Zeyno demiş ki:icimde geldi az tuyo vereyim zeynep ve murat aski bekleyenler hazir olsun cok duygu dolu
sadece bir ask doguyor.
Julide ve arslan arasinda yakinlasmanin sonucu hic beklemedigimi bir sekilde devam edecek Julide Arslani kiskaninca arslan iyice kendini begenecek
Suat ve Zenanin arasi cok iyi gorunurken firtinalar dogacak ama bu iyi yondemi kotu yonemi cekilecek aciklayamam
Ela ve levente hersey yolunda gorunuyor taki son gune kadar bu mutluluklarini surdure bileceklermi? diye sorular olusacaktir, hersey hazirdir ciftlerimizin mutlulugu icin bakalim sezon sonu nasil gelecek, sunu soyleyim suprizler dolu bir bolum bizi bekliyor hersey heycanla gelisecek ve yeni sezonda beklenmedik bir suru suprizler, asklar, yeni baslangiclar hepsi bizlerle olacaklar.
(BU TUYOLAR SADECE YENI SITESI ICINDIR BURDA BASKA GORMEK ISTEMIYORUM, OKUMAK ISTEYEN OLURSA LINKI VERIN OKUSUNLAR AMA LUTFEN BASKA SITELERE ALINTI YAPMAYIN, IZINSIZ ALAN HERHANGI UYE BAN OLACAKTIR, LUTFEN KURARLARA UYALIM)
EN YENI TUYOLAR YENIDE YAKINDA YINE SIZLERLE
saol zeynep tüyolar için
tabi ki burda kalıcak..
zeynep ve murat aşkını bekliyoruz zaten haftalardır..dün akşam ki bölüm biraz konuşmalar geçti.ben muratı biraz soguk buluyorum.yani diger asistanlara oranla..ama onuda yaşadıklarına vss baglıyorum.hayırlı olsun onlara
arslan yine havalara mı? gircek..ben jülide den özür dlesin vs diye bekliyodum
bu bölümden sonra.jülide üzülünce arslann gerçekten bişeyler hissediyo gibi gelmişti bana..neyse arslan bu azılı çapkın
suat zenan arasında ne gibi fırtınalar olucak...yoksa mine arslanın sinirini yine zenandan çıkarmaya kalkmasın
yada evlenemesinler diye yine ortalıgı karıştırmasın..yaparmı yapar valla
Ela ve levente hersey yolunda gorunuyor taki son gune kadar bu mutluluklarini surdure bileceklermi? diye sorular olusacaktir, hersey hazirdir ciftlerimizin mutlulugu icin bakalim sezon sonu nasil gelecek, sunu soyleyim suprizler dolu bir bolum bizi bekliyor hersey heycanla gelisecek ve yeni sezonda beklenmedik bir suru suprizler, asklar, yeni baslangiclar hepsi bizlerle olacaklar.
yaaa zeynep bu ne demek..az biraz daha açsan..
.sezon sonunda tüm çiftlere mi bişeyler oluyo yoksa..bu sezon finalini bari mutlu görseydik..misal hepsi evlenmiş falan
biliyom çok fazla şey istiyom dimi
nasıl süprizler vss olucak .valla çok merak ettim...elanın üvey kardeşi gelicek diyolardı..greysde kardeşiymiş ama bizde akşam ki bölümde.nazenin bir kısı daha oldugunu söyledi..greyse göre o kardeşi levoya ilgi duyucak ,birlikte olucaklar vss diyolardı....ama bizde olmaz.yada olmayacak dimi
yani haftalardır izledigimiz ela levent aşkına bu yapılmaz..bu hafta levo ,çok istedigi başhekimligi sırf ela istemiyo diye reddetti..jülide içinde demişlerdi..gelicek ve levo ile birlikte olucaklar diye..sonra levo başhekim olucak yine ela ile ayrılcaklar diye..hiç biri olmadı..aksine jülide ile arkadaş çıktılar.
valla çok merak ettim...azıcık açsann zeynepcim bu süprizleri yada olucakları..küçük küçük yazsan biz anlarızz
diger sezonn bayaa hareketli olucak yani..devam edicek olmasıda güzel..tekrardan çok saoll tüyolar içinn..