+42
gl_bs
yasemin_
Elif
nazzzzzz
ekim
£melike£
esra
(su)de
melikemvebekirimişteaşk
hatice
berrinmelike
--melykhe--
damlayasemin
viran
aydantsn
deniz yıldızı
(.:NuR:.)
zynpocean
_serra_
beross
D.r cns
özge_letyy
mat_fatos
pelin88
HtCeee
doktorcu-el
didou_didem
bur_ca[K]
Kutsi_Seyma
ayse
mistygirl
ÖZLEM
burcak001
kelfindik
break-us_35
devrimci
celine18
wetta
sevgi_arsızı
dilan-cagri
sevgi sihirbazı
Zeyno
46 posters
Doktorlar Arsiv
ÖZLEM- Bolum Sorumlusu
Ruhsal Durumum: :
Durumum: :
Katılımı : :
Takımı :
- Post n°251
Geri: Doktorlar Arsiv
ÖZLEM- Bolum Sorumlusu
Takımı :
- Post n°252
]
alıntı
alıntı
ÖZLEM- Bolum Sorumlusu
Takımı :
- Post n°253
+
+
alıntı
ÖZLEM- Bolum Sorumlusu
Takımı :
- Post n°254
]
alıntı
alıntı
ÖZLEM- Bolum Sorumlusu
Takımı :
- Post n°255
]
alıntı
alıntı
ÖZLEM- Bolum Sorumlusu
Takımı :
- Post n°256
]
alıntı
alıntı
ÖZLEM- Bolum Sorumlusu
Takımı :
- Post n°257
ÖZLEM- Bolum Sorumlusu
Takımı :
- Post n°258
ÖZLEM- Bolum Sorumlusu
Takımı :
- Post n°259
sevgi sihirbazı- Admin
Takımı :
- Post n°260
bi ara tamam dedim dizinin miladı bu kadar..
ben diziye o kadar sahip çıkan ben bile frg beklemiyorken buldum kendimi...
ama şükür ki mervenin gelişiyle yeni bir sayfa açıldı.işini bilen usta ellerde dizimiz,ve dizi bitince ne olur bende bilmiyorum.ama dizinin bitmesi için kararıda kanal veriyor.yani reytingler iyi gelirse kanal dizinin bi sezon daha sürmesini isteyebilir,haziranda verilen tatil sonrası dizinin başlama kararı kanala ait...
ama şükür ki mervenin gelişiyle yeni bir sayfa açıldı.işini bilen usta ellerde dizimiz,ve dizi bitince ne olur bende bilmiyorum.ama dizinin bitmesi için kararıda kanal veriyor.yani reytingler iyi gelirse kanal dizinin bi sezon daha sürmesini isteyebilir,haziranda verilen tatil sonrası dizinin başlama kararı kanala ait...
sevgi sihirbazı- Admin
Takımı :
- Post n°261
sesliyi izledimm
ilk önce zenan ve suat kısmı gösterildi...
zenan:sen ne düşünürsen düşüne ben bu ilişkide varım dedi abimde sağlam olan sol koluyla kendine doğru çekti zenanı sarıldılar
suat,levente elinde bir haftadan beri titreme olmadığı söyledi,ama bunu hani fikretin asistanlara işlerini dağıttıkları yer var ya orda söyledi,tesadüfen zenanda dosya dolduruyodu.abimde hesapta levente anlatıyomuş gibi zenanın gözlerine bakarak söyledi(bence sarılma sahnesi bu konuşma kısmından sonra)
levent ve elalar leventin ailesiyle yemekteydi..
levent 17 nisanda evleneceklerini söyledi aile çok mutluydu
haldun koridorda nazenini gördü,nazenin sen burda... dedi.
ayrıca nazeninin gözleri halduna bakarken doluydu,ağladı ağlıcak derler ya
bi sonraki sahnede elayı gösteriyo nazenin yanına gitmiş elanın.ben nazenin senin annenim diyo
aslan ve jüli kısmı varnurgül çok üzgünüm tatlım)aslanın burnu kanamış sanırım bi hasta yakınıyla olay çıkmıştır,işte burnunda bi sargı var,koltuğunda oturuyo aslan.jüli sargıya bakmak için eğiliyo baya yakınlar ama fonda aslanın sesi benimle akşam yemeğe çıkarmısın?
ve ayla
ay hasan safı evlenme teklif etti,cadı onu ktü emellerine alet edicek ya.aslan allahın sarı kuşu,gittide ne dedi.kafayı yicem..
fragman sahnelerinin sıralaması doğru olmayabilir ama frg anlattığım gibi
zenan:sen ne düşünürsen düşüne ben bu ilişkide varım dedi abimde sağlam olan sol koluyla kendine doğru çekti zenanı sarıldılar
suat,levente elinde bir haftadan beri titreme olmadığı söyledi,ama bunu hani fikretin asistanlara işlerini dağıttıkları yer var ya orda söyledi,tesadüfen zenanda dosya dolduruyodu.abimde hesapta levente anlatıyomuş gibi zenanın gözlerine bakarak söyledi(bence sarılma sahnesi bu konuşma kısmından sonra)
bi sonraki sahnede elayı gösteriyo nazenin yanına gitmiş elanın.ben nazenin senin annenim diyo
aslan ve jüli kısmı varnurgül çok üzgünüm tatlım)aslanın burnu kanamış sanırım bi hasta yakınıyla olay çıkmıştır,işte burnunda bi sargı var,koltuğunda oturuyo aslan.jüli sargıya bakmak için eğiliyo baya yakınlar ama fonda aslanın sesi benimle akşam yemeğe çıkarmısın?
ve ayla
ay hasan safı evlenme teklif etti,cadı onu ktü emellerine alet edicek ya.aslan allahın sarı kuşu,gittide ne dedi.kafayı yicem..
sevgi sihirbazı- Admin
Takımı :
- Post n°262
Bizim Doktorlar ve...
SHOW TV’nin Doktorlar’ı, Amerika’nın çok tutan dizisi Grey’s Anatomy’den uyarlanıyor, zaten dizinin sonunda da bu uyarlama belirtiliyor. Bir karşılaştırma yapmak için ikisini aynı gün izledim, tıbbi olaylar, yaşananlar birbirine benzese de bizimki farklı... Türk Doktorlar, özellikle de kızlar; birini bırakıp diğeriyle ilişkiye girmiyorlar, hele barda tanışıp aynı gece yatağa girmeleri mümkün değil, sevgililerini evli erkeklerden seçmeleri de, yani bizimkiler namuslu, Amerikalılar özgür! Diğer ayrım, arkadaş ilişkilerinde; bizimkiler daha sade, daha sıcak davranışlar sergiliyorlar, ne yapsalar sevgiyle örülüyor, kullandıkları sözcükler sevgi ve yumuşaklık içeriyor; Amerikalılar sert, katı, acımasız konuşuyorlar... İki ülkenin doktorları farklı dedim ya...
Tuna Serim / Tercüman
SHOW TV’nin Doktorlar’ı, Amerika’nın çok tutan dizisi Grey’s Anatomy’den uyarlanıyor, zaten dizinin sonunda da bu uyarlama belirtiliyor. Bir karşılaştırma yapmak için ikisini aynı gün izledim, tıbbi olaylar, yaşananlar birbirine benzese de bizimki farklı... Türk Doktorlar, özellikle de kızlar; birini bırakıp diğeriyle ilişkiye girmiyorlar, hele barda tanışıp aynı gece yatağa girmeleri mümkün değil, sevgililerini evli erkeklerden seçmeleri de, yani bizimkiler namuslu, Amerikalılar özgür! Diğer ayrım, arkadaş ilişkilerinde; bizimkiler daha sade, daha sıcak davranışlar sergiliyorlar, ne yapsalar sevgiyle örülüyor, kullandıkları sözcükler sevgi ve yumuşaklık içeriyor; Amerikalılar sert, katı, acımasız konuşuyorlar... İki ülkenin doktorları farklı dedim ya...
Tuna Serim / Tercüman
sevgi sihirbazı- Admin
Takımı :
- Post n°263
Gaf kürsüsü
Doktorlar dizisinde Doktor Arslan, Anestezi Bar'dan içeriye giriyor, bar taburesi üzerinde doktor arkadaşını görüyor, iki kelime konuştuktan sonra barda bulunan şarap bardağına uzanıp, içiyor. İyi de bizim Doktor Arslan şarap siparişini hastaneden mi verdi?
Yüksel Aytuğ/Sabah Gazetesi
Doktorlar dizisinde Doktor Arslan, Anestezi Bar'dan içeriye giriyor, bar taburesi üzerinde doktor arkadaşını görüyor, iki kelime konuştuktan sonra barda bulunan şarap bardağına uzanıp, içiyor. İyi de bizim Doktor Arslan şarap siparişini hastaneden mi verdi?
Yüksel Aytuğ/Sabah Gazetesi
sevgi sihirbazı- Admin
Takımı :
- Post n°264
Ağzın doluyken konuşma!
Okur Süreyya Balkan hatırlatana kadar dikkat etmemiştim.Dizilerde hastane sahneleri hakikaten olağanüstü sahnelerle dolu...
Bir örnekten gidersek; genellikle ölüm döşeğindeki hastaların yaşam destek ünitesine bağlıyken konuşabilmeleri hakikaten tuhaf...
Üstelik bazılarının ağzında boru verken konuşuyor olmaları hakikaten ilginç...Malum nefes almaları için takılan borular nefes borusuna; beslenmek için takılanlar da yemek borusuna monte ediliyor...Buna rağmen hastalar gayet akıcı bir Türkçeyle diyaloglara girebiliyorlar...Hani bu durumlarıyla "X Files" dizisini izliyormuş hissi yaratıyorlar insanda...
Bu konuda en dikkatli dizi Show Tv'nin Doktorlar'ı...
Ben senaristlere "arada bir başka dizilere de baksanız" diyorum,komik olmamak için hani...
Mesut YAR/POSTA gazetesi (18 Mart 2008 Salı)
Okur Süreyya Balkan hatırlatana kadar dikkat etmemiştim.Dizilerde hastane sahneleri hakikaten olağanüstü sahnelerle dolu...
Bir örnekten gidersek; genellikle ölüm döşeğindeki hastaların yaşam destek ünitesine bağlıyken konuşabilmeleri hakikaten tuhaf...
Üstelik bazılarının ağzında boru verken konuşuyor olmaları hakikaten ilginç...Malum nefes almaları için takılan borular nefes borusuna; beslenmek için takılanlar da yemek borusuna monte ediliyor...Buna rağmen hastalar gayet akıcı bir Türkçeyle diyaloglara girebiliyorlar...Hani bu durumlarıyla "X Files" dizisini izliyormuş hissi yaratıyorlar insanda...
Bu konuda en dikkatli dizi Show Tv'nin Doktorlar'ı...
Ben senaristlere "arada bir başka dizilere de baksanız" diyorum,komik olmamak için hani...
Mesut YAR/POSTA gazetesi (18 Mart 2008 Salı)
sevgi sihirbazı- Admin
Takımı :
- Post n°265
Sosyal yaraya neşter
TESADÜFE bakın ki yeni sosyal güvenlik yasasının tartışıldığı günlerde bir Amerikan yapımından (Grey's Anatomy) devşirme Doktorlar dizisi önemli bir sosyal yaraya parmak bastı. Trafik kazası yapan aracın içinde iki çocuk yaralanmıştı. Ancak çocuklardan biri, şoför babanın öz evladı, diğeri ise üveydi. Üvey evlat, babasının SSK kapsamı dışında bulunduğu için ameliyat parası karşılanamıyordu. Diğerinin ise operasyonu gerçekleştirilmiş, hayata dönmesi sağlanmıştı. Genç doktorlar içinde en duygusalı olan Zeynep, bir süre önce ölen sevgilisinin kendisine bıraktığı paranın 100 bin YTL'sini minik kızın ameliyatı için kullandı. Ama ikinci kez bir hasta ile "özel yakınlık" kurduğu gerekçesiyle "Gestapo" diye adlandırılan şefinin hışmına uğradı ve ameliyata sokulmadı. Geriye ise iki kardeşten birini hayatta tutan, diğerini ölüme mahkum eden çarpık sistemin tortusu kaldı.
Kaynak : Sabah Gazetesi - Yüksel Aytuğ
TESADÜFE bakın ki yeni sosyal güvenlik yasasının tartışıldığı günlerde bir Amerikan yapımından (Grey's Anatomy) devşirme Doktorlar dizisi önemli bir sosyal yaraya parmak bastı. Trafik kazası yapan aracın içinde iki çocuk yaralanmıştı. Ancak çocuklardan biri, şoför babanın öz evladı, diğeri ise üveydi. Üvey evlat, babasının SSK kapsamı dışında bulunduğu için ameliyat parası karşılanamıyordu. Diğerinin ise operasyonu gerçekleştirilmiş, hayata dönmesi sağlanmıştı. Genç doktorlar içinde en duygusalı olan Zeynep, bir süre önce ölen sevgilisinin kendisine bıraktığı paranın 100 bin YTL'sini minik kızın ameliyatı için kullandı. Ama ikinci kez bir hasta ile "özel yakınlık" kurduğu gerekçesiyle "Gestapo" diye adlandırılan şefinin hışmına uğradı ve ameliyata sokulmadı. Geriye ise iki kardeşten birini hayatta tutan, diğerini ölüme mahkum eden çarpık sistemin tortusu kaldı.
Kaynak : Sabah Gazetesi - Yüksel Aytuğ
ÖZLEM- Bolum Sorumlusu
Takımı :
- Post n°266
sevgi sihirbazı demiş ki:bi ara tamam dedim dizinin miladı bu kadar..
şimdi gene iyi bi ara batırmışlardı ya
karakterler tam zıddı oldu saçma vakalar tedaviler..........ooo.......
neyse gene iyi dayandı
ÖZLEM- Bolum Sorumlusu
Takımı :
- Post n°267
sevgi sihirbazı demiş ki:sesliyi izledimm
ve ayla
yupppp demek barıştılar:)
oley be düğünümüz var:)yaşasın ohhhhhhh:)
bişey çıkartırlar ama kesin!!!!!!!!!!!!!!
dilan-cagri- Super Moderator
Takımı :
- Post n°268
Arzucum fragmani anlattigin icin cok sagol bitanem benim.. Bu bölüm yine cok güzel olcak.. Hele de Zenanim ve Suatim sariliyosa, barisiyorlarsa =).. Hasan'a diyecek biyes bulamiyorum gitti evlenme teklifi etti ha.. Yaziklar olsun
ÖZLEM- Bolum Sorumlusu
Takımı :
- Post n°269
dilan-cagri demiş ki:Arzucum fragmani anlattigin icin cok sagol bitanem benim.. Bu bölüm yine cok güzel olcak.. Hele de Zenanim ve Suatim sariliyosa, barisiyorlarsa =).. Hasan'a diyecek biyes bulamiyorum gitti evlenme teklifi etti ha.. Yaziklar olsun
sana tamamen katılıyorum..
barışma sinyallerini almıştık zaten
düğün de var:)
oh ya:)
Takımı :
- Post n°270
Evet Suat ve Zenan barissinda yeter zaten artik. Özledim vallaha yakin olsunlar yine . Dügün bu bölümde miiiii.. Yoksa yakindami
ÖZLEM- Bolum Sorumlusu
Takımı :
- Post n°271
dilan-cagri demiş ki:Evet Suat ve Zenan barissinda yeter zaten artik. Özledim vallaha yakin olsunlar yine . Dügün bu bölümde miiiii.. Yoksa yakindami
diyor ya fragmanda yemekte 17 nisan mı ne onu diyorum:)
Takımı :
- Post n°272
Ha ben yanlis anladim canim pardon.. Suat ve Zenan sandim =).. Evet Ela ve Levent evlenecekmis.. Umarim yine araya biseyler girmeden evlenirler..
sevgi sihirbazı- Admin
Takımı :
- Post n°273
özlemcim orası kesin
mutlaka bişey çıkar,ama en azından bişey çıkana kadar aşk izlenicek...
bu arada benimkisilerde barıştı
o ne güzel bi sarılmaydı allahımmm
mutlaka bişey çıkar,ama en azından bişey çıkana kadar aşk izlenicek...
bu arada benimkisilerde barıştı
o ne güzel bi sarılmaydı allahımmm
mistygirl- Ogretmen
Takımı :
- Post n°274
ben bu dizide hiç bir çiftin evleneceğini zannetmiyorum..
hasan ve ayla cadısından başka..hasana bu günlerde çok kızgınım o
ne yaparsa yapsın umrumda değil..beni suat ve zenan ilgilendiriyor..
abim ne güzel sarılıyordu zenana:.kesin suatın leventle konuşmasında
sonra oluyor..
hasan ve ayla cadısından başka..hasana bu günlerde çok kızgınım o
ne yaparsa yapsın umrumda değil..beni suat ve zenan ilgilendiriyor..
abim ne güzel sarılıyordu zenana:.kesin suatın leventle konuşmasında
sonra oluyor..
devrimci- Duyarli
Takımı :
- Post n°275
yaaa bi kere evlenmeden önce bogulma olur ga da bogulma oncesı suat iyileşiyodu ve hasanın babası ölüyodu...
burda da öyle oldu umuyorum bogulma ya haftaya ya da ondan sonraki haftaya mutlaka olmalı
burda da öyle oldu umuyorum bogulma ya haftaya ya da ondan sonraki haftaya mutlaka olmalı