saol cnm tüyolar için ben bekliyodum zaten böle bir ayrılık çok beraber kaldılar yaaZeyno demiş ki:sunu diye bilirim sezon sonunda bebek kalmayacak, suat hemen ailesini secti
diye kizmayin birde bence herseyi bir birine katsada senaristlerimiz, ela ve levent
arasinda ayrilik ruzgarlari esecek.
bende simdi bu kadar
+42
gl_bs
yasemin_
Elif
nazzzzzz
ekim
£melike£
esra
(su)de
melikemvebekirimişteaşk
hatice
berrinmelike
--melykhe--
damlayasemin
viran
aydantsn
deniz yıldızı
(.:NuR:.)
zynpocean
_serra_
beross
D.r cns
özge_letyy
mat_fatos
pelin88
HtCeee
doktorcu-el
didou_didem
bur_ca[K]
Kutsi_Seyma
ayse
mistygirl
ÖZLEM
burcak001
kelfindik
break-us_35
devrimci
celine18
wetta
sevgi_arsızı
dilan-cagri
sevgi sihirbazı
Zeyno
46 posters
Doktorlar Arsiv
_serra_- Yeni
Ruhsal Durumum: :
Durumum: :
Katılımı : :
Takımı :
- Post n°901
Geri: Doktorlar Arsiv
melikemvebekirimişteaşk- Yeni
Takımı :
- Post n°902
ya yani şimdi bebek olmıcakmı öf be
esra- Yeni
Takımı :
- Post n°903
bebek düşecekmiymiiş
özge_letyy- Photoshop Güzeli
Takımı :
- Post n°904
didou_didem- Duyarli
- Post n°905
didou_didem- Duyarli
- Post n°906
didou_didem- Duyarli
- Post n°907
oy oy oyyyy
didou_didem- Duyarli
- Post n°908
didou_didem- Duyarli
- Post n°909
:img-in_lo
- Post n°910
- Post n°911
HtCeee- Duyarli
Takımı :
- Post n°912
Zeyno demiş ki:sunu diye bilirim sezon sonunda bebek kalmayacak, suat hemen ailesini secti
diye kizmayin birde bence herseyi bir birine katsada senaristlerimiz, ela ve levent
bende simdi bu kadar
zenan'ın bebeği düşegi belliydi zaten.. ama nasıl düşücek yada suatın haberi olucakmı bebekten merak ediyorum
al burdan yak..dedigimiz çıktı..ela&levent ayrılıgı sezon finaline kadar bi kere daha ayıralım dediler sanırım..
umarım uzun sürmezz çok kısa olur..levoo ögrenicekmi elanın çocugu olmayacagını..yada ela kendini mi? sogutucakda ayrılıcaklar
yani ; levo böyle bişey için ayrılmaz eladan
bide ben bişey sorucaktım...önümüzdeki sezon,ela'nın üvey kardeşi gelicekmiş..görmedigimiz..levo ile aralarında bişey olucak mı? inşallah olmaz yaa..
saol zeynep tüyolar için
HtCeee- Duyarli
Takımı :
- Post n°913
didemm canım çalışmalar harika ellerine sağlık bacım
özge seninkilerde süper..ellerinize sağlık kızlar..
özge seninkilerde süper..ellerinize sağlık kızlar..
selek90- Yeni
- Post n°914
Zeyno demiş ki:sunu diye bilirim sezon sonunda bebek kalmayacak, suat hemen ailesini secti
bende simdi bu kadar
yok demek ki ailesini seçmiyor suat sen kızmayın ndediğine göre ailesini seçseydi kızın derdin
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°915
yazim hatam olmus arkadaslar kusura bakmayin ben suat ailesini seciyor demedim ailesini seciyor sanmayin dedim...
bu arada ela levente kendi sogutmaya calisiyor ama buna levent ne kadar izin verir bir dusunmek lazim
bu arada ela levente kendi sogutmaya calisiyor ama buna levent ne kadar izin verir bir dusunmek lazim
HtCeee- Duyarli
Takımı :
- Post n°916
iştee bu ;baştan beri levent buna iizin vermez diyodum vermeyecekte inş
ela'yı da dövcem bu yüzden he çocugu olmıyacagını sanıyo hemen ayrılmak istiyo yok öyle..levo senden çocugu olsun istiyo geçen haftaki bölümde suat ailesini seçiyo sandık ama aklı başına gelince yada zenanı ailesine kabul ettirmek için çabaladıkları aklına gelince bencede seçmeyecek ailesini...
not;hep çıkmak zorunda kalıyom..saol zeynep tekrar söylediklerin için..ayrıca; inş diger sezon ,elanın üvey kardeşi ile levo arasında bişey olmaz. milli takımın maçı başladı..başarılar onlara
ela'yı da dövcem bu yüzden he çocugu olmıyacagını sanıyo hemen ayrılmak istiyo yok öyle..levo senden çocugu olsun istiyo geçen haftaki bölümde suat ailesini seçiyo sandık ama aklı başına gelince yada zenanı ailesine kabul ettirmek için çabaladıkları aklına gelince bencede seçmeyecek ailesini...
not;hep çıkmak zorunda kalıyom..saol zeynep tekrar söylediklerin için..ayrıca; inş diger sezon ,elanın üvey kardeşi ile levo arasında bişey olmaz. milli takımın maçı başladı..başarılar onlara
didou_didem- Duyarli
- Post n°917
ya ben sefiyom bu adamı yaa ciddiyim sefiyomm
zeynoo saol tüyolar için..haticeee şimdiden söylüyom bölüm boyunca telin yanında olsun daha kntlerim bitmedi anında yorum yaparık
levent izin vermezzzzzz öğrenir araştırır eder gene de izin vermez
zeynoo saol tüyolar için..haticeee şimdiden söylüyom bölüm boyunca telin yanında olsun daha kntlerim bitmedi anında yorum yaparık
nazzzzzz- Yeni
- Post n°918
64. Bölüm Özeti
Suat, ailesinin baskısına rağmen Zenan’la evlenmekten vazgeçmez ve gece yarısı onu görmeye gider. Zenan buna bir yandan sevinirken öte yandan oldukça kederlenir. Hamile olduğunu Suat’a söylemeden önce, iyice düşünmeye karar verir.
Ela,Levent’e uzak davranmaya başlar ve hastalığını ondan gizler. Levent,evlilik için tek başına uğraşmak durumunda kalır.
Ayla’nın gerçek yüzünü gören Hasan kayıplara karışmıştır.
Zenan ve Ela’nın depresif ve ilgisiz halleri Fikret’i endişelendirir.
Fikret asistanlarını canlandırmak için dahiyane bir fikir bulur: Cerrahi bir yarışma...
Heyecanlanan asistanlar kendilerini yarışmaya kaptırırılar ve hasta kapıp puan kazanmak için kıyasıya bir mücadele verirler.
Zenan, Ela’nın bütün itirazlarına rağmen bebeği aldırmaya karar verir.
Ela da ona kısır olduğunu açıklar. Çok üzülen Zenan, ona tüp bebek için cesaret
vermeye çalışır.
Suat,Zenan’ın düğün hazırlıklarına karşı ilgisizliğinden şaşkındır. Levent ve Suat, sevgililerinin yarışma bahanesi ile kendilerinden kaçmalarına anlam veremez.
Arslan,kendisini tanıması için Jülide'den son bir şans ister ve onu evine akşam yemeğine çağırır. Jülide,karar vermekte zorlanır.
Suat, ailesinin baskısına rağmen Zenan’la evlenmekten vazgeçmez ve gece yarısı onu görmeye gider. Zenan buna bir yandan sevinirken öte yandan oldukça kederlenir. Hamile olduğunu Suat’a söylemeden önce, iyice düşünmeye karar verir.
Ela,Levent’e uzak davranmaya başlar ve hastalığını ondan gizler. Levent,evlilik için tek başına uğraşmak durumunda kalır.
Ayla’nın gerçek yüzünü gören Hasan kayıplara karışmıştır.
Zenan ve Ela’nın depresif ve ilgisiz halleri Fikret’i endişelendirir.
Fikret asistanlarını canlandırmak için dahiyane bir fikir bulur: Cerrahi bir yarışma...
Heyecanlanan asistanlar kendilerini yarışmaya kaptırırılar ve hasta kapıp puan kazanmak için kıyasıya bir mücadele verirler.
Zenan, Ela’nın bütün itirazlarına rağmen bebeği aldırmaya karar verir.
Ela da ona kısır olduğunu açıklar. Çok üzülen Zenan, ona tüp bebek için cesaret
vermeye çalışır.
Suat,Zenan’ın düğün hazırlıklarına karşı ilgisizliğinden şaşkındır. Levent ve Suat, sevgililerinin yarışma bahanesi ile kendilerinden kaçmalarına anlam veremez.
Arslan,kendisini tanıması için Jülide'den son bir şans ister ve onu evine akşam yemeğine çağırır. Jülide,karar vermekte zorlanır.
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°919
kizlar hic onemli degil bakin ozete gelmis, suat ailesini secmiyor dedigim gibi sadece sectigini saniyoruz ela da dedigim gibi levente uzaklasmaya baslamis
gelecek bolumun ilk tuyosunu vereyimi? bu sefer arslan icin olsun arslan ve Julide hic beklenmedik bir sekilde yaklasacak, arslan hayatin kendini ilk sefer bir kadina bu kadar acacak.
hasan ortalikta yok zavalim ama geldiginde daha farkli bir hasan olacagi kesin:)
not: bu hafta izlesemi diziyi
unutmayin tuyolar sadece YENI icin baska siteye alinti yapmayin:)
gelecek bolumun ilk tuyosunu vereyimi? bu sefer arslan icin olsun arslan ve Julide hic beklenmedik bir sekilde yaklasacak, arslan hayatin kendini ilk sefer bir kadina bu kadar acacak.
hasan ortalikta yok zavalim ama geldiginde daha farkli bir hasan olacagi kesin:)
not: bu hafta izlesemi diziyi
unutmayin tuyolar sadece YENI icin baska siteye alinti yapmayin:)
HtCeee- Duyarli
Takımı :
- Post n°920
didou_didem demiş ki:ya ben sefiyom bu adamı yaa ciddiyim sefiyomm
tmm canım telim hep yanımdaa yorum yaparık
zeyno izle bu bölümü izle özete göre; bizim kızlar kaçıyomuşş erkeklerden .o sahneler bayaa komik olcak...
jülideye ben çok üzülmüştüm.. arslanın da aklı başına geldi sayılır.geçen haftaki jülideyi öpüşünden sonra
hasan'ında aklı başına gelirim .umarım.nasıl bambaşka hasan geri dönücek izleyip görücezz..
merak etme zeynep.tüyolar bu sitede kalıyo.
özge_letyy- Photoshop Güzeli
Takımı :
- Post n°921
ÖZLEM- Bolum Sorumlusu
Takımı :
- Post n°922
zeyno tüyolar için sağ ol...
levent gene leventliğini yaptı yanii süper
suat da suatlığını yapmışş
ne diyebilirim ki:)
levent gene leventliğini yaptı yanii süper
suat da suatlığını yapmışş
ne diyebilirim ki:)
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°923
haticecim burda kaldigini biliyom
uykum kacti az geleyim yazayim dedim herkesin dusundugu gibi suat zenanin hamile oldugunu bildigim kadar zenanda ogrenmiyor bu arada gorunuse gore cifte dugun hazirliklari var iki tarafta hazirlanirsa
uykum kacti az geleyim yazayim dedim herkesin dusundugu gibi suat zenanin hamile oldugunu bildigim kadar zenanda ogrenmiyor bu arada gorunuse gore cifte dugun hazirliklari var iki tarafta hazirlanirsa
£melike£- Yeni
Takımı :
- Post n°924
Zeyno demiş ki:haticecim burda kaldigini biliyom
nasıl yani kafam karıştı şimdi
Suat Zenan'dan öğrenmiyorsa frağmandaki o muhteşem tepki neye
Senaristler bizi yine bi çıkmazda merakla final yapıcakları kesin ama inşallah iki çiftte muratlarına ererler
Zeyno tüyolar için
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°925
£melike£ demiş ki:Zeyno demiş ki:haticecim burda kaldigini biliyom
nasıl yani kafam karıştı şimdi
Suat Zenan'dan öğrenmiyorsa frağmandaki o muhteşem tepki neye
Senaristler bizi yine bi çıkmazda merakla final yapıcakları kesin ama inşallah iki çiftte muratlarına ererler
Zeyno tüyolar için
cnm ben sadece bildiklerimi soyledim belki ben yanlis biliyorumdur, yani ne fragman gordum ne de bolumleri izliyorum
su anda dizi hangi durumda oldugunu bile bilmiyorum arada sizin yorumunuzu okuyorum ama bildigim kadar degisiklik olursa bilmem ama benim bildigim zenan suata soylemiyor hamile oldugunu