar bilsen de bazen böle duymak(okumak)iyi geliyor insana...
    iyiki varsın mavişim benim ve bende iyiki senle tanışmışım I love you
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Cuma Mart 07, 2008 11:12 pm

Zeyno demiş ki:oy arsizim zeynepcim beni simarmayin boyle Embarassed ne kadar guzel anlatmisin guzelim bu sizin guzeliginide oyle geliyorum size, dogru yorumlarin var cidden daha sinirledigimi gormedin sen birde arzuya sor sen onu Very Happy cnm cok saol cok guzel tanimisin beni bakalim ben seni ne kadar tanimisim.

Adi ustunede arsiz dermisim, ama adi gibi arsiz degil tamam biraz var ama okadarda olsun, cok siirindir, daha cok saf ve taze bir kalbi var ve uzgun olsada mutlu gorunur.
    cok kiskanctir sevdiklerinin tamamen kendine odaklanmasini ister bu birazda burcunun verdigi ozeliklerinde birtanedir. cok civil civildir neseli dir ve etrafina nese sacar. bu kadarda sevecendir ve hemen insanlari kabulenir iyi kotu boyle soyle diye dusunmez, cok buyuk bekir fanidir ve gezmeyi cok sever gez gez bitsin istemez birde uykusuna cok duskundur 24 saatin 21 uyusa hic sesi cikmaz, okulu sever ama cok yorulmayi sevmedigi icin kacmak icin firsat arar, ailesine duskundur.

zeynep daha ne diyeyim hakinda iyi bir dinleyicidir, hic yargilamada dinler oylece dinler ve senin kendini iyi hisetmeni saglar cok cana yakin.
    iyiki tanidim seni cnm

vay vay bensiz yorumlar yapılmış Very Happy
    demek senin sinirli halini görmemiş,oy oy benim balım pamuk gibidir.ama bazen çok cadı oluyoruz,o kısımları siz daha hiç görmediniz beraberken deliriyoruz Wink
    bende arsız hanımı tanıtayım bakayımm,gerçi senden bişi kalmamış balım ama Rolling Eyes
    zeynep...
    süper yüzücüdür canım arkadaşım,tam bi kıskançlık abidesidir aynı zamanda.her türlü şakayı kaldırır,çok iyi bir dinleyicidir.
    bazen olaylar karşısında kafanız karışmışsa çok süper fikirler ortaya koyar Wink
    arkadaşları tarafından çok sevilmek ister,eğer sosyal bi ortam varsa o mutlaka orda olmalıdır.eğer bi ortamda dışlandığını hissederse kendini çeker hemen.arkadaşlıklarında hep vericidir,sonunu hiç düşünmez.canı çokta yansa kimseyi üzmemek için sesini çıkarmaz,sizin onu çözmenizi bekler.
    balımında dediği gibi çok uyur,yani normalde yatılan 8 saatlik uyku falan onu kesmez.eğer okulu yoksa ve hafta sonuda değilse onu aradığınızda napıyosun dediğinizde aldığınız ilk cevap uyuyorum olur Very Happy
    çok uyur,bide çok sevimlidir.bu siteyi ona söylediğimizde yaptığımız oyunu bilseniz eminim gülmekten oturduğunuz yerden kalkamazdınız Razz Very Happy onu sonra bi sohbet alanı kısmında anlatalım bigün,hala aklıma geliyorda Very Happy
    bide zeynep genelde duygularıyla değil mantığıyla karar verir hep.eğer mantığına ters gelen bi durum varsa asla kabul etmez,duygu adamı değildir o.
    bazen aldığı sorumluluklar onu korkutur,o zamanlarda onu yüreklendirmeniz gerekir.o işi yapacağını ona hisettirirseniz o iş onun için çocuk oyuncağıdır.
    bazen umutsuz olsada genelde hep neşelidir o,bide onu .çok sevmenizi ister.
    iyiki hayatımıza girmişsin net aleminin en arsızı,zeynebimm Razz
    nasılda tanımışım ama seni,gelde söyle arsızımm Very Happy
    Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından Zeyno C.tesi Mart 08, 2008 12:09 am

sevgi_arsızı demiş ki:zeynepcimmmm....canım bu ne güzel bir yazıdır... lol!
    beni ne kadar iyi tanımışsın ve ne kadar iyi anlatmışsın...
    bugün kötü bir gündü okurken nerdeyse ağlayacaktım Sad
    (bu arada sulugöz olduğumu yazmamışsın Very Happy alien ..sanırım bunu size göstermiyorum Razz
    ama çizgi filimlere bile ağlarım Very Happy )
    her neyse çok hoşuma gitti yazın!!çok çok teşekkür ederim canım benim....
    birinin senin hakkında güzel duygular beslediğini bilmek güzelmiş...
    yani ne kadar bilsen de bazen böle duymak(okumak)iyi geliyor insana...
    iyiki varsın mavişim benim ve bende iyiki senle tanışmışım I love you

arsizim benim unutuklarimi saolsun kardesim anlatmis o ne guzel anlatim oyle
    bak arsiz kiz kiskanma bak biz senide iyi taniyormusuz sirada kimi anlatalim
    dilosu anlatalimi.

Dilosum benim cnm daha cok kucuk yas olarak ben onun ablasi olurum ama
    akil yasta degil basta diye bosuna dememisler, dilancim cok olgun yasina gore
    yasitlari gibi hic degil, cok cana yakindir kendini soguk olarak tanimlaya bilir
    ama benim yanimda birtanedir. insanlari kolay kolay yanina yaklasmaz genel olarak
    cok konusur herkese kapisi aciktir ama ozelini cok az nadir kisilere acar, cok sevecendir,
    civil civildir ama bunu cok yansitmaz, ama buna ragmen cokta duygusaldir, duygularini
    cok disa yansitmaz icine atar cok cabuk paylasmaz, yaninda cok yakin olan dostlari yoktur
    ama cok seveni vardir ama bunu anlamasi icin insan cok cabalamasi lazim duvarlari vardir
    bunuda kendini korumak icin koydu, cok caliskandir, bakin sitede beli degilmi, ailesine duskundur
    ve onu guldurmek cok kolay.

daha ne yaza bilirim bilmiyorum bana yardim edin iyiki varsin dilos
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı C.tesi Mart 08, 2008 12:43 am

geldim geldimm,başlayım diloşu anlatmaya
    dilan herkese kapılarını açmaz,kimseye kolayca güvenmez
    sizi ne kadar sevsede canım demez,önce güvenmesi gerek.
    onu yakından tanımazsanız içinin ne kadar güzel olduğunu göremezsiniz.
    dışarıdan biraz soğuk görünür,hatta bazıları onun havalı bile olduğunu söyler ama o çok şekerdir,onu anlamak için bakmak ve görmek arasındaki farkı anlamanız gerekir...
    çok narindir,sanki içinde bi yer hep kırık gibi,onun o mahsunluğuna hayran kalırsınız.bi tanısanız ona bi yakından baksanız çok özlersiniz gelmediğinde.
    konuşurken onu kırmaktan o kadar çekiniriz ki,onu incitme fikri bile korkutucudur.
    o benim için çok kıymetlidir,çünkü hani hep bi elinizin üstünde olduğu küçük kardeşiniz vardır ya,dilan sanki benim küçük kardeşim.
    üstelemezseniz derdini anlatmaz,içine atar...
    çok çalışkandır o.onu ilk defa yeşimin sitesinde yönetici kısmınd aolsun diye önermiştim ve bir gün bile pişman olmadım.
    o kadar çalışır ki siteye geldiğimizde yapacak iş ararız
    her zaman çok büyük destek ve bir omuzdur
    hani bazen bi derdiniz olduğunda sadece birilerinin yorum yapmadan fikir vermeden dinlemesini istersiniz ya,dilan öyledir işte.
    sonsuz sabrıyla biz içimizi boşaltana kadar dinler.
    iyiki varsın minik kuşumm,iyiki tanıdım ben seni
    sevgi_arsızı
    sevgi_arsızı
    Moderator
    Moderator

Kadın

Mesaj tarafından sevgi_arsızı C.tesi Mart 08, 2008 10:56 pm

sevgi sihirbazı demiş ki:
    vay vay bensiz yorumlar yapılmış Very Happy
    demek senin sinirli halini görmemiş,oy oy benim balım pamuk gibidir.ama bazen çok cadı oluyoruz,o kısımları siz daha hiç görmediniz beraberken deliriyoruz Wink
    bende arsız hanımı tanıtayım bakayımm,gerçi senden bişi kalmamış balım ama Rolling Eyes
    zeynep...
    süper yüzücüdür canım arkadaşım,tam bi kıskançlık abidesidir aynı zamanda.her türlü şakayı kaldırır,çok iyi bir dinleyicidir.
    bazen olaylar karşısında kafanız karışmışsa çok süper fikirler ortaya koyar Wink
    arkadaşları tarafından çok sevilmek ister,eğer sosyal bi ortam varsa o mutlaka orda olmalıdır.eğer bi ortamda dışlandığını hissederse kendini çeker hemen.arkadaşlıklarında hep vericidir,sonunu hiç düşünmez.canı çokta yansa kimseyi üzmemek için sesini çıkarmaz,sizin onu çözmenizi bekler.
    balımında dediği gibi çok uyur,yani normalde yatılan 8 saatlik uyku falan onu kesmez.eğer okulu yoksa ve hafta sonuda değilse onu aradığınızda napıyosun dediğinizde aldığınız ilk cevap uyuyorum olur Very Happy
    çok uyur,bide çok sevimlidir.bu siteyi ona söylediğimizde yaptığımız oyunu bilseniz eminim gülmekten oturduğunuz yerden kalkamazdınız Razz Very Happy onu sonra bi sohbet alanı kısmında anlatalım bigün,hala aklıma geliyorda Very Happy
    bide zeynep genelde duygularıyla değil mantığıyla karar verir hep.eğer mantığına ters gelen bi durum varsa asla kabul etmez,duygu adamı değildir o.
    bazen aldığı sorumluluklar onu korkutur,o zamanlarda onu yüreklendirmeniz gerekir.o işi yapacağını ona hisettirirseniz o iş onun için çocuk oyuncağıdır.
    bazen umutsuz olsada genelde hep neşelidir o,bide onu .çok sevmenizi ister.
    iyiki hayatımıza girmişsin net aleminin en arsızı,zeynebimm Razz
    nasılda tanımışım ama seni,gelde söyle arsızımm Very Happy

Zeyno demiş ki:
    arsizim benim unutuklarimi saolsun kardesim anlatmis o ne guzel anlatim oyle
    bak arsiz kiz kiskanma bak biz senide iyi taniyormusuz sirada kimi anlatalim
    dilosu anlatalimi.

amaniiin.....siz dün gece ben yokken coşmuşsunuz buralarda..... flower
    evet zeynebim dediğin gibi senin eksiklerini sihirbaz tamamlamış bounce
    muhteşem bir ikilisiniz..... Razz
    vallahi beni çok iyi tanımışsınız....
    zeynebinkine yorum yapmışştım ama arzumunkine yapmadım No
    arzum canım çok güzel anlatmışsın beni.....çok teşekkür ederim...
    evet biraz uykucu biraz kıskancım ama şeker bir kızımdır yani.... I love you alien
    belli olduğu gibi birazda arsız lol! bazıları çatlak da diyor...hangisini seçerseniz....
    mantıklı kararlar aldığımı ben bile frakında değilim balım....yani o an için bana uygun
    geleni söleyiveririm bilirsiniz dilimi pek tutamıyorum...demekki mantıklı oluyormuş flower
    dediğin gibi sihirbazım insanları üzmeyi sevmiyorum.....herkes mutlu olsun.... bounce
    evet hayatta üzücü şeyler var ama onların da yeri,zamanı başka.....
    her neyse gelelim şu forumu söleme olayına....
    zaten forum açılsın diye günlerce kıvrandım....
    bide açıldığını haber vermek için kıvrandırttınız Sad
    üstelik söylerkenki o kamera ısrarın...... Twisted Evil
    tabi buldunuz yumuşak karnımı..... Crying or Very sad
    ben hala imzamı bekliom....(nasıl olduğunu anladınız siz Razz )
    ama anlatırız bigün güleriz bol bol...... Razz
    ya arzu tekrar okudukça aklıma geliyoi...şu sorumluluk olayı...
    inan bana mükkemmel bir ayrıntı..yani bunu anlayan ender kişilerdensin....
    yani aslında gaza gelmem ama sen başarırsın dediklerinde de p işi yaparım...
    madem biri bana güvenmiş onu kara çıkarmamak lazım Razz

iyi ki bu formu açtınız...ve bana sölediniz....iyiki sizi tanıdım
    bende sizi çok seviyorum.....

not:bilgisayarımda ufak bir problem var....
    arzum diloşum aklımdasınz sizi de anlatacağım Exclamation Exclamation
    bu seferlik böle olsun Sad
    Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından Zeyno Paz Mart 09, 2008 3:01 pm

burasi iyi olmus balim iyiki acmisin, birazda buketi nasil tanidigimi anlatayim ben size, buketle tanisali cok olmadi ama kendi cok sevdigim bir dostum diye biliyorum dostum benim icin cok buyuk bir kelimedir, hemde bu gunlerde bana daha anlamlidir, nerdeyse 6-7 ay oldu galiba buketle tanisali o ilk gunu hatirladim simdi(balik hafizam) biraz olsun calisti Very Happy

buket icin ne diye bilirim o birtanedir, cok cana yakin cok civil civildir, insanlara bir yaklasimi vardirki insanlar ondan uzak duramaz (duranlarda zaten ona geri doner Laughing ), soyle nese kaynagi gibidir buket ama yanlis anlamayin hep gulup hep eglenmek degildir amaci cok olgundur ve cok anlamli dusunceleri vardir, cok mantikli dusunur, ona ihtiyaciniz oldugu zaman hep yanininda olur ama kendinin derdi olunca bu kadar cabuk paylasmaz herzamanki gibi davranmaya calisir ama icinde ne kadar aci
    cektigini onu gercekten taniyorsan zor olmaz.

sevdiklerinde kolay vazgecmez ve her kisiye ne olursa olsun bir sans verir, baskalirinin dusuncesiyle adim atmaz, kirilgandir cabuk kirilmaz ama kirildiginda bile beli etmez, onu bol bol opmek lazim cok mutlu etmek icin (saka) Razz

kiskanclikta var buketen ama cok degil ihmal edilmeye gelmez ve oda sizi ihmal etmez hep slm'ni verir isterse seninle konusmasin o slm hic kimsede esirgemez, ailesine cok duskundur misafirleri cok sever Very Happy (kizma cnm okurken) simdi hayata buyuk bir adim atma derdin de ama biz onun ne kadar basarili oldugunu bildigimiz icin onun bunu yapacagina inaniyoruz.

daha ne diye bilirim buketcim sen birtanesin benin hem en mutlu hemde en aci gunlerimde yanimda oldun seni seviyorum bacum(bu senin kelimen) iyiki seni tanidim flower
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın
    Ruhsal Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın Mutsuzyk6

Mesaj tarafından ÖZLEM Ptsi Mart 24, 2008 6:02 pm

zeynep...
    fazla zaman olmasa da tanışalı,yıllardır tanıyormuş hissi yaratıyorsun mavişçim..
    çok cana yakın...yenilikçi...cesaretli....boş oturmayan kişilerdensin..
    mutlaka bir uğraşın olacak..
    konuşmak,sosyalleşmeyi sana ilaç gibi geliyor..
    iletişim kurmayı,bir şeylere çözüm bulmayı,öğreyi seviyorsun..
    inatçısın hedefine ulaşmak için çok çaba harcarsın..
    sevdiklerinin her zmaan yanındasın..
    tatlı dillisin..

gevezemizsin öyle ki ilk gelen seninle gözünü açıyor..
    sitece bitanemizsin..
    işte mavişimzsin:)Smile
    nazar1 happ90o cupid9 airkiss2
    Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından Zeyno Salı Mart 25, 2008 1:14 am

ozlemcim ne diye bilirim bu kisa surede benim hakimda baya cok dusunceye sahip olmusun cogu tespitlerin dogrudur, ama valla gevezeyim dogru demisin ama ben susunca herkes susuyor ondan bu kadar cok konusuyorum cnm ama suskunsam demekdirki firtina gelecektir, konusunca zararsizim susunca cok kotuyumdur, bunuda bilin istedim.

simdi cnm sende cok cana yakinsin, cok caliskansinda, bir hedefin varsa ona ulasmak icin zaman ve emek harcarsin. sevdigin seyler icin birseyler yapmayi seviyorsun ama birazda bilgisayar ozurlusun.

birseye elde etmek istiyorsan cekinmiyorsun, hayata hedeflerin var ve onlara ulusmamak icin herseyi yaparsin, iyi bir beyin cerrahi olmak istiyorsun
    derslerini sevmesende calisiyorsun. ailene cok duskunsun, nete zaman gecirmeyi seviyorsun.

birsey icin yardim istiyorsan direk soruyorsun lafini gevelemiyorsun. simdilik ancak bu kadar yazdim umarim biraz olsun tanimisimdir seni
    mistygirl
    mistygirl
    Ogretmen
    Ogretmen

Kadın
    Ruhsal Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın Iyidiriyicp4
    Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın Hemendoncekvn0
    arkadaşını ne kadar tanıdın Left_bar_bleue3 / 1003 / 100arkadaşını ne kadar tanıdın Right_bar_bleue

Takımı : arkadaşını ne kadar tanıdın Fenerbahce

Mesaj tarafından mistygirl Salı Mart 25, 2008 3:21 pm

ohh ohh ne güzel herkes birbirini tanıyor..
    ee biz ne yapcaz peki..her ne kadar sizleri görmesemde yazdıklarınızdan az çok bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum..kafamda hepinizle ilgili fikirler oluştu..
    hepiniz birbirinden değerli arkadaşlarsınız.. Very Happy Laughing
    birbiriniz hakkında yazdıklarınızı okudumda tamda düşündüğüm gibisiniz.yanılmadığıma sevindim... cheers
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın
    Ruhsal Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın Mutsuzyk6

Mesaj tarafından ÖZLEM Salı Mart 25, 2008 8:25 pm

evet zeynepçim çoğu doğru:)
    bilgisayarı zamanla öğreneceğim canım,bu bile iyi çünkü öğrenecek zamanım ve öğretecek kaynağım yok,sizlerden öğreniyorum..
    derslerimi de seviyorum aslında ama bizi boş yere kastıklarında da çok şikayet ediyorum(örn.sayısalcıyım felsefe edb. kasıyorlar!!)
    öyle yanii..diğer her şey aynen doğru:)

mistygirlcüm sana gelirsem pek tanıyamasam da seni..
    cana yakın ve sevecen duruyorsun..
    büyük bir melikecisin..
    bekir abi de vazgeçilmezlerinden..öyle yanii:)
    mistygirl
    mistygirl
    Ogretmen
    Ogretmen

Kadın
    arkadaşını ne kadar tanıdın Left_bar_bleue3 / 1003 / 100arkadaşını ne kadar tanıdın Right_bar_bleue

Mesaj tarafından mistygirl Çarş. Mart 26, 2008 2:06 pm

ÖZLEM demiş ki:evet zeynepçim çoğu doğru:)
    bilgisayarı zamanla öğreneceğim canım,bu bile iyi çünkü öğrenecek zamanım ve öğretecek kaynağım yok,sizlerden öğreniyorum..
    derslerimi de seviyorum aslında ama bizi boş yere kastıklarında da çok şikayet ediyorum(örn.sayısalcıyım felsefe edb. kasıyorlar!!)
    öyle yanii..diğer her şey aynen doğru:)

mistygirlcüm sana gelirsem pek tanıyamasam da seni..
    cana yakın ve sevecen duruyorsun..
    büyük bir melikecisin..
    bekir abi de vazgeçilmezlerinden..öyle yanii:)

tşk.ler..sıkı bir melikeci ve bekirciyim:))
    cana yakın ve sevecen ancak sevdiklerime karşı olabiliyorum..
    insanlara kolay kolay güvenmem..mesafeliyimdir biraz..çok yakınlarım
    bana genelde biraz deli derler.. Very Happy aksiyonu severim.. Surprised
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Çarş. Mart 26, 2008 4:01 pm

birazda ben başlıyım sizi tanıtmaya:)
    bakalım ben ne kadar tanımışımmm
    özlem...
    samimi olmayı seven,yakınlık kurmaktan hoşlanıyosun.
    insanları kırmak düşüncesiyle sadece konuştuğun insanlara yaklaşıyorsun.
    yeni arkadaşlıklar kurmayı sevsende bazen temkinlisin.
    yardım etmeyi seviyorsun,arkadaşlıkların senin için önemli,bazen okuldaki derslerden nefret ediyorsun:)
    ama genelde sevdiğin derslerde başarılısın.senin için edebiyat ve felsefe gereksiz:)
    daha çok az tanıyorum seni gördüğün gibi,ama eminim bir kaç ay sonra daha sağlam tanıycam
    şimdi tülaya gelelimm
    df den yorumlarını severek okuduğum hatta yorum yaptıysan hemen okuduğum bir isimsin.bunda melikeci ve bekirci olanın etkiside var ama mantıklı ve sağlıklı yorum yapman bunda en büyük etken.
    biraz soğuksun,güven senin için çok önemli.önceden güvenip sonra bu güvenin boşa çıkmasını istemiyosun,o yüzden fazla temkinlisin.
    senin için herşeyin zamanı var ve arkadaşlık senin için tamamen zaman içeren bir süreç.arkadaşım dediğine önce güvenmelisin:)
    şu anda bizleri tanıma safhasındasın,ve eminim tanıdığında bizde sana o güveni verirsek sağlam arkadaşlıklarımız olucak...
    bakalım ikiniz bu yorumları nasıl bulucaksınız opme
    mistygirl
    mistygirl
    Ogretmen
    Ogretmen

Kadın

Mesaj tarafından mistygirl Çarş. Mart 26, 2008 5:11 pm

valla diyecek söz bulamıyorum.. Very Happy
    df de çok fazla yorum yapmıyorum..yazacak şeyim yoksa sadece okuyup geçiyorum..ama yazdıklarımdan bunları çıkardıysan bravo diyorum başka bir şey demiyorum..tam isabet.. sagol

buraya daha sık yazmaya çalışıyorum çünkü ortam gerçekten çok güzel ve daha sıcak..o yüzden bol bol görüşücez.. super2
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Perş. Mart 27, 2008 10:41 am

buraya daha sık geliceni duymak sevindirici opme
    ama oyunlar kısmında göremiyoruz seni,arada orayada gel:)
    seni kısmen tanıyorum,sadece anlattıkalrın ve temkinli oluşundan bu anlamlar çıkıyor,ama demek bilmişimm clap2
    buketi tanıtalımm yani wetta
    sıcacıktır,asla çekinmez ya da ondan eksi elektrik almazsınız
    ağlıcak olsanız ağlayamazsınız o derece:)
    dert ortağıdır,onunla konuşulan orda kalır,ilginin bölünmesini sevmez,eğer hayatınızda buket varsa ona kalbinizde kocaman yer açmak zorundasınız
    bu yerin olmadığı hissederse konuşmaz,içine kapanır
    ve siz bu değerli şahsiyeti tanıyamazsınız
    bizlerin bacusu dur o,bu lafı bize tanıtan ve sevdiren kişi..
    akşam topluları onsuz olmaz,yokluğu hemen farkedilir
    sizi sevdiğini hissettirir,mantıklıdır,objektiftir
    denge çubuğudur o,sezarın hakkı sezara der
    haksızlık yapmaz,hak yemez
    en korktuğu şey birini haksız yere suçlamak ve hakkını yemek
    seviyeli bi birlikteliğimiz var kisss9
    ona her türlü şakayı yapabilirsiniz
    buket ona kızar mı buna kızar mı diye bi çekincem olmaz
    buket,yaşadığı şeyleri patlama noktasına gelene kadar anlatmaz
    zaten o noktada da sadece zeynep ve ben oluruz,uzun bi ağlamaklı gece sonrasında sabahına eski neşeli buket gelir.
    benim sorunum beni ilgilendirir,sizin canınızı sıkmayım diye düşündüğü için zor çözülür
    ama onu tanıyınca arkadaşlık anlamında yeni şeyler keşvediceksiniz..
    ömrümün bacusu o,hayatımın tavuzkuşu
    bazen diyorum hala bu hayatta,dünyaya bu kadar temiz bakabilen insanlar var mı
    çevreme baktığımda,arkadaşlarımı canım dediklerimi gördükçe içim rahatlıyor
    demek gerçek dostluk varmış...
    zeynebinde dediği gibi,seninle ilk konuştuğumuz günü hatırlıyorum da...
    o zaman ne zeynep ne de ben bu kadar canımız olabileceğini düşünmemiştik
    iyiki seni tanımışız,iyiki bidenemiz olmuşsunn
    not:saklı olan ilişkimizi anlatmıcamm
    yeterince reklam olduk opme copu00 cupid9 happ90o dua1
    senin lafınla kapayatım mesajımı:sevim seni bacusu

En son sevgi sihirbazı tarafından Cuma Mart 28, 2008 1:30 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    wetta
    wetta
    Moderator
    Moderator

Kadın
    Ruhsal Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın Acilibi9

Mesaj tarafından wetta Perş. Mart 27, 2008 11:36 am

Zeynomu kuzumu tanıtim bende.Geç olacak ama ne yapim dersler aglamak
    Kuzumdur canımdır o benim.Onu sevmemek imkansızdır.öyle sıcak öyle içten ki farkına bile varmadan bir bakıyorsun kısa sürede bağlanmışsın ona.hayatta benim için önemli olan insanlardandır.Öyle bir yüreğe sahip ki hani kimseyi kırması imkansız görülen kişiler vardır ya onlardandır işte.Allah herşeyi o güzel yüreğine göre versin onun.her herşeyin en iyisini hakediyor.uzun senedir tanıdığım dostlarım vardır.ama zeynoyu sadece 6-7 aydır tanıyorum.buda onlardan biri olmasına fazlasıyla yetti bile.bazen o dostlarıma bile söylemeye çekindiğim şeyleri zeynomla kuzumla rahatlıkla paylaşıyorum.Çünkü o birinin ufacık bir derdi bile olsa tüm işini bırakır dinler onu.karşıdaki için iyisi neyse onu söyler asla yardımını güzel düşüncelerini esirgemez kimseden.Zeynom öyle biri ki nasıl biri olursan ol insanları sadece yürekleriyle değerlendirir.ister bir gündür tanıdığı biri ol isterse 1 yıldır.o ayırt etmeden herkese yardımcı olmaya çalışır.Herkese açar o güzel yüreğini.Karşıdaki bir gün onu kırsa bile onu anlamaya çalışır.İnsanların durumlarını bilmeden asla yargılamaz kimseyi.Asla başkalarının düşüncesiyle adım atmaz.ne olursa olsun her insana bir kez şans verilmesini düşünür hep.Bazen canı dedikleri bile onu kırsa yinede kalbi açıktır herkese.Yani insana güzel Allahımın yarattığı en değerli varlık olduğu için değer verir.Zeynebime güvenmek için bir kez konuşmak yeterlidir.Ben ilk onla konuştuğumda öyle sıcak öyle içten davrandıki bana ertesi günü hiç çekinmeden tüm düşünlerimi rahatlıkla paylaştım onla.Zeynep çok az kıskanç biridir.hani sevdiklerini kıskandığın zararsız ufak kıskançlıklar vardır ya öyle işte.her zaman sevdiklerini için herşeyin en iyisini ister.Çok yeteneklidir benim kuzum.Elinden her iş gelir yeterki istesin yapamayacağı hiçbirşey yoktur.Herkese iyidir herkese sıcaktır zeynom ama sana canım demesi hiç kolay değildir.Kimseyi kolay kolay içine almaz.Ama bi sana canım dedi mi kimseyide kolay kolay bırakmaz.İçine kapanıktır benim gibi.Küçüklükten gelen birşey anlıyorum onu.Herşeyi içinde tek başına yaşayıp yenmeye çalışır.Ne kadar istensede bu huyu yenmek zordur.sadece bu kötü zamanlarında yanında olmanızı ister kuzum.Hiçbirşey söylemesenizde sadece yanında olmanız ona güç vermeye onun gözünde sizi değerli kılmaya yeter.Çok sabırlıdır.Kolay kolay patlamaz.Çok güçlüdür zorluklara karşı.Hayatın verdiklerini kabullenip onlarla savaşır her zaman asla pes etmez.Her zaman hayatın ona verdiklerine şükreder asla fazlasını istediğini görmedim.Aç gözlü doyumsuz insanlardan değildir.Çok güzel çok temiz bir kalbi vardır.Çok dürüsttür.Biri hakkında aklından ne geçiyorsa çekinmeden söyler.Onla birşeyini paylaştın mı o konuşulduğu yerde kalır.Asla başka yerde duymazsın.Yani güvenle sırtını yaslayabileceğin bir dosttur.Anlatmakla bitmez aslında bu böyle uzar gider.Sadece son olarak şunu diyim.İyiki tanımışım seni iyiki bacumsun(benim lafım hahah- )Seni çok seviyorum dua1 Her zaman o güzel kalbinle yanımda olduğun için benden dualarını esirgemediğin için çok ama çok sağol bitanem.Bazen seni deli ediyorum ama çok seviyon biliyorum beni hihie3 Allah sana güzel uzun ömürler versin sevdiklerinle birlikte.O güzel yüzünden gülücükler hiç eksilmesin kuzum benim backhug00 cheekkiss2 cheekkiss5 airkiss2 opme
    (Zeynom buraya benim ifademide ekle hahah- )

NOT:Bu arada bu başlığın modu benim.Hakkımda kötü birşey yazarsanız silerim ha ona göre kizgin222 Çok pis tehdit ettim dua1 hahah- Şimdilik gidiyorum ben pin_pin sonra devam edecem moped__
    Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından Zeyno Perş. Mart 27, 2008 8:38 pm

oy birtanem ben bunu okurken nasil agladim biliyormusun bu kadar guzelmi yazilir, beni okadar iyi taniyorsunuzki ne diyecegimi bilemiyorum buketle tanistigim ilk gun ona dedim sana cnm diye bilirim ama gerceten canim oldugunda anlarsin herseyi herkesle paylasmam canim dedigim gercekten canim olur ve iyiki bacum sende benim canlarimda oldun seviyim sizi ben
    wetta
    wetta
    Moderator
    Moderator

Kadın
    Ruhsal Durumum: : arkadaşını ne kadar tanıdın Acilibi9

Mesaj tarafından wetta Salı Nis. 01, 2008 7:48 pm

Arzumu aşgumu tanitim.geç yazıyom alınmayın bana aglamak

Arzum canımdır benim canımın içinin içidir.fazla olmadı tanıyalı ama onu çok sevmeme kardeşim gibi görmeme fazlasıyla yetti bu zaman.tanıştığım ilk günü hatırlıyorumda insanlığıyla,sıcaklığıyla hemen kalbimin içine girivermiş aslında.hemen yerini almış kalbimde.İyikide almış.iyikide tanıdım onu.benim kardeşim yok ama bir elin beş parmağını geçmeyecek kadar dostum olan kardeşim gibi gördüğüm insanlar vardır.Arzuda onlardan biri artık benim için.Biliyom sende beni çok seviyon aşgum hihie3 Her ne kadar seviyeli ilişkimizden kimseye bahsetme demene rağmen ben çenemi tutamayıp bahsetsemde seviyon beni biliyorum hemde çok hihie3 neyse devam edim sonra bu konuda size başka açıklamalarda bulunurum hihie3 Arzu öyle neşeli biri ki hani bazı insanlar vardır ya ne olursa olsun hiç üzüleceğine inanmayız.Arzuda öyle işte.bu neşesini etrafınada aşılıyor her zaman.En sıkkın,en üzgün olduğunuz anda arzuyla 5 dk konuşmanız yeterli.Anlıkta olsa onun size aşıladığı neşesiyle herşeyi unutuyorsunuz.Çok yeteneklidir benim bitanem.Elinden her iş gelir yeterki istesin yapamayacağı hiçbirşey yoktur.Asla aç gözlü değildir.Hayatın ona verdikleriyle yetinip mutlu olmasını her zaman bilir.Çok temiz kalplidir.O kalbin içinde olduğumu bilmek çok güzel bir duygu airkiss2 dua1 Çok hassastır özellikle şaka kaldıramıyor pek hihie3.Belli etmesede çok duygusal biridir.bir sorunu olduğunda karşıdakini sıkmamak,üzmemek için asla konuşmaz.Kendi içinde yenmeye çalışır.Ama Arzuyu tanıyan biri bir sıkıntısı olduğunu kolaylıkla anlayabilir.zaten bunu sizin anlamanız gereklidir arzu asla bahsetmez.Dostluk arzu için tamamen zaman içeren bir süreç.Birine dostum,canım diyebilmesi için onu tanıması,karşısındakinin ona güven vermesi ve o kişinin kalbini keşfetmesi gereklidir.İşte bunlar olunca herşeyi akışına bırakır arzu.Sonrasıda kendiliğinden gelir zaten.Bir bakarsın ki Arzunun canı olmuşsun,dostu olmuşsun.Arzum canım çok güvenilir biridir.Onunla rahatlıkla herşeyini paylaşabilirsin.Burda söylenen burda kalır onun için.başka bir yer duymak imkansızdır.Verdiği güven o kadar büyük oluyorki bu yüzden bazen en anlatılmayacak birşeyi bile bir bakıyorsunuzki arzuyla paylaşmışsınız.Çok yardımseverdir.Herkese elinden geldiğini yapmaya çalışır.Bazen öyle zaman olur ki kendi çıkarını bir kenara bırakıp karşısındakini düşünerek davranır.Gelelim en önemli özelliğine.Çok kıskançtır.Hele konu bensem kudurur kıskançlıktan.Beni yani aşgunu kimseyle paylaşamaz backhug00 Son olarak seni çok seviyom bacusu.Hep yanımda olduğun için çok şanslıyım kisss9 backhug00 cheekkiss2 cheekkiss5 Ama tabi sende çok şanslısın aşgum hayatında ben olduğum için hahah-
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Salı Nis. 01, 2008 11:42 pm

yazdıklarını bu kadar ağlayarak okuyacağımı düşünmezdim ya
    halimi görmen gerek...
    bi dostluğa sahip olmak bu kadar güzel bişeymiş demek ki
    her hareketinden anlamlar çıkartılması,ve seni tanıması çok önemliymiş
    iyiki hayatıma girdin canımm
    ve iyiki ben senin kalbinde bu kadar güzel bi yer edindimm
    ama sende aynı şekilde benim içimdesinn
    bu kadar içimde ve bu kadar benimle olduğun için,her sıkıldığımda bana uzanan bi el olduğun için ve uzakta olsanda aslında yanımda olduğun için saol bitanemm
    not:ilişkimizide anlatmışsınn,kisss9 görende bişey sancak bizi
    biz sadece arkadaşız backhug00
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri Çarş. Nis. 02, 2008 11:42 pm

Biraz gec oldu ama kusura bakmayin...Rolling Eyes

Arzucum benim cok farkli biri.. Kolay kolay herkesle arkadas olmaz. Önce bi kisiye güvenmesi lazim. O kisi'nin nasil biri oldugunu anlamaya calisir. Herkesle yakin olmaz ama cok iyi bir dinleyicidir. Cok cana yakin birisi. Insan ona hemencik alisiyor...

Ayrica cok tatlidir benim Arzum. Insan doyamiyor ona. Sevdiklerinden asla vazgecemez. Her zaman dinler bizi ve yüzümüzü güldürmek icin elinden geleni yapar. Dertlerimize hep ortak olur. Insan'in moralini aninda düzeltebilen biri...

Arzu bulundugu ortama hep nese katar. Bir seye kirildigi yada üzüldügü zaman anlamak zor degildir. Gerci olaylara hep sakin yaklasmayi sener ama bir seye kizdiysa yada cok kirildiysa bu cabuk gecmez. Ama öyle güzel bir insan ki bazen baskalarinin derdini paylasmaktan kendi üzüntülerini bile bi kenara koyar gerekirse. Arkadaslarina cok baglidir. Ayrica kiskanctir birazcik Very Happy. Yani kisaca tanidigim en mükemmel insanlardan o. Bitanedir benim icin. Hepimizin Sevgi sihirbazidir =)

____________________________________________________________________________

Zeynepimm...
    Canim benim insanlara bazen fazlasiyla güvenir.. Olaylara cok farkli bi yaklasimi vardir,.. hayat dolu biri o.. arzucum zaten herseyi demis.. vallaha ne diyecegimi sasirdim... El atmadigi is yoktur..Zeynep cok cana yakindir ama bazen geride durdugunu hissedersiniz..

Kirilmayi ve üzülmeyi hic hak etmeyen insanlardan o. Kesinlikle hep arkadaslarinin sorunlarina cözüm bulmaya calisir..Insanin yüzünü güldürmek icin elinden geleni yapar.. Onun kirildigini görünce sanki sizin icinizde de biseyler olur..

Onu daha cok kirmaktan ve yanlis birsey demekten korkarsiniz.. Zeynepcim olmasa konusmalarimiz nasil olurdu acaba.. Bazen cok sessizdir bazen ise konuscak cok sey buluruz..derdini herkese acmaz.. icine atar zaman zaman.. Arzucum dedigin gibi tam bir ev kusudur Zeynep.. Hemde ne kus.. Gece Kusu Very Happy.. Mutlugu cok hakeden biri Zeynepim ve ayni zaman da en cok sevdigim ve deger verdigim kisilerden. O bizim bitanecik mavisimiz... Rolling Eyes

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 2:08 am