çünkü yasemin egene ve bekir aksoy un karşılıklı sahnelerinde
bekir onu gülme krizlerine sokmak için elinden geleni yapıyormuş
birlikte merve yi çıldırtıyorlarmış çünkü sahneler 1 saat uzuyormuş
yasemin demişti ki: bende onu güldürmeuye çalışıyorum ama anladım bekir i çekim sırasında güldürmek imkansız aslında söz veriyor yasemin seni bir daha güldürmeyeceğim diye ama sonra gene ülüyorum çünkü bakışlarından anlıyorum yapmasa da içinden bu geçiyor
eğer bizim sette merve nin yeter artık yeter diye bağırdığını duyarsanız bilin ki bekirle benim çekimim vardır
melike güner inde çok şen kahkahaları vermış öyle ki sete yeni gelenler dönüp ne oluyor diye bakıyormuş ama uzun süredir çaılşanlar alışmış artık çok ses çıkınca melike güldü bişi yok diyorlarmış
yeşim ceren bozoğlu da bizim sette herkesin arası iyi bu yüzden çok eğleniyoruz bir çok oyuncu daha önce birlikte çalışmış herkes biribirini tanıyor bu yüzden çok gülünüyor eski zamnlardan konuşuluyor
bir de hastanede olup sessiz olmak zorunda olunca iyice gülesi geliyor insanın demiş
peki kim kimle önceden çalıştı:
bekir aksoy yağmur atacanın eşi pınar altuğla omuz omuz a da bu yüzden daha önceden tanışmaları var
cüneyt türel ve bekir aksoy dizi başlamadan önce aynı tiyatro oyununda oynuyordu
cüneyt türel y.ceren bozoğlu ve melike güner gülbeyaz da birlikte çalışmıştı
mehmet aslan ve yağmur atacan daha önce nefes nefes e de birlikte çalışmıştı
bu liste böyle uzuyor..
kaynak: dizi dergisi şubat sayısı