Yeni

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni Yeni'den

5 posters

basında çıkan haberler

ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın
    Ruhsal Durumum: : basında çıkan haberler - Sayfa 2 Mutsuzyk6
    Durumum: : basında çıkan haberler - Sayfa 2 Mesgulrc6
    Katılımı : :
    basında çıkan haberler - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100basında çıkan haberler - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Takımı : basında çıkan haberler - Sayfa 2 Besiktas

basında çıkan haberler - Sayfa 2 Empty Geri: basında çıkan haberler

Mesaj tarafından ÖZLEM Çarş. Nis. 23, 2008 4:34 pm

dizimiz başlamadan önceki oyuncuların hepsinin birlikte olduğu ilk röpörtaj

Arka Sokaklar onlara emanet
    Dilek DALLIAĞ

Kanal D’de bu gece, Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını, Orhan Oğuz’un yönetmenliğini üstlendiği Arka Sokaklar adlı yepyeni bir polisiye dizi başlıyor. İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan beş kişilik özel polis timinin nefesleri kesen maceralarını konu alan dizi, polislerin gerçek yaşamını en ince ayrıntısına kadar anlatmayı hedefliyor. Emniyetten danışmanların görev aldığı dizinin beş başrol oyuncusuyla konuştuk.

Cinlerle Periler’deki gibi yine bir aksiyon dizisinde rol alıyorsunuz?

- Evet, geçmişe dönmüş gibi oldum. Ama bu dizide çok daha erkeksi bir karakteri oynuyorum.

Dizide hangi karakteri canlandırıyorsunuz?

- Asayiş ekibindeyim. Bunca erkek arasında hiç de kadın gibi durmuyor Zeynep. Ekipteki tek kız benim ve cinsiyet ayrımı olmadan çalışıyoruz. Ben de erkeklerle birlikte duvardan atlıyorum, hırsızları yakalıyorum. Onun için bütün vücudum mosmor. Ama rolümü çok seviyorum.

Çekimlerden önce kadın polisleri gözlemlediniz mi?

- İşlerinde nasıl cinsiyetlerini ön plana çıkartmadıklarının gözlemledim. Bizim işimiz gözlem. Zaten danışmanlarımız var emniyetten. Her şeyi gerçeğine uygun çekmeye çalışıyoruz. Bu polislerin gerçek yaşamını anlatan bir dizi. Polislerin özel yaşamını da ekrana getiriyoruz.

Kadın ve erkek polisler arasında ayrım var mı?

- Çok fazla yok. Kadınlar da zaten çok fazla erkeksiler.

Gerçek hayatta bir korumayla dolaşıyorsunuz...

- Koruma demeyelim de şoför diyelim...

Bütün vücudum mosmor

Arka Sokaklar’da sert kadın polis Zeynep’i oynayan Gamze Özçelik, rolü gereği duvarlara atlayıp zıplamaktan vücudunun mosmor olduğunu belirtiyor. Özçelik; "Emniyetten danışmanlarımız var. Her şeyi gerçeğine uygun çekmeye çalışıyoruz." diyor.

Bu dizide herkes başrol

Çekimler nasıl gidiyor?

- Polisiye bir dizi olduğu için bayağı meşakkatli bir proje. İstanbul gibi kalabalık bir şehirde polisiye çekmek gerçekten zormuş. İstanbul’da polis olmak zor.

Hangi karakteri canlandırıyorsunuz?

- Komiser Mesut’u oynuyorum. Daha önce Güneydoğu’da görev yapmış, sonra İstanbul’a tayin edilmiş. Çok sert bir komiser. Ama yaşadığı şeyler yüzünden sert. Kont adında bir kurt köpeği var, K-9.

Spor yapıyor musunuz? Bu dizi için özel bir çalışma içinde misiniz?

- Spor yapıyorum. Ama özellikle bu dizi için değil tabii. Burada tek bir karakter yok. Bu bir ekip dizisi. Kısacası bu dizide herkes başrolde.

Özel hayat ne durumda? Pamela Spence ile ilişkiniz devam ediyor mu?

Evet ilişkimiz çok güzel gidiyor.

Baron artık devletin hizmetinde

Dizideki özel timin lideri komiser Rıza’yı canlandırıyorsunuz değil mi?

- Evet. Lider ve koruyucu kimliğinden dolayı ona Rıza Baba da diyorlar. İyi yürekli, şefkatli, tatlı sert bir komiseri oynuyorum.

Kurtlar Vadisi’nin Baron’u artık devletin hizmetinde...

Artık devlete hizmet etme kararı aldım. Benim için doğru olan da bu. Bir takım tedirginliklerimden dolayı Kurtlar Vadisi’ni bırakma isteğim anlayışla karşılanmıştı.

Benim 1,5 yıl önce dizi hakkında yaptığım uyarılar ne yazık ki, gerçeğe dönüştü. Okullardaki şiddetin tek nedeni tabii ki, Kurtlar Vadisi değil.

Sizce izleyicilerin yeni rolünüze tepkisi nasıl olur?

Tam olarak nasıl bir tepki vereceklerini bilmiyorum. Herhalde artık yasa adına çalışan bir adam olduğum için sevineceklerdir. Sayın Türker İnanoğlu uzun soluklu bir dizi yapmak istiyorum demişti. Biz de herhalde ekip olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden emekliye ayrılırız.

Deniz Türkali ile sahnelediğiniz Kuklacı oyununuz beklenen ilgiyi görmedi değil mi?

- Hayır, görmedi. Belki izleyiciler gerilimi sevmedi belki de oyunun zamanlaması yanlıştı. Çünkü oyunu sert kış sezonunda sahneledik. Zaten az oynadık. Belki bu sene devam ederiz.

Bu kez light değil

Çocuklar Duymasın’ın Light Selami’si Özgür Ozan, bu kez Hüsnü Çoban adlı bir polis rolünde. Ozan, "Light Selami kadar olmasa da yine yumuşak, sempatik bir karakteri oynuyorum" diyor.
    Öncelikle canlandırdığınız karakterden biraz bahseder misiniz?

- Hüsnü Çoban karakterimin ismi. dört çocuğu var, bir tanesi de yolda. Hayat pahalılığından maaşı yetmediği için İstanbul’dan ayrılıp taşraya gitmek adına amirlerinden tayin isteyen bir karakter. Ama amirleri onu çok sevdikleri için tayinini çıkarmak istemiyorlar. Ama Hüsnü’nün sürekli bir yırtma çabası var. Yumuşak karakterli ve işini iyi yapan bir polis.

Daha önce hiç bir polisi canlandırmış mıydınız?

- Hayır hiç oynamamıştım. Oyuncu olduğumuz için yelpazemiz geniştir, her türlü rolü oynarız. Bence bir polisi canlandırmak çok keyifli.

Hüsnü Çoban karakteriyle Light Selami tarihe karışacak galiba.

- Çocuklar Duymasın’da izleyiciler beni daha yumuşak başlı bir karakter olarak biliyordu. İnsanların kafasına Light Selami olarak kazındım. Aslında Hüsnü sert bir karakter değil. Yani tipleme olarak çok keskin bir dönüş yapmıyorum. Sevecen, ailesine bağlı, sempatik ama görevinin başında son derece acımasız, kimseye aman vermeyen ve suçluların korkacağı bir polis Hüsnü Çoban.

Hep polis olmak isterdim

Survivor yarışmasında birinci olduktan sonra dizilerde oyunculuğa başlayan Uğur Pektaş, en tehlikeli görevleri üstlenen Komiser Murat’ı canlandırıyor. Polis olmak Pektaş’ın çocukluk rüyasıymış.

Gamze Özçelik ile aşk yaşadığınıza dair çıkan haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

- Çok saçma bir haber. Fotoğraftaki kişi ben değilim. Yok öyle bir şey.

Canlandırdığınız karakterden biraz bahseder misiniz...

- Küçüklüğümden beri polis olmayı isterdim. Çocukluk hayalim dizide gerçekleşti. Murat adında, atik, hırslı, işini seven bir komiseri canlandırıyorum.

Arka Sokaklar, Gamze ile oynadığınız ikinci dizi değil mi?

- Evet, Düşler ve Gerçekler’de de birlikte oynamıştık. O dizi yarım kalmıştı ama bu proje çok iddialı.

Yeni Survivor’da yer almayı istiyordunuz, değil mi?

- Evet, Yunanistan’ın bir adasında çekiliyormuş. 8 Yunanlı, 8 Türk yarışacakmış. Bende yer almak isterdim ama eski katılımcıları almıyorlar.
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın
    basında çıkan haberler - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100basında çıkan haberler - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Mesaj tarafından ÖZLEM Çarş. Nis. 23, 2008 4:34 pm

Sinema filmi yolda

‘Arka Sokaklar’ dizisinde bir polisi canladıran Gamze Özçelik, oyunculuğuyla büyük beğeni topluyor. Dizinin reytinglerinin çok yüksek olması nedeniyle yapımcısı diziyi önümüzdeki sezon da devam ettirmek istiyor. Ancak birçok yapımcı da Özçelik’in peşinde. Özellikle yaz sezonu için teklifler alan oyuncu, sözleşmesi devam ettiği için henüz diğer tekliflere yanıt vermedi. Ancak bazı teklifler karşıında kararsız kaldı güzel oyuncu... Bu arada yaz aylarında çekilicek bir sinema filmi üzerinde yoğunlaşan Özçelik, şu aralar harıl harıl senaryo okuyor.

kaynak : vatan tv
    not:eski
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Mesaj tarafından ÖZLEM Çarş. Nis. 23, 2008 4:35 pm

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneğinin (RTGD),

2006 yılı "29. Radyo Televizyon Oskar Ödüllerini" alanlar açıklandı.

"ARKA SOKAKLAR - Kanal D" ile

"Köprü-Star TV", "Sıla-ATV", "Acı Hayat-Show TV" ve "Kınalı Kuzular-TRT",

yerli televizyon dizileri olarak ödüle layık görüldü.

Ödüllerin 22 Şubat Perşembe günü Ankara’da düzenlenecek törenle sahiplerine verileceği belirtildi.
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin 29. Radyo-Televizyon Oskarları, sahiplerini buldu.

Ödül töreninde 31 dalda 52 kişi ve programa ödül verildi.Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin geleneksel “Radyo-Televizyon Oskarları” ödül töreni, Ambassadore Otel’de gerçekleşti. Bu yıl 29.’su düzenlenen ödül töreninde 31 dalda 52 kişi veya programa ödül verildi.

Yerli TV Dizileri dalında, Kanal D’de yayınlanan “Arka Sokaklar” dizisi adına ödülü dizinin oyuncularından Zafer Ergin ve kızı Pınar Aydın, aldı.

Hürriyet/Kelebek - 24 Şubat 2007[/quote]
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Dizide canlandırdığınız karakterden bahseder misiniz?
    Murat adında bir polisi oynuyorum.Çocukluğundan beri polis olmak istemiş ve babası ailesini terk ettikten sonra bir şekilde hırslanıp hedeflediği yola devam etmiş,okumuş ve komiser olmuş.Hırslı,coşkulu,aktifcanını hiçe sayarak operasyonlarda hep öne giden bir adam.

İnsanlar sizi 'Survivor' yarışmasıyla tanıdı.Oyunculuk fikri ne zamandan beri aklınızdaydı?
    Küçükken filmler seyrederdim ve o filmlerin içinde olmak isterdim.Daha sonra Survivor çıktı.Ben de o dönemler kendimi geliştirmek,içime dönmek adına bir takım şeyler yapıyordum.Çinli bir hocam vardı,yoga,tai-chi,ve aikido yapıyordum.Sürekli olarak adaya çalışmaya gidiyordum hatta bir süre adada bile yaşadım.Yarışmnın jeneriğini ekranda görünce hemen başvurdum.Birinci olduktan sonra teklifler gelmeye başladı,bu da benim istediğim bir şeydi.Şimdi 3.
    dizim...'Düşler Ve Gerçekler','Kuş Dili' ve 'Arka Sokaklar'.Bu işin bir parçası olmaktan çok mutluyum,demek ki yıllardır aradığım buymuş.

Bu projede size çekici gelen neydi?
    İlk başta polis dizisi olması,aksiyon olması beni cezbetti.Evin içinde geçen dizilerden pek haz almam herhalde,kendimi öyle düşünemiyorum da...

Polis rolü için önceden hazırlık yaptınız mı?
    4 gün asayiş polisleriyle birlikte devriye gezdim,operasyonlara katıldım,birçok ortama girip çıktım,onlardan kısa zamanda çok şey öğrendim,buradan onlara selam söylüyorum sizleri hiç unutmadım,onlara saygı duymamız gerekiyor çünkü yaptıkları çok zor.Bizim dizide yaptığımızın sonunda ölüm yok ama onlar canlarını hiçe sayarak görev yapıyor.
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Mesaj tarafından ÖZLEM Çarş. Nis. 23, 2008 4:36 pm

Murat karakteriyle kendinizi benzettiğiniz yönleriniz var mı?
    Genelde teklifler gelince kendime yakın rolleri tercih ediyorum.Sonuçta yeni başlamışım ve ne kadar kendime benzer birini oynarsam o kadar rahat olurum,o yüzden şimdiye dek oynadığım tüm karakterlere benzer yönlerim var.

Tai-chi ve aikidoyla ilgileniyorsunuz,Survivor yarışmasına katılıyorsunuz.Dizide polisi canlandırıyorsunuz.Tam bir aksiyon adamıyım diyebilir misiniz?
    Aksiyonun içinde olmaktan haz alıyorum.Vücudumda adrenalinin dolaşması beni mutlu ediyor.

Sizi romantik rollerde görebilecek miyiz peki?
    Murat karakteri aynı zamanda romantik bir adam.Romantizm,aşk ve aksiyonu bir arada götürüyoruz.

Dizi hakkında nasıl tepkiler alıyorsunuz?
    Süper tepkiler alıyoruz,özellikle çocuklar çok seviyor ve bir çoğu da bizden özenip polisliğe başvuruyor.İyi bir şey yaptığımıza inanıyorum.Çocuklar isanlar arasındaki en saf,en temiz,en gerçek ve aslında en akıllı varlıklardır.Çünkü onlar içinden geldiği gibi yaşarlar yalansızca.Onların gönlünü kazandıysak güzel bir iş yapıyoruz demektir.
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Mesaj tarafından ÖZLEM Çarş. Nis. 23, 2008 4:36 pm

Kadın hayranlarınız var mı çok?
    İnsanların televizyon kutusu içindekilere karşı enteresan bir hayranlığı var.Onun tam nedenini bulamadım ama gözlemlerime göretelevizyon kutusunun içindeki adamı,kadını dışarda gördükleri zaman şaşırıyorlar ve kendilerini onlara bakmaktan yanındakini dürtüp bak bak bak o demekten,cep telefonlarını çıkarıp resim çekmekten alamıyorlar.Yani galiba o kutunun içindekilerin de bir insan olduğunu ve kendileri gibi bir gün öleceklerini düşünmek istemiyorlar...

Oyunculuğunuzu nasıl buluyorsunuz?
    Salı günlerini iple çekiyorum.Her hafta kendimi eleştirip hatalarımı buluyorum,bazen böyle değil de şöyle yapsaydım diyorum ve her gün bir önceki Uğur'dan daha iyi olmaya çalışıyorum.

Sizin gibi asi bir karakterin saçlarını geriye tarayıp daha efendi görünmesi hayranlarınızı şaşırtmış.
    Düzenli iş hayatı insanın içinden bir şeyleri alıp götürdüğü kendilerinden uzaklaştırdığı bir gerçektir,tabii bu benim fikrim...İnsanlar pek dış görünüşe değerlendirmemeli karşı tarafı çünkü kimse karşı tarafın gerçekten içinde neler yaşadığını bilemez...

Normalde nasıl bir insansınızdır?
    Rahat yaşamayı severim.Bir şeyler bağlı olmadan kendi içimden ne gelirse onu yapmaya çalışırım ve yaparım da.Kuralları sevmiyorum.Hayata bir bakış açım var,o doğrultuda ilerliyorum.

Oyunculukta hedefiniz nedir?
    Sadece önümdekini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.Geleceği çok düşünmüyorum.

Anlık mı yaşarsınız?
    Evet,öyle.İçimden ne geliyorsa onu yapıyorum
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Mesaj tarafından ÖZLEM Çarş. Nis. 23, 2008 4:37 pm

Oyunculuk ne gerektirirse yapar mısınız?Sevişmem gibi kurallarınız var mıdır?
    Bilmiyorum hiç düşünmedim ama kalbim bana sinyal verirse yani bak bu senin için zararlı olur derse yapmam.Hayata karşı plan yapmayı pek sevmem çünkü her zaman o yaptığın planı bozacak bir şeyler çıkar karşına ve sen üzülürsün gereksiz yere üzülmemek içinde kafamın içindeki seçeneklerden hangisi o zamana uygunsa onu yaparım...

'Düşler Ve Gerçekler' dizisinde de Gamze Özçelik ile birlikte oynamıştınız.Yapımcılar sizin güzel bir elektrik yakaladığınızı düşünüyor olabilirler mi?
    Dizilerde genelde iki insanı yan yana koyuyorlarsa,bu yakıştıkları içindir,öylesine koymazlar.Ekrandaki resmimiz iyi olabilir.Kadın ve erkeğin yan yana güzel bir görüntü vermesi çok önemli.Biz de bu ışığı veriyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Dizide bizi ne gibi sürprizler bekliyor?
    Annem,babam soruyor,onlara bile söylemiyorum.Size de sürpriz olsun...Bekleyin

Oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz Gamze Hanım'ın?
    Güzel...Zaten öyle olmasa bu kadar senedir burada olmazdı.

Yakışıklı olmak size ne gibi bir avantaj sağlıyor sizce?
    Yakışıklı olmak maça 1-0 önde başlamak gibi ama başarıyı sürdürüp kalıcı olmak nsanın yeteneğiyle ilgili bir şey.Bu kişiye kalmış...

Dizide nişanlanmışsınız.Gerçek hayatta da evlilik planları yapıyor musunuz?
    Biz birbirimizi çok seviyoruz,ailem de Gamze'yi çok seviyor.Gerisi önemli değil...

Dizi dışında neler yapıyorsunuz?
    Spor yapmaya çalışıyorum,sabah erken kalkıp yüzmeye gidiyorum.Sabahtan akşama kadar sette oluyoruz zaten...Arada teklifler oluyor ama beni çeken bir şey olmadı bu zamana kadar...Bakalım
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

İntiharlara dikkat!

Şanlıurfa'da Hatice Demir adlı 12 yaşındaki kız çocuğu "bir programda" izlediği intihar sahnesinden etkilenerek, kendisini eşarpla astı ve yaşamını yitirdi. Bu sütunlarda yıllardır aynı şeyi söylüyorum: "Bu ülkenin insanları televizyonun olumsuz etkilerine karşı savunmasız. Ne olur yayıncılar ve yapımcılar bu zaafı dikkate alsınlar. Örümcek Adam filmi dünyanın her yerinde gösterildi ama kendini vantilatöre asıp, öldüren çocuk sadece Türkiye'den çıktı. Burası, Kurtlar Vadisi'nde öldürülen Çakır'ın ardından gıyabi cenaze namazı kılanların ülkesi. Ne olur ekrana program sürerken bunu unutmayın" diyorum. Alın işte size bir acı örnek daha... 12 yaşındaki kız çocuğu "ekrandaki gibi intihar edip, kurtulacağını sanarak" kendini asıverdi. Çocuğun yakınlarının ifadesi çelişkili. Hangi diziyi ya da programı işaret ettikleri net olarak anlaşılmıyor. Önce "sırlarla ilgili bir program" demişler, sonra da Yaralı Yürek'i işaret etmişler. Bu haberlerin gazete sayfalarına taşındığı gün Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisinde yine bir intihar sahnesi vardı. Bu nedenle, şu ya da bu programı hedef göstermek yersiz olacak. İçinde açık intihar sahneleri barındıran tüm dizi ve programlar bu kaybın ortak sorumlusudur. Yeni Basın Yasası'nda cezası en ağır suçlardan birini "Basın yoluyla intiharı özendirmek" oluşturuyor. Bir dönem haber bültenleri, köprü intiharı haberlerinden geçilmiyordu. Bu yasa ile birlikte intihar görüntüleri haber bültenlerinde yayınlanmamaya başlandı ve köprüdeki intihar girişimleri 10 kat azaldı. Demem o ki; kendi insanını tanıyan, bilen, onun zaaflarından haberdar olan vicdan sahibi hiçbir yapımcı, yayıncı, yönetmen, senarist ekrana intihar sahnesi sürmemeli. Gece kafalarını yastığa koyduklarında, deliksiz bir uyku çekebilmeleri için...
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Diziler liginde ilk on haftalardır değişmiyor...

Dizilerin reyting sıralaması, şaşılacak bir istikrar gösteriyor. Belli ki seyirci, sevdiği diziyi asla terk etmiyor. Binbir Gece’nin aylardır birinci çıktığı ilk on listesinin diğer basamakları da değişmiyor. Tüm kişilerde Acı Hayat, AB Grubu’nda da Avrupa Yakası ikinciliği kimselere terk etmiyor. Her iki kategoride üçüncü olan Sıla da haftalardır yerini kaptırmıyor. Bu hafta tekrar bölümü yayınlanan Ezo Gelin ise ilk on dizi listemizde yer almıyor. Doktorlar ve Arka Sokaklar her hafta ilk on yapım arasında yer almayı başarıyor. Atv’nin iki yeni dizisi Dicle ve Affedilmeyen, ilk bölümleriyle beklenen reytingi getirmezken, bu hafta Pana Film’in yeni dizisi Ayrılık da başlıyor. Bakalım Kurtlar Vadisi ekibinin elinden çıkan Ayrılık, ilk on dizi arasında kendisine yer açabilecek mi? Bakalım aylardır üç aşağı beş yukarı aynı sıralamayla seyreden ilk on dizi sıralaması, sezonun sonlarına doğru değişecek mi?

http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=6782
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Mesaj tarafından ÖZLEM Çarş. Nis. 23, 2008 4:38 pm

Çocuklar Arka Sokaklar'da kaybolmasın

Arka Sokaklar dizisinde uzun zamandır gözümü, kulağımı ve vicdanımı rahatsız eden bir ayrıntı var. Dizideki polislerden Hüsnü'nün (Özgür Ozan) iki oğlu bulunuyor. Küçük olanı tam bir bitirim. İlk zamanlarda bu iki çocuk arasındaki konuşmalar bana sevimli gelmişti. Ama bölümler ilerledikçe çocukların arasındaki argo konuşmalar kulağımı tırmalamaya başladı. Arka Sokaklar'ın izleyicileri arasında pek çok çocuğun da bulunduğu unutulmamalı. (Zaten öyle olmasa senaristler çocukların rol ve diyaloglarını arttırmazlardı.) İşin daha da vahim tarafı, dizide büyüklerden hiçbiri, çocukların bu kötü örnek oluşturan tarzını eleştirmiyor. Çocuklar, ekran başındaki akranlarını da peşlerine takıp, Arka Sokaklar'da kaybolmak üzereler. Benden uyarması!..
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Ekran Arkası

Kanald'nin heyecan dozu yüksek dizilerinden 'Arka Sokaklar'ın kamera arkasında da heyecanlı dakikalar yaşanıyor zaman zaman...Geçenlerde bir baskın sahnesinde Zafer Ergin'in elindeki kurusıkı tabanca ateş aldı ve Şevket Çoruh'un ensesine yakın bir yerde patladı.Tabii bu durum bütün ekibi çok korkuttu.
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Magazin Gazetecileri Derneği tarafından bu yıl 14.ncüsü düzenlenecek olan “Altın Objektif Ödülleri-2006” değerlendirmesi için geri sayım başladı… 15 mayıs 2007 gecesi Olivium Outlet Center’de yapılacak olan ve Türkiye’nin en önemli ödül organizasyonlarından biri olan MGD Altın Objektif Ödülleri Töreni için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor…MGD üyelerinin katıldığı Basın Meslek Ödülleri’nin yanı sıra, Televizyon, Müzik, Tiyatro, Sinema, Moda, Podyum, Radyo ve İnternet dallarında verilen ödüller, Türkiye’nin “Magazin Oscar’ları” olarak adlandırılıyor…

ADIM, ADIM, ALTIN OBJEKTİFE DOĞRU...
    15 Mayıs 2007 Salı gecesi Olivium Outlet Center'de yapılacak olan ve Türkiye'nin en önemli ödül organizasyonlarından biri olan MGD Altın Objektif Ödülleri Töreni için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor…MGD Altın Objektif Ödülleri heyecanı için geri sayım başladı...

Herkesin aday olmak ve uluslararası heykel ustası Prof. Erdinç Bakla'nın tasarımına imzasını attığı Altın Objektif Heykelciğini kucaklamak için büyük efor sarfettiği, heyecanla beklediği söz konusu ödüllerin değerlendirmesi, 1993 yılından bu yana aralıksız olarak devam ediyor.

HERKES ORADA...
    Sanat, İş, Politika, Sosyete, Medya Üst düzey temsilcilerinden oluşan seçkin bir davetli grubu önünde verilen ödüller, her yıl çeşitli sürprizlere de sahne oluyor… MGD'nin, geçtiğimiz yıl My Showland'da gerçekleştirdiği ödül töreninde, "Ustalara Saygı-Zeki Müren/ Bir Ses 10 Nefes" projesi kapsamında, aralarında Sezen Aksu, Muazzez Ersoy, Ajda Pekkan, Mustafa Sağyaşar, Muazzez Ersoy, Seda Sayan, Erol Evgin, Özcan Deniz, Zerrin Özer ve Deniz Seki'nin de bulunduğu 10 ünlü yorumcu sahne almıştı…

Türkiye'nin gelenekselleşen en büyük organizasyonlarının başında gelen MGD Altın Objektif Ödülleri Töreni'nin, ulusal ve yerel medyada yankısı, günlerce devam edebiliyor.

Magazin Gazetecileri Derneği'nin bu yıl yapacağı ve 2006 performanslarının ödüllendirileceği MGD 14. Altın Objektif Ödülleri Töreni, 15 Mayıs 2007 gecesi gerçekleştirilecek…

Adaylar için üye olan her kullanıcı 24 saat'te bir her kategorideki adayı için oy kullanabilecek..

TV, Müzik, sinema, tiyatro, moda, internet ve radyo dalları başta olmak üzere verien ödüllere ilgi yeni büyük... Hayranları, başarılı buldukları yapım kişi ve sanatçılara adeta oy yağdırıyor...

Yaklaşık 36 saat'te 16.000'in üzerind oy kullanılması bunu açık göstergesi

ADAY ADAYLARINDAN, "İLK ÜÇÜ",
    INTERNET ÜZERİNDEN SİZ BELİRLEYİN!

15 Mayıs 2007 tarihinde Olivium Outlet Center'de gerçekleştirilecek olan MGD 14. Altın Objektif Ödülleri 2006 "Aday Adayları" arasından, Internet üzerinden yapılan oylamada, kategorilerinde en yüksek oyları alan "ÜÇ ADAY", Altın Objektif Ödülü’nü kazanmak için finalist aday olarak yarışacaktır...

Her kategoriden 3 finalisti belirleyecek olan oylamada mgdmagazin.com üyeleri, her kategorideki favori adayına 24 saat içinde sadece 1 oy verebilme hakkına sahip olacaktır.

Favori adaylarınızın kazanma şansını yükseltmek için her gün destek olun.

MGD 14. Altın Objektif Ödülleri-2006 Aday Adayları için gelen toplam oy sayısı, oylama sayfasında yüzde olarak verilmektedir.

ÖNEMLİ NOT: mgdmagazin.com üzerinden yapılan Internet oylaması sadece Aday Adaylarının 3’e indirilmesine yöneliktir. Yapılan oylama sonucunda “İLK ÜÇ FİNALİST ADAY” arasına kalmayı başaranlar, ALTIN OBJEKTİF ÖDÜLÜ için, BÜYÜK JÜRİ tarafından, yeniden ve ayrıca bir değerlendirmeye tabii tutulacaklardır.

Televizyon

Yılın En İyi Dizisi
    Yılın En İyi TV Dizi Yıldızı
    Yılın Haber-Tartışma Programı
    Yılın En İyi TV Eğlence Şov Programı
    Yılın En İyi TV Magazin Programı
    Yılın En İyi Magazin Tartışma Programı

http://www.mgdmagazin.com/oylama2006.asp

MAGAZİN GAZETECİLERİ DERNEĞİ

son sıralardayız

Arka Sokaklar
    Kanal D
    %0.68
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Arka Sokaklar'dan teselli

BU sütunlarda en az iki kez yazdım. Namlunun ucunda ekmek parası kazanmaya çalışan taksici esnafının sorunlarını dile getirecek bir serbest tartışma programının neden yapılmadığını sorguladım. Haber ve tartışma programlarının sorumlularına çağrıda bulundum. "Sarı hüzne kayıtsız kalmayın" dedim... Ne yazık ki, çağrıma yanıt alamadım. Taksiciler, vicdansız katillerin kurşunlarına hedef olmaya devam ettiler. Ses veren ise Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisi oldu. Kaçırdığım bölümü, pazartesi gündüz ekranında yakaladım. Bizim kahraman polisler bu kez taksi gaspçılarının peşine düşmüşlerdi. Gece gündüz çalışıp, katilleri yakaladılar ve acılı taksici ailelerine verdikleri sözü yerine getirdiler. Dizide bile olsa, taksici katillerinin yakalandığını görmek, ailelerin acılı yüreklerini soğutur mu bilmem. Ama belli ki sarı hüzün birilerinin umurunda... Tüm taksici dostlar adına teşekkürler Arka Sokaklar ekibi... NOT: Bu bölüm, tekrar olmasına rağmen yüzde 23 izlenme payı elde ederek tüm izleyicide 7. sırayı aldı. Demek ki çoğunluk, meseleye kayıtlı. Kayıtsızlara duyurulur!
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Mesaj tarafından ÖZLEM Çarş. Nis. 23, 2008 4:39 pm

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün hemen yan tarafında bulunan büyük bir alışveriş merkezinin içinde ve geniş bahçesinde yer ayırtan polis, Ankara'daki etkinlerinin bir kısmını burada yapacak. Her aşaması halka açık olacak etkinlikler için bir birinden ilginç uygulamalar gerçekleştirilecek. Tören alanına getirilecek polis köpekleri gösteri yapacak. Gösteri sonrasında isteyen herkes, bu köpeklerle fotoğraf çektirebilecek. Ayrıca polis atlı birlikleri de tören alanında olacak ve çocuklar atlara bindirilerek hatıra fotoğrafları çektirilebilecek. Kurulacak polis kıyafetli maketlerin önünde de hatıra fotoğrafları çektirilebilecek. Polis helikopteri de alana indirilerek halkın yakından görmesi ve bilgi alması sağlanacak. İsteyen herkes helikopter önünde fotoğraf çektirebilecek.

Dışarıda bu ve benzeri etkinlikler yapılırken, alışveriş merkezinin içinde kurulacak standlarda polisin kullandığı silah, mühimmat, bilişim teknolojisi ürünler, kask, kalkan, kıyafet ve diğer aksesuarlar halka gösterilip tanıtılacak. Meraklılara, atış yaptırılacak.

Polisiye bir dizi olan Arka Sokaklar adlı yapımın da aktörleri Ankara'ya davet edildi. Herkesin yakından tanıdığı aktörlerden oluşan dizi ekibinden Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Uğur Pektaş, Ankara'daki etkinlere katılarak halkla iç içe olacak. Yine isteyen herkes, dizi ekibiyle hatıra fotoğraf çektirebilecek. Hatıra fotoğraf çekimi için 3 fotoğrafçı görevlendirilecek ve çekilen fotoğraflar anında çerçeveletilerek vatandaşa ücretsiz olarak verilecek.

Benzeri etkinler tüm yurtta yapılarak halkın polis teşkilatını yakından tanıması sağlanacak. Polis Haftası çerçevesinde yapılacak halkla ilişkiler çalışması, bundan sonraki etkinliklerde de kendini gösterecek
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Kanal D liderliğini sürdürüyor , Show ile atv ikincilik yarışında...

İşte yine yeni bir ayın başlangıcındayız. Ve kanalların aylık reyting karneleriyle karşınızdayız. Rakamları aşağıda verdik; şimdi listenin neden böyle şekillendiğini açıklayacağız. Kanal D, sezonun başından beri bütün reyting kategorilerinde birinci çıkıyor. Bu, neresinden bakarsanız bakın çok zor bir iş; çünkü AB Grubu seyirciye izlettirmeyi başardığınız bir yapımı, Tüm Kişiler kategorisindeki seyirci beğenmiyor. Tüm Kişiler kategorisinde birinci gelen bir işi, AB Grubu seyircisi seyretmiyor. Bu yüzden de günü bütün kategorilerde birinci bitirebilmek iyice güçleşiyor. Ancak Kanal D, uyguladığı yayın politikasıyla bu iki gruptaki seyirciye de kendini seyrettiriyor. Kanal D’nin reyting başarısının sırrı, seyirciyi, sadece prime-time’da değil, bütün güne yayılan programlarında tutabilmesinde yatıyor. Güne Dobra Dobra gibi magazin programlarının lideri olan bir yapımla başlayan kanal, ardından rakipsiz Seda Sayan’ı, sonra da Esra Ceyhan’ı çıkartıyor seyircisinin karşısına. Ve müthiş bir gündüz kuşağı reytingi avantajıyla başlıyor yarışa. Diziler liginde de en güçlü silahlar yine onlarda. Ne Binbir Gece’nin rakibi var, ne Arka Sokaklar’ın, ne Yaprak Dökümü’nün, ne de Ihlamurlar Altında’nın. Cumartesi günleri yayınlanan Gümüş ve Fırtına da liderlik yarışı yapıyor. Pazar geceleri ekrana sürdükleri filmler de, yarışmalarla geçen gecede her hafta ilk beşin içinde yer alıyor. Bu sezon ekranlara Kanal D damgasını vurdu
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

arkadaşlar bir sitede arka sokaklar ile lgili çıkan haberi hiç değiştirmeden ekliyorum... haberi öznr arkadaşımız bana yolladı ben de ekliyorum... ben tepkisiz kalmayalım diyorum...

_________

Geçtiğimiz haftalarda, Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi ile ilgili bazı saptamalarımızı sizlerle paylaşmıştık… Bunların en başında da Rıza Baba ve ekibinin her olayı sonuca ulaştırdıkları yer alıyordu. Bu ekibin elinden ne uçan ne de kaçan kurtuluyor. Hiçbir olay faili meçhul kalmıyor. Tamam, bu bir dizi ancak ‘biraz’ da olsa gerçeği yansıtsa daha iyi olmaz mı? Her olaya bu ekibin gönderilmesi ve diğer ekiplere hiçbir görev verilmemesi de diğer saptamalarımızdı.

Bu haberimin üzerinden günler geçti. Ancak geçtiğimiz gün tam da bu konuyla ilgili ilginç bir şey yaşadık. Otobüste yolculuk yapan iki yaşlı kadın ne konuşuyordu dersiniz? Biri torununun kapkaça uğradığını anlatıyor, diğeri de ona “Televizyondaki polisler her olayı çözüyorlar. Onlara haber verseydiniz” diye bir akıl veriyordu.

İnsanlarda her olayı çözen ekip imajını uyandıran Rıza Baba ve ekibini tebrik etmek gerekiyor!..
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Polis Teşkilatı'nın 162. kuruluş yıldönümü nedeniyle Ankamall Alışveriş Merkezi'nde bir dizi etkinlik düzenlendi.

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal ve Emniyet Genel Müdür Yardımcıları ile çok sayıda üst düzey polisin katıldığı kutlamalar İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Emniyet Genel Müdürü Köksal, atıcılık yarışmasında dereceye giren polislerin ödüllerini verdi. Daha sonra Arka Sokaklar dizisinde oynayan Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Uğur Pektaş ve Özgür Ozan'ın da aralarında olduğu ekibe polisin tanıtımına katkılarından dolayı plaket verdi.
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Mesaj tarafından ÖZLEM Çarş. Nis. 23, 2008 4:40 pm

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde evine giderken elektroşok cihazıyla gaspa uğrayan Zeynep Karataş, hayatını özel bir televizyonda oynayan "Arka Sokaklar" dizisinde izlediği bir sahnenin kurtardığını söyledi.
    Yaşadığı gasp olayında hayatını kurtarmasını özel bir televizyon kanalında oynayan "Arka Sokaklar" dizisinde izlediği bir sahneye borçlu olduğunu söyleyen Karataş, "Dizide bir bayanın elektroşok cihazı kullanılarak gasp ve tecavüz olayı gerçekleşiyordu. Orda bayanın boynunun açık olduğunu ve elektroşok cihazının o bölgeye kullanıldığını izlemiştim. Dizinin etkisiyle yaşanan arbedede boynumu mümkün olduğu kadar uzak tutmaya çalıştım. Fakat şahsın boyu benimkinden kısa olduğu için boynuma atlayarak beni yere doğru eğdi ve cihazla kafama elektroşok yaptı. Hayatımı belki de izlediğim bu dizi kurtardı" şeklinde konuştu.
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Allah'ın şanslı kulu
    "Arka Sokakların" güzel polisi Gamze Özçelik hep dal gibi.Ama işin garibi formunu korumak için özel bir şey yapmıyor.Arada bir spor yaptığını ama düzenli olmadığını söyleyen Özçelik "Neyse ki dizi için arka sokaklarda koşturmaktan kilo almıyorum" diyor.Gamze'nin özel bir diyeti de yok.Kilo aldığında dikkat ediyor,hepsi o kadar.Şanslı kız.

salsa (sayı:250)
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

*Alıntı***[/B]
    basında çıkan haberler - Sayfa 2 Untitled1rf6cq1
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Mesaj tarafından ÖZLEM Çarş. Nis. 23, 2008 4:41 pm

EKSİLERİ AĞIR BASTI

İPLEMEK’ VE ‘PİYASA YAPMAK’ GİBİ ARGO KELİMELER PRIME TIME’DA YAYINLANAN BİR DİZİYE PEK YAKIŞMADI!..
    --------------------------------------------------------------------------------

‘Arka Sokaklar’da 35. bölüm; Zeynep [Gamze Özçelik], sevgilisi Murat’ın [Uğur Pektaş] evlendikleri zaman oturacakları eve ‘kız attığını’ sandığı ama sonra yanıldığı sahneyle noktalanmıştı...

Dizinin dün akşamki yeni bölümü, Emniyet Müdürlüğü’nde bir ‘geyik’ muhabbetinde bu konu ile açıldı. Hepsi Zeynep’e Murat’ın böyle bir şey yapmayacağını, yapsa bile başka ev mi kalmadığını [!] anlatmaya çalıştı… Böylece nişanlı erkeklerin de ‘eve kız atabileceklerini’ üstelik ‘polis’ beylerden öğrenmiş olduk…

Sırada yine Emniyet’te kutlanacak bir ‘mutlu olay’ vardı.. Bu mutlu olay; Rıza Baba’nın [Zafer Ergin] geçtiğimiz bölümlerde girdiği sınavı kazanarak ‘Amir’ olması idi ve işin ilginç yanına bakın ki Rıza Baba’dan başka herkesin haberi vardı… Sonra herkes görevinin başına…

Rıza Baba’nın kutlaması evde de devam etti. İbrahim Tatlıses’in eski bir türküsünde söylediği gibi “Rakı içenler öldü de su içenler ölmedi mi?” dizesinde olduğu gibi Rıza Baba’nın elinde yine aslan sütü vardı. Neşesi boldu… Ta ki, kızı Pınar [Akademi Türkiye’nin şarkıcı olamayıp, oyunculukta karar kılan sevimli kızı Pınar Aydın] müjdeyi verinceye kadar:

-Babacığım; yeni bir plâk şirketi bulduk. Yarın arkadaşlarla görüşmeye gidiyoruz…

Dizinin sıkı takipçileri hatırlar, Pınar daha önce de “Plâkçılarla görüşmeye gidiyorum” demiş, başına gelmedik iş kalmamıştı… Bu arada Çoban Hüsnü’nün [Özgür Ozan] evinde sabah kahvaltısı vardı... Karısı Suat, kahvaltı sonrası elleriyle pişirdiği kahveyi kocasına sunarken evin iki afacanından biri aynen şöyle dedi:
    -Aşka bak aşka sabah sabah…
    Baba da cevabı yapıştırdı:
    -Konuşma lan önüne bak…
    Afacanlar bu kez anneden yana döndü:
    -Anne, babam seni gene iplemedi galiba…
    -Ne iplemesi oğlum, kafa yaptı kafa…
    -Hadi anne çıkalım da babamın arabasıyla piyasa yapalım biraz…

Çoluk-çocuk ekran karşısında olduğumuz bir saatte, ilköğretim öğrencisi iki afacanın diyalogları gerçekten okul çağındaki çocuklarımızın dağarcıklarına yeni kelimeler eklemesi açısından [!] takdire şayandı…

Dönelim Pınar’a… Grup arkadaşlarını toplamış ve Unkapanı Plâkçılar Çarşısı’nın yolunu tutmuştu… Dizinin Unkapanı sahnelerinde hemen hemen bütün plâkçıların tabelâları ışıl ışıl ekrana yansıdı… En küçük bir mozaik yoktu. Ne var ki ilerleyen sahnelerde ambulansın, iş yerlerinin tabelâları yine mozaikliydi… Demek ki yapımcılar “Müzik ruhun gıdasıdır” deyip, Unkapanı esnafına küçük bir ‘kıyak’ta bulunmuştu…

Dizi herkes tarafından çok beğeniliyor. Bunu kimse inkar edemez. Ancak kullanılan kelimelerin daha özenli bir şekilde seçilmesi gerekiyor!..

kaynak:
    gezen tilki
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Ekran üzerindeki her şeyimiz dışarıdan abartma olduğu için, polisiye dizimiz ‘Arka Sokaklar’ın da Amerikan havası kokması doğal… Ama biz konuyu yabancıdan araklıyoruz da, işi pişirirken yerli malı kafadan vazgeçemiyoruz… Bakın geçen akşam Arka Sokaklar da izlediğimiz yanlışlara…

Efendim dizinin yakışıklı komseri Murat, cezaevindeki bir mafya babasının ilişkilerini çözmek amacıyla dümenden kodese yollanır… Murat, babanın güvenini kazandıktan sonra yine dümenden tüyer… Dışarıda babanın kardeşiyle buluşur ve onun da güvenini kazanır… Başarılı köstebeğimizin edindiği bilgiler ışığında polisimiz babanın ekibine baskın yapar… Çıkan çatışmada komiser Murat babanın kardeşini öldürür… İçerideki baba bunu öğrenir ve haklı olarak deliye döner… Bu arada baba’yı ifadesi alınmak üzere cezaevinden savcılığa götüreceklerdir… Babayı cezaevi aracına bindirirler ki, buyurun buradan yakın, baba’nın karşısında bizim köstebek komser Murat…
    Yahu, böyle bir operasyondan sonra, hiç köstebek olarak kullanılan memur, suçlunun karşısına çıkarılır mı…? Hele bir de Murat komiser, kardeşini öldürdüğü mafya babasına taziyelerini bildirmesin mi… Gel de Türk işi Amerikan özentisi diziye gülme birader…

KAYNAK:gezen tilki
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

HANGİ DİZİDE, HANGİ PATRONUN SİNEMASININ AÇIK AÇIK REKLAMI YAPILDI?
    --------------------------------------------------------------------------------
    Erler Film adına Orhan Oğuz’un yönettiği, senaryosunu Ahmet & Ozan Yurdakul’un yazdığı ‘Arka Sokaklar’ 38. bölümüyle izleyici karşına çıktı...

İnşaat alanında, işçiler çalışırken hafriyatın içinde bir insan iskeleti bulurlar. Ölen kişinin kısa sürede kimliği tespit edilir. Halil adında bir adamdır. Halil’in ailesine ulaşılır ve cinayetin çözümü için ilk adım atılır. Dizinin buraya kadar olan bölümünün bir sahnesinde Çoban Hüsnü [Özgür Ozan], bir kafede Hürriyet gazetesi okumaktadır [Dizinin Kanal D’de yayınlandığı düşünülürse Sabah okuması beklenemezdi elbette...] Sözümüz mozayiklenen Hürriyet’e daha doğrusu ‘gazete’ye! Mozayik niçin atılır, ‘reklâm’ olmasın diye! Gezen Tilki’ye sorarsanız; bırakın gazetelerimizin reklamı olsun ki daha çok kişi okumaya heveslensin... Hatta sokak sahnelerinde duvarlarda tiyatro oyunlarının, yeni filmlerin afişleri olsun... Olsun ki;halkımız daha çok tiyatroya, sinemaya gitsin... Nokta!

Cinayete kurban giden Halil’in kimliği Terzi Bay Arden adlı Ermeni bir vatandaşın tuttuğu ‘müşteri defteri’nde bulunur. Terzihanesinin duvarları Atatürk resimleriyle süslü olan Bay Arden, yıllardır müşterileri hakkında öyle bilgiler toplamıştır ki; sanırız ne CIA’in ne de FBI’ın kayıtları o kadar muntazam değildir. Bir de defterleri, sanki dün alınmış gibi bembeyaz yapraklara sahip olmasa daha inandırıcı olurdu o da ayrı... Bir de dizinin ‘kötü adamı’, Murat’a [Uğur Pektaş] aynen şöyle bir lâfı vardı:

“Cahiiit! Seni hiç unutmayacağım Cahiiit...” [O ana kadar onu Cahit sanıyor, polis olduğunu bilmiyordu...]

Kahkahalarla güldük! Niye mi? Unutulmaz Kemal Sunal filmlerinden ‘Tosun Paşa’da Şener Şen, başına olmadık işler açan Sunal’a aynen şöyle diyordu:

“Şabaaan! Seni hiç unutmayacağım Şabaaan...”

Hapisten çıkan Rafet, Rıza Baba’nın elini öpmeye gelir. Rafet gerçekten bir kader mahkumudur. Rıza Baba, Rafet’e uygun bir iş bulur. Fakat Rafet başını yine derde sokar. Arkadaşlarının bir bisikleti olmadığı için horladıkları küçük oğlu için bir bisiklet çalar! Araya Rıza Baba [Zafer Ergin] girer ve iş tatlıya bağlanır. Rıza Baba, bunun üzerine Halil’e ‘Boğaziçi Sinemaları’nda yer gösterici olarak iş bulur...

Şimdiiii! Kavacık’ta, TÜRVAK-Türker İnanoğlu Vakfı’nın bulunduğu merkez binada yer alan Boğaziçi Sinemaları, 2000 yılında, İstanbullu sinemaseverlere kapılarını açtı... Hizmete de devam ediyor. Yani bu dizinin yapımcısı olan Sayın Türker İnanaoğlu’nun sineması... Peki, gazete başlığını mozayikleyen zihniyet, adı açık açık telafûz edilen ‘Boğaziçi Sinemaları’ sözlerini neden ‘bip’lemedi? Bu de reklâma girmez mi? Ve inanıyoruz ki, Türker Bey’in böyle bir sahneden haberi bile yoktur...

Metin [Furkan Göksel] ve Tekin [Onur Bay], ‘asıldıkları’ Müjgan’ın kuzeni Kaan tarafından yakalanıp, kafa kafaya ‘tos’latılınca intikam yemini içer. Kaan’ı ‘kapkapçı’ diye önce babalarına sonra da semt karakoluna ‘ihbar eder’... Ama gerçek öğrenilir ve intikam alalım derken kendilerini nezarethanede bulurlar! Bu sahne, ‘çocuklar’ üzerinde ne kadar etkili olmuştur, bunu uzman psikologlarla tartışmak gerekir!

Ceren ve Harun evlidir. Fakat Ceren’in Nedim adında bir aşığı vardır. Ceren, Harun’un kendisine şiddet kullandığı konusunda Nedim’i kışkırtır. Nedim, Harun’un karşısına çıkar adamdan hesap soracaktır. Harun ölür, cinayet Nedim’in üzerine kalır. Fakat asıl katil hâlâ yakalanmamıştır. Sonunda Rıza Baba ve ekibi, asıl katilin nerede olduğunu öğrenir:
    “Şu anda Beykoz yolunda ilerliyorlar başkomserim...”

‘Arka Sokaklar’ ekibi bir kere de Şile, Sarıyer, Yeşilköy yolunda ilerlesinler ‘dişimizi kıracağız’... Beykoz; dizinin yapımevine en yakın yer diye ille de Beykoz yolunda mı ilerlemeleri gerekiyor?

Ve bir kutlama: Dizinin müziklerine imzasını atan Murat Evgin, geçtiğimiz günlerde dört yıldır arkadaşlık ettiği Elif Kuşçulu ile evlendi! Gezentilki, Evgin Ailesi’ne ömür boyu mutluluklar diler...

KAYNAK:gezen tilki
    ÖZLEM
    ÖZLEM
    Bolum Sorumlusu
    Bolum Sorumlusu

Kadın

Mesaj tarafından ÖZLEM Çarş. Nis. 23, 2008 4:42 pm

TÜRKİYE`DE YENİ MODA`NIN ADI SET BASMAK!..ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN DÜNKÜ ÇEKİMLERİ BİR SALDIRI SONUCU YARIDA KALDI!..

Çeşitli illerdeki olayların ardından İstanbul’daki bir çekim ekibi de dün saldırıya uğradı... İşte ayrıntılar..

Kanal D’nin önemli dizilerinden birisi olan ‘Arka Sokaklar’ dizisinin çekimleri dün Balat’ta yaşanan saldırı dolayısıyla yarıda kaldı... Edinilen bilgiye göre, dizinin başrol oyuncusu Gamze Özçelik’in yanına gelen bir kişi ısrarlı şekilde Özçelik’le fotoğraf çektirmek istedi. Ancak araya giren Özçelik’in rol arkadaşı Uğur Pektaş bu kişiyi iterek uzaklaştırmak istedi. Ne olduysa bu dakikadan sonra oldu.

Fotoğraf çektiremeyen aynı zamanda da itilerek uzaklaştırılan genç mahallesindeki akraba ve arkadaşlarını toplayarak seti bastı. Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş cipe binerek olay yerinden uzaklaşırken, set ekibi kalabalık tarafından tartaklandı. Saldırı dolayısıyla çekim yarıda kesilmek zorunda kalındı.

kAYNAK: ZEHIR TV

Similar topics

-

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 1:16 am