Zeyno demiş ki:kusura bakmayin anca okuya bildim bu aksam yada yarin bir kac bilgi daha ekleyecegim ama sunu soyleyim.
Tulaycim senin soruna suat ve zenan arasinda ayrilik yok hata gelecek sezon icin buyuk suprizler var, bir ara firtinalar kopup kacmaca oynayacaklar ama onun sonucuda supriz bir gelisme getirecek onun icin merak etme
Haticecim daha zaman var konulari acacagim ama sezon finalinde cok aglayacagiz oyle bir yerde koyacaklar. Elanin kardesi gelecek ama onun Levente asik olacagi gibi bir durum yok ama gelecek sezon gelismelerden dolayi levente az farkliliklar ola bilir, ama unutmayin ela ve leventin bir nikah tarihi var iyi veya kotu bitecek ama o tarih var
sonra daha aciklarim bu konulari
Didemcim sorunlar hic bitmez cnm bu 1ci sezonda boyleydi 2de boyle 3de daha cok boyle olacak.
Zeyno demiş ki:icimde geldi az tuyo vereyim zeynep ve murat aski bekleyenler hazir olsun cok duygu dolu
sadece bir ask doguyor.
Julide ve arslan arasinda yakinlasmanin sonucu hic beklemedigimi bir sekilde devam edecek Julide Arslani kiskaninca arslan iyice kendini begenecek
Suat ve Zenanin arasi cok iyi gorunurken firtinalar dogacak ama bu iyi yondemi kotu yonemi cekilecek aciklayamam
Ela ve levente hersey yolunda gorunuyor taki son gune kadar bu mutluluklarini surdure bileceklermi? diye sorular olusacaktir, hersey hazirdir ciftlerimizin mutlulugu icin bakalim sezon sonu nasil gelecek, sunu soyleyim suprizler dolu bir bolum bizi bekliyor hersey heycanla gelisecek ve yeni sezonda beklenmedik bir suru suprizler, asklar, yeni baslangiclar hepsi bizlerle olacaklar.
evett tüyolarımızda gelmişş,süperler bitanem:))
ela ve levent konusuna gelince,tam mutlu olacakları zamanda demek ki yine büyü bozulacak...ya artık ben mantığını çözdüm dizilerin bize huzur yokk
haa huzur yok demişkenn,belkide vardır ya...
zenan ve suat kısmına gelirsek,şöyle kavga sonrası suatın zenanı kendisine çekerek...
neyse bunlar benim ve benim gibilerin beklentileri ama artık olsun ya:))
zeynep ve murat aşkına gelirsek,murat aşka bu kadar inanmadığına göre mutlaka aldığı bir yara var,ve belkide zeynep muratın yarasına deva olurken aynı zamanda muratta zeynebin dermanı olacak...
yani bu aşkta bizleri hayran bırakabilir:))
hasan boşa aylayı biz sana başkasını bulalımm,elimizde mine gibi bir cevher var:))
almayan pişman alan binpişmann:)))