Mesut:Nasıl gidiyor Asımla?
Murat:Zor gidiyor abi ha duvara konuşmuşsun ha Asım'a acayip dikkatli her an bir şeylerden huylanacak gibi...
Zeynep:Yukarıdan bir an önce çözmemiz için bastırıyorlar.
Murat: O zaman ya işleri hızlandırmanın bir yolunu bulun ya da alın beni burdan...Ben daha fazla üstüne gidersem ters tepecek.
Mesut: Doğru söylüyorsun.Sen sakin ol Rıza Babayla konuşup bir şeyler ayarlarız.Neyse ben seni bacınla yalnız bırakıyım konuşacaklarınız vardır.
Murat:Eyvallah abi herkese selam.
Mesut:Hadi allah kurtarsın.
Murat:Sağol abi.
Zeynep:İyi misin?
Murat:İyiyim.Dayanıyorum merak etme.
Zeynep:Aklım hep sende.Gözüme bir türlü uyku girmiyor.Senin burda yattığını düşününce bu adamlarla....
Murat:Başka şeyler düşün yeni evimizi mesela orada beraber uyuyacağımız geceleri...
Zeynep:Çok özledim.Bir an önce dön tamam mı?
Murat: Dönücem.Merak etme,bitecek.Sağ salim bitecek.Canım...
Zeynep:Gitsem iyi olacak.
Murat:Evet,iyi olacak.
Zeynep: Dikkatli ol.Tamam mı?
Murat:Merak etme.
----------------------------------------------------------------------------------
37. bölüm zeynep-murat arabada ve cafede
Zeynep:Yine gidiyorsun.
Murat:Evet.Ekibe geldiğinden beri ilk kez bu kadar uzak kalıyoruz.
Zeynep:Uzak olup da başka yerde olsan bu kadar dert değil ama ya cezaevindesin ya çetenin içindesin...
Murat: Dışardan bakınca zor biliyorum.Ama içerde olmak da zor tek başınasın ne silahın ne ekibin...
Zeynep:Söyleme böyle zaten korkuyorum.
Murat:Korkmaman lazım hatta korkmamamız lazım iyi şeyler düşün evimizi mesela...
Zeynep:Bizim evimiz.Az kaldı di mi beraber bir hayata başlamamıza az kaldı.
Murat:Evet hem de çok az.
Zeynep:Seni seviyorum .
Murat:Ben de seni.(Murat iner)
Murat:Buraya kadar.
Zeynep:Kendine dikkat et tamam mı Asım'ın da çetesinin de canı cehenneme bana sen lazımsın...(Öpüşürler)
.................................................. .................................................. .
Murat:İki seferdir kardeş kardeş takılıyoruz sıkıldım bu işten.
Zeynep:Az kaldı sık dişini.
Murat:Öyle olsun bakalım.
Zeynep:Ne var ne yok?
Murat:Bu parayı al hasta anamla bacıma Asım Abimden hediyedir.
Zeynep:Vay be sevdirmişsin kendini.
Murat:Bana kim dayanabilmiş ki bugüne kadar.
Zeynep:Cıvıtma hemen başka.
Murat:Yeni hedef Faik Mersinli ünlü iş adamı inşaatçı haraç çetesine en çok kafa tutan adam.
Zeynep:Eeeeeee...
Murat:Öğleden sonra kaldırıp Beykozdaki plakoya götüreceğiz.
Zeynep:Seni de mi davet ettiler?
Murat:Evet.Dinle.Mersinli'yi Ulustaki sevgilisinin evinden çıkarken alacağız.En az korumayla takıldığı zaman.Orada ne olur ne biter bilmiyorum.Yüklü bir para karşılığı serbest bırakacaklar.Diğerlerine göz dağı gibi...
Zeynep:Anladım.
Murat:Bence en uygun baskın yeri Beykoz garantili.
Zeynep:Ama sen de içerde olacaksın.
Murat:Ben bir sinyal verip çıkarım.Sonra da başlarız.
Zeynep:Tamam.Anlaştık.
Murat:Hadi git artık (Murat Zeynep'i alnından öper)