Yeni

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni Yeni'den

4 posters

basında çıkan haberler

zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın
    Ruhsal Durumum: : basında çıkan haberler - Sayfa 3 Sakinbq4
    Durumum: : basında çıkan haberler - Sayfa 3 Disardago3
    Katılımı : :
    basında çıkan haberler - Sayfa 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100basında çıkan haberler - Sayfa 3 Right_bar_bleue

Takımı : basında çıkan haberler - Sayfa 3 Galatasaray

basında çıkan haberler - Sayfa 3 Empty Geri: basında çıkan haberler

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Mayıs 30, 2008 4:16 pm

Aksam Gazetesi, Burhan Ayeri'nin kose yazisindan

Dizi uzmanımız Ayça Erman dayanamamış aynı gün üç tane e-posta yollamış. Altın Mozaik Ödülleri’ni özetleyip yayınlayacağız:

“Altın Zakkum Ödüllerinin habercisi Altın Mozaik Ödülleri sahiplerini buldu. Anketimize 753 kişi katıldı. Sonuç izleyicinin birbirini tekrar eden yerli dizilerden bıktığını gösteriyor. İşte neticeler:

1. Asi (Fırtına-La Tormenta dizisinden esinlenen bu yapımda bildiğimiz tüm klişe hikayeler sergileniyor.)

2. Tek Türkiye (Terörist grubun lideri olan Şivan karakterinin sempatik ve karizmatik lider, Keji gibi kadın teröristin yufka yürekli gösterilmesi tepkilere neden oluyor.)

3. Kavak Yelleri (Dawson’s Creek ve Evimiz Hollywood’da karışımı dizideki gençlerin davranışlarına ailelerin tavrı olumsuz.)

4. Doktorlar (TNT’de yayınlanan Chicago Hope kadar hastalara duyarlı ve hatta onların sorunlarını ön plana çıkaran dizi değil. Ela ve annesinin iki korkunç olaydan sapasağlam kurtulmaları inandırıcı bulunmadı.)

5. Benim Annem Bir Melek (Kaynana Neriman, Kaynana Semra ile Cennet Mahallesi’nin Penbe’sine benzetiliyor.)

6. Parmaklıklar Ardında (Sobibor’dan Kaçış-TRT3’te geçmişte yayınlanan yapım- ve Prison Break dizisini izleyenler firar sahnelerini amatörce buldular.)

7. Binbir Gece (O kadar para karşılığında kendisiyle bir gecelik ilişki yaşayan bir kadının aynı şahsa âşık olmasını inandırıcı bulmayanlar var. Sürekli ayrılıp barışmalar seyirciyi bıktırdı.)

8. Eşref Saati (Orijinal komedi deniyor ama kocaman kıllı eli ve yeni yüz tıraşı olmuş haliyle kadın kılığına giren bir erkek, sevdiği kadına ulaşmak için kına gecesine katılıyor.)

9. Arka Sokaklar (Adli olaylar o kadar çabuk çözülüyor ki polisler, deliller ve şahitlerle, suçlulara elleriyle koymuş gibi ulaşıyor.)

10. Bez Bebek, Arka Sıradakiler (Bütün sihirli ve gençlik dizilerinde yaşananlar bunlarda mevcut.)”
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın
    basında çıkan haberler - Sayfa 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100basında çıkan haberler - Sayfa 3 Right_bar_bleue

Şeffaf Oda yine dopdolu

Güneri Cıvaoğlu yine kendi alanlarında başarıdan başarıya koşan iki ismi konuk ediyor. Son albümüyle sevenlerine ulaşan sanatçı Ferhat Göçer ile Kanal D’nin “asi” kızı, güzelliğiyle büyüleyen oyuncu Tuba Büyüküstün bu hafta Şeffaf Oda’da.

Oyuncu Tuba Büyüküstün’ün kameraya ve fotoğraf makinesine karşı neden fobisi var ? Kameraları görünce ne yapıyor ?
    Ferhat Göçer’in kamera fobisi var mı ?
    Ferhat Göçer, Sezen Aksu’dan neden ve nasıl etkileniyor ?
    Sahne arkasında görev alan Tuba Büyüküstün kamera önüne nasıl geçti, oyuncu olmaya nasıl karar verdi ?
    Genç oyuncu aşka nasıl bakıyor , aşkı nasıl değerlendiriyor ? İlişkisini nasıl yaşıyor ?
    Ünlü şarkıcıdan, Sinatra’nın efsanevi şarkısı “My Way” yorumu…
    Tuba Büyüküstün öpüşme sahnesinde neler yaşadı ? Öpüşmeyi nasıl kabul etti, kimlere akıl danıştı ?
    Ferhat Göçer’in yeni albümünden tadına doyamayacağınız aşk şarkıları…

Üç yıldır üst üste Altın Kelebek’e layık görülen “Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda”yı kaçırmayın!
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

tatil planlarını çoktan yaptılar

yaz sıcaklarının kendini göstermeye başlamasıyla birlikte kışı çalışarak geçiren ünlüler de valizlerini hazırlamaya başladılar tatil rotalarını çoktan planlayan ünlüler tercihlerini bodrum çeşme ve antalyada yana kullanacaklar

SELMA ERGEÇ

asi dizisinin güzel oyuncusu selma ergeç çok yoğun bir çalışma tempom olduğu için üzenli tatil yapamıyorum ama bu yaz çekimlerden fırsat buldukça kaş'a gideceğim denizi dalmayı çok seviyorum sakin bir tatil planlıyorum diyor

kaynak:seda magazin
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Perş. Haz. 05, 2008 2:51 pm

Fan’ların Tuba aşkı dağları-denizleri aştı

Tuba Büyüküstün, ilk kez kameralarla Hülya Avşar’ın rol aldığı Molped reklamları sayesinde tanıştı. Burada güzelliğiyle dikkat çeken ve ünlü yönetmen ve yapımcı Tomris Giritlioğlu’nun teklifiyle oyunculuğa başlayan Tuba’yı tüm Türkiye’ye tanıtan iş ise Çağan Irmak’ın çektiği ‘Çemberimde Gül Oyna’ dizisi oldu. Arka arkaya pek çok projede yer alan Tuba, rol aldığı ‘Ihlamurlar Altında’ dizisinin yurtdışındaki yayını nedeniyle artık sadece Türkiye’de değil pek çok ülkede de ciddi bir hayran kitlesine sahip. Ancak genç oyuncu, bu ilgi ve sevgi karşısında şaşkın. Çok sosyal birisi olmayan Tuba, “Fazla gezen, davetlere katılan, dolaşan birisi değilim. Dolayısıyla insanların benim hakkımdaki fikirlerimi sadece internetten öğrenebiliyorum. Benim adıma fan siteleri kurulmuş. Ama teknolojiyle hiç aram yok, internet kullanmasını bile bilmem. Allah’tan arkadaşlarımın yardımıyla internete girip, hakkımdaki yorumları iltifatları okuyabiliyorum. Dolayısıyla bana gösterilen bu dijital sevgiye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çocukluk hayali mühendis olmaktı

İŞTE son dönemin en gözde oyuncularından biri olan Tuba Büyüküstün hakkında bilinmeyenler:

ÇOCUKLUĞUNDA en büyük hayali mühendis olmaktı. Ama o kendini bir anda Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Dekoru ve Tasarımı bölümünde buldu.

MÜTEVAZI yaşamayı seviyor. Kimi zaman sarı dolmuşlara binip, insanların arasına karışmaktan mutlu oluyor.

HAYATTA en sevdiği şey ailesinden sonra Golden cinsi köpeği.

ROMANTİK birisi. Aşk şarkılarını ve klasik müziği seviyor.

YURTDIŞINDA tatil yapmaya bayılıyor. Buralarda bol bol müze geziyor ve tiyatro oyunları izliyor.

EN sevdiği oyunculardan biri Şerif Sezer. Onunla her türlü derdini paylaşıyor.

RÖPORTAJ vermekten nefret ediyor.

HOBİSİ ise ekranda ya da sinema perdesinde kendini izlemek. Özellikle ilk zamanlar zorla ellerini yüzüne kapatıp, parmak arasından kendini izlemiş.

kaynak: AKŞAM GAZETESİ Erçin DAĞ EYSEN
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Perş. Haz. 05, 2008 2:51 pm

Öpüşme sahnesi Tuba'yı gerdi

Öpüşme sahnesi Tuba'yı gerdi Tuba Büyüküstün, ilk kez oyunculuk yaptığı "Çemberimde Gül Oya"daki öpüşme sahnesinde yaşadığı gerginliği anlattı.

Dizide öpüşme sahnesi olmayacağını ancak sonradan böyle bir sahne eklendiğini söyleyen Büyüküstün, "Tuhaftı, birdenbire böyle bir teklif geldi. Duygusal olarak hiç böyle bir hazırlığımız da yoktu. Olsun mu olmasın mı diye aramızda konuşuyoruz. Tomris Hanım (Giritlioğlu) babamı aradı. Babam da bana ’Eğer oyuncu olacaksan, özel hayatının olmamasını göze alacaksın ki sen böyle bir insan değilsin. Ben daha kızımı televizyonda biriyle öpüşürken görmeye hazır değilim’ dedi. Bu laf benim aklımdan ilk günden beri hiç çıkmadı. Tabi çok gergindim. Böyle bir şey yazılmayacaktı güya ama yazıldı. Oyuncu arkadaşımın da hiç haberi yoktu böyle bir durumdan" diyerek o gün yaşadığı stresi aktardı.

kaynak:hürriyet gazetesi-kelebek
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Perş. Haz. 05, 2008 2:52 pm

Sahne dekorasyonu ve kostüm tasarımı eğitimi alan Tuba Büyüküstün, oyunculuk ve eğitim gördüğü mesleği arasında kalmış.

Kanal D'deki Asi dizisinde oynayan Büyüküstün, Güneri Civaoğlu'nun Şeffaf Oda programında, oyunculuğa nasıl geçtiğini anlattı.

Okulunu bitirip mezun olduğu dönemde Çemberimde Gül Oya dizisiyle oyunculuğa başlayan Büyüküstün, daha sonra rol aldığı Ihlamurlar Altında dizisinin birinci sezonu boyunca da kafasında soru işaretleri olduğunu söyleyerek "Oyunculuk benim yapacağım iş mi yoksa şimdilik yaptığım bir şey mi? sorusu vardı hep kafamda. Sahne dekor kostüme mi yöneleceğim, oyunculuk mu yapacağım diye düşünüyordum. 'Evet ben oyuncuyum' diyemiyordum" şeklinde konuştu.

Ihlamurlar Altında dizisinin ilk sezonunun sonunda "Ben bu işi yapıyorum ve bundan çok keyif alıyorum. Dekordan da çok keyif alıyorum ama oyunculuk bana engel değil. İkisinden birini seçmek zorunda değilim" diyerek kararını verdiğini anlatan genç oyuncu, "Neden olmasın ben oyunculuk yapacağım, dedim. Hemen Tomris hanımı (Giritlioğlu) aradım. 'Ben oyunculuk yapmaya karar verdim' dedim. 'Daha karar vermemiş miydin?' dedi. 'Hayır dedim, şimdi karar verdim. Ben artık oyuncuyum' dedim. O da 'İyi, tamam' dedi, anlamadı tabi. Sonra gittim ve konuştum kendisiyle" açıklamasını yaptı.

Kaynak:televizyongazetesi
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın
    Ruhsal Durumum: : basında çıkan haberler - Sayfa 3 Mutsuzyk6
    Durumum: : basında çıkan haberler - Sayfa 3 Mesgulrc6

Takımı : basında çıkan haberler - Sayfa 3 Besiktas

Mesaj tarafından ÖZLEM Paz Haz. 22, 2008 10:50 pm

Onlar erdi muradına...

Asi dizisinin oyuncusu Murat Yıldırım, kendisi gibi oyuncu olan Burçin Terzioğlu ile dünyaevine girdi. Çiftin Levent İstinye Park'ta yapılan nikahına çok sayıda davetlinin yanısıra bir çok ünlü de katıldı.

Fırtına dizisinde tanışan Murat Yıldırım ve Burçin Terzioğlu, bir süredir devam eden ilişkilerini evlilikle noktaladırlar.

Dün akşam yapılan düğünde mutlu çift sahneye, Fırtına dizisinin müziğiyle çıktılar ve daha sonra nikahları kıyıldı.

Nikah töreninde mutlu çifti aileleri ve yakın dostlarının yanı sıra Vildan Atasever, Meral Okay, Halil Ergün, Yılmaz ve Belçim Erdoğan, Hüseyin Avni Danyal, Tülay Bursa, Selma Ergeç, Uğur Polat da yalnız bırakmadı.

İstinye'deki 'Monteverde Food&Bar Garden'de yapılan düğüne Asi dizisinin yönetmeni Cevdet Mercan ile dizinin bütün teknik ekibi de katıldı.

kaynak: televizyongazetesi.com
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Ptsi Haz. 30, 2008 10:20 pm

basında çıkan haberler - Sayfa 3 Ucankus1er1

Kaynak:Ucankus.com
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Ptsi Haz. 30, 2008 10:21 pm

Aksam Gazetesi, Pazar Eki

Iyi filmde parmağımı bile göstermeye razıyım
    Türk sinemasının başarılı isimlerinden Nur Sürer, art arda dizilerle ekrana döndü. Sürer, iş oyunculuğa gelince dizi, sinema ya da tiyatro ayrımı yapmıyor. Ama ‘iyi’ bir filmde değil başrol, arka planda şöyle bir yürümeye bile razı!

Okan Bayülgen’in, Dove’un Gerçek Güzellik Kampanyası kapsamında düzenlediği ve klişeleşmiş güzellik anlayışına son vererek güzelliği farklı bir bakış açısıyla yorumlamayı hedeflediği ‘Çünkü gördüğüm en güzel kız sensin’ adlı fotoğraf sergisindeyim. The Sofa Hotel’in içindeki Art 8 Galerisi’ndeki sergide ünlü-ünsüz, genç ya da yaş almış kadınlar, makyajsız, en doğal halleriyle fotoğraflanmışlar. Biz kadınlar çok önem veririz fotoğraf çektirmeye. Hem severiz hem de titizleniriz. Hele makyajsız ve doğal halimizle hiç çektirmek istemeyiz. Çirkin çıkmaktan korkarız çünkü. Ama buradaki her kadın, hem de en katkısız halleriyle çok güzel! Hele biri var ki… Zaten sergiyi gezenler en çok onun fotoğrafını beğendi.

Eski fotomodel Nur Sürer’in çilleri, kırışıklıkları, doğallığı ve yüzündeki yaşanmışlık sergiye damgasını vurdu…

‘Gördüğüm en güzel kız’ sizdiniz sergideki…

Teşekkür ederim. Çok hoşuma gitti elbette fotoğrafımın beğenilmesi. Aslında ben sevmiyorum fotoğraf çektirmeyi. Antakya’da dizi çekiminde olduğumdan hafta sonları geliyordum İstanbul’a, o 2 günü de aileme ayırıyor, başka bir şey yapmak istemiyorum. Ama aramaları hoşuma gitti. Dergilerde görüyordum Okan’ın çektiği fotoğrafları çünkü. Ruhu olan fotoğraflar olduğu için beğeniyordum. Dolayısıyla kabul ettim. İyi ki de etmişim.

Ne tür tepkiler geldi?

Herkes beğendi, ‘Ne kadar güzel çıkmışsın!’ dedi. Bütün fotoğrafları beğendim. Çektiren herkesi cesur buldum. Bir de Ara Güler’in çektiği fotoğrafım var; Halil Ergün ve Tarık Akan’la Kıbrıs’a gitmiştik. Habersiz fotoğraflarımızı çekmiş, mücevher gibi saklıyorum onları.

Fotoğraf deyince senin ödüllü filmin ‘Bir Günün Hikayesi’ zamanında çekilmiş bir fotoğrafın geldi aklıma. Yeni nesil hatırlamaz ama çok güzeldi o fotoğraf.

Filmin yönetmeni Sinan Çetin’in çektiği fotoğraf. Yeni nesil, genç oyuncular beni şu yaşımda zembille yukarıdan indim zannediyor. “Ben de sizin gibi gençken girdim sinemaya, genç kızları oynadım, birileri âşık oldu bana” diyorum, anneanne olmaya kadar gidiyoruz işte.

Dizilerde oynuyorsun…

Dizilerde çalışmayı seviyorum. Tiyatro, sinema, dizi ayrımım yok. Çünkü yapılan iş sonuçta oyunculuk üzerine kurulu. Dizide oynamayı asla küçümsemiyorum. Küçümsenmemesi de gerekir. Daha çok kişiye ulaşıyoruz. Sinema filmlerinin seyircisi belli. Benim çalışabileceğim filmlere gelen seyirci sayısı çok az. Dizilerle ise herkesin evine giriyorsunuz. Daha çok özen gösterilmesi gerekiyor bence.

REYTİNGLER DELİRMİŞ

Bir de kıyım meselesi var. Güzel bir dizi 2-3 bölüm sonra kaldırılıyor.

Reyting iyice delirmiş vaziyette. Oyuncu olarak reyting niye benim derdim olsun ama ikinci gün soruyorum, “Kaçıncı olduk?” diye. Bu o kadar iğrenç bir cümle ki! Bana ne? Ben oynadığım karakterle meşgul olmalıyım. Ama olmuyor. Bir yığın arkadaşımız 3 bölüm sonra işsiz kalıyor. Ya da sezon ortasında. Başka işleri reddetmiş, ona göre plan yapmış, o saatten sonra yeni iş de ayarlayamaz…

Sizin diziler iyi gidiyor… ‘Asi’, ondan önce ‘Ihlamurlar Altında’.

Ondan önce de ‘Kurşun Yarası’. Tomris Giritlioğlu’yla 3 sezondur çalışıyorum. Hepsi onun projesi.

Ondan önce?

3 sene hiç çalışmadım. Teklif gelmedi hiç. “İşi bıraktınız mı?” diye soranlar oldu hatta. Niye bırakayım bu mesleği, seviyorum? Derken TRT’den Sait Faik’in hikayelerinden oluşan ‘Havada Bulut’ adlı 4 bölümlük diziden teklif geldi. Senaryoları almak için gittim, Ziya Öztan’ı gördüm. ‘Abdülhamit Düşerken’e başlıyordu. “Güzel bir işe başlıyorsun, yine erkekleri doldurmuşsundur, bize rol mol yoktur!” dedim, “A, bir rol var aslında, oynar mısın? Ama senin için sinemayı bıraktı dediler” dedi. “Niye bırakayım?” dedim ve ben öbür işe başlamadan filmi çektik. Ondan sonra da çok şükür hiç durmadım. Şansımı döndürdü Ziya. Sinemayı özlüyor musun dersen, hayır, sinema olsun diye takla atmıyorum ama iyi bir film olursa neden olmasın?

Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes’da ödül kazanmasına ne diyorsun?

Çok mutluyum. Ama bu filmlerin burada da seyirci bulmasını istiyorum. ‘Uzak’ son 10 yılda izlediğim en iyi filmlerden biriydi. Zeki Demirkubuz’un ‘Kader’i öyle. Adana Altın Koza’da ödül alan ‘Sonbahar’ı izledim, olağanüstü! Bu kadar mı güzel olur bir film? O filmde, şöyle bir geçseydim mesela. Sinema filminde çalışırsam bu tarz filmlerde çalışmak istiyorum, parmağımı bile gösterebilirim.

İlk filmin de oynuyor şu sıralar?

Evet. ‘Bereketli Topraklar Üstünde’. Restore edilmiş film. Sesler biraz kötüydü ama çok şaşırdım seyrederken, çok yabancılaştım kendime. “Bu kız kim?” diye baktım. Başka biri oynuyormuş gibi. Bir kere çok zayıfım. Sopa gibi. Halen iyi bir film.

Sinemadan önce modellik yapıyordun…

Evet. Bu boyla mankenlik değil tabii sadece modellik. Ama gözüm hep başka bir şeylerdeydi. Sinemadan teklifler geliyordu, komedi filmlerinden. Kabul etmedim, o değildi kafamdaki. Reklam filmlerinde oynadım. Sonra ‘Bereketli Topraklar Üstünde’den geldi teklif; birtakım kadın oyuncularla anlaşmışlar, ama bizim kadın oyuncularımız negatif rolleri kabul etmediği için arayış sürüyordu. Paniğe kapıldım. Senaryoyu bile okumadan Adana’ya gittik. Yolda okudum. İlk “motor” benimle oldu. Herhalde “Bu kadar yatırım yaptık, olmazsa göndeririz kızı, başkasını buluruz,” diye düşündüler. “Stop” denilince bulut gibi yönetmenin üstüme geldiğini gördüm. “Olağanüstü Nurcuğum” dedi, öyle de gitti.

ERKEK KARAKTERLER ÖNDE

Eskiden beri seçicisin…

İlk filminden sonra 1 yıl çalışmadım. İkinci filmden sonra 3 yıl. İki filmim dayanışma filmleriydi. 3. filmim ise tam bir Yeşilçam filmi, ‘Derman’. Çok mutluyum oynadığım için bu filmde, en önemlisi Hülya Koçyiğit gibi birini kazandım. Sonra Fato’yla, Müjde’yle çalıştım. Türkan Şoray’la hiç çalışmadım. En çok çalışmak istediğim insanlardan biridir. Hülya Avşar’la da oynamak isterim. Kadın rolleri yazılmıyor bizde. Diziler için de geçerli bu. Bütün dizileri kadınlar yazıyor ama baskın erkek karakterleri öne çıkarıyorlar.

Erkek seyirciler erkek kahraman ister kadın seyirciler de öyle...

Geçen gün bir otobüs dolusu kadın seyirci kızdı bana “İhsan’a böyle yapma!” diye. Bir de ‘Asi’ye söyle, Demir’e öyle davranmasın!” dediler. “A, yeter!” dedim, “erkekler söylese, eyvallah derim ama kadınsınız, erkekleri kolluyorsunuz!” Aslında diziler hakikaten önemli. Çok seyredildiği için doğru şeyleri vermek lazım. Son iki bölümde biraz söylendiğim için, damadım “A, Neriman hanım feminist olmuş!” diyor dizide. Aman dedim, bunun tadını çıkarayım bari. Kadınların söyleyeceği her sözün önemi büyük. Olmadı kaşımla gözümle bir şeyler yapmaya çalışıyorum.”

--------------------------------------------------------------------------------

Kocamı çok seviyorum

Nur Sürer, 68 kuşağının ünlü isimlerinden, uzun yıllar yurtdışında yaşadıktan sonra ülkeye dönen Sarp Kuray ile evli.

Nasıl gidiyor evlilik?

Çok iyi gidiyor. 15 yıl olacak yakında.

Nedir sırrı? Aşk evliliği mi?

Kesinlikle aşk evliliği. İnsan belli bir yaşa gelince daha iyi seviyor galiba. Geriye dönüp baktığımda çocukluğa bağlıyorum yaptıklarımı. Hiç pişmanlıklarım yok ama. İyi ki hepsini yapmışım. Çünkü onlar insanı olgunlaştırıyor. Mesela çocuk doğurduğun zaman çocuk sesine de, başka şeylere de daha tahammüllü oluyorsun. O zaman daha çok seviyorsun.

Nerede tanışmıştınız?

Halil Ergün’ün seçim kampanyasında. Ülkenin politikasını takip ettiğim için isim olarak biliyordum. O dönemleri yaşadık, yakalanmasınlar isterdik, hatta bir gün ablama keşke bunları biz saklayabilsek, bizden kimse şüphelenmez, demiştim. Sonra tanıştık.

Nasıl bir izlenim bıraktı?

Aslında kötü bir izlenim bıraktı. “Türkiye’ye hoş geldiniz” dedim. Hikayesini merak ettim, ne yaptı oralarda… Ama oturuşu, kalkışı hoşuma gitmedi, yürü kızım dedim, git işine bak. Sonra daha fazla karışlaştık. Giderek çok sevilecek biri olduğunu anladım. Âşık olmasaydım, sevmeseydim de, çok iyi arkadaşım olurdu Sarp benim. Asla vazgeçemeyeceğim bir-iki dostum vardı, onlardan biri olurdu.

Nesi etkiledi?

Çok merhametli, çok sevgi dolu. Aslında karakterlerimiz uymuyor. Ben çok nalet uyanırım sabahları. O ise dünyanın en güzel uyanan insanı. Tartışıyor seninle diyelim, bir tur atıp gelip, sarılıyor sana. Ben gıcığımdır, unutmam yapılan şeyleri, o ise hemen barışmak isteyen bir tip. Ne bileyim çok seviyorum kocamı, çok yakışıklı buluyorum,

İlk adımı kim attı?

Sarp cesur biri değil, bense her konuda daha cesurum. Beni tanıyordu, filmlerimi görmüş, biliyor. Önce arkadaştık, zaman içinde baktım ki bana karşı bir hissi var, atılım benden geldi. Ona kalsa 4-5 sene sürerdi arkadaşlığımız.
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Ptsi Haz. 30, 2008 10:21 pm

Ekranın yeni gözde yüzleri

Televizyon dizilerinin genç oyuncuları güzellikleriyle olduğu kadar kabiliyetleriyle de adlarından söz ettiriyor. Seda dergisi, son zamanların en çok konuşulan gözde oyuncularına dikkat çekiyor

ONLAR televizyon dizilerinin, güzellikleriyle olduğu kadar oyunculuklarıyla da adlarından söz ettiren yeni yüzleri... Seda dergisi, son zamanların en çok konuşulan gözde oyuncularını sayfalarına taşıdı

Onlardan biri de Tuba Büyüküstün...

İlk kez “Çemberimde Gül Oya” dizisinde dikkatleri çeken Büyüküstün, “Ihlamurlar Altında” ve “Asi” dizilerinde, hem güzelliği, hem de rol yeteneği ile gözde oyuncular arasındaki yerini aldı.

kaynak:Milliyet Cafe - milliyet.com.tr
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Ptsi Haz. 30, 2008 10:22 pm

Dizilerin yakışıklıları aşka yelken açtı

Jönleri kaptılar!

Türk sineması jön sıkıntısı çeke dursun dizilerin jönleri çoktan keşfedildi,fakat bu keşif hayranlara değil oyunculara ve mankenlere yarası

murat yıldırım-burçin terzioğlu

Asi dizisinin yakışıklı jönü Murat Yıldırım peşinde olan yüzlerce hayranlarına rağmen tercihini fırtına dizisinde birlikte rol aldığı Burçin Terzioğlundan yana yaptı...

basında çıkan haberler - Sayfa 3 42730839st3
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Asi nin çekimleri Hatay geneline yayılıyor

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Asi’nin ileriki bölümleri için İskenderun’da çeşitli mekanlar kullanıldı. Dizi çekimleri sırasında vatandaşların ilgisinin zaman zaman çekimleri aksattığı gözlendi.
    Konusu Hatay’da geçen ve hikâyesiyle her geçen gün izleyici kitlesinin tutkunu olduğu Asi dizisinin çekimleri ilin çeşitli kentlerinde devam ediyor. Büyük bir bölümü Amik ovasındaki çiftlikte geçen hikayeyi yapımcı il geneline yayarak Hatay’ın tanıtımına büyük katkı vermeye başladı. Son günlerde ise dizide İskenderun’un sıkça kullanılması da kent halkı tarafından olumlu karşılanıyor. Hafta sonu dizi ekibi Karaağaç Asri Mezarlığı, Arsuz yolu üzerindeki bir yazlık ile İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi binasını da mekân olarak kullandı.

Ziya Gökalp Caddesi üzerinde gerçekleştirilen dizi çekimi sırasında ise genç, yaşlı, kadın, erkek çocuktan oluşan kalabalık, dizi oyuncularını görebilmek ve fotoğraf çektirmek için zaman zaman set ekibine de zor anlar yaşattı. Dizi setinin kurulduğu Cemiyet binası caddesi ile çevredeki apartmanların balkonları çekimleri izlemek isteyenlerle doldu. Vatandaşlar fırsat buldukça dizi oyuncularıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Yönetmen-yapımcı Tomris Giritlioğlu, bu kez farklı bir heyecan içinde. Son dönemin ses getiren dizilerine SİS YAPIM etiketiyle imza atan Giritlioğlu, bu yaz çekilmesi planlanan Güz Sancısı isimli sinema filminin yanı sıra özel hayatında da başka bir heyecan yaşıyor.

Giritlioğlu'nun oğlu Ilgaz, Hatırla Sevgili ve Asi dizilerinde sanat yönetmenliği yapan Nilüfer Ayşe Çamur ile dünya evine girecek.

Ayvalık yakınlarındaki Tavuk Adası'nda bugün yapılacak düğün için ada özel olarak süslendi.

kaynak:televizyon gazetesi
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Mesaj tarafından ÖZLEM Paz Tem. 13, 2008 1:49 pm

--------------------------------------------------------------------------------

kaynak:hataykentgazetesi oylama devam ediyor

Son zamanlarda şehrimizde görülen turist artışını neye bağlıyorsunuz ?

Havaalanının hizmete açılması %46 104
    ASİ dizisi çekimlerinin şehrimizde yapılıyor olması %30 68
    Sent Pierre Kilisesinin önemi arttı %2 5
    Sahillerimizi kullanmak için gelmeleri %4 10
    Doğal ve tarihi yerlerimizi görmek için gelmeleri %17
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Mesaj tarafından ÖZLEM Paz Tem. 13, 2008 1:50 pm

Antakya’nin kendine özgü dar sokaklarını biçimlendiren ve bu sokaklara hayat veren tarihi evler, umudunu arıyor.

Barbara Kallasch, 20 yaşında geldiği Antakya'da, 30 yılı geride bırakırken, eski Antakya Evleri konusunda yaşanan belirsizliğe rağmen bu konuda örnek bir duyarlılık sergilemeye devam ediyor. Asi dizisinin çekimlerinin yapıldığı daracık sokaklardaki eski Antakya evleri arasına katılan kendi evini de bu dizi çekimleri için veren Kallasch için kentin tanıtımı çok önemli. Herkesin bu amaçla bir araya gelmesi ve daha çok çaba göstermesi gerektiğinin altını çizen Kallasch şöyle konuştu:

“Antakya’nın tarihi ve kültürel zenginliğini anlamak için bu evlere yakından bakmak gerekir. Birçoğu belki de bakımsızlıktan, imkânsızlıktan ya da farklı nedenlerle çok kötü durumda ama ‘Bizler tamamen geç kaldık’ demek için çok erken. Çünkü burada söz konusu olan bir kent tarihi ve bu tarih bir şekilde ayakta kalmaya çalışıyor. Asi Dizisi ise bu ayakta kalma çabasına en büyük desteği veriyor bence. Çünkü bu evlerin yaşaması için fark edilmeleri gerekiyor. Bu dizi ile insanlar kendi kentlerinde olanı daha fazla fark etmeye başladı. Hatta tüm Türkiye’de bu anlamda bir tanıtım ortamı yarattı, Asi dizisi. Ben istiyorum ki, yaşanan bu ilgi bir şekilde bu evlerin yaşama umudu olsun. Bu kent adına ve turizmi adına güzel şeyler ortaya çıksın.”
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

ASİ ekibi gençlerle buluştu…

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan Asi dizisinin yapımcısı Ilgaz Giritlioğlu ile oyuncular Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün, Mustafa Kemal Üniversitesinde (MKÜ) söyleşiye katıldı

Yapımcı Giritlioğlu, MKÜ Tayfur Sökmen Yerleşkesi Atatürk Konferans Salonunda 14. Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen söyleşide yaptığı konuşmada, dizinin çok beğenildiğini ve izlenme oranının çok iyi olduğunu söyledi.

Çekimlerde Hatay'ın her köşesini kullanmaya çalıştıklarını ifade eden Giritlioğlu, şöyle devam etti:

''Hatay'ın tarihi yapısının korunmasını sağlamak, tanıtımını yapmak için her türlü desteği vereceğiz. Bu konuda Antakya Belediyesi ile işbirliği içerisindeyiz. Önümüzdeki yıl kentte bulunan Kurtuluş Caddesi'nin kurtarılması için bir proje hazırlığı içerisindeyim. Antakyalı olarak kentin gelişimine katkı sağlamak istiyorum.''

Dizi oyuncusu Tuba Büyüküstün’de Hatay'ın çok güzel bir kent olduğunu, dizi çekimi dolayısıyla kenti daha iyi tanıma fırsatı yakaladığını söyledi.

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Şerafetttin Canda, dizi oyuncularına, kentin tanıtımına yaptıkları katkı nedeniyle teşekkür ederek plaket verdi
    Bolum Sorumlusu

Kadın

"Hırsız Polis" dizisinde çalışırken tanışan Ayten Şentürk ve Ozan Çapa, yarın dünyaevine giriyorlar.

Bir çok dizi ve sinema filminde çalışan usta Kostüm Şefi Ayten Şentürk ile şu anda Asi dizisinde Set Amiri olarak çalışan Ozan Çapa, "Hırsız Polis" dizisinde tanıştılar.

15 yılı aşkın bir süredir sektörde yer alan Ayten Şentürk, aynı zamanda 2006 yılında 43. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde, "Takva" filmiyle ’En İyi Kostüm Tasarımı’ ödülünü de aldı. Şentürk’ün çalıştığı işler arasında Takva’nın yanısıra, Hırsız Polis, Yılan Hikayesi, Patron Kim, Kınalı Kar, Aşka Sürgün gibi diziler ve Hababam Sınıfı Asker, Hababam Sınıfı 3,5, Maskeli Beşler, Musallat ve Beyaz Melek filmleri de yer alıyor.

Uzun yıllar reklam setlerinde çalışan Ozan Çapa ise şu anda Kanal D’de sezon arası veren Asi dizisinde Set Amiri olarak görev yapıyor. Çapa, aynı zamanda dizinin 5 bölümünde de rol aldı. "Galip karakterini canlandıran Ozan Çapa’nın oyunculuğu yapımcı Tomris Giritlioğlu’nun da dikkatini çekiyor.

Davetiyedeki anlam

Onlar, kamera arkasında görev yapan bir çok çalışan gibi, isimleri hızla akan jenerikte zorla seçilmesine rağmen, sinema ve dizilerin görünmez kahramanları arasında. İşlerine aşık Ayten&Ozan çifti, nikah davetiyelerini de sevgi ve sabırla yaptıkları işin sembollerinden biri olarak tasarladılar. Sinema filmlerinde kullanılan ve hemen herkesin aşina olduğu klaket şeklindeki davetiye, çiftin esprili yazılarıyla da bir başka anlam kazandı...
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın
    Ruhsal Durumum: : basında çıkan haberler - Sayfa 3 Keyifliqs5

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Tem. 27, 2008 10:49 pm

Tuba Büyüküstünün bir sitesinde okuduğum haberi veriyorum :

Tuba Büyüküstün bir sinema filminde oynayacakmis;

Filmin adı : "Tutkun "

Filmin başrol oyuncuları :Timuçin Esen, Mehmet Günsür,Tuba Büyüküstün.

Cekimler kasım ayında başlıyormus.

Filmin yapımcı ise : Erol Avcıymis.
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Tem. 27, 2008 10:49 pm

tuba büyüküstün asi dizisinden bölüm başı 20 bin ytl dizinin bir diğer başrol oyuncusu murat yıldırım bölüm başı 25 bin ytl kazanıyor
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Tem. 27, 2008 10:50 pm

28 temmuz pazartesi asi 07:00 -- akasya durağı 09:00
    29 temmuz salı asi 09:00
    30 temmuz çarşamba 09:00
    31 temmuz perşembe 09:00
    1 ağustos cuma 07:00 -- gece gündüz 09:00

kaynak:kanal d
    zynpocean
    zynpocean
    VIP
    VIP

Kadın

Mesaj tarafından zynpocean Cuma Eyl. 05, 2008 7:00 am

İzleyiciyi neyi bekliyor?

Pazartesi günü gecce.com’da bir anket yayınladık biliyorsunuz.. ‘En çok hangi diziyi bekliyorsunuz?’ diye sorduk size.. Büyük bir katılım oldu, yoğun ilgi gördü.. Anket hala devam ediyor ama şu ana kadar gelen sonuçlar, tahminlerimi doğrular nitelikte.. Evet Türk halkı en çok Yaprak Dökümü’nün yeni bölümlerini merak ediyor.. Geçenlerde yazdığım Yaprak Dökümü’nde neler olacak isimli yazıda demiştim ki, ‘Çarşamba’nın galibi bu sene de belli; şampiyon belli ikinci kim?’ Evet sizler de Yaprak Dökümü diyerek bu tezi doğrulamış oldunuz.. Neyse, büyük özlem bu gecce sona eriyor.. Saat 20.00’da her zaman olduğu gibi tüm Türkiye’de yine Yaprak Dökümü fırtınası esecek..

İzleyicinin merakla beklediği ikinci dizi ise Asi.. Eğer bir değişiklik olmazsa Asi de 19 Eylül Cuma günü yeni bölümleriyle karşınızda olacak.. Bakalım Demir, Asi’nin kendisine söylediği evlilik yalanını öğrenecek mi? Asi, Demir’in anlaşmalı bir nişan yaptığını anlayacak mı?

Diğer merak ettiğiniz diziler Kurtlar Vadisi, Avrupa Yakası ve Kavak Yelleri şeklinde devam ediyor.. Kurtlar Vadisi'nin yayın günü belli değil.. Şeker Bayramı'ndan sonra yani Ekim ayında yayına gelecek gibi görünüyor.. Kavak Yelleri 13 Eylül Cumartesi günü başlıyor, Avrupa Yakası da Eylül sonunda ekrana gelecek, tam tarih henüz belli olmadı..

Kısacası Eylül sonu Ekim başı gibi özlenen tüm diziler ekranda olacak.. E yeniler de var.. Kıran kırana bir reyting savaşı bizi bekliyor.. Bakalım yeni yayın döneminin galibi bu kez kim olacak? Hep birlikte izleyip, göreceğiz..
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın
    Ruhsal Durumum: : basında çıkan haberler - Sayfa 3 Zararsizkb7

Mesaj tarafından dilan-cagri Perş. Eyl. 11, 2008 1:31 am

İçimdeki kıvılcımı Çağan Irmak çaktı

Röportaj: Sinem VURAL

"Asi" dizisinin Kerim'i Cemal Hünal, Hatay'daki çekimler sırasında bambaşka bir yaşam kurdu.

Gülderen Köyü'nde ev tutan, ahır yapıp bir de at alan oyuncu, artık dizi setine atla gidip geliyor.

"Asi" dizisi devam ederken Çağan Irmak'ın yeni filmi "Issız Adam"da oynamaya başladınız.

- Evet, inanılmaz bir tecrübe bu benim için. Çok güzel ve zekice yazılmış bir senaryosu var "Issız Adam"ın. Aslında sade bir hikáye. Senaryoyu ilk okuduğumda çok şey vaat ettiğini düşündüm, Çağan'ın nasıl çekeceği hakkında da hiçbir fikrim yoktu. Ama genel olarak şehir hayatı içerisinde yalnızlığı seçmiş, hayatında kimseyi istemeyen, kimsenin de hayatına girmek istemeyen Alper adlı bir adamın öyküsünü anlatıyor. Benden çok farklı bir karakter.

Nasıl biri bu 'Issız Adam' Alper?

- "Issız Adam" aslında bir aşk hikáyesi. Alper, kendi restoranını açmış, yemekleri kendisi yapıyor ve restoranın başında duruyor. Çok kapalı bir hayatı var. Sürekli tek gecelik ilişkiler yaşıyor. Ailesini de kendinden uzak tutmuş. Melis Birkan'ın canlandırdığı Ada ile tanışıyor ve ondan sevmeyi, dokunmayı öğreniyor. Kızın da çocuklara kostümler yaptığı küçük bir dükkanı var ama hayatları çok zıt. Hikáye, anlatımı ve çekimler o kadar tatlı bir tempoda gidiyor ki, ortaya çok güzel bir filmin çıkacağını düşünüyorum.

Bu rol için özel bir hazırlık yaptınız mı?

- Yapacağımızı düşünüyordum ama Çağan bir çalışma yapmamızı istemedi. Kendi halinde oluşmasını istedi karakterin. Bize hálá "İleriki sahneleri çalışmayın" der. Sete girdiğimizde de herkes önce birbirine bakıyor ve ilk performansı Çağan yapıyor. O kadar iyi anlatıyor ki, karakterin nereye gittiğini çok iyi anlıyorsun. Bazı şeyleri saklamanı, bazı şeyleri ise köpürtmeni söylüyor.

Melis Birkan'ın dışında ekipte başka kimler yer alıyor?

- Yıldız Kültür, Şerif Bozkurt, Gözde Kansu, Aslı Aybars ve Goncagül Sunar var. Yıldız Kültür annemi oynuyor. Çok güzel bir enerjisi var, gözlerinden ışık çıkıyor resmen.

ROL ARKADAŞIMA KILIÇ DERSİ VERİYORUM

Dublörlük için gittiğiniz "Ulak" filminde başrolü kaptınız, Çağan Irmak sayesinde "Asi" dizisinde rol aldınız. Şimdi de Irmak'ın "Issız Adam" filminde oynuyorsunuz. Biraz hızlı mı ilerliyor her şey sizin için?

- Çağan "Ulak" filmini bitirdiğinde bir yemek yemiştik ve bana "Issız Adam"dan bahsetmişti. Fikir kafasındaydı, bir sene sonra senaryoyu bana verdiğinde de aynı öğeler vardı. Sanıyorum o noktadan bu noktaya gelene kadar film başka yönlerde de gelişmeye başladı. Sürekli içindeki gerçeği arıyor ve bunu çok güzel görüyor.

Çağan Irmak size şans getirdi diyebilir miyiz?

- Çağan bir kıvılcımı çaktı ve gönderdi. Bu durum çok şaşırtıyordu beni. Hatay'da diziyi çekerken bile "Ben ne yapıyorum burada" diyordum. Çağan Irmak ve Tomris Giritlioğlu'na çok şey borçluyum. "Asi" gibi büyük bir prodüksiyonda bana fırsat vermeleri çok güzel.

Daha önce oyuncu çalıştırıyordunuz değil mi?

- Oyunculara kılıç, mızrak, ok ve yay gibi aletlerin nasıl kullanılacağını gösteriyordum. Benim meraklı olduğum, uğraştığım bir konu bu. Los Angeles'ta oyunculuk üzerine eğitim alırken, Uzakdoğu sporları ile uğraştım. Eski sanatları çalışmak bence her zaman güzel bir egzersiz, en azından benim için.

"Asi"de sizden eğitim almak isteyen oyuncular var mı?

- Dizide Ali'yi oynayan Görkem Aslan'la kılıç egzersizleri yapıyoruz. Gayet de keyifli oluyor. Son Samuray edasında!

Kardeşiniz Kerem Hünal ile birlikte "Stunbull" adında bir animasyon şirketiniz vardı. Çalışmalara devam ediyor mu hálá bu şirket?

- Evet, "Kayıp Armağan" isimli bir animasyon projesi üstünde çalışıyoruz. Topkapı Sarayı'nda, silahlar arasında bulunan bir kılıç üzerine yazılmış bir hikáyesi var. Hikáyeyi Kerem'le beraber uzun süre önce oluşturmuştuk, senaryosunu ben yazdım. "Kayıp Armağan", animatörlerin oluşturduğu bir web sitesinde ilk çıktığı gün 25 bin tık aldı. İnanamadılar böyle bir işin tek kişinin elinden çıktığına. Bakanlıktan destek istedik, birkaç güne kadar sonuçlar belli olacak. Olursa, 40 dakikalık bir film haline getireceğiz.

Her sabah ahır temizliyorum

"Asi" ilk diziniz değil mi?

- Evet, "Asi" ile başladım oyunculuğa. Dizide her şey çok güzel gidiyor. Çok eğlenceli, hızlı çalışan bir ekibimiz var. Yeni sezonun çok daha enteresan olacağını düşünüyorum. Bu sezona iyi bir başlangıç yapacağız.

Yeni sezonda canlandırdığınız Kerim karakterinde değişiklikler olacak mı?

- Sanmıyorum, gelen senaryolarda da öyle bir şey görmedim. Ama olmasını isterdim.

Dizinin çekimleri Hatay'da yapılıyor, uzun süredir bu şehirdesiniz. Buradaki hayata alışabildiniz mi?

- Evet, Hatay'ın Gülderen Köyü'nde, dağ yamacında bir ev tuttum. İki rottweiler var, bir de meyve ağaçları... Güneş karşıdaki dağların arkasından, Suriye Çölleri'nden doğuyor. Yolun karşısına bir ahır yaptım, bir atım var. Her sabah ahır temizliyorum. Oradan da sete gidiyorum.

kaynak: hürriyet.com
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri Perş. Eyl. 11, 2008 1:32 am

Sabah Gazetesi, Gunaydin Eki, Sirin Sever'in kose yazisindan

Böyle olacağı belliydi!

Her yıl dizi sezonu açıldığında yeni 'star adayları' da bir bir belli olur... Yılın en çok konuşulan kadını, en çok beğenilen kadını, en çok tartışılan kadını, en çok özenilen kadını da ortaya çıkmış olur bir nevi. Geçen yılın starı 'Binbir Gece'nin Şehrazat'ı Bergüzar Korel'di malum. Bu sene ise 'Asi' dizisinin asi kızı Tuba Büyüküstün yükselen değer! Güzelliği, duruluğu, sakinliği, efendiliği geç mi idrak ediyoruz nedir, geçen yıl bu kadar talep yoktu, sezon sonuna doğru patlama yaptı Tuba'nın ismi. (Bodrum'daki bikinili fotoğrafları etkili olmuş mudur dersiniz? Masumiyet müzeye girince popülerlik patlıyor!) Hem doğal hem vahşi, acayip bir güzelliği var. Bir ay kadar önce Suada'da Mahsun Kırmızıgül'le yemek yerken, yeni filmi 'Güneşi Gördüm'ü dinliyorduk. Her gün onlarca kadın oyuncuyla görüştüğünü söyledi, isimleri saydı ama karar veremediğini söyledi. Anında ağzımdan çıktı menajeri benmişim gibi: "Tuba Büyüküstün'ü oynatsana!" Tuba'nın dizisi bu sezon da devam ettiği için tereddüt etti ama sonra görüştüler, konuştular. Tuba Büyüküstün senaryoyu çok beğendi ancak Hatay'daki dizi çekimleri yüzünden 'evet' demesi imkansız görünüyor. Tuba, yapımcı Tomris Giritlioğlu'na bir yol bulması için dil dökse de, hatta gerginlikler yaşansa da şartlar elvermiyor şu an için. Zira filmin çekimleri 22 Eylül'de Doğu'da başlıyor, yeni gelişme olmazsa Mahsun'la Tuba'nın son durumu budur. (Belçim Erdoğan da görüşülen isimlerden biriydi, bakarsınız o olur!)

* Neyse sadede gelelim... En son Nur Çintay da "Masumiyet Müzesi'ndeki Füsun'u kim oynar?" diye sorduğunda aklına tek bir isim gelmişti: "Kesinlikle Tuba Büyüküstün!" Böyle olacağı belliydi! Bu tespitin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı harekete geçti bu kez de. Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin tanıtımı için çekilen reklam filminde Türkiye'nin yüzü olan Azra Akın, yerini Tuba'ya kaptırmış. 1 Ocak 2009'dan itibaren reklam kampanyasına başlayacak olan bakanlığın tercihi, bu yıl Ortadoğu'da da yıldızı parlayan Tuba Büyüküstün olmuş. Çünkü bakanlığın hedefi bu yıl Ortadoğu'yu fethetmekmiş...
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri Perş. Eyl. 11, 2008 1:32 am

Asi'de neler olacak?

Yeni sezonla birlikte merakla beklenen diziler arasında Kanal D'nin
    başarılı yapımı Asi de yer alıyor. Peki 12 Ağustos Cuma akşamı ekrana
    gelecek olan ilk bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte yanıtlar....

Birbirlerine duydukları büyük aşka rağmen bir türlü kavuşamayan Asi ve
    Demir, sonunda önlerindeki bütün engelleri kaldırıp biraraya
    gelebilecekler mi?

Geçen sezon, Galip'ten kurtarmak için Zeynep'le nişanlanmayı kabul eden
    Demir, olayı yanlış anlayan Asi'nin oynadığı oyun yüzünden zor zamanlar
    yaşamıştı.

Ali'nin evlenme teklifini Demir'e olan öfkesinden kabul eden Asi, bu kararı nedeniyle zor bir süreç yaşayacak.

Dizinin geçen sezonki son bölümüne damgasını vuran olaylardan bir
    tanesi de Cemal Ağa'nın vurulmasıydı. Yeni sezondaki ilk bölümle
    birlikte Cemal Ağa'nın akıbeti de ortaya çıkacak.

Bu arada Asi'yle biraraya gelmeye çabalayan Demir, Zeynep'i de unutmaz.
    Galip'i Zeynep'ten uzak tutmaya çalışan Demir'in yeni planı, bakalım
    işe yarayacak mı? Bunu da daha sonraki bölümlerde göreceğiz.

Bu arada Asi ve Demir aşkında sürpriz bir gelişme de izleyenleri şaşırtabilir...

KAYNAK: TELEVİZYON GAZETESİ,10 Eylül 2008

Similar topics

-

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 1:41 am