20.Bölüm..Sezon Finali
...Part 2...
Sevdiğinin,yanına gittiği kişiyi görünce içini büyük,öyle büyük bir şaşkınlık ve belirsizlik kapladıki..Anlayamıyordu..Anlamak istiyor muyduki..Belki hayır..Anlasa nasıl dayanacaktı..Bu olmamalıydı..Olamazdı..!
Hastahanenin az ilersindeki boş alandaydı...Bekliyordu..Gelmesini,eski bir meselesi olan kadının gelmesini bekliyordu..Ve işte oradaydı..Gelmişti..Beklediği kadın geldi ve karşısında durdu..
Kader:Hadi fazla vaktim yok..Söyle çabuk ne söyliyeceksen..!
Emre:Hoşgeldin Aşkım..
Dedi aynı alaycı tavırla..
Kader:Emre..!Sınırlarımı zorluyorsun..Yeter artık..!
Emre:Tamam sakin ol Kader'cim..Ben sadece seni görmek istedim..Ondan çağırdım seni..
Kader:Neee...!
Emre:Yarın dönüyorum ben yurtdışına..Gitmeden bir kez daha görüşelim istedim..Hem düşündümki sende beni özlemişsindir..
Kader:Ya sen salak mısın..!Nefret ediyorum senden anlamıyor musun nefret..!Defol git..!Gelme bir dahada..Mahvettin..!Hayatımı mahvettin..!!
Emre:Noldu..!Terk mi etti Sevgilin seni yoksa..
Kader:Defol artık Emre defol..!
Emre:Üzülme kurtulmuşsun ondan işte...
Kader:Yeterrrrrrr...!!!
Kader son gücüyle söylediği bu kelimeden sonra gördü arkasındaki kişiyi...Gözleri dolu dolu Onu izleyen adamı gördü..İçinde birşeyler koptuğunu anlıyordu..Tuhaf,imkansızlaşan bir his kapladı içini genç kadının...
"Burak.."
İsmi dökülüverdi gözyaşlarıyla beraber dudaklarından..Sadece "Burak" diyebildi..Hiç bir sitemi olmadan..Açıklayacak gücü olmadan..Dizleri üzerine çöktü..Sadece ağlıyordu..Olabildiğince akıyordu gözyaşları güzel gözlerinden...
Hastahanede gözleri arıyordu Sevdiğini..Her koridorda bakınıyordu merakla..Nerede..Neredeydi Zenan..Odalara bakmadan geçemiyordu..Göz ucuyla bakıyordu tüm odalara..Ama yoktu..Bugün hiç görememişti Zenan'ı Suat...Meraklanmıştı..Neden gelmiyordu Zenan yanına..Mutlaka gelirdi..Öğle tatilinde kaçırmazdı fırsatı gelirdi Odasına..Ama bu sefer gelmemişti..Bişey mi oldu diye korkmaya başlamıştı Suat..Ne çağrılarına cevap vermiyordu Sevdiği..Bir umut Levent'in odasına girdi Suat..Orada olamsını bekliyordu
Zenan'ın..Ama boş odayı görünce aynı belirsizlikle kapıyı kapayıp çıktı..Asistanı Levent'in Fikret ile ameliyata girdiğini söyledi..Ama hiç bir asistan yoktu ameliyatta..Haldun Bey'in odası geldi aklına..Belki oradadır diye kapıyı açtığında..
Haldun:Suat..Gel..
Suat:Ihmm Hocam ben Zenan'ı gördünüz mü diyecektim..?
Haldun:Yok..Görmedim bugün hiç..Bir sorun yokya..
Suat:Yoo..-Sessizce..-Umarım yoktur..
Haldun:Güzel...Hastayla ilgileniyordur merak etme..
Suat:Peki Hocam saolun..
Yine içindeki merakla çıktı odadan..Artık huzursuzlanmıştı içi..Aramaya devam ediyordu..
Tüm bunlar olurken karşılarındaki namluya bakıyordu ikiside..Korkarak...Napıyordu bu genç adam..!Hak etmişler miydi
bunu..Hayır hayır..Kesinlikle hak etmemişlerdi bunu..Can'da biliyordu bunu..Biliyordu ama acısını bastırmaya
çalışıyordu..Belki bu yanlıştı..Acı yanlış-doğru dinler miydi ama..
Can:Neden öldüü..!!Neden kurtarmadınızz...
Yere çömelmiş otururken cevap verdi Zenan..
Zenan:Can..İnanmalısın bize..Biz herşeyi denedik..Gördün..Ama..
Ela:Elif..Kalbi çok yıpranmıştı..Dayanamadı..
Can:Güçlüydü..Benim Aşkım güçlüydü..Dayanırdı..!Anlıyor musun dayanırdı..!
Ela:Allah kahretsin dayanamadı işte dayanamdı...!!
Ve duyulan bir el silah sesii..Herkesi tüm hastahaneyi telaşa sokan bir el silah sesi..Suat'ın kulaklarında çınlayan bir ses..!
Korkusuna korku katan,endişelendiren genç adamı,bir el silah sesi..Bulunduğu kattan gelen bu ses..Hemen koridorun
sonundaki odanan geldiğini anlamasına yetti..Ortalık karışmaya başlamıştı...
"Zenan.."
Hala aynı şekilde oturmuş bekliyordu genç kadın..Ağlamasını
hızlandırıyordu..Dayanamıyordu..Emre'nin arkasını dönüp gidişini takaati kalmamış bir biçimde izliyordu Burak...İçinde fırtınalar kopuyordu...Buna rağmen kalbi sitem ediyordu..!Aşk'a Kader'e sitem ediyordu..Çömeldi Kader'in yanına..Kollarından tutup kendine çevirdi..
Burak:Neden..
Sesinin tonunu ayarlıyamıyordu artık..
"Nedennn...!!!"
Artık açıklaması gerektiğini anlamıştı Kader..Son gücünü bunun için harcamalıydı..Sevdiğinin gözünde biraz da olsa değeri kalmasını istediği için anlatacaktı..
Kader:O..Emre..Bana tecavüz etti Burak..Tecavüz etti..!!
Kollarını bıraktı Kader'in..Arkasına gitti yavaşça..Anlamsızlaştı bakışları..Gözünden akan yaşlara engel olmadı..Gücünün tükendiğini hissetti..Anlatıyordu karşısındaki..Biriktirdiği tüm herşeyi anlatmaya başlamıştı..Dayanamıyordu Kader..
"Yılllar önce..Ben daha okurken..Tıp'da..Okul masraflarımı karşılayamıyordum..Atılıcaktım okuldan..Taksitlerimi ödeyemiyordumm.."
Sesindeki titreklik insanın içine işliyordu Kader'in..
"Reklam ajansına gittim..Allah Kahretsin..!Gitmez olaydım..!Gidemeseydim..!!O çıktı karşıma..Babasınınmış o ajans..!Bilmiyordum Burak..Gitmezdim..Onun böyle biri olduğunu bilsem Ondan iş istemezdim..Ama ben sadece iş için gittim..
Sadece çalışmak için.."
Mecali kalmamıştı artık..Sadece dökecekti içindekileri...
"Çalıştım..Bir kaç iş verdi bana..Sonra bir gece..Son bir iş var dedi..Çekimler olucak dedi..Benimde son taksidim kalmıştı Burak..Son bir defa daha çalışacaktım..Ama o gece..Ben istemedim..Engel olmaya çalıştım ama O..!O pislik..!Aşkım özür dilerim ben korktum..Sana anlatmasından korktuğum için,senin üzülmeni istemediğim için kaçtım senden..!"
Hiç birşey diyemedi Burak..Ne demesi gerektiğini bulamadı...Gitmek istedi oradan..Kurtulmak istedi bu kabustan..Geride bıraktı Kader'i..Arabasına binip uzaklaştı hızla..Sadece biraz düşünmek için..Anlaması gerekiyordu,olanları
hazmetmesi gerekiyordu...Gidişini izledi Kader..İçinden kalbi de gitti Burak giderken..Hayatında ilk defa bu kadar acıyordu kalbi..Bu acıyla bindi arabasına ve hastahaneye geri dönmeye karar verdi..Gözyaşları içinde gidiyordu sadece..
Boşaltılmıştı 3 kat...O silah sesinin geldiği O kat..
"Çabuk buradaki tüm hastaları Tepe Hastahanesine sevk ediyoruz çabuk..!!"
Haldun Bey'in o sert bağırışları yankılanıyordu her yerde..Herkesi dışarı çıkartmıştı..Odalar boşaltılmıştı...Ameliyathanelerboşalmıştı..Tek biri dışında..
Fikret:Aman Allah'ım..!!
Levent:Neler oluyor bu hastahanede..!!
Hemşire:Haldun Bey 3. katı boşalttırıyor..Bizimde hemen çıkmamızı istiyorlarmış..!
Levent:Bırakamam hastayı böyle mi bırakıcam..!
Fikret:Devam ediyoruz..!Derhal iki ünite kan daha hazırlayın çabuk..!
Hemşire:Pekii efendim..!
Levent:Hemşire..Ela nerede..!
Hemşire:Görmedim efendim..Hiç bir yerde yoktu..
Fikret:Ben,ben Zenan ve Ela'yı Elif'in 1003 numaralı hastanın yanına gönderdim..
Levent:Hangi katda bu hasta Fikret..!
Fikret:Olamazz..!Bu katda..3.katda..!!
Levent:Allah kahretsin..-Hemşireye döndü..-Git..Git çabuk Suat'ı bul ve Ona Ela ve Zenan'ı bulmasını söyle..!1003'deki hastanın odasında olabilirler de..!
Hemşire:Peki efendim..
Levent:Tampon..!
Hemşire:Tampon..
"Sadece Ela'ya destek olmaya çalışmıştım..Onun korkmasını üzülmesini istemiyordum ben.."
Sıkışmışlardı duvarın dibine..Sadece izliyorlardı..Can'ın Elif'e olan Aşkını izliyorlardı...Sessizce konuşmaya çalışıyorlardı..
Ela:Zenan..Zenan napıcaz biz..
Zenan:Şiiitt tamam sakin ol..Bişey olmayacak korkma Canım..-Elini tuttu arkadaşının sımsıkı tuttu..
Ela:Bu adam psikopat Zenan..Psikopat..!Hayatta bırakmaz bizi..
Zenan:Sakin ol dedim sana..!Deminki silah sesinden herkes anlamıştır bişeyler olduğunu merak etme..!
Ela istemsizce elini karnına götürdü..Zenan'ın gözüne takılan bu el..Onu daha da korkuttu..
Zenan:Ela..Yoksa..
Ela:Sanırım evet..Zenan hamile olabilirim ben..
Zenan:Nee..!
Ela:Ya bebeğime bişey yaparsa bu adam..!
Zenan:Ela emin misin sen..?
Ela:Test..Test yaptırdım ben bugün..Ama sonuçları bilmiyorum...
Peki ya Zenan...Onun yaptırdığı test Ela'nın yağtırdığından farklı mıydı..Hayır..Değildi...!
İki test sonucu..Hemşirenin elindeki iki sonuç...Sahiplerini bulamayınca Kader'i arayan bu hemşire hastahanenin önündekikarmaşada buluyor Kader'i..Bitkin düşmüş,öylece gelen Kader'in yanına gidiyor..
Hemşire:Kader Hanım..
Kader:Efendim Gülay..
Gülay:Bu sonuçlar..Ela Ve Zenan Hanım'ın..
Kader:Ne sonucu ki bunlar..
Gülay:Sanırım gebelik testi..
Kader:Nee..!!Nerdeler Onlar..Neden bana verdin..
Gülay:Onları arıyor tüm hastahane ama bulamadık..
Kader:Allah allah..Tamam ver sen bana..
Gülay:Buyurun..
Kader:Neler oluyor burada..Neden herkes dışarıda..Bu ambulansalar ne böyle..!
Gülay:3. katdan bir el silah sesi geldi..Sanırım odanın birinde bişeyler oluyor..Haldun Bey'de nolur nolmaz diye tüm katı boşalttırdı..
Kader:Tamam..
Kader kendini Suat'ın yanında buldu..
Kader:Suat Bey..!İnanamıyorum neler oluyor böyle ya..!
Suat:Kader..Zenan..Nerede ya..!Nerede..!Görmedin mi hiç..!
Kader:Hayır..!
Suat:Az önce hemşire söyledi..Ela'da Onunla berabermiş..Ama yoklar..Yok..!
Haldun elindeki kağıtlarla,telaş içinde geldi Suat ve Kader'in yanına..
Haldun:Çocuklar..
Suat:Noldu Hocam..
Haldun:Şu senin hastan olan Kız..Elif Demir..
Suat:Ee nolmuş Ona..!
Haldun:Ölmüşş..
Kader-Suat:Nee...!
Suat:Can..Can nerede..!Onun sevgilisi..Yoksa..Olamaz bu olamaz..!!
Kader:Aman Allah'ım..!
Suat:Fikret Ela ve Zenan'ı Elif'e bakmaları için görevlendirmiş..!
Haldun:Sakin olun..Suat sakin ol..Birazdan polis gelicek..
Suat:Hocam..!Zenan içerde..O odada..!Ben nasıl dururum burada..!
Suat koşarak hastahaneye girdii..Sevdiğinin yanına gitmek istiyordu...
"O namlu hala gözümün önündeydi..Napıcaktım..Bilmiyordum.."
Pencereden aşağıya bakıp dikildi karşılarına Can..
Can:Sizin yüzünüzden Elif öldü..Herkes çıkmış..Dışarıya çıkmışlar..
Zenan:Can..Silah sesinden burada olduğumuzu anlamışlardır..
Can:Anlasınlar..Benim kaybedecek bişeyim yok..!Artık yok..!
Ela:Yapma nolur..Biz bişey yapmadık Elif'e..
Can:Sen..Sen çok konuşuyorsun..!Sus artık anladın mı sus..!Yoksa..!
Zenan:Tamam tamam dur...
Can:Sen gel buraya..Zenan gel..!!
Zenan:Tamam sakin ol geliyorum..
Zenan kalkarken Ela'da peşinden kalktı..Elini tuttu sımsıkı..Korkuyordu çok..Zenan ise daha fazla korkuyordu..Hamile miydi Ela..Ya da kendi hamile miydi..?
Kader dayanamadı daha fazla ve zarfları açtı..Ela Atahanlı yazan zarftan başladı..Elleri titriyordu..Canları tehlikedeydi en yakın arkadaşlarının...
Zarfı açtığında içi birazda olsa rahatladı..Ela'nın testi NEGATİF'di..Peki ya öbür test..Hızla Zenan Parlar yazan zarfı
açtı..Gördüğü sonuç..POZİTİF yazıyordu..!Zenan..Zenan hamileydi..
Kader:Aman Allah'ım..Olamaz...Zenan..!!
Tepe Hastahanesinin önündeki karmaşa..Bir çok hasta..Giden gelen..Ve yeni olmuş bir kaza..Kamyonla çarpışmış bir arabadan çıkartılan genç bir adam..ASM'den bu hastahaneye gelen bir hemşire tanımış olsa gerek bu adamı..Gidiyor başına..Yüzü kanlar içindeki adamı tanıyınca..
"Aman Allah'ım..!!Burak Bey..!!" diyebiliyor sadece..!
Koşarak hastahaneye girdi ve O kata çıktı Kader...Suat'da oradaydı..Tam kapının önünde duruyordu..Kader'i görünce susmasını işaret etti..Ve tam o anda duyulan 2 el silah sesi daha..O odada bulunan 3 insan ve 2 el silah sesi..!Kader'in ve Suat'ın yerlerinden sıçramalarına neden olan 2 el silah sesi..!
"....."
"Zenan:Elaaa...!!
Ela:..."
20.Bölüm..Sezon Finali Sonu