mistygirl demiş ki:Bu tüyonun doğru olup olmadığını bilmiyorum ve ben okuyunca çok şaşırdım.
ALINTIDIR..
zenanın davranışlarına karşı kızan murat zenana karşı bir tepki geliştiriyor.
ela üst üste gelen olaylardan sonra bunalımda onu bu durumdan çıkarıcak tek kişi ise levent.
leventin büyük süprizi.ve suatın hastaneden çıkışıyla düzelen suat zenan ilişkisi murat sayesinde darbe alıyor.
muratın küçük rahatsızlıklarla başlayan olayları zenanı tacize kadar devam ediyor.zenanın bu durumu suata açıklayamamasının sebepleri ve korkuları..zenanın küçükken başından geçen olaylara şaşırıcaksınız ve en önemlisi hasanın ani evliliği herkesi şok edicek.
arkadaşlar yukarıdaki tüyo melikenin sitesinden geldi..ne kadar doğru bilmiyorum ama inşallah doğru değildir diycem..ama frg.da anlatılanlara bakılırsa doğru çıkacak..
ne ilginc bir tuyo bu boyle birde ayrintili bir sekilde anlatmislar boyle havada tuyolara hic inamadim simdide olacak demiyorum, fragmanalara hic inanmam guvenmem. her yerde cok karmasik tuyolar cikiyorya ben bunun sakasini yapmistim
ta ne zaman simdi karsimiza saka olarak degil tuyo olarak cikiyor valla herkes istedigine inanir ama soyle dusunun ya zenan ela icin adami duvaran yapistiran zenani tanimiyormusunuz, murat verdigi cevaplardandami anlamiyorsunuz, bu konuda konusmuyorum zamani gelince goruruz, ben inanmadim ama bakalim. tuyo olarak ela bogulmayacak denildi ama ben 2 bolum icinde bogulacak biliyorum bakalim zaman gosterecek herseyi, gelecek bolumler supriz dolu hersey olmasini bekleyin ama
kiskanclik, ofke, bol gozyasi ve ask dolu sahneler var