diziyle ilgili sohbetlerinizi bu başlıkta yapabilirsiniz...
5 posters
diziyle ilgili sohbet alanı
sevgi sihirbazı- Admin
Ruhsal Durumum: :
Durumum: :
Katılımı : :
Takımı :
- Post n°1
diziyle ilgili sohbet alanı
angel20- Yeni
Takımı :
- Post n°2
Geri: diziyle ilgili sohbet alanı
severek izliyorum gecen hafta süper bir yerde bitti fragmanı izledim bu hafta da çok güzel bir bölüm olacak ama demir ile asinin arasına yine uçurum giriyor bir yakın bir uzak olmuyor böyle ya hiç ayrılmasınlar artık yağmurlu sahne favorilerimden çok merak ediyorum o sahneyi
sevgi sihirbazı- Admin
Takımı :
- Post n°3
ya frg yi ziledim demir asiyi boynundan öpüyor,sonra bide demir ve asinin dans sahneleri var..süper bir blm bizi bekliyor
deniz yıldızı- Yeni
Takımı :
- Post n°4
en sevdiğim iki diziden biri gerçekten oyuncularıyla, senaryolarıyla özellikle asi ve demiriyle müthiş biri dizi
bu bölüm müthiş olucak demir asinin kolyeyi düşürmesiyle kolyeyi tekrar eline alıcak ve asinin boynuna takıcak orada çok romantik sahneler görücez asi severleri kalbinize dikkat edin asi demir koliğiyseniz o sahnelerde kalplerinize dikkat etmenizi öneririm
ben şahsen çok dikkat edicem
bu bölüm müthiş olucak demir asinin kolyeyi düşürmesiyle kolyeyi tekrar eline alıcak ve asinin boynuna takıcak orada çok romantik sahneler görücez asi severleri kalbinize dikkat edin asi demir koliğiyseniz o sahnelerde kalplerinize dikkat etmenizi öneririm
ben şahsen çok dikkat edicem
deniz yıldızı- Yeni
Takımı :
- Post n°5
bölüm her zamanki gibi müthişti..
ben bu bölümü çok hüzünlü buldum
bu bölüm bir kötü oldum ya asiyi öyle görünce çok üzüldüm asinin ağlaması,demirin asinin ardından kötü olması içime dokundu
bu aliye gelirsek hiç sevmedim asiye çok kötü bakıyor çok sinsi bir karakter bence demir çok dikkatli olmalı ayrıca gitti demirin sözlerinin tıpkısının aynısını asiye söyledi demir nasıl baktı orada ben diyorum demir çok dikkatli olmalı demirim varken ona bakılmaz gerçi o ayrı mesele ama gerçekten çok garip hiç içime sinmedi bu çocuk asiyi k
ben bu bölümü çok hüzünlü buldum
bu bölüm bir kötü oldum ya asiyi öyle görünce çok üzüldüm asinin ağlaması,demirin asinin ardından kötü olması içime dokundu
bu aliye gelirsek hiç sevmedim asiye çok kötü bakıyor çok sinsi bir karakter bence demir çok dikkatli olmalı ayrıca gitti demirin sözlerinin tıpkısının aynısını asiye söyledi demir nasıl baktı orada ben diyorum demir çok dikkatli olmalı demirim varken ona bakılmaz gerçi o ayrı mesele ama gerçekten çok garip hiç içime sinmedi bu çocuk asiyi k
aslım- Universiteli
Takımı :
- Post n°6
ben bu diziyi hiç izlemedim izlememde zaten.
Dudaktan Kalbe_L.K- Deneme Moderator
Takımı :
- Post n°7
başlarda izlemedim sonra bayağı sardı gibi oldu ama sonra yine izlememeye başladım sıktı artık yaa:))Evlensinler bitsin gitssin işte poeff..