Yeni

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni Yeni'den

Din Hocası İle Diyaloglar

YalnıZ-GenÇ
    YalnıZ-GenÇ
    Duyarli
    Duyarli

Erkek
    Ruhsal Durumum: : Din Hocası İle Diyaloglar Mutsuzyk6
    Katılımı : :
    Din Hocası İle Diyaloglar Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Din Hocası İle Diyaloglar Right_bar_bleue

Takımı : Din Hocası İle Diyaloglar Fenerbahce

Din Hocası İle Diyaloglar Empty Din Hocası İle Diyaloglar

Mesaj tarafından YalnıZ-GenÇ Paz Mayıs 18, 2008 2:56 pm

Din hocası bigün sınıfta bi anısını anlattı : (dikkatle okuyunuz)
    -çocuklar geçen gece geç vakit evime doğru giderken 2 tane köpek beni kovalamaya başladı ben allahın yardımıyla kaçmayı başardım derken başka bi köpek bööle karayağız güçlü bir mahlukat beni çıkmaz sokakta sıkıştırdı sırtımı duvara verdim, köpek üstüme geldi iyice yaklaştı dişlerini göstererek hırlamaya başladı ben köpeğe dedim ki ” bak köpek! ben çocuklara din dersi veren bir din hocasıyım allah yolunda dinimizi yayıyor güzelliklerini anlatıyorum insanlara,imana gel ! ” bunun üzerine köpek ya allah yaa bismillah diyerek secdeye vardı.ve bende evime gittim. (yorumsuz)

-Ben camlicada oturuyom. her sabah erkenden cikiyom serviz gelsin diye bekliyom bekliyom gelmiyo. sona bi sure gecti iki kisi beklemeye basladik ama serviz gene gelmiyo. sonunda birer birer arttik cogaldik ve camlicaya serviz cikti. neymisssssss? muslumanlar cogaldikca guclenirrrrr.

-Günün birinde… pembe dizilerle ilgili…
    hoca: heleeee bir denesi var kiii iyice beter ((yalan rüzgarı )) yok flip deyu bi oglan varmış da kız arkadasının yanında cesaret bulmak icin icki icermis de.. yok ana kız aynı herife asıkmıs da töbeeee töbeee…
    ondan soyu sopu karısık bunların… serrefsizler.
    orcun: iyi de hocam siz nerden biliyosunuz!
    hoca: ben izliyorum kiii size anlatmak icün..

Hoca: arkadaşlar günümüzde bazı ahlaki değerlerimiz malesef kaybolmakta. mesela eskiden bekarete çok önem verilirdi ve evlenirken çok dikkat edilirdi
    öğrenci: hocam ben de çok dikkat ediyorum. hatta evlenirken bakire bir kız bulacağım.
    hoca: sus pezevenk! sanki etrafta bakire kız bıraktınız da evlenirken bulacaksınız

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 1:50 am