Yeni

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni Yeni'den

5 posters

basında çıkan haberler

sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın
    Ruhsal Durumum: : basında çıkan haberler - Sayfa 6 Keyifliqs5
    Durumum: : basında çıkan haberler - Sayfa 6 Mesgulrc6
    Katılımı : :
    basında çıkan haberler - Sayfa 6 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100basında çıkan haberler - Sayfa 6 Right_bar_bleue

Takımı : basında çıkan haberler - Sayfa 6 Besiktas

basında çıkan haberler - Sayfa 6 Empty Geri: basında çıkan haberler

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Çarş. Nis. 09, 2008 11:20 pm

Memati EROİN krizinde

İzleyicinin soluksuz izlediği 32. bölüm Memati'nin akibetini aydınlattı.

Hayatta kalmayı başaran Memati 'hasarlı' da olsa Polat Alemdar ve Abdülhey tarafından bulundu. Ne yazık ki Memati, Büyük İskender tarafından eroin bağımlısı haline getirildi..

Bu bölümde tedavi altına alınan Memati'nin hastanede eroin ile savaşını izleyeceğiz..

EN SON HABER
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın
    basında çıkan haberler - Sayfa 6 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100basında çıkan haberler - Sayfa 6 Right_bar_bleue

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Çarş. Nis. 09, 2008 11:20 pm

KURTLAR VADİSİNE KARALAMA
    Haber
    Kurtlar Vadisi Rezaleti ve Rtük!
    Show TV’de adı Kurtlar Vadisi olan çok izlenen bir dizi var.
    Bu dizide siyasi konularda güncel atıflar da yapılıyor.
    Neredeyse her hafta sıcak konularla ilgili mesajlar serpiştiriliyor.
    Önceki akşam yayınlanan bölümde de ilginç atıf ya da benzetmeler vardı.
    Dizi de devlet içinde yasadışı örgütlenen çete liderinin Danıştay saldırısı için tetikçiye vur emrini verdiği sahneleniyor.
    Tam bir dehşet fotoğrafı.
    Öyle ya Danıştay saldırısının faili belli.
    Şuçu işleyenin tutumu ortada.
    Dahası, tetikçinin babasının tavırları da kamuoyunun malumu.
    En önemlisi son mercii olan yargının hükmü de sarih.
    Buna göre suçu işleyen bir meczup ya da siyasal islamcı bir militan.
    Hal bu iken Türkiye’nin en çok izlenen kanalının en çok seyredilen programında her şey alt-üst edilerek zihinlere kara çalınıyor.
    Neymiş efendim, Danıştay saldırısı devletteki bir çetenin işiymiş!
    Neymiş efendim, yakalanıp suçu sabit görülen kimliği ailesi ile sabit tetikçi derin devletin adamıymış!
    Sorarım size, bunun adı dezenformasyon değil de nedir?
    Sorarım size, bunun adı hedef saptırma ve bir yerlere yaranma değil de nedir?
    Kim hangi cüretle yargı hükmünü bu biçimde ters-yüz edebilir?
    Yoksa bu Kurtlar Vadisi dizisi dezenformasyon için yayına sokulan bir proje midir?
    Sorarım size, yargı hükmüne rağmen hedef saptırıcı yayın yapan RTÜK için ne diyor acaba?
    O RTÜK ki Kurtlar Vadisi’nde PKK terörünün işlendiği bölüm seçim ortamında AKP’yi olumsuz etkilemesin diye dolaylı etkilerle programı yayından çektirmişti.
    RTÜK’e çağrımızdır, yargı kararına rağmen böyle bir saptırma yapan bu dizi için ne düşünüyorsunuz?
    Yoksa RTÜK için önemli olan yargı kararı ve kamu menfatı değil de AKP’nın çıkarı mıdır?
    Biz böyle bir şeye inanmak istemeyiz.
    RTÜK durma gereğini yap..
    Bu arada Kurtlar Vadisi izleyicilerine bir notumuz var:
    Görülmüştür ki bu dizi artık AKP’nin psikolojik harekatlarına hizmet eder bir kimliğe bürünmüştür, ona göre izleyin.

Kaynak
    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_hab ... ityaz=2795
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın
    Ruhsal Durumum: : basında çıkan haberler - Sayfa 6 Zararsizkb7

Takımı : basında çıkan haberler - Sayfa 6 Galatasaray

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:48 pm

Kurtlar Vadisi'ne ceza

Meltem ÖZGENÇ / ANKARA

RTÜK, Kurtlar Vadisi Pusu Hıristiyanları aşağıladığı, gerekçesiyle Show TV'yi uyardı.

RADYO ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde geçen bazı sözlerin Hıristiyanları aşağıladığı, onları terörist ve organ taciri gibi gösterdiği gerekçesiyle Show TV'yi uyardı. Üst Kurul, dizide geçen Hıristiyanlıkla ilgili sözlerin "İnsanların dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri nedenlerle hiçbir şekilde kınanmaması ve aşağılanmaması maddesine aykırı" olduğuna karar verdi. Dizide yer alan sözlerin kendilerini hedef gösterdiğini ileri süren Protestanlar, RTÜK'e bir şikâyet mektubu göndermişti. Ayrıca misyonerliğin bir suç olmadığı da kaydedilen mektupta, Malatya olayları da anımsatılmıştı.

Kaynak : HÜRRiYET GAZETESi
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:50 pm

Vadi'de KAPATMA SONRASI konuşuldu

MECLİS'İN ÇAPKINI Başbakan olacak..ÇAPKIN KİM Mİ?

İSKENDER BÜYÜKÜN AKP SONRASI PLANLARI HAZIR PARANIN PATRONLARINI TOPLADI BU SÜRECİ NASIL HIZLANDIRACAĞINI KONUŞTU.

İSKENDER BÜYÜK AKP SONRASINI PLANLADI
    Kurtlar Vadisi gibi gündeme paralel giden başka bir dizi yok. Ankara'da siyaset kulislerinde konuşulan senaryoları bile neredeyse bire bir takip ediyorlar. Son bölümde, dizinin Veli Küçük'ü İSKENDER BÜYÜK Kapatma sonrasına dair bir yol haritası çizdi.

MECLİS'İN ÇAPKIN'I KİM
    Kamer Genç olmadığını baştan söyleyelim. 'Çiçek Sulamak' ayrı siyasi karizma apayrı şeyler.. Geriye tek bir çapkın kalıyor o da bir AKP'li.. Meclis'in en yakışıklısı üstelik eşinin de başı açık.. MHP'li geçmişi de olan ÇAPKIN AKP'LİYİ KAPATMA SONRASININ lideri olarak görenler var.

Kaynak: www.necatisasmazfan.com/forum
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:50 pm

Kurtlar Vadisi Başbakanı buldu!

Kurtlar Vadisi yine gündeme damgasını vurdu.Yeni bölümde AK Parti aleyhine açılan dava, suikastler, yurt dışına para çıkarma ve yeni hükümeti kimin kuracağı tartışıldı.
    10 Nisan 2008 22:54

Kurtlar Vadisi bu hafta yine Türkiye'nin gündemini diziye taşıdı. Veli Küçük'le bir araya gelen patronlar bundan sonraki süreci tartıştı.

Bölümde, AK Parti'nin kapatılmasına AB'nin Türkiye'nin başını eğme açısından baktığını ve kendisine mahkum olmasından mutluluk duyacağı dile getirildi.

Veli Küçük patronlardan krizin daha da derinleşmesi için herşeyi yapılacağını ve ortamı gerecek eylemleri sürdüreceklerini açıkladı.

Küçük işadamlarından ekonomik krizin yoğunlaşması için yurt dışına para çıkarmalarını istedi.

Bununla birlikte Meclis'te yeni bir oluşum üzerinde duruldu ve açıkları bulunan ve söz dinleyen bir siyasetçiye grup kurdurulması için harekete geçme kararı alındı.

haber 7
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:51 pm

Kurtlar Vadisi'ni savundu

Tiyatronun duayen isimlerinden olan Can Gürzap, kendisini Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı için eleştirenlerle ilgili ilginç bir örnek vererek 'Ben rolümü çok sevdim, çok iyi yazıyorlar' diye konuştu.

HABERTURK'te Balçiçek Pamir'in sunduğu 'Söz Sende' programına konuk olan Tiyatro Sanatçısı Can Gürzap, Kurtlar Vadisi dizisinde oynamasından dolayı bazı çevrelerden aldığı eleştirilere karşılık dizinin güncel olayları ele alan ve iyi yazılan bir iş olduğunu söyledi.

Kendisine bu konuda eleştiriler getiren bazı kişilerin ilginç tavırlarıyla ilgili bir örnek veren Gürzap, şu açıklamayı yaptı:

"Ben başta hiç böyle şeyler düşünmedim. Oranın yöneticisi olan arkadaşlarla gidip konuştuğumda, bana anlattıklarında ben rolü çok sevdim. Zaten Türkiye'de en çok seyredilen dizi. Beni bu konuda eleştirenlere ben şunu soruyorum; 'Seyrediyor musunuz?'. Çoğu seyrediyoruz diyor. Mesela 2 tane çakmak vardı elimde, Kurtlar Vadisi'nin resmi vardı üzerinde. Telefonlar geldi bana olmayacak yerlerden, 'O çakmaklardan bize de tedarik eder misin?' diye. Basit çakmaklardandı ve seyretmiyorum diyenlerden geldi bu. Ben rolü beğeniyorum. Tabii set çok önemli. Çok kaliteli bir set var. Çekimler çok iyi."

Bir çok tiyatrocu gibi maddi açıdan zorlanması nedeniyle dizilerde oynadığını inkar etmeyen Can Gürzap, "Onu yapmazsanız tiyatro yapamazsınız. Yoksa ben niye şimdi tiyatro yapayım. Benim dizim var, bana yeter. Yani ne olacak? Ama o tiyatroyu da yapmazsam, o ayrı bir beslenme. Hep söylüyorum, Kurtlar Vadisi'ni de bir seyredin bakalım. O kadar enteresan, o kadar güncel şeylere parmak basılıyor ve o kadar güzel yazılıyor ki ben bazen şaşırıyorum gerçekten. Bazen sabahlara kadar çekim yapıyoruz, çok zor bir şey. Ama çekim aralarından da çok büyük keyif alıyorum" diye konuştu.

KAYNAK: TELEVİZYON GAZETESİ
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:52 pm

Uğur Mumcu katili ile röportaj yapıyor

Rahmetli Gazeteci Uğur Mumcu Kurtlar Vadisi'nde kendi katili İskender Büyük ile öldürülmeden önce röportaj yapıyor. Söz uçar, yazı kalır. O yüzden bu diyaloğu sütunuma alıyorum. İlk söz İskender Büyük'ün.

10 Nisan 2008

Ne yaptınız kitabınızı bitirebildiniz mi?
    Az kaldı, ama bazı konularda eksiklerim var.

Siz iyi bir araştırmacısınız eminim tamamlarsınız.

Sağolun!

Yazılarınızı hergün gazeteden takip etmeye çalışıyorum. Ülke meselelerine getirdiğiniz çözüm önerileri takdire şayan. Özellikle laik tutumunuzu tebrik ediyorum.

Eksik olmayın... Ancak sayın İskender Büyük hangi karanlık dehlizin içine girsem karşıma siz çıkıyorsunuz.

Mesela...

Mesala Öcalan'ın siyasal bilgilerde okumasına katkıda bulundğunuuz?

Gerçek dışı...

Sizin ya da size yakın çevrelerin Öcalan'ın sosyalist çizgiyi benimsemesi?

Gerçek dışı...

Yine Öcalan'ın sizden ya da size yakın çevrelerden 12 Eylül'ün gerçekleşeceğini öğrenip Suriye'ye kaçmasını sağladığınız?

O zamanki komuta kademesinin bile ihtilalin ne zaman yapılıcağından haberi yoktu bizim mi varmış?

İhtilalin oluşması için şartları hazırlamak üzere Çorum, Malatya, Maraş olaylarını tertip ettiğiniz?.

Konya'yı da ekleyin bari, orda biz yok muymuşuz?

Var mısınız?

Konya'da ben yoktum. Konya'da bana ihtiyaç da yoktu. Zaten hazır bir kitle vardı. Benim anlamadığım şehir ismi sayarak ben nerde mücrim oluyorum?

Gladyo'ya ne diyorsunuz?

Zamanında lüzumlu bir örgüttü.. 60 ihtilalinde ilk mesaj neydi, NATO'ya CENTO'ya bağlıyız. Hem diyeceksiniz ki bağlıyız, hem de gereğini yapmıyacaksınız, olur mu öyle şey?

Gladyo örgütlenmesi içinde yer aldınız mı?

Siz bu konuda benimle ilgili hangi bilgilere ulaştınız?

Terör örgütü oluşturmak için şartlar oluşturmak, buna karşılık terör örgütüne taban tabana zıt dini söylemi olan örgüt kurmak...

Mizancıları da mı biz kurmuşuz?

Evet.

Biz kurmadık ama kim kurduysa iyi yapmış. Ben de olsam aynı şeyi yapardım. Sinek mi var, ilacı var, sıkarsınız ölür.

Bataklık oldukça sinek de olur. Bu ülkede hep bataklık olması gerektiğine mi inanıyorsunuz.

Benim inancım şu: Bi devlet varsa bu devletin bataklık alanları da olacak, gerektiğinde düşmanını içine gömmek için.

Yazık değil mi insanımıza?

Bu ülkede yaşamanın bi bedeli var, herkes bir bedel ödemek zorunda. Siz bu bilgilerle yatağınızda rahat uyuyor musuz? Hayır! E tabii ki sizin kitabınız çok satacak, ama bir ömür arkanıza bakarak yaşayacaksınız. Bu kadar bedel de benim gibi bir adama siz bataklık yaratıyorsunuz demek için bence az bile.

Sizce gladyo bitti mi?

Düşmanı kalmadı ama NATO bitti mi?

Siz NATO'ya taraftar mısız?

Siz hala Altıncı Filo karşı mısız? İnsanlar ülkeler stratejiler ve bununla birlikte çağ değişir. Bu ülkede gladyodan büyük tehlikeler var, siz suni bir gündem yaratarak bu tehlikelerin üstünü kapatıyorsunuz.

Nedir o tehlikeler?

Milletin kendisi!

Düşman milletse siz kimsiniz?

Bu sürüyü güdecek çoban. Hiç bir çoban koyuna sormaz nereye gideceğini. Arada bir uçurumdan düşan olur, kurdun kaptığı olur. O da sürünün selameti için lazımdır. Boşver bu milleti devleti... Eşin nasıl, çocukların nasıl? Kızmıyorlar mı sana bunları yazıp bizi tehlikeye atıyorsun diye...

Nuh GÖNÜLTAŞ
    BUGÜN
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:53 pm

Kurtlar Vadisi'nde 'darbe' planları deşifre edildi

basında çıkan haberler - Sayfa 6 Kurtlarvadisiaf7

Kurtlar Vadisi, yayınlanan 33. bölümü ile gündemdeki konulara ince göndermeler yaptı. İskender Büyük ve derin çetesi, ülkede bir darbe ortamı hazırlamak için var güçleri ile çalışırken Polat Alemdar ve adamları hain planları boşa çıkarma gayretinde.

İskender Büyük'le görüşme yapmanın kendisine pek uğur getirmediği ünlü gazetecinin arabasına konan bir bomba ile öldürülmesi ise dün gecenin en çarpıcı sahnesiydi.

İskender Büyük'ün derin çetesi, bir yandan ülkeyi kaosa sürüklemek için ekonomik kriz senaryolarını sahneye koyarken, diğer yandan da hükümeti devirmek için sinsi planlarını adım adım devreye soktu.

Bu amaçla, mevcut hükümetin yıkılmasından sonra başbakan yapmayı planladıkları Şener Korkmaz'a teklif götüren derin çete 'beni başbakan yapmazlar, çok açıklarım var' dedi. Derin çete'nin 'Açıklarını kapatırız' güvencesi ile teklifi kabul eden Şener, Yıldızla karşılıklı şarap içti. Anlaşılan o ki, ileriki bölümlerde daha aktif rollerde göreceğiz.

Öte yandan Hükümeti içten yıkmak için de 'hatırlı' bir vekile, uygunsuz fotoğraflar ile şantaj yapılarak mensubu olduğu iktidar partisinden grup kuracak kadar milletvekilini koparması istendi.

Bu sahnenin hemen ardından Neco'nun canlandırdığı karakterin yardımcısı İbrahim'e 'Saunalardan uzak dur, senin de uygunsuz görüntü ve fotoğraflarını çekerler, mahcup olursun' öğüdü, ilgili yerlere gönderme gibiydi.

Tataroğlu şirketler grubuna da Yıldız ve İnci sayesinde el koymaya çalışan derin çete, Bulut'un son anda müdahalesiyle bu amacına ulaşamadı.

Memati'nin uyuşturucu krizleri ve tedavi sürecine de geniş yer verilen 33. Bölümde uyuşturucunun zararları ve tedavinin aşamaları konusunda ayrıntılı bilgilere yer verildi.

Muro, haftalardır beklenildiği gibi örgüte sırtını döndü, Muro, ünlü gazeteciye öldürülmeden kısa bir süre önce örgütün bağlantıları ve bağlantıları hakkında detaylı bilgi verdi.

11 Nisan 2008, Cuma
    ZAMAN
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:53 pm

Vadi merakı yüzünden soyuldu

11 Nisan 2008 Cuma 20:21
    Kurtlar Vadisi Pusu dizisini izlemek için kahvehaneye girdi. Ama otomobilinin üzerinde anahtarını unuttu. Ve...
    Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisini izlemek için kahvehaneye giren Mehmet Mekik'in anahtarını üzerinde bıraktığı otomobili çalındı. Otomobil, akşam saatlerinde terk edilmiş olarak bulundu.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında, Devrek İlçesi'nde meydana geldi. Hal Taksi Durağı'nda taksicilik yapan Mehmet Mekik, müşterisini bıraktıktan sonra, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ Tv dizisini izlemek üzere ilçe merkezinde bulunan pazar yerinin yanındaki kahvehaneye girdi. Mekik, diziyi izlerken kahvehanenin önünde anahtarını üzerinde bırakarak park ettiği 67 T 4042 plakalı otomobili çalındı. Dizinin o akşamki bölümünün sona ermesinin ardından kahvehaneden çıkan Mehmet Mekik, otomobilini parkettiği yerde yerde bulamayınca, hemen polise ihbarda bulundu. Yapılan araştırmada, çalınan otomobili, bugün akşam saatlerinde Zonguldak-İstanbul Karayolu'nun Ereğli İlçesi yakınlarında terk edilmiş olarak bulundu.

Otomobilinin bulunmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Mekik, “Diziyi çok seviyorum. O saatte müşterim yoktu. Ben de fırsattan istifade diziyi izlemek istedim. Ancak dizi bittiğinde, aracım yerinde yoktu. Anahtarını üzerinde bırakmam büyük bir hataydı. Bu bana bir ders oldu. Bundan sonra daha dikkatli olacağım” diye konuştu.

İNTERNETHABER
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:54 pm

Türkiye dün onları izledi

basında çıkan haberler - Sayfa 6 22264tekturkiyeln7

Perşembe gününün reyting rakamları belli oldu. Türkiye’nin gerçeklerini dile getiren iki derin dizi zirveyi paylaştı.

Haber Tarihi: 11 Nisan 2008

Show TV’de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu birinci olurken, STV’de yayınlanan Tek Türkiye ikinci oldu.

Vadinin bu bölümünde özellikle Sauna Çetesi ve Ankara'da kurulmuş bulunan "şantaj türü ikna metodu" üzerine çok güzel çeşitlemeler var. Yeni hükümet kurma çalışmaları ve buna destek çıkması için milletvekillerinin nasıl ikna edileceği üzerine ilginç yöntemler gözler önüne seriliyor. Tek Türkiye'de ise karanlık konsey kirli oyunlarına yenilerini ekliyor...

Türkiye’nin gerçek gündemini yansıtmaya çalışan iki diziyi, Kanal D’nin Kavak Yelleri ve Annem dizileri takip etti

BUGÜN
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:55 pm

Muro sonunda doğru yolu buldu

Kurtlar Vadisi Pusu’da sonunda beklenen oldu ve Muro örgütle yollarını ayırma kararı aldı. Örgütün lideriyle sert bir tartışmaya giren ve “burjuvalıkla” itham edilen Muro adeta çıldırdı: “Hayatımdaki en büyük hakaretle karşı karşıyayım. Muro her şey olur. Puşt olur, gavat olur, şöyle böyle olur, gammazcı olur, hatta zorlarsan işbirlikçi ajan bile olur ama bir burjuva asla olmaz, olamaz! Tarih beni her şeyle yargılasın ama burjuva olmakla asla!”

Ardından da örgütün en “derin” belgelerini, yani Uğur Mumcu’nun katledilme nedeni olan o dosyayı bir yerde rahmetliyle buluşup verme kararı aldı. Buluşma yerinde beklerken Mumcu’nun ertesi sabah havaya uçurulacak olan otomobilini gördüğünde ise dudaklarından şu cümle yuvarlandı: “Bir senin arabana bak, bir de yazı emekçisinin arabasına. Bu arabaya binersen, dışarıdan bakan hangisine burjuva der Muro? Al sana özeleştiri...”

Aydınlık bir zihin söndü

Ve sonra hepimizin içini acıtan o bombalama olayı yaşandı. Uğur Mumcu, Büyük İskender’in çektiği iple ve elinde belki de örgütü o yıllarda bitirecek bilgilerle öldürüldü. Kalemini ülkesi için seferber etmiş aydınlık bir zihin söndürüldü. Dizinin bir sahnesinde, Muro ile aprantisi Çeto arasında yine nefis bir diyalog yaşandı. Bizim Ekran’ın yazarı, bu güneşli cumartesi gününde okurunu biraz olsun neşelendirmek için o konuşmayı aynen köşesine aldı. Buyurun...

MURO: Ulan zar atsam, altıda bir burjuva gelmez. Lanet olsun böyle düzene. Çetin, içimdeki insan sevgisi artarken, örgüt sevgisi azalıyor.

ÇETO: Peki devrim, başkanım?

MURO: O devrim benim damarlarımda gezen bir ütopya Çetin.

ÇETO: Ütopya derken, başkanım?..

MURO: Romanya’dan yukarı, Almanya’dan aşağı...

ÇETO: Prag mı?

MURO: Bırak bu işleri Çetin, bırak...

Mehmet Güler-VATAN
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:56 pm

Memati'yi doktorun AŞKI kurtaracak!

Kurtlar Vadisi’nde aşk kokusu var. Zorla uyuşturucu bağımlısı yapılan Memati ile onu zehirden kurtaracak doktoru Neşe Hanım arasında büyük bir aşk kapıda

KURTLAR Vadisi’nde İskender Büyük’ün ‘Mizancı’ adamları tarafından eroin bağımlısı haline getirilen Memati’nin önceki gece yaşadığı dram herkesin yüreklerini buruktu. Gamze’den darbeler yiyecek Dün akşam anlaşıldı ki Memati’yi daha da büyük acılar bekliyor. Önceki akşamki dizinin son sahnesinde Polat’a sarılarak ‘Beni öldür’ diyen Memati doktoru Neşe Hanım sayesinde hayata sıkı sıkıya bağlanacak. Hatta bu ilişki bir adım daha ileri gidecek ve Memati ile Neşe Hanım arasında romantik bir yakınlaşma da olacak. Hayata sımsıkı bağlanacak İlerleyen bölümlerde tam uyuşturucudan kurtulup kendine gelmeye başladığı anlarda Memati, önce sevgilisi Gamze’nin ‘Kerem Hoca’nın adına şarkılar yazdığı eski aşkı olduğunu öğrenecek. Bunu hazmedemeden de Gamze’nin Yalçın Bulut tarafından tutulduğunu ve kendisiyle aşk yaşamaya zorlandığını anlayacak. Bu iki şok tam da Neşe Hanım tarafından uyuşturucudan kurtarılmak üzere olan Memati’nin yeniden uyuşturucu istemesine neden olacak. Fakat Memati’nin bir an bile olsun yanından ayrılmayan Neşe Hanım, Polat’ın sağ kolunun hayata sıkı sıkıya bağlanmasını sağlayacak. Bu arada da Memati ile doktor Neşe Hanım arasında bir aşk başlayaçak.

dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:57 pm

Memati'nin önlenemez kayboluşu

Kurtlar Vadisi'nin son bölümü bir özeleştiri yapmaya yöneltti beni. Televizyon programları ya da gazete yazılarında yıllarca yaptığım(ız) bir yanlışı yüzümüze çarptı adeta.
    Uyuşturucuyla ilgili dosya haberler hazırlarken, özellikle eroin konusunu işin böğrüne oturtup oradan yol alırdık.

DÖNÜŞ YOK

Hatalar ve büyük yanlışlar da o noktada başlardı işte. Çünkü "bu illeti kullananların bir gün gelip tedavi olurlarsa kurtulacakları, sonrasını da tertemiz yaşayacakları" gibi mümkünsüz bir mesaj çıkardı genellikle.
    Oysa eroin belli bir süre bir bedene musallat olduysa geri dönüş yok gibi. Uzun sürelerle terk etmeyi başaranların bile beyin kıvrımları içinde bir yere sinip yaşam boyu 'zaman kolluyor' tekrar vursun diye.

ÇANAK TUTTUK

Yani biraz da 'sayemizde', kullanıcılar ya da potansiyel kullanıcılar; "Nasılsa tedavisi varmış. Gerekirse ben de tedavi olur bırakırım" diye geçiriyordu aklından. Böyle düşünenlere de çanağı biz tutmuş oluyorduk.

BİLİMSEL BİLGİ

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi çok izleniyor ve toplumun çeşitli kesimlerinde çok değişik şekillerde algılanıp yorumlanıyor. İşin o kısmını yazmak, tartışmak bizim değil televizyon yazarlarının işi. Burada altını çizdiğim husus, önceki gece yayınlanan bölümde eroin tuzağı çevresinde duranlara verilen bilimsel bilgi ve mesajla ilgili.

TEBRİKLER GÜRKAN

Bu arada Memati karakterini canlandıran aktör Gürkan Uygun'un da hakkını teslim etmeliyiz. Yanılmıyorsam Arapça anlamı 'ölüm ya da öldüren' olan Memati, 'hayati' bir konuda örnek kişi oldu.
    Polis muhabiri olarak Narkotik Şube arşivlerinden izlediğimiz gerçek kriz anı görüntüleriyle karşılaştırınca rahatlıkla söyleyebilirim, olağanüstü iş çıkartmış genç oyuncu.

ABARTMASIZ

Bir eroinman ve eroin krizine girişi bu kadar mı doğal, bu kadar mı sahicisine yakın canlandırılır. Tebrik ediyorum sevgili Gürkan kardeşim.
    Gözünün sönmüş ferinden, kirpiğinin kımıldayışına... Abartmasız ve müthiş etkileyici minicik mimiklerine...
    Hatta hatta krizin safhasına göre alçalıp yükselen ses desibeline hayran kalarak izledik seni.

TEŞEKKÜRLER

Sinirleri, iradesi, sadakati, sevgisi, inancı granit gibi sağlam bir adamın bile eroinle tanışınca nasıl tükendiğini, adım adım kaybolduğunu (gerçek hayatta da kaybolacağını) gördük, fark ettik sayende. Bütün ekibe helal olsun ama bu defa en çok senin aklına, fikrine, yeteneğine, sanatına sağlık. Teşekkürler...

12 nisan 2008
    Savaş Ay
    TAKVİM
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:57 pm

Yalçın Bulut Trabzonspor'a el attı !..

Trabzon deyince Trabzonspor gelir akıllara önce ama Trabzon yetiştirdiği sanatçılarla da ünlüdür aslında... İşte onlardan biri Hüseyin Avni Danyal...
    Polat Alemdar, Memati, Abdülhey, İskender, Güllü, Halo Dayı gibi tiplemeleriyle izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi'nde Yalçın Bulut rolüyle geniş bir hayran kitlesi oluşan Hüseyin Avni Danyal aynı zamanda koyu bir Trabzonspor taraftarı. Lig TV'den Can Karyağdı, geçtiğimiz günlerde Hüseyin Avni Danyal'a uzattı mikrofonunu; bakın ne yanıtlar aldı...

Bunun sonundada bir video vardi onu ekleyemeyecegim icin kusura bakmayin, ama röportaj yapmislar trabzon hakkinda. Özüm trabzondur falan diyordu orda

LIG TV
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Nis. 12, 2008 6:58 pm

Kurtlar Vadisi'nin sırrı

basında çıkan haberler - Sayfa 6 Kurtlarkuttuci1

12.04.2008 16:32
    Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri Kurtlar Vadisi.
    Perşembe akşamı pek çok kişi randevusunu Kurtlar Vadisi'ne göre ayarlıyor.
    Ya evlere kapanılıyor, ya da kahvelere koşuluyor.
    Nerede olurlarsa olsunlar dizinin fanatikleri Kurtlar Vadisi'ni büyük bir saygıyla
    izliyorlar.
    Neredeyse hiç konuşmuyorlar, yorum yapmıyorlar.
    Aslında bu kadar dikkatli izlemelerini gerektirecek bir durum yok.
    Çünkü dizi Brezilya dizileri yani pembe diziler tadında çekiliyor.
    Sahneler uzakdıkça uzuyor, müzik sesi ya yükseliyor ya da alçalıyor.
    Diyaloglar son derece yalın ve sert.
    Oyuncular dertlerini basit cümlelerle anlatıyorlar.
    Zaten işin sırrını da işte bu basit cümleler oluşturuyor.
    Dizi izleyenleri asla yormuyor sıkılmalarına izin vermiyor.
    Basit cümlelerle kurulan diyaloglar da akıp gidiyor.
    Kurtlar Vadisi işini basit yapacak kadar iyi olanların ellerinde müthiş bir başarıya
    imza atıyor.

Bülent Çöltekin
    Haberturk.com
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın
    Ruhsal Durumum: : basında çıkan haberler - Sayfa 6 Sakinbq4
    Durumum: : basında çıkan haberler - Sayfa 6 Disardago3

Mesaj tarafından zynpocean Salı Nis. 15, 2008 5:36 pm

Alasya, Vadi'ye karşı!..

Zeki Alasya, Kurtlar Vadisi dizisine adeta isyan etti. Alasya, dizinin şiddet sahnelerinin çocuklar üzerinde çok olumsuz etkiler yaratacağını ifade etti.

NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan tiyatro ve sinema sanatçımız Zeki Alasya, 50. yaşından sonra çocuklaşmaya başladığını söyledi. Çizgi filmleri torununun da etkisiyle severek izlediğinden bahseden Zeki Alasya, konuyu Kurtlar Vadisi dizisine getirdi.

Daha önce yaptığı açıklamada dizinin pornodan bile sakıncalı olduğunu anlatan Zeki Alasya, adeta isyan edercesine şu sözleri sarf etti:

"Ben işin başından beri dehşet içindeyim. Şimdi ben seyretmiyorum seyretmiyorum, bir gün seyredeceğim tuttu. Açtım. Benim açtığım gün de aksi tesadüfe bakın adamın birini masanın üzerine yatırdılar, ağzının içine 5 el ateş ettiler. 'Bu ne!' dedim yaa... Bir anda tüylerim diken diken oldu. Şunu düşündüm, bu olayı epey bir milyon herhalde izliyor, her yaşta çocuk görüyor. Yani pornodan daha zararlı. Nihayet pornonun sizin seyretmenizi engelleyecek belli şeyleri var. Ne bileyim, televizyonda para ödüyorsunuz. Sinemalarda ise anneniz, babanız tutup kolunuzdan götürmüyor. Bu öyle değil ki, bu evin içinde gösteriliyor. 3 yaşında, 5 yaşında çocuk da bunu seyrediyor. Ne yapar acaba o çocuk, nasıl büyür, nasıl düşünür? Çevreye bakmaya nasıl becerir ondan sonra?"

Zeki Alasya, bu tür dizilerde rol alan arkadaşlarını da eleştirerek 'Maddi olarak zor durumdayız, oynamak zorundayız' söylemlerine de katılmadığını belirtti. Sanatçıların sosyal sorumluluklarının olduğunu anlatan Alasya, "Bir ülkenin hele Türkiye gibi bir ülkenin sanatçısının halkına karşı belli sorumlulukları vardır diye düşünüyorum. Bizim kuşaktan bir çocuğu bu sorumlulukların farkındaydık. Hiç ucuzlatmamaya çalıştık işi. Nasıl giderler oynarlar anlamıyorum ki böyle bir dizide... Para bu kadar önemli bir şey mi? Yosa en vazgeçilmez, tek amaç para mı? diye kendi kendime soruyorum. Cevap da veremiyorum bu yaşıma rağmen" diyerek tepkisini dile getirdi.

KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Mayıs 16, 2008 2:15 pm

Ekranın PKK'lıları bin pişman

HER şey Muro ve Çeto ile başladı. Kurtlar Vadisi'nde boy gösterdikleri andan itibaren dizinin yeni ilgi odağı haline gelen PKK'lı teröristler, diyalogları ile sempati yaratınca, "öldürülmekten" kurtulup, senaristler tarafından "pişmanlık yasasından" yararlandırılmaya çalışıldılar. Şimdilerde örgütün uyuşturucu kamyonunu bile Polat'a ihbar eden Muro'nun "doğru yolu bulacağı sahne" bekleniyor. Bir pişman PKK'lı terörist de Pars: Narkoterör dizisinde boy gösteriyor. Adı: Barudi... PKK'nın büyük kentteki uyuşturucu dağıtıcısı ve örgütün kara kutusu olan Barudi, bir operasyonla emniyet güçlerinin eline geçti. Barudi şimdilerde emniyet teşkilatı adına örgüt içinde casusluk yapıyor. Yani o da daha önce yaptıklarından bin pişman... Köprü dizisinde ise kardeşi Ali Maruf ile beraber PKK'nın taşeronluğunu yapan Ethem son bölümde vicdanının sesine kulak verdi. Ethem, örgütün eline düşen ve tıpkı Kurtlar Vadisi'ndeki Memati gibi eroine alıştırılmak üzere olan Elmas'ı kurtarıp, kaçmasına yardımcı oldu. Ethem, daha önce yaptıklarından pişman olup, kardeşiyle yollarını da ayırdı. Tek Türkiye dizisinde de utanç dolu geçmişlerinden kurtulup, insan olmanın erdemini yeniden keşfetmeye çalışan eski PKK karakterleri var. Acaba diyorum, Güneydoğu'nun dağlarında PKK'lı teröristlere atılan "Pişmanlık Yasası'ndan Faydalanmak İçin Teslim Olun" yazılı broşürlerin yanına birer tane de dizi DVD'si mi konulsa?

SABAH-YÜKSEL AYTUĞ
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Mayıs 16, 2008 2:15 pm

Memati, Çakır'ı özlüyormuş!

16 Mayıs 2008 Cuma

Bahçeşehir Üniversitesi'nde söyleşiye katılan "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin oyuncularını, öğrencilerin soruları değil, yaşanan izdiham terletti.

Bahçeşehir Üniversitesi Öğrenci Konseyi'nin organize ettiği söyleşiye dizinin başrol oyuncuları Muro rolündeki Mustafa Üstündağ, Memati rolündeki Gürkan Uygun, Yalçın Bulut, Turgay Kantarcı ve Zeliha Çal katıldı. 150 kişilik salona akın eden yaklaşık 300 öğrenci izdihama neden olurken, en büyük ilgiyi dizi oyuncularından Muro ve Memati gördü. Memleketinin Adana olduğunu söyleyen Muro, "Memleketim gereği şivem ve karakterim çok uygun. Dizide senaryo gereği hareket ediyoruz. Biz bile neyin nasıl seyredeceğini ancak, Perşembe günleri öğreniyoruz" dedi. Muro rolündeki Mustafa Üstündağ'ın Fenerbahçeli olduğunu söylemesinin ardından kendilerine yöneltilen soruları yanıtlayan diğer oyuncular da tutukları takımları açıkladı.

İstanbul trafiğinde günde 250 kilometre yol aldıklarını anlatan Memati rolündeki Gürkan Uygun ise "Sette çok fazla gülmüyoruz. Şuan oynadığım rol bir süre daha böyle devam edecek. 6 yıldan beri bu dizideyim. Eski dizi arkadaşlarımdan Süleyman Çakır'ı elbette özlüyorum" diye konuştu. Gürkan Uygun da Mustafa Üstündağ gibi senaryodan haberi olmadığını ve çok yoğun çalıştıklarını belirtti. Öğrencilerin tezahüratları ve alkışları karşısında söyleşiye katılan oyuncuların duygulandığı gözlendi.

İHA - İhlas Haber Ajansı
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Ptsi Haz. 09, 2008 9:03 am

Zaptiye(diziler bitiyor)

Diziler bitiyor, plaj ve havuz mevsimi açılıyor. Bu durumda kadınların televizyon kahramanları da değişiyor. Gözler, Binbir Gece'nin Onur'u yerine Ender Saraç'ta. Elveda Rumeli'nin Alex'i out, Muzaffer Kuşhan in. Sıla'nın Boran Ağa'sı gözden düşerken, Gürkan Kubilay'ın yıldızı parlıyor. Osman Müftüoğlu, Polat Alemdar'ın tahtını sallıyor. Taylan Kümeli, Avrupa Yakası'ndaki Aslı'yı solluyor.

Yüksel Aytuğ

Sabah
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Ptsi Haz. 09, 2008 9:03 am

Erkekler kötü ama kadından korkuluyor

Bir internet sitesi anket yapıyor; 'Ekrandaki en kötü karakter kim?' diye... Kimler yok ki? Selena'nın kötüsü Hades'ten tutun da Yaprak Dökümü'nün korkunç kaynanası Cevriye'ye, Parmaklıklar Ardında'nın Gülten'inden Pars Narkoterör'ün Mehdi'sine herkes var listede... Şöyle bir göz atınca ekranda çoğunlukla erkeklerin 'kötü' kalpli olduğu anlaşılıyor. Ancak şaşılacak bir durum var ki, o da listede en büyük yarışın üç isim arasında devam etmesi! Bunlardan ilki tabii ki, Kurtlar Vadisi Pusu'nun İskender Büyük'ü... Her zaman yumuşak kalpli romantik serseri olarak izlemeye alıştığımız Musa Uzunlar, gerçekten başarılı bir oyunculuk sergiliyor. Ehh işin içine silah, derin devlet, arka arkaya sıkılan kurşunlar da girince İskender Büyük'ün potansiyeli artıyor. Üstelik bu tehlikeli adam sadece birkaç kişiye eziyet etmekle kalmıyor, bir milletin köküne kibrit suyu çakmaya hazırlanıyor. Ancak bunca hain planlarına karşılık İskerder Büyük, iki ismin gerisinde kalmış listede. İlki kötü kaynana Cevriye... Kötülük konusunda Cevriye'nin bileğini büken ve listenin tepesine oturan isim ise fettan gelin Ferhunde... İnanabiliyor musunuz; arka arkaya adam öldüren, insanları değil milletleri birbirine düşüren adamdan Ferhunde kadar yaka silkmemişiz.

Her ailede var
    Onun kadar korkmamışız. Peki, Ferhunde ve Cevriye oylamaya katılanlar üzerinde nasıl bu kadar etki bırakıyor? Bence bunun iki nedeni olabilir. İlki, toplumumuzun ataerkil yapısından dolayı fettan kadına tahammül edememesi... Diğeri ise hemen her ailede birer Ferhunde ve Cevriye bulunması... İskender Büyük, hepimiz için sadece komplo teorilerinin bir parçası olabilecek bir karakter. Oysa ki hepimiz Ferhunde ve Cevriye'yi bir yerlerden tanıyoruz. Bu arada bu üçlünün en çok izlenen dizilerin karakterleri olması da, reyting ile oyuncular ve senaryo arasındaki bağlantıyı gösteriyor herhalde...

Takvim

Nilgün K. Tahmaz
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Ptsi Haz. 09, 2008 9:04 am

Bu türkü dillere düştü

Memati bir türkü dinletti girdabın içine girmeyen kalmadı. Ağır abinin içi eridi dinleyenler de eridi bitti.
    Efkarlanan Memati öyle bir girdabın içine düştü ki.. Dizinin geçen haftaki bölümünde Memati'nin türküsü ağızdan ağıza dilden dile yayılıyor.

Uyuşturucu belası ve sevdiği kadının ihanetiyle bunalan Memati, kendini boğazın kenarına attı. Bankta oturan Memati sahilde açık bıraktığı otomobilin radyosundan öyle bir türkü dinledi ki..

Kendisi de ekranı başındakiler de başka dünyalara gitti. Alıp götüren dokunaklı bir parçaydı. Adı da "Bu şehir girdap gülüm"

Kurtlar Vadisi Pusu farkında olmadan bir değişim içinde. Hayata ve insana dair sahnelerde artış dikkat çekici. Ağır ve sert karakterlerin içine serpiştirilen zamanlaması doğru müzikler ve renkli diyaloglar diziye akıcılık sağlıyor.

Şarkının sözü Ömer Lütfi Mete'ye ait. Müzik düzenlemesi Gökhan Kırdar'ın. İşte sizleri girbanı içine sürükleyen o şarkı ve sözleri:

Bu şehir girdap gülüm
    Girdapta mehtap gülüm
    Feleğin bir suyu var
    Su değil kezzap gülüm

Yezidin harcı zulüm
    Yiğidin burcu ölüm
    Feleğe dayandım gülüm
    Öldümde uyandım gülüm

İnternethaber.Com
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Kurtlar Vadisi Pusu bitiyor
    04 Haziran 2008 Çarşamba 15:14

Kurtlar Vadisi Pusu, dizisi yarın akşam ekrana gelecek bölümü ile bu sezonluk sona eriyor. İşte cevap bekleyen sorular;
    Sezonun son bölümü olan 41. bölümde heyecan sürüyor. Polat Alemdar'ın İskender 'in yanına adamları ile gelmesi ile biten 40. bölüm nefesler tutularak izlenen bir sonla bitmişti. Yarın akşam yayınlacak bölüm dizi takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

İşte dizinin son bölümünde cevap bekleyen sorular?

İskender'i ele geçiren Polat'ın bir sonraki hamlesi ne olacak? Kare As aileleri, İskender'in Polat'ın pususuna düşmesinin ardından ne yapacaklar? İskender'in yakalanması, ülkede nasıl bir karışıklığa yol açacak? Muro'nun örgütteki akıbeti ne olacak? Memati, kendisiyle son bir kez konuşmak isteyen Gamze'ye ne yapacak? Tüm bu soruların cevabını yarın akşam öğreneceğiz ardından da Polat ve arkadaşlarını tatile göndereceğiz...

internethaber
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Kurtlar Vadisi'nden Müthiş Final
    Kurtlar Vadisi Pusu, 41 bölüm sonunda sezona yine muhteşem bir bölümle veda ediyor. İşte bu bölümde yaşanacaklar..

Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu hafta yayınlanacak 41. bölümünde yine nefesler tutuluyor.

İskender’i ele geçiren Polat’ın bir sonraki hamlesi ne olacak? Kare As aileleri, İskender’in Polat’ın pususuna düşmesinin ardından ne yapacaklar? İskender’in yakalanması, ülkede nasıl bir karışıklığa yol açacak? Muro’nun örgütteki akıbeti ne olacak? Memati, kendisiyle son bir kez konuşmak isteyen Gamze’ye ne yapacak?

Hepsi ve daha fazlası 41. Bölüm'de...

AKTİFHABER
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Ptsi Haz. 09, 2008 9:05 am

Ferhunde İskenderi yedi

Bir internet sitesinin düzenlediği "Dizilerin en kötüsü kim?" anketinde ’Yaprak Dökümü’nün Ferhunde’si ’Kurtlar Vadisi’nin İskender’ini geçti

BİLİNDİĞİ gibi ekranların reytingi yüksek dizlerinin neredeyse her birinde bir kötü karakter var. Bu durumdan yolan çıkan Uçankuş.com, "Dizilerin en kötüsü kim?" şeklinde bir anket düzenledi. Ankette yaklaşık 15 bin oy kullanıldı. Kadınların kötüsü! Kıran kırana geçen mücadelede Yaprak Dökümü’nün Ferhunde’si Deniz Çakır’ın büyük üstünlüğü devam ediyor. İkinci sıra için Kurtlar Vadisi Pusu’nun İskender Büyük’ü ve yine Yaprak Dökümü’nün Kaynana Cevriye’si var... Bu durumda görülen şu ki kadınların kötüsü, erkeklerin kötüsünü geçti. Ne dersiniz.

Kaynak : Şok Gazetesi
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Ptsi Haz. 09, 2008 9:05 am

Kurtlar Vadisi’nin son günüydü...

KURTLAR Vadisi bu gece sezon finaliyle yaz tatiline giriyor, olağan üstü olay zenginliği içinde... Salı günü dizinin Çengelköy’deki setindeydim, büyük bir hareketlilik vardı, çünkü son bölüm çekilecek, diziye yeni döneme kadar ara verilecekti. Vadi’nin reisi Necati Şaşmaz kibar, sakin, iyi huylu ve incecik bir adam, sorumluluk yüklü, giyiminden, sarf ettiği sözlere kadar etkilediği çevreye iyi mesajlar vermek istiyor. Uzun uzun ülkemizin umudu gençleri konuştuk, benim umutsuzluğuma karşı o Türkiye’nin bu gençlerin omuzlarında yükseleceğini söyledi. O sırada sete biri geldi, gözüm ısırıyordu, sonra tanıdım, meğer İskender Büyük diye tanıdığımız sanatçı Musa Uzunlar’mış... İkisi de gerçek yaşamda farklı görüntü sergiliyorlar. İşte sinemanın büyüsü burada... Necati Şaşmaz’la konuştuklarımı önümüzdeki günlerde sizlerle de paylaşacağım...

TERCÜMAN:TUNA SERİM

Similar topics

-

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 5:18 am