Ahmet Çakar’ın özlü sözleri
*Birazdan sizi kezman’in cocukluguna goturecem
*Ahada küçük çişini yapan futbolcu gördüm
*Durun bi’ dakika, şimdi İngiltere’yi futbolda model olarak gösteriyorlar. Tamam, size İngiltere’de ki modeli anlatayım.
*Bir kere futbolcuların yüzde 20’si gay.
*Futbol playstation değildir.
*Şovsa hoş değil, şov değilse sen hoş değilsin.
*Geçenlerde Antalya’ya gittim. Verdiler elime bir sopa…
*Ben futbolun realist yüzüyüm.
*Korkuyorum beyler…(Rtük Başkanının haksız yere programa müdehale etmesinin ardından)
*Olimpiyat Stadında kurtlarla göz göze geldim.
*Ben size geri zekalı demedim, zeka geriliği var dedim.
*Yaptığı hareket kesinlikle dangalıklıkdır. Bakın ‘dangalıklık’ derken hakaret olarak söylemiyorum.
*Her kim ki vicdan muhasebesi yapmıyorsa adam değildir, şerefsizdir, insan değildir!
*Spor basını terbiyesizdir ben de onlardan biriyim.
*Hakemler bir sabah uyanacaklar ve onlara Merkez Hakem *Komitesi bir ilkbahar sabahı kulaklıkla uyandın mı hiç? diye soracak.
*Birazdan sizi kezman’in cocukluguna goturecem
*Ahada küçük çişini yapan futbolcu gördüm
*Durun bi’ dakika, şimdi İngiltere’yi futbolda model olarak gösteriyorlar. Tamam, size İngiltere’de ki modeli anlatayım.
*Bir kere futbolcuların yüzde 20’si gay.
*Futbol playstation değildir.
*Şovsa hoş değil, şov değilse sen hoş değilsin.
*Geçenlerde Antalya’ya gittim. Verdiler elime bir sopa…
*Ben futbolun realist yüzüyüm.
*Korkuyorum beyler…(Rtük Başkanının haksız yere programa müdehale etmesinin ardından)
*Olimpiyat Stadında kurtlarla göz göze geldim.
*Ben size geri zekalı demedim, zeka geriliği var dedim.
*Yaptığı hareket kesinlikle dangalıklıkdır. Bakın ‘dangalıklık’ derken hakaret olarak söylemiyorum.
*Her kim ki vicdan muhasebesi yapmıyorsa adam değildir, şerefsizdir, insan değildir!
*Spor basını terbiyesizdir ben de onlardan biriyim.
*Hakemler bir sabah uyanacaklar ve onlara Merkez Hakem *Komitesi bir ilkbahar sabahı kulaklıkla uyandın mı hiç? diye soracak.