Yeni

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni Yeni'den

3 posters

Elveda Derken (Kanal D)

sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın
    Ruhsal Durumum: : Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Keyifliqs5
    Durumum: : Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Mesgulrc6
    Katılımı : :
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Takımı : Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Besiktas

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Empty Geri: Elveda Derken (Kanal D)

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Mart 23, 2008 10:50 am

Bu yıl dizilerde kan değil gözyaşı akıyor
    Geçtiğimiz sezonun şiddet içerikli dizileri yerini duygusal yoğunluklu, ağlatan yapımlara bıraktı. Yaprak Dökümü`nün başarısının ardından Oğlum İçin, Sessiz Gemiler gibi duygu yüklü diziler ekranı kapladı

Geçtiğimiz sezon dizilerde, şiddet içerikli sahneler yoğunluktaydı. Kurtlar Vadisi `yle başlayan bu süreç, Sağır Oda , Kaybolan Yıllar , Acı Hayat gibi dizilerle devam etti. Duygusal diziler de dahi vurdulı kırdılı sahnler ağırlıktaydı. Ancak bu sezon başlayan diziler, izleyicilerin kavga-dövüş sahnelerinden sıkıldığını gösteriyor. Yeni dönemin gözdesi ise ağlatan diziler.

YENİ TREND YAPRAK DÖKÜMÜ `YLE BAŞLADI

Reşat Nuri `nin aynı adlı eserinden uyarlanan Yaprak Dökümü , izleyenleri ağlattıkça reytingini artırmıştı. Bu durum yapımcıların dikatini çekmiş olacak ki yeni dönemde dram ağırlıklı diziler yoğunlukta. Senaristler izleyenlerin hiçbir zaman bıkmayacağı yalnızlık, evlat hasreti ya da aşk acısı konulu senaryolara geri döndüler.

Bu sezon da yayınlandığı gün birinciliği kimselere kaptırmayan Yaprak Dökümü `nde ailenin başına gelen felaketler ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Özellikle Ali Rıza Bey `in kızı Fikret `i ziyarete gittiği anda yaşanan hüzün ya da Leyla `nın kardeşi Necla ile yüzleştiğinde iki kardeş arasında geçenler izleyenleri göz yaşlarına boğdu. Yine bir ağlatan dizi Elveda Derken`de de işler gitgide karışıyor. İki minik kız çocuğunun annelerini istediği sahnede ağlayarak oynamaları her çocuk sahibi anne babayı etkisi altına alacak cinstendi. Emrah ve Fatma Girik `in başrollerini paylaştıkları Oğlum İçin de duygusal dizeler arasında yerini aldı. Emrah `ın oğluna bir türlü kavuşamaması Fatma Girik `in de evladını kaybedişinin ardından yaşadığı acı şimdiden izleyiciyi etkisi altına aldı.

Fikret Kuşkan , Erkan Can , Nejat İşler ve bir çok ünlü ismin bir araya geldiği dizi Bıçak Sırtı da dramatik sahneleriyle ilgi çekiyor. Bu dizide evladına kavuşamayan bir babanın yaşadıkları konu ediliyor.

SAVAŞ DİNÇEL TAM NOT ALDI

Daha ilk bölümüyle duygusal patlamanın yaşandığı dizi olan Sessiz Gemiler Savaş Dinçel `in usta oyunculuğu ile televizyon eleştirmenleri tarafından tam not aldı. Dizide, eşini kaybeden ve çocukları tarafından huzurevine konulmak istenen bir babanın yaşadıkları önümüzdeki günlerde özellikle orta yaşlı izleyicileri derinden etkileyecek gibi görünüyor.

NURCAN ÇALIŞKAN
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Mart 23, 2008 10:51 am

Kendime göre seksapeli olan biriyim.

Şarkıları ile geniş bir kesimin sevgisini kazanan Gökhan Tepe son aylarda dizi oyuncusu olarak da göz dolduruyor. Özel hayatını kameralara yansıtmayan Tepe, iki yıldır büyük aşk yaşıyormuş..

'Elveda Derken' dizisindeki Dr. Ateş karakteriyle de beğeni toplayan Gökhan Tepe bir yandan yeni albümüne hazırlanıyor. Yakışıklığının yanı sıra mütevazılığı ile de dikkat çeken Tepe sorularımızı yanıtladı:

* Dizilerde şarkıcıların, ünlü isimlerin popüleritesinden faydalanılıyor. Sizin için de geçerli mi bu?
    Ben bu diziye tek bir şarkı sözümün girmesini istemedim. Müzisyenliğimdeki popüleritemden hiç yararlanmadılar. Bu popüleriteden yararlanmadan başarılı olabilmem benim için daha önemlidir..

EROTİK SAHNEDE OYNAYAMAM

* Oyunculukta sınırlarınız var mı?
    Bu konuda çok katı olmamakla birlikte, erotik sahneler durumuna kendimi sokamam. Erotik bir sahnede başarıyla yer alabileceğimi sanmıyorum.

* Başkasının bestelediği bir şarkıyı okumak istediğiniz oldu mu?
    Evet, özendiğim ve saygı duyduğum şarkılar genellikle Sezen Aksu şarkıları oluyor. Benim örnek aldığım bir isimdir.

* Sizin özel olarak bir kişiye yazdığınız şarkı var mı?
    Tabii ki aşk duygusuyla kaleme aldığım şarkılar var. Son albümde de bu duygularla şarkı yazdım. Mesela 'Gel Aşkım' ilişkimden etkilenerek yazdığım şarkılardan biridir. Ama bu, yetenek olmadan olacak bir iş değil.

* Şu anda bir ilişkiniz var mı?
    Evet, hayatımda biri var.

* İlişkinizi gözlerden uzak yaşamanızın özel bir sebebi var mı?
    Kız arkadaşımın böyle bir isteği yok. Bu tamamen benim isteğim. Herkesin gözü önünde ona sorumluluklar yüklemek istemiyorum. Kontrol altında olmak, birilerinin beğenip, beğenmeyeceğini düşünmek insanı tedirgin ediyor. Evlilik gibi büyük bir sorumluluğu alabilecek konumda değilim. Bunu zaman gösterecek. 1-2 senedir birlikteyiz. Çok güzel bir ilişkimiz var. Birbirimizi anlıyoruz.

AŞK BENİM YAŞAM KAYNAĞIM

* Aşka önem veriyor musunuz?
    'Benim için aşk, gerçekten duyguların en büyüğü. Toplum ya da farklı şeylere karşı duyduğum duygulardan çok farklı... Aşk benim yaşam kaynağım. Aşksız yapamam. Beni motive eden, hayata karşı duruşumu sağlayan bir his. Bu nedenle aşkı hep üst seviyede yaşarım.

* Sizce aşk evliliği öldürüyor mu? İnsanlar birbirlerini daha yakından tanıdıkça ve aynı hayatı paylaştıkça aşkın yerini çok büyük bir sevgi alıyor.

* Aşkta ailenizin onayını alır mısınız? İlişkilerime ailem hiçbir zaman karışmaz. Bu nedenle sıkıntı yaşamam. Tabii ki ailemin onayladığı biriyle birlikte olmak isterim.

* Kendinizi seksi buluyor musunuz?
    Kendime göre seksapeli olan biriyim.

* Sizce popüler olmak nedir?
    O dönemin gündeminde olmak yeterli. Bazı insanlar şöhretin kendisini yönetmesine izin veriyor. Ben ise şöhreti yönlendiriyorum. İçimden geldiği gibi, 'Babamın oğlu Gökhan' olarak yaşantıma devam ediyorum.

* Şöhretin getirdiği gel-gitleri nasıl değerlendiriyorsunuz?
    Psikolojik çıkmazlara girebiliyorsunuz. Bir konserden çıktığınızda 10 bin kişiyi geride bırakıyorsunuz. Arkadaşlarınızla o duyguyu hissetmeniz mümkün değil. Ama orada size hissettirilen starlığı her zaman yaşamak insanı bunalıma sokar.

* Bir dönem 'Maçolar' dizisinde oynamıştınız. Sizin de maço bir yanınız var mı?
    Ilımlı, uyumlu ve sabırlıyımdır, ancak yapımda biraz maçoluk var. Türk erkeğiyiz, bizim de kanımız böyle. Mesela kız arkadaşıma belli ölçülere kadar mini etek giydirebilirim. Geniş bir adam değilim ama arada makarna da yaparım. Yalnız yaşadığım için evimi topladığım da olmuştur.

Kaynak: Sabah.com.tr
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Aşk üçgeninde köşe kapmaca

Bugün dersimiz geometri. Konumuz ise üçgenler. Ancak bildiğiniz üçgenlerden söz etmeyeceğim. Yerli dizileri esir alan "aşk üçgenlerinden" bahsedeceğim. Efendim, bizim dizilerde tek kişilik aşklar, ne karakterleri ne dizi izleyicilerini keser. Aşk üçgeninin iç açılarının toplamı 180 dereceye olmasa da şöyle en az 18.0 izlenme payına tekabül etmelidir. Olmazsa, olmaz. Bizdeki karakterler mutlaka iki aşk arasında sıkışıp kalırlar. Önlerinde her zaman çatallaşan bir yol vardır ve hangi yola sapacaklarına bir türlü karar veremezler. Örnek mi istiyorsunuz? İşte şaşırtıcı liste:Elveda Derken'de Ege, Zeynep ile eski karısı Lale arasında çıkmaza doğru sürükleniyor. Zeynep ise Ege ve eski sevgilisi Kerim arasında sıkışıp kalmış durumda. Kerim'e bakacak olursak, eski karısının baskısı ve Zeynep'e duyduğu aşk arasında bocalıyor. Lale'yi soracak olursanız o da Ege ve Ateş arasında tercihe zorlanıyor. Bu diziye mutlaka bir trafik polisi lâzım. Zira bu kavşakta kaza olmamasına imkan yok!

Yüksel Aytuğ/Sabah
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Gökhan’ın zor anları

Kanal D’nin sevilen dizisi "Elveda Derken"de, Doktor Ateş rolüyle beğeni toplayan sanatçı Gökhan Tepe, dizinin bu haftaki bölümünün çekimlerinde zor anlar yaşadı.

İlk kez öpüşme sahnesi canlandıran yakışıklı popçu, "İlk kez böyle bir rolle karşılaştığım için heyecanlandım. Dizinin bu bölümünün fragmanları yayınlandığında web siteme mail’ler yağdı. Beni seven insanlar da şaşırdılar. Tabii ki bunun bir rol olduğunu, orada öpüşenin Gökhan Tepe değil Doktor Ateş olduğunun herkes farkında" dedi. Dizinin bu bölümü, çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Kaynak : Hürriyet Gazetesi
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Mart 23, 2008 10:52 am

Yalnızca uyuyabiliyoruz

Kanal D’de yayınlanan Elveda Derken dizisi oyuncularından Ece Uslu, neredeyse her hafta bir film çektiklerini söyleyerek ’Yalnızca uykuya vakit kalıyor’ dedi...

tv8’de Nilgün Belgün’ün programına katılan Ece Uslu, onlarca dizi ekibi ve oyuncularının muzdarip olduğu sorunu kendilerinin de yaşadığını söyledi.

Neredeyse haftanın her günü çalıştıklarını ama en çok teknik ekibin yorulduğunu söyleyen Uslu "Teknik ekip sadece uykuya vakit ayırabiliyor. Oyuncular ekibe göre biraz daha şanslı. Setten erken çıkabiliyoruz, kalan işlerimizi halledebiliyoruz ya da dinleniyoruz. Ama ekibin öyle bir şansı yok" dedi.

Her hafta 90 dakikalık bölümleri yetiştirmek zorunda kalan ekiplerdeki çalışanların sağlıklarının tehlikeye gireceği zaman zaman basının da gündemine geliyor. Bu soruyu Ece Uslu’ya soran Nilgün Belgün’ün aldığı cevap ise hayli ilginçti. Ece Uslu, Belgün’ün "Bu yoğun çalışma nedeniyle bayılanlar rahatsızlananlar oluyor mu sette?" sorusuna "Tek tük oluyor ama Maşallah gayet iyiler. Dünyanın başka bir yerinde insanlar bu şekilde çalışsaydı nasıl olurdu merak ediyorum ama bizim Türk insanımız gayet sağlam" diye yanıtladı.

Kaynak:Televizyon Gazetesi
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Mart 23, 2008 10:52 am

Ece Uslu soğanla mı ağlıyor?

Kanal D’deki Elveda Derken dizisinin oyuncusu Ece Uslu, canlı yayında soruyu yanlış anlayınca ortaya komik bir diyalog çıktı...

atv’de Berna Laçin’in sunduğu ’Kadın Olmak’ programına katılan Ece Uslu, mutfak bölümünde yemek tarifi verilirken soğanların göz yakmaması için ne yapılması gerektiğini sordu.

Konuyla ilgili çeşitli bilgiler verildikten sonra Berna Laçin, Uslu’ya "Şekerim gözü yaşlı bir şekilde görüyoruz seni" dedi. Tabi konu soğan olduğu için Uslu bir an algılayamadı ve "Eee biraz soğana yakın olduğum için" cevabını verdi. Stüdyodaki herkes bu yanlış anlaşılma üzerine gülmeye başladı. Ece Uslu, kendi sözlerine gülerken Berna Laçin işi espriye vurdu: "Onu soracaktım soğan mı kullanıyorsunuz dizide" dedi. Ece Uslu da "Soğan da kullandığımız olur zaman zaman" cevabını verdi.

Bu arada, Elveda Derken dizisinde sürekli gözleri yaşlı olarak görünen Ece Uslu küçük bir de itirafta bulundu: "Çok yorucu oluyor tabi sürekli ağlamak. Çok acıklı bir dizimiz var."

kaynak:televizyongazetesi
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Mart 23, 2008 10:53 am

O Bir Romantik: Simge Selçuk

Elveda Derken dizisinde iddialı bir avukat rolünde izlediğimiz Simge Selçuk'un oyunculuk serüveni yedi yaşındayken Ankara'da başlamış. Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Selçuk ile İstanbul'daki hayatı ve oyunculuk üzerine konuştuk.

Ferhunde Hanımlar dizisinden beri gelişimini televizyon aracılığıyla izlediğimiz Simge Selçuk artık oldukça hoş ve alımlı bir genç kadın. Selçuk, kısa süre önce, yıllardır kullandığı sarı saçlarından vazgeçmiş. Kahve tonlarındaki saçları ise ona çok daha doğal bir görünüm kazandırmış. Genel olarak değişimlere pek açık olmadığını söyleyen Selçuk, bu konuda çekimimiz boyunca oldukça ılımlı ve hatta iddialıydı. Kıyafetlerimizin hepsini denedi ve bizim de önerilerimizle üstüne en uygun olanlara karar verdi. Sıra saça geldiğinde de kendinden emin ve değişime açık bir tavır sergiledi. Kaküllerinin kısaltılıp yeniden şekillendirilmesine gıkını bile çıkarmadı. Tabii bunların sonucunda profesyonel modeller kadar iyi poz verebilen bambaşka bir kadın ortaya çıktı.
    Günümüzde eli yüzü düzgün herkesin bir şekilde oyunculuk yaptığı dizi sektöründe Simge Selçuk gerçekten eğitimli ve deneyimli bir isim. Güzelliği ya da tanıdıkları sayesinde dizilerde boy göstermiyor. Dile kolay, yedi yaşındayken Ankara Çocuk Radyosu'nda dublaj eğitimiyle başlamış bu işe, sonra tiyatro ve diziler gelmiş. Evdeki Yabancı, Tatlı Kaçıklar, Ayrılsak da Beraberiz, Metropalas, Dünya Varmış, Aliye ve Kader rol aldığı dizilerin bazıları. Onunla konuşurken sözcük seçiminize ve mimiklerinize daha fazla özen gösteriyorsunuz. Çünkü Selçuk sinirlense bile kısık sesle, kibar kibar anlatıyor derdini, size de 'Peki' deyip, onu dinlemek kalıyor.

Küçüklükten beri hedefiniz oyunculuk muydu?
    Ben oyunculuk dışında bir tek resim yapabiliyordum. Yani iki meslek dışında başka bir iş yapamazmışım gibi geliyordu. Ankara Çocuk Radyosu'nda dublaj eğitimi alırken çevremizde de tiyatrocu ağabeylerimiz, ablalarımız vardı. Biz de hep onlar gibi olmak istedik. Liseyi bitirdikten sonra Ferhunde Hanımlar dizisinde genç oyuncuya ihtiyaç oldu. Ben de hemen o ekibe dahil oldum. 17 yaşında başladım çalışmaya. Sonra Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdim. Bir yandan çekimler, bir yandan okul devam etti.

Ferhunde Hanımlar dizisi size neler kattı?
    O dizide çok şey öğrendim, benim için ikinci bir okul oldu. Çok iyi tiyatro sanatçılarıyla oynama şansına sahiptim. O dönemde herkesin izlediği samimi, sıcak bir diziydi. Sonra okul bitti, dizi de bitti. Ankara'da oyunculuk anlamında yapılacak çok şey yoktu. Devlet tiyatrolarında da çalışmak istemedim. Ya memur gibi çalışacaktım ya da İstanbul'da büyük denizlerde yüzmeye başlayacaktım. 1999 yılında her şeyi göze alarak geldim İstanbul'a.

'Asla oynamam' dediğiniz roller var mı?
    Daha önce oynadığım rolün benzeri bir rol teklif edilirse oynamak istemiyorum. Yani sonraki işte aynı tarzda bir rolü tercih etmiyorum. Aliye dizisinden sonra benim canladırdığım Leyla karakteri sahiciymiş gibi akıllara kazındı. Ve sonrasında bana hep oradaki Leyla karakteri gibi evli erkekle beraber olan ikinci kadın gibi roller gelmeye başladı. Bu tip rolleri oynamaya devam etsem sadece bu tip oyunculuk yapabilirmişim gibi algılanır. Şöyle düşünüyorum; sanki ben bir lunaparka girmişim, atlı karıncaya da binmek istiyorum, dönme dolaba da. Aynı işi tekrar tekrar yapmak istemiyorum. Yoksa 'Şunu oynamam, bunu oynamam' diye bir kaprisim yok. Tabii ki her rolü oynamaktan keyif alırım.

Oyunculuk size neler hissettiriyor?
    Çok büyük bir deşarj sağlıyor. İnsanın hayatında çok büyük problemleri olsa bile sette aklına gelmiyor. O an insana inanılmaz bir enerji geliyor. Bütün oyuncularda böyledir, sadece bende değil. Mesela ben şimdi hastayım. Çekime gitsem hastalık biter, burnum bile akmaz stüdyoda. İnsan başka bir moda geçiyor. Çok keyifli tabii. İnsan kendiyle yarışıyor. Ben hiçbir zaman uç noktalarda yaşamadım, dengeli bir insan olduğumu düşünüyorum. Oyuncu olarak doğmadım, oyunculuk bana verilmiş bir meslek. Bu yüzden oyunculuğun cazibesine, şöhretine kapılmam, belki de çocukluktan beri içinde olduğum için. Normal bir iş yapıyorum, magazin programına falan çıkmayı da tercih etmiyorum. Çünkü seyirci canlandırdığınız rolle ilgili olarak inanmıyor o zaman size. Gerçek karakterinizle o kadar tanınırsınız ki ne yapsanız faydası olmaz. Bunlardan dolayı izleyiciler bilinçli. Bazı oyuncular var, her gün magazin ve haber programlarında boy gösteriyorlar. O zaman da dizileri başlıyor, iki bölüm sonra bitiyor. Çok fazla dizi var, seyirci artık seçiyor.

Düzenli izlediğiniz dizi var mı?
    Bıçak Sırtı. İnanılmaz çekimler var. Herkes çok iyi oyuncu orada.

Tiyatroda oyunculuğa devam etmediniz mi?
    Şehir Tiyatroları'ndaydım sonra Alışık Tiyatrosu'nda Komik Para'da ve Tiyatro İstanbul'da oynadım. Ancak daha sonra dizilere yöneldim. Çünkü ben vodvil oynamak istemiyorum. Şımarıklık yapmak istemem ama o kadar çok vodvil tarzı oyun var ki, bana çok sıkıcı geliyor. Seyirci mi istiyor bunları bilmiyorum. Tiyatroda daha enteresan bir şey istiyorum, sabun köpüğü olmasın. İçinde oyunculuk olsun, oyun bittikten sonra mutlu olayım istiyorum. Gelen teklifler de hep vodvil ve komedi tarzında. Ben de bekliyorum elbet bir gün güzel şeyler olacak. Bu anlamda Tiyatro Dot güzel işler yapıyor. O tarz tiyatrolarda oynayabilirim.

Çekim için hazırlanırken saç modelinizin değişmesine kolayca izin verdiniz. Değişimlere açık mısınız?
    Aslında hiç açık değilimdir, yalnızca kaküllerimi kestirmek istiyordum çok denk geldi. Sadece kısaldılar, şekil olarak çok fark yok. Ben senelerce sarı saçlıydım, bu renk bende çok yeni ama çok memnunum. Şimdi bunca yıl neden sarışın kalmışım diye düşünüyorum. Kuaför yönünden de çok şanssızdım: Önce saçım yandı, sonra kısaltalım derken iyice kestiler falan. Ben de herhangi bir kaza riskine karşılık yıllardır saç rengimi, modelimi değiştirmedim.

Alışverişle aranız nasıldır?
    Ayakkabı, çanta bağımlılığı var bende. Hatta annem bir gün geldi, 'Sen dükkan mı açacaksın?' dedi! Onun dışında başka bir takıntım yok. Alışveriş merkezinde mağazaları gezmeyi severim, alacağım şeye de kolayca karar veririm. Artık az çok vücudumu tanıyabiliyorum. Kendimce en doğru modelleri seçebiliyorum.

Moda sizin için ne ifade ediyor?
    Bence moda kendine yakışanı bilemeyenler için gelip geçici ve pahalı bir heves. Mühim olan kişinin tarzıyla, yaşayışıyla örtüşen, kendine yakışan bir stil oluşturabilmesi.

Giyim zevkinizi birkaç kelimeyle özetler misiniz?
    Şık ama abartısız. Zevkli ve bir tarafında mutlaka bir orijinalliği olan kıyafetleri tercih ederim.

Asla giymem dediğiniz?
    Türban.

Formunuzu nasıl koruyorsunuz?
    Benim genel olarak kilo problemim olmadı. Bir ara ergenlik döneminde kiloluydum ama sonra zayıfladım. Ancak şu bir gerçek ki ben ekranda çok kilolu görünüyorum. Genelde beni görenler çok şaşırıyor. 'Biz sizi daha kilolu sanıyorduk' diyorlar. Beslenme düzenimi dengelemeye çalışıyorum. Yemeğin yanında ekmek yemiyorum. Kendimi tutuyorum, dikkat ediyorum. Bugün tatlı yediysem ertesi gün daha az yiyorum. Ama tabii rejim gibi değil. Az çok biliyorum artık kendimi.

Favori yemekleriniz neler?
    Dünyadaki en zengin ve en lezzetli mutfak bence Türk mutfağı. İkinci tercihimse Çin yemekleri. Sevmediklerimse kuru fasulye ve bamya yemekleri.

Siz yemek yapıyor musunuz? Buzdolabında olmazsa olmazlar neler?
    Yemek yapıyorum ama başkalarına yapmaktan daha fazla keyif alıyorum. Kendi başımayken pratik şeyler hazırlıyorum. Yoğurt, peynir, süt, meyve, kuru kayısı ve diet kolasız bir buzdolabı, buzdolabı değildir.

Gece hayatıyla aranız nasıl? Dışarı çıkmayı sever misiniz?
    Gece hayatını artık pek sevmiyorum. Barlara falan gidemiyorum, hoşlanmıyorum. Daha önce evden kaçar kaçar giderdim. Artık doymuşum galiba. İçimde kalmış hiçbir şey yok. Artık baleyi, operayı sever oldum. Onlar insanı geliştiriyor, beni daha çok doyuruyor. Ama yine de yaz aylarında gece dışarı çıkmayı severim.

Evlilik sizin için ne ifade ediyor?
    Çocuk, sevgi ve anlayış çerçevesinde bir aile ortamı. Ben çocuk çok seviyorum. Onun için evliliğe de sıcak bakıyorum ama tabii doğru insanla olması lazım. Hayatımın sonuna kadar evli kalmak istiyorum. 'Bugün evleneyim yarın ayrılayım' diye bir şey yok benim için. Çocuklarım ileride 'Valide hanım' falan desinler. Beraber yaşlanacağım bir adam istiyorum. Güven duymak, saygı görmek ve saygı duymak çok önemli evililikte. Birbirini taşıyabilmek de şart. Öyle insanlar var ki oyunculara farklı gözlerle bakıyorlar. Ben buna artık hakikaten sinirleniyorum. 'Oyuncudan iyi aile kadını olmaz' gibi şeyler düşünüyorlar. Oysa sonuçta biz de işimizi yapıp evimize geliyoruz. Bu yüzden beni taşıyabilmesini istiyorum.

Peki ya aşk?
    'Aşk; insanın karşısındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmasıyla, hıyarın teki olduğunu anlaması arasında geçen zamandır' lafı çok hoşuma gider. Ama bence, ayaklarını yerden kesip seni bulutların üzerine taşıyabilecek kadar baş döndüren, aynı zamanda sağlam bir çınara arkanı yasladığında hissedilen bir güven duygusudur aşk.

Sizce ideal erkek nasıl olmalı?
    Düşünceli, medeni, dürüst, maskesiz, zeki, mizah anlayışı ve empati özelliği olan, her şeye rağmen ayakta kalabilen ve yaşamdan zevk alan, olumlu, pozitif, dengeli bir erkek ideal erkektir bana göre.

İlk aşkınızı hatırlıyor musunuz?
    Şu an beraber olduğum kişiyle aşkı yaşıyorum. Onu tanıdıktan sonra daha önce hissettiklerimin aşk olmadığını anladım.

Meditasyon yapıyorsunuz. Ne zaman başladınız meditasyonla ilgilenmeye?
    Neden varız, niye yaşıyoruz, din nedir, insanın özü nereden gibi soruların cevaplarını aradım küçüklükten beri. Bu kapsamda kitaplar okudum. Osho'nun meditasyon kitapları bana çok yol gösterdi diyebilirim. Meditasyon sayesinde konsantrasyonumu daha iyi sağlayabiliyorum ve her şeyi çok fazla sorun etmiyorum. Toplumda normal dünyayla uyum sağlayamayan bazı insanların bu tür konularla ilgilendiği düşünülüyor. Oysa spiritüellik şu demek: Tamamen bu dünyada yaşayıp bu dünyadan zevk almak ama ot gibi değil, maneviyatı da düşünerek insanlık için de yaşamak. Bu nedenle ben değil de biz olarak görüyorum, sonuçta hepimiz bir bütünün parçalarıyız.

Hayattan ne öğrendiniz?
    Göz açıp kapayıncaya kadar hızlı geçen bir oyunun içindeyiz aslında. Bu oyundan zevk alarak ama bunun bir illüzyon olduğunun ve bu sahneyi bizden sonrakilere de en iyi şekilde bırakmamız gerektiğinin farkında olarak sevgiyle yaşamak gerektiğini.

Pişman olduğunuz bir şey var mı?
    Yaşam deneyimlerimizden ibarettir ve hiçbir yaşanan tesadüf değildir. Yaşadığımız şeyler ya da kendi özgür irademizle seçtiğimiz yollar bize kötü ve karanlık görünse de ileride dönüp baktığımızda aslında hepsinin yaşanması gerektiğini, bizi biz yapan, geliştiren tecrübeler olduğunu fark ederiz. Benim gayem, kafamı taşlara vurmak yerine her kötü görünen şeyden ders alıp, onları olumlu bir hale dönüştürmeye çalışmaktır

Kaynak : Cosmopolitan
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Mart 23, 2008 10:53 am

Elveda Derken elveda diyecek

Ekrana veda eden diziler arasına bir yenisi daha ekleniyor. Başrollerini Ece Uslu, Sinan Sümer, Burcu Kara ve Gökhan Tepe'nin paylaştığı "Elveda Derken" dizisi yakında Kanal D ekranına veda edecek. Yağmur Ajans - Osman Yağmurdereli'nin yapımcılığını üstlendiği dizi 34 haftadır ekrandaydı. Öğrendiğim kadarıyla "Elveda Derken" birkaç bölüm daha ekrana gelecek ve 39. bölümde final yapıp, biten diziler arasındaki yerini alacak.

Ali Eyyüpoğlu / Milliyet
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Mart 23, 2008 10:54 am

Dizi enflasyonu yordu

Bir sezonda önümüzden 100'e yakın dizi gelip, geçiyor. Kiminin mayası tutuyor, kimi buhar olup, uçuyor. Son dönemde dizi reytinglerindeki genel düşüş eğilimini bu "enflasyona" bağlıyorum. İnsanlar artık benzer temalardan, aynı yüzlerden ve kopya oyunculuklardan sıkıldı. Bence son günlerde yarışmalara gösterilen ilginin nedeni de bu "kaçış" sendromu... Biz bu konuda yorum yaparken, sektöre zarar vermemek, insanların hevesini kırmamak adına bazen lafları eğip, bükebiliyoruz. Bir dizi setinin arkasında ekmek yiyen 150 kişiyi düşünerek, her lafımızı kuyumcu terazisinde tartmaya çalışıyoruz. Ama okurun öyle bir kaygısı yok. Lafını sakınmadan, "dan dan" söylüyor. Gülsen Acar da köşemizin "sivri dilli" okurlarından. Acar'ın dizilerle ilgili yorumunu aynen yayınlıyorum ki, sektördekiler tehlikenin iyice farkına varsın: Binbir Gece, Elveda Derken, Asi dizilerini ayda bir defa 5-10 dakika izlediğimi ve buna rağmen hiçbir şey kaçırmadığımı fark ettim. Pembe dizi kıvamında aynı ağlak yüzler, sesler, şatafatlı evlerin mutsuz insanları, entrikaları, hastane odaları... Kadın karakterlerin ağzı sürekli sinek kaçacakmış gibi açık. Ya ağlıyorlar, ya da mütemadiyen gerginler. Lale'nin, Şehrazat'ın hallerinden fenalık geldi! Ne zaman doktorluk, mimarlık yapıyor bu hanımlar, anlamadım gitti. Bir de bu senaryolar Amerikan dizilerinin kötü çevirileri gibi; diyaloglar zamansız ve yersiz kullanılıyor. Tuhaf sorular, yorumlar... Konuşalım deniyor, bir odaya geçiliyor, diğeri tam ağzını açacak, bizimki "Sus, bunu sonra konuşalım" diyor ya da "Konuş, bu suskunluk beni delirtiyor" diyor. Yahu bıraksan konuşacaktı ve konu hallolacaktı zaten! Bir de o tık oturulan tık terk edilen kahvaltı/yemek masaları. Bizimkiler dizisinde var mıydı son lokmayı çiğnemeden kalkmak Nazan Hanım'ın sofrasından? Bitmiş ananeler, görgüler... Ne dersiniz? Son bir kaç yıldır ekranları esir alan dizi çılgınlığının son kullanım tarihi geliyor mu acaba? Artık "yeni bir şeyler söylemek lazım değil mi?

Yüksel Aytuğ/Sabah
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Mart 23, 2008 10:55 am

Gelenekçi

Müzik kariyerindeki başarısını 'Elveda Derken' dizisinde canlandırdığı Doktor Ateş' karakteriyle pekiştiren Gökhan Tepe, samimi açıklamalar yaptı. Dizide evli bir kadına aşık olan yakışıklı oyuncu, gerçek hayatta mutaasıp bir aile kızı istediğini söyledi. "Yetiştirilme tarzıma uygun biriyle evlenmek isterim" diyen Gökhan Tepe, şöyle konuştu: "Türk örf ve adetleri içinde, bir parça eğitimini almış, çok aşırı olmamakla birlikte mutaasıplığını korumuş birini isterim."
    kaynak:takvim.com.tr
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Mart 23, 2008 10:55 am

Anaç olmamız fark yaratıyor

İki çocuk annesi bir kadının dramının anlatıldığı Elveda Derken geçen sezondan bu yıla devrolan diziler arasında. Başrollerini Ece Uslu, Gökhan Tepe ve Burcu Kara’nın paylaştığı diziyi yine bir kadın; Hilal Saral yönetiyor. Saral, Elveda Derken’in bir kadın hikáyesi olması sebebiyle kendisi için ayrı bir önem taşıdığını söylüyor ve ‘Güçlü kadın karakterlerin varlığını izleyicilerle buluşturmak ve iyi bir projenin içinde olmak benim için çok önemli’ diyor. Erkeklere göre daha ayrıntıcı olmanın mesleki açıdan kadınları avantajlı hale getirdiğini belirten Hilal Saral ‘Kadının anaç ve duygusal halleri detayları daha kuvvetli hissetmesine yardımcı oluyor. Yani bir eve anne eli değmesi nasıl bir farksa bir projeye de kadın eli değmesi fark yaratır. Doğal olarak izleyicilerin görmek ve duymak istediklerini biliyorsunuz’ diye konuşuyor
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Ptsi Mart 24, 2008 8:34 am

40. Bölüm
    Ateş, evlenmeyi kabul edecek mi?

Lale son anda Ege’nin kapıda olduğunu fark eder ve yanına gider.
    Kerim, Zeynep’i arayarak acil bir konu hakkında konuşmak ister.
    Süreyya, Ege’nin mahkemeden önce Zeynep’i geri dönmeye ikna etmesini ister.
    Kerim, Şahika’yı takip edip Şeyda ve Asu’nun yerini bulur.
    Zeynep, Ege’yi arayıp ertesi sabah eşyalarını alacağını söyler.
    Selçuk eve gelen bir misafirin hiç istemese de bir müddet kalmasına müsaade eder.
    Kerim, Tuna’yı arayıp acil görüşmek ister. Bu sırada ağzından kaçırdığı bir şey Tuna’yı şaşırtır.
    Herkes mahkeme için adliyededir. Lale’nin sorusu karşısında çok şaşırır. Ancak son anda gelen biri Lale’yi daha da şaşırtır.

Kaynak : kanald.com.tr
    Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın
    Ruhsal Durumum: : Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Asikts0
    Durumum: : Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Disardago3

Takımı : Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Galatasaray

Mesaj tarafından Zeyno Çarş. Nis. 02, 2008 10:15 pm

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Zeynokerim38
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ece9113gp1

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ece9117gi6

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ece9116cj7
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ece9118si2

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ece9120bk4

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ece9122sn4

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ece9123hi6

alinti
    Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından Zeyno Çarş. Nis. 02, 2008 10:17 pm

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Zeynepkerim7Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 ZEYNOKERIM-2
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ece913me8

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ece914wc2

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ece915uw7

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ece916tj1

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ece917fp6

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ece918pl8

alinti
    Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından Zeyno Çarş. Nis. 02, 2008 10:19 pm

]Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Pdvd002111copyrf8 Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Saavvmd8 Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ssaavic8

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ssaavvbb5 Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ssaviky5 Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Zsavsz1

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Ssavbp4 Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Th200711242040541949186gy2

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Zszey3 Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Pdvd06816copyrs4

alinti
    Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından Zeyno Çarş. Nis. 02, 2008 10:21 pm

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 370078ailee

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 758049tgh

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Askmqt0 + Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Burcuxa4 + Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Zeynorp8

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Canmlf6 + Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Burcummsu3

alinti
    Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından Zeyno Çarş. Nis. 02, 2008 10:24 pm

Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0061qu2
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0064lv0
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0012mk2
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0011wt7
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0013kt7
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0048sv3
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0059lp8
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0062nk7
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0004xf2
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0006es0
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0044uo8
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0060xi5

alintidir
    Zeyno
    Zeyno
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından Zeyno Çarş. Nis. 02, 2008 10:25 pm

]Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0005rd6
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0017zq7
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0018uy5
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0019qf4
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0020bd2
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0033cc6
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0043qn6
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0051pf9
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0054dm2
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0055im3
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0057yh5
    Elveda Derken (Kanal D) - Sayfa 2 Bscap0058wi1

alintidir
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Cuma Nis. 18, 2008 5:23 pm

ELVEDA DERKEN VE ECE USLU...

Başrollerinde; Ece Uslu, Burcu Kara, Gökhan Tepe ve Sinan Sümer'in oynadığı "Elveda Derken" sessiz sedasız yolunda yürüyor. Medyada en az yangını yapılan dizi. Hatta hiç adı bile geçmiyor. Çok geç saatlerde ekrana geliyor. Ama öyle sağlam izleyeni var ki tam istikrar...

Bu akşam da Türkiye'yi ekran başına kilitleyecek bir bölümle ekrana geliyor. Daha fazla anlatmam, izleyip görün. Ece Uslu'ya her bölümde daha doğrusu her şeklinde biraz daha hayran oluyorum. Saçları kısa idi güzel, uzattı siyah oldu yine güzel. Rolünün hakkını veren bir kaç oyuncumuzdan biri. Uslu'yu çok yükseklerde görmek istemem normal değil mi? Elveda Derken saat 22.15'te başlayacak.
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Mayıs 11, 2008 10:33 pm

41. Bölüm

Zeynep ve Ege'yi birlikte gören Lale şokta

Kanal D’nin başrollerinde; Ece Uslu, Burcu Kara, Gökhan Tepe ve Sinan Sümer’in oynadıkları sevilen dizisi “Elveda Derken” bu akşam da Türkiye’yi ekran başına kilitleyecek bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Zeynep ve Ege'nin ayrıldıklarına inanan Lale, Zeynep'i mahkeme salonunda görünce şoke oluyor.

Zeynep ve Ege'nin ayrıldıklarına inanan Lale, Zeynep'i mahkeme salonunda görünce şoke olur.Şeyda'nın şikayeti üzerine Kerim polis tarafından sorgulanır.Tuna, doktor muayenesinde kendisi ile ilgili öğrendiği şey karşısında çok şaşırır.Duruşma, uzman pedagogun incelemesi sonrasına ertelenir.Zeynep, Ege'ye bir teklifte bulunur ama karşılığında bir isteği vardır.Lale evde yalnızken baygınlık geçirir.Şeyda, Kerim'e gidip kızını geri vermesini ister. Kerim'den Murat'ın Asu'yu dövdüğünü öğrenir.Ege, Zeynep'in isteğini yerine getirmek için Lale'yi arar.Tuna, Ateş'i arayıp çok önemli bir konu için görüşmek ister.

Kaynak:kanald.com.tr
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Mayıs 11, 2008 10:34 pm

42.BÖLÜM

Tuna’nın hamile olduğunu öğrenen Ateş çok şaşırır. Lale’yi bu yüzden kaybetmek istemediği için Tuna’dan çocuğu aldırmasını ister.Lale,Tuna ve Ateş Ege’nin durumunu gazeteden öğrenmişlerdir. Tuna bu durumu davada kullanmak ister.Ege’nin vekaletini kullanarak kredi alan muhasebecisi borçları ödemeği için Ege’nin evine haciz memurları gelir.Süreyya ve çocuklar Zeynep’in evinde misafir olurlar. Süreyya olanları Selçuk’a anlatır.Zeynep Kerim’le görüşür. Kerim İstanbul’dan ayrılacağını söyler ve Zeynep’ten kendisi ile gitmesini ister. Bu görüşmeyi Şeyda’nın annesi Şahika görür.Ege boş evine geldiğinde kapıda onu bekleyen vardır.Tuna Ateş’i arayıp önemli olduğunu eve gelmesini söyler.

kaynak:yağmur ajans
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Mayıs 11, 2008 10:34 pm

43. Bölüm

Lale, Ege’ye yardım elini uzatıyor

Ege’nin her şeyini kaybettiğini öğrenen Lale, Ege’nin yanına gider ve ona yardım teklifinde bulunuyor.
    Şeyda ve annesi, Asu’yu almak için Zeynep’in kapısına dayanırlar.
    Tuna çocuğu doğurmakta ısrarlıdır. Ateş onu bu kararından vazgeçirmeye çalışır.
    Eda, Tuna’nın sürekli doktora gitmesinden şüphelenir.
    Şeyda, Murat’a Asu’yu geri getirirse istediği her şeyi yapacağını söyler.
    Mahkeme için herkes adliyededir. Kızlar da Ege ile adliyeye gelir. Dava sonuçlanır. Sonuç herkesi şoke eder.

Kaynak:yağmur ajans
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

Mesaj tarafından sevgi sihirbazı Paz Mayıs 11, 2008 10:35 pm

44.BÖLÜM

Zeynep’le Süreyya Ege’nin tutuklanıp hapse konmasından Lale’yi sorumlu tutmaktadır.Ege hapishane koşullarına uymakta zorluk çekmektedir. Bir mahkum da onunla uğraşmaya başlar.Şeyda annesi ve Murat’ın zoruyla pavyonda çalışmaya başlar.Zeynep, Lale ve Süreyya Ege’yi görmeye gider. Süreyya oğluna borcunu ödeyip hapisten çıkarmayı teklif eder.Ulviye Selçuk’un Süreyya’yı sevdiğini düşünür ve evi terk eder.Ece ve Naz babalarının hapse girmesinden son derece üzgündürler.Ateş Tuna’ya çocuğu doğurması konusunda karışmayacağını ama yardımda etmeyeceğini söyler.Ege ile uğraşan mahkum onu tuvalette yine rahatsız eder. Ege’den ters tepki alınca onu bıçaklar.

kaynak:yağmur ajans
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

45.BÖLÜM

Bıçaklanan Ege kan kaybetmiştir. Hastanede ameliyata alınır.
    Zeynep, Lale ve kızlar hapishaneye Ege’yi görmeye giderler. O sırada Ege’nin avukatı arayıp Ege’nin durumunu bildirir.
    Murat Şeyda’yı Kudret’ten para alamayacakları için başka bir gazinoda çalıştırmaya başlar.
    Kerim Asu’yu görmeye okula gider.
    Süreyya Ege’nin tekrar hapse dönmemesi için onun borcunu ödemeye karar verir.
    Eda Tuna’nın hamile olduğunu öğrenir. Lale’ye anlatır.
    Ege’nin borcu ödenmiş eşyaları geri gelmiştir. Ancak borcu kimin ödediği belli değildir
    sevgi sihirbazı
    sevgi sihirbazı
    Admin
    Admin

Kadın

46. Bölüm
    Lale ansızın fenalaşıyor

Ateş, Ege’ye; borçlarını ödediğini söyler ve kendisinden bunun karşılığında çocukların velayetini Lale’ye vermesini ister.
    Şeyda’nın evinde durum kötüdür. Parası kalmamıştır. Murat’ı bırakmayı düşünür.
    Ege, Süreyya’dan bir ricada bulunur.
    Süreyya, Selçuk ve Ulviye’den Zeynep ile Ege’nin yeniden bir araya gelmesi için yardım ister.
    Tuna avukat bir arkadaşı ile çıkmaya başlar.
    Kızlar ve Lale evde yalnızdır. Lale fenalaşır.

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 5:17 am