Yeni

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni Yeni'den

2 posters

Cansın Özyosun

Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın
    Ruhsal Durumum: : Cansın Özyosun Asikts0
    Durumum: : Cansın Özyosun Disardago3
    Katılımı : :
    Cansın Özyosun Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Cansın Özyosun Right_bar_bleue

Takımı : Cansın Özyosun Galatasaray

Cansın Özyosun Empty Cansın Özyosun

Mesaj tarafından Zeyno C.tesi Şub. 23, 2008 3:12 am

Cansın Özyosun ilgili herşey buraya
    Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın
    Ruhsal Durumum: : Cansın Özyosun Asikts0
    Durumum: : Cansın Özyosun Disardago3
    Cansın Özyosun Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Cansın Özyosun Right_bar_bleue

Cansın Özyosun Empty Geri: Cansın Özyosun

Mesaj tarafından Zeyno Çarş. Mart 05, 2008 4:08 am

Cansın Özyosun 38cdc0d4b15b63a3445b1da3e2947c04

Televizyonda yayınlanan 'En Son Babalar Duyar' isimli dizideki Pelin rolüyle tanıdığımız Cansın Özyosun 18 Temmuz 1976 İzmir doğumlu. Oyuncu ve oyunculuk öncesinde halkla ilişkiler ve sunuculuk dallarında çalışan Özyosun'la her şeyini konuştuk.

haftasonu: Ne kadar süredir iş hayatındasın? C.Ö:1993 yılından bu yana çalışma hayatındayım. Gazete ilanı ile ilk işimi buldum. Önce sekreter olarak başladım. Daha sonra bu işten ayrıldım ve halkla ilişkiler işiyle meşgul olmaya karar verdim. Bir süre Betül Mardin'in yanına, İmaj halkla ilişkilere geçtim. Bu sayede televizyon camiasını da tanımaya başladım.

Umarız onu daha çok görürüz. Çok iyi bir oyuncudur.

Diğer Dizileri ise:
    ->Daha Neler-Ayşin
    ->ZKadın Her Zaman Haklıdır
    ->Gümüş-Didem

EN BÜYÜK HAYALİM SİNEMA

'En Son Babalar Duyar' dizisinde 'Pelin' rolüyle tanıdığımız Cansın Özyosun'un en büyük ideali bir sinema filminde oynamak...

Televizyonda yayınlanan 'En Son Babalar Duyar' isimli dizideki Pelin rolüyle tanıdığımız Cansın Özyosun 18 Temmuz 1976 İzmir doğumlu. Oyuncu ve oyunculuk öncesinde halkla ilişkiler ve sunuculuk dallarında çalışan Özyosun'la her şeyini konuştuk.

haftasonu: Ne kadar süredir iş hayatındasın? C.Ö:1993 yılından bu yana çalışma hayatındayım. Gazete ilanı ile ilk işimi buldum. Önce sekreter olarak başladım. Daha sonra bu işten ayrıldım ve halkla ilişkiler işiyle meşgul olmaya karar verdim. Bir süre Betül Mardin'in yanına, İmaj halkla ilişkilere geçtim. Bu sayede televizyon camiasını da tanımaya başladım.

haftasonu: Teklif mi geldi? C.Ö: Hep söylendi o güne kadar, hep sözde kaldı. O zamanlar yapamam gibi geliyordu bana. Bu yüzden de hep erteledim gelen teklifleri. Müzik sektörünü seçmek istedim. Prodüktör olmak istiyordum.

haftasonu: Müzik sektörünü düşünürken, sahneye mi çıkmak istedin? C.Ö: Hayır. Ben hep şu ana kadar kameranın arkasında görev aldım. Daha sonra Şule Bekiroğlu'nun ısrarlı teklifi ile kendimi bir anda MMC'de sunucu olarak buldum. Röpoortajın devamı bu haftaki sayımızda...

Dizi oyunculuğu kumara dönüştü

Genç oyuncu Cansın Özyosun'un rol aldığı 'Kapıları Açmak' reyting rekabetine yenik düştü. Sezon başında işsiz kalan Özyosun, izlenme yarışının geleceğini ipotek altına aldığını iddia etti.

Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olarak çekilen Osman Sınav yapımı 'Kapıları Açmak', 6'ıncı bölümden sonra yayından kaldırıldı. Olgun Şimşek, Erkan Can, Zafer Algöz, Müşfik Kenter ve Cansın Özyosun'un başrollerini paylaştığı dizi, reyting ölçümlerinde üçüncülük ile beşincilik arasında kaldığı için uzun ömürlü olamadı. Reyting rekabeti, 'fenomen' olacağı iddia edilen 'Kapıları Açmak'ı devre dışı bıraktı.

FENOMEN OLACAKTI!
    Yapımcı Osman Sınav'ın "Bu dizi, tıpkı daha önce yaptığım 'Kurtlar Vadisi'nde olduğu gibi yedinci, sekizinci bölümlerden sonra bir fenomen haline gelip, gün birinciliğini elinden bırakmayacak" dediği 'Kapıları Açmak'ın oyuncularından Cansın Özyosun da bu konuda son derece dertli. Geçtiğimiz yıllarda 'En Son Babalar Duyar' adlı dizide 'Pelin' karakterini canlandıran Özyosun, bütün hesaplarının altüst olduğunu belirterek, "Yeni bir rol için önümüzdeki sezonu beklemek zorundayım. Reyting yarışı benim gibi genç oyuncuların geleceğini ipotek altına alıyor" dedi. Sezon başlamadan önce kendisine yapılan dizi ve film tekliflerini 'Kapıları Açmak'ta rol aldığı için geri çevirdiğini anlatan Cansın Özyosun, sıkıntısını şöyle dile getirdi:

'İKİNCİYE ŞANS YOK'
    "Şu anda en başarılı yapımlar bile reyting rekabetinin kurbanı olabiliyor. Bu sektörde her zaman birinci olmak zorundasınız. İkincilik başarı sayılmıyor. Bu sistem çok yanlış ama herkes de kendince haklı. Ne var ki ben kendimi bir kumarbaz olarak görmeye başladım. 'Hangi dizide rol alırsam devam ederim, hangisinde rol alırsam riske girerim' diye düşünür hale geldim."
    MEHMET ÇALIŞKAN - MAGAZİN

alinti
    devrimci
    devrimci
    Duyarli
    Duyarli

Kadın
    Ruhsal Durumum: : Cansın Özyosun Manyakgn8
    Durumum: : Cansın Özyosun Mesgulrc6
    Cansın Özyosun Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Cansın Özyosun Right_bar_bleue