bugun gunlerde 19 haziran bugun sen dogdun ve tam bu gun 19 oldun, simdi ben kimi diyorum soyleyimi bizim tatlimi tatli bir guzel dadlumuz var cnm selincimin birtanemin bugun dogum gunu ve onun dogum gunu burda kutlamazsam olmaz.
Mesaj Sayısı : 229 Yaş : 37 Nerden : Melikemin gözlerinin dokunduğu her mekan... Ruhsal Durumum: : Durumum: : Katılımı : : Takımı : Kayıt tarihi : 06/03/08
Tam 20 dakikadır nerden başlasam diye düşünüyorum.Tanışalı çok uzun yıllar olmadı ama yaşanan öyle güzel öyle çok şey var ki nerden başlasam diye şaşırıyor insan.ilk tanıştığımız günü hatırlıyorum,bu kızın ağzından neden sanki cımbızla laf alınıyor demiştim kendi kendime.Ama yinede cana yakın hoş kızı da eklemiştim sonuna.Üstünden sadece birkaç ay geçtikten sonra bi baktım ki bu hoş kız benim canım olmuş kardeşim olmuş.Hatta onunla kalmamış birde aşgum olmuş.(Allah tan aşgum bunu sadece sen okuyacaksın.Başkası görse bide cinsiyetimizi bilse valla adımızı çıkarırdı.Gerçi çıktı çıkacağı kadar ama herkes biliyor aramızdaki ilişki çok masum bir aşk… ) O güzel kalbi sarıvermiş ikimizi.Aynı yere koymuş sahiplenmiş benimde kalbimi.Şimdi ikimizin de kalbi aynı duygularla atıyor birbirimize karşı.Aynı sevgiyi taşıyor,paylaşıyoruz.Ne mutlu ki bana senin gibi kardeşten de öte sevdiğim birine sahip oldum.Kardeşimsin,canımsın,ailemsin sen benim.(aşgumu unuttum sanma sakın onu içimden diyom )Bugüne kadar sahip olduğum en değerli şeysin sen.Allahıma öyle çok şükrediyorum ki seni çıkardığı için karşıma.Senle hayatımda ki herşey daha da bir güzel oldu şimdi.En huzursuz zamanlarımda bile uyurken daha da rahat uyuyorum.Çünkü biliyorum ki üzerimden duaları eksik etmeyen bir kardeşim var artık.Tanışalı 1 seneyi doldurduk.Hatta aştık,uzun senelere doğru yol alıyoruz seninle.Ve bugün seninle geçireceğimiz ilk doğum günün.Dilerim daha nicelerinde hep yanında olurum.Doğum günü kutlu olsun birtanem canım kardeşim ARZUM AŞGUM .Allah sana gönlündekileri hayırlı kılsın.Yüzünden gülücükler hiç eksilmesin.Seni çok ama çok seviyorum lan aşgum (Biliyorum tüm duygusallığın içine ettim ama biliyon sen delüyüm ben )
NOT:Parantez içindekileri silmedim doğalllığını yitirmesin diye aşgum ben bunu başka birşey için hazırlamıştımda özel olacaktı ama burayada eklim dedim.Okuyanlar bu delü ne diyoyor demeyin yani
tarafından sevgi sihirbazı Cuma Eyl. 26, 2008 12:14 am
canlarım oyyy size nasıl teşekkür etsem ki bana bu kadar değerli dostlukları ve kardeşliği yaşattığınız için ne diyebilirim ki iki gündür hayatımda hiç yaşamadığım kadar fazla yoğunluk içindeyim... sevilmenin en güzel yanı bu sanırım... iyiki hayatımdasınız ve ben iyiki bu paha biçilmez mutlulukları yaşıyorumm hepinizi çok seviyorumm