Bir damla goz yasi
Zeyno- Admin
Ruhsal Durumum: :
Durumum: :
Katılımı : :
Takımı :
- Post n°1
Bir damla goz yasi
En son Zeyno tarafından Perş. Mart 20, 2008 8:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°2
Geri: Bir damla goz yasi
-Baslangic/ozet-
1 bolum yakinda sizlerle
Yagmurlu bir gecedir, disarida firtinalar var, soguk ruzgarlar esmektedir, iki
farkli hayat iki farkli yasam vardir.....
Karanlık bir Oda... bir adam yatakta uzanmis tavana bakmaktadir, bu gece sevdigi kiz evleniyordur,
birsey diyemeden, seni seviyorum diye haykirmadaN elerinden kaymis gitmistir, belki
simdi kalksa gitse dur dese dururmuydu, hayir durmazdi, bundan emindi ama kalbine soz
geciremiyordur, belki parasi olsaydi oda sevdiginin yaninda olurdu derken tavanda bir
damla yagmur damlar, gozlerinde bir damla goz yasi gibi iner ve kahramanimiz bir karar
verir kendide tekrar sevecektir bu yagmurlu gecede doktugu goz yasini kalbine gomecektir.
diger yanda gelinlikler icinde guzelmi guzel bir kiz evlenmektedir, bunu yaptigina inanamaz
ama babasinin icin mecburdur babasi hasta yataginda bunu dilemistir ama bunu kimse asla bilmeyecektir, hic sevmemis hayatinda
olarak yasayacaktir belki bir gun gelecek bu aciyi unutacaktir.
boyle baslayan hikayemiz karakterlerimizin bir sene sonra tekrardan bir araya gelmeleriyle
baslar, 1 bolum cok yakinda sizlerle
1 bolum yakinda sizlerle
Yagmurlu bir gecedir, disarida firtinalar var, soguk ruzgarlar esmektedir, iki
farkli hayat iki farkli yasam vardir.....
Karanlık bir Oda... bir adam yatakta uzanmis tavana bakmaktadir, bu gece sevdigi kiz evleniyordur,
birsey diyemeden, seni seviyorum diye haykirmadaN elerinden kaymis gitmistir, belki
simdi kalksa gitse dur dese dururmuydu, hayir durmazdi, bundan emindi ama kalbine soz
geciremiyordur, belki parasi olsaydi oda sevdiginin yaninda olurdu derken tavanda bir
damla yagmur damlar, gozlerinde bir damla goz yasi gibi iner ve kahramanimiz bir karar
verir kendide tekrar sevecektir bu yagmurlu gecede doktugu goz yasini kalbine gomecektir.
diger yanda gelinlikler icinde guzelmi guzel bir kiz evlenmektedir, bunu yaptigina inanamaz
ama babasinin icin mecburdur babasi hasta yataginda bunu dilemistir ama bunu kimse asla bilmeyecektir, hic sevmemis hayatinda
olarak yasayacaktir belki bir gun gelecek bu aciyi unutacaktir.
boyle baslayan hikayemiz karakterlerimizin bir sene sonra tekrardan bir araya gelmeleriyle
baslar, 1 bolum cok yakinda sizlerle
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°3
BOLUM 1
1 sene sonra
Kerem soguk bir kis gunu sokakta yurumektedir, napacagini bilemez halde bos bos gezinir,
ustunde yirtik ince bir gomlek ve cebinde 50 kurus parasi vardir, bos bos etrafa dolanarak,
heryere bakarak is aramaktadir, her gordugunu ilanda ne olursa olsun ister bulasikci ister
copcu hepsine basvurmaktadir, bugun her gunden daha yogun geciyordur onun icin soguk
bir gun oldugundanmi yoksam artik yoruldugundanmi vazgecmek istiyor ama icindeki bir ses
bir adim dah diyerek onu ilerlerti. her adimiyla ayanindan beline aci dolu bir his yayiliyor
havada kar havasi olmasi hic durumu kolaylastirmiyor, parmaklarini hisedemedigi bir anda
bir sirketin kapisinda 'bayan isci araniyor' yazisini gorur biliyordur bayan olmadigini ama
artik donmustur ve tek care oraya bu kilikla is basvurusu icindir, isinmak icin girdigi yerde
gozlerini etrafa gezdir, ici sicaklikla yuva kokusu gibi dolmustur.
yavasca masada olan kizin yanina gider
k: buyrun effendim nasil yardimci ola bilirim?'
Kerem: ben (biraz utanarak tepkilerini bildigi halde) ben is basvurusu icin gelmistim der
kadin saskinlikla Kereme bakar
sonra birdaha etrafina bakinan kadin
K: kameralar nerde? diye sorar
Kerem: Ne kamerasi? deyirek biraz cekingen biraz saskinlikla oda etrafina
bakinir
K: Disardaki ilanda bey effendi 'bayan eleman diyordu' der?
Kerem: bunun farkindayim ama patronuzla bir goruse bilirsem
K: Tabi baglanti kurdurum ama bey effendi gercekten cinsiyet degisimi yasamadiktan sonra
zor olacak diye ciddi bir ifadeyle Keremi izlemektedir, icindede ne kadar yakisikli adam
bizim patron bunu ise alsin diye dua etmektedir.
Kadin telefonla patronu aramistir ve Keremle konusmasina ikna etmistir,
K: buyrun oturun birazdan sizi gorecek diyerek yanda duran sandalyelere dogru
gosterir.
Kerem hemen sandelyeye gider oturur icinde adamin kendiyle konusmasinami mutlu
oldu yoksam icinin sicaklikla dolmasinami bilemedim ama
icinde bir huzur vardi ve iyiki bugun durmadan yikilmada devam etmisti.
Yukarda oda ugrasan güzel kadin telefon geldigini asada birinin is
gorusmesi icin geldigini unutmus durumda, dosyalar icinde bogusmaktadir,
bu onun isi degildir, onun hayelerinde dunyayi gezmek, mutlu olmak vardir
ama simdi kucuk bir odada yuzlerce dosya icinde bogusmakta ve gozunde damla damla
goz yasi akmaktadir. bir anda tekrar calan telefon kendine gelmesini saglar.
diger taraftaki kadin hala adamin is gorusmesi icin bekledigini soyler.
D: yukari yolayin ozaman diyerek diger taraftaki kadini azarlar kadin tabiki
sasacaktir denizi kim bu durumda daha once gormusturki? en son evlendigi gun boyleydi
o kahrolasi sozu babasina vermeseydi simdi bunlari yasiyor olmayacakti, tabi babasini
kayip etme korkusu vardi o gun ustunde ama simdi babasi cok iyidi hata dusundude o sozu
verdigi andan sonra oyle bir degisim yasadiki babasi sanki o hasta yipranmis adam gitmis
yerine kendini begenmis birisi durdu. ama simdi o gunleri hatirlamak ne isine yarayacaktiki
gozunde inen son damla bir yasi eliyle silerek beklemeye basladi.
Kerem yavas adimlarla patronun odasina dogru yol aldi, her adimi sanki kalbine saplanmis
bir hancer gibiydi, yavas yavas odaya yaklastiginda kalbi yerinde cikacak gibi oldu
simdi napacakti ne diyecekti neden bayan isci icin is basvurusuna basvurmustus, gercegi
anlatmaya buz gibi havada usudugu icin hasta olan abisi calisamadigi icin hukuku son senesinde
birakip bu yola dustugunu anlatsaymiydi, kapida eli havada kapiya vurma icin bekliyordur ama bunu
kendi icin degil simdi Murat icin yapmasi gerekiyordu, yilardir murat ona bakmisti simdi
sira ondaydi ama Muratin okulu biraktigini duydugundaki tepkisini bilmek istemiyordu,
eli yavas ca kapiya gitti, bir tik sesi iki tik sesi kapiyi caldi, diger yanda bir cevap geldi
sanki kalbine deki yaraya tuz basilmis gibi birses
D: girin
icindeki aci hisi geri dondu bu aciyla yasamayi ogrendigini zanetmisti kalbine artik ses gecire bildigini
simdi neden boyle olmustu, belki o ses onun degildi ama ici yaniyordu, oraya o odaya bir adim
atarsa bir cikmaza girecekti bunu biliyordu eli hala havada kalmisti
diger yandaki ses tekrar
D: Gire bilirsiniz dedi
bu sefer emindi bu oydu onun gibi ince yumsak sesli birini daha tanimamisti, okadar narin okadar
kirilgan bir sesi vardi ama kendide oyleydi en son gordugunde bir sen onceydi ayni siniftalardi
cok iyi dostlardi hata ona Kerem seni seviyorum diye haykirmasada deliler gibi asikti ama askini
o talihsiz gece soyleyecegi gece kalbine gomek zorunda kaldi, o zengin kiziydi ona hic bakarmiydi
tabi bakmazdi, dost olarak belki umursamazdi ama o luks yerlere gitmek istediginde
o nasil gotururdu zaten olmadi deniz o gunden sonra ayni olmadi evlenecegim dedi baska birsey demedi
kerem kalbindeki aciyi silmeye calisirken belindeki hancerleri hiseti, denize yapma diyemedi
buna ne haki vardi, ona daha iyi bir gelecek sunamayacagini biliyordu ve simdi bu yasadigi tabloda
onu gosteriyordu. gozunde bir damla yas akmaya baslayinca
kapida deniz gorundu.....................................
bolum sonu
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°4
Bolum 2
Keremin gozunde yas akarken kapida deniz gorundu, kapiyi acan deniz karsinda duran adami
gorunce durakladi, bu keremdi...eskisinden daha farkli duruyordu ama keremdi... bunu gozlerinden
biliyordu... o anda sadece ona bakakaldi, kerem de deniz e bakiyordu simdi napacakti bilemiyordu,
birsey desemi yoksam gitsemiydi... dusunmek istemiyordu su anda tek dusundugu birsey vardi oda
bu kiza hala deliler gibi sevdigiydi, unutmaya calismisti cok calismisti ama olmuyordu, ve simdi karsindaydi
deniz ve o yine susuyordu.
Deniz kafasini salayarak kendine gelmeye calisti, o gun evlenecegini soyledigi gunden beri kerem
yaninda olmamisti... en yakın dostu sanmisti ama o o gunlerde yoktu yaninda
ona ne kadar kizgin oldugunu farketti, elini kaldirdi keremin yuzune dogru inen bir elle 'cat' diye bir ses geldi
neden yaptigini bilimiyordu, keremin yuzundeyse cok aci bir ifade olustu
oda sinirlenmisti
K: naptini saniyorsun sen diye denize bagirdi
deniz ne diyecegini bilmiyordu gozunde damlalar akmaya basladi
kereme bakakaldi
K: Deniz yilar sonra ilk kez karşılaşıyoruz ve sen bana tokat atiyorsun diyerek denize
yaklasti deniz olanların şaşkınlığıyken kerem onu öpmeye başlamıştı bile, kerem kendini tutamamisti...
onu
okadar ozlemistiki evli olmasi,yilar once yasadiklari aklina bile gelmedi, Deniz
tepkisiz kalmadi, onu itecegine ona karsilik verdi ama ofisin kapisindalardi ve
'ring ring ring' telefon caliyordu...
ne deniz cekildi ne de kerem...
yilar sonraki
bulusmanın boyle olacagini kim tahmin ede bilirdiki
Diger yanda Mark israrla denizin telefonu caldiriyordu,
Sabah ettikleri kavgadan sonra Deniz eve gelmeyecegini soylemisti
ve simdi onunla konusmasi gerekiyodu gece yemek vardi buyuk sirketler toplanacakti
ve denize ihtiyaci olacakti, ne kadar sevgi icin evlenmeseydi onunla
simdi onu birakmaya hic niyeti yoktu, telefona hala cevap yoktu deli olmak uzereydi
telefonu masanin ustune carpti, o telefonu acmazsa kendi gidecekti oraya.
Yerinde kalkti,
Pelin onun de gecerek
M: Ben Deniz hanimin yanina gidiyorum arayan olursa cikti de
dedi
P: oldu effendim diyerek sinirle ofiste cikan marki izledi
Mark bu ofkeyle nereye gittigini okadar cok merak ediyordu ki diger tarafta olan deniz
hanima uzuluyordu daha gecen sene gozunu fondetonle kapatmaya yardim etmisti
o ne kadar dustum dediyse desin markin ne kadar sinirli oldugunu herkes biliyordu
Deniz telefon susmayinca yavasca kendini keremden cekmisti, kerem deniz telefona dogru
uzanirken sadece onu izleye kaldi, deniz telefonu eline alirken durdu calmasi, simdi
dusunme zamaniydi neden opucuklerine karsilik vermisti dusunuyordu en son bir erkek
kendini optugunde tokat yemisti...Mark... kocasi oldugu halde daha hic yaklasamamisti
denize simdi Keremi yıllardır gormedigi halde okadar derin bir opucucege nasil izin vermisti,
o dusunurken keremenin odadan cikmak için adim atigini gordu
D: Kerem dur dedi
K: kalmam icin bir neden yok derken deniz
gidip keremin elini tutu gozune bakti
D: ben varim derken
uzakta ayak sesleri gelmeye basladi
(bolum burda bitti)
Keremin gozunde yas akarken kapida deniz gorundu, kapiyi acan deniz karsinda duran adami
gorunce durakladi, bu keremdi...eskisinden daha farkli duruyordu ama keremdi... bunu gozlerinden
biliyordu... o anda sadece ona bakakaldi, kerem de deniz e bakiyordu simdi napacakti bilemiyordu,
birsey desemi yoksam gitsemiydi... dusunmek istemiyordu su anda tek dusundugu birsey vardi oda
bu kiza hala deliler gibi sevdigiydi, unutmaya calismisti cok calismisti ama olmuyordu, ve simdi karsindaydi
deniz ve o yine susuyordu.
Deniz kafasini salayarak kendine gelmeye calisti, o gun evlenecegini soyledigi gunden beri kerem
yaninda olmamisti... en yakın dostu sanmisti ama o o gunlerde yoktu yaninda
ona ne kadar kizgin oldugunu farketti, elini kaldirdi keremin yuzune dogru inen bir elle 'cat' diye bir ses geldi
neden yaptigini bilimiyordu, keremin yuzundeyse cok aci bir ifade olustu
oda sinirlenmisti
K: naptini saniyorsun sen diye denize bagirdi
deniz ne diyecegini bilmiyordu gozunde damlalar akmaya basladi
kereme bakakaldi
K: Deniz yilar sonra ilk kez karşılaşıyoruz ve sen bana tokat atiyorsun diyerek denize
yaklasti deniz olanların şaşkınlığıyken kerem onu öpmeye başlamıştı bile, kerem kendini tutamamisti...
onu
okadar ozlemistiki evli olmasi,yilar once yasadiklari aklina bile gelmedi, Deniz
tepkisiz kalmadi, onu itecegine ona karsilik verdi ama ofisin kapisindalardi ve
'ring ring ring' telefon caliyordu...
ne deniz cekildi ne de kerem...
yilar sonraki
bulusmanın boyle olacagini kim tahmin ede bilirdiki
Diger yanda Mark israrla denizin telefonu caldiriyordu,
Sabah ettikleri kavgadan sonra Deniz eve gelmeyecegini soylemisti
ve simdi onunla konusmasi gerekiyodu gece yemek vardi buyuk sirketler toplanacakti
ve denize ihtiyaci olacakti, ne kadar sevgi icin evlenmeseydi onunla
simdi onu birakmaya hic niyeti yoktu, telefona hala cevap yoktu deli olmak uzereydi
telefonu masanin ustune carpti, o telefonu acmazsa kendi gidecekti oraya.
Yerinde kalkti,
Pelin onun de gecerek
M: Ben Deniz hanimin yanina gidiyorum arayan olursa cikti de
dedi
P: oldu effendim diyerek sinirle ofiste cikan marki izledi
Mark bu ofkeyle nereye gittigini okadar cok merak ediyordu ki diger tarafta olan deniz
hanima uzuluyordu daha gecen sene gozunu fondetonle kapatmaya yardim etmisti
o ne kadar dustum dediyse desin markin ne kadar sinirli oldugunu herkes biliyordu
Deniz telefon susmayinca yavasca kendini keremden cekmisti, kerem deniz telefona dogru
uzanirken sadece onu izleye kaldi, deniz telefonu eline alirken durdu calmasi, simdi
dusunme zamaniydi neden opucuklerine karsilik vermisti dusunuyordu en son bir erkek
kendini optugunde tokat yemisti...Mark... kocasi oldugu halde daha hic yaklasamamisti
denize simdi Keremi yıllardır gormedigi halde okadar derin bir opucucege nasil izin vermisti,
o dusunurken keremenin odadan cikmak için adim atigini gordu
D: Kerem dur dedi
K: kalmam icin bir neden yok derken deniz
gidip keremin elini tutu gozune bakti
D: ben varim derken
uzakta ayak sesleri gelmeye basladi
(bolum burda bitti)
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°5
Bolum 3
Deniz sesleri dinlemeden keremin gozlerine bakarak keremden bir cevap gelsin diye bekledi kerem de ona bakmaktaydi
K: ben senin istedigin adam olamam dedi, kedine de icinden nasil ben o adam olurum onun istedigi adam zengin olmali guclu
olmali ben hic biri degilim diye dusunuyordu
Deniz kerem'in elini birakti, masasina dogru yururken iceri mark girdi bu arada keremin gozleri hala Denizin uzerindeydi
sanki gozlerini uzerinde ayirdigi anda kaybolacakti... sanki bir ruya oldugunu ogrenecekti...
odaya giren adami bu yuzden fark etmedi ama adam konusunca icerdeki buz gibi hava icini sogutmayi basardi
M: Deniz ne demek bu, telefonu neden acmiyorsun diye denize dogru yoneldi
Deniz titremeye basladi daha sabahki kavganin etkisindeydi, sabah demisti bir daha gormek
istemiyorum seni, ama simdi tekrar karsisindaydi, Mark'tan sanki kurtulamayacak gibi bir his vardi içinde
Kerem bu adam kim diye dusunurken mark ona donerek ofke dolu gozlerle bakti
M: Sen kimsin? diyerek gozu ona odakli sordu
Kerem ne diyecegini sasirmisti ama denizin korku dolu yuz ifadesi bu adamin ona zarar verdigini gosteriyordu
ve kerem buna cok sinirlenmis durumda
K: ben kerem denizin arkadasiyim sen kimsin diye sorunca kendine dogru gelen adami gordu
Mark ofkeyle keremin yuzune dogru gitti elini duvara vurarak
M: Denizin kocasiyim, simdi gercekten kimsin diyerek bagirdi
Deniz keremin kosedeki durumuna daha fazla dayanamadi, kerem hic farketmediği duygularinı yuz ustune cikartmisti
bir dakikada boyle bir hise kapilacagini hic dusunmemisti, ama simdi sadece markin kereme neler yapabileceği vardi
aklinda. Markin kolunu tutu
D: gercekten benim arkadasim seninle evlenmeden onceden dedi mark ofkeli gozlerini bu sefer
denizin uzerine yonelti
M: Sevgilinmiydi diye denize bakiyordu
D: hayir derken icinde bir seyler koptu
M: Burda ne isi var?
D: Bana yardim etmeye islerde destek olmak icin geldi bugun ise basliyordu dedi , biliyordu Mark yalan
soyledigini anlarsa sonu hic iyi olmayacakti ama simdi onu Kerem'den uzaklastirmak icin yapacagi baska birsey
yoktu Kerem saskindi sabah is arayan kerem simdi nasil bir olayin icine gelmisti bilemez durumdaydi,
Mark kendini kerem den cekti kerem denilen bu adama hic guvenmiyordu ama simdi denize ihtiyaci vardi
M: sen oyle diyorsan diyerek sesindeki hala ofke hisediliyordu
D: oyle diyorum dedi
M: ozaman aksamki yemege geliyormusun dedi
deniz bu sefer yine kanmisti yine markla gitmeyi kabul etmek zorunda kaliyordu ama bu sefer kendi icin degil
keremi kurtarmak icin yapiyordu
D: tamam orda bulusuruz diyerek masasina dogru adim atti ve oturdu
Mark biran icin Denizi izledi, bu kiz ideal esti ve simdi bu adam vardi yaninda... kiskanclik duygulari icini yakiyordu
ama birsey demedi, sadece sesizce oda cikti.
Kerem ise saskin haliyle sadece oyle duvara yaslanmis bir sekilde cikan adami izledi sonrada guzel kiza bakarak onun
masanin ustune aglayarak yigildini gordu.
Diger yanda Mark oda cikti ve sadece yurudu, dusunuyordu, neden denizin yaninda birini gorunce boyle bir ofkelenmişti
anlamaya calisiyordu normalde cok sinirleniyordu ama denizi baskasiyla dusunmek cok zordu, ondan vazgecemiyordu
o gece aklina geldi onu opmek istemisti daha yeni evlilerdi deniz ona alisik degildi ama karisi olarak sadece
onu opmek istemisti o tokati yediginde tepki vermeseydi belki deniz simdi kendini seviyor olurdu ama dayanamisti
o gece denize tokati atmasaydi belki simdi deniz ona ask olmustu, her istedigi kadini elde ede biliyordu ama
kendi karisini ikna edememisti bu nasil oluyordu
deli olmustu, cebinde telefonu cikarti
Sibel: alo
Mark: Evdemisin?
Sibel: Mark senin icin herzaman evdeyim dedi
Mark dusunmek istemiyordu ve yavas adimlarla sibelin evine dogru yol aldi.
Deniz yuzunu kapatmis agliyordu, kerem daha dayanamadi eğilerek denize bakti, yuzunu eline alarak sadece gozune bakti
D: Bana bakma oyle diyerek yuzunu cevirmeye calisti ama kerem cevirmesine izin vermedi
K: Anlat ne oldu?
D: anlatamam sadece yanimda ol diyerek kolarini kereme dogru atarak ona sarildi
kerem ne oldugunu bilmek istiyordu
Yavasca kendini denizde cekti ve gozune bakarak
K: Bana anlat bilmek istiyorum dedi....
(bolum burda bitti)
Deniz sesleri dinlemeden keremin gozlerine bakarak keremden bir cevap gelsin diye bekledi kerem de ona bakmaktaydi
K: ben senin istedigin adam olamam dedi, kedine de icinden nasil ben o adam olurum onun istedigi adam zengin olmali guclu
olmali ben hic biri degilim diye dusunuyordu
Deniz kerem'in elini birakti, masasina dogru yururken iceri mark girdi bu arada keremin gozleri hala Denizin uzerindeydi
sanki gozlerini uzerinde ayirdigi anda kaybolacakti... sanki bir ruya oldugunu ogrenecekti...
odaya giren adami bu yuzden fark etmedi ama adam konusunca icerdeki buz gibi hava icini sogutmayi basardi
M: Deniz ne demek bu, telefonu neden acmiyorsun diye denize dogru yoneldi
Deniz titremeye basladi daha sabahki kavganin etkisindeydi, sabah demisti bir daha gormek
istemiyorum seni, ama simdi tekrar karsisindaydi, Mark'tan sanki kurtulamayacak gibi bir his vardi içinde
Kerem bu adam kim diye dusunurken mark ona donerek ofke dolu gozlerle bakti
M: Sen kimsin? diyerek gozu ona odakli sordu
Kerem ne diyecegini sasirmisti ama denizin korku dolu yuz ifadesi bu adamin ona zarar verdigini gosteriyordu
ve kerem buna cok sinirlenmis durumda
K: ben kerem denizin arkadasiyim sen kimsin diye sorunca kendine dogru gelen adami gordu
Mark ofkeyle keremin yuzune dogru gitti elini duvara vurarak
M: Denizin kocasiyim, simdi gercekten kimsin diyerek bagirdi
Deniz keremin kosedeki durumuna daha fazla dayanamadi, kerem hic farketmediği duygularinı yuz ustune cikartmisti
bir dakikada boyle bir hise kapilacagini hic dusunmemisti, ama simdi sadece markin kereme neler yapabileceği vardi
aklinda. Markin kolunu tutu
D: gercekten benim arkadasim seninle evlenmeden onceden dedi mark ofkeli gozlerini bu sefer
denizin uzerine yonelti
M: Sevgilinmiydi diye denize bakiyordu
D: hayir derken icinde bir seyler koptu
M: Burda ne isi var?
D: Bana yardim etmeye islerde destek olmak icin geldi bugun ise basliyordu dedi , biliyordu Mark yalan
soyledigini anlarsa sonu hic iyi olmayacakti ama simdi onu Kerem'den uzaklastirmak icin yapacagi baska birsey
yoktu Kerem saskindi sabah is arayan kerem simdi nasil bir olayin icine gelmisti bilemez durumdaydi,
Mark kendini kerem den cekti kerem denilen bu adama hic guvenmiyordu ama simdi denize ihtiyaci vardi
M: sen oyle diyorsan diyerek sesindeki hala ofke hisediliyordu
D: oyle diyorum dedi
M: ozaman aksamki yemege geliyormusun dedi
deniz bu sefer yine kanmisti yine markla gitmeyi kabul etmek zorunda kaliyordu ama bu sefer kendi icin degil
keremi kurtarmak icin yapiyordu
D: tamam orda bulusuruz diyerek masasina dogru adim atti ve oturdu
Mark biran icin Denizi izledi, bu kiz ideal esti ve simdi bu adam vardi yaninda... kiskanclik duygulari icini yakiyordu
ama birsey demedi, sadece sesizce oda cikti.
Kerem ise saskin haliyle sadece oyle duvara yaslanmis bir sekilde cikan adami izledi sonrada guzel kiza bakarak onun
masanin ustune aglayarak yigildini gordu.
Diger yanda Mark oda cikti ve sadece yurudu, dusunuyordu, neden denizin yaninda birini gorunce boyle bir ofkelenmişti
anlamaya calisiyordu normalde cok sinirleniyordu ama denizi baskasiyla dusunmek cok zordu, ondan vazgecemiyordu
o gece aklina geldi onu opmek istemisti daha yeni evlilerdi deniz ona alisik degildi ama karisi olarak sadece
onu opmek istemisti o tokati yediginde tepki vermeseydi belki deniz simdi kendini seviyor olurdu ama dayanamisti
o gece denize tokati atmasaydi belki simdi deniz ona ask olmustu, her istedigi kadini elde ede biliyordu ama
kendi karisini ikna edememisti bu nasil oluyordu
deli olmustu, cebinde telefonu cikarti
Sibel: alo
Mark: Evdemisin?
Sibel: Mark senin icin herzaman evdeyim dedi
Mark dusunmek istemiyordu ve yavas adimlarla sibelin evine dogru yol aldi.
Deniz yuzunu kapatmis agliyordu, kerem daha dayanamadi eğilerek denize bakti, yuzunu eline alarak sadece gozune bakti
D: Bana bakma oyle diyerek yuzunu cevirmeye calisti ama kerem cevirmesine izin vermedi
K: Anlat ne oldu?
D: anlatamam sadece yanimda ol diyerek kolarini kereme dogru atarak ona sarildi
kerem ne oldugunu bilmek istiyordu
Yavasca kendini denizde cekti ve gozune bakarak
K: Bana anlat bilmek istiyorum dedi....
(bolum burda bitti)
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°6
bolum 4
Mark sibelin kapisini caldi, kapiya esmer yesil gozlu baya guzel bir kadin cikti cikar cikmaz
Markin boyununa sarildi.
S: seni cok ozlemisim diyerek marki optu
mark sibeli kendinden geri çeker etrafina bakirinir ve sibelin elini tutarak iceri girerler
M: sana kac sefer demem gerek disarida olmaz ben evli bir adamim
S: evli olman beni ilgilendirmiyor ben seni seviyorum ozluyorum artik paylasmak istemiyorum
diyerek mark'a bagrir. Mark sibeli sevmiyordur, diger sevgileri gibi sadece zaman gecirmek icin
bir kadindir, hic bir ilgisi yoktur, denizin yanindayken duydugu hisleri bu kadinlarin yaninda duymuyordur
Sibel markin elini tutarak marki yatak odasina dogru goturur mark hala dusunmektedir
sibel kendini operken gozunun onunde deniz geciyor her seferinde bunu yasiyordur, kim olursa
olsun gozunun onunde hep deniz vardir, bunun anlami nedir bilmiyordur, ama
bu gece denize daha yakin olacaktir, bunu artik biliyordur.
Diger yanda 30 dakikadir kerem sadece Denize bakiyordur anlatmasini bekliyordur ama denizde ses yoktur
sadece oyle dusunuyordur, deniz kafasinda herseyi duzeltmeye yerine oturtmaya calisiyordur. ve aklina birseyler
gelmistir, kereme bakarak
D: kalk gidiyoruz der
K: Nereye? ne oluyor banada anlat
D: artik benimle calisiyorsun der
Kerem sasirmistir simdi ne diyecegini bilmiyordur tamam is icin ama simdi bu denizdir... onla tekrardan sadece
arkadas olmaya kabul edebilirmiyim diye dusunuyordur
D: Kerem dinle beni der
kerem kendine gelir
K: Tamam dinliyorum anlat
D: Simdi senin benimle calismani istiyorum sen zaten is istiyorsunder
kerem kirilmistir
K: deniz ben buraya sen bana aci diye gelmedim senin burda oldugunu bilmiyordum
Deniz sinirli bir halde
D: Sus bir dakika ve dinle ben sana acimiyorum sen tanidigim en iyi hukuk ogrencisiydin ve sana simdi
bana yardim etmeni istiyorum bunun neresinde acima var
K: ben senle calisamam
D: neden?
K: Deniz lutfen sadece bugunki konusma olmamis gibi ikimizde ayri yolumuza gidelim diyerek bakar
Deniz bagirir: o opucuk neyin nesiydi benden uzak durmak istiyorsan diyerek suclayarak sorar
Keremde kizgindir yilardir soyleyemedigi sozleri sinir aninda denizin gozune bakarak haykirir
K: seni seviyorum anladinmi oydu o opucuk diye bagirir
deniz sandalyenin ustune dogru duser saskindir, hayatinda bu kadar sevildigini duymak istemistir ve
simdi o kelimeleri duydugunda inanamamistir
kerem oturmus sadece kendine bakiyordur
d: sennnnnnn beniiiiiii seviyorumusun? diyerek sesi titreyerek sorar
bu sefer kerem denizin gozune bakamaz kafasi eğikdir, ama dusunur bu kadini seviyordur ve simdi
vazgecerse hayatinda daha nelerde vazgecmek zorunda kalacaktir, onun icin kafasini kadirir
denizin gozlerine odaklanir
K: seni seviyorum dedim
D: beni sen dur sen ben neden ?
K: neden ne?
D: Neden beni seviyorsun, neden daha once soylemedin, neden evlenmeme izin verdin? diyerek kereme sorar
kerem ne diyecegini biliyordur tek bildigi denizden bir daha vazgecmek istemedigidir
K: seni seviyorum cunku ilk gordugum an o gozlerin bitirdi beni... kalbime saplanmis bir sey var ve cikartamiyorum
sana anlatamadim senin fikrini degistiremezdim okadar asi okadar dedigim dediksinki seni seviyorum deseydimde
sen evlenirdin anladinmi... ben senden vazgecemezdim ama sen benden vaz gecersin diye korktum ben senin ailene layik
olmam diye korktum sana istedigin hayati veremem diye seni mutlu edemem diye korktum, belki yanlis dusundum
ama dusundum bunlari ama seni hic unutamadimki ben derken
deniz sozunu keser
D: ne demek benden vaz gecersin sen bana gelseydin soyleseydin seni seviyorum ben seni birakmazdim evlenmezdim
derken kendi dediklerini inanamaz bu kadar zamandir kendide keremi sevmistir ve simdi olmasi imkansiz bir duruma
gelmistir
K: ama simdi evlisin sen?
D: evliyim ama o benim kocam degil sadece bir kagit parcasinda ibaret derken keremin yuzundeki ifadenin degistigini
fark eder
K: nasil kocan degil siz bir senedir evlisiniz koca birsene beni aptal yerine koyma deniz ne dersen de aptal yerine koyma
beni
D: koymuyorum ben onu hic sevmedim babam istedi evlendim ama aramizda hic birsey yasanmadi derken kendine neden bunu
kereme anlatmaya gerek duydum diye dusunuyordur
K: tamam bana birsey anlatmak zorunda degilsin ama bu senin evli oldugun gercegini degistirmez, senin bosanmani istiyorumder
simdi sasirma sirasi denizdedir 1 saat once tekrar hayatina giren bir adam simdi tum hayatini degistirmesini istiyordur
D: Bir sartla der
K: sart ne?
D: kendini toparlayacaksin bana beni nasil sevidigini kanitlayacaksin ondan sonra boyle hayata kusmus birisini istemiyorum
ben
K: sen bosanacakmisin?
D: Sen bana beni gercekten sevdigini gosterirsen bosanirim bosanmadan birsey olmaz biliyorsun o opucuk ilk ve sondu
Kerem masaya vurak
K: Ne demek bosanmayacagim ben sana burda deliler gibi asigim benimle evlen diyorum seni seviyorum diyorum sen
bosanmam diyorsun deniz deli etme beni
Deniz benimle evlen kelimesine takilmistir ve donup kanmistir.
Kerem: deniz dinle beni seni seviyorum artik ne gerekirse yapacagim ben sen yeterki bana evet de
Deniz: benimle calis ve bana zaman ver der
K: tamam kabul ediyorum ne is yapacagim
Deniz ilk is bu aksam icin gidip sana kiyafet alacagiz aksam sana ihtiyacim olacak diyerek ayaga kalkar
K: Aksam sen esinle bulusmayacamisin der sinirli bir ifadeyle simdi kerem anlamistirki denizin guveni kazanmasi
gerekmektedir.
Deniz gulumseyerek: evet der ve simdi gelecek icin planlari kurdugu hayaler yavas yavas olacaktir.
(bolum sonu)
Mark sibelin kapisini caldi, kapiya esmer yesil gozlu baya guzel bir kadin cikti cikar cikmaz
Markin boyununa sarildi.
S: seni cok ozlemisim diyerek marki optu
mark sibeli kendinden geri çeker etrafina bakirinir ve sibelin elini tutarak iceri girerler
M: sana kac sefer demem gerek disarida olmaz ben evli bir adamim
S: evli olman beni ilgilendirmiyor ben seni seviyorum ozluyorum artik paylasmak istemiyorum
diyerek mark'a bagrir. Mark sibeli sevmiyordur, diger sevgileri gibi sadece zaman gecirmek icin
bir kadindir, hic bir ilgisi yoktur, denizin yanindayken duydugu hisleri bu kadinlarin yaninda duymuyordur
Sibel markin elini tutarak marki yatak odasina dogru goturur mark hala dusunmektedir
sibel kendini operken gozunun onunde deniz geciyor her seferinde bunu yasiyordur, kim olursa
olsun gozunun onunde hep deniz vardir, bunun anlami nedir bilmiyordur, ama
bu gece denize daha yakin olacaktir, bunu artik biliyordur.
Diger yanda 30 dakikadir kerem sadece Denize bakiyordur anlatmasini bekliyordur ama denizde ses yoktur
sadece oyle dusunuyordur, deniz kafasinda herseyi duzeltmeye yerine oturtmaya calisiyordur. ve aklina birseyler
gelmistir, kereme bakarak
D: kalk gidiyoruz der
K: Nereye? ne oluyor banada anlat
D: artik benimle calisiyorsun der
Kerem sasirmistir simdi ne diyecegini bilmiyordur tamam is icin ama simdi bu denizdir... onla tekrardan sadece
arkadas olmaya kabul edebilirmiyim diye dusunuyordur
D: Kerem dinle beni der
kerem kendine gelir
K: Tamam dinliyorum anlat
D: Simdi senin benimle calismani istiyorum sen zaten is istiyorsunder
kerem kirilmistir
K: deniz ben buraya sen bana aci diye gelmedim senin burda oldugunu bilmiyordum
Deniz sinirli bir halde
D: Sus bir dakika ve dinle ben sana acimiyorum sen tanidigim en iyi hukuk ogrencisiydin ve sana simdi
bana yardim etmeni istiyorum bunun neresinde acima var
K: ben senle calisamam
D: neden?
K: Deniz lutfen sadece bugunki konusma olmamis gibi ikimizde ayri yolumuza gidelim diyerek bakar
Deniz bagirir: o opucuk neyin nesiydi benden uzak durmak istiyorsan diyerek suclayarak sorar
Keremde kizgindir yilardir soyleyemedigi sozleri sinir aninda denizin gozune bakarak haykirir
K: seni seviyorum anladinmi oydu o opucuk diye bagirir
deniz sandalyenin ustune dogru duser saskindir, hayatinda bu kadar sevildigini duymak istemistir ve
simdi o kelimeleri duydugunda inanamamistir
kerem oturmus sadece kendine bakiyordur
d: sennnnnnn beniiiiiii seviyorumusun? diyerek sesi titreyerek sorar
bu sefer kerem denizin gozune bakamaz kafasi eğikdir, ama dusunur bu kadini seviyordur ve simdi
vazgecerse hayatinda daha nelerde vazgecmek zorunda kalacaktir, onun icin kafasini kadirir
denizin gozlerine odaklanir
K: seni seviyorum dedim
D: beni sen dur sen ben neden ?
K: neden ne?
D: Neden beni seviyorsun, neden daha once soylemedin, neden evlenmeme izin verdin? diyerek kereme sorar
kerem ne diyecegini biliyordur tek bildigi denizden bir daha vazgecmek istemedigidir
K: seni seviyorum cunku ilk gordugum an o gozlerin bitirdi beni... kalbime saplanmis bir sey var ve cikartamiyorum
sana anlatamadim senin fikrini degistiremezdim okadar asi okadar dedigim dediksinki seni seviyorum deseydimde
sen evlenirdin anladinmi... ben senden vazgecemezdim ama sen benden vaz gecersin diye korktum ben senin ailene layik
olmam diye korktum sana istedigin hayati veremem diye seni mutlu edemem diye korktum, belki yanlis dusundum
ama dusundum bunlari ama seni hic unutamadimki ben derken
deniz sozunu keser
D: ne demek benden vaz gecersin sen bana gelseydin soyleseydin seni seviyorum ben seni birakmazdim evlenmezdim
derken kendi dediklerini inanamaz bu kadar zamandir kendide keremi sevmistir ve simdi olmasi imkansiz bir duruma
gelmistir
K: ama simdi evlisin sen?
D: evliyim ama o benim kocam degil sadece bir kagit parcasinda ibaret derken keremin yuzundeki ifadenin degistigini
fark eder
K: nasil kocan degil siz bir senedir evlisiniz koca birsene beni aptal yerine koyma deniz ne dersen de aptal yerine koyma
beni
D: koymuyorum ben onu hic sevmedim babam istedi evlendim ama aramizda hic birsey yasanmadi derken kendine neden bunu
kereme anlatmaya gerek duydum diye dusunuyordur
K: tamam bana birsey anlatmak zorunda degilsin ama bu senin evli oldugun gercegini degistirmez, senin bosanmani istiyorumder
simdi sasirma sirasi denizdedir 1 saat once tekrar hayatina giren bir adam simdi tum hayatini degistirmesini istiyordur
D: Bir sartla der
K: sart ne?
D: kendini toparlayacaksin bana beni nasil sevidigini kanitlayacaksin ondan sonra boyle hayata kusmus birisini istemiyorum
ben
K: sen bosanacakmisin?
D: Sen bana beni gercekten sevdigini gosterirsen bosanirim bosanmadan birsey olmaz biliyorsun o opucuk ilk ve sondu
Kerem masaya vurak
K: Ne demek bosanmayacagim ben sana burda deliler gibi asigim benimle evlen diyorum seni seviyorum diyorum sen
bosanmam diyorsun deniz deli etme beni
Deniz benimle evlen kelimesine takilmistir ve donup kanmistir.
Kerem: deniz dinle beni seni seviyorum artik ne gerekirse yapacagim ben sen yeterki bana evet de
Deniz: benimle calis ve bana zaman ver der
K: tamam kabul ediyorum ne is yapacagim
Deniz ilk is bu aksam icin gidip sana kiyafet alacagiz aksam sana ihtiyacim olacak diyerek ayaga kalkar
K: Aksam sen esinle bulusmayacamisin der sinirli bir ifadeyle simdi kerem anlamistirki denizin guveni kazanmasi
gerekmektedir.
Deniz gulumseyerek: evet der ve simdi gelecek icin planlari kurdugu hayaler yavas yavas olacaktir.
(bolum sonu)
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°7
Bolum 5
Kerem yorucu bir gunun sonunda elinde bugun Denizle aldigi kiyafetlerle eve adim atar
cok yorulmustur butun gun gezmistir, ama degmistir, denizle anlasma yapmislardir bu
kiyafetlerde is uniformasi gibi birsey olarak anlasilma yapilmistir onun icin alinmistir
yoksam kabul etmeyecegini denize belirtmistir.
Kucuk bir evde yasiyordur, abisi ve annesiyle beraber babasi kendi kucuken gitmistir
ve bu yasina kadar babasindan hic bir haber gelmemistir, ne bir mektup, ne bir telefon
etmistir, bu yuzden babasina biraz kin duyuryordur, abisi Murat kendine bir baba
gibi olmustur ama oda is yerinde gecirdigi kazadan sonra ayni olmamistir, simdi yuruyemiyordur
ve ofkesini herkesten cikartiyordur, tedavi ola bilecek bir durumu vardir ama keremde
para yoktur ve sirkette odeme yapamisdir, sirketin sahibi duyduguna gore piskopatin tekidir.
ama simdi bunu dusunmenin sirasi degildir, gece icin hazirlanmasi lazimdir, bu gece denizle
calismaya baslayacaktir ve nasil ona dokunmadan, onun tenini kendininkinde hisetmeden duracagini bilmiyordur.
icerde bir ses gelir kerem kendine gelir. odaya hizli adimlarla girer yerde yigilmis durumda yatan
abisini gorur. Murat Kereme, Kerem Murata bakar.
Deniz sacini yaptirmis, hazir Marki bekliyordur, artik Marki her disari cikmalarinda beklemekten
nefret eder duruma gelmistir, ama bugun ona daha sinirlidir, cunku sabah soyledigi sozler hala
kulaginda cikmamistir, 'bebek istiyorum, bir cocuk benim isim icin iyi' olacak demistir bunu duyduguna inanamaz,
daha beraber olmadigi bir adam nasil kendinde boyle birsey ister ama ona da hak verir cunku
gunun sonunda kocasidir, o onu sevmesede en dogal sey degilmidir sevdigin birinde cocuk istemek
ama Mark onu sevemez... seven insan onun yaptiklarini yapa bilirmi? ne dusunecegini sasirmistirki, ickili
bir sekilde Mark iceri girer, les gibi icki kokuyordur, bu gece Mark icin cok onemlidir bu haliyle nasil
disari cikacaktir? Markin kolunda tutarak
D: Bu ne hal
Mark: I'm fine (ben iyim)
D: Sen iyi degilsin, bu halde inglizce konusuyorsun iyi degilsin hadi bir dus al kendine gel, boyle disari cikamazsin
M: hayir no istemiyorum ben
Deniz Mark'in kolunu tutarak yukari banyoya dogru giderler
Kerem Murati dustugu yerde kaldirmis oturuyorlardir
M: boyle devam edemeyiz
K: nasil abi?
M: sen boyle hergun okula gidip sonra gelip bana bakamazsin sinavlarin gelecek nasil bitireceksin?
Kerem utanmistir daha abisina okula gitmedigini anlatamamistir
M: sen birseyler gizliyorsun
K: abi ben okula gitmiyorum
M: Nereye gidiyorsun?
K: is ariyordum ve bugun buldum ama hocalarla konusacagim dersleri ayarlayacagim okulu bitirecegim
M: kardesim ben seni okutmak adam etmek icin bu hale geldim beni yaniltma der
K: abi ihtiyacimiz vardi oyle izleyemezdim ama sana soz veriyorum okulu bitirecegim
Murat keremin sozune guvenmesede bu dediklerini kabulenmistir.
Deniz Marki olasi gucuyle dus kabine ceker Cekerken Mark denize sarili kulagina
M: I love you (seni seviyorum) diyerek fisildar deniz bu soylediklerini ickili oldugu
takmaz ama kendide artik Markin yaninda olmak istemez icinde acayip bir his vardi
ve yardimcilari Elifi cagirdi yardim etmesi icin.
Elif yukari cikti
D: Mark beyin kafasina biraz su dokun ben asada bekliyor olacagim, kendine gelsin biraz diyerek
banyoda cikar.
Elif Mark'in kafasinda su aktarmaya baslar Mark deniz yaninda sanarak elifde denizin yuzunu gorur
Elifi kendine dogru ceker ve opemeye baslar bu arada Deniz Mark'i merak etigi icin banyoya geri
gider ve opusen Elif ve Mark'i gorur
(bu bolum burda biter.)
Kerem yorucu bir gunun sonunda elinde bugun Denizle aldigi kiyafetlerle eve adim atar
cok yorulmustur butun gun gezmistir, ama degmistir, denizle anlasma yapmislardir bu
kiyafetlerde is uniformasi gibi birsey olarak anlasilma yapilmistir onun icin alinmistir
yoksam kabul etmeyecegini denize belirtmistir.
Kucuk bir evde yasiyordur, abisi ve annesiyle beraber babasi kendi kucuken gitmistir
ve bu yasina kadar babasindan hic bir haber gelmemistir, ne bir mektup, ne bir telefon
etmistir, bu yuzden babasina biraz kin duyuryordur, abisi Murat kendine bir baba
gibi olmustur ama oda is yerinde gecirdigi kazadan sonra ayni olmamistir, simdi yuruyemiyordur
ve ofkesini herkesten cikartiyordur, tedavi ola bilecek bir durumu vardir ama keremde
para yoktur ve sirkette odeme yapamisdir, sirketin sahibi duyduguna gore piskopatin tekidir.
ama simdi bunu dusunmenin sirasi degildir, gece icin hazirlanmasi lazimdir, bu gece denizle
calismaya baslayacaktir ve nasil ona dokunmadan, onun tenini kendininkinde hisetmeden duracagini bilmiyordur.
icerde bir ses gelir kerem kendine gelir. odaya hizli adimlarla girer yerde yigilmis durumda yatan
abisini gorur. Murat Kereme, Kerem Murata bakar.
Deniz sacini yaptirmis, hazir Marki bekliyordur, artik Marki her disari cikmalarinda beklemekten
nefret eder duruma gelmistir, ama bugun ona daha sinirlidir, cunku sabah soyledigi sozler hala
kulaginda cikmamistir, 'bebek istiyorum, bir cocuk benim isim icin iyi' olacak demistir bunu duyduguna inanamaz,
daha beraber olmadigi bir adam nasil kendinde boyle birsey ister ama ona da hak verir cunku
gunun sonunda kocasidir, o onu sevmesede en dogal sey degilmidir sevdigin birinde cocuk istemek
ama Mark onu sevemez... seven insan onun yaptiklarini yapa bilirmi? ne dusunecegini sasirmistirki, ickili
bir sekilde Mark iceri girer, les gibi icki kokuyordur, bu gece Mark icin cok onemlidir bu haliyle nasil
disari cikacaktir? Markin kolunda tutarak
D: Bu ne hal
Mark: I'm fine (ben iyim)
D: Sen iyi degilsin, bu halde inglizce konusuyorsun iyi degilsin hadi bir dus al kendine gel, boyle disari cikamazsin
M: hayir no istemiyorum ben
Deniz Mark'in kolunu tutarak yukari banyoya dogru giderler
Kerem Murati dustugu yerde kaldirmis oturuyorlardir
M: boyle devam edemeyiz
K: nasil abi?
M: sen boyle hergun okula gidip sonra gelip bana bakamazsin sinavlarin gelecek nasil bitireceksin?
Kerem utanmistir daha abisina okula gitmedigini anlatamamistir
M: sen birseyler gizliyorsun
K: abi ben okula gitmiyorum
M: Nereye gidiyorsun?
K: is ariyordum ve bugun buldum ama hocalarla konusacagim dersleri ayarlayacagim okulu bitirecegim
M: kardesim ben seni okutmak adam etmek icin bu hale geldim beni yaniltma der
K: abi ihtiyacimiz vardi oyle izleyemezdim ama sana soz veriyorum okulu bitirecegim
Murat keremin sozune guvenmesede bu dediklerini kabulenmistir.
Deniz Marki olasi gucuyle dus kabine ceker Cekerken Mark denize sarili kulagina
M: I love you (seni seviyorum) diyerek fisildar deniz bu soylediklerini ickili oldugu
takmaz ama kendide artik Markin yaninda olmak istemez icinde acayip bir his vardi
ve yardimcilari Elifi cagirdi yardim etmesi icin.
Elif yukari cikti
D: Mark beyin kafasina biraz su dokun ben asada bekliyor olacagim, kendine gelsin biraz diyerek
banyoda cikar.
Elif Mark'in kafasinda su aktarmaya baslar Mark deniz yaninda sanarak elifde denizin yuzunu gorur
Elifi kendine dogru ceker ve opemeye baslar bu arada Deniz Mark'i merak etigi icin banyoya geri
gider ve opusen Elif ve Mark'i gorur
(bu bolum burda biter.)
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°8
Bolum 6
Deniz Marki oyle gorunce icinde bir ofke olustu herzaman icinde bir his vardi
mark'in boyle birseyler yapacagi aklina gelmisti ama simdi bu halde gorunce
ne yapacagini de dusunecegini bilemez bir halde Mark ve Elife tekrar bakar elif
kendini Mark'tan cekmeye calisiyordur ama Denizin gozu ofke dolmustur ve kosede duran
sampuan kutusunu alir Mark'in kafasina firlatir ne oldugunu anlamayamistir iki tane
deniz goruyordur.
Deniz ise ofkeyle banyoda cikar kosarak merdivenlerde iner, masanin ustunde duran cantasini
alir ve hizla arabaya gider, arabanin icinde bir iki dakika oturur. sadece eve bakar
ama ofkesi dinmemistir ve o ofkeyle yola cikar.
Kerem evde hazirlanmistir, ustune takim elibseyi giymistir, bugun denizle karsilastiktan sonra
kereme bir guven gelmistir, neden bilmiyordur, ama artik ustunde o denize layik olmadigi dusuncesi
yoktur evet yeterince parasi yoktur ama denizi seviyordur ve bunu kimse degistiremez, kocasi adin neydi
mukmu markimi neyse adi onun denize elemisini bile istemiyordu ve bu gece herseyi degistirecekti
denizi ikna edecekti artik o adamin denize onun askina dokunmasini istemiyordu, bu gece ne olacaksa
olacakti, artik deniz kendinin olacakti.
Mark saskindi ustunde duran elif'e baka kalmisti her yer islakti en son kafasinda hisetigi bir sise
vardi ve kafinin ne kadar acidigini hisediyordu uste sular akiyordu, elif ustundeyidi,
elif kalkarken mark'in ustune dustu mark'in kafasi duvara bir kez daha vurarak aci icin de bagirdi.
M: Deniz nerde? sen neden burdasin diye ofkesi buyuktu hala ustunde ickinin verdigi sersemlikte vardi.
elif ayaga kalkarken
e: deniz hanim beni optugunuzu gorunce ofkeyle cikti disari der
M: ne opmesi senimi diyerek saskinlikla ayaga kalkar
E: evet effendim deder
Mark ustu islak bir sekilde hemen disari dogru kosar denize ortalikta yoktur, mark cok meraklanmistir hala
ickinin verdigi etki vardir ustunde ama cebinde arabanin anahtarlarin ara cebinde cikarir
anahtari kapiyi acmaya dener, biraz cabalar ama acar en sonunda arabayi calistir ve denizi aramak icin yola
cikar, onu bulmak zorundadir, bu gece fark etmistir fark etmede denize ask oldugunu ve simdi
buyuk bir hata yaparak denizi kayip etmeyi goze alamaz. onu bu kadar sevdigini bu kadar zaman icinde
neden anlayamamis fark etmemistir ama simdi son hizla yoldadir, gozu acilip kapaniyordur ve pandigi anda
fren sesleri duyulur.
Kerem hazirlanmis Denizin kendine verdigi yola dogru yol almistir, taksici tarafik nedeniyle cok yavas gidiyordur
buda kereme dusunmek icin firsat vermistir, kerem bu gece ne olursa olsun hayatinin baslangici olacaktir.
universitedeki hocalariylada konusmus ve artik hem kalisip hem okumasina izin vermislerdir, cok mutlu bir sekilde
denizi bir daha gorecegi an icin sabirsizlaniyordur, adresse yaklastikca etrafta gelen siren sesleri onu sasirtir.
Taksici: abi kaza olmus biraz bekleticekler bizi galiba
K: tamam ben burda ineyim abi yurum der
takside iner yavas adimlarla kaza olan yere dogru yol alir.
Denizi araba da cikartmislardir, sedyeye koymuslardir, ne oldugunu bilmiyordur, sadece bir an onune dogru gelen
bir araba ve fren yaptigini hatirliyordur, simdi yuzunde kan akmakta ambulansa bindiryorlardir, ama deniz diger arabadaki
insanlari merak ediyrodur
D: onlar iyimi diye sesizce sorar
Ag: durumu hic iyi degil itfaye cikarmaya calisiyor der
Deniz o anda bayilir kim oldugunu bilmiyordur ama boyle bir kazada kim olursa olsun yasamasi gerekiyordur onlarinda sevdikleri vardir,
denizi tam ambulansa bindirirken kerem onu fark eder kosarark gelir yanina nefes nefes kalir,
sok icinde onu izler
Ag: cekil acil gitmemiz lazim der ambulansa alir
keremde arkasi sira ambulansa atlar
k: o benim esim der yalan soyluyordur ama simdi denizin yaninda olmasi gerekiyordur
ambulansin kapisi kapanir hizlica hastaneye yol alirlar
diger arabada bulunan mark hala kendine gelmemistir, itfaye onu keserek arabada cikartirla, tepkisiz bir sekilde sedyenin ustunede
ambulansa dogru hizlica gotururler. mark sesiz harketsiz bir sekilde oyle durmaktadir. ambulansin icinde 'beep beep' diye sesler
cikar ve bolum burda biter.
Deniz Marki oyle gorunce icinde bir ofke olustu herzaman icinde bir his vardi
mark'in boyle birseyler yapacagi aklina gelmisti ama simdi bu halde gorunce
ne yapacagini de dusunecegini bilemez bir halde Mark ve Elife tekrar bakar elif
kendini Mark'tan cekmeye calisiyordur ama Denizin gozu ofke dolmustur ve kosede duran
sampuan kutusunu alir Mark'in kafasina firlatir ne oldugunu anlamayamistir iki tane
deniz goruyordur.
Deniz ise ofkeyle banyoda cikar kosarak merdivenlerde iner, masanin ustunde duran cantasini
alir ve hizla arabaya gider, arabanin icinde bir iki dakika oturur. sadece eve bakar
ama ofkesi dinmemistir ve o ofkeyle yola cikar.
Kerem evde hazirlanmistir, ustune takim elibseyi giymistir, bugun denizle karsilastiktan sonra
kereme bir guven gelmistir, neden bilmiyordur, ama artik ustunde o denize layik olmadigi dusuncesi
yoktur evet yeterince parasi yoktur ama denizi seviyordur ve bunu kimse degistiremez, kocasi adin neydi
mukmu markimi neyse adi onun denize elemisini bile istemiyordu ve bu gece herseyi degistirecekti
denizi ikna edecekti artik o adamin denize onun askina dokunmasini istemiyordu, bu gece ne olacaksa
olacakti, artik deniz kendinin olacakti.
Mark saskindi ustunde duran elif'e baka kalmisti her yer islakti en son kafasinda hisetigi bir sise
vardi ve kafinin ne kadar acidigini hisediyordu uste sular akiyordu, elif ustundeyidi,
elif kalkarken mark'in ustune dustu mark'in kafasi duvara bir kez daha vurarak aci icin de bagirdi.
M: Deniz nerde? sen neden burdasin diye ofkesi buyuktu hala ustunde ickinin verdigi sersemlikte vardi.
elif ayaga kalkarken
e: deniz hanim beni optugunuzu gorunce ofkeyle cikti disari der
M: ne opmesi senimi diyerek saskinlikla ayaga kalkar
E: evet effendim deder
Mark ustu islak bir sekilde hemen disari dogru kosar denize ortalikta yoktur, mark cok meraklanmistir hala
ickinin verdigi etki vardir ustunde ama cebinde arabanin anahtarlarin ara cebinde cikarir
anahtari kapiyi acmaya dener, biraz cabalar ama acar en sonunda arabayi calistir ve denizi aramak icin yola
cikar, onu bulmak zorundadir, bu gece fark etmistir fark etmede denize ask oldugunu ve simdi
buyuk bir hata yaparak denizi kayip etmeyi goze alamaz. onu bu kadar sevdigini bu kadar zaman icinde
neden anlayamamis fark etmemistir ama simdi son hizla yoldadir, gozu acilip kapaniyordur ve pandigi anda
fren sesleri duyulur.
Kerem hazirlanmis Denizin kendine verdigi yola dogru yol almistir, taksici tarafik nedeniyle cok yavas gidiyordur
buda kereme dusunmek icin firsat vermistir, kerem bu gece ne olursa olsun hayatinin baslangici olacaktir.
universitedeki hocalariylada konusmus ve artik hem kalisip hem okumasina izin vermislerdir, cok mutlu bir sekilde
denizi bir daha gorecegi an icin sabirsizlaniyordur, adresse yaklastikca etrafta gelen siren sesleri onu sasirtir.
Taksici: abi kaza olmus biraz bekleticekler bizi galiba
K: tamam ben burda ineyim abi yurum der
takside iner yavas adimlarla kaza olan yere dogru yol alir.
Denizi araba da cikartmislardir, sedyeye koymuslardir, ne oldugunu bilmiyordur, sadece bir an onune dogru gelen
bir araba ve fren yaptigini hatirliyordur, simdi yuzunde kan akmakta ambulansa bindiryorlardir, ama deniz diger arabadaki
insanlari merak ediyrodur
D: onlar iyimi diye sesizce sorar
Ag: durumu hic iyi degil itfaye cikarmaya calisiyor der
Deniz o anda bayilir kim oldugunu bilmiyordur ama boyle bir kazada kim olursa olsun yasamasi gerekiyordur onlarinda sevdikleri vardir,
denizi tam ambulansa bindirirken kerem onu fark eder kosarark gelir yanina nefes nefes kalir,
sok icinde onu izler
Ag: cekil acil gitmemiz lazim der ambulansa alir
keremde arkasi sira ambulansa atlar
k: o benim esim der yalan soyluyordur ama simdi denizin yaninda olmasi gerekiyordur
ambulansin kapisi kapanir hizlica hastaneye yol alirlar
diger arabada bulunan mark hala kendine gelmemistir, itfaye onu keserek arabada cikartirla, tepkisiz bir sekilde sedyenin ustunede
ambulansa dogru hizlica gotururler. mark sesiz harketsiz bir sekilde oyle durmaktadir. ambulansin icinde 'beep beep' diye sesler
cikar ve bolum burda biter.
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°9
Bolum 7
Mark ve Deniz ikiside hastaneye goturulduler, Marka yolda kalbi durdugu icin mudale etmek zorunda kaldilar.
Mark ameliyata alinmisti deniz ise bir kac tektikten sonra yaralari temizlenerek odaya alinmistir.
Denizin yanindan bir saniye bile ayrilmayan Kerem denizi kayip etme korkusunu bir daha yasamış olmanin
sinirlerini yasiyordur.
Deniz uyoyordur, kerem ise denizin yanina oturmus onu sadece izliyordur, deniz yavasca uyanir, gozlerini
cok yavasca acar, karsisinda duran keremi gorunce nerde oldugunu anlayamaz, keremin burda ne isi vardir
en son hatirladigi yolda kendine dogru gelen bir araba ve fren sesleridir.
Deniz konusmaya calisir ama bogazi cok kurudur, cok zorlanir
D: Ne isimiz var burda diyerek sorar sesizce
K: Kaza yaptin hastaneye kaldirdilar diyerek denizin yuzunu oksar
d: diger ...diyerek yerinde kalkmaya calisir
kerem denizi eliyle iterek kalkmasina izin vermez
k: onlarda senin gibi hastaneye getirildi diyerek denizi sakinlestirmeye calistirir, o arda iceri
polisler girer.
Mark 6 saatir ameliyata durduktan sonra odasina alinir, cok zor gecmistir ama doktorlar umutlari oldugunu
belirtmislerdi, hastanedekiler esini aramaya calisirlar...telefonu calar ama hic cevap gelmez.
Doktorun bi tanesi Mark'in yanina gider sadece ona bakar... yilar sonra Mark'i bu halde gorecegi hic
aklina gelmemistir, Yillar once hamileyim senin cocuguna dediginde odasindan kovan Mark budur, simdi
onun oldugu hastaneye bu halde gelmistir, nasil birseydir bu Londra'da kacip Turkiye siginmis, burda
kendine bir hayat kurmus olan Emma simdi tek uzaklasmak istedigi kisiyi hayat boyu sevdigi tek kisiyi
tekrar karsisinda goruyordur ve simdi ona nefret duyamiyordur, cunku hala seviyordur, ona dogru yaklasir
kimse varmi yokmu hic bakmadan yavasca oper mark'i ama iceri giren yasli adamin onlari izlediginde hic farki yoktur
Diger yanda Eylul sokaklarda gezmektedir, bu gece boyle gecmistir ama bir sonraki gece ne olacak bilmiyordur,
daha dun sicak yuvasinda yatarken bugun mecbur cocuk esirgemede cikmisti, artik yasi cok buymustu ve orda kalmasina
artik yer ve zaman yoktu. simdi gidecek bir yeride yoktu ama iki uc parca esyasini topladi arkadaslariyla vedalasti ve yola
cikti ve simdi bir gecenin sonunda issiz bir sokakta geziyordu, icinde bir korku sanki birisi onu takip ediyormus gibiydi.
arda kafasini cevirse baksada kimseyi gormiyordu, sonra arkasinda ayak sesleri duydu bu ayak sesleri kendi hizlandikca
artma basladi, hizli daha hizli kendine dogru geliyordu kendide hizlandi nefes nefes kosmaya basladi
Yasli adam ve emma goz goze geldiler, adamin yuzu ofke doluydu, emma kendini mark'tan cekti
Yasli adami: doktor hanim siz benim damadima naptiginizi saniyorsunuz?
Emma ne diyecegini bilmiyordur cok saskindir, simdi bu o sevdigi kadinin evlendigi kadin belki cocuklari
oldugu kadin babasiydi ve bu durumda yakalamisti onu, bu durumdan dolayı onu sikayet etse isden atilirdi emma ve bakmasi
gereken birisi vardi bu isten cikmazdi
E: Birsey yapmiyordum
Yasli adam: siz hala atesi opucuklemi kontrol ediyorsunuz diye sordu?
Emma saskindi, ne dedigini anlamamisti ama
E: Evet effendim daha guvenli oluyor dedi, neden oyle dedi bilmiyordu ama simdilik kendini kurtarmisti
Y: ben yusuf kendimi tanitmadim diyerek elini uzatir
E: menmun oldum der
ikisi de mark'a bakar durur
E: Ben diger hastalarima bakayim bahanesiyle odada cikar
Simdi Yusuf ve Mark bas basadirlar ve yusuf'un yuzunde sinsi bir gulucuk olusur, en son markla bas basa
kaldiklarinda Mark kendisinden herseyini kizini bile almisti ve simdi Mark karsisinda bu sekilde duruyordur
simdi bir fisi cekse kimsenin haberi olmazdi mark hayatlarinda cikardimak icin bir haraket yeterdi yavasca
ayaga kalkti, bu ani yillardir bekliyordu yusuf yavas yavas adminlarla yanina ilerledi ama kahretsin iceri
hemsire girdi, bu hastanede hicmi tek kalamayacakti bu adamla,
H: Bey effendi burda cikmamiz lazim hastanin yaninda daha fazla kalamazsiniz
Yusuf istemesede odadan cikti.
Eylul kosuyor arkasinda hala sesler geliyordur bu arada murat elinde yurume degnegi kapiya cikmisti zor yuruyordu
ama bunu yapmak zorundaydi sabah olmustu ve hala keremde ses yoktu, yurumeye okadar konsantre olmustuki karsidan gelen
deliler gibi kosan kizi fark etmemisti, pat diye carpistilar ikiside yere yigildi, eylul simdi sadece arkasinda gelenlerde
kacma derdindeydi murat ise yere duserken hisetigi acidan, eylul tamam kalkti ayaga tekrar kosmaya baslayacakti ama yerde duran
muratin gozundeki aciyi fark eti onun yanina eyildi
E: iyimisiziniz
murat ofkeyle: siz bana carpmada gayet iyidim der eylul yuzune daha bakmamistir ama simdi kafasini kaldirinca o korkmus cocuk
ifadesiyle karsisinda duran kiza kizmayacagini anlamistir
M: Yardim et kalkayim surdan der
E: Nasil yardim edeyim kalkamiyormusunuz der, bir yerinizimi kirdim der
murat gulmeye baslar, kendini yavasca kaldirmaya calisir elini degnegine atar eylul simdi fark etmistir kolundan tutar
kaldirır goz goze gelirler
Polisler denizin odasindalardir denize soru ardina soru soruyorlardi
P: Nasil oldu bir daha anlatin
K: yeter 3 seferdir ayni seyi soruyorsunuz gormuyormusunuz oda yorgun ve halsiz
P: Biz isimizi yapiyorsuz siz kim oluyorsunuz da bizim isimizi engleliyorsunuz
K: Ben esi oluyorum der
Deniz duyduklarina inanamiyordur, kerem nasil boyle kolayca bir yalan soyler diye dusunurken
P: Ozaman birakin bizde isimizi yapalim esinizin iyligi icin bu kaza nasil oldu tam olarak bilelim der
K: tamam sorun ama onu yordugunuz an burda biter bu sorgu der
deniz saskindir onu dusundugu icin kereme ne diyecek bilmiyordur
P: deniz hanim birdaha anlatirmisiniz
D: yolda arabayla gidiyordum bir anda karsidaki araba bana dogru geldi hizliydi fren yaptim ama zamaninda duramadim der
P: tamam bunlari simdi yaziyorsuz... sonra birde merkezde sizi goremiz gerekebilirderken iceri
Yusuf girer denizin yanina gelir
Y: Kizim iyimisin, senin birseyin yok demi?
D: iyim baba der yusuftan ilk sefer bu kadar ilgi goruyordur ama simdiki soyleyecegi belki kendini cok zor duruma koyacaktir
Y: Markta iyi simdi gordum der
Bolum burda biter
Mark ve Deniz ikiside hastaneye goturulduler, Marka yolda kalbi durdugu icin mudale etmek zorunda kaldilar.
Mark ameliyata alinmisti deniz ise bir kac tektikten sonra yaralari temizlenerek odaya alinmistir.
Denizin yanindan bir saniye bile ayrilmayan Kerem denizi kayip etme korkusunu bir daha yasamış olmanin
sinirlerini yasiyordur.
Deniz uyoyordur, kerem ise denizin yanina oturmus onu sadece izliyordur, deniz yavasca uyanir, gozlerini
cok yavasca acar, karsisinda duran keremi gorunce nerde oldugunu anlayamaz, keremin burda ne isi vardir
en son hatirladigi yolda kendine dogru gelen bir araba ve fren sesleridir.
Deniz konusmaya calisir ama bogazi cok kurudur, cok zorlanir
D: Ne isimiz var burda diyerek sorar sesizce
K: Kaza yaptin hastaneye kaldirdilar diyerek denizin yuzunu oksar
d: diger ...diyerek yerinde kalkmaya calisir
kerem denizi eliyle iterek kalkmasina izin vermez
k: onlarda senin gibi hastaneye getirildi diyerek denizi sakinlestirmeye calistirir, o arda iceri
polisler girer.
Mark 6 saatir ameliyata durduktan sonra odasina alinir, cok zor gecmistir ama doktorlar umutlari oldugunu
belirtmislerdi, hastanedekiler esini aramaya calisirlar...telefonu calar ama hic cevap gelmez.
Doktorun bi tanesi Mark'in yanina gider sadece ona bakar... yilar sonra Mark'i bu halde gorecegi hic
aklina gelmemistir, Yillar once hamileyim senin cocuguna dediginde odasindan kovan Mark budur, simdi
onun oldugu hastaneye bu halde gelmistir, nasil birseydir bu Londra'da kacip Turkiye siginmis, burda
kendine bir hayat kurmus olan Emma simdi tek uzaklasmak istedigi kisiyi hayat boyu sevdigi tek kisiyi
tekrar karsisinda goruyordur ve simdi ona nefret duyamiyordur, cunku hala seviyordur, ona dogru yaklasir
kimse varmi yokmu hic bakmadan yavasca oper mark'i ama iceri giren yasli adamin onlari izlediginde hic farki yoktur
Diger yanda Eylul sokaklarda gezmektedir, bu gece boyle gecmistir ama bir sonraki gece ne olacak bilmiyordur,
daha dun sicak yuvasinda yatarken bugun mecbur cocuk esirgemede cikmisti, artik yasi cok buymustu ve orda kalmasina
artik yer ve zaman yoktu. simdi gidecek bir yeride yoktu ama iki uc parca esyasini topladi arkadaslariyla vedalasti ve yola
cikti ve simdi bir gecenin sonunda issiz bir sokakta geziyordu, icinde bir korku sanki birisi onu takip ediyormus gibiydi.
arda kafasini cevirse baksada kimseyi gormiyordu, sonra arkasinda ayak sesleri duydu bu ayak sesleri kendi hizlandikca
artma basladi, hizli daha hizli kendine dogru geliyordu kendide hizlandi nefes nefes kosmaya basladi
Yasli adam ve emma goz goze geldiler, adamin yuzu ofke doluydu, emma kendini mark'tan cekti
Yasli adami: doktor hanim siz benim damadima naptiginizi saniyorsunuz?
Emma ne diyecegini bilmiyordur cok saskindir, simdi bu o sevdigi kadinin evlendigi kadin belki cocuklari
oldugu kadin babasiydi ve bu durumda yakalamisti onu, bu durumdan dolayı onu sikayet etse isden atilirdi emma ve bakmasi
gereken birisi vardi bu isten cikmazdi
E: Birsey yapmiyordum
Yasli adam: siz hala atesi opucuklemi kontrol ediyorsunuz diye sordu?
Emma saskindi, ne dedigini anlamamisti ama
E: Evet effendim daha guvenli oluyor dedi, neden oyle dedi bilmiyordu ama simdilik kendini kurtarmisti
Y: ben yusuf kendimi tanitmadim diyerek elini uzatir
E: menmun oldum der
ikisi de mark'a bakar durur
E: Ben diger hastalarima bakayim bahanesiyle odada cikar
Simdi Yusuf ve Mark bas basadirlar ve yusuf'un yuzunde sinsi bir gulucuk olusur, en son markla bas basa
kaldiklarinda Mark kendisinden herseyini kizini bile almisti ve simdi Mark karsisinda bu sekilde duruyordur
simdi bir fisi cekse kimsenin haberi olmazdi mark hayatlarinda cikardimak icin bir haraket yeterdi yavasca
ayaga kalkti, bu ani yillardir bekliyordu yusuf yavas yavas adminlarla yanina ilerledi ama kahretsin iceri
hemsire girdi, bu hastanede hicmi tek kalamayacakti bu adamla,
H: Bey effendi burda cikmamiz lazim hastanin yaninda daha fazla kalamazsiniz
Yusuf istemesede odadan cikti.
Eylul kosuyor arkasinda hala sesler geliyordur bu arada murat elinde yurume degnegi kapiya cikmisti zor yuruyordu
ama bunu yapmak zorundaydi sabah olmustu ve hala keremde ses yoktu, yurumeye okadar konsantre olmustuki karsidan gelen
deliler gibi kosan kizi fark etmemisti, pat diye carpistilar ikiside yere yigildi, eylul simdi sadece arkasinda gelenlerde
kacma derdindeydi murat ise yere duserken hisetigi acidan, eylul tamam kalkti ayaga tekrar kosmaya baslayacakti ama yerde duran
muratin gozundeki aciyi fark eti onun yanina eyildi
E: iyimisiziniz
murat ofkeyle: siz bana carpmada gayet iyidim der eylul yuzune daha bakmamistir ama simdi kafasini kaldirinca o korkmus cocuk
ifadesiyle karsisinda duran kiza kizmayacagini anlamistir
M: Yardim et kalkayim surdan der
E: Nasil yardim edeyim kalkamiyormusunuz der, bir yerinizimi kirdim der
murat gulmeye baslar, kendini yavasca kaldirmaya calisir elini degnegine atar eylul simdi fark etmistir kolundan tutar
kaldirır goz goze gelirler
Polisler denizin odasindalardir denize soru ardina soru soruyorlardi
P: Nasil oldu bir daha anlatin
K: yeter 3 seferdir ayni seyi soruyorsunuz gormuyormusunuz oda yorgun ve halsiz
P: Biz isimizi yapiyorsuz siz kim oluyorsunuz da bizim isimizi engleliyorsunuz
K: Ben esi oluyorum der
Deniz duyduklarina inanamiyordur, kerem nasil boyle kolayca bir yalan soyler diye dusunurken
P: Ozaman birakin bizde isimizi yapalim esinizin iyligi icin bu kaza nasil oldu tam olarak bilelim der
K: tamam sorun ama onu yordugunuz an burda biter bu sorgu der
deniz saskindir onu dusundugu icin kereme ne diyecek bilmiyordur
P: deniz hanim birdaha anlatirmisiniz
D: yolda arabayla gidiyordum bir anda karsidaki araba bana dogru geldi hizliydi fren yaptim ama zamaninda duramadim der
P: tamam bunlari simdi yaziyorsuz... sonra birde merkezde sizi goremiz gerekebilirderken iceri
Yusuf girer denizin yanina gelir
Y: Kizim iyimisin, senin birseyin yok demi?
D: iyim baba der yusuftan ilk sefer bu kadar ilgi goruyordur ama simdiki soyleyecegi belki kendini cok zor duruma koyacaktir
Y: Markta iyi simdi gordum der
Bolum burda biter
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°10
Bolum 8
Deniz polislerin yaninda birseyler caktirmamak icin babasina
D: tamam babacim der yusuf kizini iyi taniyordur ve birseyler sakladigini
anlamistir.
Polisler oda cikar iyi gunler dilerler kerem ve denize
Yusuf kereme bakar
Y: Sen kimsin?
K: ben denizin a..... derken deniz keremin sozunu keser
D: asistanim benim o baba der
Yusuf: menmun oldum bende Yusuf Altin diyerek kereme elini uzatir
kerem elini verir yusuf sert bir sekilde elini tutar keremin ama kerem
goz kirpmadan ayni sekilde Yusufa bir cevap verir
Kerem simdi sadece denizi kendinin asistan olarak gormesine bozulmustur
ve deniz bakarak
K: Deniz hanim baska bir isteginiz yoksa ben gidiyorum der sert bir konusma tonu vardir
D: tamam gide bilirsin der yuzunde hic bir ifade yoktur.
Kerem arkasina donmeden odadan cikar deniz kendini boylemi goruyordur sadece bir asistanmidir
onun icin... ici icini yiyordur, ve hizlica ordan gider, denizle kazadan sonra bundan
sonra ne olacak diye konusmamislardir, belki simdi onu birakip gitmek en iyisi olacaktir.
Murati Eylul iceri girmesine yardim etmistir, murat bu kiza ilk goruste birseyler hisetmistir
bu ilk defa ona oluyordur ve napacagini bilmiyordur.
M: cok saol bu kadar yardim etigin icin
Eylul cekingen bir sekilde
E: asil siz beni kurtardiniz haberiniz yok
M: Nasil? diyerek saskin bir ses tonuyla sorar
E: arkamda birisi takip ediyordu beni der
M: gercekten sabahin bu saatinde senin bu sokaklarda ne isin vardi?
E: gidecek bir yerim yok diye hikayesini Murata anlatir Murat eylul icin cok uzulmustur
cok kirilgan cok icine kapanik bir karakter olarak karsisinda duruyordur.
M: hicmi gidecek yerin yok diye sorarken iceri kerem girer
murat keremi hic bu kadar sinirli gormemistir, onundeki kizi bile gormemistir kerem.
M: Kerem ne oldu?
K: yok birsey abi der bir anda karsisinda oturan guzel kizi fark eder
Deniz ve yusuf odadir, yusuf denize
Y: Deniz kizim sen kime carptin arabayla sana anlatilarmi
Deniz saskindir
D: kimee
Y: Mark'in arabasina carpmisin
D: Olamaz, diyerek kalkmaya calisir, Marki sevmiyordur, bundan emindi ama simdi Mark'in hastanede
yatigini duyudugu an icinde birseyler parcalanmistir
Y: yanina gitme daha uyanmamis zaten
D: baba birak gormem lazim diyerek kendini zorla yatakta kaldirir, her yeri agriyordur.
Mark ise hala tepkisiz bir sekilde yatiryordur, Deniz cok yavas sekilde Markin odasina gelir
babasi arkasinda, sadece mark'in yanina gider, gozunden yaslar akiyordur, hic boyle olmasini istememistir
ve simdi mark'i ne kadar uzak olmak istesede boyle yatarken gormek hic mutlu etmemistir kendini, mark yavasca
gozunu acar, karsisinda deniz duruyordur, ama kim oldugunu hatirlamiyordur, deniz heycanli bir sekilde
marka bakar
M: Where am i? der (nerdeyim der)
bolumde burda biter bu bolum kisa oldu
Deniz polislerin yaninda birseyler caktirmamak icin babasina
D: tamam babacim der yusuf kizini iyi taniyordur ve birseyler sakladigini
anlamistir.
Polisler oda cikar iyi gunler dilerler kerem ve denize
Yusuf kereme bakar
Y: Sen kimsin?
K: ben denizin a..... derken deniz keremin sozunu keser
D: asistanim benim o baba der
Yusuf: menmun oldum bende Yusuf Altin diyerek kereme elini uzatir
kerem elini verir yusuf sert bir sekilde elini tutar keremin ama kerem
goz kirpmadan ayni sekilde Yusufa bir cevap verir
Kerem simdi sadece denizi kendinin asistan olarak gormesine bozulmustur
ve deniz bakarak
K: Deniz hanim baska bir isteginiz yoksa ben gidiyorum der sert bir konusma tonu vardir
D: tamam gide bilirsin der yuzunde hic bir ifade yoktur.
Kerem arkasina donmeden odadan cikar deniz kendini boylemi goruyordur sadece bir asistanmidir
onun icin... ici icini yiyordur, ve hizlica ordan gider, denizle kazadan sonra bundan
sonra ne olacak diye konusmamislardir, belki simdi onu birakip gitmek en iyisi olacaktir.
Murati Eylul iceri girmesine yardim etmistir, murat bu kiza ilk goruste birseyler hisetmistir
bu ilk defa ona oluyordur ve napacagini bilmiyordur.
M: cok saol bu kadar yardim etigin icin
Eylul cekingen bir sekilde
E: asil siz beni kurtardiniz haberiniz yok
M: Nasil? diyerek saskin bir ses tonuyla sorar
E: arkamda birisi takip ediyordu beni der
M: gercekten sabahin bu saatinde senin bu sokaklarda ne isin vardi?
E: gidecek bir yerim yok diye hikayesini Murata anlatir Murat eylul icin cok uzulmustur
cok kirilgan cok icine kapanik bir karakter olarak karsisinda duruyordur.
M: hicmi gidecek yerin yok diye sorarken iceri kerem girer
murat keremi hic bu kadar sinirli gormemistir, onundeki kizi bile gormemistir kerem.
M: Kerem ne oldu?
K: yok birsey abi der bir anda karsisinda oturan guzel kizi fark eder
Deniz ve yusuf odadir, yusuf denize
Y: Deniz kizim sen kime carptin arabayla sana anlatilarmi
Deniz saskindir
D: kimee
Y: Mark'in arabasina carpmisin
D: Olamaz, diyerek kalkmaya calisir, Marki sevmiyordur, bundan emindi ama simdi Mark'in hastanede
yatigini duyudugu an icinde birseyler parcalanmistir
Y: yanina gitme daha uyanmamis zaten
D: baba birak gormem lazim diyerek kendini zorla yatakta kaldirir, her yeri agriyordur.
Mark ise hala tepkisiz bir sekilde yatiryordur, Deniz cok yavas sekilde Markin odasina gelir
babasi arkasinda, sadece mark'in yanina gider, gozunden yaslar akiyordur, hic boyle olmasini istememistir
ve simdi mark'i ne kadar uzak olmak istesede boyle yatarken gormek hic mutlu etmemistir kendini, mark yavasca
gozunu acar, karsisinda deniz duruyordur, ama kim oldugunu hatirlamiyordur, deniz heycanli bir sekilde
marka bakar
M: Where am i? der (nerdeyim der)
bolumde burda biter bu bolum kisa oldu
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°11
Bolum 9
kazandan iki hafta gecmistir, deniz markla yeni bir baslangic yapmistir, bu baslangici yapmaya
mecbur kalmistir. Mark kazadan sonra hic birsey hatirlamayarak uyandiktan sonra deniz hayata son
haftalarda dusunduklerini markta ayrilma kararinda vazgecmistir, cunku simdi eski kizgin mark yoktur
karsisinda, hic birsey hatirlamayan gecmisinde naptigini bilmeyen bir insan haline donmustur, ve
deniz simdi onu birakamiyordur, belki hayatinda kendi icin birseyler yapmak icin tamam zamanidir
ama simdi kendini sucluyordur.
Kerem iki haftadir denizle beraber calismanin verdigi yorgunluk ve ona dokunamamanin zorluklarini
cekiyordur, iki koca hafta gecmistir ve deniz kendine sadece isci patrondan daha fazla olmayacaklarini
belirtmistir, ama bu kadar severken denizi onun yaninda olup ona dokunamamak onu cok zorluyordur,
bazen durup sadece onu izlemek istiyordur ama yapamiyordur, zamanlar oluyordur denizin belki kendini
izledigini hisetiyor ve ne dusundugunu bilmemek deli ediyordur ama artik onun kararlarina saygi duyacagina
sadece okul ve is icin calisacaktir, denizi yaninda tutacaktir ve zamani geldiginde onu mark'tan alacaktir.
Eylul Keremin yardimiyla Denizin evinde calismaya baslamistir, deniz yoken mark'a o bakiyordur
ama mark'in arda sinirli ve capkin haleri Eylulu korkutuyordur ama bunu Denize anlatamiyordur, tekrar sokaklara
kimsesiz olmaya dayanamayacaktir, deniz mark'in hic birseyi hatirlamadigini dusunuyordur
ama eylul bir kac sefer mark'in birseyler gizlediginde emindir ama bunu denize soylerse inanmamasinda korkuyordur,
simdi cok kafasi karisiktir ve o gun olacaklardan sonra hayati iyice degisecekti. daha yeni camasirlari
asmisti, saat oglendi ve evin isleri yeni bitmisti 5 dakika oturmak dinlenmek istemisti sadece dinlemek
ama oturdugu yerde yukardan ayaksesleri geldigini duyunca orda cikmak istedi bir kac gundur mark etrafinda olunca hic
rahat hisetmiyordu ve bugunde ogunlerden birtanesiydi, sabah kahvaltiyi hazirlarken markin kendini izledigini hisetmisti
ama simdi icinde korku duyuyordu ve ayaga kalktigi an mark karsisinda duruyordu, cekilmeye cagirdi ama mark
ustune dogru geldi, yitmeye calisti ama olmuyordu, mark ondan cok gucluyu en son yere dusme sesi ve evde olusan ciglik sesleri
yankilandi
Murat bugun cok huzursuzdu, ayaklari gitikce iyilesiyordu, ilaclarini almaya baslamistir ama Eylulu merak ediyordur, ilk gordugu
gunden sonra ask olmustur ona ve simdi aklima hep o geliyordur, simdi kendine yeni hayata kurmaya baslamistir eylul ama murat onu dusunmede
edemiyordur ve ogun kapi caldiginda karsinda eylulu o halde goremek hic aklina gelmemistir. Eylul oraya nasil gitigini
bilmemez bir durumdadir, her yeri kan icinde dedir bir anda saldirmistir, ondan nasil kurtuldugunu bilmiyordur
ama ilk aklina gelen yer muratin yanidir onun yaninda kendini rahat hisediyordur, murat soracaktir ne oldu diyecektir
cevapi yoktur mark soylemistir bunu kimseye anlatirsana seni oldurum diye olmekten korkmadigini saniyordur eskide ama simdi korktugunu
anlamisti
m: ne oldu sana diyerek iceri alir
e: cantam diyerek aglar, simdi sadece kendini korkumak icin yalan soylemesi gerekiyordur
m: polisi aramamiz lazim der
E: iceri girer oturur bacaklarina sarilarak olmaz der
murat daha cok sormak istemez zamani gelince o anlatir diye sadece yanina oturur.
Deniz eve gidiginde eylulu bulamaz, markta yoktur ortalikta, sonra banyonya girer mark yuzunu yikiyordur, kafasinda kan akiyordur,
yanina yaklasarak
d: ne oldu sana eylul nerde?
m: kovdum der
deniz saskindir
m: merdivende dustum o yoktu
deniz anlamamistir eylul hep evdedir nasil olur anlamamistir ama simdi
sadece markin kafasinda akan kana bakar sonra eylule ilgilenecektir.
doktoru cagirir, doktor gelir bakar onemli birsey olmadigin soyler.
doktor gittikten sonra
M: birdaha o kizi bu evde istemiyorum der
D: neden? ne oldu sana napti?
m: bana birsey yapmadi, ben onun yaninda huzursuz oluyorum dedi
deniz gitikce kafasinda suhpeleler olusmaya basladi, mark'a ne olmustu gercekten birsey
hatirlamiyormuydu yoksam bu denizi yaninda tutmak icin bir oyunmuydu bilmek istiyordu.
mark'in yaninda cikti deniz, eylul ilk ise basladigi gun ona bir telefon almisti birgun isine yarar diye ve bugun
o gundu nerde oldugunu ogrenmek icin aradi, ona konusmasi gerekiyordu, telefon caldi,
birkac sefer caldiktan sonra karsisina bir erkek cikti.
mu: buyrun
d: eylul ordami dedi
murat birkac sefer daha denizle konusmustu ve sesini tanidi
m: deniz hanim eylul burda ama hic iyi degil dedi,
deniz o an telefonu dusurdu, donmus bir haldeydi o anda odaya mark girdi
bolum burda bitti
kazandan iki hafta gecmistir, deniz markla yeni bir baslangic yapmistir, bu baslangici yapmaya
mecbur kalmistir. Mark kazadan sonra hic birsey hatirlamayarak uyandiktan sonra deniz hayata son
haftalarda dusunduklerini markta ayrilma kararinda vazgecmistir, cunku simdi eski kizgin mark yoktur
karsisinda, hic birsey hatirlamayan gecmisinde naptigini bilmeyen bir insan haline donmustur, ve
deniz simdi onu birakamiyordur, belki hayatinda kendi icin birseyler yapmak icin tamam zamanidir
ama simdi kendini sucluyordur.
Kerem iki haftadir denizle beraber calismanin verdigi yorgunluk ve ona dokunamamanin zorluklarini
cekiyordur, iki koca hafta gecmistir ve deniz kendine sadece isci patrondan daha fazla olmayacaklarini
belirtmistir, ama bu kadar severken denizi onun yaninda olup ona dokunamamak onu cok zorluyordur,
bazen durup sadece onu izlemek istiyordur ama yapamiyordur, zamanlar oluyordur denizin belki kendini
izledigini hisetiyor ve ne dusundugunu bilmemek deli ediyordur ama artik onun kararlarina saygi duyacagina
sadece okul ve is icin calisacaktir, denizi yaninda tutacaktir ve zamani geldiginde onu mark'tan alacaktir.
Eylul Keremin yardimiyla Denizin evinde calismaya baslamistir, deniz yoken mark'a o bakiyordur
ama mark'in arda sinirli ve capkin haleri Eylulu korkutuyordur ama bunu Denize anlatamiyordur, tekrar sokaklara
kimsesiz olmaya dayanamayacaktir, deniz mark'in hic birseyi hatirlamadigini dusunuyordur
ama eylul bir kac sefer mark'in birseyler gizlediginde emindir ama bunu denize soylerse inanmamasinda korkuyordur,
simdi cok kafasi karisiktir ve o gun olacaklardan sonra hayati iyice degisecekti. daha yeni camasirlari
asmisti, saat oglendi ve evin isleri yeni bitmisti 5 dakika oturmak dinlenmek istemisti sadece dinlemek
ama oturdugu yerde yukardan ayaksesleri geldigini duyunca orda cikmak istedi bir kac gundur mark etrafinda olunca hic
rahat hisetmiyordu ve bugunde ogunlerden birtanesiydi, sabah kahvaltiyi hazirlarken markin kendini izledigini hisetmisti
ama simdi icinde korku duyuyordu ve ayaga kalktigi an mark karsisinda duruyordu, cekilmeye cagirdi ama mark
ustune dogru geldi, yitmeye calisti ama olmuyordu, mark ondan cok gucluyu en son yere dusme sesi ve evde olusan ciglik sesleri
yankilandi
Murat bugun cok huzursuzdu, ayaklari gitikce iyilesiyordu, ilaclarini almaya baslamistir ama Eylulu merak ediyordur, ilk gordugu
gunden sonra ask olmustur ona ve simdi aklima hep o geliyordur, simdi kendine yeni hayata kurmaya baslamistir eylul ama murat onu dusunmede
edemiyordur ve ogun kapi caldiginda karsinda eylulu o halde goremek hic aklina gelmemistir. Eylul oraya nasil gitigini
bilmemez bir durumdadir, her yeri kan icinde dedir bir anda saldirmistir, ondan nasil kurtuldugunu bilmiyordur
ama ilk aklina gelen yer muratin yanidir onun yaninda kendini rahat hisediyordur, murat soracaktir ne oldu diyecektir
cevapi yoktur mark soylemistir bunu kimseye anlatirsana seni oldurum diye olmekten korkmadigini saniyordur eskide ama simdi korktugunu
anlamisti
m: ne oldu sana diyerek iceri alir
e: cantam diyerek aglar, simdi sadece kendini korkumak icin yalan soylemesi gerekiyordur
m: polisi aramamiz lazim der
E: iceri girer oturur bacaklarina sarilarak olmaz der
murat daha cok sormak istemez zamani gelince o anlatir diye sadece yanina oturur.
Deniz eve gidiginde eylulu bulamaz, markta yoktur ortalikta, sonra banyonya girer mark yuzunu yikiyordur, kafasinda kan akiyordur,
yanina yaklasarak
d: ne oldu sana eylul nerde?
m: kovdum der
deniz saskindir
m: merdivende dustum o yoktu
deniz anlamamistir eylul hep evdedir nasil olur anlamamistir ama simdi
sadece markin kafasinda akan kana bakar sonra eylule ilgilenecektir.
doktoru cagirir, doktor gelir bakar onemli birsey olmadigin soyler.
doktor gittikten sonra
M: birdaha o kizi bu evde istemiyorum der
D: neden? ne oldu sana napti?
m: bana birsey yapmadi, ben onun yaninda huzursuz oluyorum dedi
deniz gitikce kafasinda suhpeleler olusmaya basladi, mark'a ne olmustu gercekten birsey
hatirlamiyormuydu yoksam bu denizi yaninda tutmak icin bir oyunmuydu bilmek istiyordu.
mark'in yaninda cikti deniz, eylul ilk ise basladigi gun ona bir telefon almisti birgun isine yarar diye ve bugun
o gundu nerde oldugunu ogrenmek icin aradi, ona konusmasi gerekiyordu, telefon caldi,
birkac sefer caldiktan sonra karsisina bir erkek cikti.
mu: buyrun
d: eylul ordami dedi
murat birkac sefer daha denizle konusmustu ve sesini tanidi
m: deniz hanim eylul burda ama hic iyi degil dedi,
deniz o an telefonu dusurdu, donmus bir haldeydi o anda odaya mark girdi
bolum burda bitti
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°12
Bolum 10
Murat diger yanda ses kesilince, telefonu kapatir birsey oldugu aklina gelmez, sadece hatlar yuzunde sanarar, Eylul daha yeni rahatlamistir, uzun ve yorucu bir gunden sonra uykuya dalar, bu sefer murat sadece onun yanina gider, yaninda oturur, ona ne oldugunu ogrenecektir ve ogrendigi an bunu ona kim yaptiysa canini yakacaktir, ayaklari yada hic iyi olmamasi bunu degistirmeyecektir. Eylul ruya goruyordur, yasadiklarini tekrardan uykusunda tekrarliyordur, bir an icin sanki
gercek sanamister ve ciglik sesleri yankilanir, hemen kalkar ayaga yaninda murati gorur ve murat simsicak bir sekilde sarilir,
murat anlimda operek, sadece onun yaninda oldugunu ona hisetirmeye calisir.
eylule mark birsey yapmadan kacmayi basarmistir eylul, nasil yaptigini bilmiyordur, ama bir anda ustunde duran adami, kendinde cekmistir, belki ciglik atmasi 1 dakika bile olsun butun ilgisini kendinede cekmesini saglamistir. ama iyiki kurtulmustur, orda olsaydi neler yasayacaginda korkuyordu.
Denizin telefonu yerde mark ona bakiyordur, mark ofkeli gorunuyordu, neden bilmiyordu deniz ama icine iyice korku gelmisti, eskide olsa markin napacagini bilirdi ama bu mark birsey hatirlamiyordu, yada deniz oyle dusunuyordu ve yuzundeki ofke herseyi anlatiyordu.
M: ben onu arama demedimi sana diyerek sert bir ses tonu cikartir
deniz ofkelidir ama korkuyordur, bu onun marka kafa tutmasinda vaz gecirmiyordur.
d: ben kendim dusune biliyorum, istedim aradim der
markin iyice sinirlendigini fark eder
m: ne anlati sana?
d: birsey anlatmasimi lazim der bu sefer eylule ne olduysa markin yaptigini dusunmeye basladi.
d: naptin kiza diyerek hic naptigini fark etmeden mark'a bakar icinde korku vardir ama simdi
hersey ogrenmek istiyordur.
m: o benimle beraber olmaya calisti diye yalan soyler
d: beni aptal yerine koyma
m: iki haftadir koyuyorum farkindamisin?
deniz iyice sinirlenmistir, barka tokat atmak icin elini kaldirir ama mark ondan once davranir, mark denizin
yuzune carpar, deniz yere yiglir, hic tepki vermeden orda yerde yatar
Kerem yeni eve gelmistir ve evde eylulu gorunce sasirmistir, eylul denizin yaninda olmasi gerekiyordur,
hem orda denize yardimci oluyordur hemde markla ayni evde yanliz kalmamalarini sagliyordu, bu kizin simdi
burda ne isi var diye dusunurken eylul yuzundeki izleri gorur, icine kotu bir his dogar.
K: ne oldu sana eylul
m: birak kerek simdi anlatmak istemiyor
K: abi ne oldu bilmem lazim
eylul cekiyordur, ne diyecegini bilemiyordur
M: simdi zamani degil kerem rahat birak kizi
k: deniz burda oldugunu biliyormu diyince eylul aglamaya basliyor kerem ne oldugunu anlamaya calisiyordur
ama birsey anlamiyordur
m: eylul merak etme deniz burda oldugunu biliyor dedigi an eylulun yuzu iyice korkmus ifadesi aliyor
kerem eylul yanina eyliyor
k: eylul neden deniz dediginde korktun
eylul titriyordur
e: korkmadim
k: bana analata bilirsin der
eylul anlatmak istemiyordur, ama simdi sadece kendi icin degil deniz icinde endisileniyordur.
e: mark yapti iki kelime soyler tek iki kelime cikar agzinda kerem gerisini duymada
evde ofkeyle sinirle cikar, simdi dusunmeye zamani yoktur, deniz markla ayni evde tek
basinadir ne oldugunu bilmeden, kerem kosar, durmadan kosar, bir taksiye biner.
evin icin de eylu murat sarilarak aglar, murat soruyu sormaya korkar
m: sana seni diye lafi geveler eylul ne demek istedigini anlamamistir
e: birsey yapamadi diye direk cevap verir
murat neden bilmiyor cok rahatlamistir, onun icin cok korkmustur ve simdi ona yardim etmek
ister ve agzinda hic dusunmede
m: benimle evlenirmsin der
eylul o halde evlilik ne dusunmek istemiyordur, murat cok iyidir ama hayat boyu muratla yasaya bilirmidir
bilemez, murat tam cevap beklerken anneside gelir.
Kerem denizin evine gide bildigi kadar hizli gitmistir, bir dakika bile kayip etmek istemiyordur, denizin evinin kapisina geldiginde
kapi aciktir, iceri girer etrafina bakinir, denizin adini cagirir simdi icine buyuk bir bosluk kayip etme korkusu gelmistir, bu sefer kayip etmeyecektir, en son denizin konustugu odaya girer, ortalikta deniz yoktur, ama yerdeki kan izlerini fark edince yere duser, kana bakar.
bu bolumde burda biter.
Murat diger yanda ses kesilince, telefonu kapatir birsey oldugu aklina gelmez, sadece hatlar yuzunde sanarar, Eylul daha yeni rahatlamistir, uzun ve yorucu bir gunden sonra uykuya dalar, bu sefer murat sadece onun yanina gider, yaninda oturur, ona ne oldugunu ogrenecektir ve ogrendigi an bunu ona kim yaptiysa canini yakacaktir, ayaklari yada hic iyi olmamasi bunu degistirmeyecektir. Eylul ruya goruyordur, yasadiklarini tekrardan uykusunda tekrarliyordur, bir an icin sanki
gercek sanamister ve ciglik sesleri yankilanir, hemen kalkar ayaga yaninda murati gorur ve murat simsicak bir sekilde sarilir,
murat anlimda operek, sadece onun yaninda oldugunu ona hisetirmeye calisir.
eylule mark birsey yapmadan kacmayi basarmistir eylul, nasil yaptigini bilmiyordur, ama bir anda ustunde duran adami, kendinde cekmistir, belki ciglik atmasi 1 dakika bile olsun butun ilgisini kendinede cekmesini saglamistir. ama iyiki kurtulmustur, orda olsaydi neler yasayacaginda korkuyordu.
Denizin telefonu yerde mark ona bakiyordur, mark ofkeli gorunuyordu, neden bilmiyordu deniz ama icine iyice korku gelmisti, eskide olsa markin napacagini bilirdi ama bu mark birsey hatirlamiyordu, yada deniz oyle dusunuyordu ve yuzundeki ofke herseyi anlatiyordu.
M: ben onu arama demedimi sana diyerek sert bir ses tonu cikartir
deniz ofkelidir ama korkuyordur, bu onun marka kafa tutmasinda vaz gecirmiyordur.
d: ben kendim dusune biliyorum, istedim aradim der
markin iyice sinirlendigini fark eder
m: ne anlati sana?
d: birsey anlatmasimi lazim der bu sefer eylule ne olduysa markin yaptigini dusunmeye basladi.
d: naptin kiza diyerek hic naptigini fark etmeden mark'a bakar icinde korku vardir ama simdi
hersey ogrenmek istiyordur.
m: o benimle beraber olmaya calisti diye yalan soyler
d: beni aptal yerine koyma
m: iki haftadir koyuyorum farkindamisin?
deniz iyice sinirlenmistir, barka tokat atmak icin elini kaldirir ama mark ondan once davranir, mark denizin
yuzune carpar, deniz yere yiglir, hic tepki vermeden orda yerde yatar
Kerem yeni eve gelmistir ve evde eylulu gorunce sasirmistir, eylul denizin yaninda olmasi gerekiyordur,
hem orda denize yardimci oluyordur hemde markla ayni evde yanliz kalmamalarini sagliyordu, bu kizin simdi
burda ne isi var diye dusunurken eylul yuzundeki izleri gorur, icine kotu bir his dogar.
K: ne oldu sana eylul
m: birak kerek simdi anlatmak istemiyor
K: abi ne oldu bilmem lazim
eylul cekiyordur, ne diyecegini bilemiyordur
M: simdi zamani degil kerem rahat birak kizi
k: deniz burda oldugunu biliyormu diyince eylul aglamaya basliyor kerem ne oldugunu anlamaya calisiyordur
ama birsey anlamiyordur
m: eylul merak etme deniz burda oldugunu biliyor dedigi an eylulun yuzu iyice korkmus ifadesi aliyor
kerem eylul yanina eyliyor
k: eylul neden deniz dediginde korktun
eylul titriyordur
e: korkmadim
k: bana analata bilirsin der
eylul anlatmak istemiyordur, ama simdi sadece kendi icin degil deniz icinde endisileniyordur.
e: mark yapti iki kelime soyler tek iki kelime cikar agzinda kerem gerisini duymada
evde ofkeyle sinirle cikar, simdi dusunmeye zamani yoktur, deniz markla ayni evde tek
basinadir ne oldugunu bilmeden, kerem kosar, durmadan kosar, bir taksiye biner.
evin icin de eylu murat sarilarak aglar, murat soruyu sormaya korkar
m: sana seni diye lafi geveler eylul ne demek istedigini anlamamistir
e: birsey yapamadi diye direk cevap verir
murat neden bilmiyor cok rahatlamistir, onun icin cok korkmustur ve simdi ona yardim etmek
ister ve agzinda hic dusunmede
m: benimle evlenirmsin der
eylul o halde evlilik ne dusunmek istemiyordur, murat cok iyidir ama hayat boyu muratla yasaya bilirmidir
bilemez, murat tam cevap beklerken anneside gelir.
Kerem denizin evine gide bildigi kadar hizli gitmistir, bir dakika bile kayip etmek istemiyordur, denizin evinin kapisina geldiginde
kapi aciktir, iceri girer etrafina bakinir, denizin adini cagirir simdi icine buyuk bir bosluk kayip etme korkusu gelmistir, bu sefer kayip etmeyecektir, en son denizin konustugu odaya girer, ortalikta deniz yoktur, ama yerdeki kan izlerini fark edince yere duser, kana bakar.
bu bolumde burda biter.
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°13
Bolum 11
Kerem evdedir kani gordukten sonra deliye donmustur, iyice sinirlenmistir, ama bu denizin ortalikta olmadi gercegini
degistirmiyordur, diger odalara bakmaya devam eder heryerde denizi arar, icinde ofke ve denize birsey olacagi
korkusu vardir, en son girdigi odada bomba patlamis gibi manzara vardir, elbiseler heryerde oda cok dagıniktir
sanki birileri acilen orda cikmis gitmis gibi,
artik denizi bulamanın cok zor olacagini biliyordur ama vazgeçmez de
orda birseyler aramaya baslar ufak birsey bulursa denize bir adim daha yaklasacagini biliyordur, evin icin de aramaya
devam eder.
Mark denizi bayildiktan sonra arabaya koymustur, aceleyle ustune pasaportları, birkac esya ve para almistir, sirketi arayip denizle tatile gidecegini soyledikten sonra yola cikmisitir, simdi yaz evine dogru yol aliyordur, deniz herseyi ogrenmistir
hafizasinin gercekten kayip olmadigini biliyordur ve simdi denizi kendiyle tutmanin tek yolu onu buralardan goturmektir, hatta
inglitereye bile götürmeyi düşünüyodur ama yine de napacagini bilmiyordur
simdi tek bildigi denizin ve kendinin bas basa zamana ihtiyaclari oldugu dur.
Kerem evde yaptigi aramada hic birsey bulamamistir, sadece yerdeki kan, ve denizin cep telefonudur, simdi polise gitse ne diyecektir, sevdigim kadini kocasimi kacirdi bu cok sacma diye düşünür, kendi arastirmasını yapmasi gerekiyordur, ve ilk isi denizin en iyi arkadasi arzuyu bulmaktir, ama senelerdir konusmuyordur, simdi ne diyecektir, en iyi arkadasini piskopat tecavuzcu kocasi kacirdi, senden yardim istiyorumu diyecektir, ama simdi kim ne dusunecek umrunda degildir, ama insallah arzu ayni adresste yasiyordur yoksam umutları gitikce tükeniyodur.
Deniz arbanin arka koltugunda yavas yavas kendine gelir, oynamaya calisir ama eli ayagi baglidir, agizindan ses cikartamiyordur, on koltukda o oturuyordur, bir yildir yasadigi adamin nasil bir canavar oldugunu gormemistir, anlayamiyordur,
napacagini bilmiyordur, simdi ama onunla bir yere gitmeyecektir, yavasca sesini cikarmada oldugu yerde kalkar markin kafasina eliyle vurmaya baslar ama eli bagli oldugunda cok etkisi olmaz ama mark denize bakayim derken, direksyon elinde
kayar araba hizla onundeki agca carpar.
bu bolumde burda biter, sacmaladim ve kisa oldu kusura bakmayin
Kerem evdedir kani gordukten sonra deliye donmustur, iyice sinirlenmistir, ama bu denizin ortalikta olmadi gercegini
degistirmiyordur, diger odalara bakmaya devam eder heryerde denizi arar, icinde ofke ve denize birsey olacagi
korkusu vardir, en son girdigi odada bomba patlamis gibi manzara vardir, elbiseler heryerde oda cok dagıniktir
sanki birileri acilen orda cikmis gitmis gibi,
artik denizi bulamanın cok zor olacagini biliyordur ama vazgeçmez de
orda birseyler aramaya baslar ufak birsey bulursa denize bir adim daha yaklasacagini biliyordur, evin icin de aramaya
devam eder.
Mark denizi bayildiktan sonra arabaya koymustur, aceleyle ustune pasaportları, birkac esya ve para almistir, sirketi arayip denizle tatile gidecegini soyledikten sonra yola cikmisitir, simdi yaz evine dogru yol aliyordur, deniz herseyi ogrenmistir
hafizasinin gercekten kayip olmadigini biliyordur ve simdi denizi kendiyle tutmanin tek yolu onu buralardan goturmektir, hatta
inglitereye bile götürmeyi düşünüyodur ama yine de napacagini bilmiyordur
simdi tek bildigi denizin ve kendinin bas basa zamana ihtiyaclari oldugu dur.
Kerem evde yaptigi aramada hic birsey bulamamistir, sadece yerdeki kan, ve denizin cep telefonudur, simdi polise gitse ne diyecektir, sevdigim kadini kocasimi kacirdi bu cok sacma diye düşünür, kendi arastirmasını yapmasi gerekiyordur, ve ilk isi denizin en iyi arkadasi arzuyu bulmaktir, ama senelerdir konusmuyordur, simdi ne diyecektir, en iyi arkadasini piskopat tecavuzcu kocasi kacirdi, senden yardim istiyorumu diyecektir, ama simdi kim ne dusunecek umrunda degildir, ama insallah arzu ayni adresste yasiyordur yoksam umutları gitikce tükeniyodur.
Deniz arbanin arka koltugunda yavas yavas kendine gelir, oynamaya calisir ama eli ayagi baglidir, agizindan ses cikartamiyordur, on koltukda o oturuyordur, bir yildir yasadigi adamin nasil bir canavar oldugunu gormemistir, anlayamiyordur,
napacagini bilmiyordur, simdi ama onunla bir yere gitmeyecektir, yavasca sesini cikarmada oldugu yerde kalkar markin kafasina eliyle vurmaya baslar ama eli bagli oldugunda cok etkisi olmaz ama mark denize bakayim derken, direksyon elinde
kayar araba hizla onundeki agca carpar.
bu bolumde burda biter, sacmaladim ve kisa oldu kusura bakmayin
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°14
Bolum 12
Denizin marka saldirmasinin sonucu araba kazasidir, on koltukta oturan mark tepkisiz bir sekilde yatiyordur, deniz ise o anda kendini koltugun ustune atarak cok yara almadan kurtulmustur, eli ayagi hala baglidir, elini agzina goturerek yavasca agzindaki bandi cikartir, simdi daha iyi nefes aliyordur, ama simdi mark kalkmadam ordan kalkmasi, gitmesi gerekiyordur, arbasin kapisini eliyle cekti ama itemedi, dondu yavasca ayagiyla iterek kapi acildi, kendini yere ati, yerde duran cam parcasini eline aldi, kesene kadar eli kan icinde kalmisti ama simdi en azinda kurtulmustu, basi cok agriyordu, mark cok sert vurmustu, simdi burda gitmesi gerekiyordu ama bazi seylere ihtiyaci vardi, on koltuga markin yanina dogru gitti, mark nefes aliyordu ama baygindi ve simdi gitmesi gerekiyordu, yavasca markin cebine elini ati mark hala tepkisizdi, orda uzaklasmasi gerekiyordu deniz hayatinda hic bu kadar korkmamisti.
Kerem Arzunun kapasinin onundeydi simdi ona nasil yaklasacakti bilmiyordu ama kapiya vurdu, karsisina bir erkek cikti kapiyi bu adam acmisti, yanlis adresmi diye saskin bir halde elindeki kagit parcasina bakti ama adamin arkasinda duran arzuydu hic degismemisti, onu yilar once gordugu gibi karsisinda duruyordu.
Arzu kapiya geldi yuzunde saskin bir ifade vardi
a: kerem, kerem senmisin?
adam kereme kotu bir sekilde bakti
K: evet benim arzu dedi arzu kereme sarildi
elinden tutarak iceri aldi adam keremi takip ederek kapiyi kapatir, arzu oturur keremde yanina
arzu keremin yilar sonra kapisina gelmesine sasirmistir ama cok sevinmistir.
K: arzu sana birsey soyleyecegim
arzu gulerek
A: ne diyeceksin beni sevdiginimi, ama sansini kayip etin diyerek elini yanindaki adama uzatir.
Kerem bu durumda bile arzunun minik sirin haline gulmeye basariyordur
adam gelir arzunun yanina oturur
A: esim sevket, sevket bu benin cok eski bir arkadasim kerem diyerek iki adami tanistirir.
K: arzu denizde haberin varmi?
A: yilar sonra aklin basinami geldi diyerek ciddi bir sekilde sorar
K: geleli haftalar oluyor der
A: ozaman simdi neden yaninda degilsin Mark yuzundenmi onlar ben en son gordugumde bosanacaklardi
Keremde bu sefer gulme sirasidir
A: neden guluyorsun
K: o zamandan sonra neler oldu, deniz mark'a bir sans daha verdi dedigi an sanki arzu hisetmistir
birseyler oldugunu, hemen
a: birsey oldu degilmi, denize ne oldu diye sorur
K: bilmiyorum ama
a: ne amasi anlatsana
k: galiba mark kacirdi
s: neden kocasi kacirsin
k: sen onu bilmezsin, adam piskopat
a: sen simdi neden onu aramiyorsun burda ne isin var diyerek panik halinde ayaga kalkar
s: nereye gidiyorsun askim?
a: ben burda duramam onu bulmam lazim, bir yerde diye kelimesini bile bitiremez
k: ozaman beraber ariyoruz, ilk nerde ola bililer bana anlat bende sana olanlari anlatacagim dedi.
Arzunun ilk aklina yaz evi gelir deniz hep oraya kacip gidiyordur ve kesin bu seferde ordadir diye dusunurken
telefon calar.
Deniz agcin arkasina saklanmistir, mark uyanmadan telefonu ve diger esalarini almistir, ve simdi bu agcin arkasinda saklanmistir, mark kendine geldiginde deniz ortalarda yoktur, bu kiz nerdedir, deli olmustur, arabayi baslatmaya calisir, ama
sonra patlama ola bilir diye arabada iner, cepinde telefonu arar ama yoktur, deniz almis olmalidir, arabadaN iner yolda yurumeye baslar yerdeki kani fark eder, deniz kaniyorsa cok uzaklasamamistir, yola yurumeye baslar yakinda denizi bulacaktır bundan emindir, ve yolda yurur. deniz aklinda hic cikmiyordur, mark hic bir kadin icin bu kadar deli olmamistir, deniz ise agcin arkasinda kendinde uzaklasan marki izler. iyice uzaklasmasini bekler ve elinde telefon numaralara basar.
Eylul murata cevap veremeden annesi odaya girmistir, annesi ikisine oyle bir bakarki eylul urperir icin buz gibi olur
A: napiyorsunuz burda diye sorar
M: bu guzel kizi benimle evlenmesine ikna etmeye calisiyorum derken annesinin yuz ifadesinin degistigini fark etmez
annesi kimsesiz bir gelin istemiyordur ama oglu mutlulugu icin susacaktir
Eylul utanmistir
A: ikna ede bildinmi
M: cevap bekliyorum der
Eylul cok saskindir, mark'in yaptiklarinda sonra artik korkuyordur ve murat kendini incitmeyecegini biliyordur
agzini acar ne cikarsa o olacaktir
bir anda agzinda 'evet' kelimesi cikar ucude cok saskindir murat hic evet diyecegini beklemedigi icin eylulu oper
eylul iyice utanir annesi yuzunu diger tarafa cevirir, odada mutluluk tabloso vardir.
Başka bir evde Emma ve kizi oynuyordur, Emma aklinda daha marki cikartamamistir, o hastanede gecen gunlerde yasadiklari ona umut vermistir, Marka artik bir kizi oldugunu aciklamanin tam zamanidir diye dusunurken, telefon calar.
bolumde burda biter
Denizin marka saldirmasinin sonucu araba kazasidir, on koltukta oturan mark tepkisiz bir sekilde yatiyordur, deniz ise o anda kendini koltugun ustune atarak cok yara almadan kurtulmustur, eli ayagi hala baglidir, elini agzina goturerek yavasca agzindaki bandi cikartir, simdi daha iyi nefes aliyordur, ama simdi mark kalkmadam ordan kalkmasi, gitmesi gerekiyordur, arbasin kapisini eliyle cekti ama itemedi, dondu yavasca ayagiyla iterek kapi acildi, kendini yere ati, yerde duran cam parcasini eline aldi, kesene kadar eli kan icinde kalmisti ama simdi en azinda kurtulmustu, basi cok agriyordu, mark cok sert vurmustu, simdi burda gitmesi gerekiyordu ama bazi seylere ihtiyaci vardi, on koltuga markin yanina dogru gitti, mark nefes aliyordu ama baygindi ve simdi gitmesi gerekiyordu, yavasca markin cebine elini ati mark hala tepkisizdi, orda uzaklasmasi gerekiyordu deniz hayatinda hic bu kadar korkmamisti.
Kerem Arzunun kapasinin onundeydi simdi ona nasil yaklasacakti bilmiyordu ama kapiya vurdu, karsisina bir erkek cikti kapiyi bu adam acmisti, yanlis adresmi diye saskin bir halde elindeki kagit parcasina bakti ama adamin arkasinda duran arzuydu hic degismemisti, onu yilar once gordugu gibi karsisinda duruyordu.
Arzu kapiya geldi yuzunde saskin bir ifade vardi
a: kerem, kerem senmisin?
adam kereme kotu bir sekilde bakti
K: evet benim arzu dedi arzu kereme sarildi
elinden tutarak iceri aldi adam keremi takip ederek kapiyi kapatir, arzu oturur keremde yanina
arzu keremin yilar sonra kapisina gelmesine sasirmistir ama cok sevinmistir.
K: arzu sana birsey soyleyecegim
arzu gulerek
A: ne diyeceksin beni sevdiginimi, ama sansini kayip etin diyerek elini yanindaki adama uzatir.
Kerem bu durumda bile arzunun minik sirin haline gulmeye basariyordur
adam gelir arzunun yanina oturur
A: esim sevket, sevket bu benin cok eski bir arkadasim kerem diyerek iki adami tanistirir.
K: arzu denizde haberin varmi?
A: yilar sonra aklin basinami geldi diyerek ciddi bir sekilde sorar
K: geleli haftalar oluyor der
A: ozaman simdi neden yaninda degilsin Mark yuzundenmi onlar ben en son gordugumde bosanacaklardi
Keremde bu sefer gulme sirasidir
A: neden guluyorsun
K: o zamandan sonra neler oldu, deniz mark'a bir sans daha verdi dedigi an sanki arzu hisetmistir
birseyler oldugunu, hemen
a: birsey oldu degilmi, denize ne oldu diye sorur
K: bilmiyorum ama
a: ne amasi anlatsana
k: galiba mark kacirdi
s: neden kocasi kacirsin
k: sen onu bilmezsin, adam piskopat
a: sen simdi neden onu aramiyorsun burda ne isin var diyerek panik halinde ayaga kalkar
s: nereye gidiyorsun askim?
a: ben burda duramam onu bulmam lazim, bir yerde diye kelimesini bile bitiremez
k: ozaman beraber ariyoruz, ilk nerde ola bililer bana anlat bende sana olanlari anlatacagim dedi.
Arzunun ilk aklina yaz evi gelir deniz hep oraya kacip gidiyordur ve kesin bu seferde ordadir diye dusunurken
telefon calar.
Deniz agcin arkasina saklanmistir, mark uyanmadan telefonu ve diger esalarini almistir, ve simdi bu agcin arkasinda saklanmistir, mark kendine geldiginde deniz ortalarda yoktur, bu kiz nerdedir, deli olmustur, arabayi baslatmaya calisir, ama
sonra patlama ola bilir diye arabada iner, cepinde telefonu arar ama yoktur, deniz almis olmalidir, arabadaN iner yolda yurumeye baslar yerdeki kani fark eder, deniz kaniyorsa cok uzaklasamamistir, yola yurumeye baslar yakinda denizi bulacaktır bundan emindir, ve yolda yurur. deniz aklinda hic cikmiyordur, mark hic bir kadin icin bu kadar deli olmamistir, deniz ise agcin arkasinda kendinde uzaklasan marki izler. iyice uzaklasmasini bekler ve elinde telefon numaralara basar.
Eylul murata cevap veremeden annesi odaya girmistir, annesi ikisine oyle bir bakarki eylul urperir icin buz gibi olur
A: napiyorsunuz burda diye sorar
M: bu guzel kizi benimle evlenmesine ikna etmeye calisiyorum derken annesinin yuz ifadesinin degistigini fark etmez
annesi kimsesiz bir gelin istemiyordur ama oglu mutlulugu icin susacaktir
Eylul utanmistir
A: ikna ede bildinmi
M: cevap bekliyorum der
Eylul cok saskindir, mark'in yaptiklarinda sonra artik korkuyordur ve murat kendini incitmeyecegini biliyordur
agzini acar ne cikarsa o olacaktir
bir anda agzinda 'evet' kelimesi cikar ucude cok saskindir murat hic evet diyecegini beklemedigi icin eylulu oper
eylul iyice utanir annesi yuzunu diger tarafa cevirir, odada mutluluk tabloso vardir.
Başka bir evde Emma ve kizi oynuyordur, Emma aklinda daha marki cikartamamistir, o hastanede gecen gunlerde yasadiklari ona umut vermistir, Marka artik bir kizi oldugunu aciklamanin tam zamanidir diye dusunurken, telefon calar.
bolumde burda biter
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°15
Bolum 13
Emma telefonu caldiginda arayan birisi hastasi icin olacagi aklina gelmemisti.
Adam: Emma Hopkinslemi konusuyor diye sorar
Emma: evet buyrun
Adam: hastanizin cebinde kartiniz cikti, ustunde baska kimlik yok siz bize yardimci ola bilirsiniz diye dusunduk
Emma adressi allir ama simdi kizina bakacak kimse yoktur ve onuda alir yola cikar.
Arzu telefonun caldigini duydugunda icine gelen ilk hisetigi sey deniz dir ve hemen telefona sarilir,
deniz diger tarafta kendini aglamakta tutuyodur
a: deniz senmisin cevap ver
denizin sesi titriyordur: arzu demeyi basarir
a: nerdesin? nasilsin diye sanki cok kotu birsey olmus gibi denize sorar
d: yolda yazlik yolunda agcinin arkasinda, deyince beeeeeeep diye ses gelir
a: deniz deniz diye bagir ama diger tarafta ses yoktur.
sevket sanki arzunun dusecegini histetmistir, hemen arzuyu tutar
K: ne oldu denizmiydi diye telasli bir halde sorar
arzu iyi oldugunu gostermek icin sevketin elini tutar
A: gitmemiz gerek diyerek sevketin elini tutarak yurur
K: nereye gidiyoruz arzu anlatsana
A: simdi olmaz hadi gidiyoruz diyerek evde cikarlar
Deniz telefon etmistir agzinda zor kelimeleri cikartmistir, cok yorgundur, cok kirgindir,
simdi sadece karanlik bir odaya girip gizlenmek yok olmak istiyordur, ve agcin arkasinda
gozleri yavasca kapanir.
Emma kizi Ece kucaginda hastaneye gelmistir, simdi aranan hastanin odasina dogru yol
alir, kizini iceri goturmemeyecektir ama doktorlar adamin durumu iyi oldugunu sadece simdi
uyudugunu soylerle, Emma odaya girince karsisindaki adama cok sasirmistir, bu mark'tir ama nasil
olur. sevdigi adam karsisinda ikinci sefer bu durumda cikmistir, Ece aglamaya baslayinca
karsisinda Markin gozleri acilir
M: nerdeyim ben sen deniz nerde diye sorar
Emma uzulmustur o onu bu kadar severken o ilk denizi soruyordur
E: hastanedesin sakin ol seni yolda bulmuslar, deniz nerde bilmiyorum der
Mark ofkelidir elinide denizi kayip etmemek icin napmisti simdi elinde ne vardir. Ece hale agliyordur
Mark bagarak: sustur sunu ben susturmada diyerek cok kotu bir sekilde Eceye bakar
Emma eceye iyice sarilir, sevdigi adam yerine bu duruyordur, kimdir bu adam
diye kendine sorar
Sevket arabayi suruyordur arzu deli gibi bir isaret ariyordur, bir anda 'dur' diye bagir.
Sevket arabiyi durduru, ucude araba da inere,
Arzu: DENIZ DENIZ diye bagirir, sevket ve keremde etrafa bakinmaya baslasar.
Kerem agcin arkasinda birsey fark eder kosarak agcin arkasina dogru kosar yerde
gozleri kapali bir turlu duran denizin nabizina bakar dua ediyordur lutfen allahim ona birsey olmasin
diye deli oluyordur, hayatadir nefes aliyordur, hemen kucagina alir
K: arzu diyerek bagirir arzu kosarak yanlarinda gelmistir
denize baka kalir. Deniz butun sesleri duyunca yavas yavas kendine gelir, kozlerine bir yanda kerem
diger yanda arzu bakiyordur, gozunde yaslar akmaya baslar,
A: iyimsin balim diyerek goz yaslarni siler, markin denize cok kotu seyler yapa bilecegi aklina gelmistir simdi
marki sorup denizi uzemek istemistir ve kerem kucaginda deniz ayaga kalkip
K: mark nerde diyerek sorunca
Arzu cok kizmisti ama deniz sesiz kaldiginda o onu anlamistir.
Yavas ca arabaya giderler kerem denizi hic yaninda indirmek istemiyordur, arka koltukta deniz hala kendine sarilmis bir
halde oturlar. Arzu bir denize bir sevkete bakar, simdi deniz icin hersey sifirdan basliyordur, ve herkesin destegine ihtiyacaci olacaktir.
bolum bitti sacmaladim biraz
Emma telefonu caldiginda arayan birisi hastasi icin olacagi aklina gelmemisti.
Adam: Emma Hopkinslemi konusuyor diye sorar
Emma: evet buyrun
Adam: hastanizin cebinde kartiniz cikti, ustunde baska kimlik yok siz bize yardimci ola bilirsiniz diye dusunduk
Emma adressi allir ama simdi kizina bakacak kimse yoktur ve onuda alir yola cikar.
Arzu telefonun caldigini duydugunda icine gelen ilk hisetigi sey deniz dir ve hemen telefona sarilir,
deniz diger tarafta kendini aglamakta tutuyodur
a: deniz senmisin cevap ver
denizin sesi titriyordur: arzu demeyi basarir
a: nerdesin? nasilsin diye sanki cok kotu birsey olmus gibi denize sorar
d: yolda yazlik yolunda agcinin arkasinda, deyince beeeeeeep diye ses gelir
a: deniz deniz diye bagir ama diger tarafta ses yoktur.
sevket sanki arzunun dusecegini histetmistir, hemen arzuyu tutar
K: ne oldu denizmiydi diye telasli bir halde sorar
arzu iyi oldugunu gostermek icin sevketin elini tutar
A: gitmemiz gerek diyerek sevketin elini tutarak yurur
K: nereye gidiyoruz arzu anlatsana
A: simdi olmaz hadi gidiyoruz diyerek evde cikarlar
Deniz telefon etmistir agzinda zor kelimeleri cikartmistir, cok yorgundur, cok kirgindir,
simdi sadece karanlik bir odaya girip gizlenmek yok olmak istiyordur, ve agcin arkasinda
gozleri yavasca kapanir.
Emma kizi Ece kucaginda hastaneye gelmistir, simdi aranan hastanin odasina dogru yol
alir, kizini iceri goturmemeyecektir ama doktorlar adamin durumu iyi oldugunu sadece simdi
uyudugunu soylerle, Emma odaya girince karsisindaki adama cok sasirmistir, bu mark'tir ama nasil
olur. sevdigi adam karsisinda ikinci sefer bu durumda cikmistir, Ece aglamaya baslayinca
karsisinda Markin gozleri acilir
M: nerdeyim ben sen deniz nerde diye sorar
Emma uzulmustur o onu bu kadar severken o ilk denizi soruyordur
E: hastanedesin sakin ol seni yolda bulmuslar, deniz nerde bilmiyorum der
Mark ofkelidir elinide denizi kayip etmemek icin napmisti simdi elinde ne vardir. Ece hale agliyordur
Mark bagarak: sustur sunu ben susturmada diyerek cok kotu bir sekilde Eceye bakar
Emma eceye iyice sarilir, sevdigi adam yerine bu duruyordur, kimdir bu adam
diye kendine sorar
Sevket arabayi suruyordur arzu deli gibi bir isaret ariyordur, bir anda 'dur' diye bagir.
Sevket arabiyi durduru, ucude araba da inere,
Arzu: DENIZ DENIZ diye bagirir, sevket ve keremde etrafa bakinmaya baslasar.
Kerem agcin arkasinda birsey fark eder kosarak agcin arkasina dogru kosar yerde
gozleri kapali bir turlu duran denizin nabizina bakar dua ediyordur lutfen allahim ona birsey olmasin
diye deli oluyordur, hayatadir nefes aliyordur, hemen kucagina alir
K: arzu diyerek bagirir arzu kosarak yanlarinda gelmistir
denize baka kalir. Deniz butun sesleri duyunca yavas yavas kendine gelir, kozlerine bir yanda kerem
diger yanda arzu bakiyordur, gozunde yaslar akmaya baslar,
A: iyimsin balim diyerek goz yaslarni siler, markin denize cok kotu seyler yapa bilecegi aklina gelmistir simdi
marki sorup denizi uzemek istemistir ve kerem kucaginda deniz ayaga kalkip
K: mark nerde diyerek sorunca
Arzu cok kizmisti ama deniz sesiz kaldiginda o onu anlamistir.
Yavas ca arabaya giderler kerem denizi hic yaninda indirmek istemiyordur, arka koltukta deniz hala kendine sarilmis bir
halde oturlar. Arzu bir denize bir sevkete bakar, simdi deniz icin hersey sifirdan basliyordur, ve herkesin destegine ihtiyacaci olacaktir.
bolum bitti sacmaladim biraz
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°16
Bolum 14
Deniz olaylardan iki gun gectikten sonra anca kendine gelmistir,
neler yasadigini unutmaya calisiyordur, simdi hayatina yeni bir
yon vermek icin avukatini aramistir, bu iki gun icinde Markta hic haber yoktur ama deniz mark'i iyi tanidigini dusunuyordur ve Mark'in beklemedigi
bir anda karsisina cikmasinda korkuyordur, onun icin simdi bu adimi atmak istemistir. Ve bugun o kagitlari imzalayarak yeni hayatina ilk admi atacaktir.
Eylul ve Murat evlenme karari aldiktan sonra Eylul Muratlarda kalmaya baslamistir zaten gidecekte baska yeri yoktur, en son Mark'in kendine yapa bilecekleri Eylulun aklina geldikce Eylulde korku olusmustur, iki gundur hic evde cikmamistir. Murat Eylulun bu haline cok uzuluyordur, hergun aglayan Eylule
M: seni doktora goturmemiz lazim boyle olmuyor
E: benim birseyim yok diye kendini banyoya kitlemistir.
Murat simdi napacagini bilmiyordur, Eylul kabulenmesede Markla yasanan olaylar onu cok etkilemistir.
Arzu ise doktorda yeni gelmistir, bir yildir bu gunu bekliyordur, sevket supriz yapacaktir, nasil yapacagini bilmiyordur ama daha soylemeyecektir suprizini. ici heycan doludur ve bu aksam yapacagi suprizle sevkete bekledigi ozlem duydugu tek seyi hediye edecektir.
Kerem bir kac gundur gozunu denizde ayirmamak icin onun kapisinin onunde hic ayrilmadi, deniz git dedi istemiyorum yanliz kalmak istimiyorum dedi ama Kerem birdaha onu kayip etmemek icin sadece onun yaninda hisetmek icin yagmurda yerinde oynamada sadece onun evine bakti onun iyi oldugunu gordukce ici huzur doldu.
Mark hala hastanededir, bugun taburcu olacaktir, Emma Marka kizi oldugunu anlatiginda inanmamistir ama simdi Emmanin evinde gizlenmek icin kizi denilen kucuk kizi koz olarak kulanmak icin planlar yapmaya dalar.
Deniz avukati gelmistir, ve bir imza gereken bir imza atilir deniz simdi yeni hayatina adimini atmistir, koca bir sene sonra artik hayati kendinindir, bunu kimse durduramaz.
bolum sonu
(kusura bakmayin hastayim cok iyi yazamadim)
Deniz olaylardan iki gun gectikten sonra anca kendine gelmistir,
neler yasadigini unutmaya calisiyordur, simdi hayatina yeni bir
yon vermek icin avukatini aramistir, bu iki gun icinde Markta hic haber yoktur ama deniz mark'i iyi tanidigini dusunuyordur ve Mark'in beklemedigi
bir anda karsisina cikmasinda korkuyordur, onun icin simdi bu adimi atmak istemistir. Ve bugun o kagitlari imzalayarak yeni hayatina ilk admi atacaktir.
Eylul ve Murat evlenme karari aldiktan sonra Eylul Muratlarda kalmaya baslamistir zaten gidecekte baska yeri yoktur, en son Mark'in kendine yapa bilecekleri Eylulun aklina geldikce Eylulde korku olusmustur, iki gundur hic evde cikmamistir. Murat Eylulun bu haline cok uzuluyordur, hergun aglayan Eylule
M: seni doktora goturmemiz lazim boyle olmuyor
E: benim birseyim yok diye kendini banyoya kitlemistir.
Murat simdi napacagini bilmiyordur, Eylul kabulenmesede Markla yasanan olaylar onu cok etkilemistir.
Arzu ise doktorda yeni gelmistir, bir yildir bu gunu bekliyordur, sevket supriz yapacaktir, nasil yapacagini bilmiyordur ama daha soylemeyecektir suprizini. ici heycan doludur ve bu aksam yapacagi suprizle sevkete bekledigi ozlem duydugu tek seyi hediye edecektir.
Kerem bir kac gundur gozunu denizde ayirmamak icin onun kapisinin onunde hic ayrilmadi, deniz git dedi istemiyorum yanliz kalmak istimiyorum dedi ama Kerem birdaha onu kayip etmemek icin sadece onun yaninda hisetmek icin yagmurda yerinde oynamada sadece onun evine bakti onun iyi oldugunu gordukce ici huzur doldu.
Mark hala hastanededir, bugun taburcu olacaktir, Emma Marka kizi oldugunu anlatiginda inanmamistir ama simdi Emmanin evinde gizlenmek icin kizi denilen kucuk kizi koz olarak kulanmak icin planlar yapmaya dalar.
Deniz avukati gelmistir, ve bir imza gereken bir imza atilir deniz simdi yeni hayatina adimini atmistir, koca bir sene sonra artik hayati kendinindir, bunu kimse durduramaz.
bolum sonu
(kusura bakmayin hastayim cok iyi yazamadim)
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°17
Bolum 15
olaylardan iki koca ay gecmistir, Mark'ta hic bir haber cikmamistir, ve denizde ondan
bosanmanin ayri olmanin keyfini cikartiyordur, ilk sefer bu kadar ozgurdur, ve hergunki
gibi sahil yolunda sabah yurusundedir, her sabah arzuda ona katiliyordur, ama hamileligin
4 duncu ayinda arzu bu sabah cikamamistir, artik sevket onun uzerine titriyordur ve arzuyu
denize destek olsun diye bile olsa hic gozunun onunde uzaklastirmamaya calisiyordur.
Bu dusunculer icinde olan deniz karsidan gelen adami gormez ve omuz omuza gelirler deniz gozu
adaminkiyle karsilasir, icinde heycan dolu bir his vardir, ve kerem bir kac aydir ona bekledigi
ilgiyi gostermiyorsa, kendine yeni birini bulacaktir ve bu adamda cok iyi bir adaya benziyordur.........
Murat ve Eylul cok acele birsekilde evlenmislerdir, Eylul beklemek istememistir. ve simdi
Murat is icin evde cikarken onu izlerken, asil murati nasil sevdigini gormustur,
murat biraz tedavi olduktan sonra iyilesmistir, ve denizin sirketinde ise baslamistir, kerem ve
murat abi kardes artik daha rahat bir hayatlari vardir, ve Eylul bu sabah ikinci sefer lavaboya kosar
ona noluyordur, migdesi kac gundur boyledir.
Arzu ise cok mutludur, bu sabah kendini daha iyi hisediyordur, denizle sahil yuruyusunu yapamamistir bugun ama
olsun yarin yaparim diyerek merdivenden inerken birden basi doner ne oldugunu anlamaz, merdivenlerden bir basamak
iki uc derken yuvarlanarak yerde yiglir bir sekilde aci icinde gozunde yaslar akarak yerde aci icinde elini karnina
goturur.
Mark ise hala Emmanin evinde gizlenmektedir, denizi tekrar kendinin edecegi gunu bekler, o gun icin planlari hazirdir,
ve bugun Robinle yaptigi anlasmadan sonra denizin kendi tuzagina dusecegini bilerek gulumser.
(cok kisa oldu kusura bakmayin devami gelecek)
olaylardan iki koca ay gecmistir, Mark'ta hic bir haber cikmamistir, ve denizde ondan
bosanmanin ayri olmanin keyfini cikartiyordur, ilk sefer bu kadar ozgurdur, ve hergunki
gibi sahil yolunda sabah yurusundedir, her sabah arzuda ona katiliyordur, ama hamileligin
4 duncu ayinda arzu bu sabah cikamamistir, artik sevket onun uzerine titriyordur ve arzuyu
denize destek olsun diye bile olsa hic gozunun onunde uzaklastirmamaya calisiyordur.
Bu dusunculer icinde olan deniz karsidan gelen adami gormez ve omuz omuza gelirler deniz gozu
adaminkiyle karsilasir, icinde heycan dolu bir his vardir, ve kerem bir kac aydir ona bekledigi
ilgiyi gostermiyorsa, kendine yeni birini bulacaktir ve bu adamda cok iyi bir adaya benziyordur.........
Murat ve Eylul cok acele birsekilde evlenmislerdir, Eylul beklemek istememistir. ve simdi
Murat is icin evde cikarken onu izlerken, asil murati nasil sevdigini gormustur,
murat biraz tedavi olduktan sonra iyilesmistir, ve denizin sirketinde ise baslamistir, kerem ve
murat abi kardes artik daha rahat bir hayatlari vardir, ve Eylul bu sabah ikinci sefer lavaboya kosar
ona noluyordur, migdesi kac gundur boyledir.
Arzu ise cok mutludur, bu sabah kendini daha iyi hisediyordur, denizle sahil yuruyusunu yapamamistir bugun ama
olsun yarin yaparim diyerek merdivenden inerken birden basi doner ne oldugunu anlamaz, merdivenlerden bir basamak
iki uc derken yuvarlanarak yerde yiglir bir sekilde aci icinde gozunde yaslar akarak yerde aci icinde elini karnina
goturur.
Mark ise hala Emmanin evinde gizlenmektedir, denizi tekrar kendinin edecegi gunu bekler, o gun icin planlari hazirdir,
ve bugun Robinle yaptigi anlasmadan sonra denizin kendi tuzagina dusecegini bilerek gulumser.
(cok kisa oldu kusura bakmayin devami gelecek)
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°18
Bolum 16
arzu acilar icinde yerde yatarken gozleri dolmus halde eli karninda bayilir,
Sevket ekmek almaya gitmis geliyordur, kayipiyi calip arzuyu rahatsiz etmek istemez
ama bir bakar evde anahtarlarini unutmustur, onun icin zile basar. Arzuyu bekler
bugunlerde cok hizli hareket edemiyordur ama sonuc olarak 10 dakikadir zili caldiriyordu
ve hic bir ses yoktu arzuda, disari cikmayacaginda emindi, cikacak olsa soylerdi icine buyuk
bir kotu hic dogdu, hemen arka kapiya dogru kostu elindeki posedi yere birakti
S: arzu icerdemisin diye bagirken diger bir yanda pencerede bakip iceriyi gormeye calisiyordu
sonrada bahce kapisini sabah acik unutugunu hatirladi kosarak kapida girer, yerde yatan
arzuyu goren sevket napacagini bilemez, sok icinde oyle arzunun yanina oturur, kimildamaz
sadece arzuya bakar, onu izler, ona noldugunu bilmiyordur, yardim etmek istiyordur, ama kendi yerinde
kalkamiyordur.
Sevket donmustur hic bir hareket etmiyordur, ama arzuda oyle yerdir, hic kipirdamada sadece derin nefes alis sesleri gelir yakinda, bir anda kapi acilir iceri baya yasli bir kadin girer, yerde yatan kadina yaninda donmus halde duran sevkete derin bir sekilde bakar, bir an icin dusunur kadin, sevkete bakar
E: Sevket oglum naptim diye sevket bagir, bir yanda eli telefona uzanmistir, numaralara titreyen eliyle teker teker basar.
Sevket hala kendinde degildir, Arzuyu oyle gormek onu soka sokmustur,
E: ambulans gerek acil gelinim dusmus 4 aylik hamile der telefonu kapatir, yerde yatan arzunun yanina gider, yuzunu oksar, sevket hala aynidir hic oynamiyordur, oyle buz tutmus gibi, ELif ogluna bir tokat atar kendine gel diye, tokatin sesi, gelen ambulansin sesiyle beraber yankilanir.
(bu bolum burda bitirdim cok kisa ama simdi yeni bolum yazacagim)
arzu acilar icinde yerde yatarken gozleri dolmus halde eli karninda bayilir,
Sevket ekmek almaya gitmis geliyordur, kayipiyi calip arzuyu rahatsiz etmek istemez
ama bir bakar evde anahtarlarini unutmustur, onun icin zile basar. Arzuyu bekler
bugunlerde cok hizli hareket edemiyordur ama sonuc olarak 10 dakikadir zili caldiriyordu
ve hic bir ses yoktu arzuda, disari cikmayacaginda emindi, cikacak olsa soylerdi icine buyuk
bir kotu hic dogdu, hemen arka kapiya dogru kostu elindeki posedi yere birakti
S: arzu icerdemisin diye bagirken diger bir yanda pencerede bakip iceriyi gormeye calisiyordu
sonrada bahce kapisini sabah acik unutugunu hatirladi kosarak kapida girer, yerde yatan
arzuyu goren sevket napacagini bilemez, sok icinde oyle arzunun yanina oturur, kimildamaz
sadece arzuya bakar, onu izler, ona noldugunu bilmiyordur, yardim etmek istiyordur, ama kendi yerinde
kalkamiyordur.
Sevket donmustur hic bir hareket etmiyordur, ama arzuda oyle yerdir, hic kipirdamada sadece derin nefes alis sesleri gelir yakinda, bir anda kapi acilir iceri baya yasli bir kadin girer, yerde yatan kadina yaninda donmus halde duran sevkete derin bir sekilde bakar, bir an icin dusunur kadin, sevkete bakar
E: Sevket oglum naptim diye sevket bagir, bir yanda eli telefona uzanmistir, numaralara titreyen eliyle teker teker basar.
Sevket hala kendinde degildir, Arzuyu oyle gormek onu soka sokmustur,
E: ambulans gerek acil gelinim dusmus 4 aylik hamile der telefonu kapatir, yerde yatan arzunun yanina gider, yuzunu oksar, sevket hala aynidir hic oynamiyordur, oyle buz tutmus gibi, ELif ogluna bir tokat atar kendine gel diye, tokatin sesi, gelen ambulansin sesiyle beraber yankilanir.
(bu bolum burda bitirdim cok kisa ama simdi yeni bolum yazacagim)
En son Zeyno tarafından Salı Nis. 29, 2008 7:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°19
Bolum 17
Iki gun sonra arzu eve gelmistir, o gecirdigi iki gunu unutmak istiyordur, ve hala bebegine birsey olmadigi icin allahina sukrediyordur, iki gun icin de neler yasamistir, zorla sevketi habiste kurtarma cabasina simdi guluyordur, kardinkadi bebege yatigi yerde konusur.
A: bebegim baban bizi asla incitmezki buna nasil inandi elif
diye karnini ovar, artik hamileliginin cogu yatakta gececektir ama bebegini kayip etmedi ya en onemli sey arzu icin budur ne olursa olsun o bebek kendi icin herseyden onemlidir. ve bebege konusurken uykuya dalar.
Eylul ve Murat doktorda yeni cikmistir, Eylul doktorun anlatiklarina inanamaz
M: cnm evladim olacak ben baba olacagim diyerek Eylule sarilir
Eylul kendi sok icindedir, Muratla evlenince boyle olacagini hic dusunmemistir,
murati cok seviyordur ama bu gunlerde Keremle zaman gecirdikce hatami yaptim diyerek
dusunurken hamile oldugunu ogrenmek hic iyi olmamistir.
M: a noldu eylul sen sevinmedinmi, bir evladimiz olacak, ben baba sende dunyanin en guzel annesi olacaksin diyerek ona sarilir eylulun kafasi iyice karismistir
Kerem bu gunlerde cok yogun calisiyordur, okula bir yanda devam ederken bir yanda denizin yanindadir,
denizi cok seviyordur ama deniz bosadiktan sonra ona hic yaklasamamistir, cunku yaklasirsa geri red edilmekte
korkuyordur, ama deniz sabah cok mutlu gelmistir ofise ve kendince bir karar almistir ve denizin ofisine gider
deniz iceri giren keremi gorunce yuzunde gulumsemeyle ona bakar
K: mutlusun diyerek gulumser
Deniz cok mutludur gecen carpistigi adamla Robinle dun yemege cikmistir ve okadar guzel gecmistirki
ve simdi karsisinda keremde vardir, keremle hic bir zaman sevgili ola bileceklerine inanmiyordur deniz aralarinda
okadar sey gecmistirki bundana sonra sevgili hemde o kotu gece sonra yasadiklarindan sonra olmazlardir.
o gece simdi gozunun onunde gecmistir bundan bir ay onceydi kerem deniz beraber sarap iciyorlardi,
kerem dusunceli olan denize bakar
K: deniz mesgulsen cikayim der
Deniz: yok otur diyerek kerem koltugu gosterir ama aklinda hala o gece vardir ve kereme baktikca yuzu kizarir,
K: deniz iyimisin der
Deniz: iyim sadece
K: sadece ne
D: dun ben biriyle yemege ciktim diye kereme cevap verir kerem sinirlenmistir nasil olur deniz nasil
baska biriyle yemege cikar diye dusunuyordur,
K: ne demek baskasiyla yemege ciktim nasil deniz sen ve ben sozunu bitirmede deniz lafa dalar
D: o gece hataydi kerem biz seninle asla senin istedigin gibi olmayiz
K: de demek olayiz sen degilmiydin benim opucuklerime sevgi sozlerime karsilik veren der
deniz o geceyi hatirlar tekrardan kerem nasilda opmustu bir anda sevdigini soylemisti, ya sonra off
sonra olanlara deniz nasil izin vermisti...
kerem tekrar laf dalar deniz dusuncelerinde ciki verir
k: deniz sana diyorum yasadiklarimiz yalanmiydi
deniz ne diyecegini bilmiyordur, robinle cok eglenmistir ve o eglenceyi devam etmek istiyordur, Mark'tan sonra hayatinda zorluklar iliski istemiyordur.
K: deniz allah kahretsin bir cevap ver diyerek ayaga kalkar
d: kerem neden kiziyorsun o sabahta sana soylemistim o sadece bir seferlikti hataydi
kerem denizin yanina gider deniz onun nefes alisini hisede biliyor okadar yakin duruyordurki kerem kalp atislari hizlanmaya baslar
kerem: seni boyle opmem yalanmiydi diyerek denizin dudaklarina yavasca dudaklarini goturur, deniz neden kendini durduramiyordur, onun opucuklerine neden bu kadar sanki ona doyamiyor gibi cevap veriyordur, keremin opucukleri gitikce derinlesir, yavasca yanagini oper sonra kulagina fisildar
k: durayimi diye
denizde cevap gelmez durmasini istemiyordur, ama neden istemiyordur keremle asla sevgili olmazlar ciddi iliski istiyordur kerem deniz ise boyle birseye hazir degildir ama kerem denizi oturdugu yerde kendine dogru cekerken hayir demez diyemez keremi durdurmak istemek, keremin eleri yavasca denizin buluzune dogru yonelir, deniz keremin boyle devam etmesine ne kadar cevap vere bilir derken kerem iyice opmeye baslar hareketleri denizi iyice zor
durumda koymustur
bir sefer daha kerem sorar kulagina fisildayarak
kerem: bunun ne kadar daha devam etmesini istiyorsun diye deniz nefes nefesedir dur demek istemiyordur, bu an bitsin istemiyordur
deniz kendine dogru ceker keremi bu an bitmeyecektir ne olursa olsun ikinci bir hatiralari olacaktir derken kapi calar, deniz panik icine girer kerem ise kendini toparlamaya calisir
Ikiside nefes nefeseler kerem yerine oturur ufak bir gulumseme yuzunde simdi anlamistir deniz onu seviyordur, deniz ise kendine ofkelidir, nasil keremin opcuklerine oyle cevap verdim diye nasil o an dur diyemedim diye, kafasi simdi cok karisiktir, off ya kapi calmasaydi o zaman ne olacakti, tekrar kereminmi olacakti simdi kendine tokat atmak istiyordur, nasil boyle birsey yapmak aklinda gecmistir, off diye dusunurken kapi tekrardan calar
iceri Robin girer, simdi kalbi iyice atmaya baslar denizin iki adamin arasinda olmak biraz heycan biraz korku hisi veriyordur kendine ve Robin yavasca iceri girer
Robin: deniz diye denizin yanagini oper kerem kiskanc bir sekilde robine bakar deniz ise iki adamin gozlerine bakar durur simdi napacaktir diye dusunur
Robin elini kereme uzatir
R: merhaba ben Robin Denizin sevgilisi der deniz simdi yanmistir keremin yuzundeki aci ifadeyi gorur
kerem elini uzatir ve bolum burda biter
(biraz kisa oldu:( )
Iki gun sonra arzu eve gelmistir, o gecirdigi iki gunu unutmak istiyordur, ve hala bebegine birsey olmadigi icin allahina sukrediyordur, iki gun icin de neler yasamistir, zorla sevketi habiste kurtarma cabasina simdi guluyordur, kardinkadi bebege yatigi yerde konusur.
A: bebegim baban bizi asla incitmezki buna nasil inandi elif
diye karnini ovar, artik hamileliginin cogu yatakta gececektir ama bebegini kayip etmedi ya en onemli sey arzu icin budur ne olursa olsun o bebek kendi icin herseyden onemlidir. ve bebege konusurken uykuya dalar.
Eylul ve Murat doktorda yeni cikmistir, Eylul doktorun anlatiklarina inanamaz
M: cnm evladim olacak ben baba olacagim diyerek Eylule sarilir
Eylul kendi sok icindedir, Muratla evlenince boyle olacagini hic dusunmemistir,
murati cok seviyordur ama bu gunlerde Keremle zaman gecirdikce hatami yaptim diyerek
dusunurken hamile oldugunu ogrenmek hic iyi olmamistir.
M: a noldu eylul sen sevinmedinmi, bir evladimiz olacak, ben baba sende dunyanin en guzel annesi olacaksin diyerek ona sarilir eylulun kafasi iyice karismistir
Kerem bu gunlerde cok yogun calisiyordur, okula bir yanda devam ederken bir yanda denizin yanindadir,
denizi cok seviyordur ama deniz bosadiktan sonra ona hic yaklasamamistir, cunku yaklasirsa geri red edilmekte
korkuyordur, ama deniz sabah cok mutlu gelmistir ofise ve kendince bir karar almistir ve denizin ofisine gider
deniz iceri giren keremi gorunce yuzunde gulumsemeyle ona bakar
K: mutlusun diyerek gulumser
Deniz cok mutludur gecen carpistigi adamla Robinle dun yemege cikmistir ve okadar guzel gecmistirki
ve simdi karsisinda keremde vardir, keremle hic bir zaman sevgili ola bileceklerine inanmiyordur deniz aralarinda
okadar sey gecmistirki bundana sonra sevgili hemde o kotu gece sonra yasadiklarindan sonra olmazlardir.
o gece simdi gozunun onunde gecmistir bundan bir ay onceydi kerem deniz beraber sarap iciyorlardi,
kerem dusunceli olan denize bakar
K: deniz mesgulsen cikayim der
Deniz: yok otur diyerek kerem koltugu gosterir ama aklinda hala o gece vardir ve kereme baktikca yuzu kizarir,
K: deniz iyimisin der
Deniz: iyim sadece
K: sadece ne
D: dun ben biriyle yemege ciktim diye kereme cevap verir kerem sinirlenmistir nasil olur deniz nasil
baska biriyle yemege cikar diye dusunuyordur,
K: ne demek baskasiyla yemege ciktim nasil deniz sen ve ben sozunu bitirmede deniz lafa dalar
D: o gece hataydi kerem biz seninle asla senin istedigin gibi olmayiz
K: de demek olayiz sen degilmiydin benim opucuklerime sevgi sozlerime karsilik veren der
deniz o geceyi hatirlar tekrardan kerem nasilda opmustu bir anda sevdigini soylemisti, ya sonra off
sonra olanlara deniz nasil izin vermisti...
kerem tekrar laf dalar deniz dusuncelerinde ciki verir
k: deniz sana diyorum yasadiklarimiz yalanmiydi
deniz ne diyecegini bilmiyordur, robinle cok eglenmistir ve o eglenceyi devam etmek istiyordur, Mark'tan sonra hayatinda zorluklar iliski istemiyordur.
K: deniz allah kahretsin bir cevap ver diyerek ayaga kalkar
d: kerem neden kiziyorsun o sabahta sana soylemistim o sadece bir seferlikti hataydi
kerem denizin yanina gider deniz onun nefes alisini hisede biliyor okadar yakin duruyordurki kerem kalp atislari hizlanmaya baslar
kerem: seni boyle opmem yalanmiydi diyerek denizin dudaklarina yavasca dudaklarini goturur, deniz neden kendini durduramiyordur, onun opucuklerine neden bu kadar sanki ona doyamiyor gibi cevap veriyordur, keremin opucukleri gitikce derinlesir, yavasca yanagini oper sonra kulagina fisildar
k: durayimi diye
denizde cevap gelmez durmasini istemiyordur, ama neden istemiyordur keremle asla sevgili olmazlar ciddi iliski istiyordur kerem deniz ise boyle birseye hazir degildir ama kerem denizi oturdugu yerde kendine dogru cekerken hayir demez diyemez keremi durdurmak istemek, keremin eleri yavasca denizin buluzune dogru yonelir, deniz keremin boyle devam etmesine ne kadar cevap vere bilir derken kerem iyice opmeye baslar hareketleri denizi iyice zor
durumda koymustur
bir sefer daha kerem sorar kulagina fisildayarak
kerem: bunun ne kadar daha devam etmesini istiyorsun diye deniz nefes nefesedir dur demek istemiyordur, bu an bitsin istemiyordur
deniz kendine dogru ceker keremi bu an bitmeyecektir ne olursa olsun ikinci bir hatiralari olacaktir derken kapi calar, deniz panik icine girer kerem ise kendini toparlamaya calisir
Ikiside nefes nefeseler kerem yerine oturur ufak bir gulumseme yuzunde simdi anlamistir deniz onu seviyordur, deniz ise kendine ofkelidir, nasil keremin opcuklerine oyle cevap verdim diye nasil o an dur diyemedim diye, kafasi simdi cok karisiktir, off ya kapi calmasaydi o zaman ne olacakti, tekrar kereminmi olacakti simdi kendine tokat atmak istiyordur, nasil boyle birsey yapmak aklinda gecmistir, off diye dusunurken kapi tekrardan calar
iceri Robin girer, simdi kalbi iyice atmaya baslar denizin iki adamin arasinda olmak biraz heycan biraz korku hisi veriyordur kendine ve Robin yavasca iceri girer
Robin: deniz diye denizin yanagini oper kerem kiskanc bir sekilde robine bakar deniz ise iki adamin gozlerine bakar durur simdi napacaktir diye dusunur
Robin elini kereme uzatir
R: merhaba ben Robin Denizin sevgilisi der deniz simdi yanmistir keremin yuzundeki aci ifadeyi gorur
kerem elini uzatir ve bolum burda biter
(biraz kisa oldu:( )
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°20
Bolum 18
Kerem elini uzatir Robin gozlerine bakiyordur ofke doludur kereminkinde iyice sIkar Robin elini ve Robin cani acimistir
K: bende nisanlisiyimder deniz bu nerde cikti diye kereme bakar 2 dakika once yasadiklari aklina gelince keremin boyle birseyi neden dusundugu anlaya bilirdir
ama Robin denizdende sakindir Markla bu oyuna basladiginda denizin kalbini kazanmasi
kolay olacagini soylemistir ve simdi dolu kalpi nasil kazanacagim diye dusunuyordur
Robin gozunde elini hala tutan keremin verdigi acidan dolayi gos yaslari dokulur
deniz: kerem cek elini der robinin yuzundeki ifadeyi gorur
Robin doner denize bakar kerem elini birakmistir
R: bu ne demek deniz ben sevdiglin o nisanlin diye sorar
Kerem artik bu sevgili kelimesini duymaya dayanamaz ondan baska hic kimsenin denize
kendinin baktigi gibi bakmasini dokunmasini istemez ve kolugunu kaldirdigiyla Robinin
yerle bir olmasi bir olur
Deniz hangi tarafa bakacagini sasirmistir bir anda keremin sadece robine saldirdigini gorur
iki adam ofisin icinde bir birlerine girmislerdir yumrukalar havada ucuyordur kerem bu isten
denizin dusundugunde iyidir, ve Robin bir daha yere duser agizi kaniyordur
ama nedense denizin gozu keremin ustundedir
Deniz: kerem dur diye bagrir
Kerem: deniz sus dur sen der
deniz sinirlenmistir
d: kerem sana dur dedim anlamadinmi?
kerem denizin gozune bakar ama ilk defa onu dinlemek istemesez hic kimse onun karsisina cikip
denizin sevigilisiyim diyemez diye dusunurken kendine dogru Robin geldigini gorur, Robin bir yumruk atar
kereme, kerem arkaya duser, dustugunde kafasi masanin kosesine deger yere kanlar icinde yiglir
denizin cigligi icinde bu bolum biter
Kerem elini uzatir Robin gozlerine bakiyordur ofke doludur kereminkinde iyice sIkar Robin elini ve Robin cani acimistir
K: bende nisanlisiyimder deniz bu nerde cikti diye kereme bakar 2 dakika once yasadiklari aklina gelince keremin boyle birseyi neden dusundugu anlaya bilirdir
ama Robin denizdende sakindir Markla bu oyuna basladiginda denizin kalbini kazanmasi
kolay olacagini soylemistir ve simdi dolu kalpi nasil kazanacagim diye dusunuyordur
Robin gozunde elini hala tutan keremin verdigi acidan dolayi gos yaslari dokulur
deniz: kerem cek elini der robinin yuzundeki ifadeyi gorur
Robin doner denize bakar kerem elini birakmistir
R: bu ne demek deniz ben sevdiglin o nisanlin diye sorar
Kerem artik bu sevgili kelimesini duymaya dayanamaz ondan baska hic kimsenin denize
kendinin baktigi gibi bakmasini dokunmasini istemez ve kolugunu kaldirdigiyla Robinin
yerle bir olmasi bir olur
Deniz hangi tarafa bakacagini sasirmistir bir anda keremin sadece robine saldirdigini gorur
iki adam ofisin icinde bir birlerine girmislerdir yumrukalar havada ucuyordur kerem bu isten
denizin dusundugunde iyidir, ve Robin bir daha yere duser agizi kaniyordur
ama nedense denizin gozu keremin ustundedir
Deniz: kerem dur diye bagrir
Kerem: deniz sus dur sen der
deniz sinirlenmistir
d: kerem sana dur dedim anlamadinmi?
kerem denizin gozune bakar ama ilk defa onu dinlemek istemesez hic kimse onun karsisina cikip
denizin sevigilisiyim diyemez diye dusunurken kendine dogru Robin geldigini gorur, Robin bir yumruk atar
kereme, kerem arkaya duser, dustugunde kafasi masanin kosesine deger yere kanlar icinde yiglir
denizin cigligi icinde bu bolum biter
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°21
Bolum 19
Deniz sok olmustur ama keremi o halde gormek onu yikmistir, kerem icin oyle alacagini hic dusunmemisti ama bir gozu simdi kereme yardim etmeye calisan Robinde bir gozude.
Kerem bayilmak uzeredir
K: deniz der deniz yanina dogru gider
k: SENI seviyorum der gozleri kapanir, denizin gozlerine yaslar keremin yerdeki kana bulasir
D: ne duruyorsun ambulanas iste diye robine bagirir robin ambulans cagirirken deniz keremin yaninda kulagina fisildar
d: sakin beni birakma duyuyormusun birakma diye fisildar
ambulans gelir keremi hastaneye dogru goturur, deniz keremin yaninda dir
Robin ise arabasina biner orda uzaklasir.
Arzu uyuyordur odaya sevket girer sadace onun yaninda olmak istiyordur,
simdi arzuya sarilmak istiyordur sadece, ve bunu yapar.
iyice sarilir, bir eli onun karnindadir, arzu uyanmistir ve sevketin gozune bakar
a: napiyorsun?
s: kizimi seviyorum
arzu gulumser: o kiz olacagini nerde biliyorsun
s: sen deniz diye konusuyorsun ona bende kiz saniyorum
a: ama her ikisi ola bilir diyerek gulumser
sevket arzuyu operek karnini oksamaya devam eder
Murat ve Eylulde evdelerdir, tv izliyorlardir, yani Murat tv izliyor Eylul ise
tv'nin yaninda duran keremin fotosunu izliyordur,
akli cok karismistir bu aralar birturlu aklinda cikmiyordur, bir anda telefon caldini fark
eder.
M: alo buyrun der
Deniz aglayarak sesi gelir titreyerek ne oldugunu anlatir
murat da sok olmustur, kerem simdi nasil diye cok meraklanir
Eylul: noldu noldu diye tekrar tekrar sorar
M: kerem der
eylul titremeye baslar keremin ismini bile duymak onu etkiliyordur
e: nolmus kereme der
m: kerem yaralanmis degince eylul ne oldugunu anlayamaz bir anda kendini iyice
kotu hisedir
m: iyimisin? diyerek onu tutar
eylul iyidir ama ya kerem diyerek aglar. ama bunu murata nasil soyler keremi seviyormudur
bilmiyordur ama simdi icinde hisedigi ask oldugunu saniyordur,
m: eylul diye birdaha soyler
e: iyim ben gidelim hastaneye diyerek ayaga kalkar
Robin arabayi hizli surmustur bir an once Markin yanina gitmesi gerekiyordur
bu olanlari marka acikladiginda mark buyuk ihtimal Robini yasatmayacaktir
ama soylemesi gerekiyordur
Emmanin evine gelir Robin kapida oturan Mark hemen ayaga kalkar
M: ne isin var burda geri zekali diyerek arabada inen Robine dogru yonelir
Robin arabada iner karsisinda Mark oyle sorguluyordur kendini
R: ben ben diye geveler
M: konus ben sana kac sefer bura gelmedim dedim diyerek ustune yurur
R: mark bir sorun var der
M: ne sorunu
R: ben kerem denilen adami yaraladim
M: naptin diyerek robine yumruk atar robin yere duser
R: yanlislikti der
M: deniz gordumu?
R: onun yaninda oldu
M: seni aptal diye birdaha vurdu ona markin butun planlari simdi
suya dusmustur simdi robini deniz yanina yaklastirmayacaktir
M: gel otur sura diyerek yurumeye baslar simdi yeni bir plan yapma zamananidir
Deniz keremin odasindarir, doktor onemli birsey olmadigini soylere deniz ise
cok korkmustur, onu o halde gorunce, kerem yatiyordur gozleri kapali bir sekilde
deniz onu izler, akli karisik olsada bu adami sevdigine karar vermistir
Deniz gozunde yaslar akarak kereme bakar
D: seni seviyorum ben beni asla birakma der
kerem ise duyuyordur bu sozleri ama denizin soylemek istediklerini duymak istiyordur
d: kerem uyan artik diyerek iyice gozleri yasla akiyordur,
deniz kendi kendine dusunuyordur kerem uyanirsa yeni bir baslangic yapacaklardir
buna emindir, simdi keremin uyansin diye duva ediyordur
tekrar
d: seni seviyorum uyan artik deyince kerem gozlerini acar
yuzunde masum bir gulumseme
denize bakar ve
kerem: bende seni seviyorum benimle der (bolum burda biter)
Deniz sok olmustur ama keremi o halde gormek onu yikmistir, kerem icin oyle alacagini hic dusunmemisti ama bir gozu simdi kereme yardim etmeye calisan Robinde bir gozude.
Kerem bayilmak uzeredir
K: deniz der deniz yanina dogru gider
k: SENI seviyorum der gozleri kapanir, denizin gozlerine yaslar keremin yerdeki kana bulasir
D: ne duruyorsun ambulanas iste diye robine bagirir robin ambulans cagirirken deniz keremin yaninda kulagina fisildar
d: sakin beni birakma duyuyormusun birakma diye fisildar
ambulans gelir keremi hastaneye dogru goturur, deniz keremin yaninda dir
Robin ise arabasina biner orda uzaklasir.
Arzu uyuyordur odaya sevket girer sadace onun yaninda olmak istiyordur,
simdi arzuya sarilmak istiyordur sadece, ve bunu yapar.
iyice sarilir, bir eli onun karnindadir, arzu uyanmistir ve sevketin gozune bakar
a: napiyorsun?
s: kizimi seviyorum
arzu gulumser: o kiz olacagini nerde biliyorsun
s: sen deniz diye konusuyorsun ona bende kiz saniyorum
a: ama her ikisi ola bilir diyerek gulumser
sevket arzuyu operek karnini oksamaya devam eder
Murat ve Eylulde evdelerdir, tv izliyorlardir, yani Murat tv izliyor Eylul ise
tv'nin yaninda duran keremin fotosunu izliyordur,
akli cok karismistir bu aralar birturlu aklinda cikmiyordur, bir anda telefon caldini fark
eder.
M: alo buyrun der
Deniz aglayarak sesi gelir titreyerek ne oldugunu anlatir
murat da sok olmustur, kerem simdi nasil diye cok meraklanir
Eylul: noldu noldu diye tekrar tekrar sorar
M: kerem der
eylul titremeye baslar keremin ismini bile duymak onu etkiliyordur
e: nolmus kereme der
m: kerem yaralanmis degince eylul ne oldugunu anlayamaz bir anda kendini iyice
kotu hisedir
m: iyimisin? diyerek onu tutar
eylul iyidir ama ya kerem diyerek aglar. ama bunu murata nasil soyler keremi seviyormudur
bilmiyordur ama simdi icinde hisedigi ask oldugunu saniyordur,
m: eylul diye birdaha soyler
e: iyim ben gidelim hastaneye diyerek ayaga kalkar
Robin arabayi hizli surmustur bir an once Markin yanina gitmesi gerekiyordur
bu olanlari marka acikladiginda mark buyuk ihtimal Robini yasatmayacaktir
ama soylemesi gerekiyordur
Emmanin evine gelir Robin kapida oturan Mark hemen ayaga kalkar
M: ne isin var burda geri zekali diyerek arabada inen Robine dogru yonelir
Robin arabada iner karsisinda Mark oyle sorguluyordur kendini
R: ben ben diye geveler
M: konus ben sana kac sefer bura gelmedim dedim diyerek ustune yurur
R: mark bir sorun var der
M: ne sorunu
R: ben kerem denilen adami yaraladim
M: naptin diyerek robine yumruk atar robin yere duser
R: yanlislikti der
M: deniz gordumu?
R: onun yaninda oldu
M: seni aptal diye birdaha vurdu ona markin butun planlari simdi
suya dusmustur simdi robini deniz yanina yaklastirmayacaktir
M: gel otur sura diyerek yurumeye baslar simdi yeni bir plan yapma zamananidir
Deniz keremin odasindarir, doktor onemli birsey olmadigini soylere deniz ise
cok korkmustur, onu o halde gorunce, kerem yatiyordur gozleri kapali bir sekilde
deniz onu izler, akli karisik olsada bu adami sevdigine karar vermistir
Deniz gozunde yaslar akarak kereme bakar
D: seni seviyorum ben beni asla birakma der
kerem ise duyuyordur bu sozleri ama denizin soylemek istediklerini duymak istiyordur
d: kerem uyan artik diyerek iyice gozleri yasla akiyordur,
deniz kendi kendine dusunuyordur kerem uyanirsa yeni bir baslangic yapacaklardir
buna emindir, simdi keremin uyansin diye duva ediyordur
tekrar
d: seni seviyorum uyan artik deyince kerem gozlerini acar
yuzunde masum bir gulumseme
denize bakar ve
kerem: bende seni seviyorum benimle der (bolum burda biter)
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°22
Bolum 20
kerem: benimle diyerek agzi kurudur, sesi hafif cikiyordur
deniz parmagini onun dudagina goturur,
d: sus simdi yorma kendini sonra konusuruz seninle der
kerem ya simdi soracaktir bu soruyu yada birdaha kendinede bu gucu bulmayacaktir
birdaha soylemek icin agzini aca
kerem: deniz
deniz kereme bakar gozleriyle sanki konusuyorlar gibiler
k: benimle evlenirmisin der denizin yuz ifadesi birden degisir.
deniz: kerem simdi yapma bunu der
kerem denizin hayir diyeceginde emindir ama
deniz keremi kirmak istemiyordur ve bir anda evet diye agzinda cikar
keremin yuzundeki o mutlu ve umutlu ifade icin buna evet dedigine sevinmistir deniz
ama daha evlenmek istemiyordur ve sadece kerem onun elini tutar goz goze bakarak
oturlar kerem denizin aklinada ne gectigini dusunuyordur ondan evet degisine tepkisiz kalmistir.
Eylul ve Murat hastaneye gelmislerdir Eylulun akli bir an once Keremi gormektir.
Yaninda murat olmasina ragmen su anda aklinda sadece kerem vardir, tamam dusuncesi
yanlis oldugunu biliyordur, karninda keremin abisinin cocugu vardir, ama aklina keremi
cikartamiyordur, simdi keremin yaralandigini gorunce iyice meraklanmistir, ve odaya girerler,
oda keremin gozu aciktir yaninda biri vardir deniz vardir, eylul ici icini yer simdi
keremin elini tutan o olmalidiri bir murata bakar bir kereme simdi muratla evlenmekle hata yaptigini
dusunuyordur
K: abi diyerek yuzunde gulmseme murat ve eylulu karsiladi
d: hosgeldiniz diye onlarala selam verir eylul denize cok kotu bakar deniz bunu hisedir ama
bunu sadece keremi bu hale onun soktugunu dusundukleri icin verdigini sandi
ama gercekse eylulun delice denizi kiskandigi dir
mark ve robin konusuyordur
M: simdi denizin yanina gitmen lazim onun yaninda ol der keremin iyi oldugunu
hasateneyi arayarak ogrenmistir
r: sabahmi gidecegim
m: evet sabah ve herseyi sifirdan baslatacaksin ve benim kizimi Lara'yi yaninda gotureceksin
r: neden?
m: denizin sana acimasi icin der ve planlari hazirdir
herkes gece uyumustur deniz keremin yanina yatar o gece uyudugu gibi yaninda bu gecede
uyumaya baslar, ruyasinda bir kucuk kiz cocugu gorur anlamini bilmez ama sabah olunca
yeni hayatina adim atacagini bilmek ona hazir verir.
bu bolum bitti kisa oldu kusura bakmayin
kerem: benimle diyerek agzi kurudur, sesi hafif cikiyordur
deniz parmagini onun dudagina goturur,
d: sus simdi yorma kendini sonra konusuruz seninle der
kerem ya simdi soracaktir bu soruyu yada birdaha kendinede bu gucu bulmayacaktir
birdaha soylemek icin agzini aca
kerem: deniz
deniz kereme bakar gozleriyle sanki konusuyorlar gibiler
k: benimle evlenirmisin der denizin yuz ifadesi birden degisir.
deniz: kerem simdi yapma bunu der
kerem denizin hayir diyeceginde emindir ama
deniz keremi kirmak istemiyordur ve bir anda evet diye agzinda cikar
keremin yuzundeki o mutlu ve umutlu ifade icin buna evet dedigine sevinmistir deniz
ama daha evlenmek istemiyordur ve sadece kerem onun elini tutar goz goze bakarak
oturlar kerem denizin aklinada ne gectigini dusunuyordur ondan evet degisine tepkisiz kalmistir.
Eylul ve Murat hastaneye gelmislerdir Eylulun akli bir an once Keremi gormektir.
Yaninda murat olmasina ragmen su anda aklinda sadece kerem vardir, tamam dusuncesi
yanlis oldugunu biliyordur, karninda keremin abisinin cocugu vardir, ama aklina keremi
cikartamiyordur, simdi keremin yaralandigini gorunce iyice meraklanmistir, ve odaya girerler,
oda keremin gozu aciktir yaninda biri vardir deniz vardir, eylul ici icini yer simdi
keremin elini tutan o olmalidiri bir murata bakar bir kereme simdi muratla evlenmekle hata yaptigini
dusunuyordur
K: abi diyerek yuzunde gulmseme murat ve eylulu karsiladi
d: hosgeldiniz diye onlarala selam verir eylul denize cok kotu bakar deniz bunu hisedir ama
bunu sadece keremi bu hale onun soktugunu dusundukleri icin verdigini sandi
ama gercekse eylulun delice denizi kiskandigi dir
mark ve robin konusuyordur
M: simdi denizin yanina gitmen lazim onun yaninda ol der keremin iyi oldugunu
hasateneyi arayarak ogrenmistir
r: sabahmi gidecegim
m: evet sabah ve herseyi sifirdan baslatacaksin ve benim kizimi Lara'yi yaninda gotureceksin
r: neden?
m: denizin sana acimasi icin der ve planlari hazirdir
herkes gece uyumustur deniz keremin yanina yatar o gece uyudugu gibi yaninda bu gecede
uyumaya baslar, ruyasinda bir kucuk kiz cocugu gorur anlamini bilmez ama sabah olunca
yeni hayatina adim atacagini bilmek ona hazir verir.
bu bolum bitti kisa oldu kusura bakmayin
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°23
Bolum 21
kerem hastanede uyandiginda deniz yaninda yatiyordur, hic kipirmada
denizi izledi, sadece onu izlemek onu gormek onu yaninda histemek istiyordu
denizle asla bu kadar yakin olacaklarini dusunmemisti, hep denizin kendinde uzak
tavirlari yeni hayatinda yeni insalarla olacagini dusunmustu ama simdi
kendinin yaninda otururken denizi baskalarini birakmadigi icin kendinde gurur duyuyordu
denizi ondan baska kimse bu kadar sevemezdi bunu adi gibi biliyordu,
kerem yavasca elini kaldirdi denizin sacini yuzunde cekti denizi oyle izliyor nefes alis verisini dinliyordur, kapida Eylul girdi, denizi oyle izleyen kereme baka kalmisti, keremi
ne kadar sevdigini dun anlamisti Eylul ne kadar abisinin cocugunu tasisada kerem kendi icin cok degerliydi ve simdi denizin yerinde kendi olmasi gerektigini dusunuyordur ama tabi bunu kereme diyemezdi ve sabah kalktiginda kendine ufak bir plan yapmisti
keremi yavasca oyuna getirecekti, bu bebegin kereme kendine de olacagini inandiracakti
ama ilk olarak keremi tek yakalamasi lazimdi hersey planlamisti ve Murata sabah kereme hala bebegi soylemeyelim cok erken dediginde Muratin kendini sevdigi icin hayir demeyecegini bildigi icin plani cok iyi devam ediyordu.
Kerem bir an gozunu denizde cekince eylulu fark eti
K: eylul gelsene kapida durma dedi
Eylul gulumseyerek odaya girdi, elinde keremin en sevdigi pogcalar vardir
deniz hala uyuyordu uykusu cok hafif olmasina rahmen dun onu cok yormustu
Eylul sesizce keremin yanina kereme elindeki pogcalari uzati
kerem: bunlar ne?
Eylul: senin sevdiklerini yaptim sabah kalktim seni burda ac ac dusunemiyorum dedi kerem gulumseyerek
kereme alirken eylulun yanagini teskur icin optum
eylulun yuzu kizarmisti yaninda yatan deniz hafifce uyandi karsisinda eylulu gorunce kendini toparladi
deniz uykulu birsekilde: saat kac dedi
eylul : 8 diye cevap verdi
deniz: bu saate senin burda ne isin var diye sordu biraz sinirlenmisti bu kizin bu saate burda ne isi vardi.
eylul: kerem hasta guzel bir kahvalti yapsin diye ona birseyler getirdim dedi
kerem: cok ince dusunmusun eylul saol dedi
deniz ise eylulde birseyler sevmemeye baslamisti kereme gosterdigi ilgi kendine dogal gelmiyordu
d: bosuna yormusun kendini ben hazirladim askima birseyler diyerek kereme bakti kerem kendini tutamadi kendine bakan denizin dudagina hafif bir opucuk kondurdu
deniz normalda utanirdi ama bu sefer keremin bunu yaptigina sevinmisti
Eylul: eve ne zaman cikiyorsun Keremcim diyerek kereme sordu
Deniz keremden once cevap verdi
D: bugun cikacak ama benimle kalacak dedi
kerem saskinlikla denize bakiyordu
k: oylemi diyerek hafifce gulumsedi aklinda neler geciyordu
D: oyle diyerek tavirini belirti
E: ama deniz sen calisiyorsun nasil bakacaksin keremin bakilmaya ihtiyaci var diyerek keremin kendi evinde
kalmasi gerektigini kendinin kereme evde baka bilecegini soyledi
D: sen merak etme eylul ben kendime izin verdim ben bakacagim kereme bu aralar onu ihmal etim simdi ilgilenme zamani derdemez kerem ici kipir kipir etmeye baslamisti acaba neler olacak diye dusunuyordu eylulu duymuyor gibiydi
eylul iyice sinirlenmisti
e: ama deniz evli degilsiniz dost hayatimi sureceksiniz diye bir soz soyledi bunu keremde denizde iyice isitmisti
keremde ofkeli bir ses tonuyla
k: ne demek o eylul, o benim karim olacak su anda hayatimin anlamami benim kalbimim sahibi olan birisine sen nasil boyle birsey dersin derken deniz keremin sozunu kesti
d: evet dost hayatimi diyorsun benim sevdigim adama bakmama ozaman oyle olsun sunu goruyormusun diye dun gece uyumada keremin parmagina taktigi yuzugu eylulun gozune dogru tutu
eylul sesizce onlari izledi ve kabul etmeden baska caresi yoktu.....
Arzu sabah erken uyanmisti elinde hamilelik hakinda bir kitap okuyordu Sevketin kendini izlediginde hic haberi yoktu,
Sevket: askim ne okuyorsun oyle
arzu biraz sakinlikla sevkete bakar
a: annelik hakinda bilgi topluyorum bebegime en guzel sekilde bakmak istiyorum dedi
sevket arzuya sarildi
s: bunun icin kitap okumana gerek yok birtanem benim sen bunu zaten en dogal haliyle yapacaksin bunu senden baska hic
kimse bu kadar guzel anne olmaz dedi
arzunun gozlerinde yaslar akmaya basladi kac gundur boyleydi en ufak seye agliyordu
ama bu simdiki mutluluk goz yaslariydi
a: sende cok iyi bir baba olacaksin bunu biliyormusun dedi
s: biliyorum diyerek arzuyu optum cocuklari cok sansli olacakti
Robin bugun Denizi gorecektir ve yeni numarasini oyununu deneyecektir bu oyunda
zarar almakta markta cok korkuyordur
butun geceyi kucukuk bir kizina ona baba demesini ogretmeye
calismakla gecirmistir ve yorgun dusmustur ama mark icin bunu yapmazsa hayati tehlikede
oldugunu biliyordur, simdi markin denize yakin olan villasinda uyuya kalmak uzereyken
kapi calar, hizlica asaga iner burda oldugunu kimse bilmiyordur ve kapiyi actiginda karsisinda mark
var sanip korkuyla kendini geri ceker, markta bu kadar neden korkuyordur kimse bilememez ama markin elinde
oyle buyuk bir koz vardirki Robin korkmasa olmaz
R: Mark senin burda ne isin var diye sorar
J: ben mark degilim diye Robine der
Robin gozlerine inanamaz bir haldedir, nasil olur bu tipki Marktir bu, bu piskopat bana yine oyun oynuyor diye kendine
soylenir
J: benim adim Jack markin ikiz kardesiyim mark degilim diyerek kendini iceri davet eder
R: nasil markin kardesimi var hemde ikiz
J: evet ama konusmuyoruz der buda benim evim ama anahtarim koydugum yerde olmadigi icin kapiyi caldim, sen kimsin? diye sorur
Robine bakar
Robin ne diyecegini bilmiyordur ama birseyler demezse basi iyice belada olacagini biliyordur
r: bana anahtari mark verdi kizimla burda kalmamiza izin verdi der artik markin kizida kendinde kalacagina gore bu durumu
kendine cekmek icin kulanmasi gerektigini dusunur
J: oylemi der koltuga oturur, neler kacirdigini dusunmektedir, Markta aylarca hic ses cikmamistir, Denizde haber yoktur
buraya sadece onu merak etigi icin gelmistir ve simdi merakini gidermesi gerekiyordur
ve Robin ufak yalanlar anlatmaya baslar Jack'in kafasini karistirmak ve onu sorgulamasin diye.
Eylul eve yuruyordur Kerem ve Denizi oyle gorunce cok kotu olmustur ve yolada yurken sadece
keremi nasil kendinin olacagini dusunuyordur ve asla karninda bu bebek varken kerem kendini sevecegini
dusunmuyordur ve hic dusunmede kendini yolda hizla gelen arabanin onune atar, o anda sadece hastanede
yatarken keremin kendinin yaninda olacagi vardir, her yer kanlar icinde eylul yerde yatiyordur, sadece
uzakta yolda gecenlerin ciglik sesleri yankiladigindi durumun halini gosteriyordur.
Kerem ve Deniz eve gelmistir, Keremin basi arada donsede su anda denizle ayni anda kapida girmeleri onu
mutlu etmistir, sadece denizle olmak ona yetiyordur, kapida girer giremez denizi kendine dogru ceker
dudagi dudagini buldugu an saatlerdir gizledigi arzularini simdi gostermesine neden olur, denizi hafifce
duvara dogru yaslandirir, dudagi hala denizin dudagindadir, gitikce derinlesir opucukleri
deniz: dudagini kereminkinde ceker
d: kerem yapma hastasin der
kerem biraz kotu espiri olsada: sen benim ilacagimsin diyerek denizi kendine dogru geri ceker
d: kerem yapma
kerem: kendimi durduramiyorum sadece seni istiyorum der
d: ama kerem lutfen hati sana iyi bakmam lazim diyerek elinde tutarak iceri ceker
kerem koltuga oturdugu an cok mutludur sadece denizle olmak ona yetmistir ve deniz gelip yanina oturunca
denizi kendine cekmekte tutamaz
d: yapma kerem buraya iyilesmen icin getirdim seni diyerek gulumser
kerem kendini tutamaz, dudaklari yine bulusmustur bu yetmiyor keremin eleri denizin belinde buluzunun icne kadar girmistir
bu sefer deniz keremin sicak elerini teninde hisetmesiyle kereme dur diyemiyordur,
kerem kendini iyice ana kaptirmistir simdi sadece tenini denizin teninde hisetmek istiyordur, yavasca denizin buluzunu cikartmak
icin elini atar deniz nerde ciktigini bilmez
ama agizinda bir kelime cikar
deniz: HAYIR der
ve bolum burda biter
kerem hastanede uyandiginda deniz yaninda yatiyordur, hic kipirmada
denizi izledi, sadece onu izlemek onu gormek onu yaninda histemek istiyordu
denizle asla bu kadar yakin olacaklarini dusunmemisti, hep denizin kendinde uzak
tavirlari yeni hayatinda yeni insalarla olacagini dusunmustu ama simdi
kendinin yaninda otururken denizi baskalarini birakmadigi icin kendinde gurur duyuyordu
denizi ondan baska kimse bu kadar sevemezdi bunu adi gibi biliyordu,
kerem yavasca elini kaldirdi denizin sacini yuzunde cekti denizi oyle izliyor nefes alis verisini dinliyordur, kapida Eylul girdi, denizi oyle izleyen kereme baka kalmisti, keremi
ne kadar sevdigini dun anlamisti Eylul ne kadar abisinin cocugunu tasisada kerem kendi icin cok degerliydi ve simdi denizin yerinde kendi olmasi gerektigini dusunuyordur ama tabi bunu kereme diyemezdi ve sabah kalktiginda kendine ufak bir plan yapmisti
keremi yavasca oyuna getirecekti, bu bebegin kereme kendine de olacagini inandiracakti
ama ilk olarak keremi tek yakalamasi lazimdi hersey planlamisti ve Murata sabah kereme hala bebegi soylemeyelim cok erken dediginde Muratin kendini sevdigi icin hayir demeyecegini bildigi icin plani cok iyi devam ediyordu.
Kerem bir an gozunu denizde cekince eylulu fark eti
K: eylul gelsene kapida durma dedi
Eylul gulumseyerek odaya girdi, elinde keremin en sevdigi pogcalar vardir
deniz hala uyuyordu uykusu cok hafif olmasina rahmen dun onu cok yormustu
Eylul sesizce keremin yanina kereme elindeki pogcalari uzati
kerem: bunlar ne?
Eylul: senin sevdiklerini yaptim sabah kalktim seni burda ac ac dusunemiyorum dedi kerem gulumseyerek
kereme alirken eylulun yanagini teskur icin optum
eylulun yuzu kizarmisti yaninda yatan deniz hafifce uyandi karsisinda eylulu gorunce kendini toparladi
deniz uykulu birsekilde: saat kac dedi
eylul : 8 diye cevap verdi
deniz: bu saate senin burda ne isin var diye sordu biraz sinirlenmisti bu kizin bu saate burda ne isi vardi.
eylul: kerem hasta guzel bir kahvalti yapsin diye ona birseyler getirdim dedi
kerem: cok ince dusunmusun eylul saol dedi
deniz ise eylulde birseyler sevmemeye baslamisti kereme gosterdigi ilgi kendine dogal gelmiyordu
d: bosuna yormusun kendini ben hazirladim askima birseyler diyerek kereme bakti kerem kendini tutamadi kendine bakan denizin dudagina hafif bir opucuk kondurdu
deniz normalda utanirdi ama bu sefer keremin bunu yaptigina sevinmisti
Eylul: eve ne zaman cikiyorsun Keremcim diyerek kereme sordu
Deniz keremden once cevap verdi
D: bugun cikacak ama benimle kalacak dedi
kerem saskinlikla denize bakiyordu
k: oylemi diyerek hafifce gulumsedi aklinda neler geciyordu
D: oyle diyerek tavirini belirti
E: ama deniz sen calisiyorsun nasil bakacaksin keremin bakilmaya ihtiyaci var diyerek keremin kendi evinde
kalmasi gerektigini kendinin kereme evde baka bilecegini soyledi
D: sen merak etme eylul ben kendime izin verdim ben bakacagim kereme bu aralar onu ihmal etim simdi ilgilenme zamani derdemez kerem ici kipir kipir etmeye baslamisti acaba neler olacak diye dusunuyordu eylulu duymuyor gibiydi
eylul iyice sinirlenmisti
e: ama deniz evli degilsiniz dost hayatimi sureceksiniz diye bir soz soyledi bunu keremde denizde iyice isitmisti
keremde ofkeli bir ses tonuyla
k: ne demek o eylul, o benim karim olacak su anda hayatimin anlamami benim kalbimim sahibi olan birisine sen nasil boyle birsey dersin derken deniz keremin sozunu kesti
d: evet dost hayatimi diyorsun benim sevdigim adama bakmama ozaman oyle olsun sunu goruyormusun diye dun gece uyumada keremin parmagina taktigi yuzugu eylulun gozune dogru tutu
eylul sesizce onlari izledi ve kabul etmeden baska caresi yoktu.....
Arzu sabah erken uyanmisti elinde hamilelik hakinda bir kitap okuyordu Sevketin kendini izlediginde hic haberi yoktu,
Sevket: askim ne okuyorsun oyle
arzu biraz sakinlikla sevkete bakar
a: annelik hakinda bilgi topluyorum bebegime en guzel sekilde bakmak istiyorum dedi
sevket arzuya sarildi
s: bunun icin kitap okumana gerek yok birtanem benim sen bunu zaten en dogal haliyle yapacaksin bunu senden baska hic
kimse bu kadar guzel anne olmaz dedi
arzunun gozlerinde yaslar akmaya basladi kac gundur boyleydi en ufak seye agliyordu
ama bu simdiki mutluluk goz yaslariydi
a: sende cok iyi bir baba olacaksin bunu biliyormusun dedi
s: biliyorum diyerek arzuyu optum cocuklari cok sansli olacakti
Robin bugun Denizi gorecektir ve yeni numarasini oyununu deneyecektir bu oyunda
zarar almakta markta cok korkuyordur
butun geceyi kucukuk bir kizina ona baba demesini ogretmeye
calismakla gecirmistir ve yorgun dusmustur ama mark icin bunu yapmazsa hayati tehlikede
oldugunu biliyordur, simdi markin denize yakin olan villasinda uyuya kalmak uzereyken
kapi calar, hizlica asaga iner burda oldugunu kimse bilmiyordur ve kapiyi actiginda karsisinda mark
var sanip korkuyla kendini geri ceker, markta bu kadar neden korkuyordur kimse bilememez ama markin elinde
oyle buyuk bir koz vardirki Robin korkmasa olmaz
R: Mark senin burda ne isin var diye sorar
J: ben mark degilim diye Robine der
Robin gozlerine inanamaz bir haldedir, nasil olur bu tipki Marktir bu, bu piskopat bana yine oyun oynuyor diye kendine
soylenir
J: benim adim Jack markin ikiz kardesiyim mark degilim diyerek kendini iceri davet eder
R: nasil markin kardesimi var hemde ikiz
J: evet ama konusmuyoruz der buda benim evim ama anahtarim koydugum yerde olmadigi icin kapiyi caldim, sen kimsin? diye sorur
Robine bakar
Robin ne diyecegini bilmiyordur ama birseyler demezse basi iyice belada olacagini biliyordur
r: bana anahtari mark verdi kizimla burda kalmamiza izin verdi der artik markin kizida kendinde kalacagina gore bu durumu
kendine cekmek icin kulanmasi gerektigini dusunur
J: oylemi der koltuga oturur, neler kacirdigini dusunmektedir, Markta aylarca hic ses cikmamistir, Denizde haber yoktur
buraya sadece onu merak etigi icin gelmistir ve simdi merakini gidermesi gerekiyordur
ve Robin ufak yalanlar anlatmaya baslar Jack'in kafasini karistirmak ve onu sorgulamasin diye.
Eylul eve yuruyordur Kerem ve Denizi oyle gorunce cok kotu olmustur ve yolada yurken sadece
keremi nasil kendinin olacagini dusunuyordur ve asla karninda bu bebek varken kerem kendini sevecegini
dusunmuyordur ve hic dusunmede kendini yolda hizla gelen arabanin onune atar, o anda sadece hastanede
yatarken keremin kendinin yaninda olacagi vardir, her yer kanlar icinde eylul yerde yatiyordur, sadece
uzakta yolda gecenlerin ciglik sesleri yankiladigindi durumun halini gosteriyordur.
Kerem ve Deniz eve gelmistir, Keremin basi arada donsede su anda denizle ayni anda kapida girmeleri onu
mutlu etmistir, sadece denizle olmak ona yetiyordur, kapida girer giremez denizi kendine dogru ceker
dudagi dudagini buldugu an saatlerdir gizledigi arzularini simdi gostermesine neden olur, denizi hafifce
duvara dogru yaslandirir, dudagi hala denizin dudagindadir, gitikce derinlesir opucukleri
deniz: dudagini kereminkinde ceker
d: kerem yapma hastasin der
kerem biraz kotu espiri olsada: sen benim ilacagimsin diyerek denizi kendine dogru geri ceker
d: kerem yapma
kerem: kendimi durduramiyorum sadece seni istiyorum der
d: ama kerem lutfen hati sana iyi bakmam lazim diyerek elinde tutarak iceri ceker
kerem koltuga oturdugu an cok mutludur sadece denizle olmak ona yetmistir ve deniz gelip yanina oturunca
denizi kendine cekmekte tutamaz
d: yapma kerem buraya iyilesmen icin getirdim seni diyerek gulumser
kerem kendini tutamaz, dudaklari yine bulusmustur bu yetmiyor keremin eleri denizin belinde buluzunun icne kadar girmistir
bu sefer deniz keremin sicak elerini teninde hisetmesiyle kereme dur diyemiyordur,
kerem kendini iyice ana kaptirmistir simdi sadece tenini denizin teninde hisetmek istiyordur, yavasca denizin buluzunu cikartmak
icin elini atar deniz nerde ciktigini bilmez
ama agizinda bir kelime cikar
deniz: HAYIR der
ve bolum burda biter
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°24
bolum 22
denizin teninde cekmek istemez boyle denizle bir butunlerdir ve denizde
ayrilmak sicak bir yazgununde baslayan yagmura bezeyecektir bunda emindir
elini denizin belinde cekmez sadece denize bakar
deniz: lutfen daha ileri gitmeyelim diyerek az biraz kendini keremde ceker
kerem deniz kendinde uzaklastikca soguk histemeye baslar
k: noldu cokmu hizli davrandim diye denize sorar
d: hayir tabiki o degil ama senin kafan dikisli ve sana zarari olsun istemiyorum
anla seni sevdigimde hayir dedim der
kerem gulmeye baslar
k: bana en buyuk zarari simdi hayir diyerek verdigin farkindamisin seni kendime
bu kadar yakin olmusken seni kolay biraka bilecegimi saniyorsun seni ne kadar istiyorum
senin tenini kendi tenimde hisetmeyi ne kadar istiyorum biliyormusun?
denizin yuzu kizarmistir cevap vermek istemiyordur,
k: bir basimin yarasi beni durduracaginimi saniyorsun seninle ayni evde olup seninle ayni
yatakta olup sana dokunmamak ne bicim iskence olur bana biliyormusun? der
denizde hala cevap gelmemistir, daha hic bir erkekle beraber olmamistir, Marka evli oldugu halde
mark hic denize dokunmamistir ve simdi keremle birlikte olmak ne kadar dogrudur bilmiyordur
belki evlenmeyi beklmesi gerekiyordur ama keremi kendide cok arzuluyordur, istiyordur, bunu
kendine inkar edemez.
k: deniz cevap versene bana noluyor akilinda ne geciyor diye sorar keremin aklinda sadece denizi
su anda opsem bana karsilik verirmi diye dusunuyordur
deniz en sonunda cevap verir
d: kerem anliyorum ama ben senin simdi rahatsiz olmani istemiyorum
k: ben rahat olurum sen merak etme diyerek karsilik vererek denizi iyice
utandirmistir
d: ama ben sana bakacagima soz verdim onun icin seni evime getirdim sana bakmak icin der
kerem denizin kendini istedigini gozunde anlamisti ve artik kendini tutamaz bir sekilde
denizi kendine dogru cekti dudaklari bir anda birlesti, bir butun oldu ikisi ayri kisiler
degilerdi simdi bir butunlerdi ayni hizda ayni duygularla bir birlerini opuyorlardi,
saniyeler gectikce opucukler derinlesti, deniz kereme hayir degisini untu bir anda unutmamasi
mumkunmuydu kim bu duygu dolu anda durdura bilirdiki kendini
kerem denizi yavasca koltugun ustune yatirdi, ve kulagina fisildadi
k: durmami istediginde sadece dur de anladinmi yeter dedi
deniz cevap veremiyordu sadece kafasini saladi
kerem dudaklari denizinkiyle bulustu tekrardan dudaklarinda yavasca boynuna indi
denizin aklinda sadece bu an vardi kendi
kerem denize hic bir erkegin dokunmadi sekilde dokunuyordu bir anda nasil oldu bilmiyordu deniz
ama ustundeki buluzu cikati vermisti kerem
belki denizinde simdi birsey yapmasi gerekekiyordu
oda keremin gomleginin dugmelerini acmak icin elini gomlege dogru goturdu,
kerem denizin elini tutar gozune bakar
ve denizin ustunde kalkar bir gulumsemeyle bu gecelik bu kadar yeter sana film izliyelimi diye
denize sorar
deniz ise kendini nasil toparlayacagini biliyordur, sadece oldugu yerde kalir ve bu bolum burda
biter
denizin teninde cekmek istemez boyle denizle bir butunlerdir ve denizde
ayrilmak sicak bir yazgununde baslayan yagmura bezeyecektir bunda emindir
elini denizin belinde cekmez sadece denize bakar
deniz: lutfen daha ileri gitmeyelim diyerek az biraz kendini keremde ceker
kerem deniz kendinde uzaklastikca soguk histemeye baslar
k: noldu cokmu hizli davrandim diye denize sorar
d: hayir tabiki o degil ama senin kafan dikisli ve sana zarari olsun istemiyorum
anla seni sevdigimde hayir dedim der
kerem gulmeye baslar
k: bana en buyuk zarari simdi hayir diyerek verdigin farkindamisin seni kendime
bu kadar yakin olmusken seni kolay biraka bilecegimi saniyorsun seni ne kadar istiyorum
senin tenini kendi tenimde hisetmeyi ne kadar istiyorum biliyormusun?
denizin yuzu kizarmistir cevap vermek istemiyordur,
k: bir basimin yarasi beni durduracaginimi saniyorsun seninle ayni evde olup seninle ayni
yatakta olup sana dokunmamak ne bicim iskence olur bana biliyormusun? der
denizde hala cevap gelmemistir, daha hic bir erkekle beraber olmamistir, Marka evli oldugu halde
mark hic denize dokunmamistir ve simdi keremle birlikte olmak ne kadar dogrudur bilmiyordur
belki evlenmeyi beklmesi gerekiyordur ama keremi kendide cok arzuluyordur, istiyordur, bunu
kendine inkar edemez.
k: deniz cevap versene bana noluyor akilinda ne geciyor diye sorar keremin aklinda sadece denizi
su anda opsem bana karsilik verirmi diye dusunuyordur
deniz en sonunda cevap verir
d: kerem anliyorum ama ben senin simdi rahatsiz olmani istemiyorum
k: ben rahat olurum sen merak etme diyerek karsilik vererek denizi iyice
utandirmistir
d: ama ben sana bakacagima soz verdim onun icin seni evime getirdim sana bakmak icin der
kerem denizin kendini istedigini gozunde anlamisti ve artik kendini tutamaz bir sekilde
denizi kendine dogru cekti dudaklari bir anda birlesti, bir butun oldu ikisi ayri kisiler
degilerdi simdi bir butunlerdi ayni hizda ayni duygularla bir birlerini opuyorlardi,
saniyeler gectikce opucukler derinlesti, deniz kereme hayir degisini untu bir anda unutmamasi
mumkunmuydu kim bu duygu dolu anda durdura bilirdiki kendini
kerem denizi yavasca koltugun ustune yatirdi, ve kulagina fisildadi
k: durmami istediginde sadece dur de anladinmi yeter dedi
deniz cevap veremiyordu sadece kafasini saladi
kerem dudaklari denizinkiyle bulustu tekrardan dudaklarinda yavasca boynuna indi
denizin aklinda sadece bu an vardi kendi
kerem denize hic bir erkegin dokunmadi sekilde dokunuyordu bir anda nasil oldu bilmiyordu deniz
ama ustundeki buluzu cikati vermisti kerem
belki denizinde simdi birsey yapmasi gerekekiyordu
oda keremin gomleginin dugmelerini acmak icin elini gomlege dogru goturdu,
kerem denizin elini tutar gozune bakar
ve denizin ustunde kalkar bir gulumsemeyle bu gecelik bu kadar yeter sana film izliyelimi diye
denize sorar
deniz ise kendini nasil toparlayacagini biliyordur, sadece oldugu yerde kalir ve bu bolum burda
biter
Zeyno- Admin
Takımı :
- Post n°25
Bolum 23
Deniz hala yerinde kalkmamistir, bunu Keremin kendine yaptigina inanamiyordur
ne hakla boyle birsey yapmistir, bilmiyordur ama intikami cok acimasiz olacaktir bundan emindir,
gelecek gunler icinde kerem icin planlar kurmaya baslamistir bile, kerem biraz daha dogrulur, tv'nin yanina gider
oturdugu yerde film seciyordur, denizin gozu ise hala keremin ustundedir
k: askim ne izliyelim komedimi, romatikmi ne olsun derken deniz ayaga kalkar
d: korku cinayet olsun der kerem ise
k: kalkmisken misir patlatsana cnm der
deniz eline kırlenti aldi Keremin kafasina dogru firlatir, kerem ne oldugunu fark etmeden
kendi merdivenlerde dogru cikan denizi izlerken buldu sadece denizi istemedigi birseylere zorlamamak icin kendini geri cektmiştir yoksa denizle dalga gecmek degildi maksatı, kendini zorla durdurdugu icin film konusunu acmisti, deniz o an kendine az dokunsa kerem kendini durduramayacagini biliyordur,
ama denizin iyice merdivenlerde ilerledigini fark eder ve arkasindan kosar
kostukca sanki beyni salaniyormus gibi hiseder, deniz keremin arkasinda geldigini fark eder ve kendini odaya kilitler arkadan kerem kapiya vurmaya baslar ve burda biter
Edit(zynpocean):Yorumlarınız için https://yeni.1talk.net/sizin-senaryo-yorumlariniz-f65/
Deniz hala yerinde kalkmamistir, bunu Keremin kendine yaptigina inanamiyordur
ne hakla boyle birsey yapmistir, bilmiyordur ama intikami cok acimasiz olacaktir bundan emindir,
gelecek gunler icinde kerem icin planlar kurmaya baslamistir bile, kerem biraz daha dogrulur, tv'nin yanina gider
oturdugu yerde film seciyordur, denizin gozu ise hala keremin ustundedir
k: askim ne izliyelim komedimi, romatikmi ne olsun derken deniz ayaga kalkar
d: korku cinayet olsun der kerem ise
k: kalkmisken misir patlatsana cnm der
deniz eline kırlenti aldi Keremin kafasina dogru firlatir, kerem ne oldugunu fark etmeden
kendi merdivenlerde dogru cikan denizi izlerken buldu sadece denizi istemedigi birseylere zorlamamak icin kendini geri cektmiştir yoksa denizle dalga gecmek degildi maksatı, kendini zorla durdurdugu icin film konusunu acmisti, deniz o an kendine az dokunsa kerem kendini durduramayacagini biliyordur,
ama denizin iyice merdivenlerde ilerledigini fark eder ve arkasindan kosar
kostukca sanki beyni salaniyormus gibi hiseder, deniz keremin arkasinda geldigini fark eder ve kendini odaya kilitler arkadan kerem kapiya vurmaya baslar ve burda biter
Edit(zynpocean):Yorumlarınız için https://yeni.1talk.net/sizin-senaryo-yorumlariniz-f65/