Yeni

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni Yeni'den

4 posters

basında çıkan haberler

sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın
    Ruhsal Durumum: : basında çıkan haberler Keyifliqs5
    Durumum: : basında çıkan haberler Mesgulrc6
    Katılımı : :
    basında çıkan haberler Left_bar_bleue100 / 100100 / 100basında çıkan haberler Right_bar_bleue

Takımı : basında çıkan haberler Besiktas

basında çıkan haberler Empty basında çıkan haberler

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Cuma Şub. 22, 2008 11:04 pm

diziyle ilgili basında çıkan haberleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz...
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın
    Ruhsal Durumum: : basında çıkan haberler Zararsizkb7
    basında çıkan haberler Left_bar_bleue100 / 100100 / 100basında çıkan haberler Right_bar_bleue

Takımı : basında çıkan haberler Galatasaray

basında çıkan haberler Empty Geri: basında çıkan haberler

Mesaj tarafından dilan-cagri Ptsi Şub. 25, 2008 3:04 pm

Kanal D Cuma’nın da birincisi

Kanal D, “Asi” ve “Arka Sokaklar” adlı dizileri, “Beyaz Show” programı ve Ana Haber Bülteni’yle Cuma günü yine birinci oldu

Kanal D cuma ekranını; sevilen dizileri “Asi” ile “Arka Sokaklar”, Ana Haber Bülteni ve talk- show programı “Beyaz Show” ile parselledi.
    “Asi” Cuma’nın birincisi
    Kanal D’nin başrollerini Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor, Nur Sürer ve Selma Ergeç’in paylaştıkları sevilen dizisi “Asi”nin Cuma akşamı ekrana gelen bölümü, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 9.5 reyting ve yüzde 23.3 izlenme payı ile birinci oldu.

Kaynak : Hürriyet Gazetesi
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri Ptsi Şub. 25, 2008 3:06 pm

Kanal D dizileriyle fark atıyor

Öyle böyle bir fark değil hem de. Diziler liginin reyting listelerinin en üst basamaklarında sürekli Kanal D’nin yapımları yer alıyor. En çok izlenen dizilerin yarısı, Kanal D ekranında yayınlanıyor. Gelin dizilere gün gün bakalım. Kanal D’nin bu sezon dizilerin kanalı olma hüviyetini nasıl kazandığını haftanın günleri üzerinden açıklayalım.

Pazartesi günleri adına PT1 denilen ve 20.00 ila 22.00 saatleri arasını temsil eden zaman diliminde Kanal D’nin dizisi Arka Sokaklar açık ara önde. Arkasından AB Grubu’nda yüksek reytingler alan ve kalitesiyle kanalına da, çalışanına da büyük prestij katan Bıçak Sırtı geliyor. Kanal D, bu iki dizisiyle haftanın ilk gecesini önde götürüyor. Salı günleri PT1’de yine kimse Kanal D’ye rakip olamıyor. Çünkü o saatte kanalda ekranın reyting rekortmeni yapımlarından Binbir Gece yayınlanıyor. Salı gecesinin ikinci dizisi Sessiz Fırtına ise bir türlü istenilen reytinglere ulaşamıyor ve Kanal D’nin ilk 15’e giremeyen birkaç yapımından birisi olarak kalıyor.

Bir tek pazar günü boş

Benzer bir durum çarşamba akşamları da yaşanıyor. Yaprak Dökümü karşısına ne çıkarsa çıksın yere sererken, Elveda Derken bir türlü aynı başarıyı yakalayamıyor. Perşembe akşamları da Kanal D’nin gecesi olarak yaşanıyor. Bir yanda Kurtlar Vadisi Pusu, bir yanda Parmaklıklar Ardında var ama Kanal D’nin iki dizisi Kavak Yelleri ile Annem de onlarla atbaşı yarışıyor. Cuma Kanal D için çantada keklik bir gün. Çünkü geceye Asi’yle başlıyorlar ve dizinin reytingini her hafta biraz daha yukarıya çıkarmayı da başarıyorlar. Arkasından da ekranların klasiği Beyaz Show’la bütün rakiplerine fark atıyorlar. Cumartesi geceleri de Genco ile reyting avlıyorlar.

Pazar akşamları iki film birden peş peşe yayınlayıp haftanın bu tatil gününde de sinema severlerin gönlünü alıyorlar. Zaten gördüğünüz gibi geriye de pek bir şey bırakmıyorlar. Hepinize iyi haftalar...

11 - 18 ŞUBAT HAFTASININ EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİ

TÜM KİŞİLER

YAPRAK DÖKÜMÜ KANAL D 21.00 44.30

KURTLAR VADİSİ PUSU SHOW 17.90 37.90

BİNBİR GECE KANAL D 14.70 31.10

ARKA SOKAKLAR KANAL D 12.80 27.70

ASİ KANAL D 8.90 19.90

TEK TÜRKİYE STV 8.80 19.20

ANNEM KANAL D 8.50 21.00

KAVAK YELLERİ KANAL D 8.50 17.80

DUDAKTAN KALBE SHOW 7.50 21.30

GENCO KANAL D 7.40 16.40

DOKTORLAR SHOW 7.40 15.80

PARMAKLIKLAR ARD. ATV 7.00 19.00

KÖPRÜ STAR 7.00 18.50

ELVEDA RUMELİ ATV 6.70 14.70

PARS NARKOTERÖR SHOW 6.60 17.00

AB GRUBU

YAPRAK DÖKÜMÜ KANAL D 22.00 48.50

BİNBİR GECE KANAL D 19.50 42.90

KURTLAR VADİSİ PUSU SHOW 17.00 36.00

AVRUPA YAKASI ATV 11.10 24.50

ANNEM KANAL D 10.50 25.40

KAVAK YELLERİ KANAL D 10.50 22.60

ELVEDA RUMELİ ATV 9.60 21.50

ASİ KANAL D 9.50 23.30

BIÇAK SIRTI KANAL D 8.70 23.40

DOKTORLAR SHOW 8.50 16.80

HATIRLA SEVGİLİ ATV 8.00 21.30

ARKA SOKAKLAR KANAL D 8.00 17.90

PARMAKLIKLAR ARD. ATV 7.10 18.30

GENCO KANAL D 7.10 17.50

PARS NARKOTERÖR SHOW 6.80 17.10

Vatan Gazetesi - Memet Guler
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri Ptsi Şub. 25, 2008 3:08 pm

Televizyonun olmazsa olmazları

Bu yıl neler tutuyor; neler izleniyor derseniz çok program sayabilirim, ama dördü var ki, olmazsa olmaz sayılıyor. En tepedeki Show TV yayınlanan “Var mısın Yok musun?” yarışması, haftanın dört gecesi, salı, çarşamba, cumartesi ve pazar günleri yayınlanıyor ve hepsinde de zirveye kuruluyor. Perşembe gecelerinin vazgeçilmezi ise yine Show TV’deki “Kurtlar Vadisi”, yalnız bu yıl değil, yayınlandığı tüm yıllarda, ondan başkası birinci olamıyor. Kanal D’nin “Arka Sokakları”ı da bu yıla damgasını vuran dizilerden; pazartesi gecelerinin değişmez birincisi, yetmiyor, hafta içi her gün, erken saatte yayınlanan bölümleri de ilk ona giriyor. Ve yine Kanal D’nin “Yaprak Dökümü”, o da çarşambaların lideri; tek rakibi “Var mısın Yok musun?”, o gece kafa kafaya çakışıyorlar! Bu durumda pazartesi geceleri “Arka Sokaklar”ın, salı “Var mısın Yok musun?”un, çarşamba “Yaprak Dökümü-Var mısın Yok musun?”un, perşembe “Kurtlar Vadisi”nin, cumartesi-pazar “Var mısın Yok musun?”un... Kala kala bir cuma kalıyor. O günlerde “Var mısın Yok musun” varken, birincilik onundu, bu hafta Kanal D’deki “Asi”ye geçti, Show TV açığı kapatmak için “Doktorlar”ı o güne kaydırdı. Diğer dizi ve programlar saat dolduruyor, meraklısına hitap ediyor...

Tercuman Gazetesi - Tuna Serim'in kose yazisindan
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri Ptsi Şub. 25, 2008 3:12 pm

Milliyet Cafe ekinden..

basında çıkan haberler Asimilliyetfj1
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri Paz Mart 02, 2008 2:28 am

Milliyet/Televizyon Cemal Hünal(Kerim) Söyleşisi

basında çıkan haberler 92740309uy1.th
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Mart 08, 2008 1:18 am

25 şubat-03 Mart Arasi Haftanin En çok Izlenen Dizileri

Tüm Kişiler Reyting Share
    1)yaprak Dökümü 19.90 42.60
    2)kurtla Vadisi P. 17.00 37.50
    3)binbir Gece 15.90 33.80
    4)arka Sokaklar 12.50 27.30
    5)asi 9.40 21.40
    6)elveda Rumeli 8.40 18.30
    7)genco 8.30 20.30
    8)annem 8.00 20.60
    9)tek Türkiye 8.00 18.20
    10)köprü 7.90 22.90
    11)kavak Yelleri 6.50 14.50
    12)pars Narkoterör 6.10 13.20
    13)menekşe Ile Halil 5.90 17.10
    14)sila 5.70 13.00
    15)hatirla Sevgili 5.30 16.90

Ab Grubu
    1)binbir Gece 21.00 45.70
    2)yaprak Dökümü 18.50 41.30
    3)kurtlar Vadisi P. 15.40 33.60
    4)elveda Rumeli 12.10 27.90
    5)asi 11.00 24.70
    6)avrupa Yakasi 10.10 22.80
    7)annem 10.00 24.60
    8)hatirla Sevgili 9.80 26.90
    9)kavak Yelleri 8.30 18.90
    10)genco 8.20 21.40
    11)arka Sokaklar 8.00 18.60
    12)biçak Sirti 7.90 22.50
    13)köprü 6.70 19.10
    14)sila 6.70 15.30
    15)iki Aile 6.20 14.60
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Mart 08, 2008 1:23 am

Çikolata alacak paramız yoktu ama kitap illa ki alınırdı

'Asi' dizisinin 'Defne'si Selma Ergeç, Cosmopolitan dergisinin yeni sayısına konuştu: Biraz melankolik bir çocuktum hâlâ da öyleyim. Mutlu bir aileydik. Ekmeğimizin üzerine sürecek tereyağımız yoktu ama ben keman dersi alıyordum.....

Almanya doğumlu... Keman çalıyor, resim ve bale yapıyor. Kendisi de dahil olmak üzere tüm çevresi onun bir sanatçı olacağına inanırken herkesi şaşırtarak Almanya'da tıp okumaya başlamış. Bir şeyleri eksik hissettiği için üç yıl sonra tıbbı bırakıp, psikoloji ve felsefe okumuş. Ergeç çocukluk hayali olan oyunculuğa tamamen bir tesadüf sonucunda başlamış. Tıp stajı yapmak için Türkiye'ye gelmiş. Hastaları ve hastane personeli "Manken gibi kızsın. Neden yapmıyorsun?" dediklerinde bunun ona oyunculuğun kapılarını açacağını bilmiyormuş... İstanbul'a gelip oyunculuk ve modellik yapmaya başlamış, ardından mankenlik gelmiş. Şimdilerde asıl hedefi olan oyunculuk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

* Kırılgan, ürkek bir görüntünüz olmasına rağmen çok güçlü bir kadın olduğunuzu düşünüyorum. Öyle misiniz?
    Bu biraz duruma bağlı. Kimsenin yüzde 100 güçlü olduğunu düşünmüyorum. İstediğim kadar güçlü değilim.

HİÇ 'BOŞ VER' DİYEMİYORUM

* Ne kadar güçlüsünüz? Nelerin üstesinden gelebiliyorsunuz?
    Bir şekilde her şeyin üstesinden geliyorum ama süreç zor oluyor. Hassas ve kırılganım. O kırılganlığa rağmen güçlü olmaya çalışıyorum. Her şeyden etkileniyorum, 'boş ver' diyemiyorum. Her sözü, her olayı, her bakışı irdeliyorum. Başkasının benden duyacağı bir rahatsızlığa karşı çok hassasım. Bu da hayatı zor kılıyor.

* Bazen, 'Keşke böyle olmasaydım' dediğiniz oluyor mu?
    Evet, çok... Mantıken söylediğim 'Böyle olma' sözü duygular devreye girdiğinde hemen uygulanamıyor maalesef.

* Psikoloji okumanızın bu ruh haline bir yardımı olmuyor mu?
    Psikolojinin hangi davranışı neden yaptığımı anlayıp, bunu düzeltmek için neler yapabileceğim konusunda analiz yapmama çok faydası oldu. Ancak her şeyi analiz etmenin bir noktadan sonra sakıncalı olduğunu da gördüm. Freud'un 'İrdelenmeyen yaşam yaşamaya değmez' sözüne inanıyorum ama bazen de antenleri kapatıp sadece hedefe odaklanmak gerekiyor bence.

* Psikoloji ve felsefe gibi bilimlerin dışında hiç Doğu felsefesi ile ilgilendiniz mi?
    Çok eskiden beri ilgileniyorum. Babam ve annemden öğrendim pek çok şeyi. Babam meditasyon yapar, akupunktur bilir. Annem alternatif beslenmeyle ilgilidir. Bunların etkisi altında büyüdüm. Doğu felsefesinin gerekliliklerini içimde hissediyorum ama henüz olmak istediğim spiritüellik boyutunda olamadım.

DAHA OLGUN OLMAK İSTERDİM

* Mutlu musunuz?
    Her şeye rağmen, artık evet, mutluyum. Birkaç sene önce bu soruyu farklı yanıtlayabilirdim. Daha fazla mutlu olmak için daha olgun olmayı isterdim ama...

* Mutlu olmanıza rağmen genelde fotoğraflarınızda gülmüyorsunuz...
    Fotoğraf çektirmeyi sevmiyorum, rahatsız oluyorum. Ama röportaj fotoğrafı çektirirken gülerek poz vermeye çalışıyorum. Modellik yaparken çektirdiklerimde ise genelde konseptten dolayı gülmüyorum.

* Biraz da oyunculuktan konuşalım. İlk oyunculuk deneyiminizle şimdiyi karşılaştırdığınızda ne tür farklılıklar görüyorsunuz?
    Dışarıdan gelen tepkiler çok geliştiğimi söylüyor. Umarım gelişmiştir çünkü çok ders çalıştım. Hâlâ kendi oyunculuğuma baktığımda, yüzlerce hatalı şey buluyorum.

'AŞK VE GURUR'DAN ETKİLENDİM

* Hep olumsuzlukları görüyorsunuz. Çok mu mükemmelliyetçisiniz?
    Eskisi kadar değil. Eskiden daha katıydım kendime karşı. Şimdi biraz daha esnek olduğumu düşünüyorum. Her şey, her zaman geliştirilmeye müsait bence. Özellikle oyunculukta işin sonu yok. Hep daha iyisi yapılabilir.

* 'Asi' için ilk teklif geldiğinde kafanızda neler canlandı?
    Teklif bana geçen ilkbaharda geldi. Tomris Giritlioğlu'nun yaptığı tüm işleri çok beğeniyordum. 'Asi' de onun projesi olunca senaryoyu okumadan kabul ettim. Sonra üzerinde çalışmaya başladığımızda Tomris Hanım bana Jane Austen'ın 'Aşk ve Gurur' isimli romanındaki karakterin tadında bir duyguyu görmek istediğini söyleyince kendimi Defne karakterine çok daha yakın hissettim. Çünkü 'Aşk ve Gurur' benim için çok önemli bir kitaptı. Bu yüzden Defne karakterini, romandaki kızın Antakya'ya taşınmış hali olarak hayal ettim.

SAKİN VE ÜRKEK

* Defne'yi kendinize benzetiyor musunuz?
    Benzetmek dışında sevdiğim yanları var. Defne bazı insanların kötü olabildiğine inanmıyor. Yapıcı, birleştirici ve uzlaştırıcı bir karakter olduğunu düşünüyorum. Onun kadar sakin biri değilim ama bazen onun kadar ürkek olabiliyorum.

* Anne babanızın size öğrettiği en güzel şey nedir sizce?
    Babam mücadele etmeyi ve hakkımı savunmayı öğretti. Annemden ise disiplinli olmayı öğrendim. O çok sabırlıdır. Bana hâlâ sabırlı olmayı öğretmeye çalışıyor ama ben öğrenemedim.

* Mutlu bir ailenin mutlu bir çocuğu muydunuz?
    Ben biraz melankoliktim, böyle de devam etti zaten. Mutlu bir aileydik. Çikolata alacak paramız yoktu ama kitap illa ki alınırdı. Hatta ekmeğimizin üzerine süreceğimiz tereyağımız yoktu ama ben keman dersi aldığımı biliyorum. Çok zorluklar altında yaşarken bile annem ve babam her şeyi mümkün kılmaya çalıştılar.

* Para harcamayı sever misiniz?
    Para harcamayı çok severim ve çok tutumluyumdur. Alışveriş yapmayı çok seviyorum. Spiritüel yanımla hiç bağdaştıramadığım bir huyumdur bu benim. Bir yanında Chanel bir takım, diğer yanımda örnek aldığım Gandi... Böyle bir ikilem arasındayım. Aşırı para harcamıyorum. H&M severek alışveriş yaptığım bir yer. Chloe'nin Paddington çantasını çok beğeniyorum ama almam. Çünkü çok pahalı, gereksiz...

ÖZEL DEFİLELERE ÇIKIYORUM

* En çok neler için para harcıyorsunuz?
    Oyunculuk için çok film izlemek gerektiğini düşünüyorum. Sürekli film alıyorum. Bir de kitaba çok para gidiyor. Çekimlerde kendi makyaj malzemelerimi kullanmayı tercih ediyorum. Kıyafete para harcıyorum bir de... Seyahat etmek beni çok besliyor. Mankenlik için çok daha fazla para gerekiyordu. Saçınızın modelinden kıyafetinize kadar her zaman çok iyi görünmek zorundasınız mankenlik yaparken.

* Artık çok fazla modellik yapmıyorsunuz. Oyunculuk yapmak istediğinizden mi?
    Türkiye'de önce oyunculuk sonra modellik yapmaya başladım ama modelliği çok sevdim. Barbie bebeklerle oynamak gibi bir şey. Bu da aslında benim spiritüel yanımla hiç örtüşmüyor. Müzikler, o kıyafetler... Bambaşka bir duygu, insana çok büyük bir adrenalin veriyor. Şimdi sadece özel defilelerde mankenlik yapıyorum.

* Spor yapıyor musunuz?
    Spor salonlarını çok sevmiyorum. Bir dönem Gümüşdere'de at biniyordum, City Zen'de pilatese severek gidiyordum.

* Alışveriş için sokağı mı, alışveriş merkezlerini mi tercih ediyorsunuz?
    Yurtdışında kesinlikle sokağı, Türkiye'de ise alışveriş merkezlerini tercih ediyorum.

Sabah.com.tr
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Mart 08, 2008 1:23 am

Gaf Kürsüsü

Pek çok okurumuz uyardı: Dizide Asi'nin annesi, babasına "Sana 20 yıldır verdiğim emeğe yazıklar olsun" diyor. Ama çiftin öz kızlarından biri işletme, diğeri veteriner fakültesi mezunu ve yıllardır çalışıyorlar. Bu durumda çift nasıl 20 yıllık evli olabilir ki?

Yuksel AYTUG/SABAH
    http://www.sabah.com.tr/gny/haber,36...D736AF95D.html
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri C.tesi Mart 08, 2008 1:25 am

GURUR AŞKI MALUP EDECEK Mİ?

ASİ AŞIKLAR

milyonları televizyon ekranına bağlayan cuma gecelerinin vazgeçilmez dizisi asi de aşkın alevleri giderek artarken olaylarda ardı ardına sıralanıyor akıllarda ise ne olacak bu aşkın hali sorusu kalıyor

büyük bir heyecanla devam eden asi dizisinde seyirci ne olacağını iyice merak etmeye başladı bir taraftan geçmişin izlerini bir türlü üzlerinden atamayan demir(murat yıldırım) diğer tarafta güzeller güzeli asi(tuba büyüküstün) aralarındaki aşk artık su yüzüne çıkmış olsa da demirin kini asinin inadı bu birlikteliğe şimdilik engel oluyor tuncel kurtiz çetin tekindor ve nur sürerin gibi tecrübeli oyuncuların da yer aldığı dizinin geçen haftaki bölümlerinde tüm sırlar ortaya çıktı fakat geçimşten gelen bu sırlar iki gencin aşkını engelleyecek gibi görünüyor

tuba büyüküstün asi dizisi için şunları söylüyor

"insanlara belki aşkları ve gururları arasında kaldıklarında karar vermeden önce son bir kez düşünmeleri gerektiğini anlatabiliriz çünkü aşk ve gurur bir kere gittiğinde kazanılması zor olan olgulardır

gelecek bölümlerde ne olacağı bilinmez ama şimdide bilinen bir gerçek var ki o da işlerin çok daha karmaşık hal alacağı bakalım asi babasının geçmişte yaptıklarını affedecek mi ya da demir bütün bu zorluklardan sonra asi ile aralarını düzeltmeye çalışacak mı?

KAYNAK :SEDA MAGAZİN
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri Salı Mart 11, 2008 11:57 pm

Cuma’nın da birincisi

Kanal D, “Asi” adlı dizisi, “Beyaz Show” programı ve Ana Haber Bülteni’yle Cuma günü yine birinci oldu.

Kanal D'nin sevilen dizisi “Asi”nin cuma akşamı ekrana gelen bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 10.1 reyting ve yüzde 23.5 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 10.8 reyting ve yüzde 26.8 izlenme payı ile birinci oldu. Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün sunduğu “Beyaz Show” programı ise, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 6.1 reyting ve yüzde 23.3 izlenme payı ile yine zirvede yer aldı ve Kanal D’nin cuma akşamına damgasını vuran bir başka programı oldu. Kanal D Ana Haber Bülteni de, Tüm Kişiler’de yüzde 7.4 reyting ve yüzde 20.7 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 7.3 reyting ve yüzde 22.2 izlenme payı ile ana haber bültenleri arasıda yine ilk sırada yer aldı.

kaynak: Hürriyet/Kelebek
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri Salı Mart 11, 2008 11:58 pm

Ekilmeyen topraklarda dizi!

EKMEK pahalanıyor, bir dönem dünyaya buğday ihraç eden bir ülkeyken ithal buğdaya muhtaç kaldık. Topraklar ekilmiyor, ithal edilenler daha ucuza geliyor diye, Türk tarımı ölüme mahkûm edildi. Bütün bunları Asi dizisini izlerken düşündüm. Tanıtımlarında adam boyu ürünler gösteriliyordu, bir bereket ki sormayın, acaba nerede dedim? Tarımsız ülkenin tarım alanları dizilerde kaldı, yazık, çok yazık...

Tuna Serim / Tercüman
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Cuma Mart 14, 2008 8:55 am

ma’nın da birincisi

Kanal D, “Asi” adlı dizisi, “Beyaz Show” programı ve Ana Haber Bülteni’yle Cuma günü yine birinci oldu.

Kanal D'nin sevilen dizisi “Asi”nin cuma akşamı ekrana gelen bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 10.1 reyting ve yüzde 23.5 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 10.8 reyting ve yüzde 26.8 izlenme payı ile birinci oldu. Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün sunduğu “Beyaz Show” programı ise, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 6.1 reyting ve yüzde 23.3 izlenme payı ile yine zirvede yer aldı ve Kanal D’nin cuma akşamına damgasını vuran bir başka programı oldu. Kanal D Ana Haber Bülteni de, Tüm Kişiler’de yüzde 7.4 reyting ve yüzde 20.7 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 7.3 reyting ve yüzde 22.2 izlenme payı ile ana haber bültenleri arasıda yine ilk sırada yer aldı.

alıntı
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Cuma Mart 14, 2008 8:56 am

Gizlenen gerçeklerin ortaya çıkmasıyla birlikte Asi ve Demir'in birleşmeleri tamamen zorlaşır.Hatta Defne'nin evliliği bile ertelenir.Gerçek annesini öğrenen Aslan'ın yapacakları her iki aileyi de oldukça yıpratacak.

Kaynak :Seda Magazin
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Cuma Mart 14, 2008 8:56 am

BAŞARILI DİZİLERİN FORMÜLÜTempo dergisi bu haftaki sayısında dizilerdeki aşk, ihanet, samimiyet ve çatışmayı araştırdı. İşte Türkiye'nin önde gelen senaristlerinin başarılı dizi formülleri.

ÇOCUKLARIMLA İZLEYEMEYECEĞİM İŞLERE İZİN VERMİYORUMKanal D

Yayın Grup Başkan Yardımcısı Melis Civelek Top
    Bu sene iki tane gözde işim var. Bunlardan biri ‘Asi’, biri ‘Annem’. Bunların her bölümünü mutlaka okurum ve öyle sete gider. 90 dakika sıkıntısı var ve şu anda, bu sistemin nasıl düzeleceğini bilmiyorum. Bu nedenle dizilerdeki kalite düşüyor. Dizi maliyetlerinin çok yüksek olması da buna bir etken. Üç kuşak reklam kurtarmıyor, dört kuşak reklam gerekiyor. Bu nedenle yayın süresi uzuyor. Benim iki tane çocuğum var ve onlarla izleyemeyeceğim hiçbir işe izin vermiyorum.
    alıntı
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Ptsi Mart 17, 2008 9:54 am

Asi” Cuma’nın birincisi
    “Asi” Cuma’nın birincisi Kanal D, cuma gecesine damgasını vurdu ve günü birinci bitirdi.

Kanal D, “Asi” adlı dizisi, “Beyaz Show” programı, ve Ana Haber Bülteni’yle Cuma günü yine birinci oldu. Kanal D cuma ekranını; sevilen dizisi “Asi”, Ana Haber Bülteni ve talk- show programı “Beyaz Show” ile parselledi.
    “Asi” Cuma’nın birincisi
    Kanal D’nin başrollerini Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor, Nur Sürer ve Selma Ergeç’in paylaştıkları sevilen dizisi “Asi”nin Cuma akşamı ekrana gelen bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 9.7 reyting ve yüzde 22.2 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 9.6 reyting ve yüzde 24.0 izlenme payı ile birinci oldu.

kaynak.www.hurriyet.com.tr
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı C.tesi Mart 22, 2008 1:23 am

10-16 Mart Haftasında En Çok Reklam Alan Yerli Diziler
    DİZİ ADI YAYIN TARİHİ SPOT SÜRESİ(SN)
    1)kurtlar vadisi pusu 13.03.2008 2.696
    2)selena 15.03.2008 2.189
    3)parmaklıklar ardında 13.03.2008 2.150
    4)avrupa yakası 12.02.2008 2.138
    5)hatırla sevgili 14.03.2008 2.130
    6)elveda rumeli 10.03.2008 2.129
    7)asi 14.03.2008 2.123
    8)sıla 14.03.2008 2.122
    9)genco 15.03.2008 2.113
    10)gazi 10.03.2008 2.098
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Mart 23, 2008 9:35 am

Cuma gecesine ambargo koydu

Kanal D, “Asi” adlı dizisi, “Beyaz Show” programı ve Ana Haber Bülteni’yle en çok izlenen kanal oldu.

Kanal D, “Asi” adlı dizisi, “Beyaz Show” programı ve Ana Haber Bülteni’yle cuma günü bir kez daha en çok izlenen kanal oldu.
    Başrollerini Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor, Nur Sürer ve Selma Ergeç’in paylaştığı sevilen dizi “Asi”, Tüm Kişiler’de yüzde 10.1 reyting ve yüzde 23.8 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 10.1 reyting ve yüzde 23.6 izlenme payı ile birinci oldu.

Kaynak : Hürriyet Gazetesi
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri Perş. Mart 27, 2008 2:02 pm

17-23 Mart Haftasında En Çok Reklam Alan Yerli Diziler

No Dizi Adı Yayın Tarihi Spot Süresi (sn.)
    1) Selena 22.03.2008 2.221
    2 Parmaklıklar Ardında 20.03.2008 2.220
    3) Hepsi 1 22.03.2008 2.134
    4) Sıla 21.03.2008 2.133
    5) Genco 22.03.2008 2.127
    6) Annem 20.03.2008 2.123
    7) Asi 21.03.2008 2.113
    8 ) Menekşe İle Halil 22.03.2008 2.099
    9) Gazi 17.03.2008 2.097
    10) Hatırla Sevgili 21.03.2008 2.084

kaynak:ucankus.com
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Mart 30, 2008 7:41 am

Dublörlük için gittiği Ulak'ta ana kahraman oldu

Dublör olmayı beklerken Cemal Hünal, kendini "Ulak" karakterini canlandırırken bulduğunu söyledi.

Cuma akşamları Kanal D’de yayınlanan "Asi" dizisinde Kerim karakteriyle seyircinin karşısına çıkan Cemal Hünal, atlara aşık bir adam... Çağan Irmak’ın "Ulak" filmine dublör olarak çağrılan Hünal, bir anda kendini filmin isim kahramanı olan Ulak karakterini canlandırırken bulduğunu söyledi.

n "Asi" dizisinde Kerim karakterini canlandırıyorsunuz. Peki, sizin hakkınızda bilmemiz gereken daha neler var? Kendinizden bahseder misiniz?

- Amerika’da oyunculuk okuyup, Türkiye’ye döndüm. Buraya geldiğimde televizyonda yer almayı hiç düşünmüyordum. Kardeşimle "Stunbull" adında bir animasyon şirketi kurduk. Güzel animasyon işleri yapmaya başlamıştık. Aslında dizi sektörünü pek de düşünmüyordum, tamamen şans eseri oldu.

n Dizide nasıl rol almaya başladınız?

- Önce "Ulak" için dublörlük teklifi geldi. Ata binecek bir deli arıyorlarmış, beni buldular. Kabul ettim ve çekimlere gittim. Çağan (Irmak) beni çok beğendi. Bu sefer asıl hayal kahramanı olan Ulak rolünü bana verdi. Çok güzel bir tecrübeydi. Çalışmadığım zamanlarda da atlarım ve köpeğimi sete götürüp filmin çekildiği yerde kalırdım. 20 gün kadar orada kaldım. Çağan’la çalışmak çok güzel. Ne istediğini çok güzel şekilde aktarabiliyor. Bu da insana güven veriyor. Kafasında çok net resimler vardı, ben de ona güvendim. Sonuç da benim için çok güzel oldu. İlk uzun metrajlı filmim "Ulak"...

n Herkes "Ulak"tan çok ümitliydi. "Babam ve Oğlum tadında bir film, yine gişe rekorları kırar" denildi ama pek de öyle olmadı...

- Aslında "Ulak" anlatım tarzı olarak seyirciden çok şey bekliyordu. Genel olarak bizim seyircimiz hazır malzemeye daha alışık. Bu yüzden de sonuç beni rahatsız etmedi. Her filmin kendine özgü bir tarzı var. Çok basit bir şeyle bile seyirciyi etkileyebilirsiniz. "Ulak"tan seyirci ne bekliyordu, ben bunu tam olarak bilmiyorum. Ben filmin içindeydim, başka bir alemden izliyordum.

n Seyirci "Ulak"tan ne bekliyordu bilmiyorsunuz. Peki, "Ulak" seyirciye ne veriyordu?

- "Ulak", seyirciye çocukluklarında dinledikleri gibi bir masal veriyordu. Çocuğa fazla bir şey anlatmana gerek yok. O zaten istediği gibi doldurur boşlukları... Çocukların zengin bir hayal güçleri var ve yargısızlar. İşte bizim filmimizin de böyle izlenilmesi gerekiyordu. Ama bu sinema seyircisinin pek alışkın olduğu bir durum değil. Bu, başı ve sonu olan, "Şimdi kötü adam öldü" formatı dışında bir proje... Çok cesurca yapılmış bir film. Belki de bu yüzden seyircinin beklentisini karşılayamadı ama ben yine de iyi yorumlar alıyorum. Önemli olan işin yapılmış olması. Anlaşılması daha uzun sürebilir. "Babam ve Oğlum" da ilk çıktığı zaman çok büyük bir gişe yapmamıştı. Çünkü Çağan hazır formüllerden giden bir yönetmen değil. Böyle olsa gişeye yönelik filmler yapardı. Bu piyasada para kazanmak için yapılan bir proje değil "Ulak"... Çağan’la tekrar çalışabilmeyi çok isterim.

n Atlara olan yoğun ilginizin özel bir sebebi var mı? Neden kedi köpek değil de at?

- Ben atlarla yaşamayı seviyorum. Çok yoğun bir paylaşım var onlarda... İnsan ilişkilerine çok yatkınlar... Bir ata asla yalan söyleyemezsiniz mesela. Bu durum beni çok etkiliyor. En önemlisi samimiyet. Benim iki köpeğim, üç tane de kedim var. Samimiyetin ne olduğunu biz hayvanlardan çok doğru bir şekilde öğreniyoruz.

n At çiftliklerini de sık sık ziyaret ediyorsunuz yani...

- Çit içinde at binmek hiçbir zaman makul gelmedi bana. Dizi çekimi için Antakya’ya gittiğimiz zaman dedim ki "Atımı kesinlikle buraya getirmeliyim"... At, benim bütün stresimi alıyor.

Asi’de Çağan Irmak sayesinde rol aldım

n "Asi" dizisinde Çağan Irmak’ın desteğiyle rol almaya başladınız diyebilir miyiz?

- Elbetteki... Çağan, Tomris Giritlioğlu’yla konuşmuş ve beni çok beğendiğini söylemiş. Teklif geldikten sonra aileme danıştım. Onlar da olumlu baktıktan sonra ’tamam’ dedim.

n Oyunculukla ilgili yeni projeleriniz var mı?

Oyunculuğun uzun vadede kariyer planlaması yapabileceğim bir meslek olduğunu düşünmüyorum. Gelen işlere bakıp ancak karar verebilirim. İlla "Önümüzdeki sezon bir projede yer alacağım" diye bir şey yok.

KAYNAK:HÜRRİYET-KELEBEK
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Mart 30, 2008 7:43 am

İŞTE TÜRK KADINININ HAFTALIK DİZİ TRAFİĞİ

Pazartesi: Doktorlar, Arka Sokaklar, Bıçak Sırtı, Elveda Rumeli ve Pars-Narko Terör
    Salı: Binbir Gece
    Çarşamba: Avrupa Yakası, Yaprak Dökümü, Elveda Derken
    Perşembe Kavak Yelleri, Annem, Kurtlar Vadisi-Pusu
    Cuma Sıla, Asi
    Cumartesi Genco, Sevgili Dünürüm

Engin AYTAŞ
    kaynak:http://www.bugun.com.tr/haber_detay.asp?haberID=20236
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri Çarş. Nis. 02, 2008 10:22 pm

Ekranda "Asi" geleneği

Ekranda Asi geleneği Kanal D, “Asi” adlı dizisi, “Beyaz Show” programı ve Ana Haber Bülteni’yle cuma günü yine birinci oldu.

Kanal D’nin başrollerini Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor, Nur Sürer ve Selma Ergeç’in paylaştıkları sevilen dizisi “Asi”nin Cuma akşamı ekrana gelen bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 9.7 reyting ve yüzde 24.3 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 9.9 reyting ve yüzde 24.7 izlenme payı ile yine birinci oldu.

kaynak:hurriyet.com.tr
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri Çarş. Nis. 02, 2008 10:24 pm

Kanal D yayınlanan asi dizisinin güzel başrol oyuncusu tuba büyüküstün kendini ünlü gibi hissetmediğini söyledi...yolda yürürken insanlar beni tanıyor fotaraf çektirmek istiyolar bu durum bana çok garip geliyo onları kıramıyorum isteklerini yerine getiriyorum ama gerçekten bazen çok utanıyorum...

Kaynak: bugün gazetesi
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri Çarş. Nis. 02, 2008 10:25 pm

İşte yedi gecenin yedi birincisi

Yani 100 civarında rakibin kapıştığı diziler liginin yedi şampiyon dizisi. Kanallarının ve hayranlarının yüz akı yapımlar. Tarihin en amansız reyting savaşının yaşandığı sezonun kralları. Kimi zaman gündem belirleyen, yayın saatlerinde sokakları-caddeleri boşaltan, tiryakilik yaratan, kızdıran, saç-baş yolduran ve elbette hepimizin sudan ucuz yegane eğlencesi. İşte size haftanın yedi gecesinin yedi birincisi.

‘Sessiz Fırtına’ bitti

Pazartesi akşamının aslan payını Arkak Sokaklar alıyor. İki kategorideki reytinglerin ortalaması göz önüne alındığında, Arka Sokaklar rakiplerine fark atıyor. Hem de bu işi, ekranda dizi trafiğinin en yoğun olduğu haftanın ilk gecesinde başarıyor. Elveda Rumeli de altın çağını yaşıyor. İlk zamanlar seyircinin biraz tereddüt ettiği dizi, şimdilerde atv’nin en çok izlenen işi. Doktorlar, Bıçak Sırtı, Köprü, İki Aile, Pars Narkoterör bu akşamın kalburüstü diğer dizileri.

Salı gecesi, elbette Binbir Gece tartışmasız birinci. Biliyorum, seyircisi hikayesinin çetrefilleşmesinden şikayetçi ama Binbir Gece diziler liginin en kuvvetli tiryalik örneği. Hangi kanal karşısına ne koyduysa etki etmedi. Salı geceleri iki senedir hep Binbir Gece’nin liderliğinde geçti. Sessiz Fırtına geçen haftaki finalle yayından kalktı. Ezo Gelin düşüyor; Karayılan’sa iyice gerilerde kaldı. Bir diziyi gösterime sokacak olsam, Salı geceleri PT2’yi, yani saat 22.00’de başlayan zaman dilimini boş bırakmazdım. Elimde sağlam bir dizim olsa, hiç beklemem bu gün ve bu saatte yayına koyardım.

Çarşamba akşamlarının kralı Yaprak Dökümü. Dudaktan Kalbe yükselen bir reyting grafiğiyle onun peşinden geliyor. Elveda Derken, bu iki yapımı takip ediyor. Ve tabii ki Avrupa Yakası. Atv’nin dizisi, sevenleri için çarşambaların kaçırılmazı.

Perşembe, haftanın en zorlu ikinci gecesi. Reyting basamaklarının üst sıralarında yine hep diziler var. Gecenin birincisi Kurtlar Vadisi Pusu. Onu, iki Kanal D dizisi olan Annem ve Kavak Yelleri takip ediyor. Samanyolu’nun Tek Türkiye’si bu gecede, her on evden yirmisinde kendisini seyrettirmeyi başarırken, yarışa iyi başlayan Parmaklıklar Ardında’nın reytingleri her hafta biraz daha eriyor.

‘Asi’ rakiplerini geçti

Asi çok önemli bir iş başardı ve her geçen bölümünde seyircisini daha artırarak Hatırla Sevgili gibi, Sıla gibi güçlü rakiplerin yarıştığı cuma gecesinde zirveye adını yazdırdı.

Geçen sezonlarda cumartesi gecesini dizisiz geçiren kanallar, bu yıl bu geceyi de boş bırakmadı. Kanal D, Genco ve Menekşe ile Halil’le zirveyi yine kaptırmıyor. Atv Selena, Star da Çılgın Dünürüm ve Vazgeç Gönlüm’le yarışta var olmaya çalışıyor.

Pazarları Fox’un Arka Sıradakiler’ini saymazsak zirveye aday bir dizi yok. Pazar günü ekran sinemaların ve yarışmaların. Atv bu boşluğa bu hafta Benim Annem Bir Melek ile daldı. Oya Başar ile Ali Sunal’ı buluşturan dün gece tanıştığımız Benim Annem Bir Melek’i yazmak ise önümüzdeki günlere kaldı. Hepinize iyi haftalar.

24 - 31 MART HAFTASININ EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİ

TÜM KİŞİLER

KANAL REYTING SHARE

YAPRAK DÖKÜMÜ KANAL D 19.20 44.20

KURTLAR VADİSİ PUSU SHOW 17.10 39.70

BİNBİR GECE KANAL D 15.20 35.70

ARKA SOKAKLAR KANAL D 12.40 29.10

ASİ KANAL D 9.70 24.30

TEK TÜRKİYE STV 8.40 20.70

KAVAK YELLERİ KANAL D 7.60 17.90

DUDAKTAN KALBE SHOW 7.40 27.40

ANNEM KANAL D 6.90 21.20

ELVEDA RUMELİ ATV 6.90 16.10

KÖPRÜ STAR 6.70 20.60

GENCO KANAL D 6.40 17.00

SELENA ATV 6.00 15.90

ELVEDA DERKEN KANAL D 5.70 19.50

MENEKŞE İLE HALİL KANAL D 5.30 15.90

AB GRUBU
    KANAL REYTING SHARE

BİNBİR GECE KANAL D 20.30 49.40

YAPRAK DÖKÜMÜ KANAL D 20.20 48.70

KURTLAR VADİSİPUSU SHOW 15.40 36.30

ELVEDA RUMELİ ATV 10.10 24.90

ASİ KANAL D 9.90 24.70

DUDAKTAN KALBE SHOW 9.00 30.50

ANNEM KANAL D 9.00 26.50

KAVAK YELLERİ KANAL D 8.60 21.40

ARKA SOKAKLAR KANAL D 7.60 18.90

DOKTORLAR SHOW 7.10 17.70

BIÇAK SIRTI KANAL D 6.90 20.60

SESSİZ FIRTINA KANAL D 6.40 20.20

ELVEDA DERKEN KANAL D 6.20 19.70

GENCO KANAL D 5.70 15.40

Vatan Gazetesi - Memet Guler
    dilan-cagri
    dilan-cagri
    Super Moderator
    Super Moderator

Kadın

Mesaj tarafından dilan-cagri Çarş. Nis. 02, 2008 10:25 pm

Söz Okurun - Mert Aydın

Tuba'yı üzmeyin

Tuba Büyüküstün'ü çok seviyorum. "Asi" dizisini izlemeye onun için başladım. Onun olduğu tüm yapımları izledim. Oyunculuğu mükemmel. Güzelliği dünya çapında tescilli zaten. Biliyorum Tuba sürekli röportaj yapmıyor. Çok da yoğun çalışıyor. Onunla röportaj yaparsanız sevinirim. Pöportaj olmasa da posterini yayınlar mısınız?Bir de basın ve diğer gereksiz kişiler Tuba'yı rahat bıraksın, onu üzmesinler artık. Güzel ve başarılı diye bu kadar da gerçek olmayan şeylerle onu üzmeye hakkınız yok. O sadece ismiyle bu piyasada... Onu sevenler hep onunlaydık. Hep de olacağız. Kimsenin onu üzmesine izin vermeyiz.

Kaynak: Milliyet gazetesi /Televizyon eki/ Söz Okurun bölümü

Similar topics

-

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 1:48 am