Acamadık kendimize beyaz bi sayfa
Ve bir an icin unuttuk herseyi
Yenik düstük bu aska ..!
20 Haziran sabahı gün cok güzel baslamıstı .. Zenan ve Burak Tıp Fakültesi'nden mezun oluyorlardı .. Heycanlı ve bir o kadar da mutlulardı .. Zenan beyaz , sade ama gayet şık bir elbise giymiş .. yaptıgı hafif bir makyaj ile bütün güzelligini meydana cıkarmıstı .. Burak'ta ondan asagı kalmamıstı .. O da gayet şık siyah bir takım elbise giymis ve Zenan'ı tamamlamıstı ..
Mezuniyet töreni baslamıs hersey gayet güzel gidiyordu .. Ve sırada diploma töreni vardı .. Okul birincisi Zenan PARLAR olurken ikincisi de Burak KUZEY oluyordu .. Hersey mükemmel ilerlemis tören bitmisti .. İkisininde üstünde tatlı bi yorgunluk vardı .. Kendilerini eve attılar ve kanepenin bir kösesine bedenlerini saldılar ..
Burak : Sonunda bitti .!
Zenan : Hala inanamıyorum .!
Burak : İnan canım inan .. Hatta artık birer doktoruz da denilebilir .!
Zenan : Acaba asistan olarak hangi hastaneye düsecegiz .. cok merak ediyorum dogrusu ..
Burak : Sen simdi bırak asistanlıgı da 2 ay tatilimiz var nereye gidecegiz onu söyle bana ..
Zenan : Biliyorsun bu hayatta ailem diyebildigim tek kisi sensin .. Ve sen nereye ben oraya .. ama dersen ki benim baska planlarım var seni anlarım ..
Burak : Zenan ne sacmalıyorsun sen Allah askına bi yere gidilecekse beraber gidilecek o kadar ..
Zenan : Canımsın biliyorsun degil mi ?
Burak : Sende benim canımsın .. Eee nereye gidiyoruz .?
Zenan : Bu sene cok yorulduk bence kafa dinleyecegimiz bir yerlere kacalım ..
Burak : Anlasıldı , secenekleri sunuyorum .. Bodrum , çeş..
Zenan : Dur .. dur .. ben kafa dinleyelim diyorum sen ne sayıyorsun .!
Burak : Sadece ufak bi sakaydı
Zenan : Burak , Kusadası'na ne dersin ? Şöyle kücük sessiz sakin bi otele atarız kendimizi .. bol bol dinleniriz ..
Burak : Süper olur diyorum ..
Zenan : O zaman yarın gidiyoruz ..
Burak : Tamamdır gidiyoruz ..
Suat ise yorucu ve basarılı bir kalp ameliyatından cıkmıstır .. Kendisini odasına atar , koltuguna oturur ve tam o sırada telefonu calar .. Arayan kisiyi görünce isteksizce eli telefona gider ve telefonunu acar ..!
Suat : Efendim Mine !
Mine : Suat hazırlıklar tamamlanıyor .. haber vereyim dedim ..
Suat : Ne yapabilirim Mine .? İstediginiz oluyor iste mutlu olun .!
Mine : Offf .. yeter artık bu duruma alıssan iyi edersin !
Suat : Kapatıyorum ..! Ha bu arada unutmadan ben bugün yıllık izinime ayrılıyorum ve 1 aylıgına kafa dinlemek icin bi yerlere gidicem .. Bu arada sizde diger eksiklikleri giderirsiniz ..
Mine : Sana sasıyorum Suat .. gercekten sasıyorum ..
Suat : Mineee .. uzatma istersen .. görüsmek üzere .!
Suat telefonu kapatır .. kendi kendine konusmaya baslar ..
Suat : Hadi bakalım Suat BİRTAN .. Özgür ve mutlu olacagın son 1 ay .. Bunu iyi degerlendir .. 1 ay sonra hayatın kararacak .. Vee simdi nereye gidecegim .. Şöyle sessiz ve sakin bi yer olmalı kafamı dinlemeliyim .. Tamam buldum Kusadası .. Umarım huzur ve mutluluk dolu bi 1 ay olur ..
not: bu da benim senaryom .. yorum beklerim okuyanlardan ona göre