Ceyda DÜVENCİ hakkında herşeyi bu başlığa ekleyebilirsiniz...
Ceyda Düvenci
sevgi_arsızı- Moderator
Ruhsal Durumum: :
Durumum: :
Katılımı : :
Takımı :
- Post n°1
Ceyda Düvenci
sevgi_arsızı- Moderator
Takımı :
- Post n°2
Geri: Ceyda Düvenci
Adı Soyadı:Ceyda Düvenci
Doğum Tarihi:04-04-1977
Doğum Yeri:Bursa
Eğitim:Marmara Üniversitesi
Kadıköy Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirmiştir. 1995 yılında Kandemir Konduk'un Palavra Aşklar adlı TV dizisiyle oyunculuğa başladı. 1997 yılında Star Tv'nin düzenlediği güzellik yarışmasında Türkiye 3. güzeli seçildi. Halen Kanal D'de yayınlanmakta olan Binbir Gece dizisinde Bennu karakterini canlandırmaktadır.
Oynadığı Diziler
Böyle mi olacakti
Affet bizi Hocam
Zalim
Kasirga Insanlari
Sil bastan
Binbir Gece
Oynadığı Sinema Filmleri
Hersey Güzel Olucak
Baba
Abdülhamit Düşerken
Hoşgeldin Hayat
sevgi_arsızı- Moderator
Takımı :
- Post n°3
Geri: Ceyda Düvenci
Ceyda Düvenci, dün gece Akgün Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Akgün ile evlendi.
KANAL D’nin sevilen dizisi Binbir Gece’de ’Bennu’yu canlandıran Ceyda Düvenci, dün gece Akgün Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Akgün ile Esma Sultan Yalısı’ndaki törenle evlendi. Düvenci’nin şahitliğini yengesi Ayşe Gönül, Akgün’ünkini ise dayısı Nail Aksu yaptı. Çift balayı için Santorini’ye gidecek.
KANAL D’nin sevilen dizisi Binbir Gece’de ’Bennu’yu canlandıran Ceyda Düvenci, dün gece Akgün Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Akgün ile Esma Sultan Yalısı’ndaki törenle evlendi. Düvenci’nin şahitliğini yengesi Ayşe Gönül, Akgün’ünkini ise dayısı Nail Aksu yaptı. Çift balayı için Santorini’ye gidecek.