ne sever-ne sevmez.sahiden onu tanıyor musun
sen anlat o da gelip doğru ya da yanlış desin
sevgi sihirbazı demiş ki:balım canım kardeşimm tespitlerin gayet doğru.bu kadar tanınır bi insan ya,pes..beni bu kadar iyi tanıdığın için ve bu kadar içimde olduğun için teşekkür ederim...
şimdi ben başlayım bakalım ne kadar başarılı olucam...
zeynep...
tanıdığım hiç kimseye benzemiyor,farklı bi sakinliği farklı bi bakışı var.bazen sinirden delirmek üzere olduğumda onun bi kelimesi kendime getiriyor beni...
hayatı çok sever,yaşamak onun için bir tutku.el atmadığı iş yoktur.eline aldığı işi bitirene kadar rahat etmez.
kimseyi kolay kolay içine almaz,herkesi sever ama canım diyip yanına yaklaştırmaz.
kapalı bir kutu gibidir,eğer isterse size güvenirse anlatır kendini ve hayatını.
bana anlatmasına gerek kalmıyo slm değişinden çözüyorum onun nasıl olduğu,gününün nasıl geçtiğini.
kırıldığında dünyaya küser kabuğuna çekilir.bazen o kabuğu kırmak çok zordur,ama gereklidir...
kırıldığında o kadar susar ki,onun sessiziği kulağınızı sağır edecek bi gürültüdür.
eğer bi derdiniz varsa o hep ordadır.isterseniz 5 dk önce kavga etmiş olun sizi hiç bişey olmamış gibi karşılar konuşur ve yardımcı olmaya çalışır...
o anda onun bi derdi varsa sadece içine atar.çünkü senin derdin vardır ve o sadece dinler..
hayatında bazı öncelikleri vardır,tam bir ev kuşudur.organizasyon ve süpriz işlerini sever..
yemek yapmayı bilemez ama onun elinden ne olsa yiyecek olan şeker bi eşi vardır...
garibim tuzlu baharatlı kahve bile içmiş.
daha anlatmaya kalkarsam susmam,ama kısacası o benim kaybetmeyi göze alamayacağım kadar değer verdiğim biri.canım kardeşim işte...bu arada kulağımda sesi var sabahları:''ilaçlarını iç arzu''
daha ne denir ki iyi ki varsın balımm,canımıniçi kardeşim
Zeyno demiş ki:oy arsizim zeynepcim beni simarmayin boyle ne kadar guzel anlatmisin guzelim bu sizin guzeliginide oyle geliyorum size, dogru yorumlarin var cidden daha sinirledigimi gormedin sen birde arzuya sor sen onu cnm cok saol cok guzel tanimisin beni bakalim ben seni ne kadar tanimisim.
Adi ustunede arsiz dermisim, ama adi gibi arsiz degil tamam biraz var ama okadarda olsun, cok siirindir, daha cok saf ve taze bir kalbi var ve uzgun olsada mutlu gorunur.
cok kiskanctir sevdiklerinin tamamen kendine odaklanmasini ister bu birazda burcunun verdigi ozeliklerinde birtanedir. cok civil civildir neseli dir ve etrafina nese sacar. bu kadarda sevecendir ve hemen insanlari kabulenir iyi kotu boyle soyle diye dusunmez, cok buyuk bekir fanidir ve gezmeyi cok sever gez gez bitsin istemez birde uykusuna cok duskundur 24 saatin 21 uyusa hic sesi cikmaz, okulu sever ama cok yorulmayi sevmedigi icin kacmak icin firsat arar, ailesine duskundur.
zeynep daha ne diyeyim hakinda iyi bir dinleyicidir, hic yargilamada dinler oylece dinler ve senin kendini iyi hisetmeni saglar cok cana yakin.
iyiki tanidim seni cnm
sevgi_arsızı demiş ki:zeynepcimmmm....canım bu ne güzel bir yazıdır...
beni ne kadar iyi tanımışsın ve ne kadar iyi anlatmışsın...
bugün kötü bir gündü okurken nerdeyse ağlayacaktım
(bu arada sulugöz olduğumu yazmamışsın ..sanırım bunu size göstermiyorum
ama çizgi filimlere bile ağlarım )
her neyse çok hoşuma gitti yazın!!çok çok teşekkür ederim canım benim....
birinin senin hakkında güzel duygular beslediğini bilmek güzelmiş...
yani ne kadar bilsen de bazen böle duymak(okumak)iyi geliyor insana...
iyiki varsın mavişim benim ve bende iyiki senle tanışmışım
sevgi sihirbazı demiş ki:
vay vay bensiz yorumlar yapılmış
demek senin sinirli halini görmemiş,oy oy benim balım pamuk gibidir.ama bazen çok cadı oluyoruz,o kısımları siz daha hiç görmediniz beraberken deliriyoruz
bende arsız hanımı tanıtayım bakayımm,gerçi senden bişi kalmamış balım ama
zeynep...
süper yüzücüdür canım arkadaşım,tam bi kıskançlık abidesidir aynı zamanda.her türlü şakayı kaldırır,çok iyi bir dinleyicidir.
bazen olaylar karşısında kafanız karışmışsa çok süper fikirler ortaya koyar
arkadaşları tarafından çok sevilmek ister,eğer sosyal bi ortam varsa o mutlaka orda olmalıdır.eğer bi ortamda dışlandığını hissederse kendini çeker hemen.arkadaşlıklarında hep vericidir,sonunu hiç düşünmez.canı çokta yansa kimseyi üzmemek için sesini çıkarmaz,sizin onu çözmenizi bekler.
balımında dediği gibi çok uyur,yani normalde yatılan 8 saatlik uyku falan onu kesmez.eğer okulu yoksa ve hafta sonuda değilse onu aradığınızda napıyosun dediğinizde aldığınız ilk cevap uyuyorum olur
çok uyur,bide çok sevimlidir.bu siteyi ona söylediğimizde yaptığımız oyunu bilseniz eminim gülmekten oturduğunuz yerden kalkamazdınız onu sonra bi sohbet alanı kısmında anlatalım bigün,hala aklıma geliyorda
bide zeynep genelde duygularıyla değil mantığıyla karar verir hep.eğer mantığına ters gelen bi durum varsa asla kabul etmez,duygu adamı değildir o.
bazen aldığı sorumluluklar onu korkutur,o zamanlarda onu yüreklendirmeniz gerekir.o işi yapacağını ona hisettirirseniz o iş onun için çocuk oyuncağıdır.
bazen umutsuz olsada genelde hep neşelidir o,bide onu .çok sevmenizi ister.
iyiki hayatımıza girmişsin net aleminin en arsızı,zeynebimm
nasılda tanımışım ama seni,gelde söyle arsızımm
Zeyno demiş ki:
arsizim benim unutuklarimi saolsun kardesim anlatmis o ne guzel anlatim oyle
bak arsiz kiz kiskanma bak biz senide iyi taniyormusuz sirada kimi anlatalim
dilosu anlatalimi.
ÖZLEM demiş ki:evet zeynepçim çoğu doğru:)
bilgisayarı zamanla öğreneceğim canım,bu bile iyi çünkü öğrenecek zamanım ve öğretecek kaynağım yok,sizlerden öğreniyorum..
derslerimi de seviyorum aslında ama bizi boş yere kastıklarında da çok şikayet ediyorum(örn.sayısalcıyım felsefe edb. kasıyorlar!!)
öyle yanii..diğer her şey aynen doğru:)
mistygirlcüm sana gelirsem pek tanıyamasam da seni..
cana yakın ve sevecen duruyorsun..
büyük bir melikecisin..
bekir abi de vazgeçilmezlerinden..öyle yanii:)