Yeni

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni Yeni'den

2 posters

diziyle ilgili replikler

Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın
    Ruhsal Durumum: : diziyle ilgili replikler Asikts0
    Durumum: : diziyle ilgili replikler Disardago3
    Katılımı : :
    diziyle ilgili replikler Left_bar_bleue100 / 100100 / 100diziyle ilgili replikler Right_bar_bleue

Takımı : diziyle ilgili replikler Galatasaray

diziyle ilgili replikler Empty diziyle ilgili replikler

Mesaj tarafından Zeyno Cuma Ağus. 29, 2008 10:25 am

diziyle ilgili replikleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz...
    gülnur
    gülnur
    Ogrenci
    Ogrenci

Kadın
    Ruhsal Durumum: : diziyle ilgili replikler Keyifliqs5
    Durumum: : diziyle ilgili replikler Cevrimiciih4
    Katılımı : :
    diziyle ilgili replikler Left_bar_bleue0 / 1000 / 100diziyle ilgili replikler Right_bar_bleue

Takımı : diziyle ilgili replikler Besiktas

diziyle ilgili replikler Empty Geri: diziyle ilgili replikler

Mesaj tarafından gülnur Paz Ekim 12, 2008 3:42 pm

21.Bölümden
    Kenan:doğrudan buraya geldim Lamia seni alıp götürmeye
    Lamia:götürmeye mi nereye?
    Kenan:Ben Cavidandan boşanıorum Lamia
    Kenan:Artık hep yanımda olmanı istiyorum.Benim yanımda Gel benimle evlenelim
    Lamia:Çok geç Kenan Bey,Çok geç Ben artık evli bir kadınım.....
    Lamia: Dün Kemal beyle evlendim..
    +++

8.Bölümden
    kenan:evlen benimle
    lamia:ben sizinli evlenmeyi bir an bile aklımdan geçirmedim
    kenan:yaa
    lamia:cevat beyle konuştuklarınızı duydum.söyledikleriniz öyle içimi acıttıki öyle büyük bir yara açtıki bende duyduklarımı duymamış farzedemem ben cahil fakir çaresiz bir kızım bakın halimi ne kadar iyi biliyorum benim için ne besliceksiniz bütün ömrünüzü bana vereceksiniz cevat beye söylediğiniz gibi benimle hayatınınz sefil olur felakete mahkum olursunuz çok haklısınız çünkü size gönlümden başka verecek şeyim yok eğer o yeterli olsaydı inanın herkesten çok mutlu ederdiim sizi ama ne yazıkki yeterli değil korktuğunuz başınıza gelmeyecek benimle evlenmeye mecbur değilsiniz cavidan hanımla evlenin denginizle asıl sevdiğinizle sevgi dudaktan kalbe inmeyecek demiştiniz ne demek istediğinizi anladım uzun bir uykudan uyandım sanki herşeyi anlıyorum
    kenan:bu çocukça inadın beni üstüme düşeni yapmaktan vazgeçiremeyecek kınalı yapıncak
    lamia:hala vazife gibi görüyosunuz beni evlenirsek bir süre sonra benden nefret edeceksiniz
    kenan:beni gerçekten şaşırtıyosun bunları senden duymayı beklemiodum
    lamia:ben çok konuşamam içimden konuşurum ama çocuk değilim ne istemediğimi çok iyi biliyorum hem söylediğiniz gibi bu bir yaz eğlencesiydi yine söylüyorum kararım kesin ölsemde sizinle evlenmicem
    kenan:iiii içim rahatladı o zaman madem sen de böyle olmasını istiyorsun kınalı yapıncak öyle olsun
    lamia:tmm
    +++
    25.bölümden
    lamia:alo
    kenan:alo iyi günler makbule ben kenan lamiayla görüşebilir miyim? alo
    lamia:ben lamia
    kenan:kınalı yapıncak,masum,savunmasız,saf yürekli küçük kız,oyun bitti o güzel maskenin ardından bütün çirkinliğin ortaya çıktı.Biz birbirimizi hiç sevmedik bi gönül eğlencesiydi bizim ki derken doğru söylüyormuşssun yalan olmasını istemiştim aptallar gibi senin bi kalbin gururun vicdanın var sanmıştım kandırdın nasıl zehirledin beni masum olduğuna inandırdın nişanlını cemili beni hepimizi birden idare ettin hiç çekinmeden vicdanın sızlamadan he bi de o meçhul sevgilin vardı kim bilir bilmediğimiz kaç kişi daha sıra kemal beyde şimdi aşıklarının sayısını biliyor mu?karnındaki çocuğun cemilden olduğunun haberi var mı?yoksa o da bu aşağılık oyunun bi parçası mı?niye susuyorsun?konuşsana!inkar edip yine yalan söylesene!yazıklar olsun seni düşünerek geçirdiğim her anıma yazıklar olsun(lamia telefonu ağlayarak kapatır)zehirli kalbime akıtan dudaklarına yazıklar olsun (kenan kapatır telefonu)
    +++

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 2:28 am