Yeni

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni Yeni'den

+24
mirank
kelfindik
aslım
sudemnaz
_ceyo_
bocusum
sevgi_arsızı
melikemvebekirimişteaşk
hatice
maidee
ÖZLEM
Kutsi_Seyma
sevgi sihirbazı
mat_fatos
*Tuğçe*
£melike£
deniz yıldızı
mistygirl
Zeyno
damlayasemin
nazzzzzz
zynpocean
özge_letyy
gl_bs
28 posters

DOKTORLAR (2)

Kutsi_Seyma
    Kutsi_Seyma
    Ogretmen
    Ogretmen

Kadın
    Ruhsal Durumum: : DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Melekun9
    Durumum: : DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Mesgulrc6
    Katılımı : :
    DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Right_bar_bleue

Takımı : DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Besiktas

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Empty Geri: DOKTORLAR (2)

Mesaj tarafından Kutsi_Seyma Perş. Tem. 10, 2008 7:11 pm

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Doktorlar_66_el DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Doktorlar_66_el_2 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Doktorlar_66_el_3 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Doktorlar_66_el_4
    Kutsi_Seyma
    Kutsi_Seyma
    Ogretmen
    Ogretmen

Kadın
    Ruhsal Durumum: : DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Melekun9
    DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Right_bar_bleue

Mesaj tarafından Kutsi_Seyma Perş. Tem. 10, 2008 7:14 pm

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Dvmel_doktorlar66_avi1 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Dvmel_doktorlar66_avi2 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Dvmel_doktorlar66_avi3 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Dvmel_doktorlar66_avi4

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Dvmel_doktorlar66_imza

calismalar alintidir...

eda ve didemin ellerine saglıkk Smile
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın
    Ruhsal Durumum: : DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Mutsuzyk6
    DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Right_bar_bleue

Mesaj tarafından ÖZLEM Paz Tem. 13, 2008 1:58 pm

Aklımız fikrimiz sevdada

Geçtiğimiz günlerde 'Doktorlar' dizisi ile ilgili çok ciddi bir hatadan bahsettim. Tıbbi anlamda büyük bir hata yer almıştı dizide. Epey hayıflandım kendi adıma. Ne de olsa dizinin reytingi yüksekti. Milyonları ekrana bağlayan bir dizide bu kadar büyük bir hata yer almamalıydı. Ancak bu hata her zamanki gibi es geçildi. Dizinin finalinin gölgesinde kaldı. Diziyle ilgili haftaya damgasını vuran olay ise magazin basınında çıkan bir haberdi. Doktor Levent'in evlenmekten son anda vazgeçtiği Doktor Ela'yı oynayan Yasemin Ergene'nin diziden ayrıldığı yolundaki haberler ortalığı fena halde karıştırdı. Zaten bunu kendi elektronik posta kutumdan bile anlayabiliyorum. Dizideki hata ile ilgili sessiz kalan birçok okuyucumuz, Ergene'nin diziden ayrılma ihtimali karşısında adeta aslan kesildi.
    Ergene'nin ayrılıp ayrılmayacağından ziyade aldığım bütün elektronik postalarda 'Ela' karakterinin akıbetinden bahsediliyordu. İzleyicinin asıl korkusu, Yasemin Ergene'nin diziye devam edip etmeyeceği değil, 'Ela' karakterinin senaryodan çıkarıp çıkarılmayacağıydı. Sözün özü herkes Ergene ayrılsa bile 'Ela'yı başka bir oyuncunun canlandırması gerektiğine inanıyor. Yani asıl dert yine aşk! Levent ve Ela'nın aşkı devam etsin de dizide ne yanlış yapılırsa yapılsın!

NILGUN K.TAHMAZ
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın
    DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Right_bar_bleue

Mesaj tarafından ÖZLEM Paz Tem. 13, 2008 1:58 pm

BÜTÜN BİR KIŞ İZLEYENLERİ EKRANA ÇİVİLEYEN DİZİLER SEZON FİNALLERİYLE YAZ DÖNEMİNE VEDA ETTİ.. PEKİ SİZİ EN ÇOK HEYECANLANDIRAN VE 'İŞTE BUDUR' DEDİRTEN FİNALİ HANGİ DİZİ YAPTI?

BİNBİR GECE

YAPRAK DÖKÜMÜ

KURTLAR VADİSİ

ANNEM

KAVAK YELLERİ

AVRUPA YAKASI

DOKTORLAR

YOL ARKADAŞIM

ASİ

ELVEDA RUMELİ

DUDAKTAN KALBE

Ankette son durum

BİNBİR GECCE
    %5
    YAPRAK DÖKÜMÜ
    %26
    KURTLAR VADİSİ
    %19
    ANNEM
    %1
    KAVAK YELLERİ
    %9
    AVRUPA YAKASI
    %5
    DOKTORLAR
    %8
    YOL ARKADAŞIM
    %2
    ASİ
    %14
    ELVEDA RUMELİ
    %6
    DUDAKTAN KALBE
    %5

Kaynak:Gecce.com
    özge_letyy
    özge_letyy
    Photoshop Güzeli
    Photoshop Güzeli

Kadın

Takımı : DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Galatasaray

Mesaj tarafından özge_letyy Perş. Tem. 17, 2008 10:34 am

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Gif32 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Gif33 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Gif34
    DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Gif35 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Gif36 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Gif37
    özge_letyy
    özge_letyy
    Photoshop Güzeli
    Photoshop Güzeli

Kadın

Mesaj tarafından özge_letyy C.tesi Tem. 19, 2008 11:51 pm

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 1-22

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 2-22

özge_letyy
    özge_letyy
    Photoshop Güzeli
    Photoshop Güzeli

Kadın

Mesaj tarafından özge_letyy Çarş. Tem. 23, 2008 2:02 am

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Gif39 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Gif40 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Gif41

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Gif38
    maidee
    maidee
    Deneme Moderator
    Deneme Moderator

Kadın
    Ruhsal Durumum: : DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Neseliip4
    Durumum: : DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Cevrimiciih4

Mesaj tarafından maidee Paz Tem. 27, 2008 5:32 pm

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 85194421zq4.th
    DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 98995415wu8.th
    DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 61326801ai7.th

alıntıdırlar opme
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın
    Ruhsal Durumum: : DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Keyifliqs5

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Ptsi Tem. 28, 2008 12:39 am

evt arkadaşlar yasemin en sonunda bi açıklama yaptı iste sitesine yazdıkları

Herkese Merhaba.
    Yazın sizlerle vakit gecireceğimi söylemiştim ama işler planlandığı gibi gitmeyebiliyor. Bu yüzden sizden çok özür dilerim. Sizlere bir açıklama borçlu olduğumu biliyorum ve bunun gecikmesinin nedeni ise herşeyin tam netlik kazanamamasından dolayıdır. Üzüleceğinizi biliyorum fakat bunu size söylemek zorundayım. Tıpkı başlayacağımda sizleri haberdar ederken nasılsa ayrılacağımı da sizlere haber vermek zorundayım. Doktorlar dizisine ilk başladığımda kiminiz çok sevinmişti kiminiz de çok üzülmüştü ve bugünlere geldik. Çok üzülerek söylüyorum ki Doktorlar dizisinden ayrıldım. Sebebi ise farkındaysanız 2 yıldır aralıksız bu diziye devam ediyorum. Çok güzel anlarımın olmasına rağmen artık sürekli aynı oyunculuğu gösterdiğim için beni oyunculuk alanında ilerletmediğine karar verdim. Oyunculuğumu belli bir noktadan sonra geliştiremez olmuştum. Artık daha farklı projelerde, oyunculuk açısından beni daha çok geliştiren yapımlarda yer almak istiyorum. Bu yüzden umarım beni anlayışla karşılarsınız. Sizlerin daha çok beğeneceği ve benim kendimi daha çok geliştireceğim yapımlarda yer almayı ümit ediyorum.

Bu arada bilmeniz gereken bir diğer konu ise, son zamanlarda benim hakkımda basında sıkça çıkan "evleniyor, nişananıyor vb." türünde çıkan bu tür haberlerin hiç birinin doğruluk payı yoktur. Şuan da böyle bir düşüncem yok yani buna inanıp da bu haberlere göre yorumlar yapmassanız sevinirim.

Şimdi canımı sıkan bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim özel yaşantım da çektirmiş olduğum resimlerin, iznim olmadan sanal ortamda yayılmış olmasından dolayı duyduğum rahatsızlığı dile getirmek istiyorum. Fakat beni daha çok üzen başka bir konu var ki o da bu resimlerin bazı sanatçıların sitelerinde (buna keremcem de dahil) avatar, imza vb.çalışmalarının kasıtlı, tartışma açmak amaçlı kullanılmasıdır. Bu şekilde kendi isteklerini tatmin etmek uğruna bu resimleri kullanıp, olayı üzücü ve kırıcı boyutlara taşımamanızı rica ediyorum. Kısacası benim isteğim dışında sanal ortama sızmış olan özel yaşantıma ait resimleri kendi sitem ve diğer sitelerde kullanamamanızı rica ediyorum.

Umarım beni anlayışla karşılarsınız. En kısa sürede tekrar görüşmek üzere, sevgiyle kalın. İyi tatiller Ailem...
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Ptsi Tem. 28, 2008 12:40 am

Etkilenmemek için izlemedim
    “Grey’s Anatomy” dizisinin yerli versiyonu “Doktorlar”ın Dr. Zenan’ı Melike Güner, etkilenme-mek için orijinal diziyi izlemediğini söylüyor

Onunla ilk tanışmamız yıllar öncesine, “Mahallenin Muhtarları”na kadar gidiyor. Ama asıl dikkatleri üzerine toplaması, bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi “Ekmek Teknesi” ile oldu. Esas işi tiyatro oyunculuğu olan Melike Güner, televizyonla gelen şöhretin sarhoşluğuna kapılmayan ve tiyatrodan asla vazgeçmeyi düşünmeyen bir sanatçı. D-Smart dergisi, Öner ile oyunculuk ve gelecek hayalleri üzerine konuştu.

Ünlü olmak hayatınızda neleri değiştirdi?
    Çok fazla şey değiştirdiğini söyleyemem ama sosyal hayat açısından özgürlüğü biraz da olsa kısıtladığı kesin. Sokakta yürürken, genellikle, “Bir fotoğraf çekilebilir miyiz?” şeklinde sorular geliyor ve bu soruyu genellikle yakın bir arkadaşlarıyla konuşurmuşçasına soruyorlar. Bunun sebebi de her hafta evlerinin salonunda olmamızdan kaynaklanıyor sanırım.

Doktor olma hayaliniz var mıydı?
    Kesinlikle yoktu ama her çocuk gibi ben de doktorculuk oynardım zaman zaman. (Gülüyor)

Dizi oyunculuğu, maddi anlamda kazanç sağlarken, bir şeyleri de kaybettirdiği oluyor mu?
    Her iş gibi, bu işin de zorlukları var tabii ki. Mesela çalışma saatleri... Öylesine uzun saatler çalışıyoruz ki, geriye yalnızca uyumak için vakit kalıyor. Hatta bazen, kalan zaman uyumak için bile yeterli olmuyor. Bunun dışında kalan şeylere de kayıp olarak bakmayı doğru bulmuyorum; çünkü her şey insanın kendi seçimlerinde bitiyor.

Erkek arkadaşınızın da oyuncu olmasının avantajı ya da dezavantajı var mı?
    Kesinlikle bir avantaj bana kalırsa; çünkü sizi anlıyor. Yaşadığınız zorlukları, heyecanı, keyfi paylaşabilmek çok güzel bence. Bekir (Aksoy) ile şu anda çok mutluyuz. Ne magazin basınında görünmek ne de magazine malzeme olmak gibi bir çabamız var. Ayrıca şu da var; magazin basınında yer almak için çaba harcamak gerektiğini düşünüyorum.

“Grey’s Anatomy” dizisini daha önceden takip ediyor muydunuz?
    Ne yazık ki hiç izleme fırsatım olmamıştı, zaten yaptığımız işin yoğunluğundan, kendi işlerimizi izlemeye bile fırsat bulamıyoruz. Ama daha sonrasında, özellikle izlememeyi tercih ettim. Çünkü insan ister istemez etkilenir diye düşünüyorum. En azından ben etkilenirim.

Siz aynı zamanda DOT’ta tiyatro oyunculuğu yapıyorsunuz, tiyatro nasıl gidiyor?
    Gayet iyi gidiyor. Geçen tiyatro festivali için bir oyun sahneledik, çok keyif aldığımız bir çalışma oldu. Şimdi de yeni sezon için çalışmalara başladık. Zaten tiyatro olmasaydı hayatımda, yaptığım işe de bu kadar pozitif bakıyor olamazdım.

Avrupa’da tiyatro sahnesine çıktınız, Avrupa’da sahneye çıkmak size neler hissettirdi?
    Aslına bakarsanız, yaptığınız işin takdir görmesi ve oradaki insanları etkilemiş olmak çok büyük keyif veriyor. Ne kadar evrensel bir iş yaptığınızın farkına varıyorsunuz.

Peki ya sinema? Özel olarak takip ettiğiniz yönetmenler var mı mesela?
    Nuri Bilge Ceylan, Zeki Demirkubuz, Fatih Akın, Çağan Irmak, Ferzan Özpetek, Uğur Yücel ve Yavuz Turgul... Şu an aklıma gelmeyen birkaç isim daha vardır eminim. Geçen ay, Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes Film Festivali’nde “Üç Maymun” filmiyle aldığı ödül, bu işi yapan herkes adına çok gurur vericiydi. Umarım bir gün ben de kendisiyle ve diğer saydığım yönetmenlerle çalışma imkânı bulurum.

Sizin ödül hedefiniz var mı?
    Yok galiba. (Gülüyor) İnsanın yaptığı işe ve kendine inanması, “İyi oynadım ben” diyebilmesi her türlü ödülden daha önemli.

Ne kadar daha dizi oyunculuğu yapmayı planlıyorsunuz?
    Bu konuda kesin bir tarih verebilmek çok zor bence. Hayat ne getirir bilinmez, hele de benim gibi büyük konuşmaktan korkan biri için. Ama umarım çok uzun sürmez. Ayrıca gelecekle ilgili planlarından bahsetmeyi pek sevmeyen biri olduğum için, bekleyip görmek en iyisi sanırım.

Onun ödülü ‘İyi oynadım ben’ diyebilmek

Melike güner, ödül hedefi koymamış kendine...“İnsanın yaptığı işe ve kendine inanması, her türlü ödülden daha önemli” diyor.

Milliyet
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Ptsi Tem. 28, 2008 12:41 am

Kutsi yaşadığı aşk acılarını şarkılarında dile getiriyor

Şarkıcı Kutsi, 'Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim' adlı yeni albümünü müzikseverlerle buluşturdu. Şarkılarının çoğunu yaşadığı aşk acılarından esinlenerek yazdığını belirten Kutsi, her şarkısının hayatından bir iz taşıdığını söylüyor. PARA İÇİN GİRDİK 'Doktorlar' adlı dizide oynayan ve yeni sezonda dizi ve müzik çalışmalarının yanı sıra iki sinema filminde de başrol oynamayı planlayan Kutsi, "Müzik ve eğlence sektörü yerlerde olduğu için istemeyerek oyunculuk yapıyoruz" dedi ve sözlerine şöyle devam etti: "Oyunculuk işine yan gelir için girdik. Hiçkimse bunu itiraf etmiyor. Artık dizilerde yer almaya da alıştık. Hatta oyunculuk müzik kadar hayatımda yer edindi."

Merve YURTYAPAN/günaydın
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Ptsi Tem. 28, 2008 12:41 am

hürriyet-kelebek röportajı
    "Doktorlar"ın Sevda Hemşire'si Gülseven Yılmaz, başarı için çok çalıştığını söylüyor.

Son olarak “Doktorlar” dizisinde Sevda Hemşire’yi canlandıran Gülseven Yılmaz; oyunculukta ön plana çıkmak için mücadele etmesi gerektiğini ve bu uğurda daha çok çalışacağını belirtiyor. Bunun için eğitim aldığını ve güzel işler yapmak peşinde olduğunu belirten oyuncu, "Soyunup meşhur olmaya çalışanlardan değilim" diyor.

- Gayet hoş birisiniz. “Doktorlar” dizisinde neden ön plana çıkamadınız?
    Aynı soruyu aslında cevabıyla birlikte bana Okan Bayülgen de söylemişti. “Çok yeteneklisin. Hem drama, hem de çok iyi komedi yapabiliyorsun. Çok güzelsin. Piyasadaki bir çok isimden daha güzelsin. Biraz mücadele etmen gerekiyor” demişti. Bense tam tersine bana iş gelmesini bekliyorum. Bir menajerle çalışmıyorum. Sanırım bu yüzden olmadı.

- Hep çıtayı yükseltmek gerekiyor değil mi?
    Aynı projede birkaç ünlü isim olduğu zaman sen onların altında kalıyorsun hep. Böyle bir şanssızlığı da var işte. Neyse sonrasında da “Dudaktan Kalbe” geldi. Bir de arkadaşlarımın işi olduğu için Mustafa Altıoklar’ın “Beyza’nın Kadınları” ve Hakan Algül’ün “Döngel Karhanesi” filmlerinde çok küçük roller aldım. Sonra “Doktorlar” dizisinden teklif geldi. Sevda hemşireyi canlandırdım.

- Neden diziden ayrıldınız?
    Dizinin orijinalinde benim karakterim yok. Mecburen benim rolüm azalınca ben de daha fazla kalmamayı doğru buldum. Ama olsun astroloğumun söylediğine göre 2009 benim yılımmış.
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Ptsi Tem. 28, 2008 12:42 am

ATV'DE YAYINLANAN "AŞK OYUNU" DİZİSİYLE YILDIZI PARLAYAN YASEMİN ERGENE'NİN BAŞI FENA DERTTE. FANATİK BİR HAYRANI GÜZEL YILDIZIN PEŞİNİ BIRAKMIYOR.
    Yasemin, evine her gün çiçek gönderip gecce yarıları telefon eden bu hayranı yüzünden hayatının kabusa döndüğünü söylüyor.

ALINTIDIR magazin programından
    özge_letyy
    özge_letyy
    Photoshop Güzeli
    Photoshop Güzeli

Kadın

Mesaj tarafından özge_letyy Çarş. Tem. 30, 2008 12:30 pm

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 1-24

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 2-24

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 3-17

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 4-18

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 5-16

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 6-10
    özge_letyy
    özge_letyy
    Photoshop Güzeli
    Photoshop Güzeli

Kadın

Mesaj tarafından özge_letyy Perş. Tem. 31, 2008 12:35 pm

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Sz8blmcopycopy
    gl_bs
    gl_bs
    Doktor
    Doktor

Kadın
    Ruhsal Durumum: : DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Manyakgn8

Takımı : DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Fenerbahce

Mesaj tarafından gl_bs Perş. Tem. 31, 2008 2:32 pm

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Imzaed5
    DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Imzaif1

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 57213767gl6DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 58426343go2

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 31722936xs5DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 53778640fj3
    özge_letyy
    özge_letyy
    Photoshop Güzeli
    Photoshop Güzeli

Kadın

Mesaj tarafından özge_letyy Ptsi Ağus. 04, 2008 8:18 pm

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Zenanhasanburak8blm-1

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 2-26
    özge_letyy
    özge_letyy
    Photoshop Güzeli
    Photoshop Güzeli

Kadın

Mesaj tarafından özge_letyy Çarş. Ağus. 06, 2008 2:20 pm

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Gif42 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Gif43
    özge_letyy
    özge_letyy
    Photoshop Güzeli
    Photoshop Güzeli

Kadın

Mesaj tarafından özge_letyy Paz Ağus. 10, 2008 2:50 pm

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Mel1-3 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Mel2-6 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Mel3 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Melbek4

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Mel5-1 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Mel6 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Mel7 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Mel8

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Mel9 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Melbek10 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Bek11

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Mel11-1
    gl_bs
    gl_bs
    Doktor
    Doktor

Kadın
    Ruhsal Durumum: : DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Manyakgn8

Takımı : DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Fenerbahce

Mesaj tarafından gl_bs Paz Ağus. 17, 2008 3:37 pm

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Melikemmmmyp6

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 69447076iu0DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 48436714qc0

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 42175951gx7DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 41052080qw0
    özge_letyy
    özge_letyy
    Photoshop Güzeli
    Photoshop Güzeli

Kadın

Mesaj tarafından özge_letyy Salı Ağus. 19, 2008 6:39 pm

"Annem gibi" klibinden(:

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 1-26 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 1-28

hatice
    hatice
    Yeni
    Yeni

Kadın
    Ruhsal Durumum: : DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Dusuncelinf5

Mesaj tarafından hatice Paz Ağus. 24, 2008 9:44 am

Ela gitti Duydu geldi
    YASEMİN ERGENE,EVLENECEĞİ İÇİN "DOKTORLAR" DİZİSİNDEN AYRILDI,MEDYAPIM MERVE SEVİ'Yİ DİZİNİN KADROSUNA KATTI
    Show TV'nin sevilen dizisi "Doktorlar", yeni yayın dönemine oyuncu değişikliğiyle girecek."Doktorlar" dizisi sayesinde tanıştığı Tuncay Özilhan ile evlilik kararı aldığı için Yasemin Ergene diziden ayrıldı."Doktorlar" dizisinin çekildiği Anadolu Sağlık Merkezi'nin veliahtı Özilhan'la düntaevine girmeye hazırlanan Yasemin Ergene'nin ayrılmasıyla zayıflayan kadroyu Medyapım,Merve Sevi ile güçlendirdi.
    Merve Sevi diziye asistan doktor Duygu olarak katılacak ve Kutsi'nin canlandırdığı cerrahın yeni gözdesi olacak.
    Kutsi ile Yasemin Ergene arasında "Doktorlar" dizisi sezon fnalini yaparken Kutsi'nin canlandırdığı "Op.Dr.Leveny Atahanlı" ile Yasemin Ergene'nin hayat verdiği "Cerrah asisitanı Dr. Ela Altındağ" arasındaki ilişki,"Levent"in "Ela" ile evlenmeyeceğini söylemesiyle noktalanmıştı.
    Dizinin yeni sezonunda "Levent"le "Ela" arasındaki ilişki havada kalacak."Levent"in yeni asistanı "Dr.Duygu" ile arasında yakınlaşma başlayacak.
    Alıntı:Milliyet Gazetesi ekinden.
    hatice
    hatice
    Yeni
    Yeni

Kadın
    Ruhsal Durumum: : DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Dusuncelinf5

Mesaj tarafından hatice Paz Ağus. 24, 2008 9:44 am

Doktorlar’da yaprak dökümü

YASEMİN Ergene’nin ardından bu kez de Yağmur Atacan “Doktorlar” dizisinden ayrılmaya karar verdi. Dizide asistan doktor Hasan’ı canlandıran Atacan yeni sezonda dizide olmayacak. Bunun üzerine Med Yapım da Atacan’ın yerine diziye girecek yeni bir oyuncu arayışı içine girdi ve Paşhan Yılmazel’le anlaşmaya vardı.

Vatan gazetesi
    23/08/2008
    özge_letyy
    özge_letyy
    Photoshop Güzeli
    Photoshop Güzeli

Kadın

Mesaj tarafından özge_letyy Paz Ağus. 24, 2008 2:12 pm

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 1copycopy
    özge_letyy
    özge_letyy
    Photoshop Güzeli
    Photoshop Güzeli

Kadın

Mesaj tarafından özge_letyy Çarş. Ağus. 27, 2008 10:04 pm

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 241dd0copy2 DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 243iy8copy

DOKTORLAR  (2) - Sayfa 4 Szblm12amlythne

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 5:36 am